Login Issue? Delete D-addicts cookie from your browser settings and login again.

Search found 118 matches

by anakmelayu
Aug 21st, '16, 08:04
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Re: Malaysia D-Addicts

:wub:
by anakmelayu
Mar 5th, '15, 03:18
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Re: Malaysia D-Addicts

salam.. lama x meng reply dalam post ini? hehe.
by anakmelayu
Aug 7th, '12, 00:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

selamat berpuasa :)
by anakmelayu
Jan 25th, '12, 04:50
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

selamat tahun baru :)
by anakmelayu
Jan 10th, '11, 14:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

@malay_tiger - alhamdulillah, mak macam mana sekarang. doa yg terbaik buat mak kau

@belladona - haha kena paksa tgk citer ni., member yg paksa tu sampai pagi tunggu nak stream dkt dramacrazy......seb baik ada baek ji young je baru nak tgk

@hiroi36 sy pon baru juga..
by anakmelayu
Dec 5th, '10, 17:48
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Bulan depan ko gi tgh sejok giler tu.....kalo nak tgk studium....pegi sekali ke Manchester......ambik gambo banyak2 bagi aku tgk....mesti dah banyak perubahan kat sane....terase nak pegi jugak.... :blink Tak sabo nak gi korea..... tak sabo nak stalk byj...ahakz :wub: salam, selamat pulang...x jadi ...
by anakmelayu
Oct 31st, '10, 13:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hahaha @azra korang sume nak gie korea ek,

aku bulan depan pegi uk (sementara tgh murah)....tgk2 stadium je....kalau tidak budget tuh dh lepas pegi korea....nilah nak mintak lagu2 nanti unggu dkt airport takdelah boring sgt huhu
by anakmelayu
Oct 28th, '10, 10:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

farha~~ tolong carikan album Kim Yeo Hee...plzzzz :salut:
by anakmelayu
Sep 12th, '10, 10:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haahaa..salam syawal
by anakmelayu
Aug 17th, '10, 11:18
Forum: Life & Relationships
Topic: What is your occupation??
Replies: 287
Views: 89065

event management for local telco company..
by anakmelayu
Aug 17th, '10, 11:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

salam ramadhan
by anakmelayu
Jul 22nd, '10, 10:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

assalamualaikum..sibuk keje skang, byk event ..hehe
by anakmelayu
Jun 15th, '10, 10:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

salam,

sume demam world cup skang ni.
by anakmelayu
Apr 14th, '10, 04:11
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hehe..kita baca jeh skang.
by anakmelayu
Jan 30th, '10, 10:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

asslamualaikum..

org veteran je yg teringat zaman dulu2 ni..haha
by anakmelayu
Jan 7th, '10, 06:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

assalamualaikum..salam assalamualaikum...salam semua, saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!! Cit "tak perasan pula ada komuniti malaysia dlm forum ni"...hahaha... yelah baru reply dlm topik, untuk tahun ni... insyallah lepas ni aktif balik selepas kehidupan kembali ter...
by anakmelayu
Jan 2nd, '10, 04:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!
by anakmelayu
Feb 7th, '09, 06:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

azra wrote:Tapi selalunye kalo wat gathering makan2....mesti masing2 tak bizzy :mrgreen:
hehe :P
by anakmelayu
Feb 5th, '09, 10:08
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Kak Azra - Link Star Lovers Subbers team - http://sl-subbers.blogspot.com/2008/12/sl-sub-team.html tapi dah dapat permission dr viikii ker nak release subs tu. saya tgk belum lg. sesape yg nak East Of Eden tu aku boleh pinjamkan. kalau nak burn kan pun boleh. tp tunggu habis dulu cerite dan dtg jum...
by anakmelayu
Jan 28th, '09, 16:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

tuhlah aktiviti sengang budak2 lama ni... sapa yg mula dulu pon tak tahulah (hahaha)...btw korang nak page 200 tuh spam lah mulai skang, nanti biar org lain rasmikan hahaha
by anakmelayu
Jan 28th, '09, 15:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haha--tahniah :party:
by anakmelayu
Jan 28th, '09, 14:42
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

iekan ~~ Aku tgk je citer East of Eden tu.....tapi aku tak burn pon :P ....pas aku tgk, aku delete....sorri :salut: Kalo aku, aku jual je :whistling: .....yg kite beli pon mcm cetak rompak jugak :P Kite download, gune karen kite....pastu encodekan....pastu burnkan.....hasil penat lelah kite gak.......
by anakmelayu
Jan 18th, '09, 13:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

citer pasal torrent ni aku satu bende pon tak tahu..hehe 8)
by anakmelayu
Jan 13th, '09, 06:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

azra wrote:Aku pon nak join boikot2 nilah 8) .....tapi.....
lepas aku makan zinger tower kat KFC dolu :P ....takot promosi abis :mrgreen:
takpe..suh laa org blanja..asalkan makan tak bayar pakai duit sendiri, kira boikot lah tuh.....hahaha :lol
by anakmelayu
Jan 8th, '09, 02:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

farha wrote:


kalau malas gak nak download boleh jer minatk tolong sesapa kat sini pinjam mana2 series dan bawa balik burn sendiri. kita org bukan nyer kedekut kalau setakat nak bg pinjam tp jgn buat macam harta sendiri lak..
hahaha, nicely said
by anakmelayu
Jan 7th, '09, 01:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

kat sini banyak gile drama+tv show... taiwan ada china ada korea ada singapura ada jepun ada malaysia takde.. so kalau nak apa kena la tanya personal.. kalau nak tau sapa minat apa.. rajin2 la baca dari awal threat... kalau nak rajin lagi download la sendiri.... kalau internet slow, upgrade la spee...
by anakmelayu
Jan 1st, '09, 01:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

selamat tahun baru!!
by anakmelayu
Nov 10th, '08, 08:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hi juga, sy pon org baru.. apaan diatas sih
by anakmelayu
Nov 2nd, '08, 05:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

azra wrote:Ajak je le MIss Q tu sekali :P :mrgreen:

farha~~ Bile ko nak dtg rumah aku ni?? Cd2 ko tu dah berlapok kat cini :mrgreen:
hehe ajak pada yg sudi :wub: ....
by anakmelayu
Nov 1st, '08, 09:31
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

dekat juga ngan office aku... nanti2 gie lunch kat the weld aku singgah kejap arr...


ImageImage
by anakmelayu
Oct 17th, '08, 10:10
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

khabar baik!!!! lama tak dengar khabar!!!!!!!!1 :cheers:
by anakmelayu
Oct 9th, '08, 04:00
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

azra wrote:
anakmelayu wrote:
nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..
Betol ke ape yg aku bace?? :blink Atau hanye khayalan semate2?? :P Betol ke ko nak join sekali??
nak gak jumpa bdk2 lain...asyik tgk gamba je, gila bayang jadi ek
by anakmelayu
Oct 9th, '08, 01:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Aku dah selamat balik ke rumah....Home Sweet Home 8) :D Thn ni tak buat open house 8) ....pembantu peribadi aku takde :P .....tapi kalo korang nak dtg, janji 1 ari, aku wat khas utk korang je....nanti aku masak2 sikit2 je :mrgreen: nak ikut.... haha...kalu segan2 nak masak, buat pot luck le..
by anakmelayu
Sep 30th, '08, 15:05
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Salam lebaran, selamat hari raya!!!!
by anakmelayu
Sep 29th, '08, 01:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

heh, akukat opis...tgh keje lagi nie...opis pon golap, menyahut sesyahdu syawal hatiku ini... :cry:
by anakmelayu
Sep 23rd, '08, 06:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haha..aku tahun tershopping lebey plak...plg meriah selama aku bernafas & sambut raya.....heh, sume salah bos aku... mana taknya hari OT kat mall cari brg2 raya, dah bos suruh, kene teman...siut jeh :glare:
by anakmelayu
Sep 19th, '08, 00:55
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

lagi naik harga minyak,lagi mahal harga flight ticket...dulu nk balik msia leh je RM 3 000,skarang kene fork-up RM 4 000 nk balik msia!nk balik!!!!flight mahalll!!!!sedih!!!!T_T pegi balik dua kali dah cukup buat duit hantaran tuh...hehe :wub: 31 org dlm list anwar...hopefully pak lah taklah buat h...
by anakmelayu
Sep 16th, '08, 07:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

31 org dlm list anwar...hopefully pak lah taklah buat hura-hara cam Samak kat thailand, ataupun guna ISA sumbat MP tuh dlm penjara ... btw minyak skang setong rm92 :whistling:
by anakmelayu
Sep 8th, '08, 01:53
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

anakmelayu ~~ sesekali tu, pegi laa buke kat rumah bakal mentue 8) :mrgreen: hehe kalau org berbudi kita berbahasa, kalau cik Q sudi, baru boleh merasa berbuka...haha .. @hikki2me , teknikalnya aku duduk dkt dlm daerah shah alam... tapi ank pak zain tuh tgl dkt kayangan height... btw aku bkn jemaah...
by anakmelayu
Sep 2nd, '08, 01:28
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hehe, aku berbuka dkt masjid je (kurma + ikan jacket + kari ayam pon sodap + sayuran berkuah + air sarip) then lepas semayang jumpa anak pak zain....hehe 8 rakaat je dia semayang terawih (kot sapa2 nak jumpa anak pak zain nih, masjid aircond ni ok arr tak ramai jemaah, imam pon pkai gear 6 je)...sek...
by anakmelayu
Sep 1st, '08, 00:24
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

cakap mak

salam ramadhan & semoga dapat keberkatan atas semua amalan kita dalam bulan yg mulia ni..... insyallah.... semalam terawih anuar zain terjumpa aku... hahaha, semayang 8 rakaat jer...bagus anak pak zain nih Aku ni haa......org kate blm kwn :P .....kalo laa betol....... aku usha anakmelayu :wub: walo ...
by anakmelayu
Aug 26th, '08, 00:47
Forum: Life & Relationships
Topic: Do you remember life without computers and internet?
Replies: 120
Views: 56434

we have atari console game (d kong, mario, contra), walkman (cassette tape), vhs (not vcd/dvd)... yesterdays when i was really young ...haha
by anakmelayu
Aug 21st, '08, 13:06
Forum: Life & Relationships
Topic: Post your pictures thread!!! Post them!
Replies: 3137
Views: 719469

hi all

from malaysia! :lol

Image

Image[/img]
by anakmelayu
Aug 21st, '08, 11:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hey long time not hear from u....camne kat nz? hopefully sume nye ok hehehe...ok je...rasenye...hahahaha...kite balik msia 28/8 ni....tak sabar nk puasa kat msia!hehhehe...leh gi pasar ramadhan!rase cam nk balik skarang je! :wub: haha.. nak rindu tak bely plak. nanti ada yg marah, maklumlah setia p...
by anakmelayu
Aug 18th, '08, 11:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

harliey_nick wrote:hahaha probly coz i haven't seen this kind of drama before...not much into melodramatic suspense whatever drama...slalu tgk yg happy2 je cam my girl...hehehe...tapi rasenye cite ni cam best...
hey long time not hear from u....camne kat nz? hopefully sume nye ok
by anakmelayu
Jul 23rd, '08, 11:32
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

sizuka wrote:
setokoji wrote:aku suka la ko anakmelayu! time kasih la back-up aku bdk baru, ehehehe
wah... wah... tau ler minat dgn anakmelayu... tapi tak yah ler post sampai 4 kali nak kasi tau dia.. hehe gurau je..
minat sikit2 dah la ye.. nanti marah lak Miss Q kita.. :P
haha ye saye aku setia pada yang satu
by anakmelayu
Jul 20th, '08, 07:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Perluilah saya mengingatkan kengkawan bahawa forum ini BUKAN diwujudkan untuk cite psl isu minyak dan politik... Sekian Actually, tradisi kitorg kat sini, ape jua tajuk boleh dibincanglkan kat sini.....tak kire laa pasal drama, isu semase, alien, hal2 paranormal, politik etc :mrgreen: Walo bagaiman...
by anakmelayu
Jul 15th, '08, 17:15
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

@anakmelayu... ape yang ko cakap ni..xpaham aq..boleh tak terangkan macam aq budak umur 10 tahun?huhu.. kalu budak lagilah aku tak bley nak terangkan... lagipun G kan tak kasi budak2 bergiat dlm politik, yg blaja kat U pon ada akta AUKU.. TQ bengong apa Shabery tu... dia jawab soalan dengan mengutu...
by anakmelayu
Jul 15th, '08, 14:23
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haha lawak betul aku tgk Shabery debat dgn anwar... dari mula debat menyerang peribadi anwar, langsung tak faham soalan & tak menerangkan dasar langkah kerajaan... (anwar tak cakp guna duit petronas , dan penurunan 50 sen langkah pertama! serta syarikat ipp ni mengaut keuntungan dari TNB dan Petrona...
by anakmelayu
Jul 12th, '08, 13:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

aku nyer average dunload speed laju2 pun dekat 700kb/s-800 kb/s
by anakmelayu
Jun 25th, '08, 15:04
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

aku baru jadi pakcik..dapat dua anak buah (umar rayyan & naufal irfan)...hehe actually 2 bbf aku dapat anak...so beli hamper yg dah siap ke/ beli baju bayi lebih berbaloi?... aku tgk harga lebih kurang RM60-80 (anakku & baby kiko)...... tak pandai nak window shopping, ingat nak beli & belah ...cuz s...
by anakmelayu
Jun 15th, '08, 11:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

farha wrote:
p/s - anakmelayu kalau kau gentleman tolong ler upload tu MissQ satu album All In. teringat aku Song Hye Gyo & Lee Byung Hyun dlm drama ni. One of my fav drama of all time
ye saye :wub: ..cik H ni dunload link awak

all in ost
http://rapidshare.com/files/122588718/all_in.rar.html
by anakmelayu
Jun 13th, '08, 18:43
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-) Jodoh yang baik tu..... kau ke orangnye?? :P hehehe :mrgreen: amin.. Hepi besday untuk Miss Q :party: Thanks!! Wah, happynye ade org wish sampai kat sini... :lol :wub: semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-) Haha... terima kasih. T...
by anakmelayu
Jun 12th, '08, 10:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

sizuka wrote:Hepi besday untuk Miss Q :party:
semoga panjang umur, murah rezeki & jodoh yg baik :-)
by anakmelayu
Jun 10th, '08, 12:09
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

ye saye..lepas ni pon nak layan Last Scandal
by anakmelayu
May 29th, '08, 12:06
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

aku pon budak baru gak...tapi dah lama dunload dram kat sini...baru je tahu kat sini ada komuniti malaysia..haha
by anakmelayu
May 17th, '08, 13:24
Forum: Life & Relationships
Topic: Where do you sit in the classroom?
Replies: 67
Views: 21610

haha based on user vote .... a lot of people really do get sleepy during class :sleeping:
by anakmelayu
May 14th, '08, 10:37
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haha...thanks sume mdac family member..aku ngan ahli2 lama yg lain aku cuba selalu tgk2kan "rumah" kita ni....apa pon kita kene jaga "rumah" kita.....heh
by anakmelayu
May 13th, '08, 15:16
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

This hardly seems like freedom of 'speech'. More like flaming. Consider this a warning. thank you very much :salut: boris7 .. There are many confusion when it comes to matters of race and religion. Speak respectfully of it or not at all. btw,hope this will help... go to the nearest mosque, meet wit...
by anakmelayu
May 13th, '08, 14:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

farha..kau tekan report kat bawah post borisplsgrowup tadi je..hantar petition ban je dia ni
by anakmelayu
May 13th, '08, 14:20
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

@boris_pls_grow_up, ur are so ignorant and racist...pls keep your bad opinions to yourself... ...

mod pls ban this user!! :pray:
by anakmelayu
May 12th, '08, 12:27
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Charice Pempengco, last aku tgk budak ni nyanyi ngan KyuHyun super junior haha at last dpt tgk budak nie nyanyi kat oprah 12/5 http://www.youtube.com/watch?v=G5si9j6Nxdw yg tak kenal budak ni bley tgk lelain show Paul O'Grady-london http://www.youtube.com/watch?v=wP6DG1iIkSk&feature=related ellen De...
by anakmelayu
May 9th, '08, 12:13
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

dahlah tuh.....jgn flame2...org tua2 kadang perlukan perhatian, manalah tahu dia trauma masa kanak2 dulu sewaktu dimalaysia, ke takde rakan nak berbual sbb single lagi...so diluahkan kat sini...ikut cam azra tiluh, jgn layan..... nasihat aku "fikir sebelum tulis, tapi jangan tulih semua yg ko fikirk...
by anakmelayu
Apr 29th, '08, 12:29
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

emykina wrote:
azra wrote:anakmelayu~~ Ni yg aku nak marah ni :crazy: ....kalo org2 tua je yg rasmikan, macamane dengan aku yg mude remaje ni :P :mrgreen:
nicely said
:P ..haha.. kalu muda remaja, kena tunggu page 600 ratus lah baru rasmikan...
by anakmelayu
Apr 28th, '08, 11:12
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

haha..nape sume nk page 100? nape x wt page 50 ke...51 ke.. neway...bukan cite korea dari dlu lg dh stereotype ke? page 100, 200, 300, 400..... 1000... like i said.. sentimental value.. memories of the good old days.. huhuhu korang spam ler bebanyak...pastu korang kasi can kat org2 tua rasmikan ek ...
by anakmelayu
Apr 11th, '08, 16:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

takde la susah sgt... kerje MENAIP je.... baring pun boleh buat... :x subbers ni buat sub semuanya hobi diorang@buang masa@suka hati diorang@etc... takde paksaan pun... kalau nak tarik diri bila2 pun boleh... tapi fikir tanggungjawab tu.... anakmelayu ni mest tak pernah tgk isi file .srt.... cuba l...
by anakmelayu
Apr 5th, '08, 13:46
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

susah ke buat sub? nape kena beramal buat sub nih?
by anakmelayu
Mar 21st, '08, 18:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

azra wrote:emykina~~ Kau salah paham tu 8) .....bukan tak boleh laa....dia cume terkejut je :P

hahaha baik punyeee
by anakmelayu
Mar 16th, '08, 10:01
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

M & T :lol
by anakmelayu
Mar 13th, '08, 16:22
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

Ok.....aku rase enuf about politics....takot makin hangat nanti... kita kat sini yg bergadoh n the politicians yang makin kenyang :P Kite hampeh pon tak dpt ape :whistling: Haha aku setuju tu..... apa aku baca dari post sblm ni susah nak beri ulasan tanpa sentimen & prejudice, ada je pendapat melul...
by anakmelayu
Mar 11th, '08, 16:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

2 drama jeh aku tgh follow Single Dad in Love + likeable or not...sanggup balik 5.30 pastu tak kluar sampe pkl 10.30 mlm...siut jeh dah takbley dunload cuz tak cukup space dlm hdd ni
by anakmelayu
Mar 10th, '08, 17:21
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hehe..marah kan tandanya sayang..... tegur jeh tuhlah ada errr bukanlah apa, kalu bagi pendapat yg berfakta kenalah betul2, selidik dulu baru tulih -tulah pasal merebak khabar angin....kita hendakkan berdiskusi tuh berilmiah dan bermakna..... lainlah bagi cerita/pendapat yg subjektif cam SHK tak law...
by anakmelayu
Mar 10th, '08, 12:57
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

anakmelayu ~~ rindunye aku kat ko :mrgreen: Makkal Sakti tu ape?? :unsure: iekan ~~ Aku ngundi kat Kajang...tapi kawasan aku yang sepelaung aje dari bandar kajang ni dah masok dalam dun Bangi n parlimen Serdang :roll Tapi Pas menang Dun Bangi :D jgnlah rindu kat aku, marah sorang tuh plak...makkal ...
by anakmelayu
Mar 9th, '08, 19:59
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

hehe..salam anak cucu tumpang lalu- streamyx tmpt aku rosak- cable kena rosak/curi... tmpt aku masey keris berkarat- menang pon sbb undi pos jeh (tambah tolak 600 undi) as kat sg.buloh nih byk kem askar... cies takde harapan tol + minyak diturunkan...tapi ada harapan tak kilang carlsberg kat batu 3 ...
by anakmelayu
Feb 22nd, '08, 12:39
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2195
Views: 363019

liakable or not- ada sesapa tahu cb mana ada drama ni?..

assalamualaikum sume, anak cucu tumpang lalu