Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 25th, '08, 11:14

banyak.. dari A sampai Z... hehehe... aceceh, macam promote plak.... tu laa, moh laa dtg umah aku, tengok anime reramai... buat anime parti... hehe, nak wat jdrama, kdrama parti pom leh.... hehehehe.... tu laa yang aku tengah sibuk buat schedule.. sbb banyak DVD kat umah tu yang tak terabih lagi... tak kisah laa, tengah praktikal ke, tak praktikal ke... layan je....

hmm, dah takleh nak guna internet 3 bulan, masa ni laa laptop ni kita guna utk abeh kan drama @ anime yang tak bertengok lagi tu...... hohohoho
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 25th, '08, 11:23

haha..ape lagi..
wat aa gathering kt rumah ko plak..haha
btw, praktikal kat mne plak smpi xdpt internet?
nnti ble balik complete dh aa series for spring..best gle tgk straight..haha

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Apr 25th, '08, 11:54

Gai-Jin wrote:D-grayman memang ikut manga... diorang +lawak cikit... manga pasal kanda pun belum keluar lg...

Bleach tgk dari awal memang best... tapi bab filler ni memang tak best... naruto dan bleach sama je laa

vampire knight memang best , lebih kurang Trinity blood...
special A pun best + kelakar...

Persona trinity soul agak slow cerita lebih kurang Darker Than Black....

waniey_vic nanti boleh la belanja makan... dah dapat duit extra

bleach ni aku cuma tgk yg anime je.. so aku pun tak tau mana satu filler mana bukan filler.. yg episode espada sekarang kat Los Noches ni filler jugak ke??
Image

User avatar
farha
Posts: 160
Joined: Nov 30th, '05, 07:35
Location: KL

Post by farha » Apr 25th, '08, 15:03

tumpang lalu kejap. hehehe. aku jd silent reader. bg laluan kepada korang borak pasal japan series & anime (aku tak berapa minat sgt). baru ler sekarang ader nampak sizuka rajin post. kalau tidak silent reader gak. hehehe

p/s: akan ku nantikan pg 100 tuh.

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 25th, '08, 15:20

Aku mmg jadi silent reader je.... 8) Asyik citer2 pasal jdorama je...korang pon tau la kan aku nie ellergi citer jepon...hehehe :P

Thank U kene tengok.......aku gelak giler tgk atok dia....kiut lak nyanyuk dia tu :lol Wats Up Fox ok je.....tapi takyah beli The Devil....membazir duit ko je :mrgreen:
Image

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 25th, '08, 15:23

kak azra.... Kdrama skng nie mcm merundum jek.... xde citer best pon.... try recommend skit...
Image

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 25th, '08, 16:00

Aku now nie tgh suke tgk Who R U n On Air..... 8) Mase baru tgk OA, saket ati tgk watak KIm Ha Nuel tu.....geram betol :crazy: Tapi lame2, tak sabo nak tgk seterosnye sbb nak tau who end up with whom :wub:

Who R U tu kelako gak :D Nie tgh nak stat tgk 3 Dads n 1 Mom......ade 2 actor yg aku suke....Jo Hyun Jae n Ja Hae 8) Hopefully citer tu best :-)
Image

XHahnX
Posts: 11
Joined: Feb 17th, '08, 23:49
Location: UK

Post by XHahnX » Apr 25th, '08, 18:40

sounds interesting la..
OA tu.
i wanna watch!
i wanna watch ~~ XD
Image

Image

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 25th, '08, 23:33

owh, ye ke? The Devil tak best ke? Sbb ada Shin goon dlm Goong tu yg buat cam best.. rupanye tak best.. ok ok ok.. kuar dr trolley....
Mmg ade rasa nak tengok On Air sbb suka kat Kim Ha Nuel tu... (especially dlm kmovie Too Beautiful to Lie,.. dh tengok?) tp KIV dulu... nanti pas abeh praktikal, nak borong sme jdrama, kdrama utk Spring 2008 nih... hohoho... nampaknya final year aku penuh dengan project menghabiskan jdrama, kdrama laa ye.. bukannye menyiapkan final project utk course...

BTW, ari ni,... tengah hari buta kang, aku ade paper.. 2nd last paper aku... kiranya skg ni aku tengah bace buku laa.. tp sbb boring sangat, tu pasal main pusing2 mouse nih.. tee hee ~ yosh... nak gi sambung bace.. benkyo.. benkyo... and dont forget to wish me luck!!!! Gambarimasu!!

p/s: frashdi87 mane? hehe, aku bleh plak termimpi dia malam tadi... punya laa kerap nye buka MDaC, sampai termimpi2 kowang2 kat cni.. sabo je laa...
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
sizuka
Posts: 51
Joined: Apr 15th, '05, 14:47
Location: Malaysia
Contact:

Post by sizuka » Apr 26th, '08, 00:32

farha wrote:tumpang lalu kejap. hehehe. aku jd silent reader. bg laluan kepada korang borak pasal japan series & anime (aku tak berapa minat sgt). baru ler sekarang ader nampak sizuka rajin post. kalau tidak silent reader gak. hehehe

p/s: akan ku nantikan pg 100 tuh.
hehehe... derang tgh syok citer topik yg aku pandai nak menyampuk... rajin la sikit aku post, kalau tidak sure jadi silent reader :mrgreen:

p/s akan ku rebutkan jua page 100 tuh... :whistling:
Image

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 26th, '08, 02:30

page 100 : rebut jgn x rebut... hehehehe....

sukenye kalo thread meriah cam nie.... mane plk yg lelain gi yek? Lame x dgr citer... sume senyap jek...
Image

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Apr 26th, '08, 03:53

:scratch: :scratch: :scratch:

kenapa semua org berebut nak page 100 ni....

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Apr 26th, '08, 04:00

sizuka wrote: bleach ni aku cuma tgk yg anime je.. so aku pun tak tau mana satu filler mana bukan filler.. yg episode espada sekarang kat Los Noches ni filler jugak ke??
1st filler pasal Baunto... 2nd filler ni baru jer start pasal captain baru ni....

XHahnX
Posts: 11
Joined: Feb 17th, '08, 23:49
Location: UK

Post by XHahnX » Apr 26th, '08, 09:02

hopefully the filler won't drag too much, eh?
bleh skip la, if it's only filler.

... tapi nanti rindu plak nak tengok.
-___-;;;;
nell masih ade ke lepas las noches?
gerenti aku rindu kat dier klo dier takde. :(
Image

Image

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 26th, '08, 09:18

sekali tu, page-100 aku yang dapat... hehe, jgn kecewa ye sme org... aku pun nak chup page-100 gak....
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 26th, '08, 09:30

waniey_vic wrote:owh, ye ke? The Devil tak best ke? Sbb ada Shin goon dlm Goong tu yg buat cam best.. rupanye tak best.. ok ok ok.. kuar dr trolley....
Mmg ade rasa nak tengok On Air sbb suka kat Kim Ha Nuel tu... (especially dlm kmovie Too Beautiful to Lie,.. dh tengok?) tp KIV dulu... nanti pas abeh praktikal, nak borong sme jdrama, kdrama utk Spring 2008 nih... hohoho... nampaknya final year aku penuh dengan project menghabiskan jdrama, kdrama laa ye.. bukannye menyiapkan final project utk course...

BTW, ari ni,... tengah hari buta kang, aku ade paper.. 2nd last paper aku... kiranya skg ni aku tengah bace buku laa.. tp sbb boring sangat, tu pasal main pusing2 mouse nih.. tee hee ~ yosh... nak gi sambung bace.. benkyo.. benkyo... and dont forget to wish me luck!!!! Gambarimasu!!

p/s: frashdi87 mane? hehe, aku bleh plak termimpi dia malam tadi... punya laa kerap nye buka MDaC, sampai termimpi2 kowang2 kat cni.. sabo je laa...
aik...ade orang mimpikan aq?? haha..bahaya ni...
ari ni aq kuar p jalan2 and stadi..
exam ari isnin..so, x bukak sgt internet..haha...tym weekend laju je korang sume post ye...
mantap tol..haha

hikki2me
Posts: 65
Joined: Dec 26th, '04, 15:33
Location: malaysia

Post by hikki2me » Apr 26th, '08, 10:27

farha wrote:tumpang lalu kejap. hehehe. aku jd silent reader. bg laluan kepada korang borak pasal japan series & anime (aku tak berapa minat sgt). baru ler sekarang ader nampak sizuka rajin post. kalau tidak silent reader gak. hehehe

p/s: akan ku nantikan pg 100 tuh.
hehehe...sme la kte farha....
kte pn jd silent reader n post ble pasal yg kte tau je... kte xminat anime...

farha, kte dh bli Shinhwa 9th album.... hehehehe... happy sgt ble dpt cd tu... 100 pages photos... (tgk2, kak farha pn ader gak kn...lol)
anyway, FTTS pnye album.... dierorg nyanyi lagu Snail... kte penah dgr Kyuhyun(SuJu) nyanyi lagu tu... lagu best... xsbr nk dgr fany nyanyi...
dh dgr I the Tri Tops...talented... ala2 SG wannabe... SG wannabe pn dh kluar album bru kn....hehehehe...xsbr nk dgr!!!!
kak farha still dgr lagu korea ke? angelcoolz dh lme xpost so xde org nk share lagu korea yg best lg...
Image
visit myblog -- X and X

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 26th, '08, 13:26

aku nak tanye la, kat mane aku boleh download naruto. aku dah lepas banyak episod.
k drama skang ni dah mcm klise. aku tak minat lg nak follow k drama.
same je citenye.

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 26th, '08, 13:55

Orang berebut nak jadi 1st post kat pg 100 8) ...kire rasmikan pg tu lee...... :-) Kite tgk sape yang kene!!! :lol
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 26th, '08, 14:09

haha..nape sume nk page 100?
nape x wt page 50 ke...51 ke..

neway...bukan cite korea dari dlu lg dh stereotype ke?

XHahnX
Posts: 11
Joined: Feb 17th, '08, 23:49
Location: UK

Post by XHahnX » Apr 26th, '08, 14:18

i think cite korea ade its own characteristics laa...
alaaa... macam bollywood and lari lari kat padang tuuu...

tapi personally la kan...
aku tak sanggup lagi la nak tengok kdrama yang dramatic sangat tu..
yang banyak mati/sakit tu... tak sanggup aku.
yang kelakar cam my lovely samsoon tu, aku layan la.
hehehehhe.

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 26th, '08, 17:17

hmm, kalo kdrama, aku pun suka yang lawak-lawak je.. kalo slow, nangis2 nih,.. kureng laa sket....

@frashdi87: hehe, bukannye aku mimpi basah... huhuhu... nama ko tetibe muncul.... aneh gak.... hmm, ko pun tgh exam ke.? ble abeh? aku last paper selasa ni.. lame menanti... ~ paper land law plak tuh... mak aih.... harap2 lecturer aku terbuka pintu hati nak kasi arkah lebih... sbb nye dia bapak punya straight.. susah nak dpt markah.. risau aku.....

@rikochan: naruto kalo direct download, slaloo nye aku dwld kat animebreaker, tp entah laa dari pagi tadi page dia takleh buka... tak pun kat anime-sensei... satu lagi animeEden.... try laa...

aku skg ni tengah mengumpul dvd one piece... stakat nih, dah sampai ep.200 dah.... huhu... naruto tu tak tau lagi nak beli ke tak.. masih dlm consideration...

kowang... de tengok Let's go to School, Sang Doo tak? aku frust sket laa dgn ending dia... tak pham.....
sebenarnya, Sang Doo dgn pompuan tu mati ke tak sbnr nye.... yang pas tu ada part diorg kat hulu mana entah, duduk berdua tu,...yang tu hayat diorg akan datang, or sebenarnye diorg hidup???? kepala pusing....
hmm, kowang sme nih, slain layan, anime, kdrama, jdrama... cte omputih tak layan ke? hmm, aku kipas-susah-mati CSI.... sme version CSI... on the way nak kumpul DVD CSI, CSI Miami, CSI NY.. boleh tengok ngan mak aku skali,... dia minat kat Horatio... hehe...
pssst, jgn kasi tau ayah aku... hahah...
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 26th, '08, 21:27

@waniey
haha..xkisah aa basah ke kering...masuk mimpi tu...haha..
aq ngh mid-sem..blom exam lg...mid-sem 20MCQ question je..
but really a lot to read...x terbace aq...letih2..
tp aq bukan jenis yg stadi sgt...ade je mase bukak internet coz computer sebelah meja je..haha

cite omputih aq layan heroes je...yang lain blom or x nak layan..
kang bnyk sangat mse abis tengok series je..haha

jingga
Posts: 5
Joined: Nov 10th, '07, 21:23

Post by jingga » Apr 26th, '08, 21:53

Asyik2 bukak thread nih nama frashdi@nomel je kuar naik bosan aku... weh nomel ko layan momusu lagi ak??? btw subs yang ko buat untuk ken hirai - popstar tu just karaoke je aku ingatkan ade translation sekali ahaks~
Selalu chat ngan frashdi kat ym je tu la pasal x penah post kat thread nih

User avatar
1801
Posts: 56
Joined: May 25th, '05, 15:19
Location: Malaysia

Post by 1801 » Apr 27th, '08, 01:39

ni ada survey dari POP RAINBOW berkenaan Korean, Japanese entertaiment etc.. bolehlah tolong mengambil bahagian... mana tau kot2
ada project best... hehhe


http://www.yourpinion.net/POPRAINBOWWhe ... _all_about

kalau boleh tolong warwarkan kat tempat lain jugak...

User avatar
eastyarn
Posts: 3
Joined: Mar 14th, '08, 18:38
Contact:

Post by eastyarn » Apr 27th, '08, 02:03

br lepas abis tgk cite RH Plus, Fuma No Kojiro ngan security Police (SP)
best2.. pastu cite 1 pound gospel pun best gak.. :D :D :D

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 27th, '08, 02:10

aq xwt translation lg...mlas..
tym tu juz nk blaja karaoke je

User avatar
mutafaca
Posts: 11
Joined: Apr 9th, '08, 15:57
Location: Kajang Perdana, Malaysia

Post by mutafaca » Apr 27th, '08, 02:40

yamaP, maki-maki, tsutsumi sinichi, nagasawa misami, kimutaku

faveret..
ade tips nk blaja romaji dgn pantas tak?

reyesku
Posts: 13
Joined: Jul 16th, '05, 20:16
Location: venice
Contact:

Post by reyesku » Apr 27th, '08, 03:20

kat sg wang tgkt 3, ada kedai suncomic...situ kedai a itu banyak dvd jepun punya drama jugak jual ada... korea ngan china kurang skit la, tp jipun watashi cakap memang banyak wo... :cheers:

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 27th, '08, 03:22

wow... bagus punye info... bleh la haku tgk wayang kat times square, beli dvd kosong kat lowyat, shopping and carik drama jepon kat sg wang.... sume in walking distance... xyah susah2 nk gi tmpt lain....
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 27th, '08, 03:45

dvd tu ori ke x?
bpe harga satu series?

User avatar
1801
Posts: 56
Joined: May 25th, '05, 15:19
Location: Malaysia

Post by 1801 » Apr 27th, '08, 03:58

1801 wrote:ni ada survey dari POP RAINBOW berkenaan Korean, Japanese entertaiment etc.. bolehlah tolong mengambil bahagian... mana tau kot2
ada project best... hehhe


http://www.yourpinion.net/POPRAINBOWWhe ... _all_about

kalau boleh tolong warwarkan kat tempat lain jugak...
SPAM... hehehhe.... isi la beramai2 kalau duduk kat malaysia tu.... mana tau mungkin ada yg nak dtg menjejak kaki kat malaysia ni.....

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 27th, '08, 04:34

Yay!!! 8tv gonna tayang Little Bride [again... kot... ] but x kene dubbed.... akhirnya.... dgr gak 8tv ngan permintaan ramai.... harap2 lepas nie sume citer Korea x kene dub.....
Image

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 27th, '08, 09:11

Guys...aku sekrg tgh dok addict ngan tdrama- Jam Loey Rak-Defendant Of Love.....best la pulak....cube laa tgk kat Youtube 8)

Nie sypnosis~~ Harin bunoh diri coz Sansanee tak cayang dia :glare: Abang dia-Harit nak balas dendam......tapi, nak jadikan citer, dia tersilap teknik :faint: ....terkidnap sepupu Sansanee.....si So :dopey: Dia bawak So ke sebuah pulau.....n seksa dia laa :cry: Jadi, apakah kesudahannya?? :scratch: Adakah diorang akan saling jatoh cinta?? :wub: Adakah Gayu akan jatoh cinta jugak pada So?? :roll Adakah So akan jatoh cinta pada kedua2 nya?? Adakah Sansanee jatoh cinta pada Harit?? :whistling: Saksikanlah kesudahannya beramai2 di YouTube :mrgreen:
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 27th, '08, 10:31

kesudahannya: tiba-tiba, nak dijadikan citer, tsunami melanda....pulau tenggelam..sume mati..haha

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 27th, '08, 12:09

frashdi~~ Ko ni tak romantik langsong laa.....kasi laa diorang tu becinte2 :wub: .....naik bot.....pastu tenggelam :P ...baru laa mati.....muahahaha :alcoholic:
Image

User avatar
naadianaa
Posts: 133
Joined: Nov 1st, '06, 16:23
Location: ....(O_o)....
Contact:

Post by naadianaa » Apr 27th, '08, 12:24

kak azra nie copyright citer titanic la pulak.... :P

thread tibe2 bertukar jdk tmpt penglipur lara la plk.... :whistling:
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 27th, '08, 12:44

ala...last2 mati jugak...ending die still same...
xde beza sangat pun...

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 27th, '08, 13:00

entah... ble sme mati, penat je kita tgk cte tu....
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 27th, '08, 13:10

yeah...waniey back up..cun cun..hihi

redbean
Posts: 98
Joined: Jul 2nd, '05, 14:49

Post by redbean » Apr 28th, '08, 01:53

azra wrote:Guys...aku sekrg tgh dok addict ngan tdrama- Jam Loey Rak-Defendant Of Love.....best la pulak....cube laa tgk kat Youtube 8)

Nie sypnosis~~ Harin bunoh diri coz Sansanee tak cayang dia :glare: Abang dia-Harit nak balas dendam......tapi, nak jadikan citer, dia tersilap teknik :faint: ....terkidnap sepupu Sansanee.....si So :dopey: Dia bawak So ke sebuah pulau.....n seksa dia laa :cry: Jadi, apakah kesudahannya?? :scratch: Adakah diorang akan saling jatoh cinta?? :wub: Adakah Gayu akan jatoh cinta jugak pada So?? :roll Adakah So akan jatoh cinta pada kedua2 nya?? Adakah Sansanee jatoh cinta pada Harit?? :whistling: Saksikanlah kesudahannya beramai2 di YouTube :mrgreen:
Azra, this drama is the best. I've finished watching it. The ending is :thumright: .

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Apr 28th, '08, 05:44

nk berebut page 100 tuh.. sbb.. dr dlu agik mmg hobi ske berebut2 ni. sentimental value tuhhh....hahahaha.. anakmelayu ade kot simpan ranking dier. tak silap aku, aku rasmi page 400 dlu. klo tak silap laa..

azra, byknyer cite korea ko lyn skang. lame da tak jenguk ruma ko. (hehe, br skali je pn pegi).. tasha da duk johor, klo tak ble laa singgah2 ruma ko..

ha ni aku bekap azra plak...

mmg la sme ending mati. but the most important thing is.. THE WAY they died.. takmo la jd mcm SILU, Bali, dan sme2 yg takbesh ah..

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Apr 28th, '08, 05:46

frashdi87 wrote:haha..nape sume nk page 100?
nape x wt page 50 ke...51 ke..

neway...bukan cite korea dari dlu lg dh stereotype ke?
page 100, 200, 300, 400..... 1000... like i said.. sentimental value.. memories of the good old days.. huhuhu

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 28th, '08, 09:23

Ni mamat yg act kat Jam Loey Rak :wub:

Image
Image

User avatar
waniey_vic
Posts: 151
Joined: Jul 15th, '07, 04:43
Location: TemerLove ~ AkihaBara

Post by waniey_vic » Apr 28th, '08, 09:38

OMG... censored................... tutup sebelah mata sme....
THX all Fansubbers.. :wub:
Image
SALUTE TO D-ADDICTS ..

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 28th, '08, 10:11

haha..cover mate ngn tangan...skodeng celah2 jari ye...

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Apr 28th, '08, 11:12

emykina wrote:
frashdi87 wrote:haha..nape sume nk page 100?
nape x wt page 50 ke...51 ke..

neway...bukan cite korea dari dlu lg dh stereotype ke?
page 100, 200, 300, 400..... 1000... like i said.. sentimental value.. memories of the good old days.. huhuhu
korang spam ler bebanyak...pastu korang kasi can kat org2 tua rasmikan ek :lol

User avatar
expanzee
Posts: 154
Joined: Oct 3rd, '05, 06:22
Location: Germany
Contact:

Post by expanzee » Apr 28th, '08, 20:29

Sape "orang2 tue" tu? :whistling:

BTW korang tau komik Anak Sateria? Aku nak tau name sensei die la or tajuk original Nihonggo/English.

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 29th, '08, 01:36

anakmelayu~~ Ni yg aku nak marah ni :crazy: ....kalo org2 tua je yg rasmikan, macamane dengan aku yg mude remaje ni :P :mrgreen:
Image

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Apr 29th, '08, 01:49

azra wrote:Ni mamat yg act kat Jam Loey Rak :wub:

Image
haha.. aku rs hot SHIN lagikk... gamboo yg die jd model tuttt tuh.. yg milleu post tuh satu ketika dahulu.. ekekekkekekekkk

anyway, nk smpi page 100... kene la byk2 spam. haha.. so ape agik, azra,milleu,1801,skachild,farha,sizuka,anakmelayu,mart (da lame tak dgr kabar berita), hanista, tasha, zaloi and any1 dun just b a silent reader... klo ade agik name tak disebut, sila la tambahkan.. kesian 'makcik' nak rasmikan page 100. hahaha dr dlu agik tak dpt2.. yg dptnyer, anak2 muda gak

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Apr 29th, '08, 01:50

azra wrote:anakmelayu~~ Ni yg aku nak marah ni :crazy: ....kalo org2 tua je yg rasmikan, macamane dengan aku yg mude remaje ni :P :mrgreen:
nicely said

User avatar
mrzali
Posts: 17
Joined: Jul 20th, '06, 08:36
Location: KL, Malaysia

Post by mrzali » Apr 29th, '08, 06:48

ilot: selamat pengantin baru

lama sungguh aku tak masuk sini. penat aku baca thread nie dari awal. rindu korg semua.. ngeh ngeh.. aku pun tak tau apa yg aku busy sangat :p

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Mar 8th, '06, 13:25
Location: somewhere in asia

Post by emykina » Apr 29th, '08, 07:31

mrzali wrote:ilot: selamat pengantin baru

lama sungguh aku tak masuk sini. penat aku baca thread nie dari awal. rindu korg semua.. ngeh ngeh.. aku pun tak tau apa yg aku busy sangat :p
eh.. zaloi plak. mrzali laa... haha zaloi tu name ym kn..

User avatar
mrzali
Posts: 17
Joined: Jul 20th, '06, 08:36
Location: KL, Malaysia

Post by mrzali » Apr 29th, '08, 08:19

emykina wrote:
mrzali wrote:ilot: selamat pengantin baru

lama sungguh aku tak masuk sini. penat aku baca thread nie dari awal. rindu korg semua.. ngeh ngeh.. aku pun tak tau apa yg aku busy sangat :p
eh.. zaloi plak. mrzali laa... haha zaloi tu name ym kn..
Ya betul... 10 markah untuk anda.. apa cerita Mdac? ada makan2 lagi tak?

User avatar
wai_muna
Posts: 205
Joined: Jan 5th, '06, 15:13
Location: malaysia
Contact:

Post by wai_muna » Apr 29th, '08, 08:31

halooooooooooo.....suda lama x bukk d-addicts then langsung aku x tau apa2 disini...

just to say...have anice day untuk semuanya...

User avatar
milleu87
Posts: 493
Joined: Jul 24th, '05, 01:31
Location: nashville,tn

Post by milleu87 » Apr 29th, '08, 08:39

haih sabar2.,aku teringin gak nak ikut korang mkn korean bbq tue

aku grad minggu depan and nk blk for good hujung may nie

User avatar
mrzali
Posts: 17
Joined: Jul 20th, '06, 08:36
Location: KL, Malaysia

Post by mrzali » Apr 29th, '08, 09:08

milleu87 wrote:haih sabar2.,aku teringin gak nak ikut korang mkn korean bbq tue

aku grad minggu depan and nk blk for good hujung may nie
kita tunggu penganjur seumur hidup MDAC iaitu kakak ku yg disayangi kak azra untuk buatkan tentatif program makan2 ok..

cadangan ditutup!
kak azra semua org dah setuju :)

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 29th, '08, 09:49

expanzee wrote:Sape "orang2 tue" tu? :whistling:

BTW korang tau komik Anak Sateria? Aku nak tau name sensei die la or tajuk original Nihonggo/English.
argh..rindunye ngan anak sateria..dah kuar yang baru skang kan? aq pun cari2 gak cite tu kat internet tapi x jumpe2 lagi...

User avatar
Gai-Jin
Posts: 170
Joined: Jan 9th, '08, 15:09
Location: Anggerik City
Contact:

Post by Gai-Jin » Apr 29th, '08, 10:31

milleu87 wrote:haih sabar2.,aku teringin gak nak ikut korang mkn korean bbq tue

aku grad minggu depan and nk blk for good hujung may nie
kedai tu dah tukar nama baru....?
so bila nak buat gathering ni..... dah lama gak aku x makan kedai tu.... setahun lebih gak ni...

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 29th, '08, 10:45

mrzali~~ Lamenye tak masok sini.... :-) Mesti sibok siap2 kan barang2 hantaran :mrgreen:

Nak gath bbq ke sume?? Kat cini tak bestlah...ape kate kali ni wat kat Melaka....kat sane nye bbq sedap giler...spread banyak....selain dpt makan bbq sedap, u all jugak dapat kunjungi tpt2 bersejarah...holiday...rehatkan badan n mata tu dari tgk drama....hehhehe :mrgreen: Amacam?? Ok tak?? 8)

anakmelayu
Posts: 124
Joined: Apr 27th, '05, 13:25
Location: ngine street, sax alam

Post by anakmelayu » Apr 29th, '08, 12:29

emykina wrote:
azra wrote:anakmelayu~~ Ni yg aku nak marah ni :crazy: ....kalo org2 tua je yg rasmikan, macamane dengan aku yg mude remaje ni :P :mrgreen:
nicely said
:P ..haha.. kalu muda remaja, kena tunggu page 600 ratus lah baru rasmikan...

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 12:41

I am Malaysian...and I must admit I find the Malaysian national language useless in the modern world..... :cussing: :cussing: :cussing: :cussing:

But Malaysia is a beautiful country!!!! :cheers: :cheers: :cheers:

I am sure with my comment above......I will be character assasinated..... :goggle: :goggle: :goggle: :goggle:

User avatar
frashdi87
Posts: 364
Joined: Sep 15th, '06, 23:14
Location: Australia

Post by frashdi87 » Apr 29th, '08, 12:44

useless?
useless camne?in what sense?

User avatar
azra
Posts: 298
Joined: May 13th, '05, 06:05
Location: malaysia

Post by azra » Apr 29th, '08, 12:44

boris7~~ Just a suggestion......maybe u shouldnt call urself a Malaysian anymore :P
Image

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 12:48

azra wrote:boris7~~ Just a suggestion......maybe u shouldnt call urself a Malaysian anymore :P
Perhaps you are right......I was born before MEDEKA....

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 29th, '08, 12:49

azra wrote:boris7~~ Just a suggestion......maybe u shouldnt call urself a Malaysian anymore :P
agree..hehe, jangan maree :P

boris7:do you understand malay-lang?

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 12:53

ailahai wrote:
azra wrote:boris7~~ Just a suggestion......maybe u shouldnt call urself a Malaysian anymore :P
agree..hehe, jangan maree :P

boris7:do you understand malay-lang?

Gila lah...... :lol :lol :lol :lol :lol

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 29th, '08, 12:56

aiii... takkan nak kejar page 100 kena post benda2 cam gini... membazir jer.


:offtopic:

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 12:59

ailahai wrote:aiii... takkan nak kejar page 100 kena post benda2 cam gini... membazir jer.


:offtopic:

Can speak but not write......

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 13:06

boris7 wrote:
ailahai wrote:aiii... takkan nak kejar page 100 kena post benda2 cam gini... membazir jer.


:offtopic:

Can speak but not write......
Sorry I was a bit slow....seen web site...... :salut:

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 29th, '08, 13:08

I see, uncle boris7...:lol:... (maybe gramp)

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 13:13

ailahai wrote:I see, uncle boris7...:lol:... (maybe gramp)
Good reply..well done!!!!... :lol :lol :lol :lol :lol :lol

User avatar
ailahai
Posts: 324
Joined: Jul 11th, '07, 20:27

Post by ailahai » Apr 29th, '08, 13:22

-sorry la korang2 sume... aku nie masuk2 terus menyampuk... xde bagi salam ape... dah tue bese2 jadi silent reader jer. maap laa...

-good night! :faint:

boris7
Posts: 110
Joined: Jan 2nd, '08, 20:07
Location: UK

Post by boris7 » Apr 29th, '08, 13:23

ailahai wrote:-sorry la korang2 sume... aku nie masuk2 terus menyampuk... xde bagi salam ape... dah tue bese2 jadi silent reader jer. maap laa...

-good night! :faint:
selamat dalam......

rikochan
Posts: 67
Joined: Feb 11th, '08, 17:08
Location: some where......

Post by rikochan » Apr 29th, '08, 14:03

ape cite sume? lari topik la plak.
uncle boris, how long you leave malaysia?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests