Search found 19 matches

by hurulaini
Apr 14th, '10, 07:11
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

annyeong yorobun.....lama tak menyampuk kat thread ni.....hehehe
korang layan drama apa skarang ni? aku skarang tengok drama Oh My Lady, Cinderella Unnie dengan Personal Taste....3-3 memang best...woot....japan series x layan dulu....sub lama bebenor nak tunggu...hehehe
by hurulaini
Feb 13th, '10, 11:08
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

just nak share ngan korang, aku ada buat list download link & subtitle link utk drama korea yang sedang ditayang, sila-sila la jenguk ~ http://hurulaini.net/january-february-2010-korean-drama-download-schedule/ list untuk drama jepun pun ada gak ~ http://hurulaini.net/japanese-winter-2010-drama-sche...
by hurulaini
Dec 29th, '09, 16:58
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

hello semua @shoegal, hari tu pun ada yg tanya saya mana nak cari dvd city hall...hehe....x sure la...try cari kat speedy @Tendou_90, IRIS mmg best...You're beautiful mesti tengok....best giler...hehehe....Queen Seon Duk pun best, tapi panjang rrr...62 episod... byk yg kata JIN best jugak.... @sajer...
by hurulaini
Dec 13th, '09, 07:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

salam semua....

hehehe....aku sama dengan naadianaa, tunggu sub habis keluar dulu baru tengok satu siri habis2...hehehe

wah, nampaknya semua look forward dengan Tokyo Dogs....drama lain mcm mana pulak?hehehe

aku skarang tengah tengok IRIS dengan Queen Soen Duk...memang best 2-2....hehehe
by hurulaini
Nov 10th, '09, 09:36
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

A.N.Jell tu sebenarnya You're Beautiful @ You're Handsome.....best giler crita ni, sangat recommended :thumright: :thumleft: latest drama korea boleh rujuk sini --> http://fansub.d-addicts.com/Kdrama_Fansub_Map:2009 (skarang dah 4th Quarter) IRIS & Queens Return pun mcm best, tapi x tengok lagi.... ...
by hurulaini
Oct 27th, '09, 01:17
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

Good morning semua :D sekarang misi mendownload semata-mata tanpa menonton... Hahaha, sungguh difahami itu.....aku pun banyak giler download....tp banyak lagi tak tengok dowh....now khatamkan drama jepun dulu sebab siri lebih pendek....hehe You're Beautiful agak ringan dan sengal~ sangat best utk di...
by hurulaini
Oct 24th, '09, 10:51
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

salam semua, mcm lama giler dah tak tinggal post kat sini.... hi, nak tanya sikit la.. crita jepun ape yg TERBARU sekarang ni??? Fall season drama baru mula 2,3 minggu ni...antara yang dijangka best: Tokyo Dogs, Untouchable, Samurai High School, Liar Game 2 & My Girl..... note: TokyoDogs dah keluar ...
by hurulaini
Jul 4th, '09, 15:19
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

salam....dh meriah balik dh forum ni...2 3 minggu lepas sunyi je...hehe Yey, yey.....citer Cinderella Man dah settle dah :cheers: .....cepat tol diorg wat sub.....maklumlah, diorg tu peminat Yoona 8) mana dapat subs tu?soshi forum ke?softsub or hardsub? aku dh download abis dah 16 episod baru sedar ...
by hurulaini
May 26th, '09, 02:49
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

salam semua macam lama je aku tak menyibuk kat sini...hehe iekan ~~ baru sampai situ, adrenalin ko dah up :roll .....tu belom ape2 lg tu....baru nak mule je tu.....ko tunggu je laa....gerenti adrenalin ko meletop nye :crazy: kengkawan.....korang dah tgk Cinderella Man tak?? Best gak citer tu :thumri...
by hurulaini
Mar 26th, '09, 03:52
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

Eh ade tak sesape yg dah tgk kmovie Antique Bakery .....hehehe...best giler :thumright: ....ade Shin Goon from Goong n 'waffle guy' from Coffee Prince :wub: Highly recommended...link to dl --> http://chinkymovies.blogspot.com/2009/03/k-movie-antique-bakery.html ehe...aku pernah tengok versi jepun p...
by hurulaini
Mar 20th, '09, 02:44
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

world within member dah downlaod. nanti nak try, baru komen. beliau kate best. ade ke drama Kindaichi? setakat nih ade 3 SP je yang aku tau. mat jun tuh berlakon dalam kes Magic.. kan? ade drama die...tapi xbes sgt aa drama kindaichi...agak boring... aku ada tengok drama ni, dpt dr kawan...not bad ...
by hurulaini
Mar 8th, '09, 11:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

baru sekejap aku x jengok dh byk dh post baru :) neway, pasal BOF, aku slalu dwld ental punya coz tu yang biasa paling awal keluar pasal band pompuan2 korea ni aku mmg x kenal sangat, pernah dgr nama je. yg penyanyi perempuan korea yg aku kenal cuma BoA...ehehe....tapi aku minat boy band korea mcm D...
by hurulaini
Mar 2nd, '09, 08:35
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

urm...betul...masih season 3...lepas episod 13, diorang sambung jd episod 14...skarang dah 18...dijangka ada sampai episod 22....aku baca info je....belum lagi download sambungan ni...hehe
by hurulaini
Feb 21st, '09, 11:14
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

tp dulu bila cuba guna window movie maker....bila save quality dia hancus la....huhu...
blh recommand apa setting yg kena jaga x? like minimum bitrate etc...hehe...neway, TQ..hope it work out :)
by hurulaini
Feb 21st, '09, 04:25
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

mp3 converter...cuba google format factory....klu x silap tu freeware...blh convert mcm2 file format :)

anyway, alang2 dh bincang pasal software ni...nak tanya, software apa yg paling mudah+free (atau at least ada crack :) ) utk edit video
by hurulaini
Feb 21st, '09, 01:45
Forum: KDrama Discussions
Topic: Boys Before Flowers (KBS2) Korean version of "Meteor Ga
Replies: 465
Views: 234208

i watch until episode 10 so far....i like this series... HYD, MG & BOF - all of them have their own strength...but to compare to HYD, i like the chemistry between JanDi & JoonPyo....:) anyway...im not sure is this a correct place for me to ask, but do anyone know what is the song & singer for a song...
by hurulaini
Feb 20th, '09, 07:29
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Zettai Kareshi / Absolute Boyfriend
Replies: 702
Views: 221246

what!!!!they getting engaged???? :O :O :O
oh, that make me wanted to watch this sooner..... :crazy:
i want riko with night.... :pale:
by hurulaini
Feb 19th, '09, 12:03
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2184
Views: 352767

salam malaysian....
im new here & i hope i can join this discussion tread...ehe...yoroshiku onegaishimasu....
:) :D
by hurulaini
Feb 19th, '09, 11:21
Forum: JDrama Discussions
Topic: [Discussion] Galileo
Replies: 350
Views: 118592

hafizadam wrote:I think at the end of the SP, it said something like: Watch The Rest In Yogisha X no Kenshin..
is there any subbed version anywhere?
i heard SarsFansub will subbing it...but not sure when it will be release :D