Romanian D-Addicts

speak whatever language you like here.
ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 12th, '10, 17:41

woah! georgiana, ai vazxut atat de multe drame!!!! sunt impresionata O_O
incantata de cunostinta :)

Georgiaannaa
Posts: 4
Joined: Jun 12th, '10, 13:21
Contact:

Post by Georgiaannaa » Jun 12th, '10, 21:41

Eu inca cred ca sunt putine... vreau sa vad mai multe. :lol
Incantata!

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 13th, '10, 11:35

camyamy wrote:imi poate spune cineva de ce nu pot downloada nimic de pe site astept rasp multumesc
Poate ca a fost o problema de moment sau poate ca nu ai un program cu ajutorul caruia sa poti downloda torenti (bitComet sau uTorrent sunt foarte utile in acest caz).

@Georgiaannaa e bine ca tii evidenta tuturor dramelor japoneze pe care le urmaresti, eu incep sa cam uit ce am urmarit de-a lungul anilor :lol si cred ca ne-am mai intersectat pe LJ dar bun venit aici.

@iulia si @ayamekaoru deja ne putem gandi la infiintarea unui club anti Full house :lol IRIS ati urmarit? nici pe acela nu l-am putut continua dupa primul episod. >.< The Devil (sau varianta lui japoneza, Maou) merita intr-adevar urmarit, si pentru subiect si pentru actorul principal Joo Ji Hoon :mrgreen: (care este un simpatic in Antique Bakery - the Korean movie !)

Fantasy Couple nu am urmarit, ma gandesc sa incep Oh!My Lady sau Personal Taste. Which one is funnier?

@ayamekarou am presupus ca traduci yankee kun to megane chan intrucat nu am dat de subtitrari in engleza pana acum. Nu prea urmaresc site-urile gen vikii sau dramacrazy si tot asteptam sa traduca cineva pe d-addicts drama aceasta. ;__;

PS: Any lovers of Jang Geun Seok here? :mrgreen:

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 13th, '10, 12:08

hi, Alecsa-chan. sa stii ca am inceput si Oh! My lady si cred ca intre cele doua personal taste probabil va fi mai haios. desi si oh my lady merita. deocamdata am vazut 2 episoade, dar am ras destul.
il ador pe Jang Geun Seok! are o fatzuca atat de scumpica!!!! *drools*
app, habar n-aveam ca se pot traduce dramas pe d-addicts!O_O

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 13th, '10, 12:27

Cred ca voi incepe si eu azi Oh!My Lady pentru ca am facut o mica pasiune pentru tipu' principal, Siwon. ^^; Sau mai intai sa urmaresc Nodame Cantabile, filmu'... hmm, caldura asta imi face prea mult timp liber de petrecut in casa. Not that i complain when i have my Asian dramas :mrgreen:
JGS este intr-adevar un scumpic! Ai vazut Baby & I? e adorabil~
Se zvonea ca va juca in varianta coreana Kimi wa petto, cred ca este tipu' perfect pentru asemenea rol!

Hmm~ nu stiu ce ai inteles exact despre partea cu tradusu' pe d-addicts. ^^; Sunt minunatele fansubbing teams care impartasesc munca lor aici pe d-addicts. Bineinteles ca sunt automat membrii ai forumului. Gasesti subtitrari in partea de Subtitles Index a formului sau dramele hardsubbed pe la torenti.

Georgiaannaa
Posts: 4
Joined: Jun 12th, '10, 13:21
Contact:

Post by Georgiaannaa » Jun 13th, '10, 12:45

Da, Alecsa-chan, ne-am intersectat pe LJ :lol
Le tin destul de bine evidenta, le trec pe toate pe un caiet :D

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 13th, '10, 18:12

@ Alecsa-chan: si pe mine ma omoara caldura si sunt disperata ca inca mai am 2 examene dar mi-e prea cald sa invat. de amorteste arshita asta! L:((( e cod galben...
am auzit si eu ca JGS va juca in kimi wa petto kdrama. o sa fie super tare!!!!! KYA!
ah, stiam asta despre d-addicts. credeam ca vorbeai de altceva :))

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 13th, '10, 18:52

Ma gandesc totusi ca Seok e destul de inalt pe cand Momo (Matsujun) era asa micut si adorabil si... a incaput intr-o cutie! Vreau sa-l vad si pe Seok intr-o cutie :lol Sunt curioasa sa aflu si cine va fi the female lead. Actrita mea coreeana preferata e Han Hyo Joo dar e prea tanara pentru asa un rol :"(
M-am uitat in final la Personal Taste si pot spune ca... it's not my taste. E prea incet si nu m-a prins atat de tare povestea precum nu am gasit nici multe momente amuzante. Pacat totusi de Lee Min Ho pentru ca este un actor bun. Ahh~ se pare ca e foarte greu sa fiu satisfacuta in materie de K-drama. Urmeaza sa vad ce e si cu Oh! My Lady.

re caldura: e cel putin ciudat ca la 40+ grade e cold galben abia cand in anii trecuti la temperaturile astea era alerta de cod rosu. Sa ne asteptam la mai rau? Bafta cu examenele! Fighting! against the heat :glare:

@georgiana: ce drame urmaresti sezonu' acesta? Daca le-ai listat deja imi cer scuze de omisiune. ^^;
Eu sunt la zi cu Tsuki no Koibito si Sunao ni Narenakute care nu prea ma fascineaza in materie de subiect si astept Shinzamono sa fie adus la zi. Abe Hiroshi nu ma dezamageste nici in drama asta, iar Kuroki Meisa joaca din ce in ce mai bine! :w00t:

Georgiaannaa
Posts: 4
Joined: Jun 12th, '10, 13:21
Contact:

Post by Georgiaannaa » Jun 13th, '10, 20:05

Alecsa-chan, am asa multe drame de urmarit. Acuma ma uit la Hokaben [mai am 3 episoade] in noaptea asta incep Hana Yori Dango 2, apoi vreau neaparat sa vad The Quiz Show 2 cu Sakurai Sho <3 si Yokoyama Yu. Si eu vreau sa vad Tsuki no Koibito [Keiko si Kimutaku sunt geniali!] si Shinzamono e destul de interesanta, imi plac dramele in genul. Plus ca pe caldura asta stau in casa si o sa vad multe drame vara asta. Am zis pe LJ ca vreau sa vad 100 de drame anul asta si o sa cam reusesc asta. :lol

iulia.db
Posts: 7
Joined: Apr 4th, '10, 09:09

Post by iulia.db » Jun 14th, '10, 09:09

Cain and Abel e o poveste de razbunare, are un ritm alert la inceput insa spre final devine mai lent oricum drama te tine in priza. Si The Devil are cam aceeasi tema razbunarea dar in un mod mai subtil dar si mai dur. Daca v-a placut JJ in The Devil vi-l recomand si in Goong.
My Girl pot spune ca l-am "divorat", am pierdut ore bune de somn urmarindu-l iar actorul principal a devenit preferatul meu intre coreeni . Zile astea il urmaresc in La dolce vita.
in ce priveste dramele japoneze acum urmaresc Tsuki no Koibito dar trebuie sa recunosc ca ce ma face sa merg inainte e doar Kimutaku (il ador!!) pentru ca drama in sine lasa de dorit. Alte serii japoneze care merita vazute (dupa parerea mea): Sora Kara, Nemureru Mori, Engine, Pride, (de vazut neaparat), Good Luck toate cu Kimura Takuya. Nu prea mi-au placut My boss my hero, Inocent love. Kimi wa petto a fost dragut dar nimic mai mult.

kos2188
Posts: 3
Joined: Nov 13th, '08, 08:25

viikii

Post by kos2188 » Jun 14th, '10, 17:20

Salut dragi romani ma bucur ca de la cativa am ajuns la mii si paote zeci de mii care urmaresc serialele asiatice. am si eu o intrebare tuturor voua va emrge sa va uitati pe viikii p serialul coffee house ep 1 7 ? sau orice serial mai rcent (nu acelea cu license pending) primel ep la acestea? am o pbl cu pluginul lor de cateva luni recent nu puteam urmari nik acum pot sa vad doar cel mai recent ep care apare la fiecare serial dar cele mai vechi nu ..... ciudat va multumesc pt orice rasp,.

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 15th, '10, 14:53

Alecsa-chan, poate Seok parew asa inalt fiindca e slab... oricum ar fi, cu fatzuca aia draguta cui ii pasa daca e mai inalt?
hm... banuiesc ca actrita principala va trebui totusi sa fie mai inalta decat el right? eu o ador pe Yoon Eun Hye, dar e cam mititica din cate stiu. imi place mult si Lee Da Hae :hearteyes:
hm... te inteleg. nici eu nu cred ca voi rezistasa urmaresc personal taste pana la sfarsit. doamne, ma omoara dramele coreene. why are they soo cheesy?
ms de urari. mai am 2 exqamene si s-a terminat! yey!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


@iulia: dramele cu razbunari nu prea sunt genuil meu, dar probabil ca le voi incerca intr-o buna zi. ma bucur mult ca ti-a placut My girl :D nu stiam ca actorul principal m,ai joaca in alte filme. l-am tot "vanat" dupa My girl, dar nu l-am vazut nicaieri :(


@kos2188: kos, din cate vad coffee house episodul 1 are numai 6 parti. unde o vezi pe a 7a? anyway, la mine merge perfect. ai downloadat plugin-ul viikii? poate de asta nu iti merge... uite aici un topic: http://www.viikii.net/channels/goto/vii ... TOPIC/2295 hope that helps :)

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 21st, '10, 06:08

@georgiana: Bafta la cele 100 de drame. Personal nu mi-a placut The Quiz Show 2 (gave up after Hiroki Narimiya's epi) dar avand in vedere ca iti plac Arashi probabil ca o sa rezisti de dragul lui Sho :D (desi Yoko joaca mai bineeeee as the evil guy) :mrgreen:

@ayamekaoru Imediat dupa Personal Taste am zis sa incerc si Oh my lady si sunt deja la episodul 10! E o drama usoara cu multe momente funny si cateva heartbreaking + o fetita dulcica dulcica! Si un final previzibl banuiesc. :lol Sa nu-l uit nici pe Siwon din Suju care face niste mutrisoare de cele mai multe ori amuzante.
N-am vazut decat Coffee Prince cu Yoon Eun Hye dar stiu ca este o actrita iubita si apreciata. As vrea sa incep GOONG cu ea si Joo Ji Hoon, sper sa imi placa; am citit numai de bine de aceasta drama... dar asa s-a intamplat si cu Full House :/

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 24th, '10, 15:05

Alecsa-chan: deci ti-a placut Oh!My lady? poate ma apuc si eu serios de vazut drame si o urmaresc si pe asta. ah, o ador pe fetita aia! are o fatzuca de ingeras!O_O
Goong m-a cam lasat rece.adica, nu zic ca nu-i bun. mi-a placut. dar parca a fost prea... grabita toata actiunea. si cum au nascut sentimentele lor. dintr-o zi pe alta, el s-a indragostit de ea, dupa ce iubise nush cati ani pe alta. mi s-a parut cam stupid.
desi as vrea sa citesc manga. e inca on-going deci banuiesc ca e mult mai bine dezvoltat tot plotul.

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 24th, '10, 16:07

Daaaa, imi place Oh! My Lady. Recunosc ca unele scene sunt prea incete dar compenseaza toate celelalte momente.
Din fericire, cred ca am descoperit drama coreeana care imi place CEL MAI MULT pana acum si anume Bad Guy! Cum am putut eu uita de Kim Jaewook pe care l-am adorat din secunda in care l-am vazut! Este o drama serioasa cu un scenariu unic, cum n-am mai intalnit in dramele coreene (dar nici nu rezist sa termin prea multe) si cu mult mister si intamplari cel putin dubioase (o moarte la debutul dramei, un nebun care se arunca in fata masinilor, acelasi nebun cu o poveste din care ni se arata putin cate putin in fiecare episod, fete si femei frumoase care cad in plasa nebunului sau se indragostesc de-a dreptul de el. Iar nebunul... e plin de sentimente de tot felu' :D (ca sa nu dezvolt mai mult si sa deranjez pe cineva cu spoilerele). Nebunul acesta este personajul principal, interpretat de Kim Nam Gil despre care tot citesc numai cuvinte de lauda. Sa fie oare datorita rolului sau din Queen Seon Duk? :P

Asadar, recomand aceasta drama coreeana
http://wiki.d-addicts.com/Bad_Guy
Partea proasta e ca au fost difuzate abia 5 episoade in Coreea, dintre care 3 traduse, iar suspansul si curiozitatea ma omoara de-a dreptul!! :w00t:

Ca sa mai uit de Bad Guy pana mai apar episoade poate o sa incep Goong, dar din cate spui nu cred ca am s-o si termin. ^^;

iulia.db
Posts: 7
Joined: Apr 4th, '10, 09:09

Post by iulia.db » Jun 25th, '10, 07:31

@ayame..daca ti-a placut Lee Dong Wook in My Girl! atunci ti-l recomand si in Bittersweet Life sau La dolce vita (aici are un rol total diferit dar merita vazut pentru ca e un actor ce stie meserie) mai nou a jucat si in drama Partners si ti-l recomand si in filmele: Hardbreak Library (e simpatic si dolce), Hanoi Bride (clasica drama coreeana dar concentrata in doua parti), The perfect couple (comedie).
Dupa cum vezi am devenit admiratoarea lui numarul 1.

De drama Bad Gay am auzit vorbindu-se numai de bine si sper sa o vad intr-un viitor apropiat. O alta drama ce sare un pic din schema clasicei drame romantice e si A man's story ( o am deja in lista de asteptare).

In inchierere va recomand doua filme coreene care mi-au lasat o impresie foarte buna:
My girlfriend is an agent (o comedie super) si Into the white night (are un scenariu ce te lasa cu "gura cascata"-scuzati expresia- eu una am ramas foarte impresionata de acest film misterios, intrigant, dur).

Alecsa-chan
Posts: 317
Joined: Dec 24th, '06, 20:54
Location: stuck in Romania
Contact:

Post by Alecsa-chan » Jun 25th, '10, 08:25

Into the white night (Byakuyakou) este facut dupa romanul lui Higashino Keigo care este foarte cunoscut in Japonia pentru povestile misterioase pe care le scrie. De altfel, japonezii au facut in 2006 si drama dupa acest roman - Byakuyakou iar in 2011 urmeaza sa faca si ei un film cu Horikita Maki in rol principal.

Sunt curioasa sa vad cum au realizat coreenii acest film, daca au adus ceva nou sau daca au ramas fideli povestii. Ma uit la el si astazi daca apuc!

Recomand cateva drame si filme realizate dupa romanele lui HK: Tegami (jmovie), Galileo, Ryuusei no Kizuna, Shinzanmono (toate 3 jdrama) si Shukumei (un jdrama SP). De obicei, japonezii nu raman fideli povestii si insereaza multe momente comice (exceptie fac Tegami, Shukumei si Byakuyakou) in aceste drame, comedie care nu se regaseste in operele originale.

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Jun 26th, '10, 10:27

wow! iullia, ai atat de multe recomandari intotdeauna! O_O sunt impresionata. o sa pun titlurile pe lista :)
si eu am auzit multe de Bad guy, dar nu l-am vazut.
like i said, nu-mi prea plac serialele coreene. dar o sa incerc sa il vad. am vazut "my girlfirend is an agent" si mi-a placut super mult. a fost tare haios!

alecsa-chan, am vazut ryusei no kizuna si galileo si sunt in topul meu de "must watch". sunt convinsa ca imi vor placea si celelalte. ms de rec :)

mikhidel
Posts: 9
Joined: Mar 1st, '10, 20:02
Location: Romania
Contact:

Buna !

Post by mikhidel » Jul 3rd, '10, 18:56

Unde pot gasi o sub buna la Kagen no Tsuki ? Mersi !

yma
Posts: 6
Joined: Mar 6th, '10, 11:22

Post by yma » Jul 4th, '10, 08:05

stie cineva,exista subtitrare in romana pentru kdrama Winter sonata?Este un serial care-mi place foarte mult.Multumesc!

IrinaS
Posts: 7
Joined: Apr 2nd, '10, 11:56
Location: Bucharest

Post by IrinaS » Jul 4th, '10, 09:54

Bună.
@mikhidel Dacă vrei sub în română ai aici :
http://subtitrari.regielive.ro/kagen_no ... 10146.html
Pentru eng sub - softsub :
http://www.podnapisi.net/kagen-no-tsuki ... es-p124463
- hardsub :
http://lets-look.com/index.php?showtopic=454
P.S. Eu am văzut filmul acum ceva timp cu sub in eng. Îl recomand în special fanilor jrock pentru prezenţa vocalistului de la L'Arc-en-Ciel - Hyde.

@yma Winter Sonata (2002) este tradusă în premieră de cei de la asiacinefil.com. Cred că trebuie să-ţi faci cont gratuit ca să poţi downloada serialele cu hardsub în română.Ai aici link-ul : http://www.asiacinefil.com/proiecte-asi ... nata-2002/

mikhidel
Posts: 9
Joined: Mar 1st, '10, 20:02
Location: Romania
Contact:

Post by mikhidel » Jul 4th, '10, 19:06

Multumesc ,dar cred ca trebuie sa iau alta varianta de film ,subtitrarea de pe regie live nu este buna . Eu am filmul Kagen no Tsuki in varianta cu un cd .

yma
Posts: 6
Joined: Mar 6th, '10, 11:22

Post by yma » Jul 5th, '10, 06:17

Multumesc,IrinaS!

cristibi
Posts: 32
Joined: Jun 17th, '09, 16:50

Post by cristibi » Aug 18th, '10, 20:42

Legendele palatului: doctorul Hur Jun
(The Legendary Doctor Hur Jun)

Coreea, 2007, serial
incepe la
18:30, Joi (19 august), TVR 1

Distribuţia:
Hwang Soo-jung
Hong Soo-min
Hong Soon-jae
Lee Soon-Jae
Jeon Gwang-ryeol

În timpul dinastiei Joseon, în Coreea, numele doctorului Hur Jun devine tot mai cunoscut. Ce anume îi aduce faima şi cine este de fapt acest om cu viaţă tumultoasă, care a ridicat pe cele mai înalte culmi misterioasa medicină tradiţională orientală?

Povestea din acest serial are loc la 50 de ani distanţă de la moartea lui Dae Jang-Geum (protagonista din "Giuvaierul Palatului"). Ca şi această primă femeie medic din istorie, doctorul Hur Jun are de luptat cu un statut social ingrat. El porneşte ca sclav al unui medic celebru, învaţă şi se perfecţionează, ajunge şi el la Palat la invitaţia Regelui însuşi şi salvează şi el in extremis diferite persoane importante şi de rang înalt. Ca şi Dae Jang-Geum, devine medicul personal al Regelui.

Bineînţeles că şi această epocă este destul de tulbure, iar la Palat comploturile nu lipsesc. Cei câţiva de la Curte
geloşi pe priceperea ieşită din comun a bunului doctor reuşesc să îl alunge de la Palat. Hur Jun va fi exilat departe, în sud. Numai că ceea ce părea o nenorocire, s-a dovedit pentru protagonist a fi perioada cea mai fastă din viaţă. Curajul, curiozitatea, smerenia, dragostea sa de oameni şi, mai ales, de cei sărmani, îl ajută să scrie o carte, tratat fundamental pentru medicina extremului orient.

Ca toate celelalte seriale istorice coreene, şi aici avem ritualuri, costume minunate, o poveste delicată de dragoste numai bună să condimenteze o poveste despre devotament şi urmarea visului până la sacrificiul de sine.


Serialul are 64 de episoade.

Aeternium
Posts: 12
Joined: Aug 23rd, '08, 23:04
Location: Romania

Post by Aeternium » Aug 21st, '10, 22:45

De ani de zile de cand am cont aici n-am observat pagina asta.

Salut tuturor. Cine e fan kpop poate ma stie dupa canalele mele pe youtube (ID: Vagabond1080, VagabondHD1 , 2, 3..)

N-am stat sa citesc tot, dar sa dau si eu niste recomandari de serii pentru 2010, vazute sau in derulare:

Dramele de razboi: Road no. 1 si Comrades: Excelent facute, prima are un accent romantic, mult mai mult ca a doua, care arata aproape in totalitate o bucata din vietile unor companii coreene.

Pasta: O comedie romantica a carei actiune se desfasoara intr-un restaurant cu specific italian.

My Girlfriend is a Gumiho. - O serie nou aparuta, Shin Min Ah in rol principal, scenariu surorile Hong. Asta spune tot. Comedie Romantica.

Bad Guy - pentru fanii seriilor de razbunare. Edit: Ignorati, finalul este mult prea slab

King of Baking Kim Tak Gu: Cea mai populara serie momentan, comedie uneori, drama de multe ori.

All About Marriage: O serie de familie de 50 episoade, buna pentru relaxare.

N-am urmarit nimic istoric anul asta, mai ales ca Queen Seon Duk m-a plictisit teribil dupa 40 episoade. Dar Dong Yi e lider de audienta.

Atat deocamdata.
Last edited by Aeternium on Sep 8th, '10, 00:31, edited 1 time in total.

iulia.db
Posts: 7
Joined: Apr 4th, '10, 09:09

Post by iulia.db » Aug 23rd, '10, 09:56

Zilele astea am inceput sa urmaresc Hong Gil Dong. Pina acum imi place, e amuzant si te prinde. In plus e o placere sa il vezi pe Jang Geun Suk jucind. :w00t:

Ieri am terminat Nobuta.... Pentru cine nu l-a vazut inca il recomand cu mare placere. Povestea de prietenie dintre cei trei colegi de scoala e pur si simplu emotionanta. Si actori care ii interpreteaza au dat ce e mai bun in ei ( Kame si Yamapi :wub: )

sufletel
Posts: 1
Joined: Aug 26th, '10, 15:22

Post by sufletel » Aug 26th, '10, 15:41

Salut! Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care se uita la dramele asiatice.Imi plac mai mult kdrama sageuk ( istorice)
Dintre kdrama am urmarit pana acum ( anul trecut le-am descoperit):
Dae Janggeum-cred ca e cel mai bun
Queen Seonduk-la inceput putin plictisitor,dar dupa episodul 14 devine mai palpitant
Capital Scandal, apoi Hong Gil Dong,Iljimae-f bune
Hwang Jin Yi-excelent
YI San-f bun
Lovers-comedie,romance, cu Lee Seo Jin ( cel care a jucat rolul Yi San)
Boys over flowers-mai pt adolescenti;dragut
Personal Taste-l-am vizionat pt ca vroiam sa-l vad pe lee min-ho cum joaca si aici,dar s-a dovedit a fi boring din cauza partenerei lui din film
Oh,my lady- distractiv,dar nu foarte bun
My girl-mi-a placut ca a jucat si lee junki
Spring waltz-dragut,coloana sonora excelenta
Shining inheritance-dragut
General Hospital
Surgeon Bong Dal Hee
Din cele japoneze-doar Code Blue.
Comentariile sunt personale,gusturile nu se discuta.Nu vreau sa supar pe nimeni;
ca filme; virgin snow,Speed Scandal...si nu mai imi aduc aminte acum.
in prezent vizionez Dong Yi.
O sa revin cand mai imi aduc aminte.
Observ ca multi dintre cei care scriu acum vizioneaza jdrama.Ce imi recomandati?

cherrym
Posts: 4
Joined: Aug 31st, '10, 12:14
Location: In Asagi's bed... no, really.

Post by cherrym » Aug 31st, '10, 17:20

Hey everyone :mrgreen:

Am dat (din greseala :sweat: ) peste site-ul asta si am ramas total surprinsa cand am vazut ca exista si o mica comunitate cu fani din Romania pe aici!! :dance:

Si in timp ce citeam diverse post-uri am realizat ca sunt persoane pe aici care au vazut un numar incredibil de drame :blink (incredibil pentru mine xD)

Deci... Incantata de cunostintaa!! :dance: Ma numesc Lorena si am 15 ani :-) Nu ma consider o super mega fana drama pentru ca inca nu am vazut foarte multe ^^' Imi place a ma uit la ele dar nu am prea mult timp la dispozitie asa ca lista mea e destul de scurta...

Sa va povestesc si eu cum a decurs experienta mea in materie de drama :lol

Prima drama pe care am vazut-o a fost drama taiwaneza Devil Beside You, pe care o recomand mereu cu caldura fiecarei persoane din scoala... (Povestea este una destul de amuzanta, pentru ca cu cateva saptamani in urma citisem manga dupa care s-a facut aceasta drama, iar eu, like a stupid girl, imi tot ziceam ca imi pare cunoscuta povestea, fara sa imi dau seama ca era aceiasi cu cea pe care o citisem recent :doh: ) In fine. Ma bucur ca am inceput cu ea deoarece de la ea am invatat ca drama = love. xD Apoi am avut un major crush pe Mike He si am vazut Why Why Love si Bull Fighting doar pentru ca era el in drama xD Why Why Love a fost amuzant dar cu Bull Fighting nu am ajuns niciodata la capat (nu intrebati de ce pentru ca era un motiv stupid :lol poate candva, o sa termin si drama asta ._.)

Apoi a urmat o pauza in care nu am mai vizionat nici o drama, doar cateva filme coreene, printre care 100 Days With Mr Arrogant , 200 Pounds Beauty si Baby and Me, toate fiind comedii pentru ca ador genul asta de filme :roll

Am vazut prima mea drama japoneza, Zettai Kareshi, peste care am dat din gresela, fiindca la fel ca si in cazul dramei Devil Beside You, citisem manga inainte sa vad drama, deci a fost inca o surpriza placuta ^^

Apoi am vazut Hana Kimi, dar versiunea taiwaneza (cea japoneza am inceput-o dar nu am terminat-o niciodata o(_ _)o ), Smiling Pasta, Boys Before Flowers, Miss no Good si ultima drama vazuta, Personal Taste.

Si ... cam asta e :unsure: Asta, bineinteles, fara toate filmele facute dupa anime sau manga si Live Action...

Realizez acum ca majoritatea celor de aici au vazut drame japoneze :unsure: Eu ma 'feresc' oarecum de ele, dar nu stiu de ce :| Probabil fiindca citesc manga japoneze, ma uit la anime-uri (evident japoneze) iar 90% din muzica pe care o ascult ei muzica japoneza, deci simt uneori ca sunt invadata de Japonia uneori :lol Aveti vreo recomandare in materie de J-Drama? Sa scap de fobia asta... :mrgreen:

Ei bine, incheind acest luuuung mesaj (in sfarsit xD )... ma bucur de cunostinta! :lol


ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Sep 4th, '10, 13:07

@Aeternium, ma bucur sa vad si un baiat printre noi :)
pot sa spun ca dintre toate pe care le-ai recomandat am inceput doar Bad Guy, dar este mult prea "dark" pentru gusturile mele si King of Baking mult prea dramatic. vad ca My girlfriend is a Gumiho este in centrul atentiei pe mysoju, insa plotul suna stupid. Insa, din moment ce spui ca merita vazut, trebuie sa fie ceva bun la el nu? poate ii voi da o sansa.

@sufletel: bine ai venit in forum. stai linistita, suntem destule persoane pretentioase pe aici. nu cred ca are de ce sa se supere nimeni daca nu-ti place o serie. personal sunt la fel, le gasesc cate un defect la toate. "You're beautiful" ai incercat? E prima drama care m-a dat pe spate dupa cativa ani buni. este pentru adolescenti, dar este super cute
dintre dramele japoneze am multe recomandari. In special mi-au placut Liar Game, Galileo, Majo Saiban - ca drame politiste/mystery, iar Hana Yori Dango, Hanazakari no Kimitachi e, Kimi wa Petto si altele - comedii romantice. am scris despre toate in detaliu pe blogul meu daca esti curioasa.

@cherrym: Buna Lorena. incantata de cunostinta. Imi place mult lista ta de drame. Le-ai vazut pe unele dintre cele mai bune, dupa parerea mea. si eu ador comediile. e gebnul meu preferat in materie de orice. si tie iti recomand cu caldura "You're Beautiful" si "My girl", care e o comedie absolut superba. Cat despre dramele japoneze, nu prea stiu ce comedie sa recomand. In privinta japonezilor, cred ca exceleaza la drame psihologice si politiste si ti le recomand pe cele despre care am scris mai sus. in cazul comediilor, Hana kimi l-am terminat, dar m-a impresionat de 10 ori mai putin decat varianta taiwaneza, absolut boyfriend mi s-a parut varza in comparatie cu manga, insa mi-a placut enrom Hana Yori Dango si la fel si Kimi wa Petto, pe care chiar le recomand tuturor iubitorilor de comedii romantice :thumright:


well, cam asta e. tocmai am inceput primul episod din Mischevious Kiss. I'm very excited. E prima varianta ISWK in care fata nu pare o creatura lipsita in totaliatte de creier. Are talent la desen si pare sa aiba si putin bun simt. pare un pic mai normala. sper sa ramana asa. L-a mai vazut cineva? sunt curioasa ce pareri aveti.

cherrym
Posts: 4
Joined: Aug 31st, '10, 12:14
Location: In Asagi's bed... no, really.

Post by cherrym » Sep 5th, '10, 08:34

@ayamekaoru : Am auzit de Kimi wa Petto peste tot, asa ca cu siguranta il voi vedea in viitorul apropiat. Acelasi lucru pentru You're Beautiful si My girl. :D Sper sa am timp totusi, ca incepe scoala :-(

Mersi pentru recomandari :thumright:

Aeternium
Posts: 12
Joined: Aug 23rd, '08, 23:04
Location: Romania

Post by Aeternium » Sep 8th, '10, 00:36

ayamekaoru wrote:@Aeternium, ma bucur sa vad si un baiat printre noi :)
pot sa spun ca dintre toate pe care le-ai recomandat am inceput doar Bad Guy, dar este mult prea "dark" pentru gusturile mele si King of Baking mult prea dramatic. vad ca My girlfriend is a Gumiho este in centrul atentiei pe mysoju, insa plotul suna stupid. Insa, din moment ce spui ca merita vazut, trebuie sa fie ceva bun la el nu? poate ii voi da o sansa.
Probabil suntem mai multi, la ce frumuseti de femei are Coreea....

Bad Guy nu mai merita, ultimele episoade au fost grabite si taiate din cauza ca actorul a plecat in armata, finalul a fost extrem de slab.

My Girlfriend is a Gumiho e genul care te prinde dupa primul episod. E scris de surorile Han (My Girl, Fantasy Couple s.a), comedii putin atipice, insa Shin Min Ah joaca perfect. Am vazut 4 episoade si n-am auzit pe nimeni sa spuna ceva negativ despre serie.

Dintre dramele vechi, cele mai bune vazute sunt: The Devil, Thank You, A Love to Kill, Resurrection, Fantasy Couple.

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Sep 9th, '10, 09:31

Aeternium wrote:
ayamekaoru wrote:@Aeternium, ma bucur sa vad si un baiat printre noi :)
pot sa spun ca dintre toate pe care le-ai recomandat am inceput doar Bad Guy, dar este mult prea "dark" pentru gusturile mele si King of Baking mult prea dramatic. vad ca My girlfriend is a Gumiho este in centrul atentiei pe mysoju, insa plotul suna stupid. Insa, din moment ce spui ca merita vazut, trebuie sa fie ceva bun la el nu? poate ii voi da o sansa.
Probabil suntem mai multi, la ce frumuseti de femei are Coreea....

Bad Guy nu mai merita, ultimele episoade au fost grabite si taiate din cauza ca actorul a plecat in armata, finalul a fost extrem de slab.

My Girlfriend is a Gumiho e genul care te prinde dupa primul episod. E scris de surorile Han (My Girl, Fantasy Couple s.a), comedii putin atipice, insa Shin Min Ah joaca perfect. Am vazut 4 episoade si n-am auzit pe nimeni sa spuna ceva negativ despre serie.

Dintre dramele vechi, cele mai bune vazute sunt: The Devil, Thank You, A Love to Kill, Resurrection, Fantasy Couple.
Sunt de acord, Coreencele sunt cele mai frumoase femei din lume. Si coreeni de altfel. Dumnezeule, parca n-ar fi de pe planeta asta :lol :

Aww! mi-a placut la nebunie My girl si Fantasy Couple a fost foarte cute.

Acum chiar ca m-ai convins :)

mikhidel
Posts: 9
Joined: Mar 1st, '10, 20:02
Location: Romania
Contact:

Post by mikhidel » Sep 13th, '10, 18:57

sub in ro la serialul korean coffee prince unde pot gasi ? mersi

raduar
Posts: 3
Joined: Nov 20th, '09, 20:44

Post by raduar » Sep 13th, '10, 19:21

Asiacinefil au seria asta in proiect dar nu stiu daca au iceput sa-l traduca si nu-si prea dau subtitrarile la liber.Le dau numai la membrii asiacinefil.Dar, probabil ca pina la urma,o sa apara si prin alte parti!

purplefantasy
Posts: 53
Joined: Aug 22nd, '07, 20:24
Location: Romania

Post by purplefantasy » Sep 13th, '10, 19:46

@Aeternium mersi de recomandari.....daca vrei un film istoric care sa nu te plictiseasca incearca sungkyukwan scandal...nu e tipic filmelor istorice:P, e ongoing din pacate ca si my girlfriend is a gumiho...:)

iulia.db
Posts: 7
Joined: Apr 4th, '10, 09:09

Post by iulia.db » Sep 14th, '10, 14:56

Eu revin sa va recomand o drama made in Taiwan - Mars. E o poveste emotionanta, romantica, dura, trista dar mereu plina de speranta. Actori buni, muzica ce te prinde imediat, actiune. :thumleft:

autarhe_a
Posts: 8
Joined: Mar 15th, '09, 07:12
Location: România

Post by autarhe_a » Sep 14th, '10, 16:40

raduar wrote:Asiacinefil au seria asta in proiect dar nu stiu daca au iceput sa-l traduca si nu-si prea dau subtitrarile la liber.Le dau numai la membrii asiacinefil.Dar, probabil ca pina la urma,o sa apara si prin alte parti!
Coffee Prince e tradus pe asiacinefil de mai mult de un an. În plus, nu e mare lucru să-ţi faci un cont pe acest forum.

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Sep 20th, '10, 07:55

@mikhidel, poftim link-ul la Coffee Prince http://www.filmul-asiatic.com/category/ ... ee-prince/

mikhidel
Posts: 9
Joined: Mar 1st, '10, 20:02
Location: Romania
Contact:

Post by mikhidel » Sep 20th, '10, 15:20

Multumesc ayamekaoru !

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Sep 21st, '10, 07:59

mikhidel wrote:Multumesc ayamekaoru !
Cu placere :)

grahfcard
Posts: 52
Joined: Jul 13th, '07, 20:13
Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND

Post by grahfcard » Oct 15th, '10, 18:12

[]
Last edited by grahfcard on Aug 21st, '17, 16:34, edited 1 time in total.

alinam
Posts: 20
Joined: Jan 6th, '10, 18:25

Post by alinam » Oct 20th, '10, 10:15

stiu ca e totally unrelated :offtopic:
dar ...
...trupa GUILD din Japonia vor avea un concert in Bucuresti , "The Silver Church" iar biletul este 30 lei *40 lei in ziua respectiva* ...ora 19:00 , 19:30 (mai mult ca sigur incepe la 20:00)
cine doreste sa vina?
show some support peeps :D :D :D
:clap:

P.S: cine doreste sa ii auda inainte, puteti zice si va dau link cu albumul lor :-)

cherrym
Posts: 4
Joined: Aug 31st, '10, 12:14
Location: In Asagi's bed... no, really.

Post by cherrym » Oct 20th, '10, 16:58

alinam wrote:stiu ca e totally unrelated :offtopic:
dar ...
...trupa GUILD din Japonia vor avea un concert in Bucuresti , "The Silver Church" iar biletul este 30 lei *40 lei in ziua respectiva* ...ora 19:00 , 19:30 (mai mult ca sigur incepe la 20:00)
cine doreste sa vina?
show some support peeps :D :D :D
:clap:

P.S: cine doreste sa ii auda inainte, puteti zice si va dau link cu albumul lor :-)
Me vine :lol Can't wait. :cheers:

purplefantasy
Posts: 53
Joined: Aug 22nd, '07, 20:24
Location: Romania

Post by purplefantasy » Oct 26th, '10, 18:20

hey...nu stie careva unde as putea gasi sa downloadez sau sa vad online cu subtitrare in engleza filmul Ganglamedo (Snow Lotus)........multumesc :-)

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Oct 27th, '10, 07:51

Salutari tuturor! La mine totul a inceput acum 1-2 ani odata cu vizionarea serialului istoric Jumong... de atunci am vazut cel putin 50 de drame koreene ( nu le-am numarat niciodata ) si vreo 10 japoneze de toate genurile... pot spune fara a gresi ca mi-am format un obicei de a devora o astfel de drama in 2-3 zile ( pentru cele de 16 episoade ) iar o simpla enumerare a acestora mi-ar da multe batai de cap... ca fiecare iubitor de kdrame am cativa actori preferati ale caror serii le-am vazut aproape in totalitate sau in proportie foarte mare... cam asta este "cartea mea de vizita" si sper sa ma integrez si eu in comunitate... toate cele bune tuturor!

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Oct 27th, '10, 14:47

bun venit, arnydorianm :) imi pare bine sa te cunosc :)

purplefantasy
Posts: 53
Joined: Aug 22nd, '07, 20:24
Location: Romania

Post by purplefantasy » Oct 27th, '10, 17:48

arnydorianm wrote:Salutari tuturor! La mine totul a inceput acum 1-2 ani odata cu vizionarea serialului istoric Jumong... de atunci am vazut cel putin 50 de drame koreene ( nu le-am numarat niciodata ) si vreo 10 japoneze de toate genurile... pot spune fara a gresi ca mi-am format un obicei de a devora o astfel de drama in 2-3 zile ( pentru cele de 16 episoade ) iar o simpla enumerare a acestora mi-ar da multe batai de cap... ca fiecare iubitor de kdrame am cativa actori preferati ale caror serii le-am vazut aproape in totalitate sau in proportie foarte mare... cam asta este "cartea mea de vizita" si sper sa ma integrez si eu in comunitate... toate cele bune tuturor!

welcome :cheers:

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Oct 27th, '10, 18:01

Salutare tuturor! :cheers: :salut:

N-am stiut de acest topic .... noroc ca a aparut in: Last 10 Active Posts, ca altfel nu-mi bateam capul sa caut.

Vizionare placuta tuturor! :cheers: :salut:

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Oct 27th, '10, 18:11

Multumiri!!! Si daca tot veni vorba... astazi m-am apucat de vizionat "People of the water flower village", o drama cu Song Il g**k ( one of the favorites! :) )... dupa primele 2 episoade pare promitator! Sa vedem ce va fi... anyway... cineva l-a vazut deja?

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Oct 28th, '10, 06:55

salutari, s3xs1 (interesant username :D ). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru :)
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Oct 28th, '10, 09:18

ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username :D ). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru :)
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
@};- Buna, ayamekaoru!

Eu urmaresc serialele coreene. :heart: Am vazut doar o singura serie/miniserie japoneza, si nu-mi aduc aminte titlul: era vb de un tata cu 2 copii care statea intr-o casa/baraca si aveau o gaina pe care o considerau a fi un membru al familiei. Tipul asta ajunge, prin mai multe intersectari de destin, soferul fiicei unui magnat. Acea dama era in industria modei. In fine, in final ajunge sa-l iubeasca si ea ... etc. ... happy ending ... dar m-a dezamagit partea de final ... a fost prea trasa de par si au omis multe detalii care te puteau ajuta sa intelegi logica expusa.

Imi plac comediile romantice mie. :wub: Recomanda-mi, te rog, cele mai bune serii din aceasta categorie pe care le-ai vazut. :D

Merci frumos! :cheers: :salut:

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Oct 28th, '10, 14:46

ayamekaoru wrote: arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
Dupa cum suna titlul nu este absolut deloc o drama istorica... :) din descrierea de pe wiki pare a fi o melodrama care se axeaxa pe relatiile inter-umane intr-un mic sat...
pana la episodul 6 pe unde sunt eu se incadreaza perfect in descriere!

Joker nu am vazut...dar de la japonezi ( daca iti plac astea politiste ) am vazut vreo 2-3 care ar merita o relaxare insa... cum pe mine nu m-au dat pe spate prea tare nu le-as recomanda, cu exceptia unuia: Rondo. Poate o sa incerc si Joker dar mai incolo... toate cele bune!

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Oct 29th, '10, 06:47

s3xs1 wrote:
ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username :D ). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru :)
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
@};- Buna, ayamekaoru!

Eu urmaresc serialele coreene. :heart: Am vazut doar o singura serie/miniserie japoneza, si nu-mi aduc aminte titlul: era vb de un tata cu 2 copii care statea intr-o casa/baraca si aveau o gaina pe care o considerau a fi un membru al familiei. Tipul asta ajunge, prin mai multe intersectari de destin, soferul fiicei unui magnat. Acea dama era in industria modei. In fine, in final ajunge sa-l iubeasca si ea ... etc. ... happy ending ... dar m-a dezamagit partea de final ... a fost prea trasa de par si au omis multe detalii care te puteau ajuta sa intelegi logica expusa.

Imi plac comediile romantice mie. :wub: Recomanda-mi, te rog, cele mai bune serii din aceasta categorie pe care le-ai vazut. :D

Merci frumos! :cheers: :salut:

:)) din fericire nu am vazut drama despre care vorbesti. imi imaginez ca n-a fost o experienta prea placuta. nu e de mirare ca nu iti plac dramele japoneze LOL. totusi, sunt cate unele absolut senzationale.

din catgoria comediilor romantice, care unt si printre preferatele mele, recomand Hana Yori Dango ( iar varianta koreana se numeste Boys Over Flowers. sunt sigura ca ai auzit de ea macar daca nu ai vazut-o inca), Kimi wa Petto, My Girl, You're Beautiful si serialul care tocmai s-a terminat Playful Kiss.
eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de genul asta. gasesc cu greu drame care sa ma multumeasca si de aia lista mea e asa de scurta. oricum, garantez ca o sa iti placa toate de mai sus, daca nu cumva le-ai vazut deja :)

ayamekaoru
Posts: 19
Joined: Jun 3rd, '10, 11:47
Location: Romania
Contact:

Post by ayamekaoru » Oct 29th, '10, 06:50

arnydorianm wrote:
ayamekaoru wrote: arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
Dupa cum suna titlul nu este absolut deloc o drama istorica... :) din descrierea de pe wiki pare a fi o melodrama care se axeaxa pe relatiile inter-umane intr-un mic sat...
pana la episodul 6 pe unde sunt eu se incadreaza perfect in descriere!

Joker nu am vazut...dar de la japonezi ( daca iti plac astea politiste ) am vazut vreo 2-3 care ar merita o relaxare insa... cum pe mine nu m-au dat pe spate prea tare nu le-as recomanda, cu exceptia unuia: Rondo. Poate o sa incerc si Joker dar mai incolo... toate cele bune!
eh, nu te supara acum pe mine. mie, dupa titlu, asa imi suna. nu stiam nimic de ea. daca se incadreaza mai mult in genul dramelor psihologice, atunci este intr-adevar promitatoare.
uite, Rondo nu am vazut. i'll check it out right now :) ms de rec.
vizionare placuta :D

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Oct 29th, '10, 18:23

Comedii romantice?!? Sunt o gramada... iti enumar imediat vreo 10 care chiar merita vazute, ordinea este aleatoare... preferatele mele ar fi primele 2-3 insa cum eu unul sunt foarte pretentios... :)) ... so:

The Vineyard Man (2006)
1 Percent Of Anything (2003)
City Hall (2009)
Coffee Prince (2007)
Delightful Girl Choon Hyang (2005)
Exhibition of Fireworks (2006)
Full House (2004)
I Am Sam (2007)
Ms. Kim’s Million Dollar Quest (2004)
My Country Calls (2010)
My Girlfriend is a Gumiho (2010)
My Lovely Sam-Soon (2005)
Personal Taste (2010)
Take Care of Agasshi (2009)
Snow White (2004)
That Fool (2009)
The Birth of the Rich (2010)
Why Did You Come to My House ? (2006)
Witch Yoo Hee (2007)

si astea nu sunt toate... am selectat asa ce mi-am mai adus aminte...oricum ar fi daca ai greutati in a gasi respectivele serii da-mi un PM si iti spun ce si cum... nu pot sa pun link-ul meu magic pe aici! :))

Toate cele bune!

PS De la japonezi ar mai fi o serie cu continuarea ei... Hotaru no Hikari

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Oct 30th, '10, 16:59

ayamekaoru wrote:
s3xs1 wrote:
ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username :D ). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru :)
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
@};- Buna, ayamekaoru!

Eu urmaresc serialele coreene. :heart: Am vazut doar o singura serie/miniserie japoneza, si nu-mi aduc aminte titlul: era vb de un tata cu 2 copii care statea intr-o casa/baraca si aveau o gaina pe care o considerau a fi un membru al familiei. Tipul asta ajunge, prin mai multe intersectari de destin, soferul fiicei unui magnat. Acea dama era in industria modei. In fine, in final ajunge sa-l iubeasca si ea ... etc. ... happy ending ... dar m-a dezamagit partea de final ... a fost prea trasa de par si au omis multe detalii care te puteau ajuta sa intelegi logica expusa.

Imi plac comediile romantice mie. :wub: Recomanda-mi, te rog, cele mai bune serii din aceasta categorie pe care le-ai vazut. :D

Merci frumos! :cheers: :salut:

:)) din fericire nu am vazut drama despre care vorbesti. imi imaginez ca n-a fost o experienta prea placuta. nu e de mirare ca nu iti plac dramele japoneze LOL. totusi, sunt cate unele absolut senzationale.

din catgoria comediilor romantice, care unt si printre preferatele mele, recomand Hana Yori Dango ( iar varianta koreana se numeste Boys Over Flowers. sunt sigura ca ai auzit de ea macar daca nu ai vazut-o inca), Kimi wa Petto, My Girl, You're Beautiful si serialul care tocmai s-a terminat Playful Kiss.
eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de genul asta. gasesc cu greu drame care sa ma multumeasca si de aia lista mea e asa de scurta. oricum, garantez ca o sa iti placa toate de mai sus, daca nu cumva le-ai vazut deja :)
Am vazut varianta KO: Boys Over Flowers => mi-a placut, dar iar a fost prea tras de par sfarsitul ... noroc cu ultimile 10 minute ...

Eu am inceput sa ma uit intens la serialele KO din decembrie 2009 ... deci cam ce a iesit de atunci si mi-au placut ... le-am urmarit. Cu cele din urma m-am luptat intens in ultimul timp, dar am recuperat mult.

You're Beautiful, Kimi wa Pet, My girl (KO) -> am vazut ceva pe youtube ... nu m-au atras.

Merci pentru recomandare!

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Oct 30th, '10, 17:15

@arnydorianm: Merci pentru recomandare. Nu le-am vazut pe acestea:

The Vineyard Man (2006)
1 Percent Of Anything (2003)
City Hall (2009)
Exhibition of Fireworks (2006)
Full House (2004)
I Am Sam (2007)
Ms. Kim’s Million Dollar Quest (2004)
My Lovely Sam-Soon (2005)
Personal Taste (2010) -> nu m-a atras -> am vazut ceva dp youtube
Take Care of Agasshi (2009)
Snow White (2004)
Why Did You Come to My House ? (2006)

Ma voi interesa pentru celelalte ... dar nu stiu cate mai am rabdare sa vad ... am vazut seriale in continuu din vara.

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Oct 30th, '10, 21:38

s3xs1 wrote:@arnydorianm: Merci pentru recomandare. Nu le-am vazut pe acestea:

The Vineyard Man (2006)
1 Percent Of Anything (2003)
City Hall (2009)
Exhibition of Fireworks (2006)
Full House (2004)
I Am Sam (2007)
Ms. Kim’s Million Dollar Quest (2004)
My Lovely Sam-Soon (2005)
Personal Taste (2010) -> nu m-a atras -> am vazut ceva dp youtube
Take Care of Agasshi (2009)
Snow White (2004)
Why Did You Come to My House ? (2006)

Ma voi interesa pentru celelalte ... dar nu stiu cate mai am rabdare sa vad ... am vazut seriale in continuu din vara.
Vineyard are cel mai frumos final pentru o comedie romantica ( parerea mea ) si in plus in rolul principal este nimeni alta decat Yoon Eun Hye! Cat despre Personal Taste... intradevar... gustul este personal! :))
In alta orine de idei ai mare dreptate cand spui despre finalul tras de par... este si parerea mea! 90% din muuultele kdrame vazute de mine m-au dezamagit la final... eu credeam ca sunt pretentios sau poate doar mi se pare mie... nu sunt scenarist dar parca se putea mult mai bine! Cat despre lista aia... mai pot adauga cred inca pe atatea... daca tu spui ca ai vazut seriale in continuu din vara eu asta fac de vreo 2 ani ( si aici ma refer la cele koreene, pentru ca daca le adaug pe cele americane... ) asa ca... VIZIONARE PLACUTA!

Later edit:
Capital Scandal
Couple or Trouble aka Fantasy Couple
Great Inheritance
How To Meet A Perfect Neighbor
Mr. Goodbye
My Sister-in-Law is 19
Queen of Housewives
Successful Story of a Bright Girl
Sweet 18
When Spring Comes
What's Up, Fox?

Asta ca sa ai de unde alege...

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 3rd, '10, 04:17

M-am apucat de ieri sa vad o serie pe numele sau "Three Leaf Clover"... astazi am mai gasit una de care nu stiam si care chiar pare interesanta ( Spotlight ) insa problema mea cea mai mare este ca mai am vreo 20 descarcate si nu mai stiu cu ce sa ma mai delectez... prea multe sunt de vazut, timpul este prea scurt si hard-disk-ul prea mic! :)) Dilema lu' Hamlet ala pare a avea un fel de corespondent cu asta a mea... sa ma uit... sa nu ma uit... la ce sa ma mai uit? :roll :cry:

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Nov 3rd, '10, 10:15

Merci pentru recomandari.

Am cautat informatii si am vizionat prezentari/parti din episoadele serialelor recomandate. Mi-au placut:
  • Full House - momentan in vizionare -> vazut
  • I Am Sam - next
  • Take Care of the Young Lady - next -> vazut
  • Why Did You Come to My House - frumoasa povestea ... foarte trist finalul => nu ma lasa inima sa-l urmaresc ... e prea sfasietor de trist pentru mine
  • Kindergarten Love - Han Ji-min e printre actritele mele preferate de cand am vazut Yi San
  • What's Up, Fox? - vazut :) => Ko Hyeon-jeong e fenomenala -> Daemul no .1 pentru 4 sapt la rand = de la primul episod :wub:
Last edited by s3xs1 on Nov 5th, '10, 17:37, edited 1 time in total.

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 3rd, '10, 13:12

s3xs1 wrote:Han Ji-min e printre actritele mele preferate
Ko Hyeon-jeong e fenomenala

Subscriu la Ji Min, nu stiu cat de fenomenala este Hyeon insa din punctul meu de vedere este un grup de aproximativ 10 actori pe care ii urmaresc de placere... poate si subiectele seriilor au fost "vinovate" pentru acest aspect, poate si trasaturile placute...

Oricum Eun Hye este preferata mea numarul 1, apoi ar fi Ji Min iar mai apoi un grup de 3-4 actrite... la masculin am un top mai restrans, number one fiind impartit intre Jang Hyuk si Uhm Tae Woong...

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Nov 3rd, '10, 13:43

arnydorianm wrote:
Subscriu la Ji Min, nu stiu cat de fenomenala este Hyeon insa din punctul meu de vedere este un grup de aproximativ 10 actori pe care ii urmaresc de placere... poate si subiectele seriilor au fost "vinovate" pentru acest aspect, poate si trasaturile placute...

Oricum Eun Hye este preferata mea numarul 1, apoi ar fi Ji Min iar mai apoi un grup de 3-4 actrite... la masculin am un top mai restrans, number one fiind impartit intre Jang Hyuk si Uhm Tae Woong...
Nu m-a interesat niciodata cum joaca vreun actor 8) ... sunt concentrat pe actrite :whistling: ce pot sa spun, imi plac femeile! :heart: :lol

La filme ma atrag:
  1. subiectul/povestea
  2. actritele/femeile
si ordinea e aleatoare :lol

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 3rd, '10, 17:40

Cum zici tu... asa sa fie! In cazul acesta... or fi inventat astia filme fara actori?!? :))))) Evident... glumesc! Toate cele bune si daca vezi ceva sa-ti placa cu adevarat lasa un semn ca poate altii vor si ei!

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 6th, '10, 20:31

Am terminat ( si ) Three Leaf Clover... nu m-a lasat fara rasuflare dar mi-a placut... ca de obicei finalul iar mi-a lasat un pic de gust amar... chiar se putea mai bine! Incep sa cred ca scenaristii koreeni au ceva cu HAPPY-HAPPY-HAPPY end-ul! :crazy:

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Nov 6th, '10, 21:16

arnydorianm wrote:Am terminat ( si ) Three Leaf Clover... nu m-a lasat fara rasuflare dar mi-a placut... ca de obicei finalul iar mi-a lasat un pic de gust amar... chiar se putea mai bine! Incep sa cred ca scenaristii koreeni au ceva cu HAPPY-HAPPY-HAPPY end-ul! :crazy:
SI eu Goong ... iar au bulit finalul ... trebuia sa ia fata si tronul ... si un mic salt in viitor in care sa ne prezinte copii ... serios ... astia nu stiu ce e aia happy ending ... jumatatile astea de masura ma enerveaza.

:cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 7th, '10, 07:39

Goong cu Yoon Eun Hye... mda! :D Interesant, mai putin intrigile alea de-mj venea sa sparg monitorul! Citeam pe undeva un comentariu al unuia care sustinea ca acest Goong a fost seria cu cel mai mare potential a koreenilor... cum s-ar zice pe la noi ceva de genul "nascut speranta si mort talent"... anyway... Eun a ales un rol care i s-a potrivit ca o manusa!

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Nov 8th, '10, 07:53

Cum nu m-am hotarat la ce sa ma mai uit ( greu tare de ales intre vreo 20 de optiuni ) mi-am adus aminte de inceputuri si m-a tentat Dong Yi... faza tare cu sotia care isi arunca ochii la monitor si spune nonsalant: "Iar te uiti la filmul ala cu aia imbracati asa?!?" Asadar... vreo 2 saptamani voi fi complet blocat in istorie... ca fapt divers si oarecare ( fara a incerca sa supar traducatorii seriei ) primul episod l-am vazut cu traducere in limba romana si apoi l-am revazut cu traducerea in limba engleza... diferenta mare!!! Am ajuns la concluzia ca inteleg mult mai bine din traducearea in engleza... ciudat, nu?!?

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Nov 8th, '10, 09:49

arnydorianm wrote:Cum nu m-am hotarat la ce sa ma mai uit ( greu tare de ales intre vreo 20 de optiuni ) mi-am adus aminte de inceputuri si m-a tentat Dong Yi... faza tare cu sotia care isi arunca ochii la monitor si spune nonsalant: "Iar te uiti la filmul ala cu aia imbracati asa?!?" Asadar... vreo 2 saptamani voi fi complet blocat in istorie... ca fapt divers si oarecare ( fara a incerca sa supar traducatorii seriei ) primul episod l-am vazut cu traducere in limba romana si apoi l-am revazut cu traducerea in limba engleza... diferenta mare!!! Am ajuns la concluzia ca inteleg mult mai bine din traducearea in engleza... ciudat, nu?!?
S-a terminat prea de curand ca sa vreau sa-l revad, desi e in top 3 din categoria celor istorice ... si am multe seriale nevazute inca.

Si eu am vazut primele 5 episoade din Dong Yi in LB. Romana. Dupa, n-am avut rabdare si le devoram imediat ce aparea subtitrarea in ENG. Daca am de ales limba, la orice film neromanesc, aleg ENG ... ca sa avansez si mai mult in cunoasterea ei ... era bine daca era si limba noastra una de circulatie internationala/sa fi avut o tara puternica dpdv economic, politic si militar.

emenadi
Posts: 5
Joined: Nov 9th, '10, 11:28
Location: Turkye

Post by emenadi » Nov 21st, '10, 15:15

Iertati-ma va rog,nu ca nu as avea rabdare sa iau la rasfoit paginile forumului in speranta ca voi gasi un link sau pe cineva care are Yi San...dar chiar l-as vrea.Cunoaste careva de unde il iau ? Multumesc

s3xs1
Posts: 58
Joined: Feb 15th, '10, 19:32
Location: Romania

Post by s3xs1 » Nov 21st, '10, 18:31

emenadi wrote:Iertati-ma va rog,nu ca nu as avea rabdare sa iau la rasfoit paginile forumului in speranta ca voi gasi un link sau pe cineva care are Yi San...dar chiar l-as vrea.Cunoaste careva de unde il iau ? Multumesc
Ti-am trimis PM! Vizionare placuta! :cheers: :salut:

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Dong Yi

Post by arnydorianm » Nov 21st, '10, 19:54

Cele 2 saptamani de pauza s-au terminat... Dong Yi isi merita un loc de frunte in categoria serialelor istorice fara doar si poate... as mai avea vreo 2 de vazut din categoria asta insa parca m-as apuca de altceva... ceva recomandari?

Later Edit

Cum nimeni nu a avut vreo reactie m-am apucat de Kim Soo Ro... vor urma la rand celelalte istorice pe care deja le detin si apoi mai vad eu ce si cum...

alexya
Posts: 10
Joined: Mar 3rd, '10, 18:07
Location: romania

Post by alexya » Nov 30th, '10, 17:50

hi hello mina-san
din medgidia, marea constanta va salut.........ma bucur sa vad ca de cei putini care erau la inceput in acest forum devenim din ce in ce mai multi ....o adevarata binecuvantare sa observ ca suntem multi cei care iubesc asia asa cum e ea cu seriale bune sau mai putin stralucite.
am terminat dong yi de curand si mi-a placut enorm, chiar mai mult decat yi san, jin ji hee interpreteaza un rege exceptional....si de asemenea han hyo joo, care imi aduce aminte foarte mult de han ji min, dar al fel de buna actrita...si cum imi place han ji min foarte mult, am decis intr-un final sa urmaresc si cel de-al doilea serial facut tot in 2007 in care a jucat alaturi de kang ji hwan....care m-a luat prin surprindere.....este un foarte bun actor....si eu in ultima vreme nu prea mai era infatuata cu serialele coreene, chiar revenisem la vechea mea pasiune animeurile, dar cu ajutorul lui am reinceput interesul pentru kdrama...si asa am decis sa ii urmaresc toate productiile...fac aceeasi chestie pe care am facut-o la bae yoon joon...apropros multumesc enorm maman...pentru subtitrarile de la legenda au fost geniale....si deci momentan in zona asta ma aflu kang ji hwan...recomand...:D

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Dec 1st, '10, 04:22

Ia te uita unde era vecina! :D :D

In alta ordine de idei eu unul am zis sa pastrez oarecum tonul (re)dat de Dong Yi si dupa Kim Soo Ro ( care dupa vizionare a parut un fel de copil sarac al Jumong-ului ) am zis sa raman in zona history cu Sungkyunkwan Scandal... chiar imi era dor de ceva romance d-asta lipsit de karaoke si carat in spate... :roll :D :D :D

alexya
Posts: 10
Joined: Mar 3rd, '10, 18:07
Location: romania

Post by alexya » Dec 3rd, '10, 17:52

capital scandal.....criminal.....my girlfriend is a secret agent ......genial de criminal......hong gil dong .....cireasa de pe tort......si logic seria de anul asta continua sa imi demonstreze ca am ales un actor foarte bun, in ciuda varstei sale.....dar din nefericire ptr el nu ma numar printre fanele infocate ale sale .....sunt deja cum s-ar spune luata :))).....dar cum terminasem dong yi dupa ce exact la mijlocul serialului am fost nevoita sa fac o pauza de vreo patru luni( probleme tehnice) ramasesem cu o senzatie de satisfactie totala, lucru foarte rar la mine, care dupa fiecare serie coreeana raman cu o impresie cam dezamagitoare, caci iubesc happy end-urile si ei nu prea fac lucruri concrete de genul asta, asa ca simteam nevoia de un serial modern....asa simteam atunci, aveam impresia ca voi strica senzatia data de dong yi daca urmaream un nou serial de epoca...intre timp ma gandeam ca nu ar strica sa revad yi san dupa dong yi dar chiar nu am reusit sa il termin iar, stiind finalul si cat de trist este nu am rezistat....si cum sunt genul care trebuie sa stie cam pe unde a mai jucat un actor sau actrita eram pe dramawiki si ma plimbam din actor in serial si iar in actor...asa am dat peste coffee house si kang ji hwan si apoi restul ....mda deci cred ca se observa ca sunt total prinsa momentan, dar imi va trece, mi-a trecut la bae yoon joon, d-apoi la acesta care-i mai mic:))))
salutare vecine, ma scuzi nu am fost atenta....ma bucur ca ti-a placut dong yi, pur si simplu genial :D :))

arnydorianm
Posts: 24
Joined: Feb 20th, '10, 16:58
Location: Constanta

Post by arnydorianm » Dec 4th, '10, 08:13

De fapt cred ca suntem mai mult decat vecini tinand cont ca inca de pe vremea cand tu inca nu te nascusei eu bantuiam strazile orasului... si cum am facut asta vreo 12 ani sau poate chiar mai mult inseamna ca intr-o perioada am fost chiar concetateni... in fine... multe amintiri am de acolo! :roll :D Oricum ma bucur ca am avut inspiratia de a incepe si "Scandalul" asta de la Sungkyunkwan ( cel de la capitala l-am vazut pe undeva prin vara trecuta si m-a amuzat teribil, atat de copilaresc mi s-a parut... cum insa Han Ji Min era pe vremea aceea una din preferintele mele nu il puteam rata! ) pentru ca subiectul este unul foarte interesant: o fata are curajul sa provoace o societate exclusivist masculina la ea acasa... cum sunt cam prins in alte probleme sunt de-abia pe la jumatatea seriei dar imi place din ce in ce mai mult... chiar sunt curios cam cum se va termina pentru ca desi sunt 100% sigur ca va exista o legatura stransa intre cei 2 protagonisti nu prea vad cum scenaristul i-ar putea tine impreuna la final... dar mai bine nu ma stresez cu intrebari d-astea ca nu mai am mult de asteptat! :D :D :D

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests