Romanian D-Addicts

speak whatever language you like here.
maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » May 24th, '07, 19:35

Imi plac melodiile lor, mai ales in Anglia erau tot timpul la TV,dar din pacate nu am vazut nici un concert asa ca poate o sa ma uit la cel pe care la-u avut in Romania.dar coming back to my asian guys,cred ca ati aflat deja ca Oguri Shun va fi in noua drama Hana Kimi jversion.Abia astept,numar zilele pana pe 3 iulie.

mihaela
Posts: 45
Joined: Aug 3rd, '05, 19:24
Location: Romania

Post by mihaela » May 24th, '07, 19:39

hi :-)
Am intrat sa urez si eu bun venit Mariei pe forumul nostru.
Ma bucur sa vad ca din ce in ce crestem ca si comunitate. :cheers:

Andreea-chan, multumim ptr avatars. Sunt foarte reusite.
te-ai mai uitat si la celelalte episoade din serialul nostru?
dar la bambino?
in seara asta imi descarc si eu un episod din Bambino. sper sa fie gata inainte de a ma duce la culcare.
In rest, numai bine tuturor.
Alecsa-cha, bafta multa cu bacul :thumright:

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » May 25th, '07, 09:01

Salutare Mihaela si bine ai venit Maria!

Mi-a atras atentia informatia despre Oguri Shun :blink OMG HANA KIMI cu el incepe din 3 iulie? :w00t: Repede, repede sa ma uit in calendar sa vad cand termin bacu' :glare:

Damn it termin bacu pe 8 iulie. Dar o ora imi pot rapi pt Oguri Shun :wub: sper :mrgreen:

Mihaela, SA FIE BAFTA! Mersi mult *huggles*

later edit: awww Hana Kimi e si cu Maki-san :wub:

later later edit:
Alecsa-chan, ce mai faci? Big Smile N-am mai auzit nimic despre tine in ultima vreme. Bafta la examene!
Gomen ne abia acum am vazut msj-ul tau de acum 3 pagini :-(
Eu incerc sa invat dar e extrem de cald si simt ca innebunesc :w00t: Acum e perioada de atestate si imi pierd vremea prin fata calculatorului facandu-le (desigur mai trag cate-o ocheada si pe site-urile de interes maxim :mrgreen: )
In rest...inca o luna si intru in bac. Doamne ajuta!

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » May 25th, '07, 11:00

Vreau sa va multumesc tuturor pt primire.
Imi pare bine ca am cu cine vb despre pasiunea asta a mea.Vreau sa va intreb daca va uitati si la drame din China,Taiwan si Korea sau numai Japonia?
Mult succes celor care au examene si alte proiecte.
Have a nice day!

Liantasse
Posts: 341
Joined: Sep 10th, '06, 11:19
Location: Bucharest, Romania

Post by Liantasse » May 28th, '07, 12:05

Dragi prieteni, long time no write din partea mea :unsure: Gomennasai! :pray:

Dupa ce era sa ma dau cu capul de pereti literally XD din cauza stress-ului, iata ca acum lucrurile s-au mai linistit :-)

Ma bucur ca thread-ul nostru n-a stat parasit! Maria, welcome here!! :wub: It's always great to have more friends join :cheers:

Ca sa-ti raspund la intrebare, cind e vorba de seriale eu personal ma uit aproape exclusiv la cele japoneze. In momentul de fatza ma uit numai la MaWang (ori The Devil) dintre cele coreene, si cred ca o sa ma uit si la Hotelier, si am pe lista si Alone in Love. In general I shy away from kdramas (chiar daca ele au fost cele care "mi-au dat microbul" la inceput XD ) pentru ca mi se pare ca majoritatea sint construite dupa principiul: ii chinuie, ii chinuie, ii chinuie, si la urma ii omoara!! :cry: :lol Si asta nu in 11 episoade, ci in 20 sau mai multe! :-(

Anyway, daca n-ai inceput inca, do give a try to MaWang: it's totally gripping, incredibly intriguing, utterly spellbinding, you get the idea, intr-un cuvint: riveting!! :lol Marea nenorocire este ca toate cele 20 de episoade raw sint deja out, dar subs nu exista decit pt 6 din ele deocamdata... sniff-sniff :cry: Verific thread-ul ala de vreo trei ori in fiecare zi! :lol

Tot multimea episoadelor e o problemioara pt mine si la serialele chinezesti sau taiwaneze... Singurul serial pe care l-am parcurs cap-coada, in my early drama days (adica vara trecuta :P ) a fost The Magicians of Love. Am inceput sa ma uit la Devil Beside You, care mi se pare tare dragutz, dar cumva m-am oprit pe la mijloc, si inca nu l-am reluat... La fel s-a intimplat si cu Tokyo Juliet, desi acolo povestea mi s-a parut chiar mai interesanta. I'm ready to give a chance to KO One, dar daca stii tu ceva foarte fain, please recommend some! :-)

Ar fi fain daca ne-ai spune un pic povestea ta, like: cind si cum te-a cuprins pasiunea pt Asian dramas? :-) Te uiti si la Asian films? Asculti cumva si Asian music? Sorry, multe intrebari! :lol



On a different track, dragi colegi din Airashii FanSubs, imi cer iertare ca din cauza lu' the stressing schedule n-am putut sa keep up cu our releases :-( De-acum incolo n-o sa mai fac prostia sa ma impovarez cu proiecte mari si urgente. Daca-s urgente, sa fie mici, si daca-s mari, sa nu fie urgente!! XD

Mihaela-san este si va fi destul de ocupata vara asta, dar totusi speram sa recuperam saptamina cealalta cu cel putin a couple of releases.

Dupa cum cred ca ati simtit prea-bine :roll entuziasmul meu pt fansubbing knows no bounds at the moment! :lol Dar! Nu pot si nici nu vreau sa-mi impovarez my precious Japanese translators cu prea multe proiecte deodata -- sper mult de tot ca japoneza mea sa avanseze cit mai repede posibil, astfel incit sa mi se poata spune de la obraz: "Want to fansub so-and-so? Well, do it yourself, then!". XD Dar pina atunci m-am gindit sa va intreb: cum vi s-ar parea daca am incerca sa ne extindem echipa, cu un public call for translators, ca sa ne putem ocupa macar de vreo doua proiecte simultan?

Am aici o listutza (hi-hi!) de posibile proiecte, si as aprecia mult parerile voastre referitor la how to go about it -- care vi se par cele mai interesante; daca este vreuna, Mihaela si opphiunic, care v-ar atrage in mod deosebit, etc. :-)

Specials:
Hoshi Hitotsu no Yoru 2007 - asta e proaspatly aired, pare super interesanta, e cu Watanabe Ken si Tamaki Hiroshi (= multi fani nerabdatori) si cred ca ar trebui sa ne grabim s-o anuntam, daca vrem sa ne ocupam de ea!
Aru Ai no Uta 2006 - asta e una din cele foarte des solicitate pt subtitrare. Cred ca Matsuda Shota are ceva de-a face in privinta asta... :whistling:

Dramas:
Magari Kado no Kanojyo 2005 - comentariile sint cum ca e f. funny si interesting
Top Caster 2006
Kiraware Matsuko no Issho 2006
Kodoku no Kake 2007 - this is the currently airing one, eu am toate raw-urile de pina acum, pare interesanta, insa Mihaela spune ca limbajul e cam dificil, fiind foarte presarat cu termeni economici, so we'd have to keep that in mind.

Films:
Oboreru Sakana - subiectul si actiunea par a fi hilarious, si ii contine pe frumoasa de Nakayama Yukie, pe Watanabe Ken, Kubozuka Yosuke si Narimiya Hiroki, precum si pe al nostru drag Tekkamen :lol printre alti buni, dupa cit se pare.
Fly Daddy Fly - filmul japonez, cu Okada Junichi. Si asta e solicitat mereu!!
Oresama - cu Miyavi in rolul principal XD Un film tare dragalash, cu Miyavi care calatoreste in timp si face cunostinta cu his childhood self :-) The fangirls are dying to have it. Un grup a inceput sa lucreze la el acum mult-mult timp, iar de vreo juma' de an nu mai da semne de viata de nici un fel, deci am putea sa le facem o intrebare si sa ne apucam de treaba daca nu reactioneaza.
Hirakata - cu Janne Da Arc (formatia de jrock) si Horikita Maki. Dupa cite imi pot da seama (ca inca nu m-am uitat la raw cap-coada) este vorba despre un concert al formatiei la un liceu.

Deocamdata, atit 8)
Sper ca nu am speriat pe nimeni prea tare! :lol Intrebarea ar fi, deci, ce parere ati avea despre extinderea grupului nostru, astfel incit sa putem lucra la mai multe proiecte deodata, din lista de mai sus daca se poate, dar nu limitindu-ne la ea :-)

Ritmul pe care mi-l imaginez eu si la care m-as putea angaja ca editor (si eventual traducator din româna in engleza) este de doua seriale deodata, sau un serial si un special sau un film, cu maxim cinci releases pe luna in total.

Astept reactii, cu mult interes dar si cu inima cit un purice! XD Va rog sa nu dati prea tare! :pale: :lol

mihaela
Posts: 45
Joined: Aug 3rd, '05, 19:24
Location: Romania

Post by mihaela » May 28th, '07, 17:23

hello, everybody!
Genki desu ka?

Am intrat si eu sa va spun cateva cuvinte, ptr ca sunt tare pe fuga.
Draga Lian, iti scriu aici, ptr ca nici nu am mai apucat sa-ti raspund la mail. Din tot ce ai scris tu aici, mi-ar placea sa traducem Oboreru Sakana si Hoshi Hitotsu no Yoru, asta daca vom avea timp suficient, bineinteles.

Kodoku no Kake l-am urmarit pana in prezent si mi se pare interesant, insa, asa cum ti-am spus, sunt multe discutii de afaceri prin el. Cine stie, daca as dispune de foarte mult timp liber (ptr cautare de cuvinte) si, eventual de ajutorul unui japonez, m-as incumeta la el.

In rest, succes la toata lumea!
keep in touch!

Liantasse
Posts: 341
Joined: Sep 10th, '06, 11:19
Location: Bucharest, Romania

Post by Liantasse » May 28th, '07, 19:56

Mihaela! Ma bucur mult sa am vesti de la tine! :-) Iar despre ce ai scris: :wub: cho-ureshii! Ma duc acum sa anunt despre Hoshi Hitotsu no Yoru :-) Nu e nici o graba, we can take our time!

I look forward to our translating session next weekend: all the best until then!

opphiunic
Posts: 16
Joined: Dec 1st, '05, 11:30

Post by opphiunic » Jun 3rd, '07, 09:53

hello Liantasse,
ce mai faci? nu mai am auzit nimic de la tine.. cum mai merg sub???
gata stopped??

un semn de viata pls!

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jun 8th, '07, 16:02

Salutare lume!
Nu am mai fost pe aici de ceva vreme!Ce mai faceti?Examene,stress,munca?Spune-ti-mi ceva nou.
Pai,cum am inceput eu sa ma uit la drame asiatice.Timp de 3 ani am lucrat la o familie de chinezi in Anglia,dar sa fiu sincera de cand eram mica ma uitam la filme cu Bruce Lee si Jackie Chan si asa am inceput sa citesc mai multe carti despre Asia.Cand am aflat ca o sa lucrez pt o fam de chinezi am fost super happy.Am invatat multe de la ei,limba,obiceiuri,am vizitat Brunei si l-amcunoscut pe Wu Chun(cel de la Fahrenheit,inca nu era cunoscut,doar model in Singapore).Am facut ceva cursuri de engleza la un colegiu si aveam in clasa colegi din Korea,Japan,Taiwan,Hong Kong si ne-am format un grup al nostru.Mergeam in China Town si inchiriam filme,mergeam sa mancam ce vedeam prin seriale,am incercat sju(lichior tare coreean)si am crezut ca acolo imi dau duhul.De la o vreme cei de la magazinul de DVD si Cd-uri din China Town Manchester ne-au recomandat si filme si seriale coreene si japoneze(le terminasem pe cele in chineza cu english subttitles).Am vazut multe drama coreene,preferate sunt Thank You!,My name is Kim Sam Soon,My Girl,chinezesti:Devil Beside You,ISWK,japoneze trebuie sa spun ca Hana Yori Dango 1 & 2 si abia astept Hana Kimi cu Oguri Shun si 1 Litre of Tears.M-am uitat si la Dragon Zakura,Gokusen si multe altele. Filme am vazut mai mult de o gramada(NANA,A Millionaire;s First Love,Fly Daddy Fly).Imi plac dramele astea ca sunt scurte,de obicei au povesti bune si actorii sunt draguti.
Nu prea stiu ce sa va recomand,cred ca le-ati vazut pe toate,momentan ma uit la un show coreean X Man ,care e foarte funny.
Ascult muzica asiatica:DBSK :wub: ,K( Only Human-1 Litre of Tears),SE7EN,KAT-TUN,Jay Chou,Fahrenheit.
Cam atat despre mine
p.s asiaticii sunt asa de draguti si respectuosi,am spus draguti?Intelegeti voi!
K,hai ca va las,mai am treaba.Have a nice weekend!maria

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jun 27th, '07, 12:06

Buna ziua tuturor!!
Sunt bihoreanca, din generatia celor ce se descurca greu cu calculatorul si ma bucur ca Liantasse mi-a dat adresa acestei mici comunitati romanesti de pe D-Addicts. Inca odata multumesc , Lian!
Sunt o mare fana a serialului MUSASHI (NHK 2003), si datorita lui am inceput sa ma interesez de serialele japoneze. Filmele japoneze ma interesau de mai demult, ador doua dintre ele: ,,The Twilight Samurai'' si ,, The Hidden Blade'', ale lui Yoji Yamada, si astept cu nerabdare sa pot vedea ,,Love ahd Honour''.
Am citit cu interes toate paginile acestui mic forum romanesc si vad ca sunteti foarte activi si entuziasti. Sper sa ma primiti si pe mine printre voi. :-)

Liantasse
Posts: 341
Joined: Sep 10th, '06, 11:19
Location: Bucharest, Romania

Post by Liantasse » Jun 27th, '07, 12:23

Bine ai venit! :-) Cum iti place sa ti se spuna?

Eu am descarcat de curind Love and Honor, inca nu l-am vazut dar abia astept sa gasesc ragazul :wub: Ai filmul deja? Daca nu, aici gasesti un torrent: http://www.fantasticsuperclub.org/forum ... opic=24319 Daca din varii motive nu reusesti (nu mai tin minte daca forumul ala cere sa te inregistrezi etc), just let me know si-ti trimit torrentul intr-un pm. Nu-l atasez aici, ca este politica stricta no movie torrents on d-addicts :P

E faina initiativa ta de a publica subtitrarea in româneste pentru Musashi! Ai tradus cumva din engleza, sau din japoneza?

Asa cum o sa observi daca citesti pe-aici pe thread, citiva dintre noi am format un fansub group: Airashii FanSubs. In prezent ne ocupam de serialul Seito Shokun! dar avem in plan si alte lucrushoare, filme si specials.

Si noi ne-am gindit la posibilitatea subtitrarilor pe româneste, insa deocamdata am ramas la a le face in engleza - audienta este mult mai mare, si se pare ca acei putini români care sint drama fans stiu oricum engleza :roll Totusi, pe viitor speram sa ajungem sa facem si niste subs pre dulcea limba noastra :lol

:O Aoleu cit e ceasul, eu stau aici de vorba cind intr-o ora trebuie sa fiu la cursul de japoneza!! XD Am fugit :P

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jun 27th, '07, 12:46

Salutare oameni buni!
Cum o mai duceti?Busy cu examene?Inca nu v-ati topit?Prin Bistrita sunt vreo 28 de grade,inca incerc sa ma obisnuiesc cu vremea asta,pt ca in Manchester sunt numai vreo 20.
Ma gandesc sa traduc 1 Litre of Tears in romaneste si daca sunt ceva voluntari sunt bineveniti,vreau sa traduc si cartea,din pacate am gasit-o numai in japoneza.Help!!!Din pacate nu voi mai da anul acesta la Facultatea din Bucuresti,dar sper ca pana anul viitor se vor rezolva problemele.
Ce sa va mai spun? Deabia astept sa vad Hana Kimi varianta japoneza,cu titrari sau fara o sa ma uit,deja stiu povestea.Am vazut ceva clipuri si Maki e asa de scumpa,iar Oguri e un dragut ca de obicei.Va doresc o saptamana placuta.Mai vb! :P

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jun 28th, '07, 06:16

Liantasse wrote:Bine ai venit! :-) Cum iti place sa ti se spuna?

Eu am descarcat de curind Love and Honor, inca nu l-am vazut dar abia astept sa gasesc ragazul :wub: Ai filmul deja? Daca nu, aici gasesti un torrent: http://www.fantasticsuperclub.org/forum ... opic=24319 Daca din varii motive nu reusesti (nu mai tin minte daca forumul ala cere sa te inregistrezi etc), just let me know si-ti trimit torrentul intr-un pm. Nu-l atasez aici, ca este politica stricta no movie torrents on d-addicts :P

E faina initiativa ta de a publica subtitrarea in româneste pentru Musashi! Ai tradus cumva din engleza, sau din japoneza?

Asa cum o sa observi daca citesti pe-aici pe thread, citiva dintre noi am format un fansub group: Airashii FanSubs. In prezent ne ocupam de serialul Seito Shokun! dar avem in plan si alte lucrushoare, filme si specials.

Si noi ne-am gindit la posibilitatea subtitrarilor pe româneste, insa deocamdata am ramas la a le face in engleza - audienta este mult mai mare, si se pare ca acei putini români care sint drama fans stiu oricum engleza :roll Totusi, pe viitor speram sa ajungem sa facem si niste subs pre dulcea limba noastra :lol

:O Aoleu cit e ceasul, eu stau aici de vorba cind intr-o ora trebuie sa fiu la cursul de japoneza!! XD Am fugit :P
Mersi pentru urarea de bun-venit!

Ma numesc Lacrimioara, asa ca daca imi spuneti Lacri e OK. Dar si maman e OK, din cate mi-am dat seama as putea fi ca varsta mamica voastra... :lol :lol

Lian, ai deja Love and Honour??? eu am incercat sa intru la adresa data de tine, dar imi cer sa ma inscriu, si nu am reusit - precum am spus ma descurc destul de greu cu calculatorul si lucruri care voua vi se pare ceva natural pentru mine reprezinta o problema ... :scratch: asa ca daca poti sa imi trimiti torrentul prin pm as fi fericita. Cred ca voi devora filmul de indata ce voi putea, chiar daca nu va fi tradus in engleza - tot voi pricepe ceva, cred... :unsure:

Cat despre traducerea lui MUSASHI, am facut-o din engleza, dar si asa a mers ff greu deoarece nici englaza nu stiu prea bine, m-am pus cu burta pe carte sa o invat de cand am descoperit serialul asta pt ca voiam sa il pricep, la traducere m-au ajutat un pic niste prietene dintr-un alt fanclub ( al unei telenovele superbe} si m-am folosit si de romanul lui Eiji Yoshikawa cat am putut. Dar si asa subtitrarea nu e perfecta. Daca nu m-ar fi convins sotul meu sa o pun pe net ca sa o poata folosi si altii ca el care nu stiu nici engleza nici japoneza, poate nici nu o puneam. L-am pus si pe vreo 2 site-uri de subtitrari din tara si se pare ca sunt deja oameni care ll descarca. Japoneza nu stiu deloc, in provincie unde locuiesc eu nici vorba de cursuri de japoneza, mi-am cumparat o carte dar merge ff greu, structura mea mentala se pliaza ff greu pe ea... Va invidiez putin pe voi , care stiti limba asta sau aveti posibilitatea sa o invatati.

Am vazut ca v-ati apucat de subtitrare, eu nu cunosc serialul acela si fara subtitrare nici nu l-as pricepe, dar pe masura ce faceti traducerea sper sa il urmaresc. Daca va pot ajuta cu ceva sa imi spuneti. Am vazut ca aveti in grup persoane foarte talentate care fac bannere si avatare, poate ca as putea sa va ajut si eu la asa ceva, pentru ca pasiunea pt MUSASHI m-a facut sa ma apuc si eu de creat avatare si walluri, chiar daca nu sunt asa reusite ca cele pe care le-am vazut aici - am pus cateva pe threadul dedicat serialului din jdorama: http://www.jdorama.com/viewtopic.4376.2540.htm . Sper sa va placa...

Spre deoasebire de voi eu am vazut doar cateva seriale japoneze, am ajuns la ele cautand informatii despre actorii din serialul ,,meu''. Am pornit de la Tsutsumi Shinichi, care m-a impresionat profund prin varietatea paletei scenice din serial, si asa am vazut ,,Good Luck'' si ,,Koi Ni Ochitara''. L-am descoperit pe Kimura Takuya si m-a incantat, i-am urmarit ultimele seriale, apoi am descoperit ,,Heven's coins''.
Cautand date despre Yukie Nakama, am descoperit ,,Shinobi'' - ai dreptate, animeniac, e un film superb, care scoate in evidenta acei ochi unici si visatori ai lui Yukie. Si am vazut si ,,When the last sword is drawn''. Ai mai putea sa imi recomanzi filme si seriale de acest gen? ( sotul meu le adora dar nu prea stim unde sa le gasim, mai ales ca ne trebuie si traducere in romana... - netul ar fi unica noastra sursa, aici, in provincie).
Am cautat seriale cu Matsuoka Masahiro, pt ca a jucat superb in MUSASHi, dar nu am gaxit nimic care sa aiba subtitrare. Mi-ar place sa aud ceva muzica interpretata de formatia lui TOKIO, dar am prea putine sanse pt asta.
Preferatul meu e insa Ichikawa Ebizo IX, dar despre el chiar ca nu reusec sa gasesc mai nimic... nici fotografii ca lumea, nici informati, in afara de cele puse cu zgarcenie pe pagina dedicata lui din jdoramasi cateva date biografice cu ocazia turnelui trupei sale de Kabuki in Europa. Pe YouTube am gasit 2 mici clipuri , si atat. Ma puteti ajuta voi sub o forma sau alta in acesta privinta???? Paginile scrise in japoneza pentru mine sunt imposibil de inteles si de aceea am posibilitati ff limitate sa gasesc date despre el , mai ales ca el fiind actor de kabuki, kabuki-ul nu prea are pagini in engleza. Please!

Voi ce seriale mi-ati putea recomanda? dar sa nu fie prea triste, cu prea multe lacrimi, ca nu vreau sa imi umpu momentele de destindere cu tragedii, in jurul meu vad si asa prea multe nenorociri prin specificul meseriei... Si sa aiba neaparat subtitrare in engleza...Please!!!

Ah, si mai am o rugaminte: ziceti-mi cum sa imi activez avatarul si semnatura, ca le-am pus la Profile dar, precum vedeti, fara succes. :cry: :cry:

Na, cred ca v-am coplesit cu prea multe rugaminti, dar sper sa nu va suparati din cauza asta. :D

angel333
Posts: 28
Joined: Jun 11th, '07, 19:07
Location: USA/Europa

Post by angel333 » Jun 28th, '07, 06:53

Nu stiam ca esti si forum Roman. Si nu sunt unica ticnita dupa dramele. Am venit pe d-addict citeva zile in urma fiindca cind am venit acasa pe vacanta websitul de pecare priveam dramele nu lucreaza la noi. Cu toate d-addict imi place mult.

Liantasse
Posts: 341
Joined: Sep 10th, '06, 11:19
Location: Bucharest, Romania

Post by Liantasse » Jul 1st, '07, 21:23

Lacrimioara, sper ca ai putut descarca cu bine ce ti-am trimis prin pm pt Love and Honour. Daca nu sint seeds, sau dureaza prea mult, pot sa-l incarc pe MediaFire :-)

Deci se pare ca trebuie sa predau titlul de "virstnica" :roll La cei 30 de anisori pe care-i voi implini luna asta, eu eram mai "tanti" pe-aici :lol Bine ca pt a fi d-addict nu exista limita de virsta :P ca eu oricum n-am de gind sa ma las de "drogul" asta prea curind! XD

In continuare sint in admiratie pt perseverenta ta, cu subtitrarea! Eu trebuie sa marturisesc ca nu ma simt mai deloc atrasa de taiga-dramas... :unsure: :pale: ca altfel mi-ar fi placut sa vad cum a iesit!

Dar 49 de episoade... :blink Un motiv pt care ma uit mai ales la jdramas este ca 16-20 episoade cit au de obicei serialele coreene sau taiwaneze mi se pare mult prea mult! :cry: Desi nu cind e vorba de The Devil, de care nu ma satur deloc!! 8) :wub: (Chiar daca sint convinsa ca o sa se termine groaaaaaznic!!! :cry: ) Este mystery/suspense, cu ceva fantasy elements si ill-fated romance. Torente aici, subs (in progress, 1-10 so far) aici.

Cu Matsuoka Masahiro este subtitrat (aproape) complet Yaoh (torente aici). Subsemnata a ajutat la editarea citorva dintre episoade :mrgreen: alaturi de a lovely lady din Germania, care acum se ocupa de ultimul episod, ca doar asta a mai ramas, si special-ul :-) Daca vrei sa-l descarci si nu sint seeds, da-mi de stire and I'll seed :-) Oricum se pare ca trebuie sa fac chestia asta on a regular basis :P Chiar ma gindeam sa devin Volunteer Seeder pt Yaoh! :lol Si ca sa nu stai sa vinezi subtitrarea de pe forum, pot sa fac eu un pachetzel si sa ti-o trimit :-)

Am incarcat special pt tine :wub: cel mai recent album al lui TOKIO, Harvest. Sper sa-ti placa! "Sorafune" e unul din cintecele mele preferate, mai ales ca a fost si ending theme pt My Boss My Hero :lol Si videoclipul de la Sorafune e tare fain, pot sa-l incarc si pe ala daca vrei, si alte cintece de-ale lu' TOKIO :-) Eu mai am doar inca un album si vreo doua-trei singles, dar putem face rost 8)

My Boss My Hero, cu colegul lui Matsuoka Masahiro de la TOKIO, Nagase Tomoya :wub:, in rolul principal, este mai pt copilashi, dar e super-amuzant!! :lol

Nu stiu de unde sa incep sa-ti recomand seriale, poate ne spui cam ce ti-ar placea, ce gen de subiect te atrage.

O jdrama pe care am urmarit-o de curind si mi s-a parut superba este Hotelier (torente hardsubbed aici).

In Seito Shokun! personajul principal este jucat de Uchiyama Rina, si am vazut ca si ea avea un rol in Musashi :-)

Despre avatar si semnatura: nu stiu de ce nu se vede avatarul! :-( Poti sa-mi spui cum ai facut sa-l pui? Ai incarcat imaginea pe photobucket sau asa ceva? Semnatura, ca sa apara, trebuie sa ai grija sa bifezi casutza cu "Atach signature" de fiecare data cind postezi :P Ceea ce inseamna ca n-o sa apara daca dai Quick Reply :P Of course, poti apasa pe Edit dupa aceea, si sa bifezi casutza.


Maria, sorry ca n-am rasp la ultimul tau mesaj! :-( Cred ca Alecsa-chan e inca ocupata cu bac-ul? Mihaela-san e si ea destul de ocupata cu munca, doar opphiunic si cu mine ce sintem mai liberi, si in consecinta incercam sa-i dam bataie cu Seito Shokun! 8)

Imi pare rau s-aud ca n-ajungi toamna asta in Bucuresti, dar take your time :-)


angel333, bun venit pe thread! :-) De unde esti? Ne poti spune mai multe despre tine?

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 4th, '07, 15:24

Liantasse wrote:Lacrimioara, sper ca ai putut descarca cu bine ce ti-am trimis prin pm pt Love and Honour. Daca nu sint seeds, sau dureaza prea mult, pot sa-l incarc pe MediaFire :-)

Deci se pare ca trebuie sa predau titlul de "virstnica" :roll La cei 30 de anisori pe care-i voi implini luna asta, eu eram mai "tanti" pe-aici :lol Bine ca pt a fi d-addict nu exista limita de virsta :P ca eu oricum n-am de gind sa ma las de "drogul" asta prea curind! XD

In continuare sint in admiratie pt perseverenta ta, cu subtitrarea! Eu trebuie sa marturisesc ca nu ma simt mai deloc atrasa de taiga-dramas... :unsure: :pale: ca altfel mi-ar fi placut sa vad cum a iesit!

Dar 49 de episoade... :blink Un motiv pt care ma uit mai ales la jdramas este ca 16-20 episoade cit au de obicei serialele coreene sau taiwaneze mi se pare mult prea mult! :cry: Desi nu cind e vorba de The Devil, de care nu ma satur deloc!! 8) :wub: (Chiar daca sint convinsa ca o sa se termine groaaaaaznic!!! :cry: ) Este mystery/suspense, cu ceva fantasy elements si ill-fated romance. Torente aici, subs (in progress, 1-10 so far) aici.

Cu Matsuoka Masahiro este subtitrat (aproape) complet Yaoh (torente aici). Subsemnata a ajutat la editarea citorva dintre episoade :mrgreen: alaturi de a lovely lady din Germania, care acum se ocupa de ultimul episod, ca doar asta a mai ramas, si special-ul :-) Daca vrei sa-l descarci si nu sint seeds, da-mi de stire and I'll seed :-) Oricum se pare ca trebuie sa fac chestia asta on a regular basis :P Chiar ma gindeam sa devin Volunteer Seeder pt Yaoh! :lol Si ca sa nu stai sa vinezi subtitrarea de pe forum, pot sa fac eu un pachetzel si sa ti-o trimit :-)

Am incarcat special pt tine :wub: cel mai recent album al lui TOKIO, Harvest. Sper sa-ti placa! "Sorafune" e unul din cintecele mele preferate, mai ales ca a fost si ending theme pt My Boss My Hero :lol Si videoclipul de la Sorafune e tare fain, pot sa-l incarc si pe ala daca vrei, si alte cintece de-ale lu' TOKIO :-) Eu mai am doar inca un album si vreo doua-trei singles, dar putem face rost 8)

My Boss My Hero, cu colegul lui Matsuoka Masahiro de la TOKIO, Nagase Tomoya :wub:, in rolul principal, este mai pt copilashi, dar e super-amuzant!! :lol

Nu stiu de unde sa incep sa-ti recomand seriale, poate ne spui cam ce ti-ar placea, ce gen de subiect te atrage.

O jdrama pe care am urmarit-o de curind si mi s-a parut superba este Hotelier (torente hardsubbed aici).

In Seito Shokun! personajul principal este jucat de Uchiyama Rina, si am vazut ca si ea avea un rol in Musashi :-)

Despre avatar si semnatura: nu stiu de ce nu se vede avatarul! :-( Poti sa-mi spui cum ai facut sa-l pui? Ai incarcat imaginea pe photobucket sau asa ceva? Semnatura, ca sa apara, trebuie sa ai grija sa bifezi casutza cu "Atach signature" de fiecare data cind postezi :P Ceea ce inseamna ca n-o sa apara daca dai Quick Reply :P Of course, poti apasa pe Edit dupa aceea, si sa bifezi casutza.
Multumesc frumos pentru tot ce mi-ai trimis, torrente si linkuri, am salvat tot in calculator - incep descarcarile..., am reusit sa vizionez deja LOVE AND HONOUR, cu un Takuya Kimura mult mai putin frumos (machiajul e anume asa facut, cred) decat ne-am obisnuit (dar asta nu a facut decat sa atraga atentia asupra talentului sau). Descarc Hotelier acum,sper sa am timp sa si il vizionez cat de curand...
Muzica formatiei TOKIO e foarte placuta, si mai putin ,,zgomotoasa'' decat credeam, mi-a placut Sorafune, dar si Your Answer, - daca mai poti sa imi trimit melodii, fara sa te incurc cu asta, pls trimite-mi. Imi plac ff mult, desi ma limitez sa urmaresc linia melodica si tonalitatile...ca altceva nu pricep.. :lol
Mie nu mi s-a parud deloc lung MUSASHi, cred ca l-as fi urmarit si daca avea 100 de episoade, l-am revazut de ff multe ori, e extrem de dens si asa, poate daca era facut in Europa din fiecare episod s-ar fi putut face un film separat... chiar m-a uimit cat de scurte sunt serialele japoneze, apoi am aflat ca se da doar un episod pe saptamana si astfel e mai greu de retinut si urmarit.
Avatarul l-am pus si cu ImageShack, si cuTtinyPic, dar tot nu se vede, poate nu am ales eu bine URL- ul... mai incerc... :-( :scratch:
Inca odata multumesc pentru tot !!!

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 5th, '07, 19:36

Cioc, cioc! :D

Una bucata fata cu bacu' terminat. Am scapat de ce era mai usor.

Am lipsit cam o luna si deja ma simt in ceata. Acum am bagat si eu la dld Hana Kimi yatta abia astept :wub:

Un calduros, sau racoros mai bine spus, bun-venit Lacramioarei si lui angel333. Maria, parca pe tine te-am welcomuit din cate imi amintesc. Daca nu, gomennassai si un racoros bun-venit si tie :D

Echipa, subul cum merge? Nu mai stiu nimic de voi, Lian in special de tine :glare:

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 7th, '07, 18:36

Alecsa-chan wrote:Cioc, cioc! :D

Una bucata fata cu bacu' terminat. Am scapat de ce era mai usor.

Am lipsit cam o luna si deja ma simt in ceata. Acum am bagat si eu la dld Hana Kimi yatta abia astept :wub:

Un calduros, sau racoros mai bine spus, bun-venit Lacramioarei si lui angel333. Maria, parca pe tine te-am welcomuit din cate imi amintesc. Daca nu, gomennassai si un racoros bun-venit si tie :D

Echipa, subul cum merge? Nu mai stiu nimic de voi, Lian in special de tine :glare:
MUltumesc pentru urarea de bunvenit :) mai ales ca e racoros - de asta e nevoie pe la noi acum... Cum a fost la bac? subiectul la romana a fost intr-adevar asa de greu? Si unde vei da mai departe? presupun ca la limbi, orientale poate? :-)

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 7th, '07, 19:15

maman_12003 wrote:MUltumesc pentru urarea de bunvenit :) mai ales ca e racoros - de asta e nevoie pe la noi acum... Cum a fost la bac? subiectul la romana a fost intr-adevar asa de greu? Si unde vei da mai departe? presupun ca la limbi, orientale poate? :-)
Saliuuuuut :cheers: Astazi mi-am aflat notele. Acceptabil spun eu, 9.22 per total. La romana nu e vorba ca a fost greu...doar neasteptat. Speram sa iau peste 8 la romana dar am luat 9.45. Si nu eram ipocrita cand speram la un 8 si ceva :P
Mai departe vreau sa fac ceva cu protectia mediului, Politehnica Bucuresti fiind cea mai buna varianta. Am sa incerc si la A.S.E dar A.S.E-ul a devenit mai mult un orgoliu pentru mine. Vreau sa vad daca sunt in stare sa intru acolo. Daca iau examenul cred ca tot la Poli ajung, mai ales ca astazi am aflat ca Politehnica ofera burse in Japonia, din care o bursa este pt Univ. din Tokyo, la sectia cu protectia mediului inconjurator :D De la toamna vreau sa ma apuc si de cursuri de limba japoneza asa ca Lian si Mihaela-san sa-mi dati si mie detalii despre Scoala de Japoneza, oneeegaaaaaii :cry:

Btw, am reusit sa vad primul episod din Hana Kimi. Este absolut demential serialul asta :lol: Horikita Maki chiar seamana cu un tip :D Astept cu nerabdare urmatoarele episoade...astept sa se intample ceva *giggles* aaaaaa si oguri shun are o freza cam...wacky :mrgreen:

Sa ne auzim curand!

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 11th, '07, 18:53

Bursa in Japonia !!! WOW !!! merita sa tragi tare pentru ea!

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jul 12th, '07, 08:41

Va salut de pe meleagurile ploioase din Bistrita
Ce mai faceti?Bun venit noilor drama fans(de parca eu as fi mai veche).
Alecsa-chan felicitari pt bac si mult succes in continuare,sa auzim numai de bine.
Eu m-am uitat la Hana Kimi(japanese) si cred ca I'm in love with Oguri(kidding) si Maki e asa de scumpa.Ma mai uit si la Bad Couple si Coffee Prince(koreans) si Why Why Love(taiwan).
Cred ca e timpul sa mai si invat,desi examenul de admitere e numai anul viitor am "numai" 2 volume de invatat cu vreo 500 de caractere chinezesti si ce mai au ei pe acolo.
Aici ploua de vreo cateva zile si netul nu a mers asa de bine,dar in rest totul e k.
Va urez vizionare placuta,spor la munca si mai vb!
Have a good day!
maria

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 13th, '07, 19:59

Dragi prieteni, va scriu sub impresia puternica pe cre mi-a lasat-o serialul pe care tocmai l-am vazut - Karei-naru Ichizoku ( A Splendid Family ) - sunt bulversata, sincer bulversata. Daca va plac serialele usurele sa nu il urmariti, e prea rascolitor pentru cei ce vor o relaxare facila...
Insa pentru aceia - barbati sau femei - care vor un serial despre oameni in stare sa lupte pentru idealurile lor pana la ultima suflare, oricat de dureroasa si aspra ar fi calea, il recomand calduros. Veti intalni un Takuya Kimura extraordinar, impresionant, in plinatatea talentului sau - eu cred ca munca alaturi de un mare regizor ca Yoji Yamada, in ,,Bushi No Ichibun'' l-a cizelat si i-a dezvaluit adevaratul potential care in acest serial e deplin aratat. Un serial care nu poate fi uitat usor.

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 21st, '07, 07:42

Azi am terminat de urmarit YAOH si pot sa spun ca mi-a placut ff mult, desi tema imi era straina. Habar nu aveam ca in Japonia exista localuri destinate mai ales femeilor, unde sunt numai animatori, eram obisnuita doar cu animatoarele din localurile destinate mai ales barbatilor... mi se pare ceva extrem de ciudat, mai ales intr-o tara unde normele de comportament sunt mult mai severe pentru femei decat pentru barbati...
Super subtitrarea, Liantasse !!! Multumesc!

angel333
Posts: 28
Joined: Jun 11th, '07, 19:07
Location: USA/Europa

Post by angel333 » Jul 21st, '07, 08:10

Liar Game e acum una din cele mai favorite drame de ale mele. Va recomand s-o priviti. Si desigur toate drame cu Oguri Shun :wub: si Kyoko Fukada

mihaela
Posts: 45
Joined: Aug 3rd, '05, 19:24
Location: Romania

Post by mihaela » Jul 23rd, '07, 19:54

angel333 si maman_12003, bine ati venit pe thread-ul acesta. :salut:
Stiu, e cam tarziu sa va urez bun venit, dar, din pacate, nu am mai urmarit discutiile de aici in ultima vreme.
Ma bucur sa vad ca grupul nostru creste din ce in ce mai mult.
Lacramioara, felicitari ptr subtitrarile in limba romana. O sa le descarc si eu si poate imi conving astfel prietenul sa se uite la Musashi. de fapt, nici eu nu am vazut inca decat doua episoade, dar e de mult pe lista mea de "must see". Nu e unul din serialele cautate, motiv pentru care downloadarea dureaza foarte mult. :-(
"Karei naru ichizoku" am inceput sa-l urmaresc in primavara, dar nu am toate episoadele si nu l-am vazut decat pana la jumatate. Sper sa-l reiau intr-o zi, pentru ca mi-a placut foarte mult, mai ales ca unele episoade aveau subtitrari in limba japoneza.

Angel333, multumesc pentru recomandari. Liar game nu l-am vazut inca, dar vreau sa-l vad. Off, cate seriale de vazut si timp asa de putin. :cry:

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 25th, '07, 07:45

mihaela wrote:angel333 si maman_12003, bine ati venit pe thread-ul acesta. :salut:
Stiu, e cam tarziu sa va urez bun venit, dar, din pacate, nu am mai urmarit discutiile de aici in ultima vreme.
Ma bucur sa vad ca grupul nostru creste din ce in ce mai mult.
Lacramioara, felicitari ptr subtitrarile in limba romana. O sa le descarc si eu si poate imi conving astfel prietenul sa se uite la Musashi. de fapt, nici eu nu am vazut inca decat doua episoade, dar e de mult pe lista mea de "must see". Nu e unul din serialele cautate, motiv pentru care downloadarea dureaza foarte mult. :-(
"Karei naru ichizoku" am inceput sa-l urmaresc in primavara, dar nu am toate episoadele si nu l-am vazut decat pana la jumatate. Sper sa-l reiau intr-o zi, pentru ca mi-a placut foarte mult, mai ales ca unele episoade aveau subtitrari in limba japoneza.

Angel333, multumesc pentru recomandari. Liar game nu l-am vazut inca, dar vreau sa-l vad. Off, cate seriale de vazut si timp asa de putin. :cry:
Multumesc, Mihaela, pentru urarile de bunvenit !! :-)
Nu ma mir ca nu ai rabdare sa descarci MUSASHI, mie mi-au trebuit 2 luni ca sa reusesc, uneori cu viteze de 1 -2 KB / sec, dar am perseverat pentru ca mi-l doream ff mult. Auzisem ca japonezii voisera sa faca din el un fel de epopee nationala care sa reinvie mandria nationala a tinerei generatii si de aceea l-au facut cu deosebita grija atat pentru ansamblu cat si pentru detalii. Serialul e splendid, deosebit de dens - nu degeaba au inventat japonezii haiku-ul...( europenii sau americanii ar fi facut un film din fiecare episod, hi hi hi ) si de aceea nu prea are priza la cei care se uita dor de dragul diveritsmentului... eu sunt la a 5-a vizionare si abia acum il savurez cu adevarat.
Dar acum m-am intrerupt nitel, pentru ca am descoperit citind acest site o gramada de alte seriale superbe si originale si am ajuns sa spun ca si tine ,,Off, cate seriale de vazut si timp asa de putin! '' :lol 8)

Angel333 - In sfarsit am descarcat LIAR GAME, sper sa pot sa il vad saptamana asta, am aruncat o privire pe primul episod si pare ff interesant, intr-adevar.

Apropo, stie cineva daca YAOH ( ce superb e si serialul acesta !!!) are continuare?

:O :scratch: ,,Off, cate seriale de vazut si timp asa de putin!''

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Jul 25th, '07, 07:55

Alecsa-chan wrote:Btw, am reusit sa vad primul episod din Hana Kimi. Este absolut demential serialul asta :lol: Horikita Maki chiar seamana cu un tip :D Astept cu nerabdare urmatoarele episoade...astept sa se intample ceva *giggles* aaaaaa si oguri shun are o freza cam...wacky!
Hi, Alecsa-chan!
In legatura cu HANA KIMI - poti sa-mi spui ceva despre serialul asta? am cautat informatii despre el cu IMDB dar nu am gasit nimic - prin ce e asa de ,,demential''?

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 29th, '07, 10:27

maman_12003 wrote:
Alecsa-chan wrote:Btw, am reusit sa vad primul episod din Hana Kimi. Este absolut demential serialul asta :lol: Horikita Maki chiar seamana cu un tip :D Astept cu nerabdare urmatoarele episoade...astept sa se intample ceva *giggles* aaaaaa si oguri shun are o freza cam...wacky!
Hi, Alecsa-chan!
In legatura cu HANA KIMI - poti sa-mi spui ceva despre serialul asta? am cautat informatii despre el cu IMDB dar nu am gasit nimic - prin ce e asa de ,,demential''?
Gomen pt my late reply dar am dus lipsa de net cam 3 saptamani :cry:
In primul rand povestea e draguta. O adolescenta care locuieste in State se hotaraste sa plece in Japonia sa studieze la un liceu pt baieti. Desigur are un scop bine intemeiat: ea doreste sa-l readuca pe un atlet cunoscut in arena sportiva, student al respectivului liceu dar care renuntase la sport din cauza unei accidentari. Si de cand ajunge ea la acest liceu plin de tipi trazniti si frumosi :wub: incepe balamucul. "Dementialul" vine cu precadere de la unul din personaje, Nakatsu (Toma Ikuta) care reuseste sa starneasca rasul in absolut orice situatie. Mai multe nu-ti pot dezvalui pentru ca sper ca te vei uita tu la el si vei rade cu lacrimi la unele faze :D
Pentru mai multe infos despre serial cauti in google. Numele complet e HANAZAKARI NO KIMITACHI E- prescurtat Hana Kimi :)

Vad ca s-a mai scris pe aici. Eu acum urmaresc un serial pe care mi l-a imprumutat Lian, Ima, ai ni yukimasu(Let's meet together now). Este un serial tocmai bun de urmarit seara, ca apoi sa te duci la somnic ca sa nu iti ocupi ziua plangand :cry: Este povestea unui copil de 7 ani si al tanarului sau tata care si-au pierdut mama, respectiv sotia....Mai multe nu spun.

Cat despre Karei-naru Ichizoku m-ati facut curioasa si sunt sigura ca imediat cum ma eliberez am sa-l caut sa-l iau si eu.

In rest sper ca toate bune. (btw, intre timp am intrat si la politehnica si la ase :sweat: )

angel333
Posts: 28
Joined: Jun 11th, '07, 19:07
Location: USA/Europa

Post by angel333 » Jul 29th, '07, 19:17

HANAZAKARI NO KIMITACHI E am inceput sa-l privesc din cauza lui Shun :wub: si imi place numa ce am terminat al treilea episod. Ctiva ani in urma am citit manga dar serialul e cam deferit.

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jul 29th, '07, 20:03

Salutare tuturor!
Felicitari Alecsa-chan pt reusita la 2 universitati bune!
Ce ati mai facut?
Urmaresc si eu Hana Kimi si e foarte amuzant,Toma e foarte funny iar de Shun nici nu mai comentez.
Se uita cineva la First Kiss cu Inoue Mao?Am vazut primul episod si nu pot spune ca m-a impresionat prea tare.
Momentan ma uit la Coffee Prince,e foarte amuzant, si la Time between wolf & dog cu Lee Junki.
Cam atat de la Bistrita.Sa aveti o saptamana placuta!

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 29th, '07, 21:52

Eu, eu, eu ma uit la First Kiss si imi plaaaaaace :D Nu stiu de ce majoritatea nu se simte atrasa de acest serial. Mao e ca o papusica, atat de micuta, firava, DULCE :wub: Si subiectul e agreabil....si doctorasul imi place mmm Yuuta-kun :wub: Iar scenele funny sunt datorita celor 3 zapaciti in primul rand, deci rolul lor e chiar obligatoriu in aceasta dorama. Sper ca Mio-chan sa nu *cough cough* si sa traiasca alaturi de doctor happily ever after!

Suntem 3 care ne uitam la Hana Kimi. Perfect! Eu am devenit o fana a acestui serial, il ador, m-as uita zile intregi la aceleasi episoade. Toti, absolut toti sunt trazniti. Pana si Sano (si acum imi vine in minte faza cand a mancat muraturile alea :lol ) Nu stiu, mi-ar placea sa disecam dorama asta...avem si optiune pt a ascunde ce scriem in caz ca unii dintre noi nu au vazut serialul inca si nu vor sa afle dinainte ce se intampla. Haideti ca incep eu cu cateva opinii.
Normal primul este cel ce face deliciul acestei drame, Nakatsu-kun, Toma Ikuta, Oribe Junpei din HYD2, fiecare cum il cunoaste.
So...Nakatsu, cel mai cel personaj din serial, tipul gay in devenire, sau cel putin asa crede el saracutul! Replica lui care probabil devine laitmotiv, ORE WA HOMO JANAI este dementiala. Si toate incercarile lui de a demonstra ca nu e homo :lol :sarutul cu Sano, incercarea de a o saruta pe Mizuki pentru a vedea cum reactioneaza his body and his heart, scena in care e excitat de un simplu sutien si o pereche de chiloti...cam astea imi vin acum in minte :mrgreen: Este clar cel mai funny personaj din serial, poate chiar din toate doramele pe care le-am urmarit pana acum! Dar pe langa asta e si cu capul pe umeri. Imi amintesc acum secventa din episodul 1 in care era chiar ingirjorat de bunica lui sau in cel mai recent episod a avut un speech grozav in fata lui Sano; astfel a avut si el un rol in a-l convinge pe Sano sa isi reia antrenamentele. Este, deci, un prieten de nadejde. Pot sa spun ca il iubesc pe Nakatsu :wub: Si tare imi e ca atunci cand va descoperi ca Mizuki e fata si ca ea il iubeste pe Sano inima lui se va sfarama in milioane de bucati :cry: Decat sa sufere atat mai bine chiar devine gay :mrgreen: Glumesc, glumesc...

Sano Izumi. E ceva de comentat? :lol Doar este personajul principal: dragut, cool, sportiv yayayay. Vrea sa para tipul dur cand, de fapt, isi doreste si el ceea ce altii incearca sa-l convinga sa faca. Problema lui este ca nu are curaj sa se apuce de antrenamente din nou de teama unui esec. Acest esec ar fi venit chiar in fata fratelui sau mai mic. Dar normal dupa 4 episoade Sano incepe sa-si recapete increderea de sine cu ajutorul lui Mizuki si Nakatsu si pleaca sa se antreneze. La inceput va avea deziluzii probabil, dar in timp va reusi sa redevina ce a fost si-si va invinge fratiorul cel ingamfat care va recunoaste ca Sano e cel mai bun! Asa ca Gambatte, Sano-kun!

Mizuki Ashiya. Tipa e de o naturalete iesita din comun. Mi se pare un gest nemaintalnit ceea ce face ea. Eforturile de a trai ca un baiat printre sute de baieti, nu are pe nimeni cunoscut in Japonia (noroc cu doctorul gay :P ) si totusi lupta pentru a indeplini visul celui care a salvat-o. Chiar e de admirat. Va fi intre ac si nicovala aka intre Sano si Nakatsu. Poate si pentru ea va fi o decizie greu de luat la final. Il iubeste pe Sano dar poate nu va dori sa-l raneasca pe Nakatsu. Om vedea!

The ghost boy. Nu stiu cum il cheama in serial dar e baiatul cu "aura" :mrgreen: Trec de faptul ca e suuuuper dragut :roll Imi place de el ca e tipul weirdo in a very funny way. In episodul 2 (parca) ii sufla mereu in ceafa lui Nakatsu cand ii spunea ceva in genu "you have a pink aura" si asta era cu sangele curgand siroaie din nas cand o vedea pe Mizuki :lol
Cam atat :wub: Sunt multe de spus si multe faze de care imi amintesc dar ar ocupa post-ul asta cat 5 la un loc.

Maria, iti multumesc pt felicitari. Uite am o intrebare pentru tine pentru ca stiu ca tu esti cu chineza. Am descoperit recent o trupa din China, Nanquan mama. Am ascultat o melodie de a lor pe un blog, intamplator si mi-au placut. Am downlodat un album de-al lor si melodiile in marea lor parte sunt superbe. Hahaha n-am crezut vreodata ca voi ajunge sa ascult muzica chineza :wub: Intrebarea era daca stii vreun site unde pot gasi versuri in chineza traduse. Am cautat de mi-a venit rau, in special dupa un cantec- Crystal Dragonfly :wub: Daca vreti sa ascultati am uplodat 3 melodii care mie personal imi plac f mult (sper ca am voie sa le pun aici)
http://www.4shared.com/file/20908914/e0 ... onfly.html
http://www.4shared.com/file/20910074/41 ... night.html
http://www.4shared.com/file/20911583/e6 ... _I_Do.html

Si ce vroiam sa va mai spun e ca romanii nostri au inceput sa dea la tv filme japoneze :blink La o distanta de 2-3 zile cred am nimerit pe doua filme japoneze; unul la national tv, celalalt la tvr1 o_O Cel mai socant pentru mine a fost sa-l recunosc in filmul de pe National tv pe fratele lui Shota Matsuda, Ryuhei Matsuda si pe actrita din NANA, Aoi Miyazaki. Celalalt film era interzis sub 18 ani si nu mi-a placut, Sange si oase se numea. Sunt vesti bune totusi, nee?
Acum scapati de mine. Va pup si pliiiiiiiiiiiiz comentati Hana Kimi daca aveti timp/chef etc. [/spoiler]

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jul 29th, '07, 22:19

Hi Alecsa-chan
Sa sti ca nu am auzit de acest grup pana acum,dar le voi da o sansa.Te referi la versuri in chineza traduse pt aceasta formatie sau in general?
I have this lyrics from Nanquan Mama,second album
What can I do

A sea without fish would be very empty
Without iced tea, summer need not come
My world, because it has you, does not have wind, and wavers
If you want to fly, quickly come with me

What can I do, Once my love met you, it could not turn bad
What can I do, You are like instant noodles, you're everywhere
What can I do, Act cute or say I understand
What can I do, I love you; can you, coincidentally, also fall in love with me?

A road without cars would be strange
Nobody racing; playground: say bye bye
My world, because it has you, does not have wind, and wavers
If you want to fly, quickly come with me

What Can I Do

mei yu de hai
kuai hen kong bai
mei bing hong cha
xia tian bu yao lai

wo de shi jie
yin wei you le ni
mei you feng
ye yao bai
xiang yao fei
kuai gen wo lai

chorus :

What Can I Do wo de ai
peng dao ni huai bù qi lai
What Can I Do ni de ren
xiang pao mian wu suo bu zai
What Can I Do zhuang ke ai
hai shi yao shuo ge ming bai
What Can I Do wo ai ni
ke bù ke yi ni ye hen qiao de ai shang wo

mei che de lu
kuai hen qi guai
mei ren bi sai
cao chang Say Bye Bye

wo de shi jie yin wei
you liao ni
mei you feng ye yao bai
xiang yao fei
kuai gen wo lai


You can find more here,but u have to register
http://www.chinesemusicblog.com/forum/r ... n=register

If u have any more question please let me know. yahoo msg:petrutza_maria

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 29th, '07, 22:27

Dap, ma refeream la versurile acestei formatii traduse in engleza. Stiam de chineseblog dar nu am gasit ce cautam. De fapt, eu nu gasisem nici versurile de la What can i do acolo o_O Multzam mult :mrgreen:
Cat despre piese...sunt atat de sweet datorita vocii feminine, Lara Voronin am citit ca o cheama -half chinese, half russian , numele e 100% russian :lol Pacat ca nu inteleg ce zic ei acolo <_< Exceptand versurile pe care le canta in engleza. E funny in piesa Tonight cum se aude un "tsonight" :mrgreen:

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jul 29th, '07, 22:30

Pai daca ai o melodie preferata sau ceva,imi dai titlul sau macar albumul si track-ul si sper ca pot sa rezolv.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 29th, '07, 22:35

maria_hpm wrote:Pai daca ai o melodie preferata sau ceva,imi dai titlul sau macar albumul si track-ul si sper ca pot sa rezolv.
Am eu mai multe preferate :lol dar principala e cea mentionata mai sus, Crystal Dragonfly, e melodia 9 de pe albumul Color Palette.
Mersi anticipat!

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Jul 29th, '07, 22:42

Am ascultat si eu ceva piese,sunt destul de k.Lara a cantat cu Jay Chou.A mai cantat si ost pt "It started with a kiss",sunt sigura ca ai auzit de serialul asta.Tipa are o voce foarte placuta si mie imi place.
In legatura cu chinese music ,eu am ramas tot cu veteranii(Jay Chou,Nicholas Tse,Andy Lau),dar si cei noi sunt k.
Mai nou ascult korean pop:Fly to the sky,SE7EN,Boa,Ivy si DBSK(desi imi este rusine sa admit,mi-ar putea fi nepoti,dar sunt asa de scumpei)
Printre japonezi stiu numai de K(a cantat ost pt One littre of tears,desi e korean e mai bine cunoscut in Japonia) si poate imi mai poti recomanda tu ceva de calitate.
In legatura cu Hana Kimi,ma distreaza toti in serial,desi nu cred ca au facut o alegere buna pt Doctor iar Oscar ma cam scoate din pepeni cateodata.
In legatura cu First Kiss,imi place foarte mult actrita,de cand am vazut-o in HYD am fost wow,desi sunt fata.POate ca inca nu am inceput ca sa indragesc serialul pt ca e camm greu sa gasesti english subs si parca e numai un episod pe saptamana,dar ii voi mai da o sansa.:0
Maki e asa de draguta si se vede de la o posta ca e fata,dar oricum nu prea ai ce face,asa e serialul.
Poate vrei sa incerci si Coffee Prince,actrita principala tot deghizata in baiat e si joaca foarte bine,desi nu ma prea asteptam la ea.
Have a nice sleep!

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jul 30th, '07, 10:15

In timp ce cautam versuri pt Nanquan mama parca intalneam des numele de Jay Chou. Daca nu ma insel e cel care a adus-o pe Lara in aceasta trupa :unsure: De K habar nu aveam ca este coreean. Imi place foarte mult OST-ul din 1 litre of tears :cry: in special piesa lui K only human si cantecelul pe care l-au cantat ei la scoala, sangatsu kokonoka. Cat despre korean pop am ascultat doar BoA si alte cateva songuri pe ici, pe colo.
Nici nu stiu ce as putea sa-ti recomand din jpop. Acum depinde si ce gen de muzica asculti tu. Dintre veterani probabil ca L'Arc~en~ciel imi vine acum in minte...si MUCC e de ceva timp in industria asta. Apoi daca ti-au placut melodiile din HYD 1&2, apartin lui Ai Otsuka si Hikaru Utada si bineinteles Arashi care, personal, nu prea imi plac. Au o muzica prea...pop. Exceptii ar fi melodiile din HYD si o piesa care imi place f mult, Jidai (click to listen). Si mai sunt si altele dar nu-mi vin in minte acum. Dintre Johnny's boys cel mai mult imi place Kat-tun. Kamenashi Kazuya ohlalala :wub: In rest ascult tipe :mrgreen: Olivia Lufkin, Anna Tsuchiya, Mika Nakashima (are piese care tind spre jazz majoritatea), YUI care are o voce sweet.

Doctorul din Hana Kimi mi se pare ok dar Oscar intr-adevar e cam...absurd :blink And he looks old :roll Coffee Prince ce tip de dorama e? Nu e japanese sigur ca n-am auzit de ea. Nu am urmarit niciodata alte dorame in afara celor japoneze.
Cat despre First Kiss good news :mrgreen: SARS, cei care au tradus HYD s-au apucat sa traduca si First Kiss hooraaayyy! Au tradus deja primele 2 episoade -> www.sars-fansubs.com Tot ei se ocupa si de Hana Kimi.

PS: Daca te intereseaza vreun jpop nume din cele de mai sus imi zici si uplodez cateva songuri.

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Aug 2nd, '07, 05:19

Ce de nume de cantareti! Iar mi-ati dat de lucru 8) sa caut melodii cantate de el ca sa imi formez o parere. :D pt ca dupa cum ati observat, ma bazez ff mult pe parerile voastre, eu fiind foarte nestiutoare in domeniu. Si poate ma puteti ajuta si pe mine : caut in varianta mp3 cantecul lui Kahlil Fong - Southen Sound. Am vazut clipul pe YouTube si il ador, dar nu am reusit sa il descarc de nicaieri . Ma puteti ajuta?
Si trebuie sa va spun ca mi-a placut ff mult Hana Kimi varianta tv, care e deja data complet, cea japoneza o voi urmari abia dupa ce va fi transmisa in totalitate si cu sub in engleza, ca altfel nu ma descurc. Voua care varianta va place mai tare? Are continuare serialul? m-a incantat neasteptat de mult tanarul actor Wu Zhun 8) , iar doctorul din varianta tw ( Tang Zhi Ping) e superb!
Am descarcat Tokio Juliet (pachetul cu toate episoadele) dar nu are subtitrare - o aveti voi cumva? Imi cer scuze pentru ca va bat la cap si va multumesc anticipat !!

angel333
Posts: 28
Joined: Jun 11th, '07, 19:07
Location: USA/Europa

Post by angel333 » Aug 2nd, '07, 08:48

maria_hpm wrote:Mai nou ascult korean pop:Fly to the sky,SE7EN,Boa,Ivy si DBSK(desi imi este rusine sa admit,mi-ar putea fi nepoti,dar sunt asa de scumpei)
Printre japonezi stiu numai de K(a cantat ost pt One littre of tears,desi e korean e mai bine cunoscut in Japonia) si poate imi mai poti recomanda tu ceva de calitate.
.Have a nice sleep!
Din japonez as vrea sa ti-l recomend pe Hyde si Gackt, daca iti place cam stilul rock. Si actrita Kyoko Fukada tot cinta minunat.

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 4th, '07, 09:21

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:56, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 4th, '07, 15:54

grahfcard wrote:Are cineva Boku wa Imouto ni Koi wo Suru si Tokyo Friends Movie?
Salut Salut si noua ne pare bine sa te cunoastem!

Boku wa imouto ni koi wo suru nu a aparut inca pe dvd si, deci, nope nu avem acest film. Tokyo Friends l-am avut dar nu-l mai am. Cred ca inca se mai gaseste pe net. Cauta cu atentie in google!

edit: incearca aici. Trebuie sa-ti faci cont inainte.
Last edited by Alecsa-chan on Aug 4th, '07, 15:59, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 4th, '07, 15:58

angel333 wrote:Din japonez as vrea sa ti-l recomend pe Hyde si Gackt, daca iti place cam stilul rock. Si actrita Kyoko Fukada tot cinta minunat.
Kyoko Fukada canta? o_O Habar n-aveam :blink Dap HYDE e rabu rabu :wub:

maman_12003 eu nu am auzit de Kahlil Fong si am incercat sa fac rost de piesa dar pana in prezent nu am reusit :cry: Foarte multa muzica asiatica gasiti aici; trebuie insa sa va faceti cont!
Cat despre varianta tw Hana Kimi nu am vazut-o pentru ca nu m-am uitat nicodata la alte dorame non-japoneze.

mihaela
Posts: 45
Joined: Aug 3rd, '05, 19:24
Location: Romania

Post by mihaela » Aug 4th, '07, 17:20

Buna!

N-am mai vorbit de multa vreme. Rusinica mie! :cry:
Alecsa-chan, felicitari pentru reusita la cele doua facultati! Pe care o alegi?
Gomeeeen! :pray: Imi cer scuze ca nu am mai luat legatura cu tine ca sa-ti inapoiez filmele imprumutate. Tokyo Friends (serialul) l-am luat de la tine, apoi, dupa ce n-am reusit sa vin la intalnirea din aprilie, i l-am dat Lui Lian poate reusea ea sa se vada cu tine. Cred ca inca e la ea. De la tine eu inca mai am GTO si Tokyo Tower (filmul cu MatsuJun). Te rog sa mai astepti putin. Dupa 20 august se intoarce si Lian si poate reusim sa ne vedem sa-ti returnez dvd-urile. Inca o data: Gomen neee

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 4th, '07, 17:40

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:56, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 4th, '07, 18:28

Saluuuuuuuut Mihaela! Nu-ti fa griji pentru alea imprumutate :mrgreen: Abia astept sa facem un nou meeting! Cat despre facultati...pentru inceput am sa ma duc la amndoua si vad pe parcurs ce ma atrage pentru ca nu ma pot decide...toata lumea "cu experienta" imi spune sa ma duc la a.s.e, eu parca as vrea la poli :D


Noule venit, eu aveam tokyo friends dar nu stiu ce am facut cu cd-ul :blink *speaks to herself: i l-oi fi imprumutat lui Lian :scratch: *
Daaaar daca ai face orice pentru a obtine filmul te poti inregistra pe www.livejournal.com si apoi te duci aici http://community.livejournal.com/jdramas . Ai grija apoi sa JOIN THIS COMMUNITY (e pe mijloc sus) iar apoi cauti in partea dreapta (intr-o luuuuuuuunga lista de jdorame, tw drame, korean drame etc.) Tokyo Friends. Si apoi il downlodezi, multumind desigur celui ce a uplodat. Daca nu te descurci give a shout si ti le trimit linkurile de dld printr-un pm aici dar asta ramane intre noi :thumright: Poate gasesti acolo si celelalte filme pe care le cauti.

PS: Poti sa ne zici mai multe de ex ce ai mai vazut, ce urmaresti, care gen te atrage, de cand ai inceput cu filmele japoneze etc.

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 5th, '07, 07:02

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:53, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 5th, '07, 11:56

Dintre cele enumerate de tine n-am vazut decat Kimi wa petto :-( Actori preferati ai? :mrgreen:


Am facut niste avatare cu hana kimi si first kiss daca vreti sa le vedeti aici. Mao is rabu rabu :wub:

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 5th, '07, 17:03

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:51, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 5th, '07, 20:23

Pe Misaki Ito o stiu din Gokusen. She's cho kawaii :wub: Uite am agsit din intamplare ceva musicaluri http://community.livejournal.com/hi_mitsu/tag/musicals . Tre' sa JOIN etc. stii povestea. Nu stiu ce fel de musicals sunt, dar au subtitrare si banuiesc ca sunt complete ^^

Am vazut zilele trecute Tada, kimi wo aishiteru sau Heavenly Forest. Este un film superb, superb...SUPERB!, iar castul :wub: in rol principal Aoi Miyazaki! How can you not love her cuteness :wub: + Hiroshi Tamaki despre care nu mai auzisem insa este un actor destul de bun.Fetelor, vi-l recomand din toata inima! Dar va avertizez ca sfarsitul este trist tare. Iar melodia de final (Ai Otsuka- renai shashin) este heartbreaking T_T

Al doilea film vazut este NANA2. Pt cele ce au vazut NANA1 -mi-a placut mai mult cum Yui Ichikawa a interpretat rolul lui Hachi. Si Mika Nakashima a jucat mult mai bine decat in primul film. S-a apropiat mai mult de personajul Nana :wub: Iar pe Ryuhei Matsuda (Ren din NANA1) l-au inlocuit cu Oscar din Hana Kimi :x

Astept sa mai pove si voi ce ati mai vazut, daca recomandati ceva si de ce. Chuuu si ja ne.

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Aug 6th, '07, 05:52

Am vazut ca la multi dintre voi le place GOT, l-am cautat si eu si port sa spun ca si mie imi place, e ultimul serial pe care l-am vazut si sant inca sub impresia lui. Insa mi s-a parut o exagerare prea de tot ca un adult, chiar ciudat, cum e personajul principal, dirigintele cel super, sa caute ore in sir un lantisor cand alaturi unul din adolescentii din clasa lui e inconstient multe minute dupa ce fusese batut mar, si nu isi revine (,din cate se vade ulterior, ca nu si-a revenit nici dupa ce au gasit lantisorul! si asta reiese ca a durat ore in sir...!). Chiar si pt un serial era mai frumos si mai inteligent sa cheme salvarea si apoi avea timp sa caute lantisorul, nu ?javascript:emoticon(':glare:')

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 6th, '07, 09:33

GOT? :unsure: Vorbesti cumva despre GTO aka Great teacher Onizuka? Nu-mi vine in minte niciun serial GOT.

Sa-ti verifici mesajele private ca ti-am trimis melodii Khalil Fong :-)

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 10th, '07, 19:51

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:52, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 11th, '07, 08:20

Imparatul mustelor :wub: Am savurat cartea aceea desi m-a marcat profund in a negative way iar la final nu stiam daca ar trebui sa urasc autorul pentru ca si-a ales ca personaje niste copii, fiinte despe care se spune ca sunt cele mai pure.
Am sa incerc si eu Long Love Letter dupa ce ma mai eliberez de doramele care asteapta de ceva timp sa le vizionez.

Momentan ma uit la Nobuta wo Produce :wub: Un serial plin de *PRIETENIE*! I simply love this dorama. Ma face si sa miss my school days :cry: Are si momente comice, si momente triste dar cel mai important il are pe Kame :lol glumeam, glumeam :P Mihaela si Lian stiu ca l-au vazut. Korete "DESTINY" ? :lol

De cand cu Nobuta wo Produce l-am remarcat pe Yamashita Tomohisa. Ma gandeam sa incerc Proposal Daisakusen. L-a vazut cineva? guess not...

Ahhh i miss Lian :wub:

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Aug 11th, '07, 11:12

Alecsa-chan wrote:GOT? :unsure: Vorbesti cumva despre GTO aka Great teacher Onizuka? Nu-mi vine in minte niciun serial GOT.

Sa-ti verifici mesajele private ca ti-am trimis melodii Khalil Fong :-)
Da, e GTO, am gresit la tastatura, scuze ...
Si mersi de mesajul privat, mi-ai facut o mare bucurie !!!! :salut: :cheers:

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Aug 15th, '07, 17:32

grahfcard wrote:Am terminat acum cateva minute Long Love Letter si trebuie sa zic ca e o bijuterie. Un mic Lord of the Flies intr-un setting sci-fi, cu o actiune usor de inteles dar cu implicatii adanci. O reteta mai buna de atat cu greu gasesti.
Hmm, suna interesant . Am citit si eu ,,Regele mustelor'' si nu mi-l pot imagina in context sci-fi... e cu atat mai incitanta ideea de a vedea Long Love Letter. :salut:

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 15th, '07, 19:01

Ah Long Love Letter e cu Yamashita Tomohisa. I've become addicted to him nooooooooooooooooo :cry: De ce imi era cel mai frica (sa fac o pasiune pt un Johnny boy) n-am scapat. Nu mai exista remediu pt mine. Yappari...daisuki YamaP :w00t: Geh, it can't be helped.

In alta ordine de idei, la ce s-a mai uitat lumea pe aici? Eu am inceput Kurosagi (cu YamaP bineinteles dar si cu Horikita Maki). Este vorba despre un tip al carui tata si-a omorat sotia si fiica, dupa care s-a sinucis pentru ca fusese tras pe sfoara de niste escroci. Singurul ramas in viata este, evident fiul lui, Kurosaki care a ales sa fie escroc si el, dar este escrocul 'bun" in sensul ca ii ajuta pe cei ce sunt trasi pe sfoara sa se razbune. Nu ma pricep la rezumate, gomen ne :O Gasiti plot-ul pe dramawiki desigur XD Treaba e ca there is some love in this dorama:YamaP + Maki -> :wub:

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 16th, '07, 18:53

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:53, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 16th, '07, 19:11

grahfcard wrote:Am vazut Tada, Kimi wo Aishiteru. Mi-a stricat toata buna dispozitie si acum caut ceva intr-o nota mai putin deprimanta.
incearca Sakuran XD Eu nu l-am vazut inca dar suna promitator din reviews. A ajuns si la Festivalul de la Berlin.

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 16th, '07, 20:21

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:54, edited 2 times in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 17th, '07, 10:11

Angels with broken wings :wub: este si in planurile mele aceasta mini-serie. Episodul 2 in special din seria 1 care este cu Maki-san :heart: Si Resistance a Mikai Nakashima ca theme song kyaaaaaa ^__^ Desi nu prea cred ca aceasta piesa chiar merge sa fie opening pentru o dorama.

O intrebare am doar...ai gasit subtitrare ? :cry:\
later edit: Never mind. Am gasit.

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 17th, '07, 12:03

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:54, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 17th, '07, 12:34

Pentru mine suburile sunt a necessity >_< In mare inteleg cam un sfert din ce se vorbeste prin dorame, dar asta datorita imaginilor mai mult XD

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 17th, '07, 19:28

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:54, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 17th, '07, 21:13

anoo ~ minna-san! :mrgreen: Tocmai s-a confirmat ca HYD movie va fi lansat vara viitoare. More Mao, Jun and Shun :cheers: Probabil ca va trebui sa mai asteptam alta jumatate de an pana il vom vedea si noi :cry:

maman_12003
Posts: 262
Joined: Jun 24th, '07, 07:53
Location: Romania

Post by maman_12003 » Aug 18th, '07, 22:45

Gata, trebuie sa vad si eu neaparat HYD!!!

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 19th, '07, 07:46

maman_12003 wrote:Gata, trebuie sa vad si eu neaparat HYD!!!
dap, dap, dap, dap, dap, dap :mrgreen: :mrgreen: :wub: Sunt doua serii. Personal mi-a placut mai mult seria 1 decat seria a2a pentru "avalansa" de momente comice XD A doua serie e mai matura, alte sentimente si emotii sunt implicate...eh i'm just a kiddo :P DAR ambele serii sunt la inaltime!

In plus este prima jdorama pe care am vazut-o ever ever si 'din cauza ei' am devenit addicted to j-dramas :wub:

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 19th, '07, 10:38

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:54, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 19th, '07, 11:13

Tehehe esti a2a persoana pe care o aud ca a renuntat la HYD datorita inceputului. Trebuie sa treci de acea scena si nu ai sa regreti apoi. Presupun ca vrei sa vezi varianta RAW ne? Se gaseste pe d-addicts :mrgreen:

Eu am terminat Kurosagi ieri whhaaah what a shooooow ^___^ Actiune, suspans, rabu rabu :wub: ...yamapi with black hair :roll

Am inceput Proposal Daisakusen, momentan episodul 1 nu s-a ridicat la asteptrile mele T_T

De asemenea am inceput si It was sudden, like a storm si i love it! Trateaza iubirea dintre o tipa casatorita, 34 de ani, si un tip de liceu, instructor de dans artistic. Episodul 1 m-a acaparat complet >_< iar 2-ul nu mai termina odata de downlodat T_T

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Aug 19th, '07, 13:24

Hi everybody
Long time no see.
As vrea sa va intreb daca dintre cei care stiu japoneza ar vrea careva sa traduca cartea Ichi Rittoru no Namida / One Litre of Tears / A Diary with Tears.Eu acum ii fac seriei subs in romana si as vrea ca sa traduc si cartea.O am in japoneza,trimisa tocmai din Tokyo.Daca ma poate ajuta cineva sau daca stiti pe cine care ar vrea sa ia aceasta sarcina as fi foarte recunoscatoare.Am mentionat ca o sa si platesc :roll ?
Va multumesc
P.S HYD e una dintre cele mai funny drame pe care le-am vazut...Oguri Shun :w00t:
Sa aveti o saptamana placuta

rapid881
Posts: 20
Joined: Jun 13th, '07, 14:21
Location: romania

Post by rapid881 » Aug 20th, '07, 16:29

salutare tuturor! Liantasse de abia acum am vazut pm tau :D

trebuie sa recunosc k miam facut cont pe d-addicts initial doar pt a afla de unde pot lua o melodie dintrun ost. niciodata nam crezut k ar mai fi in romania impatimiti k mine de k-, j-dramas, dar ma bucur nespus sa vad asta si de acum am sa intru frecvent :-)

ps: stie cineva un site bun de unde as putea lua filme japoneze si coreene?

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 20th, '07, 16:47

Wow incet incet mica noastra comunitate ia proportii :w00t: Bine ai venit, rapid881. :cheers:

Ce filme/seriale ai vazut pana acum?

Cat despre site-uri cu filme nu-mi vine acum in minte niciunul dar sigur exista. Poti incerca totusi sa-ti faci un cont pe www.livejournal.com, sa cauti comunitatea jdramas (am sa revin eu cu linkul), si poate gasesti pe acolo cateva filme j/k. Am explicat si in pagina anterioara ce trebuie facut :lol

edit:
Daaaar daca ai face orice pentru a obtine filmul te poti inregistra pe www.livejournal.com si apoi te duci aici http://community.livejournal.com/jdramas . Ai grija apoi sa JOIN THIS COMMUNITY (e pe mijloc sus) iar apoi cauti in partea dreapta (intr-o luuuuuuuunga lista de jdorame, tw drame, korean drame etc.) [].

maria_hpm
Posts: 41
Joined: May 18th, '07, 15:28
Location: manchester

Post by maria_hpm » Aug 20th, '07, 19:28

Bun venit rapid881

Mai poti lua filme de pe www.veoh.com,pt koreans incearca user-ul lyptika-are vreo 15 drame,cele mai noi
Poti incerca si pe www.crunchyroll.com,trebuie doar sa iti faci cont,dureaza vreo 2 minute.
Sa ne mai spui despre tine.
p.s am gasit o noua pasiune Hotaru no Hikari

rapid881
Posts: 20
Joined: Jun 13th, '07, 14:21
Location: romania

Post by rapid881 » Aug 21st, '07, 07:11

pai da...ceas putea sa spun despre mine...sunt din iasi (apropo mai e cineva de prin a partea asta a tarii???) si nebunia asta cu asian entertainent tine de vreo juma de an si e in continua crestere:))
ce dramas am vazut...hmm...nu prea multe...mai degraba mam ocupat cu filme, da nam ratat 1 litre of tears si taiyou no uta (sunt fan ERIKA),sekai no chuusinde.., HYD, tsubasa no oreta tenshitachi si full house si whib dintre astea k-
acum as fi vrut sa vad miseinen dar nu mai sunt nici seeders si oricum era doar RAW:-(

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Aug 22nd, '07, 18:22

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:55, edited 1 time in total.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Aug 22nd, '07, 19:02

heh? pacat ca site-ul e in japoneza T_T Dar e cumva acel film cu Aoi Myazaki? Mi se pare ca una din cele trei tipe de pe site, din partea stanga, e ea :mrgreen: Si despre ce e vorba?

Eu momentan ma uit la Sapuri cu Ito Misaki si Kamenahsi Kazuya. Primul episod a fost amuzant dar 2-ul mi s-a parut boring :unsure: Sfarsitul episodului 3 parca m-a facut sa vreau sa urmaresc in continuare serialul asta.

Am terminat si cele 6 episoade din Sore wa, totsuzen, arashi no you ni (sper ca am scris bine titlul), atat cat SARS a tradus pana in momentul de fata. Este cel mai bun rol al lui Yamapi :cry:

rapid881, ce gen de dorame preferi?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests