Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 13 matches

by tunggal
Sep 18th, '09, 16:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

assalamualaikummmmm..halu haluuu...

selamat hari raya 1430H ..salam aidilfitri utk semua yg memeriahkn thread niii... =)
by tunggal
Mar 27th, '08, 04:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

farha ~ aku plan nk g sabtu ni..tp kol baper aku x tau lg.. aku xder album derang lg..rerasa ader lg ke jual kat sana?
by tunggal
Mar 11th, '08, 03:40
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

azra wrote:
Neway, back to kdrama, takde sesape ke tgk Hong Gil Dong....takde sesape pon komen :-)
aku tgh tgk Hong Gil DOng...addictive gler aku tgk..x sesia aku donlot ..hik hik..aku berjaya ajak osmate aku utk tonton bersama..hehehe :D ..
by tunggal
Feb 22nd, '08, 02:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

emykina wrote:guys..




aku tgk korea takde la smenye ensem lelaki2 nyer. tp dlm movie sme mcm ensem je. huhuhuhu
LoL..aku pon pernah terpk mender yg sama..hahaha...
by tunggal
Feb 9th, '08, 07:08
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

iekan78 wrote:
tunggal wrote:aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...
komen ko bahaya tuh!!!! marah azra nnt............
erkss ..ampon..x bermaksud utk kecik kan ati sesaper... :-(
by tunggal
Feb 8th, '08, 08:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

aku tgh tengok robbers...br smp ep 4..so far aku rasa cter dia cam biasa jer...hurm..x tau la..lain org lain pendapat kan...
by tunggal
Jan 28th, '08, 08:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

@iekan78

tu la..review suma ckp cter Hong Gil tu layan..aku pon br nk setat donlod..berusaha utk mendonlod...dgn jaringan internet yg terhad..LoL
by tunggal
Jan 28th, '08, 03:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

cter Hong Gil sedap ek..hurm..aku minat tgk yuri blakon..tp ..episodnye byk sgt...uhuh
by tunggal
Jan 25th, '08, 18:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

So Ji Sub pon :wub: .....baru aku tau yg actually watak dia dlm MISA tu originally dtawarkan pada LDG aku...tapi dia tolak sbb taknak act watak yg macam tu....rezeki si SJS :mrgreen: oo yer ker..br tau yg pasal watak tu..hehe..xper la rezeki SJS..disbbkan watak dia lam cter MISA tu la yg membuatkan...
by tunggal
Jan 25th, '08, 13:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

yup Lee Da Hae ngan Jang Hyuk http://wiki.d-addicts.com/Robber i just look at the rating...xtinggi...maybe xbest sgt kot...ntahla..xde korean drama yg gempak lg tahun nie...need to wait for JunKi's drama... aku tgh tunggu so ji sub nye drama thn ni....cain and abel ..hopefully cter tu OK..since it'...
by tunggal
Jan 19th, '08, 14:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

OMO OMO OMO dah dgr belum. FT ISLAND nak dtg MALAYSIA 29/03/08 HONG KI & WON BIN is <3333333 baca article bwh ni. ni baru exciting! tak dpt gi TVXQ hari tu pun tak kisah sbb babies aku nak dtg sini. ader autograph session kat Cinneleisure Damansara & show kat Sunway Lagoon !!! fo anyone yg tak kena...
by tunggal
Jan 19th, '08, 05:33
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

emykina wrote:aih.. cita2 aku dr dlu nk tgk gokusen tak tercapai. time ade kat dpn mata takmo tgk.. time da ilang ni br nk carik..

tumpang tanye, klo nk dolod series2 melayu mcm dunia baru ke.. puteri ke.. kat mane? bkn aku tnye tp ade org suh tlg tnyekan.. :D
try usha kat [link removed]
by tunggal
Jan 14th, '08, 10:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363174

hikki2me - wahh ko nk g tgk konsert SuJu eks..aku pon cam teringin jgak..tp tunggu details lu..hehe..tp kalo ader rezeki lebih aku nk g.. :roll