incantata de cunostinta

Poate ca a fost o problema de moment sau poate ca nu ai un program cu ajutorul caruia sa poti downloda torenti (bitComet sau uTorrent sunt foarte utile in acest caz).camyamy wrote:imi poate spune cineva de ce nu pot downloada nimic de pe site astept rasp multumesc
Probabil suntem mai multi, la ce frumuseti de femei are Coreea....ayamekaoru wrote:@Aeternium, ma bucur sa vad si un baiat printre noi![]()
pot sa spun ca dintre toate pe care le-ai recomandat am inceput doar Bad Guy, dar este mult prea "dark" pentru gusturile mele si King of Baking mult prea dramatic. vad ca My girlfriend is a Gumiho este in centrul atentiei pe mysoju, insa plotul suna stupid. Insa, din moment ce spui ca merita vazut, trebuie sa fie ceva bun la el nu? poate ii voi da o sansa.
Sunt de acord, Coreencele sunt cele mai frumoase femei din lume. Si coreeni de altfel. Dumnezeule, parca n-ar fi de pe planeta astaAeternium wrote:Probabil suntem mai multi, la ce frumuseti de femei are Coreea....ayamekaoru wrote:@Aeternium, ma bucur sa vad si un baiat printre noi![]()
pot sa spun ca dintre toate pe care le-ai recomandat am inceput doar Bad Guy, dar este mult prea "dark" pentru gusturile mele si King of Baking mult prea dramatic. vad ca My girlfriend is a Gumiho este in centrul atentiei pe mysoju, insa plotul suna stupid. Insa, din moment ce spui ca merita vazut, trebuie sa fie ceva bun la el nu? poate ii voi da o sansa.
Bad Guy nu mai merita, ultimele episoade au fost grabite si taiate din cauza ca actorul a plecat in armata, finalul a fost extrem de slab.
My Girlfriend is a Gumiho e genul care te prinde dupa primul episod. E scris de surorile Han (My Girl, Fantasy Couple s.a), comedii putin atipice, insa Shin Min Ah joaca perfect. Am vazut 4 episoade si n-am auzit pe nimeni sa spuna ceva negativ despre serie.
Dintre dramele vechi, cele mai bune vazute sunt: The Devil, Thank You, A Love to Kill, Resurrection, Fantasy Couple.
Coffee Prince e tradus pe asiacinefil de mai mult de un an. În plus, nu e mare lucru să-ţi faci un cont pe acest forum.raduar wrote:Asiacinefil au seria asta in proiect dar nu stiu daca au iceput sa-l traduca si nu-si prea dau subtitrarile la liber.Le dau numai la membrii asiacinefil.Dar, probabil ca pina la urma,o sa apara si prin alte parti!
Me vinealinam wrote:stiu ca e totally unrelated![]()
dar ...
...trupa GUILD din Japonia vor avea un concert in Bucuresti , "The Silver Church" iar biletul este 30 lei *40 lei in ziua respectiva* ...ora 19:00 , 19:30 (mai mult ca sigur incepe la 20:00)
cine doreste sa vina?
show some support peeps![]()
![]()
P.S: cine doreste sa ii auda inainte, puteti zice si va dau link cu albumul lor
arnydorianm wrote:Salutari tuturor! La mine totul a inceput acum 1-2 ani odata cu vizionarea serialului istoric Jumong... de atunci am vazut cel putin 50 de drame koreene ( nu le-am numarat niciodata ) si vreo 10 japoneze de toate genurile... pot spune fara a gresi ca mi-am format un obicei de a devora o astfel de drama in 2-3 zile ( pentru cele de 16 episoade ) iar o simpla enumerare a acestora mi-ar da multe batai de cap... ca fiecare iubitor de kdrame am cativa actori preferati ale caror serii le-am vazut aproape in totalitate sau in proportie foarte mare... cam asta este "cartea mea de vizita" si sper sa ma integrez si eu in comunitate... toate cele bune tuturor!
@};- Buna, ayamekaoru!ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
Dupa cum suna titlul nu este absolut deloc o drama istorica...ayamekaoru wrote: arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.
s3xs1 wrote:@};- Buna, ayamekaoru!ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru
arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
Eu urmaresc serialele coreene.Am vazut doar o singura serie/miniserie japoneza, si nu-mi aduc aminte titlul: era vb de un tata cu 2 copii care statea intr-o casa/baraca si aveau o gaina pe care o considerau a fi un membru al familiei. Tipul asta ajunge, prin mai multe intersectari de destin, soferul fiicei unui magnat. Acea dama era in industria modei. In fine, in final ajunge sa-l iubeasca si ea ... etc. ... happy ending ... dar m-a dezamagit partea de final ... a fost prea trasa de par si au omis multe detalii care te puteau ajuta sa intelegi logica expusa.
Imi plac comediile romantice mie.Recomanda-mi, te rog, cele mai bune serii din aceasta categorie pe care le-ai vazut.
![]()
Merci frumos!![]()
eh, nu te supara acum pe mine. mie, dupa titlu, asa imi suna. nu stiam nimic de ea. daca se incadreaza mai mult in genul dramelor psihologice, atunci este intr-adevar promitatoare.arnydorianm wrote:Dupa cum suna titlul nu este absolut deloc o drama istorica...ayamekaoru wrote: arnydorianm, dupa cum suna titlul, imi imaginez ca e o drama istorica nu>? astea nu prea ma pasioneaza pe mine, dar, tine-ma la curent. cine stie? poate e interesanta.
eu din sezonul asta, recomand drama japoneza Joker, care sp-a terminat de curand. japonezii nu inceteaza niciodata sa ma incante cand vine vorba despre drame politiste.din descrierea de pe wiki pare a fi o melodrama care se axeaxa pe relatiile inter-umane intr-un mic sat...
pana la episodul 6 pe unde sunt eu se incadreaza perfect in descriere!
Joker nu am vazut...dar de la japonezi ( daca iti plac astea politiste ) am vazut vreo 2-3 care ar merita o relaxare insa... cum pe mine nu m-au dat pe spate prea tare nu le-as recomanda, cu exceptia unuia: Rondo. Poate o sa incerc si Joker dar mai incolo... toate cele bune!
Am vazut varianta KO: Boys Over Flowers => mi-a placut, dar iar a fost prea tras de par sfarsitul ... noroc cu ultimile 10 minute ...ayamekaoru wrote:s3xs1 wrote:@};- Buna, ayamekaoru!ayamekaoru wrote:salutari, s3xs1 (interesant username). eu stiusem de mult de romanian addicts dar nu imi batusem capul pana de curand sa ma inregistrez pe daddicts. chiar si acum ca sunt inregistrata, numai pe topicul asta intru. ma bucur sa vad romani oriunde pe net. bun venit in threadul nostru
Eu urmaresc serialele coreene.Am vazut doar o singura serie/miniserie japoneza, si nu-mi aduc aminte titlul: era vb de un tata cu 2 copii care statea intr-o casa/baraca si aveau o gaina pe care o considerau a fi un membru al familiei. Tipul asta ajunge, prin mai multe intersectari de destin, soferul fiicei unui magnat. Acea dama era in industria modei. In fine, in final ajunge sa-l iubeasca si ea ... etc. ... happy ending ... dar m-a dezamagit partea de final ... a fost prea trasa de par si au omis multe detalii care te puteau ajuta sa intelegi logica expusa.
Imi plac comediile romantice mie.Recomanda-mi, te rog, cele mai bune serii din aceasta categorie pe care le-ai vazut.
![]()
Merci frumos!![]()
) din fericire nu am vazut drama despre care vorbesti. imi imaginez ca n-a fost o experienta prea placuta. nu e de mirare ca nu iti plac dramele japoneze LOL. totusi, sunt cate unele absolut senzationale.
din catgoria comediilor romantice, care unt si printre preferatele mele, recomand Hana Yori Dango ( iar varianta koreana se numeste Boys Over Flowers. sunt sigura ca ai auzit de ea macar daca nu ai vazut-o inca), Kimi wa Petto, My Girl, You're Beautiful si serialul care tocmai s-a terminat Playful Kiss.
eu sunt foarte pretentioasa cand vine vb de genul asta. gasesc cu greu drame care sa ma multumeasca si de aia lista mea e asa de scurta. oricum, garantez ca o sa iti placa toate de mai sus, daca nu cumva le-ai vazut deja
Vineyard are cel mai frumos final pentru o comedie romantica ( parerea mea ) si in plus in rolul principal este nimeni alta decat Yoon Eun Hye! Cat despre Personal Taste... intradevar... gustul este personal!s3xs1 wrote:@arnydorianm: Merci pentru recomandare. Nu le-am vazut pe acestea:
The Vineyard Man (2006)
1 Percent Of Anything (2003)
City Hall (2009)
Exhibition of Fireworks (2006)
Full House (2004)
I Am Sam (2007)
Ms. Kim’s Million Dollar Quest (2004)
My Lovely Sam-Soon (2005)
Personal Taste (2010) -> nu m-a atras -> am vazut ceva dp youtube
Take Care of Agasshi (2009)
Snow White (2004)
Why Did You Come to My House ? (2006)
Ma voi interesa pentru celelalte ... dar nu stiu cate mai am rabdare sa vad ... am vazut seriale in continuu din vara.
s3xs1 wrote:Han Ji-min e printre actritele mele preferate
Ko Hyeon-jeong e fenomenala
Nu m-a interesat niciodata cum joaca vreun actorarnydorianm wrote:
Subscriu la Ji Min, nu stiu cat de fenomenala este Hyeon insa din punctul meu de vedere este un grup de aproximativ 10 actori pe care ii urmaresc de placere... poate si subiectele seriilor au fost "vinovate" pentru acest aspect, poate si trasaturile placute...
Oricum Eun Hye este preferata mea numarul 1, apoi ar fi Ji Min iar mai apoi un grup de 3-4 actrite... la masculin am un top mai restrans, number one fiind impartit intre Jang Hyuk si Uhm Tae Woong...
SI eu Goong ... iar au bulit finalul ... trebuia sa ia fata si tronul ... si un mic salt in viitor in care sa ne prezinte copii ... serios ... astia nu stiu ce e aia happy ending ... jumatatile astea de masura ma enerveaza.arnydorianm wrote:Am terminat ( si ) Three Leaf Clover... nu m-a lasat fara rasuflare dar mi-a placut... ca de obicei finalul iar mi-a lasat un pic de gust amar... chiar se putea mai bine! Incep sa cred ca scenaristii koreeni au ceva cu HAPPY-HAPPY-HAPPY end-ul!
S-a terminat prea de curand ca sa vreau sa-l revad, desi e in top 3 din categoria celor istorice ... si am multe seriale nevazute inca.arnydorianm wrote:Cum nu m-am hotarat la ce sa ma mai uit ( greu tare de ales intre vreo 20 de optiuni ) mi-am adus aminte de inceputuri si m-a tentat Dong Yi... faza tare cu sotia care isi arunca ochii la monitor si spune nonsalant: "Iar te uiti la filmul ala cu aia imbracati asa?!?" Asadar... vreo 2 saptamani voi fi complet blocat in istorie... ca fapt divers si oarecare ( fara a incerca sa supar traducatorii seriei ) primul episod l-am vazut cu traducere in limba romana si apoi l-am revazut cu traducerea in limba engleza... diferenta mare!!! Am ajuns la concluzia ca inteleg mult mai bine din traducearea in engleza... ciudat, nu?!?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest