Search found 6 matches

by ydode
Aug 23rd, '09, 08:04
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2181
Views: 346542

halal ke restoran korea tu... halal jakim atau halal pengusaha non muslim... hati2...makan benda tidak halal api neraka jawabnya... Thank u mrvx 4 the reminder.. sememangnya kita kena jaga makanan yg kita makan.. ini utk pengetahuan korang, aku br dpt info drp http://www.zingrill.com.sg/seoulgarden...
by ydode
Aug 17th, '09, 01:02
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2181
Views: 346542

kalau restoran Seoul Garden jerla yg halal. makanan dia hanya barbeque/steamboat buffet (ayam, daging, seafood) + nasi, mee, mihun (semua raw), desert dll. Location kat One Utama, Plaza Idaman kat LRT Kerinchi, Mahkota Parade Melaka (setakat ni yg ni paling best ku pernah pergi), Penang, Singapore....
by ydode
Aug 16th, '09, 14:34
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2181
Views: 346542

salam sume..

dah lama aku xmasuk cni.. nak tanya klu ada sapa2 kat sini tau xkat mana restoran korea area kl ni yang halal n ok..

kamsahamnida.. :D
by ydode
Jan 18th, '08, 04:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2181
Views: 346542

hi u all!!! lama dah tak singgah cni.. quite bz actually :D .. tak sangka sampai dah bukak thread baru.. korang tgh ikut cite apa skrg?
by ydode
Jun 20th, '06, 16:08
Forum: Life & Relationships
Topic: What's your MAJOR??
Replies: 372
Views: 68978

im in my final year studying chemical engineering.. is anybody here taking this course here? hoping to meet some.. i will go 4 my practical training next semester and then i will graduate.. :cheers: what a release since i have been studying for about 6 years.. :D :D
by ydode
Jun 20th, '06, 15:53
Forum: Life & Relationships
Topic: What languages do you know?
Replies: 485
Views: 109395

i can speak fluently in malay and english.. basic korean, japanese and german.. really want to learn korean, japanese and chinese more seriously.. :-)