Finnish D-Addicts

speak whatever language you like here.
User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Jan 12th, '07, 19:44

kannatta ehdottomasti kattoa 1 Litre of Tears..yks mun suosikeista..
myös jääkiekkoon liittyvä Pride (Kimura Takuya<3) on erinomainen.. :D myös taiwanilaiset mars ja meteor garden
(Hana Yori Dango japanilainen versio meteor gardenista jossa on mun mielestä parempi näytteliä kaarti
esim. Jerry Yan, Vic Zhou, Barbie xu, Vaness Wu, Ken Zhu ja Rainie Yang)
myös k-draamat my girl ja Full house on katsotavan arvoisia..ja tietenkin sorry i love you johon piti varata aika paljon nenäliinoja.. ja parhaillaan on mennossa Hana Kimi joka saa naurattamaan kippurassa..

User avatar
wakaba
Posts: 26
Joined: Oct 30th, '06, 17:21
Location: Finland
Contact:

Post by wakaba » Jan 12th, '07, 22:26

saapas wrote:Mukava tietää, että täälläkin on jotain suomalaisia. Olen nyt katsellut satunnaisia japanilaisia ja korealaisia sarjoja puolen vuoden verran. Ei ole kyllä erityisen miehekästä katsella aasialaisia draamasarjoja, mutta ainakin niissä osaa porukka näytellä paremmin kuin useimmissa länkkäri sarjoissa :) .
Mitäh? Tutustuisin mielelläni sellaiseen yksilöön, jos etäisyys ei vain olisi este. XD

formica1002
Posts: 2
Joined: Jan 5th, '07, 21:44

Post by formica1002 » Jan 12th, '07, 23:11

Terve vaan muillekkin friikeille kotimaasta. Itse olen kaiken laadukkaan animen katsottuani siirtynyt pari vuotta sitten itämaiseen draamaan, japanilaisen kautta korealaiseen. Toivottavasti tuo kiinalainen draamamalli vielä jossain vaiheessa kolahtaa kun kielikin jotenkin jo menee. Jos jollain olisi joku tyylikäs kiinalainen sarja mielessä niin arvostaisin kovasti sen mainostamista. Näyttää taas tänäyönäkin tulevan Suomessa telkusta satunnaista kiinalaista sotaelokuvaa, mutta jotenkin korealainen, kuten vaikkapa "musa" tuntuu paljon syvällisemmältä huitomiselta.

Suosikkini japanilaisista draamoista ovat
ehdottomana ykkösenä boku dake no madonna ja seuraavana varmaan pride. jdorama.comin top 20 ja d-addictsin suosituimmat on tullut suurimmaksi osaksi katsottua. Korealaisiin sarjoihin paraikaa ihastuneena ehdottaisin kaikille d-addictsin kesken olevaa snow queenia joka on kaikilta osin aivan loistava. Myös ainakin alone in love on katsomisen arvoinen.

Tiedä sitten miten suomessakin näitä itämaisen draaman katsojia riittää. Ehkä se kotimainen on vain niin syvältä tai turhan tavallista ja amerikkalainen on liian saippuaista ollakseen suomalaiseen makuun sopivaa. Näin suurimpien animebuumien kuihduttua saa nähdä siirtyykö väki suuremmissakin mitoissa aasialaisen draaman pariin.

: p ja toivottavasti kaikki ovat huomanneet että youtubessa useimmat sarjat ovat upittuina, myös monet d-addictsin tekstityksillä. Ei tule mitään turhaa waretettua vaikkei lex karpela maailman eikä µtorrentin pyörimiseen todellisuudessa vaikutakkaan.

javascript:emoticon(':whistling:')
Whistling

saapas
Posts: 2
Joined: Nov 18th, '06, 14:15
Location: Finland, Pori

Post by saapas » Jan 13th, '07, 09:21

wakaba wrote:
saapas wrote:Mukava tietää, että täälläkin on jotain suomalaisia. Olen nyt katsellut satunnaisia japanilaisia ja korealaisia sarjoja puolen vuoden verran. Ei ole kyllä erityisen miehekästä katsella aasialaisia draamasarjoja, mutta ainakin niissä osaa porukka näytellä paremmin kuin useimmissa länkkäri sarjoissa :) .
Mitäh? Tutustuisin mielelläni sellaiseen yksilöön, jos etäisyys ei vain olisi este. XD
Ihmisten tie johtaa Porista ennemmin tai myöhemmin pois ja mitä nopeampaa sitä parempi :D Saa nyt nähdä minne yrittää tänä vuonna.

User avatar
Ashes-Wishes
Posts: 21
Joined: Aug 14th, '06, 13:19
Location: Finland

Post by Ashes-Wishes » Jan 15th, '07, 07:44

Humhum. Koitan taas päästä draamaraiteilleni. Kenelläkään mielessä draamoja jotka eivät sisällä romantiikkaa tai _erittäin_ lievästi sitä [1 Litre of Tears, Nobuta wo Produce, GTO]? Itse inhoan romanttisia sen verran että koitan kaartaa kaukaa. Vaikka pakko myöntää että Summer Snow pisti ängstittämään kunnolla koska sen paritusta ei tyrkytetty niin paljoa että olisi tarvinnut käydä pöntöllä oksentamassa.

Ja kenelläkään Wakaba no Koro'a tai Ningen Shikkakua? Wakaba no Korosta tarvitsen vain yhden jakson nähdäkseni onko ostamisen arvoinen [no okay, taidan ostaa sen silti kun on KinKi Kids näyttelijäkaartissa]. Täällä kyseisen sarjan torrentit on aika kuolleita... Ningen Shikkakun tahtoisin nähdä kokonaan, tai ainakin parempilaatuisena mitä joskus katsoin sen suunnilleen 400x400 ruudulta ja erittäin blurrattuna. =____=;

User avatar
Yufilia
Posts: 4
Joined: Jul 24th, '06, 20:34
Location: Finland

Post by Yufilia » Jan 16th, '07, 17:46

Ashes-Wishes wrote:Ningen Shikkakun tahtoisin nähdä kokonaan, tai ainakin parempilaatuisena mitä joskus katsoin sen suunnilleen 400x400 ruudulta ja erittäin blurrattuna. =____=;
Itse oon kanssa yrittänyt metsästää ikuisuuden Ningen Shikkakun leikkaamatonta versiota. Kuinka vaikeaa se mahdollisesti on?
Ashes-Wishes wrote: Niinjuu. Ja näille NewS -cossaajille tiedoksi: senpaitanne ETTE sitten tule ohittamaan vaan kiltisti nuolemaan söpiksiä lenkkareitani.
Eli minä olen tulossa Doumoto Tsuyoshi [KinKi Kids] -cosplayssa ja asu tulee olemaan '06-'07 Dome konsertin punainen asu [+ SE IHANA SININEN KARVALAKKI] jota KK käytti myös viimeisimmässä Countdownissa.
OMG! Tsuyo! Tuun sit etsimään sut sieltä, Tsuyo on JEn kermaa! Ja mä rakastan sitä karvalakkia, tuntuu että se pitää nykyään lakkeja että pääsisi pahasta tavasta hiplata hiuksiaan lakkaamatta. Tai enemmänkin Kinkin tavasta että jompikumpi hiplaa Tsuyon hiuksia. Kuitenkin.

Toi idea joukkocossista on aika shiny, toivottavasti ihmisiä lähtee mukaan. Mun mielestä idea lähteä etsimään kaikkia niitä shinyja kankaita jo kuulostaa täydelliseltä. Me yritetään pienellä porukalla kehittää jotain mut koska kaikki meidän ideat on aika kaukaa haettuja tai puhdasta crackia. Meidän piti olla rumimmat JE puvut kautta aikojen, Arashin Kitto Daijoubu vain koska me halutaan opetella se tanssi, fanistereotyypit (kiinalainen KAT-TUN fani, singaporelainen TxT-fani jolla on rautauchiwa, korealainen antifani, TomaPi-fani jne.), Fantastipo (Toraji ja Haiji olis vaan niin upea... ja armadillo), Yampan Daite Senorita koska joku vois olla se kuollut eläin sen olkapäällä tai Kitty GYM jossa voisin olla Kitty ja loput kolme meistä olisi GYM.

Eli me mietitään vielä hetki uudestaan mitä me halutaan tehdä.

User avatar
Ashes-Wishes
Posts: 21
Joined: Aug 14th, '06, 13:19
Location: Finland

Post by Ashes-Wishes » Jan 16th, '07, 18:07

Yufilia wrote:Itse oon kanssa yrittänyt metsästää ikuisuuden Ningen Shikkakun leikkaamatonta versiota. Kuinka vaikeaa se mahdollisesti on?
Kävin Shibuyan Tsutayassa katsomassa josko siellä olisi ollut DVD't mutta ilmeisesti olen todella huono etsijä koska en löytänyt muuta kuin Jikenbon ja senkin vahingossa. *headtable.* Siellä mentiin TV-kanavan mukaan ja minullahan ei ole hajuakaan mikä kanava kyseistä sarjaa esitti. Arvaa ketuttiko, etenkin kun minusta se sarja on oikeasti hyvä, sanoivatpa ihmiset sitä kuinka "kummalliseksi" tahansa.
Yufilia wrote:Tai enemmänkin Kinkin tavasta että jompikumpi hiplaa Tsuyon hiuksia.
Aivan kuin se siinä onnistuisi karvalakilla. Jos ei hiukset niin kyllä Doko sitä pipoa saa aina hiplattua [niinkuin on jo tehnytkin]. Minusta Dotsin kannattaisi ihan suosiolla lopettaa kun ei se voi voittaa partneriaan vastaan missään asiassa kun kyse on hänen hiuksistaan.
Yufilia wrote:Yampan Daite Senorita koska joku vois olla se kuollut eläin sen olkapäällä.
Ensaahenkeäensaahenkeä. xDDD

Tämä tahtoo Byakkoutain. Ilman subbeja. Nyt kun vielä oikeasti kone kestäisi ladata kaikki dramat joita haluan, tai ainakin puolet niistä. -____-

Ufff... Nyt ainakin haluaa nähdä sen Ningen Shikkakun uudelleen. Koitin etsiä edes niitä jotka minä joskus katsoin ja löysin sarjan SP'n [tai ainakin lopun?] joka EI ole sellainen että pitäisi saada minut vollottamaan. Saipa nyt kuitenkin. ;___;Ja kuulin huhun la creme d'asiessa viikko sitten että Ningen Shikkakua alettaisiin kääntämään. Kukaan muu tietoinen tästä?

User avatar
Yufilia
Posts: 4
Joined: Jul 24th, '06, 20:34
Location: Finland

Post by Yufilia » Jan 16th, '07, 18:30

Ashes-Wishes wrote:Arvaa ketuttiko, etenkin kun minusta se sarja on oikeasti hyvä, sanoivatpa ihmiset sitä kuinka "kummalliseksi" tahansa.
Arvaan. Silloin kun yritin metsästää mitä tahansa järkevää (okei, ketä mä huijaan) Japanin levy/leffakaupoissa jouduin aina lopulta kysymään apua. Niillä ei ole minkäänlaista järkevää tapaa organisoida levyjään. Ningen Shikkaku on oikeasti upea, se ansaitsisi enemmän kunnioitusta.

Tsyon hiuksetkin kaipaa enemmän kunnioitusta. Mä rakastin eniten sen Fantastipo hiuksia, mutta hyväksyn että hän haluaa toteuttaa itseään ja lisätä hiuksiinsa pinkkejä raitoja. Tai jotain.
Ashes-Wishes wrote:Ensaahenkeäensaahenkeä. xDDD
Teoriani mukaan Yampan selässä lukee siksi "I am irritating" koska stylisti hermostui kun Pi yhtäkkiä kyllästyi kuolleeseen eläimeen olallaan. Sillä eläimellä oli glittersilmät, kaikella on rajansa ok?

Byakkotai ei ollut ihmeellinen. Yamapi juoksee samuraiboksereissa ympäri metsiä ja pysähtyy välillä filosofoimaan Fujigayan ja Kokin kanssa. Parhaat kohdat sijoittui melkein nykypäivään kun Yamapi on badddasss bboy.
Ashes-Wishes wrote:Ja kuulin huhun la creme d'asiessa viikko sitten että Ningen Shikkakua alettaisiin kääntämään. Kukaan muu tietoinen tästä?
En ole kuullut mitään mutta se olis aika hyvä juttu. Useimmille Ningen Shikkaku ei sano mitään vaikka kyseessä on omalla tavallaan "klassikko" joka herätti aikanaan paljon keskustelua.

User avatar
Ashes-Wishes
Posts: 21
Joined: Aug 14th, '06, 13:19
Location: Finland

Post by Ashes-Wishes » Jan 16th, '07, 23:26

Yufilia wrote: Arvaan. Silloin kun yritin metsästää mitä tahansa järkevää (okei, ketä mä huijaan) Japanin levy/leffakaupoissa jouduin aina lopulta kysymään apua. Niillä ei ole minkäänlaista järkevää tapaa organisoida levyjään. Ningen Shikkaku on oikeasti upea, se ansaitsisi enemmän kunnioitusta.
Niin ansaitsisi. Eikä pelkästään vain siksi että tarina itsessään koskettaa, mutta kun katsoo KinKiä niin huomaa etteivät pojat mihinkään ole muuttuneet vuosien varrella niin paljoa kuin luulisi [yhtä vastustamattomia vielä "vanhuksina" *ampuu itsensä*]. Ja tietenkin ihan nostalgian vuoksi.
Yufilia wrote: Tsyon hiuksetkin kaipaa enemmän kunnioitusta. Mä rakastin eniten sen Fantastipo hiuksia, mutta hyväksyn että hän haluaa toteuttaa itseään ja lisätä hiuksiinsa pinkkejä raitoja. Tai jotain.
Minä oikeastaan rakastan kaikkia hänen hiuksiaan. Jopa niitä krepatuita vuodelta... '99....'00? Jotenkin nämä hiusten muutokset tekevät hänestä vain rakastettavamman [ja tietenkin saa Koichin hipelöimään niitä]. Minulle Tsuyo on täydellinen, kuten Koichikin.
Yufilia wrote: kaikella on rajansa ok?
Kyllä minä glittersilmät otan mielummin kuin verhot Kiboun PV'ssä. ö__ö;
Yufilia wrote: Byakkotai ei ollut ihmeellinen. Yamapi juoksee samuraiboksereissa ympäri metsiä ja pysähtyy välillä filosofoimaan Fujigayan ja Kokin kanssa. Parhaat kohdat sijoittui melkein nykypäivään kun Yamapi on badddasss bboy.
Haluan nähdä lähinnä siksi että rakastan period-draamoja. Voisin antaa yhden raajan saadakseni KinKi Kidsin tähdittämään period-draamaa [ja jos olisi vielä nanshoku niin voisin luopua jo toisestakin].
Yufilia wrote: En ole kuullut mitään mutta se olis aika hyvä juttu. Useimmille Ningen Shikkaku ei sano mitään vaikka kyseessä on omalla tavallaan "klassikko" joka herätti aikanaan paljon keskustelua.
Toivon kanssa että tuo on totta. Vaikka ymmärsinkin suurimman osan katsoessani sarjan, oli silti asioita jotka eivät sulaneet sitten millään. Jos olisi ollut kiinan/japaninkieliset subit niin siitä olisin saanut paljon aikaiseksi.

shayla
Posts: 142
Joined: Mar 5th, '04, 20:31
Location: Finland

Post by shayla » Jan 23rd, '07, 14:21

Olisi mukavaa oppia jossain koulus tai porukassa korean kieltä, mutta täällä Turussa ei kursseja ole, eikä ketään joka osais avustaa. :( Sarjoja tulee kattottua ja musaa kuunneltua joten jotain on jäänyt päähän, mutta yksin se oppikynnys on aika korkea.... Täytyis vaan yrittää opiskella netissä jossa on ilmainen koulu jossa voi opiskella kieltä.
Recently Finished: 1) Rooftop Prince 2) Witch yoo-hee 3) Hana Kimi (japanese 2007 version) 4) mei-chan no shitsuji 5) Absolute boyfriend 6) Birth of the rich 7) Me too flower 8 ) You''re beautiful 9) Six lovestories 10) Protect the boss
Currently Watching:

User avatar
josebud
Posts: 4
Joined: Oct 28th, '06, 15:45
Contact:

Post by josebud » Jan 23rd, '07, 15:02

shayla wrote:Olisi mukavaa oppia jossain koulus tai porukassa korean kieltä, mutta täällä Turussa ei kursseja ole, eikä ketään joka osais avustaa. :( Sarjoja tulee kattottua ja musaa kuunneltua joten jotain on jäänyt päähän, mutta yksin se oppikynnys on aika korkea.... Täytyis vaan yrittää opiskella netissä jossa on ilmainen koulu jossa voi opiskella kieltä.
Ite just tätä samaa mietin että korean kursseille olis ihan himosiistiä mennä mutta turussa ei ole mitään mahdollisuuksia siihen... T___T Höh.

Itse olen siis Animeconin NewS Teppen cosplayn Massu, paita on jo valmiina lukuunottamatta niitä korusysteemejä. :'D

User avatar
Ashes-Wishes
Posts: 21
Joined: Aug 14th, '06, 13:19
Location: Finland

Post by Ashes-Wishes » Jan 23rd, '07, 15:28

Whu? Enemmän Turkulaisia kuin minä? Nyt en tunne itseäni enää yksinäiseksi.
Mutta olen kanssa hieman äksyillyt korean kursseista. En ehkä katso korealaisia draamoja [elokuvia kyllä] mutta rakastan kieltä ja kirjoitus-systeemiä. Ja nekin nettikoulut joita olen löytänyt ovat aika tyhjän päälle, niinkuin kaikkien kielien nettikoulut yleensäkin. e___e


P.S. josebud, En ottanut vain kuvaa sinusta mutta nyt asut vielä samalla kunnalla kuin minä. xD Olin täysin varma että olet jostain mahdollisimman kaukaa, a.k.a. Rovaniemeltä.


HYD 2~~~ Tulisi tuo eka jakso nyt nopeaan kun ep. 2'kin on jo tullut, ja vihdoinkin sain aikaa katsoakseni draamoja jota olen missannut.

User avatar
Yufilia
Posts: 4
Joined: Jul 24th, '06, 20:34
Location: Finland

Post by Yufilia » Jan 24th, '07, 16:13

Ashes-Wishes wrote:Whu? Enemmän Turkulaisia kuin minä? Nyt en tunne itseäni enää yksinäiseksi.
Minäkin turkulainen. Kyllä meitä ilmeisesti riittää... Silloin kun harrastin vielä taekwondoa aktiivisemmin äksyilin kanssa sitä ettei korean kielen kursseja löytynyt silloin kuin Helsingistä.

Ah, ilmoitusasiaa.
Eli tuossa vuoden alussa perustettiin suomalainen JE/J-music/K-music/Dorama/Whatever foorumi. Foorumi on aivan uusi ja shiny ja tarvitsee kipeästi lisää jäseniä (meitä on jo yhdeksän ja sen huomaa että keskustelut alkavat kääntyä huonompaan suuntaan...)
Huomauttaisin kuitenkin että kaikki voivat liittyä omalla vastuulla, sillä foorumi saattaa sisältää materiaalia josta herkimmät voivat loukkaantua. Ei siis mitään pahaa, mutta sanotaanko että meidän mielestä "JE is serious businezzz" ja suhtaudumme suurimmilta osin kaikkeen huumorilla, joten siellä selviäminen vaatii myös huumorintajua. Tai jotain. Voin sanoa että kaikki 14-vuotiaat Yamapi-fanit eivät välttämättä kestä sitä. Pahoittelen stereotypiaa.

Eli liittykää toki ja olkaa aktiivisia! Layout on hieman keskeneräinen mutta siellä on armadillot joten... Niin.

Fantastipo Boards:
http://z8.invisionfree.com/Fantastipo_B ... hp?act=idx

User avatar
wakaba
Posts: 26
Joined: Oct 30th, '06, 17:21
Location: Finland
Contact:

Post by wakaba » Jan 26th, '07, 15:49

Ashes-Wishes wrote:Humhum. Koitan taas päästä draamaraiteilleni. Kenelläkään mielessä draamoja jotka eivät sisällä romantiikkaa tai _erittäin_ lievästi sitä [1 Litre of Tears, Nobuta wo Produce, GTO]? Itse inhoan romanttisia sen verran että koitan kaartaa kaukaa. Vaikka pakko myöntää että Summer Snow pisti ängstittämään kunnolla koska sen paritusta ei tyrkytetty niin paljoa että olisi tarvinnut käydä pöntöllä oksentamassa.
Miten olisi Slow Dance? Olen tähän asti tykännyt kovasti ja fiilis on jotenkin "Summer Snow -mainen". Subit löytyvät jostain täältä foorumeilta, jaksot täältä. Suosittelen!
Yufilia wrote:Ah, ilmoitusasiaa.
Eli tuossa vuoden alussa perustettiin suomalainen JE/J-music/K-music/Dorama/Whatever foorumi. Foorumi on aivan uusi ja shiny ja tarvitsee kipeästi lisää jäseniä (meitä on jo yhdeksän ja sen huomaa että keskustelut alkavat kääntyä huonompaan suuntaan...)
Huomauttaisin kuitenkin että kaikki voivat liittyä omalla vastuulla, sillä foorumi saattaa sisältää materiaalia josta herkimmät voivat loukkaantua. Ei siis mitään pahaa, mutta sanotaanko että meidän mielestä "JE is serious businezzz" ja suhtaudumme suurimmilta osin kaikkeen huumorilla, joten siellä selviäminen vaatii myös huumorintajua. Tai jotain. Voin sanoa että kaikki 14-vuotiaat Yamapi-fanit eivät välttämättä kestä sitä. Pahoittelen stereotypiaa.

Eli liittykää toki ja olkaa aktiivisia! Layout on hieman keskeneräinen mutta siellä on armadillot joten... Niin.


Fantastipo Boards:
http://z8.invisionfree.com/Fantastipo_B ... hp?act=idx
En edes erityisemmin fanita JE:tä, mutta tuli itku silmiin kun katsoin lävitse tuon Ugly JE -kansion. Huippuviihdettä. XD

User avatar
Lepra
Posts: 7
Joined: Apr 7th, '06, 08:55
Location: Taiyou no shita

Post by Lepra » Feb 1st, '07, 20:38

Ihan pieni mainostus, toivottavasti ketään ei haittaa. :)

Eli jos joltain jäänyt huomaamatta, niin täällä d-addictsissa on sarjoja myös suomisubeilla. Alla olevasta linkistä voi latailla:
http://www.d-addicts.com/forum/torrents ... +all&sort=

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Feb 5th, '07, 10:47

shayla wrote:Olisi mukavaa oppia jossain koulus tai porukassa korean kieltä, mutta täällä Turussa ei kursseja ole, eikä ketään joka osais avustaa. :( Sarjoja tulee kattottua ja musaa kuunneltua joten jotain on jäänyt päähän, mutta yksin se oppikynnys on aika korkea.... Täytyis vaan yrittää opiskella netissä jossa on ilmainen koulu jossa voi opiskella kieltä.
Onko?! Missä osoitteessa? :)

Ajattelin itse ostaa jonkun "teach yourself Korean" tyylisen opuksen Akateemisesta tai jostain muusta vastaavasta. Löytyy sellainen aloittelija-kirja hindille, jota olen lukenut ja selaillut kunnes innostus lopahti, mutta hyvä kirja oli kuitenkin joten toivon että samanlainen löytyisi koreasta... Kuitenkin kaikki kattelu/dialogin kuuntelu auttaa tosi paljon kielen ymmärtämisessä ja hahmottamisessa. Toi kirjoitus on kyllä vähän kinkkisempää.

shayla
Posts: 142
Joined: Mar 5th, '04, 20:31
Location: Finland

Post by shayla » Feb 6th, '07, 02:28

No ainakin videoita voi katsoa youtuben lisäksi arirang.co.kr sivuilta (siellä tv-ja sieltä Culturen alta: Let's speak Korean). Ja se koulu löytyy osoitteesta: http://korean.sogang.ac.kr/ Tietysti englanniksi. Onhan niitä kirjojakin, mutta kirjaston cdromppu ei nyt niin kamalan kummallinen ole ja se linguaphonen painava kasettikurssi on liian uuvuttava.


veracious wrote:
shayla wrote:Olisi mukavaa oppia jossain koulus tai porukassa korean kieltä, mutta täällä Turussa ei kursseja ole, eikä ketään joka osais avustaa. :( Sarjoja tulee kattottua ja musaa kuunneltua joten jotain on jäänyt päähän, mutta yksin se oppikynnys on aika korkea.... Täytyis vaan yrittää opiskella netissä jossa on ilmainen koulu jossa voi opiskella kieltä.
Onko?! Missä osoitteessa? :)

Ajattelin itse ostaa jonkun "teach yourself Korean" tyylisen opuksen Akateemisesta tai jostain muusta vastaavasta. Löytyy sellainen aloittelija-kirja hindille, jota olen lukenut ja selaillut kunnes innostus lopahti, mutta hyvä kirja oli kuitenkin joten toivon että samanlainen löytyisi koreasta... Kuitenkin kaikki kattelu/dialogin kuuntelu auttaa tosi paljon kielen ymmärtämisessä ja hahmottamisessa. Toi kirjoitus on kyllä vähän kinkkisempää.
Recently Finished: 1) Rooftop Prince 2) Witch yoo-hee 3) Hana Kimi (japanese 2007 version) 4) mei-chan no shitsuji 5) Absolute boyfriend 6) Birth of the rich 7) Me too flower 8 ) You''re beautiful 9) Six lovestories 10) Protect the boss
Currently Watching:

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Feb 6th, '07, 09:12

Kamsa hamnida! :D Tarkastan, jos ainakin ton skriptin vois opetella netistä, tulis Soompin selailu heti helpommaksi tai ainakin hauskemmaksi.

Olenko käsittänyt oikein että täällä majailee lähinnä suomalaisia jdrama-faneja, enemmän kuin korealaisista/taiwanilaisista draamoista kiinnostuneita?

User avatar
Dragulia
Posts: 7
Joined: Feb 6th, '07, 18:23
Location: Helsinki, Finland

Post by Dragulia » Feb 6th, '07, 18:27

Jee suomalaisia. Nyt on tähän mennessä tullut katottua Densha Otoko, Hana yori dango 1&2, Gokusen ja vähän Sailor Moon live actionia ja Winter Sonataa. Mitään hyvää ehdotusta seuraavaksi uhriksi? Tylsää kun kavereitten kanssa ei voi koskaan puhua mistään Aasiaan liittyvistä asioista, kun eivät ne edes eroita Japania ja Kiinaa -_-

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 7th, '07, 17:30

heheh..munkin kaverit on vähän sellasii et ei niit kiinnosta jos mä vaikka puhun jostain hyvästä aasialaisesta sarjasta.... :glare: :rollCurrently watching:Hana Yori Dango Hana Kimi Tokyo Juliet Dance Drill

Just Finished Watching:IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero
Last edited by Fin_gurly on Feb 7th, '07, 17:44, edited 1 time in total.

shayla
Posts: 142
Joined: Mar 5th, '04, 20:31
Location: Finland

Post by shayla » Feb 8th, '07, 23:56

Pitäs varmaan joskus kokoontua keskusteleen sarjoista ja näyttelijöistä jossain kahvilassa vaikka. Yksi korealainen poika jonka tapasin netissä käväsi Turussa syksyllä ja oli se mukavaa keskustella sarjoista, musiikista ja näyttelijöistä.Suomalaiset ystäväni kun eivät niistä ole kiinnostuneet. :-(
Recently Finished: 1) Rooftop Prince 2) Witch yoo-hee 3) Hana Kimi (japanese 2007 version) 4) mei-chan no shitsuji 5) Absolute boyfriend 6) Birth of the rich 7) Me too flower 8 ) You''re beautiful 9) Six lovestories 10) Protect the boss
Currently Watching:

User avatar
Dragulia
Posts: 7
Joined: Feb 6th, '07, 18:23
Location: Helsinki, Finland

Post by Dragulia » Feb 11th, '07, 16:56

Olisiko kenelläkään mitään ehdotusta seuraavaksi sarjaksi? Eipä ole pahemmin vaatimuksia, kunhan ruokkii jotenkin ällöromanttista sieluani :D

unohdin tuolta listastani Kimi wa Petton

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Feb 11th, '07, 17:29

Pystyn suosittelemaan lähes kaikkia sarjoja mitä olen nähnyt tähän mennessä... Erityisesti korealainen My Girl (täydellistä romanttista komediaa) ja taiwanilainen Hana Kimi (perustuu saman nimiseen mangaan, järjettömän huvittava). Korealaista myös Goong (Palace/Princess Hours) & My Love Sam-soon oli hyviä. :)

Ja It Started With a Kiss, taiwanilainen... Ei ihan oma suosikkini mutta tosi hyvä kumminkin.

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Feb 11th, '07, 17:39

Dragulia wrote:Olisiko kenelläkään mitään ehdotusta seuraavaksi sarjaksi? Eipä ole pahemmin vaatimuksia, kunhan ruokkii jotenkin ällöromanttista sieluani :D
Kannattaa kattoa esim. korealaiset draamat 18 vs 29, Gumiho ja Sweet 18.

Ja kahtokaa ihmeessä Haikei, Chichiue-sama ku minun fansub-ryhmä sitä tekstittää :whistling:

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 11th, '07, 18:14

Mä suosittelen Japnilaista My Boss My Hero..Älyttömän hauska.. :lol
varsinkin päänäytteliä Nagase Tomoya on hassu kaikella ilmeilyllään.. :wub:
ja sitten suosittelen IWGP(ikebukuro west gate park)sama pää näyttelijä kuin My Boss My Hero:ssa.. :D hmmm..ja mitäs muuta, Pride on kans hyvä..
Ja jos haluu jotain surullista nii MISA tai 1 Litre of Tears(löytyy suomi subeil).. :-)
Ja tietysti Taiwanilainen Devil Beside You(yks mun suosikeista) :D


Currently watching:Hana Yori Dango2 Hana Kimi Tokyo Juliet Dance Drill The Snow Queen

Just Finished Watching:My Boss My Hero IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero

Phoo
Posts: 5
Joined: Feb 11th, '07, 18:33

Post by Phoo » Feb 11th, '07, 20:07

shayla wrote:Onhan niitä kirjojakin, mutta kirjaston cdromppu ei nyt niin kamalan kummallinen ole ja se linguaphonen painava kasettikurssi on liian uuvuttava.
Kumma näkökanta, en minä vaan tuollaista ymmärrä :D Kyllähän tuossa Linguaphonen kurssissa on puutteita esimerkiksi esityksen selkeydessä — verbintaivutus esitellään vähän sekavasti, esimerkiksi paradigmataulukkoja ei ole ollenkaan, mikä häiritsee järjestelmällisesti ajattelevaa ihmistä. Paketti on kuitenkin jämäkkä ja sen pääsee läpi suuresta koostaan huolimatta suhteellisen nopeasti, kunhan vain tekee säännöllisesti. Yhden kappaleen voi tehdä vaikka tunnissa, sillä ne ovat niin lyhyitä että sopivat mahdolliseen rakoon pitkässä päivässä. On tuo ainakin parempi kuin korealaisten itsensä tekeleet, joita löytyy ainakin Helsingistä yliopiston kirjastosta, niissä kun raivokas pänttääminen on pääasiallinen oppimiskeino, mihin ei hermot riitä jos ei satu olemaan vinosilmämies. Tietenkään ei kuulu odottaa osaavansa kaiken tuon Linguaphonen kurssin jälkeen, mutta se antaa sen verran hyvän perustan että siitä voi jatkaa. Ja sen saa läpi kymmenessä viikossa, jos uhraa neljä tuntia viikosta (mieluiten eri päivinä). Ei nyt niin paha diili. Parasta on tietysti se, että ihmisiltä voi kysyä sit apua :p

Nyt kun on tullut mainostettua kovasti tota kurssipakettia, niin pitäisi varmaan kantaa kortta kekoon ihan oikealla käytännön tasolla ja ilmoittaa, että multa löytyy sen kappaleet 1-10 (kaikkiaan setissä on 40) skannattuna ja erillinen, johdantona toimiva kirjoitusjärjestelmästä ja ääntämyksestä kertova kirjanen kokonaan. Kasetithan olisivat tietysti kans pop, mutta kaikkea ei voi saada. Sitä varten hankkikaa paketit itse :p Koska suurin osa ihmisistä on kuitenkin niin laiskoja, ettei tee mitään jos ei saa heleposti, pistän teille noi skannit nettiin huomenissa, nyt ei ehji. Toivottavasti muistan kans :D Ja kertokaa, jos on kiinnostusta loppuihinkin kappaleisiin.

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 12th, '07, 17:25

Hitsi ku ei millään jaksa odottaa tota Hana Yori Dango 2 ep.7... :w00t:
hmm..mietityttää vähän et tapahtuukohan siin samal lailla ku meteor garden:ssa.. :unsure:
siis kun porukka puhu et siin on se sade kohtaus jossa se valehtelee et muka se ei oo ikinä rakastanut sitä..(ne jotka on kattonu meteor gardenin ymmärtää..) :pale: :cry: :-)


Currently watching:Hana Yori Dango2 Hana Kimi Tokyo Juliet Dance Drill The Snow Queen

Just Finished Watching:My Boss My Hero IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero

Phoo
Posts: 5
Joined: Feb 11th, '07, 18:33

Post by Phoo » Feb 12th, '07, 20:12

Niin sitä osotettahan piti tänne viskata. Olkaat hyvä ja opiskelkaat korejaa:

http://hrst.serveftp.net/phoo/lingpkor/

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 14th, '07, 10:29

Muuten onko hyviä osotteita missä vois opiskella japania tai mandariinikiinaa?? :DCurrently watching:Hero Hana Yori Dango2 Hana Kimi Tokyo Juliet Dance Drill

Just Finished Watching:MY Boss My Hero IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero

Phoo
Posts: 5
Joined: Feb 11th, '07, 18:33

Post by Phoo » Feb 14th, '07, 16:16

Kyllähän niitä aina löytyy. Kiinasta en juuri nyt osaa sanoa osotteita, ovat kummasti kadonneet vuosien saatossa, vaan japanista pitäisi löytyä kopeloimalla vielä alkeistasoakin (mitä tässä ilmeisesti kysyttiin).

http://www.sf.airnet.ne.jp/~ts/japanese/index.html olis yksi, mistä löytyy japaniin asiaa. Erityismaininnan ansaitsevat sivuston Java-simulaatiot jokaisesta hiragana-merkistä ja myös helposti sekoitettavista katakana-merkeistä. Samalla sivustolla myös monipuolisia merkistönopettelusovelmia.

http://www.geocities.com/digirst5/japani.html Kaverini joskus monia, monia vuosia sitten tekemä selkeä sivusto, jolta löytyy katsaus muutamiin tärkeisiin asioihin japania aloittaessa. Tehty silloin, kun kaveri oli itsekin vasta aloittanut, joten ainakin viimeisen artikkelin viimeinen kappale on väärin, mutta kyseessä on kuitenkin sen verran rehellinen kaveri, että myöntää kun ei tiedä varmasti, joten virheellistä tietoa ei pitäisi tästä oppia.

http://www.learn-japanese.info/ — melko stereotyyppisesti rakennettu mutta selkeydessään melko hyvä sivusto, jolta löytyy myös kappaleittain etenevä kurssi. Oikein anime-ernun sanastot (neko inu desu), ja 99 %:sta japaninmateriaalia löytyvä virheellinen opetus, että は-pääte ilmaisee subjektia, mutta alusta on parempi lähteä parantamaan kuin tyhjästä.

User avatar
Hachiko-chan
Posts: 107
Joined: Dec 19th, '06, 10:19
Location: Finland

Post by Hachiko-chan » Feb 25th, '07, 18:31

hmmm, ehdottaisin näitä sarjoja;
14 sai no haha
Hana yori dango
Ichi rittoru no namida
Spring Waltz
Misa
autumn tale
Goong
Itstarted with a kiss
decil beside you
Hwang Jin Yi
a love to kill

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 28th, '07, 18:20

hmm..Onkos ihmiset täällä katellu aasilaisia elokuvia?? :D mä oon tässä katellu pari korealaista mm.Windstruck ,My tutor friend , He was cool , Too beautiful to lie...ja myös japanilaisia on tullu katottuu esim.kauna(ju-on), the ring (ringu)Azumi1 ja 2(hieman väkivaltainen mutta ihan jeesh) , ja yks koike teppein leffa lovely complex(suosittelen)
ja mun suosikki Taiyou No Uta leffa..ja yks mini sarja friends , erittäin hyvä(Won Bin :wub: )

Currently watching:Aim for Ace Gal Circle Hero Hana Yori Dango2 Hana Kimi

Just Finished Watching:Sapuri Kimi Wa Petto My Boss My Hero IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Feb 28th, '07, 18:34

Mulla noita korealaisia lähinnä... My Sassy Girl, The Host (R&A festareilla tuli nähtyä), My Little Bride & Please Teach Me English on lemppareita. Ja tietty "pakolliset" japanilaiset, joku Casshern ja Battle Royale.

Pitäis varmaan katsoa enemmänkin kun aasialaisia leffoja löytyy nykyään joka Makuunista. Tietty osa on aika huonoja... Mutta myös jotain ihan kelvollisia pätkiä, esim näin Swirin (korealainen action-leffa) kun lainattiin kaverin kanssa ihan satunnaisesti vaihteeksi jotain ei-amerikkalaista vuokraamosta. Tais olla eka korealainen leffa jonka näin.

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Feb 28th, '07, 18:41

haha..jooh on muute mullakin tullu nähtyä toi battle royal ja oli aika outo leffa ku hirveesti tappamista yms.. :roll hah yhes vaihees rupes jo huumorila suhtautuu koko leffaan.. :lol :w00t:
Currently watching:Aim for Ace Gal Circle Hero Hana Yori Dango2 Hana Kimi

Just Finished Watching:Sapuri Kimi Wa Petto My Boss My Hero IWGP Kurosagi Nobuta Wo Produce Hero

User avatar
Dragulia
Posts: 7
Joined: Feb 6th, '07, 18:23
Location: Helsinki, Finland

Post by Dragulia » Feb 28th, '07, 21:53

Azumi ykköstä katsoin hieman, mutta kiinnostus lopahti. Ju-On on tullut katottua, niinkuin myös joku korealainen Who Slept With Her. Yksi lempparielokuvistani on Shimotsuma Monogatari (Kamikaze Girls) ja Nana oli myös hyvä.

Tuota Sweet 18 ehdotettiin täällä ja katsoin sen, ja hyvä oli! Tällä hetkellä odotan vain Hana Yori Dangon yhdeksättä ja kolmanneksi vikaa jaksoa o.o

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 1st, '07, 13:38

Fin_gurly wrote:haha..jooh on muute mullakin tullu nähtyä toi battle royal ja oli aika outo leffa ku hirveesti tappamista yms.. :roll hah yhes vaihees rupes jo huumorila suhtautuu koko leffaan.. :lol :w00t:
Kirja oli parempi - selitti sen maailman ja pelin ja utopian paljon paremmin, luonnollisesti. Emmä tiiä, tykkäsin nähdä japanilaisteinien listivän toisiaan suurissa määrissä. Diggasin niin paljon, että ostin dvd:n :D

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 3rd, '07, 21:42

veracious wrote:
Fin_gurly wrote:haha..jooh on muute mullakin tullu nähtyä toi battle royal ja oli aika outo leffa ku hirveesti tappamista yms.. :roll hah yhes vaihees rupes jo huumorila suhtautuu koko leffaan.. :lol :w00t:
Kirja oli parempi - selitti sen maailman ja pelin ja utopian paljon paremmin, luonnollisesti. Emmä tiiä, tykkäsin nähdä japanilaisteinien listivän toisiaan suurissa määrissä. Diggasin niin paljon, että ostin dvd:n :Daijjaa.. :w00t: ostitsä sen kirjan vai??ja jos ostit nii mistä?? :D kuullostaa jännittävältä vaikkakin mä en yleensä ees lue kirjoja.. :lol :P
Currently watching:1*Aim for Ace 2*Gal Circle 3*Hero 4*HYD2 5*Hana Kimi


Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 3rd, '07, 21:53

Ihan Helsingin keskustan Akateemisesta löytyi. :) Enkuksi käännettynä tietty. Löytyis varmaan jostain Amazonistakin yms nettikaupoista.

Ja hei, katot Hana Kimiä? Ihan loistava draama. ^^;

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 3rd, '07, 21:57

aijjaa..täytyy käydä kattelee jos sieltä löytyis.. :D
joo katon..ihan älyttömän hauska sarja..ekaks epäilin et oisko hyvä sarja ku Ella näytteli siin mut ny huomaa et se oli täydellinen valinta siihen hommaan. :lol ehdottomasti yks parhaimpia sarjoja.. :mrgreen:


Currently watching:1*Aim for Ace 2*Gal Circle 3*Hero 4*HYD2 5*Hana Kimi


Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

Jokunen
Posts: 3
Joined: Mar 4th, '07, 06:40

Uusi täällä

Post by Jokunen » Mar 4th, '07, 06:58

Kirjoitan ensimmäistä kertaa tänne.
Olen ollut kiinnostunut aasialaisista elokuvista noin 2 vuotta ja draamoja olen seurannut
vajaan vuoden..
Tällä hetkellä katson Hana Kimiä ja Hana Yori Dango 2.
Sarjoja olen katsonut 30-40 (Japanilaiset ja Korealaiset ovat suosikkejani.
Full House on ykkössuosikkini.

Tietääkö kukaan olisiko Suomesta saatavana aasialaisia sarjoja ja elokuvia?

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 4th, '07, 09:34

No elokuviahan voi löytyä jopa Anttilasta muutama. Suurempi valikoima on nettikaupoissa ja esim Filmifriikeissä.

Sarjoja en usko että löytyy ellei netistä tilaa... Eihän meillä ole näytetty niistä mitään telkussa. Tietty olis hauska nähdä että esim joku SubTV (joka on näyttänyt jo niitä latinalaisia telenoveloita) alkais näyttää jotain vaikka korealaista sarjaa. :lol Olis ihan huippua.

Ja 30-40 sarjaa oot kattonu? Aika hieno määrä. Ja jee, lisää porukkaa nauttii Hana Kimista. Fin_gurly, mäkään en ollu mitenkään vakuuttunu kun näin siitä jotain kuvia mut sit yks kaveri suositteli ihan sikana ja päätin katsoa ekan jakson. Sen jälkeen oli pakko todeta, että ihan loistavaa viihdettä. Harmi kun se on vaan 15 jakson pitunen, tosin. :/

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Re: Uusi täällä

Post by sungie » Mar 4th, '07, 10:02

Jokunen wrote:Tietääkö kukaan olisiko Suomesta saatavana aasialaisia sarjoja ja elokuvia?
Elokuvia kandee kattoa Videodivarin kautta. Ja yleensä ne kyllä tilaa jos ei varastossa oo. Ite ostan kaikki dvd:t YesAsiasta tai CDJapanista.

Minen kyllä toisaalta haluais mitään esim. korealaista dramaa suomen töllöön. Just niitten tekstien kanssa. Katson pääasiassa kaikki länsimaisetkin elokuvat enkku-teksteillä niin ei "osais" oikein suomea ees lukea XDcurrently watching: Fantasy Couple, Haikei Chichiue-sama

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 4th, '07, 10:15

Joo, ja tietty siin on tää elitismi puolikin. ;) On toisaalta ihan kiva diggailla jotain, josta valtavirta Suomessa ei oikeastaan edes tiedä! Suomisubit ei mua kyllä haittais jos ne vaan hankkis jonkun, joka olis oikeesti kaksikielinen (ja jos esim jotain My Lovely Sam-soonia alkaisivat näyttää niin sitten tietty myös enkkua pitäis osasta ;D).

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 5th, '07, 15:34

Hitsi ku Hana Kimi on niiiiiin lyhyt.. :cry: viel on viimenen jakso kattomatta.. :-) hmm...jotkut sanoo et siitä tehään toinen tuotantokausi mut en sit tiiä.. :unsure:
Currently watching:1*Aim for Ace 2*Gal Circle 3*Hero 4*HYD2 5*Hana Kimi


Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 5th, '07, 15:56

Fin_gurly wrote:Hitsi ku Hana Kimi on niiiiiin lyhyt.. :cry: viel on viimenen jakso kattomatta.. :-) hmm...jotkut sanoo et siitä tehään toinen tuotantokausi mut en sit tiiä.. :unsure:
Usein tuntuu että kaikki hyvät sarjat on liian lyhyitä :lol
Onneks k-dramat on sentään suht pitkiä verrattuna esim. japanilaisiin draamoihin.

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 6th, '07, 16:39

sungie wrote:
Fin_gurly wrote:Hitsi ku Hana Kimi on niiiiiin lyhyt.. :cry: viel on viimenen jakso kattomatta.. :-) hmm...jotkut sanoo et siitä tehään toinen tuotantokausi mut en sit tiiä.. :unsure:
Usein tuntuu että kaikki hyvät sarjat on liian lyhyitä :lol
Onneks k-dramat on sentään suht pitkiä verrattuna esim. japanilaisiin draamoihin.

mut se on itse asiassa parempi et jotkut sarjat on lyhyita, ku jos niistä tehtäisiin jotain 35 jaksoisia nii niihin kyllästyis tosi helposti.. :-) ainahan voi tehä uusi tuotantokausia..heh :lol


Currently watching:1*Aim for Ace 2*Gal Circle 3*My Lovely Kim Sam Soon 4*HYD2 5*Hana Kimi


Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 7th, '07, 09:11

Fin_gurly wrote:mut se on itse asiassa parempi et jotkut sarjat on lyhyita, ku jos niistä tehtäisiin jotain 35 jaksoisia nii niihin kyllästyis tosi helposti.. :-) ainahan voi tehä uusi tuotantokausia..heh :lol
Kyllä. Mutta joskus tuntuu joidenkin j-dramojen osalta että ne on vähän "kesken".
Tai sit mä vaan haluan lisää :lol


Currently watching: Dal Ja's Spring

User avatar
maakopla
Posts: 299
Joined: Apr 4th, '06, 14:15
Location: Finland

Post by maakopla » Mar 7th, '07, 10:28

WOW! Suomekileistä porukkaa! Wooo hoo!

nähty:
Jdrama
Nobuta wo Produce
Hana Yori Dango
Kurosagi
Antique
Engine
GTO
Dragon Zakura
Summer Snow
Beautiful Life

Kdrama:
Sang Doo
Full House
A Love To Kill
A Succesfull story of a bright girl
1% of anything
Goong
My sister in law is 19
Delightful Girl Choon-Hyang
Super Rookie
My Love Pazzi
Over The Rainbow
Princess Lulu
One Fine Day
My Name is Kim Sam Soon
Which Star Are you from

TW/C drama
It started with a kiss
Smiling Pasta
The Magicians of Love
Prince turns to frog
Devil Beside you

katson parhillaan:
Jdrama
Hyd season 2

Kdrama
Attic Cat
Bad Family
Spring Waltz
Goong S

TWdrama
Love Contract
HanaKimi

HanaKimi on kyl niin hyvä xD jakso 13 on viimeisin, jonka oon nähnyt! Se oli niin paras! Mun lemppari jakso!

Goong S on toinen mun lemppareist, se on pal parempi ku Goong. Suosittelen, en tajuu miks katsojaluvut on niin alhaalla. Musta jokainen jakso vaan paranee!

Kyllähän noi korealaiset sarjat on mun listalla niinku katsotuimpia ja myös lemppareita. Mut viimeaikoina taiwanilaiset on iskeny kanssa. Ehdottomat suosikit on The Magicians of Love ja Prince turns to frog. Vaikka on monta jaksoo ni ei oo kyl tylsää. Ihan parhaita sarjoja!

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 7th, '07, 13:55

maakopla wrote:Goong S on toinen mun lemppareist, se on pal parempi ku Goong. Suosittelen, en tajuu miks katsojaluvut on niin alhaalla. Musta jokainen jakso vaan paranee!
Eh, oot eka jonka tiiän noin sanoneen :blink
Mä katoin pari jaksoa ja lopetin siihen ko se oli mun mielestä aika blaah. Ehkä mä ootin liikaa sekä sarjalta että Se7eniltä..

Toisaalta, ei kyllä itse Goongkaan oo mun ehdottomia suosikkeja.. :P


Currently watching: Dal Ja's Spring, Rude Woman, Fireworks, Queen of the Game

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 7th, '07, 15:41

hmmm..joo en mäkään oikeen oo innostunut tosta goong S:stä..en sit tiiä mikä siin on ku mä katoin goongin vaan Yoon Eun Hye takia ku oon nähy sen x-manis kim jong kook kanssa :lol :lol
muuten alotin just kattelee tota my name is Kim Sam Soon..aivan älyttömän hauska sarja :lol
Hyun Bin on muuten aika hyvän näkönen :wub: :wub: :lol
Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*Lavender4*HYD2 5*Hana KimiJust Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 7th, '07, 15:54

Fin_gurly wrote: Hyun Bin on muuten aika hyvän näkönen :wub: :wub: :lol
On :wub:
Ja mä tykkään sen roolihahmosta tossa sarjassa :lol Tosin täytyy nyt sanoa että Oh Ji Hon rooli Fantasy Couple'ssa on kyllä yks parhaimmista miesrooleista k-dramoissa (Bi Full House'ssa on kärkikastissa tietty LOL)

User avatar
asiangirl0011
Posts: 2
Joined: Feb 17th, '06, 11:48
Location: Finland

Post by asiangirl0011 » Mar 7th, '07, 16:12

Hei.. kiva et täälkin on suomalaisia... Itse en ole suomalainen, mutta syntynyt suomessa...Oon vietnamilainen.. Ja rakastan korealaisia sarjoja... :D Kuuntelen myös korealaista ja kiinalaista musiikkia... Seuraan tällä hetkellä Dal Jas Springiaja Hana Yori Dango 2 ja suosittelen lämpimästi näitä sarjajoja niille, jotka pitävät komedia/romantiikka sarjoista.. :-) ja jos taas haluaa itkeä nii kannattaa katsoa Kyynelten päiväkirjaa...

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 7th, '07, 16:23

sungie wrote:
Fin_gurly wrote: Hyun Bin on muuten aika hyvän näkönen :wub: :wub: :lol
On :wub:
Ja mä tykkään sen roolihahmosta tossa sarjassa :lol Tosin täytyy nyt sanoa että Oh Ji Hon rooli Fantasy Couple'ssa on kyllä yks parhaimmista miesrooleista k-dramoissa (Bi Full House'ssa on kärkikastissa tietty LOL)
mun mielest So Ji Sub im sorry i love you:ssa on tosi hyvä rooli..tykkään ku eka se on sellanen paha poika ja sit se muuttuu sellaseks ihanaks :wub: hihihi :lol ja tietysti yks parhaimman näkönen mies näyttelijä Won Bin :wub: :whistling:Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*Lavender4*HYD2 5*Hana Kimi
Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 7th, '07, 16:39

Fin_gurly wrote:ja tietysti yks parhaimman näkönen mies näyttelijä Won Bin :wub: :whistling:
Ja Lee Junki, Eric + Kang Dong Won :wub:


asiangirl0011 wrote:Seuraan tällä hetkellä Dal Jas Springiaja Hana Yori Dango 2 ja suosittelen lämpimästi näitä sarjajoja niille, jotka pitävät komedia/romantiikka sarjoista..
Moissan :)
Dal Ja's Spring on kyllä katsomisen arvoinen. Hieman erilainen k-drama. Ja on mukava nähdä Minki näyttelemässä ko oon sen nähnyt vain X-Man jaksoissa.

User avatar
maakopla
Posts: 299
Joined: Apr 4th, '06, 14:15
Location: Finland

Post by maakopla » Mar 7th, '07, 23:36

sungie wrote:
maakopla wrote:Goong S on toinen mun lemppareist, se on pal parempi ku Goong. Suosittelen, en tajuu miks katsojaluvut on niin alhaalla. Musta jokainen jakso vaan paranee!
Eh, oot eka jonka tiiän noin sanoneen :blink
Mä katoin pari jaksoa ja lopetin siihen ko se oli mun mielestä aika blaah. Ehkä mä ootin liikaa sekä sarjalta että Se7eniltä..

Toisaalta, ei kyllä itse Goongkaan oo mun ehdottomia suosikkeja.. :P


Currently watching: Dal Ja's Spring, Rude Woman, Fireworks, Queen of the Game
Goong on kyllä yks turhimmista sarjoista johon oon tuhlannu aikaani. Katoin sen vaan sen takii et kaikki puhuu siitä ja se on yks niitä must K-sarjoja (josta kaikki puhuu). Ja sit ku alan jottai kattoo ni on pakko sit kattoo loppuun asti vaikka ois kuinka huono, ihan periaate vaan. UGH tulee mieleen 1 % of anything, siihen asti kunnes ne meni naimisiin oli ihan hyvä mut ne vimpat 6 jaksoo.... Tein sen kaiken vain ja ainostaan Kang Dong Wonin takia.

No joo, ei mustakan Se7en oo mikään huippu, ei ees mikään hyvänäkönen (ja sen ääni on inhottavan korkee) ja ne muutkin näyttelijät on aika *öööö* no ei mitään kaunokaisia. Tykkään kyl kummastakin kuningattaresta, aivan loistavia tyyppejä. SIt se Alex von *joku* --oli muuten ihan ybernaurettava sukunimi... se ihme opettaja oxfordista... mä vaan sitä et tajuuks se ees et se näyttelee jossain sarjassa? se on kyl ihan hukassa, seisoo vaan ja sanoo repliikit kuin mikäkin puukalikka xD Joop, ekan jakson jälkeen aattelin "jaah, oli se parempi ku Goong mut aika tylsä silti" tapani mukaan katoin sit lisää ja sit jäin koukkuun. Kang Hoon kaverit on kyl ihan superhauskoja, lisää scriiniaikaa niille!! Ja kyl täs sarjas on oikeesti hauskoja juttuja xD

Aloin tänään kattomaan My Girl sarjaa ku kaikki sitä kehuskele. Oli mahtava alku (2 ekaa jaksoo nähty), tuli siitä vaan jotenkin toi Full House mieleen. Ja huippu ihanat miesnäyttelijät <3 *läääh* Lisää, pakko ladata!

Kim Sam soon on kyl hauska sarja. Jotenkin se vaan ei nyt oo jääny pahemmin mieleen, katoin toss ajonkin aikaa sitten. Hyun Bin on kyl aika :wub: mut Daniel Henney jostain syystä ärsyttää mua, sil oli täs ihan samanlainen rooli ku Spring Waltz sarjassa. Jung Ryu Won taas on yks mun lemppari näis korealaisit naisnöyttelijöistä. Siinä vaan on sitä jotain... Se possupehmo oli muuten niin IHANA!

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 8th, '07, 15:27

joo My Girl on todellakin tooosi hyvä...ja muuten oli ensimmäinen korealainen sarja jonka katoin, ja on todellakin yks mun lemppareista.. :wub: :D
ahihi ja siinä on todellakin paljon silmän ruokaa ku siinä on Lee Junki :wub:


Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*Lavender4*HYD2 5*Hana Kimi
Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

Jokunen
Posts: 3
Joined: Mar 4th, '07, 06:40

Draamat ja elokuvat

Post by Jokunen » Mar 11th, '07, 03:29

Tietäisikö joku Thaimaalaisesta elokuvasta Dear Dakanda(Phuen Sant) ja Taiwanilasesta draamasta Summer X Summer?

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 11th, '07, 08:40

tota toi summer x summer löytyy ainakin dramawiki:stä..mut joo siin on päänäyttelijät Joe Cheng :wub: ja Cai Yi Zhen ) ..mut tosta thaimaalaisesta leffasta en tiiä.. :D :unsure:


Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*Lavender4*HYD2 5*Hana Kimi
Just Finished Watching:1*Sapuri 2*Kimi Wa Petto 3*My Boss My Hero 4*IWGP 5*Kurosagi

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 13th, '07, 01:06

Fin_gurly wrote:joo My Girl on todellakin tooosi hyvä...ja muuten oli ensimmäinen korealainen sarja jonka katoin, ja on todellakin yks mun lemppareista.. :wub: :D
ahihi ja siinä on todellakin paljon silmän ruokaa ku siinä on Lee Junki :wub:
Mulle eka k-drama jonka katoin oli Full House. Ostin sen DVD-boxin ihan hetken mielijohteesta vain :D
Kaikki jaksot tuli katottua kahdessa päivässä ku sarja oli niin hyvä :lol


Currently watching: Dal Ja's Spring, Fireworks

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 13th, '07, 13:58

hmmm..oon kans aatellu ostaa jonkun sarjan DVD:nä...mut en oo ihan varma koska niit hyviä sarjoja on niiiin paljon..ehkäpä joku Kimura Takuya:n Pride.."Maybe"
hahah :lol ja sit haluisin kans sen 1 litre of tears kirja...kattelin jos yesasia:ssa olis ollu mut en kyl löytäny.. :scratch: mut jos joku tietää mis niit myydään nii vois laittaa linkkii..?? :thumleft:
Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*Lavender4*HYD2 5*stand up!
Just Finished Watching:1*Hana Kimi2*Sapuri3*Kimi Wa Petto 4*My Boss My Hero5*IWGPt

shayla
Posts: 142
Joined: Mar 5th, '04, 20:31
Location: Finland

Post by shayla » Mar 18th, '07, 02:43

Ihan vain muistutuksena teille joilla jo on digiboxi; Yle teemalla tulee Aasialaisia dokumentti ohjelmia:

Ma 12.3. klo 21.00; Kiinan Hollywood
http://www.yle.fi/teema/dokumentit/kolm ... 11723.html

ke 14.3 klo 21.00: Kabuki (japanilainen taidemuoto)
http://www.yle.fi/teema/dokumentit/taid ... 11368.html

ke 21.3. klo 19.00; Tokion teknohemmot
http://www.yle.fi/teema/dokumentit/taid ... 11369.html

ke 28.3. klo 19.00; Taivaallinen yö (Japanissa)
http://www.yle.fi/teema/dokumentit/taid ... 11370.html

Japani-teema jatkuu 24.3. Teemalauantaissa, jossa sukelletaan manga- ja anime-kulttuurin maailmaan klo 20.00 alkaen.
Recently Finished: 1) Rooftop Prince 2) Witch yoo-hee 3) Hana Kimi (japanese 2007 version) 4) mei-chan no shitsuji 5) Absolute boyfriend 6) Birth of the rich 7) Me too flower 8 ) You''re beautiful 9) Six lovestories 10) Protect the boss
Currently Watching:

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 19th, '07, 14:27

Just lopetin Nodame Cantabile:n katsomisen ja oli älyttömän hyvä :w00t: haha..muuten tiätääkö kukaan et millon Nodame Cantabile 2 on tulos tai tuleeko yleensäkkään?? :O :whistling:


Currently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*14 Sai no Haha 4*stand up!
Just Finished Watching:1*Nodame Cantabile 2*HYD2 3*Hana Kim i4*Sapuri 5*Kimi Wa Petto

User avatar
wakaba
Posts: 26
Joined: Oct 30th, '06, 17:21
Location: Finland
Contact:

Post by wakaba » Mar 20th, '07, 21:45

Heiii, taidanpa kiusata juuri teitä parilla kysymyksellä! Tai siis lähinnä tiestä niitä, jotka ovat katsoneet korealaisia sarjoja enemmän.

Sain tässä hiljattain selvitettyä YesAsian kanssa kauan vaivanneen lahjakorttitapauksen ja olen suunnitellut mahdollisesti käyttäväni sen jonkin sarjan ostamiseen (ellen sitten sorru Stefanie Sunin kohta ilmestyvään albumiin). Mutta, korealaisia sarjoja vähemmän seuranneena ihmisenä tahtoisin tietää, oletteko sattumoisin nähnyt alla listattuja sarjoja? JOS olet nähnyt jonkin mainituista sarjoista:

- Mitä pidit (juoni, näyttelijät, jne)?
- Onko sarja ostamisen väärti?
- Jos olet nähnyt useita listatuista sarjoista, mikä on suosikkisi (ja miksi)?

Ja vielä, onko teillä kokemusta/tietämystä YesAsian ei-Amerikka-julkaisujen (Malesia, HK, Taiwan) englanninkielisten tekstitysten laadusta?

Tähän alle on listattu sarjat, joita harkitsen. Paksunnettu ovat sarjat, joista olisin ehkä eniten kiinnostunut.

A Love To Kill
Delightful Girl Choon Hyang
Full House
I Am Sorry, I Love You
My Girl
My Love Patzzi
My Lovely Sam-Soon
Watching: Nodame Cantabile, Slow Dance

User avatar
Vierran
Posts: 142
Joined: Nov 2nd, '06, 11:47
Location: Finland

Post by Vierran » Mar 21st, '07, 10:21

wakaba wrote:A Love To Kill
Delightful Girl Choon Hyang
Full House
I Am Sorry, I Love You
My Girl
My Love Patzzi
My Lovely Sam-Soon
Noista olen nähnyt kokonaan My Girlin ja My Lovely Sam-Soon, jotka molemmat olivat erinomaisia. Full Housea olen nähnyt jonkin verran, mutta se on mielestäni aika epätasainen, vaikka Rainistä kovasti pidänkin.

Ykköseksi noista kolmesta pistäisin My Girlin, jonka pääosissa olevat Lee Da Hae, Lee Dong-Wook ja Lee Jun-Ki kaikki tekivät erinomaista työtä Sarja oli myöskin todella hauska, vaikkakin loppua kohti siirtyi angstisempaan suuntaan. Kannattaa ehdottomasti hankkia.

My Lovely Sam-Soon on myöskin erittäin suositeltava hankinta. Tarinassa on Bridget Jonesmaisia piirteitä ja pidin erittäin paljon pääosanäyttelijöistä (Kim Sun Ah ja Hyun Bin). Tuon sarjan perusteella tuli katsottua myös Hyun Binin uusin draama, The Snow Queen, joka on todella hyvä!
Last edited by Vierran on Mar 21st, '07, 14:17, edited 1 time in total.

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 21st, '07, 13:28

hmm..Full House oli ihan jeesh..katoin lähinnä sen Bi:n takia.. :wub:
Mut My Girl on mun henkilökohtaisia suosikkeja..erityisesti pidin näyttelijöistä.. :D
MISA oli surullinen mutta kattomisen arvonen en sit tiiä onko se ostamisen arvonen :unsure: näyttelijät oli kyl hyviä:So Ji Sub, Im Su Jung... :mrgreen:
ja My Lovely sam Soon:ia en oo viel kattonu loppuun mut tähän asti on ollu hauska..nauranu joka jaksossa.. :PCurrently watching:1*My Lovely Kim Sam Soon 2*Gal Circle 3*14 Sai no Haha 4*stand up!
Just Finished Watching:1*Nodame Cantabile 2*HYD2 3*Hana Kim i4*Sapuri 5*Kimi Wa Petto

User avatar
maakopla
Posts: 299
Joined: Apr 4th, '06, 14:15
Location: Finland

Post by maakopla » Mar 21st, '07, 15:29

Ho ho ho!

A Love To Kill
Pidin tästä aika paljon. Hyvä toteutus ja kivat musiikit. Juoni oli ehkä vähän klisee ja loppu omalla tavallaan kaunis mutta mulle jäi vain yksi kysymys MIKSI?! Hyvä maku jäi suuhun kummiskin. Jos tykkäät vakavammista ja vähän surullisista sarjoista kokeile. Musta tää oli tosi laadukas ja näyttelijät oli ihan ok. Tosi kiva alku ja ehdottomasti loppu, jota et osannut odottaa.

Delightful Girl Choon Hyang
Tää on aika suosittu, ihmsiet tykkää ilmeisesti komedioista^^ Mutta musta hieman pitkäveteinen, vaikka tykkäsin näytteljöistä. Toisaalta VIHASIN sitä tapaa jolla tyttö pompotti sitä suloista poikaa. Se oli aivan kauheaa pmpotusta enkä tajua miksi se tyyppi tykkäs siitä tytöstä niin plajon. Mutta tosi hauskahan tämä oli vaikka ihan simppeli. Musta ei oo ostamisen arvoinen, en katosis toista kertaa. Mutta jos komedioista tykkää... ja ihan menevät musat.

Full House
Eka sarja minkää oon ikinä kattonu ja tykkäsin sillon ihan hitsisti. Nyt ku oon kattonu enemmänkin näit sarjoi niin eihän tämä sen kummalisempi, aika peruskamaa. Mutta kyllä on must nähä, jotenkin addiktoiva ja tekee mieli kattoo pariinkin kertaan. Kiva huumori mutta huono musa. Toteutus vähän laihaa. (pitävät samoja vaatteita monta päivää, aina vaan siivotaan, aika karu talo etc.) Mutta jos ois rahaa, kyllä ostaisin ehdottomasti

I Am Sorry, I Love You
En oo nähnyt mutta täähän oli aika kuumaa kamaa aikoinaan Koreassa (jollen erehdy), listalla kyllä on. Oon kuitenkin kuullu paljon negatiivista palautetta.

My Girl
Katson parhaillani, pari jaksoo jäljellä. En tajuu miks kaikki tästä tykkää niin paljon. Musta aika perus komediaa ja tuo mieleen Full Housen vaikkei paljon samaa ookkaan. Ihan kiva huumori, sai mut nauramaan monta kertaa hullun lailla. Loppua kohden kyllä vähän alkaa kyllästyttää koska... vaan ja vaan. Sitä samaa ja samaa, lopulta tuntuu että joka jaksossa on vaan sitä samaa jauhantaa. Alku oli tois lupaava ja addiktoiva. Mutta silti, kyl mä vaan ostaisin. Kiva toteutus, hyvät näyttelijät hauska musa. vaikka silti jotenkin sellanen "tää on nähnty jo monet kerrat" fiilis nous pintaan.

My Love Patzzi
Tää on ehdottomasti must nähä! Hyvät näyttelijät, kiva juoni (tosi surkeet musat :D ) oli tosi addiktoiva, hauska, mielenkiintonen! Tää on tosi ihana!

My Lovely Sam-Soon
Taaskaan en ymmärrä suosion syytä... oli kyllä komeita miehiä ja ihan jees juoni ja kivat musat mutta jäi vähän sellanen "tässäkö tää oli" jälkimaku. Mutta jso vasta aloittelet ksarjojen parissa tykkäät varamsti. Tän jaksasi kyl kattoo muutamaankin kertaan.

jos ite ostaisin listaltas ni tässä järjestyksessä:
A love to Kill
Full House
My Love Pazzi
I´m sorry I love you
My Girl
Kim sam soon
Delighful Girl

User avatar
zutsuu
Posts: 23
Joined: Sep 30th, '05, 23:40
Location: Finland
Contact:

Post by zutsuu » Mar 21st, '07, 23:27

Nyt katsottavana My Mighty In-Laws (kuva allekirjoituksessa), eli singaporelaista draamaa jotta erottuisi marginaalin massasta :sweat:... no ei. Ihan katottava tähän mennessä (4 jaksoa katsonut) ja mukavaa vaihtelua noista suositumpien maiden sarjoista.
Viime aikoina katsonut japanilaisen Byakuyakoun ja korealaisen Korea Secret Agencyn. Suosittelen myös miehille (aika naisvaltainen harrastus) XD

User avatar
wakaba
Posts: 26
Joined: Oct 30th, '06, 17:21
Location: Finland
Contact:

Post by wakaba » Mar 23rd, '07, 18:35

Hei, vastauksia!

Kiitos kaikille mielipiteistänne! Panen painavat sananne mietintämyssyyn ja toivottavasti ratkaisu syntyy tässä viikonlopun aikana.

Vielä kerran, kiitos! <3
Watching: Nodame Cantabile, Slow Dance

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 24th, '07, 11:26

Fin_gurly, miks me satutaan koko ajan fanittamaan samoja sarjoja? Eka Hana Kimi ja nyt Nodame Cantabile, jonka sain just eilen illalla loppuun. PARAS. Tykkäsin ihan sikana. Latailen just soundtrackia.

Loppu oli hyvä mutta joo, toka season olis tietty tosi jees. Kyl Tamaki Hiroshia kelpaa kattoo toiset ~11 tuntia. ;)

Nodame saa tässä pikku hiljaa suomisubit joten suosittelen kaikille lämpimästi niiden latailemista jos kiinnostaa... Ja tietty jos ei jaksa odottaa niin sit kattoo enkkusubeilla. :D Katoin just läpi ton ekan suomisubatun jakson ja hyvältä käännökseltä vaikuttaa, ei valittamista.

wakaba - Oon nähny noista vaan My Girl ja My Lovely Sam-soon/My Name Is Kim Sam-soon ja pidin molemmista ihan älyttömästi. My Girlin ostin itseasiassa just ite DVD:nä, omalla favourite-listalla ihan kärjessä. Sam-soon on harkinnassa. Sam-soon oli ihanan realistinen henkilöhahmojen osalta - okei, pari juttua oli jotka ei ehkä ihan realismin huippua ollu mutta yleisesti tosi laatu sarja.

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 24th, '07, 12:00

wakaba wrote:Heiii, taidanpa kiusata juuri teitä parilla kysymyksellä! Tai siis lähinnä tiestä niitä, jotka ovat katsoneet korealaisia sarjoja enemmän.

Sain tässä hiljattain selvitettyä YesAsian kanssa kauan vaivanneen lahjakorttitapauksen ja olen suunnitellut mahdollisesti käyttäväni sen jonkin sarjan ostamiseen (ellen sitten sorru Stefanie Sunin kohta ilmestyvään albumiin). Mutta, korealaisia sarjoja vähemmän seuranneena ihmisenä tahtoisin tietää, oletteko sattumoisin nähnyt alla listattuja sarjoja? JOS olet nähnyt jonkin mainituista sarjoista:

- Mitä pidit (juoni, näyttelijät, jne)?
- Onko sarja ostamisen väärti?
- Jos olet nähnyt useita listatuista sarjoista, mikä on suosikkisi (ja miksi)?

Ja vielä, onko teillä kokemusta/tietämystä YesAsian ei-Amerikka-julkaisujen (Malesia, HK, Taiwan) englanninkielisten tekstitysten laadusta?

Tähän alle on listattu sarjat, joita harkitsen. Paksunnettu ovat sarjat, joista olisin ehkä eniten kiinnostunut.

A Love To Kill
Delightful Girl Choon Hyang
Full House
I Am Sorry, I Love You
My Girl
My Love Patzzi
My Lovely Sam-Soon

A Love To Kill
Älä osta ellet halua heittää rahojas kankkulan kaivoon. Todella pettynyt sarjaan, vaikka pääosissa onkin kaks todella hyvää näyttelijää

Delightful Girl Choon Hyang
Ihan ok. Loppu alko olla vähän blaablaa. Oon kattonut sarjan läpi kerran ja tuskin katon toista kertaa.

Full House
Eka kattomani k-drama ~ ja eka ostamani boxi :D
Malesia-versiossa on sitten Engrish-tekstit, mutta kyllä niistä selvää saa.
Suosittelen ehdottomasti tätä sarjaa!

My Girl
Sarja on todella hyvä, yks parhaimmista :)
Ja DVD-boxi (SBS:n) on hyvä extroineen.

My Lovely Sam-Soon
Aion itte hankkia tän DVD-boxin heti ku löydän sopivan version sopivalla hinnalla.
Viihdyttävä drama jossa erinomaiset näyttelijät :)Ja noista teksteistä.
Ostan yleensä KBS/SBS/MBC versiot jos mahdollista koska niissä enkku-tekstit on hyvät. Full House mulla on tosiaan Malesia-versiona ja ne tekstit on ihan ymmärrettävät mutta on siellä aika ajoin ihan kummia sanavalintoja. Sama lienee HK-versioissa.

weylin
Posts: 25
Joined: Mar 24th, '07, 11:14
Location: North

Post by weylin » Mar 24th, '07, 12:45

Olen uusi tällä foorumilla :salut: , ja muutenkaan en ole nähnyt monia draamoja. Joten ehdotuksia yms. otan vastaan mielelläni. Tällä hetkellä olen katsonut pelkästään j-draamoja (My boss my hero oli ensimmäinen) mutta ajattelin nyt vilkaista Hana Kimiäkin.

Olin hiukan yllättynyt (positiivisesti tietenkin), kun huomasin täällä suomalaisen topicin.

User avatar
veracious
Posts: 135
Joined: Sep 15th, '06, 08:19
Location: Finland

Post by veracious » Mar 24th, '07, 13:02

Tervetuloa weylin! :D

Teksteistä vielä, käsittääkseni aika vaihtelevaa laatua. Mitä nyt noista tiedän niin My Girl Korea-boxissa oli vähän outoja sanavalintoja jonka takia pari kohtausta jäi vähän hämäräksi, mutta Sam Soonin katoin Vierranin muistaakseni hongkongilaiselta dvd-setiltä ja siinä oli tosi hyvät subit.

User avatar
sungie
Posts: 418
Joined: Nov 26th, '06, 13:00
Contact:

Post by sungie » Mar 24th, '07, 13:02

weylin wrote:Olen uusi tällä foorumilla :salut:
Moikka moi :lol

Kattele ihmeessä korealaisiakin draamoja :)

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 24th, '07, 14:10

weylin wrote:Olen uusi tällä foorumilla :salut: , ja muutenkaan en ole nähnyt monia draamoja. Joten ehdotuksia yms. otan vastaan mielelläni. Tällä hetkellä olen katsonut pelkästään j-draamoja (My boss my hero oli ensimmäinen) mutta ajattelin nyt vilkaista Hana Kimiäkin.

Olin hiukan yllättynyt (positiivisesti tietenkin), kun huomasin täällä suomalaisen topicin.
Joo tervetuloa forumille :thumleft: heh.. :DCurrently watching:1*strawberry on the shortcake2*My Lovely Kim Sam Soon 3*Gal Circle 3*stand up! 4*Corner With Love
Just Finished Watching:1*14Sai no Haha 2*Nodame Cantabile 3*HYD2 4*Hana Kimi 5*Sapuri

User avatar
Fin_gurly
Posts: 126
Joined: Sep 11th, '06, 14:44
Location: Finland

Post by Fin_gurly » Mar 24th, '07, 14:24

veracious wrote:Fin_gurly, miks me satutaan koko ajan fanittamaan samoja sarjoja? Eka Hana Kimi ja nyt Nodame Cantabile, jonka sain just eilen illalla loppuun. PARAS. Tykkäsin ihan sikana. Latailen just soundtrackia.

Loppu oli hyvä mutta joo, toka season olis tietty tosi jees. Kyl Tamaki Hiroshia kelpaa kattoo toiset ~11 tuntia. ;)
heheh..ihme sattuma :lol Nodame Cantabile oli todellakin yks parhaimmista sarjosita joita on nähy.. :D Mä todella toivon että toinen tuotantokausi tulis koska se sarja jäin jotenkin vähän kesken.. :unsure:
hmm..just kans alotin kattelee tota strawbetty on the shortcake..erittäin hyviä näyttelijöitä :wub: varsinkin Takizawa Hideaki(tunnettu 14sai no haha) ja Kubozuka Yosuke(yks lemppari näyttelijöista):lol samanlainen story ku Tree of heaven:ssä..btw katoin kans tosas pari päivää sitten ton Battle Royal 2:sen...en osaa sanoo oliko parempi ku eka osa mut ainakin tunteekkaampi oli :roll


Currently watching:1*strawberry on the shortcake2*My Lovely Kim Sam Soon 3*Gal Circle 3*stand up! 4*Corner With Love
Just Finished Watching:1*14Sai no Haha 2*Nodame Cantabile 3*HYD2 4*Hana Kimi 5*Sapuri

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests