Search found 257 matches

by azra
Nov 1st, '10, 13:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Bulan depan ko gi tgh sejok giler tu.....kalo nak tgk studium....pegi sekali ke Manchester......ambik gambo banyak2 bagi aku tgk....mesti dah banyak perubahan kat sane....terase nak pegi jugak.... :blink

Tak sabo nak gi korea.....
tak sabo nak stalk byj...ahakz :wub:
by azra
Oct 31st, '10, 11:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

anakmelayu~~ tahon depan laa farha baru bace ko nye post *_*
by azra
Oct 18th, '10, 07:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Sume org dah addict kat 'mukebuku'' sekrg ni :P
by azra
Sep 7th, '10, 11:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Selamat hari raye utk semua........ :D
tak sabo nak gi korea.....agenda utame- nak stalk byj....hehehe :mrgreen:
by azra
Jul 3rd, '10, 14:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Yeobo saeyo......yuuhuuuuu.....anybody home??!!!! :unsure:
by azra
May 3rd, '10, 11:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Logo Simplysiti sejibik macam With S2 nye logo....hehehe :P
by azra
Mar 30th, '10, 11:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

gjpn1985 ~~ Utk sub twdrama ko ade tak?? Aku nak eng sub citer Ps Man 8) Nak tanye sikit....ade tak sesape kat sini yg ade komplit episodes of thai-lakorn The Princess aka Luerd Kattiya starring Tik n Oum?? Kalo ade....i waaaant 8) Boring nyee thread ni sekarang....dolu2 meriah je....satu ari sampa...
by azra
Mar 27th, '10, 17:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan talapia ku cayang.....secepat mane sub dikuorkan tu bergantong pade fansub .....kalo S2 yg wat mmg cepat......tapi masalahnye, diorg akan release utk VIA dolu....yg derma kat diorg.....so kite yg nak free nie, kene tunggu dlm 3/4 mgg.... 8) atau pon ikot mood diorg :mrgreen: Kalo Haru2sub wat...
by azra
Mar 1st, '10, 10:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aigoo!!! Tak reti laa aku mcmane nak dl sekarang nie..... :scratch: Boleh ke sesape terangkan dlm bahase malaysia tahap tadika?? :mrgreen:
by azra
Feb 25th, '10, 12:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku suke gak kat Nam Sang Mi sbb dia kiut.....tapi gelak dia kekadang mcm tak natural laa.... :blink
by azra
Feb 24th, '10, 05:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ Yang aku tak tahan tu mase nak dekat2 ending....
ingatkan betol laa terpisah 3 thn....rope2 nye 4 mlm 5 ari je sbb Pyung Gang gi Thailand....siap nangis2 sbb PG tak bg sms....hahaha :rofl:
by azra
Feb 21st, '10, 12:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Smile You......i liiiike :mrgreen: farha ~~ Goong dah dpt dah...dl balik, tapi tak sume eps 8) Nie tgh marathon Invincible Lee Pyeong Gang.....tak tau ade Seo Do Young....kalo aku tau, dah lame aku layan :D Nyesal btl laa aku mule tgk Autumn Concerto.... patot aku tunggu settle sume eps, baru stat t...
by azra
Feb 3rd, '10, 15:42
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

anakmelayu~~ Bukan veteren laa....tapi Sunbae :P
by azra
Jan 29th, '10, 11:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Yuhuuuu.....lame nye tak masok sinie..... 8) Farha ~~ Aku tgh giler dok tgk Smile U....best giler....di samping tu, aku tgh katam 2nd time U're Beautiful....hehehe. Tak stat lg God of Study. Nak tunggu banyak2 dolu....Haru2 kalo wat sub slow giler....tapi suke ambik projek banyak2 :roll Dah pindah d...
by azra
Dec 31st, '09, 13:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Selamat tahon baru, kengkawan :wub: :party:
by azra
Nov 12th, '09, 17:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Korang kene tgk kdrama Loving U 1000 Times.....Best giler :thumright:
by azra
Oct 31st, '09, 17:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Tak sabo nak tgk twdrama Down With Love - Jerry Yan n Ella :wub:
by azra
Oct 28th, '09, 16:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku dah habes tgk My Fair Lady.....ok ok jelah :P

Now nie memandangkan Hot Shot dah siap disub, aku pon marathon laa.....JERRY !!!! Wo ai nie !!!!! :wub:
by azra
Oct 27th, '09, 15:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

TQ hafizadam :salut: :mrgreen:

kengkawan, tau tak kat mane nak dl NERO free??
by azra
Oct 13th, '09, 15:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan~~ kat mane nak dl??
by azra
Sep 26th, '09, 16:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

I'm baaaack ....... :mrgreen: Mcmane korang nye raye?? best tak?? :-) Aku kureng sikit laa thn ni....agaknye sbb dah set kat otak lepas raye ni nak pindah....so, otak tu kat situ je :roll Yg best cume dpt makan ibu nye tat, tat kurma aka bantal pelok saloma n maruku.... best :thumright: kalo nak ras...
by azra
Sep 16th, '09, 02:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan~~ Nanti dtg rumah aku, aku hidangkan eh :P

farha~~ aku pon turot gumbire......akhirnye komplet jugak :cheers: . Tapi dvd player aku rosak la pulak....tgk kat komputer tak feel :roll
by azra
Sep 15th, '09, 06:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

:note: Hai selamat hari raye....kami semua ucapkan.....menikmati hidangan .....yg kami sediakan..... :note:
by azra
Sep 8th, '09, 17:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan~~ Ko dtg la bile2 mase pon.....call je konpem :mrgreen:
by azra
Aug 24th, '09, 12:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

:scratch: :mrgreen:
by azra
Aug 11th, '09, 03:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Entah laa....kekadang tempat2 awam ni, bile kite rase ramai org, takde org, bile kite rase takde org, aleh2 ramai la pulak :P .....mcm ari tu, ahad, aku gi MP, bukan main lengang lg...tu pkl 1pm tu....selalunye ramai sesak :scratch:
by azra
Aug 10th, '09, 12:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

milleu~~ Aku tak tau pon ko dok kat Melake 8) Yg kat Melake tu, kat Mahkote Parade....cube laa gi sekali, pasti nak gi lagi :mrgreen:
by azra
Aug 3rd, '09, 17:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

fleur_cherie~~ Yg kat Melake lg best kalo bandingkan dgn yg kat KL tu....lg banyak choice....sedap giler :thumright:

myke~~ Kat Qatar sane tu, ko belajo loyar burok, eh :lol City Hall ep 17 dah kuor :cheers:
by azra
Jul 28th, '09, 14:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ Ko pesan la myke bawak balik mat arab sorang :mrgreen:

myke~~ Ko dah pandai speaking arab ke?? :-)
by azra
Jul 23rd, '09, 10:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ meh aku ulang balik pernyataan aku kat atas tu......kontrek keje.....kontrek keje.....bukan keje kontrek.....hehhehee :mrgreen:
by azra
Jul 22nd, '09, 03:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

myke~~ Cian dia.... :cry: Kat dubai, kan ?? Bile ko habis kontrek keje kat sane?? 8)
by azra
Jul 21st, '09, 16:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan~~ Pegi....baru balik nie haa 8)
by azra
Jul 21st, '09, 06:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku nie actually baru je baik demam, batok n selseme....aigoo.....letih betol rase badan :roll Aku tgk bebdk, walo suhu badan naik 2 C pon tak ape2....still aktif, kalo org tua ni, naik 0.5C pon rase mcm dah takleh bagon dah...hahaha :lol

myke~~ Ko dah kat m'sia ke myke??
by azra
Jul 8th, '09, 11:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Hi myke :salut: ....ape kabo?? :mrgreen:

emykina~~ Ha ah...City Hall best giler......kelakor :lol
Yg paling aku tak tahan tu mase dia tahan pompuan tu dari jatoh hahaha :tv: Free2 dpt pegang :lol
by azra
Jul 5th, '09, 18:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

hurulaini~~ diorg tak wat softsub.....ade hardsub aje.....cube gi kat thread di soompi 8) Kat situ ade link utk dl :-)

Sub utk The Fool aka Accidental Couple dah siap sume2....yey yey :w00t: U all jgn lupe tgk tau....highly rekomended :mrgreen:
by azra
Jul 2nd, '09, 18:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

farha~~ Aku tgk Shining Inheritance 8) .....mule2 tu mcm tak best....lame2 ok laa pulak....tapi aku suke kalo dia ngan Oppa dia tu instead of Hwan :P
by azra
Jun 18th, '09, 06:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Yey, yey.....citer Cinderella Man dah settle dah :cheers: .....cepat tol diorg wat sub.....maklumlah, diorg tu peminat Yoona 8) Yg aku heran tu, apsallah BON boleh ambik sampai 4, 5 ari utk encoding :scratch: Aku encode pon 4,5 jam je :P Sub utk Stars Lovers dah diambik aleh oleh Haru2subs.....hopef...
by azra
Jun 12th, '09, 23:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

farha~~ Mesti tgk...takleh miss 8) Ade 2 actor yg aku suke.....Yoon Kye Sang yg walo tak hensem mane, tapi manis :P n ahjusshi dlm Coffe prince yg bersuare sexi tu :wub:
by azra
Jun 12th, '09, 17:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

ermac~~ Cinderella Man n The Fool tak habes lagik sub, soooo baik ko mule ngan Last Scandal, pastu Lawyers of Korea 8)
by azra
Jun 12th, '09, 14:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

ermac ~~ citer yg heppi2 --> Last Scandal, Cinderella Man, The Fool aka Accidental Couple, When its At Nite, Gourmet, Lawyers of Korea :lol ...... Kalo yg nak nangis n saket ati --> Cain & Abel :hissy: :crazy: ....Kalo nak yg geram --> A Mans Story aka Slingshot :rambo: twdrama yg kelako --> ToGetH...
by azra
Jun 12th, '09, 06:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Hehehe...actually aku dah agak jugak Song Hye Kyo tu :P Worlds Within tu mmg tak berape best.... membosankan :roll
by azra
Jun 10th, '09, 12:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ Ade sub ke?? Kalo ade, ko kate kat member ko tu yg kakak kesayangan ko nak pinjam :mrgreen:

ermac~~ SHK tu citer ape ??
by azra
Jun 8th, '09, 15:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Yeobo seyo.....hellooo...... apsal sonyap je thread.....takde org ke?? :roll

Kengkawan.....korang tgk laa The Fool aka Accidental Couple.....best :thumright: Kelako.....poyo je hero dia :tv:
by azra
Jun 2nd, '09, 11:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Bye bye :salut: ......nak balik JB :cheers: :mrgreen:
by azra
May 25th, '09, 03:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan ~~ baru sampai situ, adrenalin ko dah up :roll .....tu belom ape2 lg tu....baru nak mule je tu.....ko tunggu je laa....gerenti adrenalin ko meletop nye :crazy: kengkawan.....korang dah tgk Cinderella Man tak?? Best gak citer tu :thumright: Seronok tgk KSW belakon watak notti mcm tu.....taklah...
by azra
May 22nd, '09, 02:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Mgg nie aku takleh....mgg depan ade yg takleh...nmpknye kite set lain date laa 8) Aku kene pegi betday parti menantu aku tu....maklumlah, yg ke 7.....sesagt the penting...hehehe :lol Ape pon..... iekan , tak kire bile, ko tetap kene bwk nasi beriani yg ko masak dengan tangan ko sendiri :P ....bukan ...
by azra
May 20th, '09, 15:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Ape kate ko as org yg suggest nasi beriani tu yg masak...hehehe :mrgreen: Lagi pon aku teringin gak nak makan masakan hasil dari air tangan korang :P Aku tadi baru teringat yg ahad ni takleh sbb betday parti menantu aku :D .....so, next week ok :thumright: .....hope sume2 yg nak involve bolei bg jaw...
by azra
May 20th, '09, 11:07
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Eloklah sume dah settle :mrgreen: Kalo ikot sejarah, paling tension mase thread baru2 dibuke :-) .....bukan yg ni, tapi yg lame dolu :-) .....mungkin ade yg ingat lg....mase tu ade beberape org bertengkar pasal siti norhaliza :P .....hahaha...pasal minah tu pon boleh kecoh sethread :mrgreen: Mungkin...
by azra
May 20th, '09, 05:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Meh laa kopi-mengopi kat rumah aku ni haa 8) ....sume org dah tau kat mane :D

Ahad ni ok....Ahad depan pon ok :mrgreen:

tasha~~ Make sure emykina dah kopi sume cd yg dia pinjam dari aku tu, eh :P

iekan~~ ko dah tgk tak Love Letters?? :D
by azra
May 18th, '09, 01:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Entah ape2 laa AF ari tu?? 1 sbb hadiah.....cian Isma, dpt tropi je :glare: Yg juare dpt mcm2.....ageh2 kan laa siket :roll Ni sume sbb Aril masok balik laa.....tak dpt carik sponsor utk tpt ke 5 gaknye :P ....ape pon laa kan.....aku tak puas ati btl laa Aril tpt ke 2 :glare: ....kalo btl dia ramai ...
by azra
May 13th, '09, 17:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

hafizadam~~ apsal laa ko gelak2 kan org?? :roll
by azra
May 9th, '09, 16:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku dah agak dah....mesti Aril punye yg masok balik....entah ape2 laa..... :glare:

Ape pon, undian aku mgg depan hanye utk Akim 8)
by azra
May 5th, '09, 03:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan ~~ Takpe laa....kite wat same2 slow2.....asalkan ape yg kite mulekan, dpt di the end kan 8) Entah ape2 laa AF7 :glare: .....wat kitorg tegelak je tgk principle act sabtu ari tu :lol To me laa kan, its not fair laa utk 4 pelajar2 yg ke akhir tu, diorg dah struggle penat2, aleh2 pelajar yg dah ...
by azra
Apr 30th, '09, 18:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Bolei ke kalo buat belated betday party?? Kalo boleh, nanti aku nak buat lah :lol Tapi aku nak puzzle gambor BYJ ke.....LDG ke..... hehehe :D Tpt cd tu pon dia suke 8) .....dah siap2 simpan cd dia dlm tu :D Hari tu dia nmpk kain utk buat langsir gambor Ben10, besinar mate dia ala2 si Ben tu gak :mrg...
by azra
Apr 30th, '09, 05:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Hahaha...menantu aku bagik mcm2 8) .....ade beg Ben10 laa....pensil laa.....campor2 dlm kotak tu :mrgreen:

Dolu2 aku nak puzzle....mase tu ibu aku belikan utk anak jiran aku nye betday parti.....aku pon nak gak lah.....tapi sampai laa ni tak beli2 utk aku :cry:
by azra
Apr 29th, '09, 14:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ Ko ke yg bagi jam tu?? Ya Allah....tu laa present feveret dia 8) Bukan main canggih mainan bebdk sekarang ni :mrgreen:
by azra
Apr 27th, '09, 14:45
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

tapi, iekan, ko jgn heppi sgt :-) .....haru2sub tu nak siapkan Iljimae n Hate but Once Again pon terkial2 :P .....tambah lg Queen of Hswife.....pastu tmbh lg Brilliant Legacy :unsure: ......takot jadi mcm BON.....projek thn lepas pon terkial2 nak siapkan sampai thn ni :roll
by azra
Apr 22nd, '09, 14:56
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan~~ aku tau, lain kali ko dtg rumah aku, aku nak ko demo mcmane ko menari2 :mrgreen:
by azra
Apr 8th, '09, 05:26
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Jaring pon cekek darah :x ....dah nak seminggu ni, setiap pkl 1 am - 9 am, takde connection.....terbantot dl aku :glare:
by azra
Apr 7th, '09, 14:38
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku dah habis tgk BOF dah 8)

Spoiler BOF
Apsal laa ending dia mcm tu.....at least bior laa JunPyo sarong cincin kat JanDi.....after all they had been through :roll .....ni tak , proposal dia mcm tergantong je laa :glare: Tau laa mmg last2 diorg together2....tapi bior laa ade kepastian :blink
by azra
Apr 3rd, '09, 14:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Masalah sub dah settle dah....aku dl from kloofy je....senang :mrgreen:
by azra
Apr 2nd, '09, 09:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

frashdi~~ ape yg ko tulis tu?? tak paham aku :scratch:

Ade sesape tau tak mcmane nak tuko subtitle in .sub to .srt ?? 8)
by azra
Apr 2nd, '09, 03:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ akhirnye membesor gak nephew ko tu :mrgreen:


iekan~~ pandai btl astro.....ade lak citer pasal Hafiz dipulau.....nak naikkan undi dia la tu 8) Thn ni, aku sorang pon takde yg minat....aku selalunye suke yg bersuare unik.....mcm thn lps si Nubhan tu :mrgreen:
by azra
Mar 29th, '09, 14:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

alsa~~ Rmh ko kat mane?? :-) Kalo kat KL, ajak laa mak ko dtg rumah aku kat kajang ni haa.....bwk balik, copi sendiri, pastu pulang ngan pulot kuning beserte ngan ayam panggang kenny rogers :mrgreen:
by azra
Mar 29th, '09, 03:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Kalo kL aku tak tau laa, tapi jiran depan aku bergelap, yg sebelah lak, kitorg mati2 ingat dia join earth hour, sekali jap lg je nmpk diorg balik, patot laa rmh gelap, rope2 nye diorg kuor....hahaha , balik2 je teros pasang lampu :lol Yg sebelah kiri lak, tutop lmpu dalam, tapi bukak lmpu porch....h...
by azra
Mar 26th, '09, 16:54
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

farha ~~ ha ah....aku tau diorg dating...patah tumboh, hilang berganti....cepat lak tu :lol Aku actually tak bekenan sgt HJH....tak berape suke tgk mulot dia....hehehe :P Aku tak sabo nak tgk sape dpt BYJ.....untong oooo dpt dia....kaye raye....millionaire 8) Ade tak sesape tgk Boys Over Flower gun...
by azra
Mar 26th, '09, 09:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina ~~ aku tau ko bg kwn ko tu sempene nikah die....aku lak pertikaikan apsal arijadi aku ko tak bagi :P kalo ko nak dtg, dtg laa.....tapi aku nak sepinggan cup kek :whistling: Sesape yg tak tgk When its At Nite pon, baik cepat2 donlod....best tau :thumright: Suke tgk LDG belakon ala2 notti git...
by azra
Mar 24th, '09, 16:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

iekan ~~ Tak sempat2 lg nak gi kelas.....bizzy :P dainz ~~ Mmg nak balas....nanti dah konpem btl2, aku pm ko, eh 8) Eh ade tak sesape yg dah tgk kmovie Antique Bakery .....hehehe...best giler :thumright: ....ade Shin Goon from Goong n 'waffle guy' from Coffee Prince :wub: Highly recommended...link ...
by azra
Mar 24th, '09, 12:51
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

emykina~~ kecik ati aku tau..... :-( Arijadi aku ari tu, ko tak bagi aku kek pon :cry:
by azra
Mar 18th, '09, 05:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Aku actually suke On Air berbanding World Within.....WW mcm plot citer kdrama lain...yg paling aku suke On Air mase Kyung Min... adaptasikan line " dont be too surprise" dlm drama yg dia arah tu.....pastu dia senyum sorang2......mmg dia sorang je yg paham pon.....sooo sweet :wub: farha ~~ aku pun mc...
by azra
Mar 16th, '09, 03:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

hafizadam~~ aku rase diorg tu asyik dok accident sbb sume org keletihan.....sbbnye terkejor2 wat shooting.....sampaikan crew n pelakon tak cukop tido n makan 8)

fleur_cherie~~ On Air tu pade aku best gak 8) Taklah boring sgt :-) Jatoh cinte kat PD Kyung MIn :wub:
by azra
Mar 14th, '09, 17:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Agak2 korang pelakon lelaki pon kene tido ngan PD gak ke....hehehe :mrgreen: Mane laa tau............ :whistling: Actually, from wat yg aku dgr dari sumber yg bolei sgt dipercayai...... pelakon pompuan kite pon same je lbh kurang..... tapi tak laa dipakse.....sbb they all rela :P Kalo nak hidop sena...
by azra
Mar 14th, '09, 05:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

Manager pade pelakon pompuan BOF yg bunoh diri tu dah dedahkan kenape dia bunoh diri :roll Rope2 nye, dia kene pukol n kene pakse tido ngan PD :glare: Tak tau la PD yg mane satu, tapi menurot laporan PD tu ade kat Jepon now nie...so diorg rase bukan PD BOF laa :-) ...lagi pon kejadian tu setahn lps....
by azra
Mar 14th, '09, 05:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

dainz ~~ kipas susah mati --> die hard fan :mrgreen: Aku ade citer tu.....adalah lbh disyorkan , ko dtg rmh aku ambik cd tu n kopi sendiri 8) Sbbnye, aku malas kopi-mengopi nie :P Nanti aku pm ko :-) iekan ~~ Aku encode gune TMPGEnc..... tapi biase laa, setakat tu jelah aku bolei ajo ko :| ....yg s...
by azra
Mar 14th, '09, 01:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2183
Views: 351370

farha~~ aku pon ade dgr gak...tapi tak dpt nak tangkap lagu ape laa :unsure: Yg salah satu lagu tu, lagu ape?? :-)