saol

çok sıkıcıydı xDDDD dayanamadım ben de . ilk bölümü bile bitiremedim.lilsu wrote:@kansha773: merak ettim, last friends'e bakmayi neden biraktin? bende ilk bölümü izledikten sonra biraktim da ondan soruyorum
yok ya tam yazdıgım gün bitti:(lilsu wrote: goong mu yayinlniyor?
ne zamanlari?
bittimi?
türkce olarak izlemeyi isteri dogrusu XDD
You mean ''Gümüş'' (means silver in English.)ayshaella wrote:@SP1CA
oh my..
no more english conversations? =D
anyways, hi again . i have met u here before, though i doubt u remember me.
i jst wanna ask u regarding one turkish series that's quite popular here with arabs in dubai. the problem is i dont know what's the title in turkish, nor the actors that act in it. but i heard he's considered as the most handsome turkish actor here? and rumor has it that well both lead stars in that drama are actually partners in real life as well. here in dubai, the series was entitled Noor.
i dunno if u could help me but.. i was looking for english subtitles and any site that i could download the episodes with? =D
hayır, dizi değişmiş....Haesin wrote:Jumong dan bahsediyorsun sanırsam, Efsane Prens diye yayınlanacakmış. Bu ayın 7sindeydi yanlış değilsem.selma wrote: Ve bu arada TRT 1 in ne zaman Kore dizisini yayinlayacak olacagini bilen var mi?
you can watch this drama as online video streaming... all episodes with small parts (7-8 parts)...ayshaella wrote:
i dunno if u could help me but.. i was looking for english subtitles and any site that i could download the episodes with? =D
yaa ben yisan ı sevmiyorum hele ilk 5 bölümü ölüm. umarım jumongu verirler! daha heycanlı!fjallraven wrote:hayır, dizi değişmiş....Haesin wrote:Jumong dan bahsediyorsun sanırsam, Efsane Prens diye yayınlanacakmış. Bu ayın 7sindeydi yanlış değilsem.selma wrote: Ve bu arada TRT 1 in ne zaman Kore dizisini yayinlayacak olacagini bilen var mi?
önce Jumong denildi... şimdi Yi San olmuş:
http://wiki.d-addicts.com/Yi_San
http://www.sarangni.info/viewtopic.php?t=2672
aklima ne geldi, aslinda hep beraber yazarsak, belki daha etkileyici olabiliriz! yani hepimiz birer email yollarsak ve hepimizde ayni doramalari istersek!(...)
romantik bişeyler yayınlasınlar ya da genç dizisi modunda bişeyler, çok tutar.ben kendi önerilerimi gönderdim trt ye ama beni ne kadar umursarlar, o ayrı bir konu.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest