About Time [Hungarian Subs] (Complete)

You can find/upload subtitle files for tv drama series here.
Please use the Fansubbing forum to discuss subtitles.
User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2197
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

About Time [Hungarian Subs] (Complete)

Postby vajandi » Wed Jul 11, 2018 8:14 am

-- ABOUT TIME --

Image

Eredeti cím: 멈추고 싶은 순간: 어바웃타임
(Meomchoogo Sipeun Soongan: Eobawoottaim)
Alternatív cím: A Moment I Want to Stop: About Time
Sugárzás: 2018.05.21.- 2018.07.10. között (hétfő, kedd)(tvN)
Műfaj: misztikus romantikus dráma
Részek száma: 16
Írta: Chu Hye Mi
Rendezte: Kim Hyeong Sik

Szereplők:
– Lee Sang Yoon mint Lee Do Ha (kultúrális alapítvány igazgatója, MK Csoport örököse)
– Lee Sung Kyung mint Choi Michaela (szerencsétlen sorsú színésznő)
– Kim Dong Joon mint Jo Jae Yoo (érzéketlen, de szakmailag zseniális művészeti vezető)
– Im Se Mi mint Bae Soo Bong (zenei magazin vezetője, szerelmes Do Ha-ba)
-Han Seung Yeon mint Jun Sung Hee (Michaela legjobb barátnője)
– Ro Woon mint Choi Wee Jin (Michaela öccse)
– Kim Hae Sook mint Oh So Nyeo (Michaela megbízható szövetségese)
– Na Young Hee mint Jin Ra Hee (Michaela elkényeztetett anyja)
– Jung Dong Hwan mint Lee Seon Moon (Do Ha hidegszívű apja, MK Csoport elnöke)

Rövid leírás:
Egy musical színésznői karrierről álmodó fiatal nő, aki látja mindenkinek – magát is beleértve -, hogy mennyi ideje van még hátra, megismer egy felső tízezerhez tartozó férfit, és elhatározza, hogy meghódítja őt, mert a férfi meg tudja állítani az időt.

Tartalom:
A szorgalmas Choi Michaela különböző részmunkákból tartja el a családját, miközben musical színésznői karrierről álmodik, és meghallgatásokra jár. Az életét megnehezíti egy különleges képessége: látja mindenkinek, magát is beleértve, hogy mennyi ideje van még hátra, azaz a másodpercről másodpercre fogyó idejét. Egy nap különös dolog történik vele, találkozik a felső tízezerhez tartozó, realista, ambíciózus Lee Do Ha-val, aki meg tudja állítani ezt a fogyó időt, mint aki megállítaná a pillanatot. Michaela, miután erre rájön, elhatározza, hogy meghódítja a férfit, így válik a rideg Lee Do Ha egy édes csábítás célpontjává, melynek során egyre jobban megnyílik Michaela előtt, felfedve érzékenyebb oldalát. Kettejük szerelmének története megmutatja, milyen fontos szerepe van a megélt és elmulasztott pillanatoknak.

Ajánlók:

Betétdal, dalfordítás:

Videólinkek:

Magyarra fordította, lektorálta: vajandi

Eddigi fordításaim: You're My Pet (1), Marrying a Millionaire (16), Paparotti (1), One Fine Day (16), Green Rose (22), Snow White (16), Miss Ripley (16), Marriage Not Dating (16), Love Clinique (1), My Secret Hotel (16), Sweet 18 (16), 1 Percent of Anything (26), Heart to Heart (16), Exhibition of Fireworks (17), Producer (12), Oh My Ghost (16), Bachelor's Vegetable Store (24), Wacky Teacher (1), Me Too, Flower! (15), The Family Is Coming(20), Wet Dreams (1), My 19 Year Old Sister-in-Law (16), Like For Likes (1), Coin Locker Girl / Chinatown (1), Shopping King Louis (16), 12 Men in a Year (16), Goblin/Dokkaebi (16), Introverted Boss (16), Wuri's Family (20), The Best Hit (32), Star in My Heart (16), Unkind Women (24), Au Revoir! UFO (1), Two Lights: Relumino (1), I'm Not a Robot (32), Joomoonjin (1), I Love Lee Tae Ri (16), Good Witch (40), About Time (16)
Folyamatban lévő fordítás: ---
Tervezett fordítás: Thirty But Seventeen (2018. júl. 23-tól)


Ingyenes rajongói feliratok! Amennyiben a feliratban benne marad fordítói nevem, a "vajandi", engedélyezem, hogy bárki továbbküldheti, megoszthatja, videóba égetheti. Teljen öröme benne minél több embernek, annak én is csak örülök, azonban ha a feliratomból törlik fordítói nevem, úgy teszik fel a világhálóra, az nagyon rosszul esne, kérlek, ne éljetek vissza a jóindulatommal. Előre is köszönöm!
Attachments
AboutTime01-16.zip
About Time 1-16. részek (TELJES)
- 2018.07.11.
(350.35 KiB) Downloaded 10 times
Last edited by vajandi on Wed Jul 11, 2018 8:17 am, edited 1 time in total.

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2197
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: About Time [Hungarian Subs] (Complete)

Postby vajandi » Wed Jul 11, 2018 8:16 am

Ma elkészültem az About Time c. sorozat teljes fordításával, amit itt is szeretnék megosztani. A sorozat nagyon jól indult, szinte sodortak az események, igazán szórakoztató volt, aztán a vége felé kicsit drámaivá fordult a helyzet, habár ez nem lepett meg annyira, igazából számítottam rá, a témája miatt. Egy szó mint száz, nem reméltem túl sok jót a befejezéstől, de most a vártnál sokkal-sokkal elégedettebb vagyok. Habár a befejező résznél is szükségem volt zsebkendőre, mivel többször is hatása alá kerültem a sorozatban csodásan megjelenített, szép érzelmeknek, de mégis, összességében megnyugodott a lelkem. Valahogy sikerült úgy lezárniuk a történetet, hogy boldog és elégedett vagyok. A képmix korábbi részek pillanatképeit is tartalmazza, minden képen a két főszereplő kézfogása látható, egészen az első találkozásuktól kezdve, amikor még gyermekek voltak. Mindegyik 1-1 fontos pillanata szerelmük történetének. Kívánom, hogy Rátok is ilyen hatással legyen, szerezzen sok szép és derűs pillanatot! Jó szórakozást hozzá! :D
Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

Kata58
Posts: 1071
Joined: Sun Jul 26, 2015 8:00 am

Re: About Time [Hungarian Subs] (Complete)

Postby Kata58 » Wed Jul 11, 2018 2:02 pm

Szia Andi,! Itt is hálás köszönet a sorozat teljes fordításáért! Aranyosak a képmixek is, és lényegretörő! Érdekes volt a történet megfilmesítése, és valóban egyre drámaib képek történetek jöttek. Jó, hogy nem nyújtották mint a rétestésztát, :lol , szerintem kellően tömör és lényegretörő volt. Így sem maradtunk le semmiről, remekül átjöttek a szereplők érzelmei, a gondok sokasága ellenére, az önzetlenség, a szeretet, a van e jogom ahhoz hogy más árán boldog legyek..kérdések...vagy vele együtt van e jogom tusakodása közben mind közelebb kerültek hőseink egymáshoz. :wub: :thumright: . Szerintem remek befejezése lett ennek a történetnek. Nincsenek elvarratlan szálak. :D köszönöm hogy felvállaltad ennek a sorinak a fordítását, élveztem minden sorodat. :lol :thumright: :wub: A megérdemelt pihenés után izgatottan várom mindkét kiszemelt sorozatodat! Remélem akkor is megadatik majd hogy veled, veletek tarthassak! :D :wub: :thumright:

Ido11
Posts: 352
Joined: Mon Jan 19, 2015 9:38 am

Re: About Time [Hungarian Subs] (Complete)

Postby Ido11 » Thu Jul 12, 2018 4:54 am

Kedves Andi!
Köszönöm a fordítást. Köszönöm, hogy ide is feltetted a feliratokat, hogy az ilyen lusta is mint én - aki nem jár el a blogodra - hozzájusson.


Who is online

Users browsing this forum: Fantasy K-dráma, musicfanmrc and 10 guests