Page 14 of 30

Posted: Jun 8th, '08, 06:34
by expanzee
JollyJoker wrote:elo, sy joe, org baru, mintak tunjuk ajar, hehe, btw, sape dah tgk vineyard man? best ak?
Tgk la. Best gak and not very typical Korean drama. Boleh tgk anggur2 fresh :w00t:

Posted: Jun 8th, '08, 13:37
by JollyJoker
oowwh eek, lagi 1, salu korg dl kdrama, pakai torrent ke direct download?

Posted: Jun 8th, '08, 14:22
by expanzee
Kalau kat sini gune torrent. Tp kalau ko carik, ade je dd.

Posted: Jun 9th, '08, 05:01
by azra
Aku nak rekemen sesangat citer Last Scandal 8) Best :thumright:

Posted: Jun 9th, '08, 09:52
by Quadrono
azra wrote:Aku nak rekemen sesangat citer Last Scandal 8) Best :thumright:
Ok ten Q sgt sgt :D ... dah lama tak tau k-drama apa nak tgk slps HGD.

Posted: Jun 9th, '08, 10:53
by nadilaz
azra..:D terima kasih :)
skang bleh la tdo dengan tenang nye..:) heheh :cheers:

Posted: Jun 9th, '08, 14:24
by azra
Tengok Who R U sekali tau 8)

Posted: Jun 9th, '08, 16:50
by JollyJoker
who r u? citer pasal per? best ke... heh

Posted: Jun 9th, '08, 17:53
by farha
Waaah lama tak masuk forum. computer rumah CRASH 2 minggu so tak leh nak download. bukak jer website VEOH pulak let down on me! tapi nasib baik boleh guna software VEOH TV tu. boleh ler jugak aku download dr Lyptika.

korang borak pasal drama korea baru aku boleh menyampuk sket. citer baru ILJIMAE takde org tgk ker? mana supporters JUNKI !!.semenjak citer Legend semua nak buat ceriter zaman lama2 aku tak sabar nak tgk ERIC (mane hikki2me!) dlm Strongest Chil Woo opposite Goo Hee Sun.

Last Scandal best yer. malas nak d/l nanti gi pinjam kat rumah kak azra ler. saya mcm ketinggalan byk drama dah ni. Three Dad One Mom pun baru abis downlad. OnAir & I Love You pun tgh beratur lg. VEOH oh VEOH don't u fail me again!

sesape yg fanatik program korean variety mesti tahu MC Yoo nak kahwin kan. best nyer. dia ni kire macam Aznil Hj Nawawi ler kat Korea. Kim Jong Kook dah keluar army boleh ler nyanyi utk wedding dia. lepas ni tinggal HaHa & KJK jerla. mane Yoon Eun Hye ni.

Posted: Jun 10th, '08, 05:52
by emykina
Shizuru wrote:gile betul mase semua org dok sebok amik minyak. Hehehe... Mcm lps tu dh x yah isi jer.
Ingatkan minyak nak abis stock :lol

So, anyone here participate in the craze? :alcoholic:
taknak participate sbenanyer.. akan tetapi terpakse sbb tayar pancit, so nk g isi angin.. terpaksee lahh beratur same2.sebaik laa mamat sbela tu cute. haha cuci mateeeee....

neway, aku isi minyak kete kwn aku smlm rm15, br jee 5 liter. fuhhhh.. pasni tambang bas balik kmpg naik. bos aku ckp die nek kete volvo g JB, total fuel rm160. fuiyo.. org kaya takpe ahh...

Posted: Jun 10th, '08, 12:09
by anakmelayu
ye saye..lepas ni pon nak layan Last Scandal

Posted: Jun 10th, '08, 12:14
by littlemafia
tau mana nk dload j-dorama selain dload kat torrent?? nk tgk cite last friend...

cite 3dads&1mom mmg klaka..
who are u pn best!!

so far tu je lah.. yg lain blom tgk lg..

Posted: Jun 10th, '08, 15:56
by rikochan
:offtopic: tumpang lalu yerk. aku kuar tajuk jap. aku sakit gigi dah masuk 2 hari. sape2 tau ubat yang best selain jumpe doktor. aku takot nak jumpa doktor la.
sekian.. :cry:

Posted: Jun 10th, '08, 16:16
by nad067
ada bunga cengkih kat umah? klu ada amek,dan kepit bawah gigi yg sakit..

Posted: Jun 11th, '08, 00:43
by emykina
try pakai ubat gigi yg diwawarkan hebat kat televisyen tuh, mane la tau berkesan ke...

Posted: Jun 11th, '08, 05:27
by expanzee
Semue tu temp solution je. Baik gi jumpe doktor. Kadang2 sakit tu symptom tu bende lain. Kalau ade lubang dalam, gigit la cengkit ke, kulit kayu manis ke, tak jadi papenye. Kene korek and tampal gak.

Posted: Jun 11th, '08, 10:48
by Gai-Jin
rikochan wrote::offtopic: tumpang lalu yerk. aku kuar tajuk jap. aku sakit gigi dah masuk 2 hari. sape2 tau ubat yang best selain jumpe doktor. aku takot nak jumpa doktor la.
sekian.. :cry:
nama ubat "IBUPROFEN 200mg" tanya kat farmasi yang berhampiran dengan anda... harga mahal gak la.. tapi lepas makan gerenti hilang sakit terus... dijamin 100%... tapi kalau sesiapa yang ada gastrik disyorkan jangan makan ubat ni...

Posted: Jun 11th, '08, 17:07
by iekan78
Gai-Jin wrote:
nama ubat "IBUPROFEN 200mg" tanya kat farmasi yang berhampiran dengan anda... harga mahal gak la.. tapi lepas makan gerenti hilang sakit terus... dijamin 100%... tapi kalau sesiapa yang ada gastrik disyorkan jangan makan ubat ni...
mcm ubat demam anak aku jer....tapi 100mg jer, tak de la sampai 200mg. aku rasa kalau 200mg nih lagi dasat kepoweran dia, sbb 100mg jer dh cukup dasat power dia utk anak aku sbb everytime kalau demam sgt cepat la baik!!!

baru merangkak tgk who r you. so, far not bad jugak!!!

btw, tips utk org sakit gigi.....cabut je la gigi yg sakit tu....abih citer!!!!
ni takut dgn dr gigi mengalahkan anak aku jer...... :whistling:
dpt aku bayangkan penderitaan org sakit gigi nih, sbb aku penah telan 10 biji panadol kes sakit gigi tahap dewa punya pasal. dh la sakit ari ahad, klinik gigi UTM mmg la tutup ari tuh, kena tunggu klinik bukak esok. tu pasal telan panadol byk gile.....

Posted: Jun 11th, '08, 20:43
by nad067
expanzee wrote:Semue tu temp solution je. Baik gi jumpe doktor. Kadang2 sakit tu symptom tu bende lain. Kalau ade lubang dalam, gigit la cengkit ke, kulit kayu manis ke, tak jadi papenye. Kene korek and tampal gak.
dah dia kata malas gi klenet.....

Posted: Jun 12th, '08, 05:49
by sizuka
Hepi besday untuk Miss Q :party:

Posted: Jun 12th, '08, 06:12
by yamakita
hai korang!! sy nk ty ckit la...
camne nk downlod citer dlm website ni. sy dh try tp lme sgt kne tggu..
camne nk wat ye??help me...
:cry:

Posted: Jun 12th, '08, 10:15
by Gai-Jin
yamakita wrote:hai korang!! sy nk ty ckit la...
camne nk downlod citer dlm website ni. sy dh try tp lme sgt kne tggu..
camne nk wat ye??help me...
:cry:
1. Format PC tu dulu....
2. Install software yang perlu untuk download dan tgk video saja... game ke apa ke jgn intall... kalau nak install kat PC lain...
3. subscribe internet 2Mb/s dari streamyx... jangan amik broadband wireless.. kalau kat penang ada satu company tu... entah la apa name nye... bertuah penduduk penang...
4. kalau lembab gak.... ko jumpa tok dukun ke tok pawang ke.. mintak dia line power cikit

Posted: Jun 12th, '08, 10:17
by anakmelayu
sizuka wrote:Hepi besday untuk Miss Q :party:
semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)

Posted: Jun 12th, '08, 10:19
by Gai-Jin
nad067 wrote:
expanzee wrote:Semue tu temp solution je. Baik gi jumpe doktor. Kadang2 sakit tu symptom tu bende lain. Kalau ade lubang dalam, gigit la cengkit ke, kulit kayu manis ke, tak jadi papenye. Kene korek and tampal gak.
dah dia kata malas gi klenet.....
aku boleh tolong gigi tu tercabut dengan sendiri nya.... tak yah gi klinik pun... kat mana2 pun aku boleh buat....

Posted: Jun 12th, '08, 13:17
by azra
anakmelayu wrote:

semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)
Jodoh yang baik tu.....
kau ke orangnye?? :P hehehe :mrgreen:

Posted: Jun 12th, '08, 13:56
by JollyJoker
duhhhh... byk nye citer best.. nk tgu torrent lame a plak.. sesape ade who r u, burn dvd, pastu kasi aku, aku byr a any1? hehe

Posted: Jun 12th, '08, 15:57
by milleu87
eh nk tanye... boleh recommend kedai korea ape yg best kat area bb-ampang gitu2?

dah lama teringin nk makan kedai korea halal

Posted: Jun 13th, '08, 06:28
by Quadrono
sizuka wrote:Hepi besday untuk Miss Q :party:
Thanks!! Wah, happynye ade org wish sampai kat sini... :lol :wub:
anakmelayu wrote:semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)
Haha... terima kasih. Tak pernah dgr org wish besday dgn kata jodoh yg baik. Sabar je lah lol.

Posted: Jun 13th, '08, 06:38
by Quadrono
Mintak tolong to anyone yang ade soundtrack All In... boleh x upload to rapidshare, or sendspace and post up/ PM me the link?

Posted: Jun 13th, '08, 18:43
by anakmelayu
azra wrote:
anakmelayu wrote:

semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)
Jodoh yang baik tu.....
kau ke orangnye?? :P hehehe :mrgreen:
amin..
Quadrono wrote:
sizuka wrote:Hepi besday untuk Miss Q :party:
Thanks!! Wah, happynye ade org wish sampai kat sini... :lol :wub:
anakmelayu wrote:semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)
Haha... terima kasih. Tak pernah dgr org wish besday dgn kata jodoh yg baik. Sabar je lah lol.
haha, ye saya :wub:
Quadrono wrote:Mintak tolong to anyone yang ade soundtrack All In... boleh x upload to rapidshare, or sendspace and post up/ PM me the link?
awak2, try link nih, tapi kalu nak download link lain bley minta tolong farha
http://www.soompi.com/forums/index.php? ... =all&st=40

Posted: Jun 14th, '08, 04:50
by frashdi87
hey guys...
lame gle x text kat sini...
haha...tensennye ngan examm....
internet pun dh limited...siot tol hidup skang...
wateva...sume cite jepun dah nak abis dh...
pasni boring laa aq...
tunggu cite summer plak..huhu

Posted: Jun 14th, '08, 05:38
by eiarim
>hey guys...nape cm sunyi je ek???anywy i'm sya...newbie here...haha...nk ty,code blue kuar ke blm ek???

Posted: Jun 14th, '08, 14:00
by 1801
apa khabar??? korang ingat lagi tak kat aku??? hehehhe

ni nak bgtau ttg website Pop Rainbow... kalau korang dah penah menjawab survey dari pop rainbow... sure familiar dgn nama ni.... so datang la melawat.....

http://www.poprainbow.net/

Posted: Jun 14th, '08, 18:06
by farha
anakmelayu wrote:
Quadrono wrote:Mintak tolong to anyone yang ade soundtrack All In... boleh x upload to rapidshare, or sendspace and post up/ PM me the link?
awak2, try link nih, tapi kalu nak download link lain bley minta tolong farha
http://www.soompi.com/forums/index.php? ... =all&st=40
patut aku rasa macam ader org menyebut2 nama aku. OST All In aku ader 6 lagu jer, 1 - lagu tema, 2 - lagu Park Yong Ha tu, 3 - Yarz (singer perempuan) nyanyi 3 lagu dan satu lagu instrumental. kalau Miss Q kalau nak satu album gi ler link anakmelayu tu. sana snang jer d/l. right click "save as". tp kalau kau nak sangat YM aku ler. OST tu kat opis so kena amik dulu,

Milleu87
- kau dah balik Malaysia ker. atau balik bercuti. nak makan kedai Korea kalau sekitar Ampang Point ader tp tak tahu Halal ker tak. aku ternampak ader kedai BBQ & Steamboat (mcm kedai Seoul Beoulgogi kat Kerinchi dolu) near Taman Melati (dekat dgn kedai Nasi Dagang Ulik Mayang - Sheila Rusly). tapi kalau ko nak gi makan KimChi aku tak berapa tahu.

p/s - anakmelayu kalau kau gentleman tolong ler upload tu MissQ satu album All In. teringat aku Song Hye Gyo & Lee Byung Hyun dlm drama ni. One of my fav drama of all time

Posted: Jun 14th, '08, 20:29
by Quadrono
Quadrono wrote:Mintak tolong to anyone yang ade soundtrack All In... boleh x upload to rapidshare, or sendspace and post up/ PM me the link?
awak2, try link nih, tapi kalu nak download link lain bley minta tolong farha
http://www.soompi.com/forums/index.php? ... =all&st=40[/quote]

Ok, sorry, tried this, tp tak biasa dgn soompi. Plus, the search engine x working/ offline, so tak tau nak search kat mane in the 93 pages. What to do?
farha wrote:patut aku rasa macam ader org menyebut2 nama aku. OST All In aku ader 6 lagu jer, 1 - lagu tema, 2 - lagu Park Yong Ha tu, 3 - Yarz (singer perempuan) nyanyi 3 lagu dan satu lagu instrumental. kalau Miss Q kalau nak satu album gi ler link anakmelayu tu. sana snang jer d/l. right click "save as". tp kalau kau nak sangat YM aku ler. OST tu kat opis so kena amik dulu,
Hehe, alo farha *lambai*, actually aku nak just the main songs yg main in the series, termasuk that song by Park Yong Ha. Baru je habis tgk drama tu brp hari yg lepas, best jugaklah, something different.

Posted: Jun 15th, '08, 07:02
by farha
Miiss Q - kalau ko boleh masuk Soompi senang jer. ko gi cam ni

soompi forums > soompi entertainment > korean dramas & movies > resources > Drama and Movie OSTs, READ 1ST PAGE BEFORE REQUESTING!

kat 1st page tu ader list semua OST so senang ko nak pilih OST aper. macam ALL IN page - 1

ni link direct die

all in theme song - http://daumbgm.nefficient.co.kr/mgbdamu ... 096401.wma
Park Yong Ha - http://daumbgm.nefficient.co.kr/mgbdamu ... 096403.wma
Yarz - http://daumbgm.nefficient.co.kr/mgbdamu ... 096405.wma

lain2 kau nak g soompi. ni kalau tak leh d/l tunggu aku amik dr opis dulu ler cd aku

Posted: Jun 15th, '08, 11:46
by anakmelayu
farha wrote:
p/s - anakmelayu kalau kau gentleman tolong ler upload tu MissQ satu album All In. teringat aku Song Hye Gyo & Lee Byung Hyun dlm drama ni. One of my fav drama of all time
ye saye :wub: ..cik H ni dunload link awak

all in ost
http://rapidshare.com/files/122588718/all_in.rar.html

Posted: Jun 15th, '08, 12:13
by sizuka
macam ada babak dari cerekarama la kat dalam ni... :rofl:

blur jap aku tadi ni dok memikirkan sapa plak dah cik H ni... nasib baik kejap je blurnya... :lol

salam

Posted: Jun 15th, '08, 14:38
by rikochan
terima kasih pada kawn2 sume yg tlah membantu, aku gi jumpe doktor akhirnye.
skang ni dah ok.
:clap:
aku nak tanye la kat mane aku boleh download lagu jpop dan kpop?

Posted: Jun 15th, '08, 14:59
by frashdi87
haha..last2 kne surrender p jumpe dr gigi jugak ye..
cian die..

Posted: Jun 15th, '08, 15:04
by frashdi87
oh ye...for those yg maybe x sedar ke..
ni ade PV Prisoner of Love...check it out

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_62336.htm

Posted: Jun 15th, '08, 16:40
by Quadrono
anakmelayu wrote:
farha wrote: p/s - anakmelayu kalau kau gentleman tolong ler upload tu MissQ satu album All In. teringat aku Song Hye Gyo & Lee Byung Hyun dlm drama ni. One of my fav drama of all time
ye saye :wub: ..cik H ni dunload link awak

all in ost
http://rapidshare.com/files/122588718/all_in.rar.html
Ok, tq tq byk byk kat you guys :D, dpt gak dgr soundtrack tu (& suara best Park Yong Ha).
11 jari ku hulurkan :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft: :thumleft:
sizuka wrote:macam ada babak dari cerekarama la kat dalam ni... :rofl:
blur jap aku tadi ni dok memikirkan sapa plak dah cik H ni... nasib baik kejap je blurnya... :lol
ye saya :lol

Posted: Jun 15th, '08, 18:14
by ailahai
cakap pasal All in ni... dulu xsilap aku ada ura-ura ada All in 2 plak, dalam drama wiki xsilap aku...taun ni kutnya...tp mcam xde jer..

miss la lakunan LBH... dah sampai Hollywood dah mamat ni.
http://www.imdb.com/title/tt1024744/
tak sabo den nak tengok dua otai asia Korea-Japan berentap lagi.

Posted: Jun 15th, '08, 22:43
by ermac
anakmelayu wrote:
farha wrote:
p/s - anakmelayu kalau kau gentleman tolong ler upload tu MissQ satu album All In. teringat aku Song Hye Gyo & Lee Byung Hyun dlm drama ni. One of my fav drama of all time
ye saye :wub: ..cik H ni dunload link awak

all in ost
http://rapidshare.com/files/122588718/all_in.rar.html
NI yg full nyer..

http://rapidshare.com/files/122648750/A ... T.rar.html

Posted: Jun 16th, '08, 08:23
by azra
sizuka~~ Bukan cerekarama laa....tapi.....
Last Scandal versi MDac .......... :mrgreen:

Posted: Jun 16th, '08, 09:18
by hikki2me
farha wrote:Waaah lama tak masuk forum. computer rumah CRASH 2 minggu so tak leh nak download. bukak jer website VEOH pulak let down on me! tapi nasib baik boleh guna software VEOH TV tu. boleh ler jugak aku download dr Lyptika.

korang borak pasal drama korea baru aku boleh menyampuk sket. citer baru ILJIMAE takde org tgk ker? mana supporters JUNKI !!.semenjak citer Legend semua nak buat ceriter zaman lama2 aku tak sabar nak tgk ERIC (mane hikki2me!) dlm Strongest Chil Woo opposite Goo Hee Sun.

sme la dgn kte... lme xmsuk... ape khaba smue???

hehehhe ingt lg ek farha kte ske Eric... kte pn xsaba nk tgk crite bru eric tu... yelah nnt xdpt tgk eric lg 2 thn... :cry:

satu lg yg buat kte :cry: .... veoh... my primary source for dl... nasib baik blh search lg... gne veoh tv tuh...

sape tgk rancangan cine smlam pkul 7.30 kat 8tv... dierorg g korea and melawat tempat2 dier buat drama goong, coffee prince ngan on air... dier melawat rakaman on air ... pastu lee bum soo ckp somethin for malaysian fan... cute!!!

farha, ape yg terbaru ek music korea... crite ah skit... xtau nk dl ape... whats ur komen psal SG wannabe bru???

milleu (sorry kalo salah eja name) - restaurant korea area tu xtau lah... susah nk cari yg halal la... tp yg kte tau kat food court kat Pavillion ... sedap gle mixed rice dier... ader restaurant korea bru barbeque kat one utama - halal .. Seoul Garden yg bestnye sbb ader student price!!!) ... teringin la nk mkn jajangmyun... kalo lah ader restaurant korea yg halal jual jajangmyun bgtau tau...

Posted: Jun 17th, '08, 10:46
by rikochan
di mane aku boleh dapt mp3 lagu lagu jpop....... :goggle:

Posted: Jun 18th, '08, 14:35
by Gai-Jin
rikochan wrote:di mane aku boleh dapt mp3 lagu lagu jpop....... :goggle:
kat oricon chart.....

Posted: Jun 18th, '08, 15:35
by rikochan
aku nak download mp3..... aku masuk kat oricon tu mcm style google je...
ade cadangan.... :-)

Posted: Jun 19th, '08, 13:50
by Gai-Jin
kat jpopsuki...

Posted: Jun 22nd, '08, 00:42
by ailahai
Sunyi jer thread ni sejak 2menjak ni... sibuk DEMAM EURO ke korang...?
Game td Russia menang vs Holland... cam Russia jer juara taun ni... underdog cam Greece.
AND pada sapa2 yg tgh berperang hadapi xm tu.. Gambare@Fighting!! aku doakan success dgn jayanya la buat korang....


.

Posted: Jun 22nd, '08, 16:13
by rikochan
Gai-Jin wrote:kat jpopsuki...
thank2, aku dah bole download.. :salut:

Posted: Jun 22nd, '08, 20:56
by expanzee
rikochan wrote:
Gai-Jin wrote:kat jpopsuki...
thank2, aku dah bole download.. :salut:
Nipponsei pun banyak jugak.

BTW, sape tgk talk-show Korea. Korang selalu download/stream kat mane yg ade sub and gambar lawa?

Posted: Jun 22nd, '08, 21:53
by neokenzo
Dah lama tak post kat thread ni, apa cerita sume? :)

Posted: Jun 23rd, '08, 09:20
by farha
mehehehhe ingt lg ek farha kte ske Eric... kte pn xsaba nk tgk crite bru eric tu... yelah nnt xdpt tgk eric lg 2 thn... :cry:

b]farha,[/b] ape yg terbaru ek music korea... crite ah skit... xtau nk dl ape... whats ur komen psal SG wannabe bru???
mesti ler aku ingat ko suka Shinhwa. Chil Woo dah start download tp belum tgk. tunggu sub keluar dulu. tp WITHS2 takde announce pun nak amik. KPOP dah tak update le. Dream Concert hari tu pun belum d/l. busy kat office baru. SG Wannabe baru ok ke. tapi album latest masih ader CDH kan. so lagu ok la kot. member baru tu belum berkenalan lg.

nak download link lagu2 K-POP / J-POP, C-POP boleg gi z-degrees. semua ader

http://www.z-degrees.net/forums/index.php?

Posted: Jun 23rd, '08, 09:24
by milleu87
ooo thanks hikki2me..mmg cari korean food yg halal..teringin nk makan the bbq meat..mcm sedap.hehe

Posted: Jun 24th, '08, 08:01
by digitalcoconut
salam / hi..

aku dh lama xdownload dari d-addicts.. baru je start balik sbb nk sgt tgk lakonan abe hiroshi (drama change).. skrg tgh download change (best, aku suka), gokusen3 (mcm hampeh), dream again. baru habis tgk galileo (best gak)

so sapa2 hardcore downloader kt sini boleh x rekemen kan aku drama korea yg best skrg ni? aku klu boleh nk yg currently air sbb seeding tgk byk.. xkisahla citer jiwang2 ke, sedih2 ke..

TQ.

Posted: Jun 24th, '08, 10:59
by ninee
heloo...im back! apekaba semua kekawan,sahabat,tomodaici..alahai lama tak log in nie....rindula plak..miss this tread so much...cerita pasal makanan korea nie, memang betul kata hikki2me ...seoul garden memang besh giler( dah 5x aku pegi) mana taknye makanan dihidang secara panggang dan rebus on the spot....mmmm sedapnyer.....


@digital coconut :tgklah iljimae.....

P/s: to gang2 citer korea, gang2 citer jepun, gang2 citer jepun n korea...hekkeeeee
nice to c u all.....

Posted: Jun 24th, '08, 15:19
by frashdi87
hihi...sokong ninee...
korea x bes...hihi

Posted: Jun 25th, '08, 03:29
by ninee
frashdi87 wrote:hihi...sokong ninee...
korea x bes...hihi

hihi ....dai jio bun, kenchana.....saya tak kisah...semua aku layan citer2 dari si kopan nie...Janji ada umphhh!!!! tak ngitu?????



p/s: (kopan---KOrea+jaPAN)

Posted: Jun 25th, '08, 04:32
by hikki2me
farha wrote: mesti ler aku ingat ko suka Shinhwa. Chil Woo dah start download tp belum tgk. tunggu sub keluar dulu. tp WITHS2 takde announce pun nak amik. KPOP dah tak update le. Dream Concert hari tu pun belum d/l. busy kat office baru. SG Wannabe baru ok ke. tapi album latest masih ader CDH kan. so lagu ok la kot. member baru tu belum berkenalan lg.

nak download link lagu2 K-POP / J-POP, C-POP boleg gi z-degrees. semua ader

http://www.z-degrees.net/forums/index.php?
nk dl Chil Woo tp veoh dh xleh gne... nk search gne veoh pnye software pn dh xblh...bencilah..

kte slalu dl lgu kt sni gk...
http://z9.invisionfree.com/bww2/index.php?

Posted: Jun 25th, '08, 04:40
by naadianaa
hikki2me wrote:kte slalu dl lgu kt sni gk...
http://z9.invisionfree.com/bww2/index.php?
me too... byk gak la selection kat ctue....

Posted: Jun 25th, '08, 06:25
by digitalcoconut
ninee wrote: @digital coconut :tgklah iljimae.....
tq for response.. tlg bg preview sket. so far berapa ko rate drama ni, 10/10 ke? aku check dh episode ke 6.. tq again.

Posted: Jun 25th, '08, 09:17
by azra
AIGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

Dah laa Gourmet n When Its At Nite citer best.....tapi BON lak yg wat sub....pastu hardsub je laa pulak......bezaman laa siap :glare:

Posted: Jun 25th, '08, 09:35
by neokenzo
azra wrote:AIGOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

Dah laa Gourmet n When Its At Nite citer best.....tapi BON lak yg wat sub....pastu hardsub je laa pulak......bezaman laa siap :glare:
Tu la pasal, Perfect Neighbor pun dah berzaman dok tunggu tak siap2 gak, diaorang amik lagi 2 drama best la tuh. Agak2 setahun kot baru leh habis tengok dua2 drama tuh :p :p :p

Posted: Jun 25th, '08, 11:32
by farha
Betul ker Gourmet hardsubbed jer. alaaaaaaaaaa. dah download 4 eps kat CB ni. tak kisah ler BON sub ker WITHS2 ker KSTChILD ker asalkan soft sub. lambat takpe asal habis.

digital - cerita iljimae rating high so ok la kot. cerita lain aku download chil woo (ala2 iljimae gak) dan women in the sun. women in the sun ni lain sket jln cerita drpd drama korea biasa (mengingatkan aku kat Glass Shoe). New heart baru habis sub. try ler. aku memang rekemen.

hikki2me - veoh memang takde ler chil woo. aku amik kat CB. atau try direct download. WITHS2 dah keluar sub eps 1.

Posted: Jun 25th, '08, 15:04
by anakmelayu
aku baru jadi pakcik..dapat dua anak buah (umar rayyan & naufal irfan)...hehe actually 2 bbf aku dapat anak...so beli hamper yg dah siap ke/ beli baju bayi lebih berbaloi?... aku tgk harga lebih kurang RM60-80 (anakku & baby kiko)...... tak pandai nak window shopping, ingat nak beli & belah ...cuz sume awek kat store tuh tgk aku arr (so segan nyer pasal aku buat2 tanya... tempat elektronik kat ner?)..pm aku pon bley

Posted: Jun 25th, '08, 16:21
by azra
anakmelayu~~ bbf tu ape?? :scratch: Neway, ikot pengalaman aku, aku lg suke dpt baju baby dari barangan hamper....sbbnye aku tak suke campor2 pakai produk.....kekadang dpt 2,3 hamper lain2 produk....takot mak2 baby tu pon mcm tu gak :-)

farha~~ Aku pon dah terdl Goumet ngan WIAN tu..... :glare: Tak suke hardsub....kekadang diorg tu ade yg suke bekaler2 kan sub tu....saket mate nak bace :glare:

Posted: Jun 25th, '08, 16:27
by ninee
@digitalcoconut:
kalu tgk silap sayalah citer nie is da 1st rating in korea skarang nie...jgn risau ...kalu lee jun ki blakon memang oknyer....citer dier lebey kurang macam robin hoon sket lah...curi harta org kaya bagi kat si miskin...tapi siang dier buat mcm bodo jer..... malam dier bijak pandai ...hhihihi............ngitulah citernye....





p/s hana dango yori versi korea? ...huaaaa nak tgk nieh....tgh sabau menunggu! :roll

Posted: Jun 26th, '08, 00:19
by frashdi87
nk tgk hana yori dango the movie...

Posted: Jun 26th, '08, 12:49
by ninee
frashdi87 wrote:nk tgk hana yori dango the movie...


yelah ....nak tgk sgt jugak...tapi do anyone know the link?



sesapa yg dah tgk citer proposal daikusen tak? Best tak? komen sket...kalu besh, nak pi tgk kat channel 8....onegaishimasu!....yamapi n masami kawaiii ne.....

Posted: Jun 26th, '08, 12:55
by neokenzo
Proposal Daisuken mmg best. Aku rekomenkan :D

Posted: Jun 26th, '08, 12:57
by ninee
neokenzo wrote:Proposal Daisuken mmg best. Aku rekomenkan :D

domo arigato....neokenzo kun! :D



now watchin ...The legend

Posted: Jun 26th, '08, 17:06
by digitalcoconut
ninee wrote:
neokenzo wrote:Proposal Daisuken mmg best. Aku rekomenkan :D

domo arigato....neokenzo kun! :D



now watchin ...The legend
seconded. baru je hbs tgk proposal daisakusen SP. quite ok gak la..

Posted: Jun 26th, '08, 17:16
by hikki2me
farha - CB blh gne ke? skrg primary source utk dl (veoh) dh xde... direct dl lmbt plak... kalo nk gne torrent, nk gne manager ape yg best ek?

women in the sun... ader kat KBS world... kte tgk mcm best je!!! crite dier mcm glass shoes ke? (teringat crite ni mse tayang kt TV9 dulu dulu.. best sgt crite tuh)

ninee - Proposal saisakusen best!!! anyway, HYD movie dh kluar ke??
HYD versi korea... aku pn xsaba nk tnggu spe pelakon dier... watak rui dh tau dh...

anakmelayu - xtau nk komen mcmane.... tp bg hamper la yg ader bju comel2... aku ske tgk org kasik hamper kt baby2....(teringat mse adik aku yg bongsu ni lahir, byk sgt hamper baju yg comey2)... hehehhehe

kak azra - gourment ader hardsubbed je ke? susah la .... dh la susah nk dl skrg.... sedih2... bru je behasrat nk dl raw... terima kasih la bg tau...
[/i]