Malaysia D-Addicts

speak whatever language you like here.
ahaw
Posts: 46
Joined: Tue Jun 14, 2005 9:12 am
Location: sg. buloh

Postby ahaw » Sat Jan 28, 2012 3:24 am

sape2 ada link lagu - Harada Shinji's "Time Travel" tapi version Spitz?

mmg spitz x keluarkn lagu...
i just a poor servant..... servant of allah s.w.t :lol

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Mon May 28, 2012 2:19 pm

forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Mon May 28, 2012 2:25 pm

baru habis donlot layan kdrama rooftop prince.... terbaik musim ni... :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle:

User avatar
ermac
Posts: 85
Joined: Wed Oct 12, 2005 6:38 am
Location: Malaysia

Postby ermac » Mon May 28, 2012 3:11 pm

mrvx wrote:forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(


saya masih lg di sini..
tggu bulan 7 nk start active blk meng-k/j drama ni..
skrg masa tgh kritikal.. :unsure:

anakmelayu
Posts: 140
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:25 pm
Location: ngine street, sax alam

Postby anakmelayu » Tue Aug 07, 2012 12:13 am

selamat berpuasa :)

arabz8191
Posts: 593
Joined: Sat Mar 24, 2012 7:10 am
Location: Saudi

Postby arabz8191 » Tue Aug 07, 2012 12:49 am

감사합니다 kam-saham-nida... \( -o _ o- )/ :salut:
tkasih kerna upload jdrama. Best tgok criter Rich Man Poor Woman 720p dari crimsonskyx, bru episode 04 skrg.
RTPrince mmg best giler, pecah perut. I Do I Do 720p dh complete, Big 720p dh complete, tp belum lyan lgi. Soldier Of War pun mmg best, tp eng-sub kat darksmurf mmg slow, nnti sambung semula kat E24.
GTO, Papadoru, Legal High (jdrama) dh abis aku layan, best & enjoy gak. MyBook 3TB pun dh hampir penuh ni, kena cari hdisk baru nnti. "selamat berpuasa & menyambut aidil fitri"
Pandai lak panda ckap melayu...hahaha.
<KSA> :)

User avatar
hafizadam
Posts: 222
Joined: Thu Mar 29, 2007 10:40 pm
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Postby hafizadam » Sun Aug 26, 2012 3:25 pm

Image

ACTH's Suasana Gangnam Raya featured on Astro Awani

Astro Awani: Kini Trending featured Tok Harun family's video that went viral in just one day! Credit to MyCTVChannel and Astro Awani for the video and YG Entertainment and Anuar Zain and Ellina for background music.

News video: http://www.youtube.com/watch?v=3_ac_n5QehU

Original video at: http://www.youtube.com/watch?v=VGq35nHO95s

lawak gila video ni mesti tengok dan Share haha
Image

alsa
Posts: 9
Joined: Sat Oct 22, 2005 11:15 am
Location: Ipoh MAlaysia

Postby alsa » Sun Dec 30, 2012 5:33 am

mana semua orang kat sini

pekkauwer
Posts: 52
Joined: Fri Nov 16, 2012 12:26 pm

Postby pekkauwer » Sun Dec 30, 2012 6:47 am

salam 1 malaysia, ada je saya di sini ^^ post banyak kat lowyat

User avatar
malay_tiger
Posts: 271
Joined: Tue May 02, 2006 7:12 pm
Location: Malaysia

Postby malay_tiger » Sun Mar 03, 2013 10:37 am

sedih betul apsal dah lama tak nampak kakak farha, kakak azra dan geng kdrama kat sini.. dulu aktif sungguh sekarang ntah mana ntah menghilang..

... apapun jdorama yang best saya tengok sekarang ni ialah MONSTER

lawak tul 2 mat jepun nihh.. tapi genius cara penyelesaian forensik diaorang..
bila la sub semua nak keluar habis
Image

User avatar
frashdi87
Posts: 433
Joined: Fri Sep 15, 2006 11:14 pm
Location: Australia

Postby frashdi87 » Sun Mar 03, 2013 11:18 am

oo ye? macam tgk sket je yg monster tu..tp xigt kenapa stop... tu last season punya jdrama kn?

tengok aa yakou kanransha & nakuna harachan...seriously superb

User avatar
matsusayuri
Posts: 35
Joined: Tue Dec 04, 2012 1:57 pm
Location: Malaysia

Postby matsusayuri » Sun Mar 03, 2013 11:27 am

hi...saya budak baru di sini~

sila tunjuk ajar~

pekkauwer
Posts: 52
Joined: Fri Nov 16, 2012 12:26 pm

Postby pekkauwer » Sun Mar 03, 2013 11:37 am

Yg citer nobunaga tu sedap ke? X hafal tajuk sebenar

User avatar
frashdi87
Posts: 433
Joined: Fri Sep 15, 2006 11:14 pm
Location: Australia

Postby frashdi87 » Sun Mar 03, 2013 11:41 am

1st and 2nd ep mantap gak aaa...tp the following tu dh kurang logic...tp still boley layan aa.. hehehe... aku particular sket bab logika ni... idea dia macam citer JIN

pekkauwer
Posts: 52
Joined: Fri Nov 16, 2012 12:26 pm

Postby pekkauwer » Sun Mar 03, 2013 12:26 pm

Aku skrg ni tgh byk gak melayan citer2 lama, closed notes, a song to the sun(mov n drama)
Kalau korea hong gil dong,gumiho revenge of fox child, arang, dan latest sungkyunkwan scandal

X sabar seunggi akan berlakon dgn minah "gatal" suzy :p dalam citer gu family book
Citer latest byk yg kureng tapi yg aku minat2 betul, present(2002) 49 days, QSD(Sebab ada LYW) jeon woochi(sbb ada baek jin hee) dan likeable or not(han ji-hye)

arabz8191
Posts: 593
Joined: Sat Mar 24, 2012 7:10 am
Location: Saudi

Postby arabz8191 » Sun Mar 03, 2013 12:26 pm

tgah lyan jdrama dinner bru E07, ok gak.
kdrama yg action skrg Iris 2, best-best.
horse doctor..memang my favorite, skrg kat E43, kena tunggu sampai E50.
Criter jdrama, kalu nk dload, kena tggu ada sub dulu, bru bleh lyan.

User avatar
iloveloaf
Posts: 19
Joined: Thu Oct 07, 2010 9:14 am
Location: Kuala Lumpur

Postby iloveloaf » Fri Mar 15, 2013 3:21 am

bean wrote:Wah, y tis thread oni 1 page? i tot is ady hundred over.. Haha, its been a very long time since i visit this thread..

Hi, everyone. Siapa tahu kat mana leh saya beli barang pelakon korea.... Kalau kat sg.wang ada sila beritahu tingkat mana.. Terima kasih.. ^ ^


Beli dekat Berjaya Times Square.
Last time cari kat sana...

Tak tau mana murah lagi dah.
Dulu beli 2 DVD sana dapat RM30. Tapi cite Jepun, maybe sebab tu murah
~Roronoa Zoro said~
~When I decided to follow my dream, I had already discarded my life.-
:salut:
~If you kill yourself, I kill you.
:argue:

pekkauwer
Posts: 52
Joined: Fri Nov 16, 2012 12:26 pm

Postby pekkauwer » Fri Mar 15, 2013 3:23 am

Boleh ke promote? Haha

http://forum.lowyat.net/topic/2683020/+1440 rajin2la

User avatar
iloveloaf
Posts: 19
Joined: Thu Oct 07, 2010 9:14 am
Location: Kuala Lumpur

Postby iloveloaf » Fri Mar 15, 2013 3:26 am

hikki2me wrote:knp thread lme dh tutup????
xbest lah... :-(

Farha - thanks for d info psal kdrama bru... aku skrg dh xupdated dh... hehhehe... byk dgr kmusic skrg... kne tunggu exam final bru blh dl those drama... :D

about Dong Ha tu... adik aku marah sbb dier ske si Dong ha tuh... hehehhe... pasal Kim Jong MIn... aku xterkejut pn sbb pempuan tu bkn ke gle2 mcm dier jugak??? ehheheh i think so sbb penah tgk dier dlm game show (xingat name show tuh!!!) and of course aku sedih gle Han Ji Hye dgn Xcouple dier tuh... such a loving couple pastu break up... dh lah dierorg sesuai... :cry:

Bad Love ader kat KBS World??? yeke... bkn ke dlu crite In Soon is Pretty pkul 9pm... dh abis ke crite tu??? aku dh tgk Bad Love smpai episode 2... Kwon Sang Woo belakon aku kne tgk.. but i dont realli like the girl in that drama...

aku tgk I Am Sam!! .... lawak... aku tgk smate2 nk tgk muke TOP dlm drama tuh... hot gle dier jadi student....

aku pn skrg nih tgk crite2 yg didonload oleh adikaku nih... mainly crite yg lme2...
Yukan Club, I Am Sam, Why Why Love, My lucky star....

kak farha - dh tgk perf Shinhwa???
[spoiler]eric buruk kan dlm tuh!! @.@ i hate those hairstyle[/spoiler]

tau x yg SUPER JUNIOR nk buat tour ASIA....!!!
Kuala Lumpur is listed dlm 9 cities yg dierog akan buat concert.... hehheheh
aku nk g!!!!


orh...ko tengok I AM SAM gak ker...
Super xbest punya cite...
aku pun beli sebab nak tengok Top je kat situ...
pastu menyesal...

Bad Love sgt slow and boring...aku stop and delete, tengok dah :goggle:

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Sun Apr 07, 2013 11:15 pm

i pun tak tahu nak tengok cerita apa.. since layan kdrama tahun 2004 lagi.... sekarang ada jugak tgk online streaming jer.. tak larat nak donlot......
p/s lama menyepi tanpa berita

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Sun Apr 07, 2013 11:16 pm

farha... tak habis lagi ke belajar.. lama bebenor mike belajo yer

nanaleanna
Posts: 4
Joined: Sat May 02, 2009 4:36 am

Postby nanaleanna » Mon May 27, 2013 2:40 pm

Tweeetttt, nak tanya .. sekarang ni drama ape yang best nak tengok eh? I dah lama gile tak tengok drama. Tak kire lah korean ke japanese ke yang penting best. Heheee. Masehhhhh :D

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Fri Jun 07, 2013 4:38 pm

ugly alert... mmg kelakar giler

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Fri Jun 07, 2013 4:38 pm

mana otai2 lama dlm ni.. dah insaf ke??????????

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Fri Jun 07, 2013 4:39 pm

ermac wrote:
mrvx wrote:forum malaysia terus sepi.. kemana menghilang..? :O :-( :-( :-( :-( :-( :-(


saya masih lg di sini..
tggu bulan 7 nk start active blk meng-k/j drama ni..
skrg masa tgh kritikal.. :unsure:

nak beranak ke apa nih?

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Fri Jun 07, 2013 4:41 pm

malay_tiger wrote:sedih betul apsal dah lama tak nampak kakak farha, kakak azra dan geng kdrama kat sini.. dulu aktif sungguh sekarang ntah mana ntah menghilang..

... apapun jdorama yang best saya tengok sekarang ni ialah MONSTER

lawak tul 2 mat jepun nihh.. tapi genius cara penyelesaian forensik diaorang..
bila la sub semua nak keluar habis
Image

semua orang dah layan online.. tak DL lagi.... tu lah... tapi aku sebagai otai since 2005 masih online lagi kat sini.. cuma tak login jer...

Kagami2111
Posts: 1
Joined: Wed May 15, 2013 5:59 am

Postby Kagami2111 » Tue Jun 11, 2013 4:11 pm

saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:

User avatar
malay_tiger
Posts: 271
Joined: Tue May 02, 2006 7:12 pm
Location: Malaysia

Postby malay_tiger » Sat Jun 15, 2013 10:08 pm

Kagami2111 wrote:saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:


bergantung.. ada yang boleh sampai 800kb/s pun ada

anyway.. saya jarang betul layan kdrama sebab jalan cerita dia yang slow semacam je

tapi drama korea Snow Queen memang terbaik sungguh.. episod pertama je dah menitis air mata menengoknya.. fuuu camne dari budak paling kecil sampai la orang tua ke orang gaji, hero, heroin semua boleh buat skill emo titis air mata.. dasaattt.. dia main emosi dan jalan cerita dia memang terbaik sungguh.. :cry:

saya recommend citer nih.. 10/10 rating saya bagi muzik latar dia memang bagus main emosi manusia.. ingat nak letak 11/10 tapi sebab salah satu muzik dia tak berapa suka yang laki nyanyi tu kurang sedap tak jadi nak letak 11/10 rating dia
Image

baru habis layan tadi.. sebab habiskan tengok jdorama dulu... terbaik sungguh cerita dia ni :wub:

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Sun Nov 17, 2013 10:49 am

saya dah rancak semula donlot sejak jumpa lubang untuk bypass selkom capp...maknanya .. musim donlot semakin meriah

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Sun Nov 17, 2013 10:50 am

saya dah rancak semula donlot sejak jumpa lubang untuk bypass selkom capp...maknanya .. musim donlot semakin meriah

freedert_3071
Posts: 1
Joined: Mon Dec 30, 2013 2:32 pm

FILIPINO DRAMAS!!!

Postby freedert_3071 » Mon Dec 30, 2013 2:43 pm

WATCHING FILIPINO TV SHOWS/DRAMAS Hi guys!! I am a student researcher, currently conducting a survey for my thesis. Can I ask for a little bit of your time to answer my short survey? Pretty please (>.<) your answers would be of great help to me. Thank you very much and have a nice day! :lol :lol :lol

Here is the link to my online survey:
https://docs.google.com/forms/d/1vpm-uZ ... w/viewform
Attachments
1011537_729187990424968_2040570103_n.jpg
1011537_729187990424968_2040570103_n.jpg (76.09 KiB) Viewed 6717 times

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Tue Dec 31, 2013 3:42 am

i'm dislike clone drama's

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Thu Jan 02, 2014 6:24 am

JOm layan kdrama MISS KOREA>.. mcm BEST jer...

User avatar
hafizadam
Posts: 222
Joined: Thu Mar 29, 2007 10:40 pm
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Postby hafizadam » Thu Jan 23, 2014 8:59 pm

adeh lama tak singgah, login pun sebab nk request reseed.

sekarang tengah layan TAKE FIVE dengan DOKUSHIN KIZOKU. both episode terakhir.
Image

arabz8191
Posts: 593
Joined: Sat Mar 24, 2012 7:10 am
Location: Saudi

Postby arabz8191 » Thu Jan 23, 2014 11:35 pm

skarang tgh lyan/donlod..

1) inspiring generation
2) prime minister & I
3) empress ki
4) you who came from the stars
5) jeong do jeon

6) boku no ita jikan
7) hakuba no oujisama

8) prince lan ling

User avatar
hafizadam
Posts: 222
Joined: Thu Mar 29, 2007 10:40 pm
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Postby hafizadam » Thu Feb 13, 2014 12:55 am

Image

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Sun May 04, 2014 6:36 am

semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?

User avatar
malay_tiger
Posts: 271
Joined: Tue May 02, 2006 7:12 pm
Location: Malaysia

Postby malay_tiger » Wed Sep 24, 2014 10:31 pm

mrvx wrote:semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?


saya ingat sebab semua yang gila citer korea kat dalam forum ni dah pakat pasang ASTRO kat rumah, citer korea dah bersepah kat dalam TV kat Malaysia

dulu jarang tayang.. sekarang perghhh.. sampai budak-budak kecil pun tahu citer korea sekarang ni

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Thu Sep 25, 2014 4:41 am

malay_tiger wrote:
mrvx wrote:semua otai2 dlm ni menyepi jer.. takkan dah insaf tak tgk drama lg?


saya ingat sebab semua yang gila citer korea kat dalam forum ni dah pakat pasang ASTRO kat rumah, citer korea dah bersepah kat dalam TV kat Malaysia

dulu jarang tayang.. sekarang perghhh.. sampai budak-budak kecil pun tahu citer korea sekarang ni

aku pun ada juga astro.. tp guna skybox lah.. RM10 sebulan full channel.. tp takder HD lah.. so far ok laaa... masih donlot lagi drama2 dlm ni... mmg terbaik.. juga pelakon tak lawa mcm dulu

User avatar
farha
Posts: 164
Joined: Wed Nov 30, 2005 7:35 am
Location: KL

Postby farha » Sat Oct 25, 2014 5:49 pm

Assalamualaikum semua. Otai dah balik ni. ader gak org yg gerakkan forum ni?
Image
~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 5:54 pm

Ak a.... mane kak azra.. tgh sebok duk layan spring days.. kami skrg active dkt WhatsApp je.. huhu...

Last projek adalah buat sub BM my girl dgn jayanya.. sub cite goong tak kesampaian. .

fianaz
Posts: 2
Joined: Wed Apr 09, 2014 7:31 pm

Postby fianaz » Sat Oct 25, 2014 5:56 pm

Anyeong hasaeyo :)

User avatar
farha
Posts: 164
Joined: Wed Nov 30, 2005 7:35 am
Location: KL

Postby farha » Sat Oct 25, 2014 5:57 pm

Yup sekarang kat whatsapp jer.

tetiba teringat forum ni tu g masuk tu bagi salam.

Sekarang byk drama cable yg menarik. tak leh tgk kat ASTRO kena download jugak.

latest Misaeng, Three Musketeers, Reply series.
Image

~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

fianaz
Posts: 2
Joined: Wed Apr 09, 2014 7:31 pm

Postby fianaz » Sat Oct 25, 2014 6:00 pm

6 thn dah thread kite ni kan.....drpd anak 3 dh jadi 4. :D

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 6:03 pm

Current obsession now is eric. Ade jual kat pasa malam tak nak beli?? Pleaseeee

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 6:05 pm

Alamak kenapa klua umur kat situ? Dlu2 xpe la masih muda... skrg dah tua.. camano nk hide.. haha

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Tue Jul 18, 2006 3:19 pm
Location: Malaysia

Postby iekan78 » Sat Oct 25, 2014 6:05 pm

Aku pon nk bg salam la jugak...

Assalamualaikum...
Rindu la forum mdac nih!!!

I miss u all...

Iisshh rasa poyo pulak buat ucapan gitu...😝😝😝

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Tue Jul 18, 2006 3:19 pm
Location: Malaysia

Postby iekan78 » Sat Oct 25, 2014 6:07 pm

Sib baik tk appear umur brp...

Tp rasanye org blh agak kot umur aku brp...😜😜😜

Tak pe kina...yg penting hati sentiasa muda belia!!!😁😁😁

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 6:08 pm

:cheers:

[/img]
Image

User avatar
farha
Posts: 164
Joined: Wed Nov 30, 2005 7:35 am
Location: KL

Postby farha » Sat Oct 25, 2014 6:15 pm

Kau quote image ke kina?
Image

~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 6:18 pm

Aku tgh igt2 lupa.. td saje2 try... haha maklumlah pakai hp ni skrin kecik.. dlu pakai desktop..

User avatar
emykina
Posts: 230
Joined: Wed Mar 08, 2006 1:25 pm
Location: somewhere in asia

Postby emykina » Sat Oct 25, 2014 6:19 pm

Wow.. rasmi page baru..dlu seme org berebut nk rasmi page baru.. lebih2 lg page ke 1000

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Postby mrvx » Thu Nov 06, 2014 9:59 pm

emykina wrote:Alamak kenapa klua umur kat situ? Dlu2 xpe la masih muda... skrg dah tua.. camano nk hide.. haha


saya lagi tua..34 tahun dah 2.. 10 tahun dah rasanya dah ikut forum ni..masih download kdrama lg...

User avatar
farha
Posts: 164
Joined: Wed Nov 30, 2005 7:35 am
Location: KL

Postby farha » Wed Nov 12, 2014 3:39 pm

10 tahun lama nyer kita kat forum ni.
Image

~:wub: <33 2NE1 JJANG!!

hikki2me
Posts: 69
Joined: Sun Dec 26, 2004 3:33 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby hikki2me » Fri Feb 13, 2015 4:05 pm

Holla semua. Tetiba nak melawat page ni. :D
Wow x percaya aku member since 2004. Haha..
Korean drama still but skrg smue drama dah predictable. Kpop dah kurang. Mcm insaf sikit.
By the way aku nak beli tiket concert shinhwa tp dah sold out. Sedihhh :-(
Image
visit myblog -- X and X

anakmelayu
Posts: 140
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:25 pm
Location: ngine street, sax alam

Re: Malaysia D-Addicts

Postby anakmelayu » Thu Mar 05, 2015 3:18 am

salam.. lama x meng reply dalam post ini? hehe.

User avatar
iekan78
Posts: 122
Joined: Tue Jul 18, 2006 3:19 pm
Location: Malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby iekan78 » Fri Nov 27, 2015 4:39 am

salam uolssss....

dh lama tk muncul kt sini
nk mengembalikan nostalgia....uols ingat tak gathering kita kt seoul garden??

Image

sapa ada dalam gamba sila angkat tangan!!

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Tue Jan 12, 2016 12:37 am

tahun ni sepi sebab ruangan torrent dah tak ada.. apa pun.. selamat tahun baru semua... layan running man jerlah.. kdrama ada kurang sikit... heroin tak lawa.... :scratch:

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Thu Feb 18, 2016 1:31 am

nampaknya semua orang sudah tidak masuk ke forum ni... hanya tinggal kenangan

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Fri Jun 10, 2016 8:55 am

selamat berpuasa semua.. harap rakan rakan dlm ni aktif semula tahun ni... tq.. nanti saya buka group d-addicts malaysia

anakmelayu
Posts: 140
Joined: Wed Apr 27, 2005 1:25 pm
Location: ngine street, sax alam

Re: Malaysia D-Addicts

Postby anakmelayu » Sun Aug 21, 2016 8:04 am

:wub:

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Mon Dec 05, 2016 8:31 am

kalau aku tak pos.. mesti K.O page ni... mana korang semua pergi... walhal masing2 ada smartfone supercanggih lg... log in laaa... sedih wooo... old friend dah sepi.. masing2 menyepi

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Wed Jan 18, 2017 12:35 am

aku upkan page ni supaya korang tak lupa.. selalulah chat dlm ni... jgan asyik whatsapp,IG,FB jer

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Sat Apr 01, 2017 8:39 am

sekarang tengah layan 2 kdrama
1. strong woman do bong soon
2. the liar and his lover...

tunggu tiap2 minggu...

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Sat Apr 01, 2017 8:45 am

lubuk dwnload skrg.

www.kissasian.com
myasiantv.com

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Tue May 02, 2017 12:11 am

mana yang lain? dah meninggal dunia ke?

User avatar
hafizadam
Posts: 222
Joined: Thu Mar 29, 2007 10:40 pm
Location: Cairo, Egypt
Contact:

Re: Malaysia D-Addicts

Postby hafizadam » Thu Aug 03, 2017 7:44 pm

semua dah meninggal.
D-Addicts Malaysia ada Facebook group ke? Nak join.
Image

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Tue Aug 08, 2017 12:27 am

rasanya macam tak ada... semua sudah beralih kepada medium streaming contihnya kissasian.com...
tapi saya still ada dkt sini.. selalu semak tiap tiap minggu.. manalah tahu orang yang sudah meninggal . hidup semula :D

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Mon Sep 11, 2017 2:52 am

sekarang tengah layan school, cerita mcm budak2 jer.. tak ada cerita yg bagus setakat ini.. pelakon pun banyak yang muka bedah sana bedah sini tapi masih tak cantik / smart seperti pelakon2 terhadulu


p/s: since 2007.. where is kinky user?

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re:

Postby mrvx » Tue Dec 05, 2017 3:58 am

malay_tiger wrote:
Kagami2111 wrote:saya baru kat sini... nak tanya korang kalau download torrent berapa speed dia? sebab download speed saya slow.. tak sampai 1Mbps.. pakai intenet 4Mbps.. :salut: :salut: :salut:


bergantung.. ada yang boleh sampai 800kb/s pun ada

anyway.. saya jarang betul layan kdrama sebab jalan cerita dia yang slow semacam je

tapi drama korea Snow Queen memang terbaik sungguh.. episod pertama je dah menitis air mata menengoknya.. fuuu camne dari budak paling kecil sampai la orang tua ke orang gaji, hero, heroin semua boleh buat skill emo titis air mata.. dasaattt.. dia main emosi dan jalan cerita dia memang terbaik sungguh.. :cry:

saya recommend citer nih.. 10/10 rating saya bagi muzik latar dia memang bagus main emosi manusia.. ingat nak letak 11/10 tapi sebab salah satu muzik dia tak berapa suka yang laki nyanyi tu kurang sedap tak jadi nak letak 11/10 rating dia
Image

baru habis layan tadi.. sebab habiskan tengok jdorama dulu... terbaik sungguh cerita dia ni :wub:

baru habis layan
1. because this is my first life,
2, soon nak tgk apa tak tahu lagi

User avatar
mrvx
Posts: 210
Joined: Thu Nov 24, 2005 4:20 pm
Location: malaysia

Re: Malaysia D-Addicts

Postby mrvx » Wed Jan 10, 2018 4:41 am

tahun 2018

kdrama sedang dilayan:-

1. I'm not a robot
2. juggler
3. black night
4. ..... nexttt


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest