Nem mintha nem lenne miről, csak sokan közöttük én is úgy éreztük, hogy ez inkább szakemberek területe...
Na meg nyár volt, és eléggé szétszóródva mindenki. Talán az ősz majd változtat valamit..
Kellemes hétvégét, és természetesen hosszú szép őszt is mindnyájunknak!
Nem tudom látod felvethetek e ide egy témát..az Ázsia Ékkövei oldal új hülyeségével kapcsolatban..tegnap úgy begurított, hogy jól beszóltam neki, akik ismernek tudják nem könnyű engem a békességes tűrésből kihozni...de ha sikerül..akkor joggal én is beszólok.
Csak aztán nehogy megint pont rám legyen ezért rám húzva a vizes lepedő! ..
A következőről van szó! Mivel nem az a tipus vagyok aki nem köszöni meg a feliratokat, sőt általában több helyen...meg lehet nézni kérdezni a fordítókat vajon valótlant állítok e., van hogy pár szóval fenti sorban is megköszönöm. DE ÚJABBAN..VALAMI SPAMBEÁLLÍTÁSSAL MINDIG VAGY LEGALÁBBIS AZ ESETEK TÖBBSÉGÉBEN VISSZAÍR HOGY EDDIGI HOZZÁSZÓLÁSOM 75 %-A EGYEZIK..EZÉRT SPAM ÉS NEM IS ENGEDI ELKÜLDENI, HACSAK NEM ÍROK MÉG .......SZÓT. Na most nem mindig van időm bő lére engedni, de mégis szeretem jelezni a lenti számoló miatt ahogy én is azok között vagyok aki megköszönte, ugyanis ott olyan személytelen. De mivel sokadik alkalommal jártam így tegnap már begurultam. Pedig nem mindig ugyanazokkal a szavakkal köszönöm meg, De van hogy csak röviden, van hogy hosszabban köszönöm meg. Az ott nem az az oldal, ahol kibeszéljük teljes terjedelmében az adott részt, legalábbis én biztos nem, legfeljebb egy két mondatban. Nekem azért vannak a fordítók fórumai na és az ADDICTS is többek között , hogy itt éljek ezzel a lehetőséggel!
Szóval azzal ott valamit tenni kellene, mert ez így tényleg tűrhetetlen..éppen elég gond van az életben a valós spamokkal, nem kellene az ilyen megoldásokkal borzolni az átlagember idejét és idegzetét.

.
Köszönöm hogy elolvasod, ér nem a Te Bántásodra Írtam, de gondoltam kiírom már magamból, mert mikor ez az egész elkezdődött már akkor is hiába jeleztem hogy ezt nem kellene!
Maradok tiszteletbeli olvasód!