Introverted Boss [Hungarian Subs] (Complete)

You can find/upload subtitle files for tv drama series here.
Please use the Fansubbing forum to discuss subtitles.
User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby gilnis » Thu Feb 16, 2017 10:24 am

Emelkedett a nézettség! :cheers: A 7. és a 8. esetén is magasabb lett, mint az eddigi részeké, kivéve a legelső kettőt! Talán mostantól rendben lesz. :pray:

vajandi wrote:Mit szólnál a "Se veled, se nélküled"-hez? Habár ez nem pont azt jelenti, de közel áll hozzá. Ha nem találok mást, legfeljebb tényleg odabiggyesztek valami rövid magyarázatot a cím alá. :sweat:

1. A "Se, veled, se nélküled" nem rossz, de ahogy írtad, egyrészt nem egészen ugyanazt a viszonyt jellemzi, mint amit a sorozatban látni, másrészt az két ember kapcsolatára vonatkozik, míg a rész Hwanki beilleszkedési vágyáról szól.
Szeretné, ha valaki bevonná, mert magától nem tud belépni, és kérni nem meri. Szegénykém! :-( De ez már a 7.-ben is észrevehető volt. Amikor érezte, hogy kihagyják a társalgásból, neki nem mutatnak meg semmit, vele nem koccintanak, vele nem fotózkodnak stb. pedig mennyire szeretett volna ő is! :heart: Szerencsére Roun kapcsolt :dance: a többiek megrökönyödésére. XD

2. Nagyon szokatlan Kant összetétele, de nem árt, ha tanulunk valamit. Nem kellene mindent lebutítani. Így is a kelleténél tudatlanabbak, műveletlenebbek az emberek. Szerintem még az sem lenne baj, ha nem fűznél hozzá magyarázatot. Megnézve a részt érthetővé válik a címe is. :-) A filozófusok nem emberi nyelven beszélnek, ez van. :nuts: :P :D

3. "Egyedül nem megy"? :scratch:
Kedvenc Leo Bloom-om mondása ugrott be: "Állítsátok meg a világot, be akarok szállni!" :w00t: :heart:

Különben milyen nagyot léptünk ezzel előre! :w00t: Már a szöges ellenkezőjét gondolja, mint korábban! :cheers:
vajandi wrote:Nekem is feltűnt, hogy Hwan Ki nem ment oda a csoportfotóhoz, de ami jobban meglepett, hogy Ro Woon se. Milyen szolidális! :thumright:

Nem Hwankit írtam, én is Rount!! :D Hwankitól nem is vártam mást, de annyira örültem, hogy Roun is kimaradt! :dance: Idáig folyton mint a pulikutya... "Igazgató úr, igazgató úr, igazgató úr!" :thumbdown: Szeretném hinni, hogy nem azért nem ment, hogy Hwanki ne maradjon egyedül, hanem mert egyébként sem akart. :P

Engem az lepett meg, hogy Hwanki hajlandó volt fényképezkedni! :w00t: LOL, az a fej! XD :heart: XD És milyen elégedett volt magával, hogy bár olyan, amilyen, de legalább sikerült összehozni! :D

vajandi wrote:Először engem is meglepett, hogy Woo Il-t gondolja Smith-nek, de azért gondolhatta, mert olyan segítőkész és kedves vele, és Smith urat is gondoskodónak és kedvesnek tartja, ezért is játszottak be visszaemlékezős jeleneteket, amikor bíztatta, támogatta őt.

De az előbbi nyílt, az utóbbi rejtőzködő. Nem passzolna a stílusához. Remélem, ha sikerül rákérdeznie, Uil nem hazudja, hogy ő az. :glare:
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby vajandi » Thu Feb 16, 2017 11:03 am

Még csak a 8-as elején járok (17% van kész), én azt hittem a két srác kapcsolatára utal a cím. Ha a végére érek, még meglátom. :sweat:
Azzal egyetértek, hogy nem jó lebutítani egy címet, kifejezést, jó, ha tanulunk belőle, ugyanakkor azt a nézetet is vallom, hogy egy felirat kicsit legyen olyan, mintha ott se lenne, észrevétlenül tudjon haladni nézés közben az ember. Egy szinkronizált filmben se állnak meg magyarázkodni, próbálok kicsit afelé tendálni, szóval a felirat szövegét tekintve egy könyv és egy szinkronizált film közül az utóbbi felé hajlani (annak ellenére, hogy könyvet olvasni is nagyon szeretek, ráadásul írni is, mármint saját történeteket, talán jobban, mint fordítani). :whistling:
Én is remélem, hogy Woo Il nem fog hazudni Smith úrral kapcsolatban. Azon én is nagyon kiakadnék. :rambo:
A nézettség emelkedésének én is nagyon megörültem, csak így tovább! :dance:
A letöltések számával kapcsolatban még eszembe jutott valami, amit talán nem tudtok. Pár hónapja (2016.aug-ban) megkaptam az engedélyt, hogy saját magam töltsem fel a felirataimat az Ázsia Ékköveire, tehát közvetlen linkről jönnek le, előtte azonban a DA linkjei voltak hozzárendelve. Tehát aki régen az Ázsia Ékköveiről letöltötte a felirataim, az tulajdonképpen a DA-ról szedte le, a DA-s letöltések számát növelte. Most azonban különvált a kettő, már csak azok letöltését számolja az itteni rendszer, akik tényleg innen szedik le. Ezért jóval kevesebbnek tűnik a letöltés, mint a korábbi fordításaimnál, nem csak amiatt, hogy esetleg kevesebben nézik.
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby gilnis » Thu Feb 16, 2017 1:03 pm

Nem, ne magyarázkodj! Semmi szükség rá. A koreai cím sem magyarázkodott, pedig a koreai közönség sem okosabb vagy tanultabb a magyarnál. Sőt, tőlük még távolabb áll, előttük még ismeretlenebb egy európai filozófus. Aki nem érti, majd utánanéz.
"Emberkerülő/-ellenes társaságkedvelés"?

vajandi wrote:Még csak a 8-as elején járok (17% van kész), én azt hittem a két srác kapcsolatára utal a cím.

Több fontos közös jelenetük volt, az tény, de ez nem jutott eszembe. Ha tényleg kettejük lenne a központi téma, lehetett volna egyértelműen rájuk utalni a ködösítés helyett.
Akkor már Hwanki és a világ viszonya illetve Uil és a világ viszonya. (Amibe nyilván beletartozik az egymáshoz való és a sok mindenki máshoz való viszonyuk is...) De ott van még Roun viselkedése is, "Morgó" viselkedése is...

A nézettségi és feliratletöltési adatok nem befolyásolnak, mert csak véletlen egybeesés, ha kivételesen a sorozatok milyenségét tükrözik. Aki azokból indul ki, sokszor meglepődik.
OFF: Bocs, de ezt le kell írnom! Most olvastam, hogy biztosan lesz Age of Youth 2, és már idén! :w000t: Annyira imádtam az elsőőőőt! Benne innen Park Hye Soo-t (Rount) nagyon visszahúzódónak és Yoon Park-ot (Kang igazgatót) őszintén kedvesnek!!! Aki még nem látta, feltétlenül pótolja!!! Jackimi fordítja! Ha sikerül újra összehozni a teljes szereposztást, örömtáncot fogok lejteni!!! :dance: :dance: :dance:
ImageImageImage

User avatar
vercsike1
Posts: 3571
Joined: Thu Jul 29, 2010 7:32 am
Location: Budapest Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby vercsike1 » Thu Feb 16, 2017 5:08 pm

Szia Andi ! ! !

Hálásan köszönöm a 6 - 7. részek feliratát. :notworthy:

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby Summi » Thu Feb 16, 2017 6:44 pm

Sziasztok :-)

pár gondolatot írok most mert a hetedik részt még nem végeztem ki :lol arról majd később .. :D


vajandi wrote: Summi, nem számítottam ilyen hosszú hsz-ra, el vagyok képedve. :thumleft: Gilnisről tudtam, hogy többször "alkot" ilyet, de Te megleptél... :D Kicsit vártam is vele, mert ha nekilátok, kihűl a vacsim, mire végzek vele. :mrgreen:


aranyos vagy nagyon jót nevettem a vacsin .... :lol :lol azért én nem szoktam ennyire belelendülni , de most ez a jelenet megindította a gondolataimat remélem nem ijesztettelek el .. , :lol . nekem még nem teljesen tiszta vannak ködös foltok és ellentmondások is ... ha kizárom az érzelmeket a testbeszéd a mimika akkor is utal a belső érzésekre és kifejező tud lenni ...Uil -on érzem , h az ő szívét megérintette Jihey de ez se szerelem még :whistling:

vajandi wrote:Nekem tetszenek az érveid, habár a virággal kapcsolatban valóban kétségeim támadnak. Eleinte lehet, hogy a nővére miatt küldte a csokrot, de én sokkal inkább gondolnám, hogy a húg miatt (látta, mennyire kiborult a virrasztáskor, később pedig mondhatni a "rajongója" lett).


Köszi Andi :D a virággal kapcsolatban én is arra gondoltam , h az elején Jihye miatt küldte ... eleve úgy kezdődött a virágküldés , h Jihye beszélgetését kihallgatta Hwanki , és tudta , h a húgának küldi a virágokat és el is ejtette a virágküldő névjegykártyáját sajnálta , h pont a szenteste napján kellett visszatartania az előadástól ... szerintem Hwanki-t az is bántja , h nagyon jó összhangban voltak Jihye-vel szeretett vele lenni beszélgetni teljesen más lett a hangulata ilyenkor de ezt soha nem adta tudtára nem fejezte ki mit gondol róla ,pedig a visszajelzés nagyon fontos lett volna ... talán én azt is éreztem , h Hwanki -ra az introvertált személyiségére nagyon jó hatással volt Jihye finom kedves személyisége úgy érezte ő érti meg igazán az ő világát kinyílt Jihye társaságában , szerintem egy introvertált típusnak ez a legfontosabb , h megtalálja azt a személyt aki megérti és szavak nélkül is működik közöttük a gondolatok közvetítése és ezt fejezték ki nagyon jól a visszaemlékezésben még ha nem jutottak el a szerelem szintjére akkor is :D ezért is érezte fontosnak Hwanki , h Jihye-ért küldje csak tovább a virágokat ahogy ő mindig is tette ... utána amikor elment megnézni az előadást akkor már megérintette Roun szépsége és ahogy írtad is rajongója lett azért küldte a virágokat ... ez az érzelem most kezd csak kinyílni de az látszik , h ott van a szívében ... :D

vajandi wrote:A rajzzal kapcsolatban annyi hozzáfűznivalóm lenne: az átadásakor Ji Hye tiltakozott majd vonakodott átadni, és nem tűnik megjátszós típusnak, mintha valójában Kang-nak szánta volna, hogy aztán úgy tegyen, mintha nem is neki rajzolta volna, szándékosan vonakodna.

szerintem se játszotta meg magát Jihye :D


gilnis wrote:Ami még jobban fúrja az oldalamat, az a rajz. Mert első ránézésre, mivel egy emeletes házat ábrázol, azt gondolhatnánk, hogy Hwanki ablakából a kilátás. De az is lehet, hogy ez csak szimbolikus: hogy ez a rengeteg dolog marad ki Hwanki életéből, vagy hogy a rengeteg projekt, amit teljesítettek. Az is lehet, hogy egy makett, amelyik ott van valamelyikük íróasztalán vagy az egyik polcon. Az is különös, hogy Uilnak semmilyen reakciója nem volt rá arra vonatkozóan, hogy felismerte volna, akármennyire is Hwankinak szánták.


szerintem is Hwanki ablakából a kilátás mert azt mondta Jihye , h mindig ezt nézi Hwanki ... ezért azt gondolom , h van a rajzon egy meghatározó helység üzlet aminek fontos szerepe van , csak nem az egész üzletsorra látni rá az ablakból , :O lehet hogy ezzel a rajzzal küldött egy üzenetet vagy bátorítás Hwanki-nak :D a másik gondolatom az volt , h ez a rajz jól passzol a cég imidzséhez merte egy reklámcég és az üzletek mind egy reklám alapot képviselnek :D ahogy mondod lehet a rengeteg projekt is amin dolgoztak vagy dolgozni fognak mert a reklám látványos és hirdeti Hwanki kitűnő üzleti ötleteit amit már megvalósított ... :-) Azért nem volt reakciója Uil-nek mert Jihye nem neki szánta és ezért ő nem értheti a kép mondanivalóját ..

gilnis wrote:Az összhangot, a tiszteletet, a segítőkészséget, a jóindulatot, a drukkolást, az őszinte törődést a másik ember iránt én is éreztem, de ennyit és nem többet. Hajlamosak vagyunk az erősebb érzelmi köteléket rögtön szerelemnek feltételezni, aztán vagy az, vagy nem. Célt értek, mert ezen fő a fejünk, legalábbis az enyém. :D


ebben igazad van .. . de én se szerelemről írtam , lehelet finom érzelmekről ... :P ami soha nem ért célba az biztos , h Jihey mély hatással volt Hwanki-ra .. a tettei is ezt bizonyítják még 3 év után is szeretettel emlékszik rá :-)

gilnis wrote:Ha muszáj lenne tippelnem a lehetőségek közül, akkor azt mondanám, hogy egyikük iránt sem semmit.


tökéletes válasz :thumright: igen valószínű egyik srác iránt se mélyült el a szerelem ahhoz kevés volt az idő .. az igazság odaát van :lol

gilnis wrote:Őt nem érdekli a cég. Nem azért tette. Nem is azért, mert a húga vagy Uil megkérte rá. Ő azért tette, hogy a húga ne jöjjön rá soha. Hoppácska, hogy mindent tud, sőt... :glare:


ez igaz , de Hwanki ezt is Jihey -ért tette nem akarta a további fájdalmat Roun-nak és a családjának . . de ez azért hiteltelen mert ha nagyon akarta volna Roun megfejteni a megfejethetetlent 3 év alatt bőven kinyomozhatta volna ... :whistling: . nagyon jól tudta , hol dolgozott a nővére akár egy magánnyomozóval is fényt deríthetett volna az igazságra de hírzárlat volt arról apuka gondoskodott ördögi kör .. a cég neve a diktátor apuka miatt volt fontos Hwanki-nak őt nem érdekli a cég ez igaz de fél apuka haragjától ezért fontos a cég hírneve is ...

User avatar
Timi
Posts: 862
Joined: Sat Jan 17, 2015 5:18 pm
Location: Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby Timi » Thu Feb 16, 2017 6:51 pm

Nagyon szépen köszönöm a 7. részt! :D

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby gilnis » Thu Feb 16, 2017 8:17 pm

Summi, vigyázz, nem hagylak szó nélkül! :D

Summi wrote:szerintem Hwanki-t az is bántja , h nagyon jó összhangban voltak Jihye-vel szeretett vele lenni beszélgetni teljesen más lett a hangulata ilyenkor de ezt soha nem adta tudtára nem fejezte ki mit gondol róla ,pedig a visszajelzés nagyon fontos lett volna ...

Az tutira nagyon bántja, hogy amikor Jihye rákérdezett, szeretne-e valamit mondani neki, hibázott-e valamit, végül csak mandzsettagomb lett belőle.

Summi wrote:szerintem is Hwanki ablakából a kilátás mert azt mondta Jihye , h mindig ezt nézi Hwanki ...

Azt nem mondta, ki nézi. Azt mondta "ő". Nem feltétlen a magától értetődő megoldás az igazi. Hwanki különben is háttal ül az ablaknak, még egyszer sem láttuk kinézni, és mintha erősen el is lenne függönyözve.

Summi wrote:Azért nem volt reakciója Uil-nek mert Jihye nem neki szánta és ezért ő nem értheti a kép mondanivalóját ..

Akár a kilátás, akár a projektek, akár az irodából valamilyen tárgy, azok előtte is ismertek kellene legyenek. Állandóan ott ette a fene akkoriban is.

Summi wrote:lehelet finom érzelmekről ... :P

Jaj már.... :D Aki érzékeny, annak ilyen érzelmei vannak, azok akármilyen jellegűek.

Summi wrote:ez igaz , de Hwanki ezt is Jihey -ért tette

Nem állíthatod, hogy fontosabb volt neki, mint a húga. Abban az esetben az egész szituációt eleve másképp kezelte volna kezdettől fogva. Azt hiszem, a 3. rész végén utalt is erre, hogy azért nem tudta megvédeni az egyiket (Jihyét), mert akkor a másikat (a húgát) nem tudta volna.

Az apja haragjával így is szembe kellett néznie, ezért ez szerintem nem érv.

Rounról nem tudjuk, hogy próbálkozott-e a nyomozással korábban. Azt se tudjuk, volt-e rá lehetősége, hogy magánnyomozót fogadjon. Amilyen kényes ügy, amilyen titok övezi, egy magánnyomozónak sem biztos, hogy szerencséje lett volna. Az igazságról összesen három embernek van fogalma, de még kiderülhet, hogy csak egyetlenegy ember ismeri pontosan.

Azt biztosan tudjuk, hogy Roun akkor rögtön próbálkozott a tanúkereséssel, a szórólapokkal, és azt is tudjuk, hogy az újságíró is csak az üres pletykálkodásra alapozva írta meg azt a cikket. Annyira felháborító volt, amit Hwanki prezentációjával is csinált! Ez a színtiszta, nyílt rosszindulat! Le sem tagadhatta volna, hogy nem a lejáratás a célja! Semmi köze sem volt a valósághoz! Ha a nyilvánvalón gúnyolódott volna, az is ocsmány dolog, de nem, ő azt totál félresöpörte, és helyette egyszerűen a hasára ütve kitalált egy történetet! Az eszem megáll! Az USÁ-ban ezért olyan személyiségi jogi pert varrtak volna a nyakába, hogy az életben nem kap többet újságírói állást! Ha most ezt tette, anno sem tehetett másképp. :thumbdown: Más kérdés, hogy az tényleg nem mindennapi, ha valaki leugrik egy épület tetejéről, és semmi magyarázat rá.
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby vajandi » Fri Feb 17, 2017 9:12 am

Kedves Vercsike és Timi! Nagyon szívesen a feliratokat! :heart: :-) :heart:

Itt a 9-es ajánlója:

Itt pedig egy aranyos videó a két főszereplővel:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby gilnis » Fri Feb 17, 2017 10:00 am

Tényleg aranyos ez a kis videó, de mi a szösz ez? Egy megkésett reklám? Meglepődtem, hogy a valódi neveiket használják, miközben élő emberként mutatják be a karaktereket, és nem mint a szerepeiket.

Az előzetes:
1. Jajnekemmikorleszméghétfő?! :w00t:
2. Úgy látszik, folyton esnek-kelnek. :mrgreen: :heart: Már elvesztettem a számolást, hányadik elkapás/ölelés. :D :P
3. Amint megpillantottam, eldőlt, hogy határozottan nem örülök, ha a galériás visszatér. :whistling: De ha nem időz sokáig, és valami fontos derül ki, vagy fordulatot hoz, akkor egye fene. :D
ImageImageImage

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 7 of 20)

Postby smatagd » Fri Feb 17, 2017 1:55 pm

Sziasztok!
Megkésve bár, de törve nem ,most sikerült beérnem benneteket, mert előbb befejeztem a Squad 38-at és a Shuttle love milleneumot, aztán beleolvastam a topicba és kicsit elment e kedvem , attól , hogy átírják az 5.-6. részt. Engem ez nagyon fel tud bosszantani :stress: , nem egyedi eset, hogy menet közben változtatnak a sztorin. Nem tudom megérteni, hogy a forgatókönyv író miért nem áll ki az elképzelése mellett :scratch: , miért hunyászkodik meg a nézők miatt, ennyire fontos, hogy jó színben tűnjön fel előttük? nem szeretem a következetlen embereket, képes vagyok vérre menően kiállni a meggyőződésem mellett, mégha emiatt meg is orrolnak rám. Már sose fogjuk megtudni mi miatt írták át a történetet, de van némi sejtésem róla és ahogy gilnis említette , egy férfinek elnézik ha tahó, de egy nőnek nem. Komolyan mondom nem értem a koreaiakat, életfelfogásban még mindig középkorú szinten vannak.
Jó sokáig tartott mire elolvastam a hozzászólásaitokat, szinte már mindent elmondtatok, amit lehetett, és tényleg: ugyanazt nézzük mégse ugyanúgy látjuk :roll , ez jó, mert mindenki a saját tapasztalatán keresztül értékeli a látottakat.
Végre kezdtük megismerni a szereplők múltját, megtudtuk a főnök viselkedésének okát,de az átírással elszúrták, túl gyors volt a változás Hwanki személyiségében, a nyakába zúdítanak egy csapat beosztottat, akikkel egy légtérben kell dolgoznia, kizárt, hogy hirtelen ilyen nyitottá tud válni. Én például nagyobb hangsúlyt fektettem volna a titkárnővel való viszonyára, nem szerelem volt, lelki társi kapcsolat, nem tudom mennyi ideig dolgoztak együtt, de szívesen néztem volna tovább őket, előbb-utóbb teljesen megnyílik Hwanki, ha gyenge emberhez kerül közel, attól megerősödik. Egy erősebb személy még inkább bezárkózottá teszi, ezért nem tudott kitörni UII mellől.

Kimondottan tetszett Roun határozott karaktere, semmi túlzás nem volt benne, itt volt a lehetőség, hogy a női nézők egy kicsit beleéljék magukat ebbe a karakterbe, de nem, nem, hogy képzeli ez a nő, hogy az oppájukkal így viselkedik. Egyáltalán nem volt arrogáns vagy gonosz annak ellenére, hogy bosszút akart állni, és miután elégtételt vett azzal, hogy jól lejáratta a főnököt mégse érezte jobban ettől magát, talán mert időközben rájött, hogy nem ő az oka nővére halálának.
Én leszek a fekete bárány köztetek, mert én nem utálom UII-t, hogy mindenki őt dicsőíti, valóban így van, mert határozott, megnyerő a cég és a nők körében, (bár nekem nem az esetem). Nem gázolt át senkin, hogy ebbe a pozicióba kerüljön. bár ki tudja? kíváncsi lennék hogyan került ehhez a családhoz ilyen közel, Hwanki apja választotta ki őt a fia helyett, akiről azt gondolja képtelen bármire is, az fel se merül benne. hogy ő az oka fia személyiségzavarának, a könnyebb utat választotta , mert számára mindennél fontosabb a cég hírneve. Ő adott ekkora feneket UIl-nek, ki az a hülye, aki nem élne vele? Persze semmi sincs ingyen, neki is áldozatot kell hoznia, már rájött, hogy kihasználják, el kell vennie a lányukat, akihez semmi ingerenciája nincsen. 8)
Nap mint nap találkozott Jihye-vel, ezzel a kedves, visszahúzodó titkárnővel, hozzá inkább lett volna kedve, és az adandó alkalommal élt is vele. Nem hinném, hogy ez szerelem volt, ahogy Jihye részéről sem, tetszett neki, hogy ez a megnyerő külsejű pasi flörtől vele, talán ő az első férfi az életében, ezért könnyen elcsábult. Az öngyilkosság okát már leírtátok, azzal abszolút egyetértek, szerintem a csalódás még, ami erre a tettre vitte, nem tudta, hogy menyasszonya van és ráadásul az a beszélgetés hideg zuhanyként érte. Szerintem Uil nem mondott igazat, nem egy éjszakás kalandnak szánta, vágyott rá, de nem vallhatta be, kénytelen volt valahogyan menteni magát.


Köszönöm Andi a feliratokat, jó kis történetet találtál megint, nekem tetszik :D
Image

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Fri Feb 17, 2017 5:58 pm

Kedves Smatagd, örülök, hogy Neked is tetszik a sorozat. :-) :D Nagyon szívesen a feliratokat! :heart:

Előbb elkészültem a 8. résszel, mint vártam, de talán nem csak én örülök ennek. :wink: Meg kell mondjam, számomra ez volt a legviccesebb rész. Persze, voltak szép pillanatok is, de egyszerűen imádtam a poénokat. Ahogy Wo Il ugratja Hwan Kit-t (képmix, felül balra), ahogy összebunyóznak (felül jobbra), és mindent vitt Yun Woo Jin és Heo Jung Min vizes jelenete (alul balra). :D Melléollóztam egy másik vizes jelenetüket, a Marriage Not Dating-ból, az se volt semmi, de ez a mostani… Komolyan, könnyesre nevettem magam Jung Min alakításán. Már az MND-ben elképesztett a humoros oldalával, itt csak még tovább fokozta. Igazából alig vártam, hogy a sótlan, kritizáló karaktere valami humorosabb helyzetbe kerüljön, annyira jó ebben! :thumright: Ebben a részben újabb dolgokat tudunk meg a félénk főnökről, például a katonai szolgálatáról, valamint szépen alakul romantikus kapcsolata is. Ro Woon egyre jobban megismeri, egyre jobban megérti őt, és észrevétlenül egyre inkább beleszeret főnökébe. :heart: Lesz ebben a részben macska, majom, mesterlövész… Na jó, nem szó szerint. :mrgreen: Jó szórakozást, sok nevetést kívánok! :lol

Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Fri Feb 17, 2017 7:34 pm

Üdv Smatagd, de jó, hogy te is csatlakozol! :cheers:

Átírásról:
Én annyira sajnálom - Ircsitől kölcsönözve - FI-t! Nyilván rákényszerítette a munkaszerződése vagy a főnöke, és nem ő ijedt meg az első szóra. Általában ilyen esetekben az szokott történni, hogy a produkciós iroda közleményt ad ki, amelyben valamilyen magyarázattal szolgálnak, "mentegetik" a nemtetszés tárgyát, meg hogy ez néhány epizódon belül változni fog, a nézők türelmét kérik, stb. Viszont ezúttal olyan drasztikusan csökkent a nézettség részről részre, hogy szerintem a csalódás és bosszankodás mellett komolyan megijedtek. Ha nem is ők, a tvN. Túl erős volt a kontraszt a Goblin magas nézettsége után. Azt megelőzően az Entourage is 0,7 %-on vergődte végig az egészet, és érthető, hogy nem akarták megismételni. FI-nak ebbe vajmi kevés beleszólása volt! :pale: Nagyon törekedtek, mert sem az, hogy ennyire nyíltan őszinték legyenek az okokról, sem az, hogy egy módosítás miatt még el is halasszák a heti részeket kukába dobva a leforgatottakat, és azonnal változtassanak, még nem fordult elő a tvN történetében! :goggle: Nagyon nem tetszik ez "a nyúl viszi a vadászpuskát" hozzáállásuk, és hogy élet-halál kérdés a nézettség. Visszataszító. Egyre nehezebben tolerálom. Mi van azokkal a nézőkkel, akiknek úgy tetszett?...

Nem tudom, mi lehet a levegőben, mert Shin Mina (egy Shin Mina!!!! :goggle: ) időutazós romantikus pénteki sorozata is, ami a Goblin után kezdődött, egy az egyben az Introverted Boss szomorú nézettségi mutatóit produkálta, miközben a nemzetközi közönség imádja. Fel nem foghatom! :blink
Eddigi részekről:
smatagd wrote:Végre kezdtük megismerni a szereplők múltját, megtudtuk a főnök viselkedésének okát, de az átírással elszúrták, túl gyors volt a változás Hwanki személyiségében, a nyakába zúdítanak egy csapat beosztottat, akikkel egy légtérben kell dolgoznia, kizárt, hogy hirtelen ilyen nyitottá tud válni.

Egyetértek! Éppen az átírással szúrták el! Igaz, hogy voltak kisebb-nagyobb hibák a történetben, de egyfelől semmi olyan, ami ilyen szintű átírást igényelt volna, másfelől azok most is ugyanúgy megvannak. És pont a 4. rész után?! Akkor már minek?! Így csak azt a kevés logikát ítélték halálra, ami addig még létezett. De őszintén szólva nem zavar túlságosan, mert így is, úgy is megszerettem a szereplőket. :heart:

smatagd wrote:Én például nagyobb hangsúlyt fektettem volna a titkárnővel való viszonyára

Nem bántam volna, ha 20 részen át apránként adagolják. Úgy többnek, érdekesebbnek, értékesebbnek, jelentőségteljesebbnek is hatott volna, mint egyszerre gyorsan lezavarva.

A gyerekekkel nagyon jó Hwankit látni! Előttük nem érzi feszélyezve magát, ezért tényleg meri önmagát adni, magabiztosabb, és milyen kedves, melegszívű, aranyos ember! :wub:

smatagd wrote:Kimondottan tetszett Roun határozott karaktere, semmi túlzás nem volt benne, itt volt a lehetőség, hogy a női nézők egy kicsit beleéljék magukat ebbe a karakterbe, de nem, nem, hogy képzeli ez a nő, hogy az oppájukkal így viselkedik. Egyáltalán nem volt arrogáns vagy gonosz annak ellenére, hogy bosszút akart állni, és miután elégtételt vett azzal, hogy jól lejáratta a főnököt mégse érezte jobban ettől magát, talán mert időközben rájött, hogy

Elméletileg már sokkal korábban rá kellett volna jönnie, de a sorozat szerint még ekkor nem eszmélt rá, tehát még felelősnek hitte, és mégis bánta, amit tett vele. Ettől még jobb! :wub:

Roun arrogáns volt, ellenséges, rosszindulatú, erőszakos, utálatos. De ugyan ki adja meg annak a tiszteletet, akit megvet? Hányan tudnák megállni, amikor legelőször látják meg az életük derékba törőjét, hogy nekimenjenek? És ki kérne engedélyt kutatni attól, aki után nyomoz? :nuts: Mivel az iroda ajtajában is nonstop ül valaki, Hwanki pedig gyakorlatilag ott is lakik, belopózni sem sok esélye volt. Maradt a betörés. Miért nem lehetett bízni az íróban, hogy mindenre lesz magyarázat?

Érdekesek... :roll Amikor a Flower Boy Next Door-ban a srác engedély nélkül ment be az idegen és szociofób (már nem rémlik, pontosan mi volt) lány lakásába, nem háborodott fel rajta senki, hogy pofátlan, mert kedves? A szociofób lány pedig totál bunkó és ellenséges volt vele, mégsem háborodott fel senki, mert.... Park Shin Hye?!... Ki nem állhatom a kettős mércéjüket! (Mellesleg mindenki ajánlom azt a sorozatot!! Nagyon jó kikapcsolódás! :heart: )

smatagd wrote:kíváncsi lennék hogyan került ehhez a családhoz ilyen közel, Hwanki apja választotta ki őt a fia helyett

Szerintem sehogy se került közel. Hwanki apja elment az árvaházba, és kiválasztotta a potenciális "eszközt" a fia számára. Micsoda rohadék! Ő is egy emberi lény, basszus!! Hogy tehették, tehetik ezt vele?!

Azt sem értem, hogy ha egyszer ennyire semmire tartja, miért akarja, hogy a lánya hozzámenjen. Kinőtt már Yisu abból a korból, hogy másokkal játszadozzon! De meg ezek a koreai jogviszonyok... :goggle: Ők lényegében testvérek a jog előtt! És megengedett, hogy össze- házasodjanak?! :goggle:

Yisu mellesleg úgyszintén orvosi eset! Sokadszorra írom le. Megszállott. Ő csak uralkodni akar Uilon, és tudva, hogy neki bűntudata van, felhasználja ellene. Azért is mutatja a kedvest, mert tudja, hogy Uilnak így sosem lesz bátorsága őt elhagyni. Ha nekitámadna, azzal nagyobb eséllyel elveszítené. Nem hajlandó szembenézni a valósággal. Amúgy egyre ijesztőbb. Rounnak komolyan jobb lesz vigyáznia magára... :fear: Meglátjátok, derülnek ki még dolgok Jihye haláláról. Lehet mégiscsak beletrafáltam az öléssel. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Hwanki nagyon is tudta, mi miatt kell felrohannia a lépcsőn...

smatagd wrote:Szerintem Uil nem mondott igazat, nem egy éjszakás kalandnak szánta, vágyott rá, de nem vallhatta be, kénytelen volt valahogyan menteni magát.

Egyetértek. :salut: Nagy szívás, hogy Jihye meghallotta. :pale:
Köszönöm szépen a 8.-at, Andi! Nem számítottam rá! :) Jól felosztjuk, mindenkinek más a kedvence. :)
Nekem ebben a részben a Rounnal közös jelenetek tetszettek a legjobban. :heart: :heart: :heart:
1. a medencénél kettesben + "Ne változzon meg!" + kapucni + mosoly :wub: :wub: :wub:
2. a majom- de főleg táskavadászat :mrgreen:
3. a részegség (versenyivás és a fotó utána...) XD
4. és persze a zárás... :whistling:
5. amikor Hwanki nagyon szerette volna, ha Roun nem fogja vissza magát XD de ő gyakorolta, hogy a "türelem rózsát terem" XD
Á, tök jó poén, hogy Heo Jung Minnel félig újraélhették egy korábbi közös jelenetüket! :thumright: :mrgreen:
ImageImageImage

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby Summi » Fri Feb 17, 2017 8:04 pm

Sziasztok :-)

El se hiszem , h sikerült megnéznem a 7. részt ... :cheers: :heart: Andi köszönöm a kiváló feliratodat :heart:


nekem ez a rész is nagyon nagyon tetszett a hangulata főleg , látszik mennyire sokat jelent , h oldódik a főnök zárkózottsága ami hatással van a kollégákra is még ha időnként összerezzennek akkor is :lol és egyre többet mutat meg magából annyira klassz ahogy kinyitja az ajtót és meglátni az egyéniségét mennyire nagyszerű ember ha az apjának van egy csöpp esze , ami nincs akkor láthatná , h a fia aranyat ér ... :D
Rájöttem hol a bibi Hwanki introvertált személyiségének a gyors változásával .. . :whistling: azt érzem , h nem tudták ezt kellően jól megoldani és inkább a kapucni effektre támaszkodtak ami nem elég kifejező .. megjegyzem nem is könnyű kifejezővé tenni egy befelé forduló típust és kicsalogatni a kuckójából a saját világából ahhoz ez már elég régóta tart ... a készítők főleg a kapucnira támaszkodtak azért van még mindig a fején mert így jelzik még mindig bezár és félénk , de ez sok esetben nem így volt .... :whistling: nincs ezzel nagy bajom csak ha már ez a film témája akkor jó lett volna ha ezt lépésről lépésre haladva valósítják meg és nem azt érzem , h önmaga gyógyítója Hwanki ugyanabban a környezetben kinyílik és él .... :O még mindig adottak azok a hatások amik kiváltották nála a szócipófóbiát az apja zsarnoksága még szorongatja a nyakát .. . az alaptermészete introvertált típus ami javítható de nem megváltoztatható .. nekem kellett volna a változáshoz valami konkrétum ami hihető ami hatással van Hwanki-ra , az is jó lett volna a ha pszichológus terápiája eredményesebb és nem csak telefonon zajlik kicsit nyomatékosabban mutatták volna esetleg szituációs gyakorlatban , h küzd Hwanki azért , h sikerüljön szemtől szembe állni és kommunikálni a kollégáival , nagyon tetszett volna ha úgy oldják meg az első lépést a változás felé ha Hwanki ezt úgy teszi , h őszinte a kollégáival és elmeséli miért ilyen , eltudtam volna képzelni , h ezt egy emailben írja meg mert a beszéd még nehéz .. mennyire jól esett volna ez a vallomás a kollégáknak és azt is eltudom képzelni , h a segítségére siettek volna még ha nem is mindenki de Roun biztosan ... :D és ha így kezdik el a közös munkát akkor tényleg látszik a cél és az , h Hwanki -nak így sikerülni fog a változás és azt is eltudom képzelni , h ekkora nagy támasszal a háta mögött még az apja fejére nő idővel mert magabiztosabb lesz ..
és utána érkeztünk volna meg ide a mostani részhez :D


vajandi wrote:Az elején a kimcsis beszélgetésnél szöget ütött a fejembe egy mondat ("Nem akartam üres kézzel jönni."). Szóval, ha jól veszem ki, Hwan Ki nem elég, hogy faképnél hagyta a félkész kimcsipörköltet és a húgát, hogy Ro Woon után rohanjon és felvegye a kocsijával, de még arra is volt ideje, hogy kimcsit pakoljon be, ráadásul ezzel azt sugallta, mintha tudta volna, hová megy a lány? :blink


ezen jót nevettem amikor kicsomagolta az árvaházba a doboz kimcsit volt ám "terülj terülj "asztalkám .. :rofl: nem részletezték .. :lol ügyes volt Hwanki és gyors ne , h Uil megelőzze ..... . a hugica meg megértő .. . :lol

vajandi wrote:Kang igazgató a kocsiban még részegen se volt hajlandó menyasszonya vállára hajtani a fejét. Vagy annyira nem is volt részeg? :whistling:


látványos mennyire megveti és nem szereti Yisu-t .... :O addig jutott , h ezt már palástolni se tudja és már nem is akarja .. mindent csak az apja hatására tett azért , h megfeleljen , h befogadják , h teljes értékű családtag legyen szeressék önmagáért és ne csak egy eszköz legyen a kezükbe .. .nagyon sajnáltam :-( , h csak most ébredt rá , h gyáva volt nem állt ki a szemlélete mellett hagyta magát irányítani egy oylan világba ahol neki nincs helye ahol nem érzi jól magát ahol ő egy senki továbbra is , nincs melegség szeretett megbecsülés egy kedves szó gyenge volt befolyásolható de egyre jobban ébredezik tudja rossz embere lett pedig nem akart gyáva és gyenge lenni de remélt és ezért nem tudott ellenállni a zsarnok apának parancsoló stílusának ..... és arra is rájött , h Yisu nagyon hasonlít az apjához , az látszik az egész családot tönkretette az apa a diktátor , félelmet keltő stílusával elnyomásával .. . azt is éreztem ebben a részben , h lehet , h azért ragaszkodik Yisu Uil-hez ennyire , h kijusson az apja zsarnoki nevelése alól elmeneküljön de közben marad az anyagi jólét talán ő is szeretetre vágyik és azt hiszi ha ő szeret az elég kell legyen Uil-nak azt érzem ő szeret ... ... borzalmas a légkör ha az apa megjelenik szinte az én gyomrom is összerándul annyira visszataszító a jelenléte ...
A részegsége se segített a további színjátékban még bódultan is tudta érezte , h Yisu ül mellette ... örültem , h már nem tudja megtenni és nem is fog színészkedni többet nem játssza meg az érzelmeit ... remélem , h a kivezető utat keresi és meg is találja majd , a nagy beszélgetésük is erre utalt Yisu val csak ő még görcsösen ragaszkodik hozzá :whistling:

gilnis wrote:1. Ómájgád, a Titkárnő és a divattanácsai! :rofl: :rofl: A folytatást nézni is alig bírtam! XD XD XD


Ez nagyon kis édes jelenet volt hirtelen Jihye hasonló jelenete ugrott be csak a hangulat volt más .. . látszik , h kell Hwanki -nak a megerősítés , h jól csinálja kell a támasz .... .. amit mindig szeretek Hwanki-ban , h nagyon jó embersímerő apró gesztusokból leszűri ki milyen típus és nem lő nagyon mellé legtöbbször teli találat .... .... :D annyira aranyos volt csaj ki is nyílt egyből Hwanki bátorítására , egy kicsit rá is ráférne egy adag terápia mert az önbizalma a földön van ... :whistling: látszott , h jólesett neki amikor Hwanki mondta , h jó érzéke van a divathoz és talán az a szakterület lenne a legjobb ahol kiteljesedhet .. . ezért nagyon örültem volna ha nagyobb sikere van és nem leszólják kritizálják az öltözetét Hwanki-nak jó tudom , h eleve meglepő ez stílus Hwanki -tól de a ruha összeállítás nagyon is harmonikus volt és ízléses ... .. :unsure: az nem magyarázat , h túl előkelő nem ide való Uil is szinte mindig öltönyben jár ez egy igazgatónál miért meglepő ... ha jobban ismernék a főnöküket a kollégák akkor tuti bátorító megjegyzést kapott volna :-)

gilnis wrote:2. Annyira örültem, hogy Roun kivételesen nem szaladt oda Uilhoz a csoportfotóra, mint a többiek!!! :w00t:


oklé oda nem ment .. erre kihívja folyosóra .. :mrgreen: . persze főnökünk is részese a beszélgetésnek :whistling:

gilnis wrote:3. Az ölelés... XD :heart: XD :heart: :heart: :nuts:


a rész érzelmi csúcspontja .... :lol :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: nálam többször nézős volt nem tudtam betelni velük látva Hwanki arcát csodálatos volt nem tudom ti hogy vagytok vele de engem megbolondít a mosolyával .. :wub: haláli volt ahogy a felsője alá rántotta Hwanki Roun-t és szorította egy jó darabig szuper jó volt ... :lol szerettem volna bekukucskálni látni Roun arcát ahogy ott piheg Hwanki mellkasán :lol az igaz , h a kijutás az irodából némileg kárpótolt haláli jó arcjátéka volt Roun-nak abba minden benne volt zavartság heves szívdobogás megemelkedett pulzus és vérnyomás .. hahah :lol az irodában Hwanki-nál is hasonló volt a helyzet .. . a nyújtózkodását is bírtam azt hittem esnek egy nagyot ahogy kepesztett Hwanki , h lehajtsa laptop tetejét :lol ... utána Roun szövege mindent vitt .... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

gilnis wrote:"Mi van, ha a nővéremmel valami más történt?" - ehhez kellett neki 7 rész?!? nem tudtam, hogy ünnepeljek :party: vagy a fejemet verjem a falba. :doh:
Lehet, kénytelen leszek visszavonni, hogy Roun nem buta. Mégis HOGYAN rakta össze, hogy Kang Uil lehet Smith?! :doh:!


itt lesett az állam annyira meglepődtem ezen a felfedezésen derült égből villámcsapásként ért , valamit nagyon nem értettem , h mi történt áramszünet volt kimarad valami amire nem emlékszem .. .. :O hogy jött rá ilyen gyorsan minden előzetes nélkül :O nem csak 7 rész ... hanem 3 év ... :lol jobb lett volna ha nem fejtegeti mi történt még mi se tudjuk :P honnan tudhatná így csípőből Roun ... :O ez nem fér a fejembe ... a végén még megfejti a megfejthetetlen és minden puzzle darabka a helyére kerül .. . égi sugallat volt :lol

gilnis wrote:"Sajnálja magát, azt érzem. De ne akarjon belefulladni az önsajnálatba! :x Elhiszem, hogy bánja, ami történt, mégsem eléggé, különben nem úgy élte volna az elmúlt három évét, ahogy, és nemcsak évi egy nap jutna a bűnbánatnak. :x


feljebb írtam is , itt ő nagyon komolyan beszél és őszintén .. talán nem is azért , h sajnálja Uil .. . inkább azt éreztem jól esett neki egyszer végre kiönteni a szívét és ehhez kellett Roun , h meghallgassa ... kezd észhez térni én megsajnáltam aki képes egyedül ennyire leinni magát az felejteni szeretne a rossz tetteit biztosan és az is látszik boldogtalan megkeseredett ... :-( a megbánás is jobb ha az fordulatot hoz és tisztánlátást változást , és Uil nem velejéig romlott ..nem reménytelen ... tizenévesként került ebbe a családba , ők formálták a saját szájízükre a saját szemléletükre ... egy szeretet nélküli világban nőtt fel ... a legfontosabb hiányzik az életéből a meghitt család és a szeretet ... melengető érzés volt látni azt a jelenet amikor az árvaház nővérével találkozott Uil mennyi érzelem szeret emlékezés volt abban a rövid pillanatban úgy elidőztem volna még velük az emlékeikkel .. . :roll erre megtöri ezt a meghittséget az a pasi a követelődző arrogáns erőszakos stílusával senkire nem volt tekintettel csak az volt a fontos , h a figyelmet ő kapja meg végtelenül önző ... :stress:

gilnis wrote:Hwankival versenyezhetnek, melyiküknek van kevesebb önbizalma és önbecsülése. Csak ez máshogyan jelentkezik náluk. Milyen megtévesztő a látszat! Uil a nála gyengébbekkel szemben kifejezetten domináns és lehengerlő, de ő a gyáva igazán! És egy lekvár. :thumbdown: Különben ő is járhatna Hwanki dokijához. :whistling:


Hwaninak nincs önbizalma ez igaz .. . Uil -nak viszont szerintem van önbizalma hozott ő sikereket a cégnek .. a gyávasága abból fakad , h nem képes vállalni a tetteiért a felelősséget ez már ott megmutatkozott amikor Jihye öngyilkos lett és Uil térden állva kérte Hwanki-t , h mentse meg ... . félt a következményektől .. . attól , h le is út fel is út .... és ez végig megmutatkozott nála mert amikor a sikerben fürdött azt nagyon is szerette , közben tudta , h nem ő az értelmi szerző .. ez is egy hamis álszent viselkedés ......... azért mert azt szerette volna elérni , h értékeljék ebben a családban ezért csak a jó oldalát akarta mutatni és a hibákat nem vállalni .. . és azt hiszem alkalmas is lett volna rá ha nem ebben a légkörben nő fel itt az is látszik mennyit tud ártani egy személyiség fejlődésben az erőszakosság a zsarnoki agresszív viselkedés ami gátolhatta abban , h őszinte legyen merje felvállalni a hibáit azt hiszem ezt is tanulni kell és még akkor se könnyű ..... azt érzem a tudása meg van hozzá nagyon jó kommunikációs készsége van és jó kisugárzása megnyerő modora nem véletlen , h rá figyeltek fel elsőként és nem Hwanki-ra .. .
nem hiszem , h Uil csak egy gyengébb mellett lenne domináns ... az igaz , h járhatna dokihoz de én nem Hwanki dokiját javasolnám .. neki egy személyiségfejlesztőre lenne szüksége :D

gilnis wrote:Nem tudja, hogy Roun Jihye húga, ugye? Csak a hasonló szitu miatt mondta, amiket mondott? :whistling:


szerintem se tudja ki Roun ... . húúú akkor lesz a mély pont Uil -nál ha kiderül ki Roun akár össze is törhet a szíve .. . :-( egyre erősebben látszik , h ő szerette Jihye -t nem véletlenül jönnek elő az emlékképek és ilyenkor teljesen ellágyul az arca az érzelmektől szeretettel gondol rá közben fájdalommal teli érzések vannak a lelkében ... lehet , h benne ugyanúgy lehet bűntudat csak nem beszél róla ?

gilnis wrote:Ja, és mi a manó, most meg Hwanki volt az, aki többször is Uil vállára tette a kezét! Figyeltétek?! :w00t::


igen igen én is láttam .. . :D azta mindenit nagy léptekkel haladunk ... az jó érzéssel töltött el , h ez csupán csak barátságból jött és semmi üzleti nyerészkedés nem volt benne .. . : :D
Last edited by Summi on Fri Feb 17, 2017 8:10 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby Summi » Fri Feb 17, 2017 8:07 pm

Húúú Andi már megint megelőztél nagyon köszi a 8, rész feliratát is :heart:

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Fri Feb 17, 2017 11:30 pm

Summi - 7. rész
Summi wrote:a kapucni effektre támaszkodtak ami nem elég kifejező ..

Igen, pedig ez nem mechanikusan működik, mindig lehetnek kivételek. Azonkívül amíg az eredeti kiváltó probléma ugyanúgy adott, és a környezete sem változik felé, addig képtelennek kellene lennie a változásra. Magától?! Kizárt dolog! Ehhez képest még ő biztat másokat.

Summi wrote:eltudtam volna képzelni , h ezt egy emailben írja meg mert a beszéd még nehéz ..

:thumright: :thumright: :thumright:

Summi wrote: azt is éreztem ebben a részben , h lehet , h azért ragaszkodik Yisu Uil-hez ennyire , h kijusson az apja zsarnoki nevelése alól

Szerintem ő apa kedvence (már amennyire kitelik tőle), ezért nincs erre szükség, és apja lánya is... :goggle:

Summi wrote: Ez nagyon kis édes jelenet volt hirtelen Jihye hasonló jelenete ugrott be csak a hangulat volt más .. .

Ugyanolyan lehetett volna, csak Gyorival még nem ismerik egymást, ezért mindkettő bizonytalanabb volt. Jihyével már olajozottan működött. :)
Nagyon aranyosak voltak, én is sajnáltam szegénykét, hogy nem aratott sikert a ruha. Mostanában semmi sem jön össze neki. :wink:

Summi wrote: a rész érzelmi csúcspontja .... :lol :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: nálam többször nézős volt

A Yeon Woo Jin-hatás.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Summi wrote:itt lesett az állam annyira meglepődtem ezen a felfedezésen derült égből villámcsapásként ért , valamit nagyon nem értettem , h mi történt áramszünet volt kimarad valami amire nem emlékszem .. ..

Igen... :lol Nevetek rajta, de igazából olyan kár, hogy ezt így oldották meg. Kifejezetten vártam, hogy majd milyen lesz, ha belátja, hogy tévedett a főnökről is, a múltról is, elkezd felé megváltozni, s persze, hogy mi lesz a következő lépése. Sokkal erősebb jelenetekre számítottam. Ehelyett gyorsan és csendben átsiklottak fölötte, és nincs is következő lépés. Ha ő buta is, azt tudja, hogy a nővére nem volt az!! Ha pedig nem volt az, nem is hihette, hogy....! :doh:

Annyira elbántak ezzel a karakterrel! Miért nem lehetett kezdettől szerethetővé tenni? Rendben, hogy Hwanki terrorként élte meg a felbukkanását, de nekünk nem úgy kellett volna. Hwanki szemszöge nem lehetett volna azonos a nézők szemszögével. Világossá kellett volna tenni, hogy a kiabálása és felháborodása mellett Roun igazából kedves és megértő és mosolygós és jóindulatú. Ugyanakkor most is türelmetlennek, pofátlannak, zajosnak kellene lennie. Rendben, hogy már nem utálja a főnököt, és más színben látja, de ezek a tulajdonságai hová tűntek?

Summi wrote:a megbánás is jobb ha az fordulatot hoz és tisztánlátást változást

Jobb, "ha". De nála a fordulat még mindig nem következett be, pedig réges-rég elkésett vele.

Summi wrote:Uil -nak viszont szerintem van önbizalma hozott ő sikereket a cégnek ..

A gyávasága abból fakad, hogy nem meri felvállalni önmagát. Három évvel ezelőtt is ilyen volt. Az eset előtt is, az eset után is. Sőt, húsz évvel ezelőtt is ilyen volt. Ez megváltozhatott volna, ha egy más családot ismer meg, de ezekkel a diszfunkciósokkal esélye nem volt rá, hogy megbékéljen önmagával. És mivel eredetileg egyszer már elveszítette a családját, görcsösen, mindennél jobban ragaszkodott és ragaszkodik ehhez a régi-újhoz. A cégtől, a pozíciójától, az Eun család tagjaként érzi magát valakinek. Általuk határozza meg önmagát. Nélkülük semminek, ill. az Eun családdal szemben is semminek érzi magát, de hogy is ne érezné.... :goggle:

A 7-8. részek majd' megszakadtak, hogy szimpatikussá változtassák a szemünkben. Igaz. Nem magától vált belőle olyan ember, amilyen. De az sem igaz, hogy csak egy szeretethiányos, magányos árva lenne, akit kihasználtak, és sajnálnom kéne. Most sír Hwanki után, de éveken át profitált az ő hallgatásából és fóbiájából, mellette a kisujját sem mozdította, hogy a Hwanki körül kialakult félreértéseket tisztázza az érdekében, sőt. Amik pedig eleve miért is alakultak ki? Van benne őszinteség, van benne jóindulat, de van benne gyarlóság is bőven, és az Eun család valamennyi tagjával külön-külön nagyon gáz a viszonya.

Summi wrote:húúú akkor lesz a mély pont Uil -nál ha kiderül ki Roun akár össze is törhet a szíve .. . :-(

Az eddigiek alapján megérdemli. Az lesz a három éve elmaradt büntetése. Kamatostól...

Summi wrote:igen igen én is láttam .. . :D azta mindenit nagy léptekkel haladunk ... az jó érzéssel töltött el , h ez csupán csak barátságból jött és semmi üzleti nyerészkedés nem volt benne .. . : :D

Barátságból jött, de kicsit célzásnak is éreztem. Uilnak az a szokása, hogy azzal nyomatékosítja a mondandóját. Hwanki is ugyanazért tette. :P

Különben bonyolult kapcsolat az övék. A 7-8. részekben erősen próbálták a barátságukat is hangsúlyozni, és ha nem lenne ott az elmúlt három év, akkor nagyon bírnám is őket, drukkolnék is nekik. :heart: De ott van az elmúlt három év (nem pusztán a három évvel ezelőtt, hanem az elmúlt három év!!), és így nem tudom, mit lehet ebből kihozni. Remélem, hogy semmit, mert nagyon nem tetszene. Nem tudom elfelejteni azt sem, hogy anno mivel okozott mit, és azt sem, hogy utána hogyan reagálta le annak következményeit. Viselkedhet bármilyen barátságosan, segítőkészen és viccesen a jelenben! Vannak dolgok, amik örökre megváltoztatják a véleményedet, és már nem tudod ugyanúgy látni az illetőt, mint azelőtt. Egyelőre úgy tűnik, hogy Hwanki is ugyanígy gondolja.
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Sat Feb 18, 2017 9:29 am

Kedves Gilnis és Summi!
Nagyon szívesen a 8-ast. :-) :-)
Igazából a 8-asban annyi kedvencem volt, hogy hosszú lett volna mind felsorolni, ezért csak párat emeltem ki, de amiket felsoroltál, Gilnis, én is imádtam. :heart: Ezért is írtam, hogy ez volt eddig a legviccesebb rész, de talán nem csak a legviccesebb, a legjobb is egyben (és ezt még, tartok tőle, hogy fokozni fogják). :D
A 9-es előzetesében látott galériás csajnak én sem örülök, remélem, nem fog nagyon bekavarni. A srác gátlásossága, félénksége így is megnehezíti és belassítja a kapcsolatuk alakulását, nem kell, hogy még ez a csaj is keresztbe tegyen. XD
Szerintem nem lett volna jó, ha Hwan Ki úgy kezdi a munkát a csapattal, hogy megírja e-mail-ben a problámáját, ezzel elejét vette volna egy csomó vicces félreértésenk, lemaradtunk volna annak folyamatáról, hogy apránként rájöjjenek, milyen ember. Jobb volt így, és sokkal természetesebb. Észrevettem, hogy a srác akkor feledkezik meg a csuklyáról, akkor teszi félre a félénkségét (s talán emiatt találjátok furának, mert korainak tartjátok, nem egyértelműnek, hogy akkor most félénk vagy sem), amikor hirtelen valaki segítségre szorul, és ő tenni akar valamit. Ahogy a táskákkal végigrohant a parkon, ahogy a reptéren végigkérdezett mindenkit a maciról. Tehát egy ilyen vészhelyzet, amikor más bajban van, ilyenkor megfeledkezik magáról, és beleveti magát a dologba. Ti nem így látjátok? :wink: A lány érdekében is, hogy ne csábítgassák őt, Kang igazgatót távol akarta tartani, és nem zavarta, milyen helyen van (akár diszkóban), folyton üldözte, hogy menjen haza. :mrgreen:


:-) Itt van négy szuper gif a 7-8. részekből:
Image
Image
Image
Image
Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby smatagd » Sat Feb 18, 2017 1:16 pm

Köszi Andi a 8.részt!
Szia Gilnis, én is örülök neked :cheers:
gilnis wrote:
Nagyon nem tetszik ez "a nyúl viszi a vadászpuskát" hozzáállásuk, és hogy élet-halál kérdés a nézettség. Visszataszító. Egyre nehezebben tolerálom. Mi van azokkal a nézőkkel, akiknek úgy tetszett?...

Egyetértek Veled! Igen, sajnos számukra legfontosabb a nézettség, ezért nem szabad túságosan komolyan venni a történeteiket. Mindenesetre az egyértelmű, hogy elsősorban saját maguknak készítik ezeket a filmeket, eszméletlen mennyiségben, üzletszerűen, szinte futószalagon, túl nagy a kínálat, ez a minőség romlásához vezet, tényleg nagyon nehéz helyzetben vannak a forgatókönyv írók, hogy új ötletekkel kiemelkedhessenek.
gilnis wrote:Roun arrogáns volt, ellenséges, rosszindulatú, erőszakos, utálatos. De ugyan ki adja meg annak a tiszteletet, akit megvet? Hányan tudnák megállni, amikor legelőször látják meg az életük derékba törőjét, hogy nekimenjenek? És ki kérne engedélyt kutatni attól, aki után nyomoz? :nuts: Mivel az iroda ajtajában is nonstop ül valaki, Hwanki pedig gyakorlatilag ott is lakik, belopózni sem sok esélye volt. Maradt a betörés. Miért nem lehetett bízni az íróban, hogy mindenre lesz magyarázat?

Ahogy mondod, mi ezzel a problémájuk? számomra természetes emberi reakció, lehet én ennél durvább lennék :mrgreen: Talán azért reklamáltak, mert félnek a konfliktustól, mert nem tudják hogyan kell kezelni, ezért elutasítják?

gilnis wrote:Azt sem értem, hogy ha egyszer ennyire semmire tartja, miért akarja, hogy a lánya hozzámenjen.

Ezen már én is elgondolkodtam ahogy egyre jobban megismertük UIl -t, nincs gazdag családja, nincs semmilyen vagyona, akkor miért? :thumleft: Én úgy látom, hogy apuka kivülről keménynek mutatja magát, ahogy a fiának leüvölti a fejét, valójában tehetetlenségében teszi, másoktól várja a megoldást.. Lehet, hogy ő vele is ugyanígy bánt az apja, ő is sikertelen volt, és látva, hogy a fia szintén.

A 8.rész tényleg nagyon szívmelengető volt, nekem ez a két jelenet tetszett a legjobban:
Image
Image
Image

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Sat Feb 18, 2017 4:50 pm

Szívesen, Smatagd! :-) :heart:

Én is imádtam ezt a jelenetet: :mrgreen:
Image

Itt szoktam ilyenekre rábukkanni:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Sat Feb 18, 2017 11:00 pm

Húú, Andi, de nagyon köszi a gifeket!!!!! :w00t:

vajandi wrote:Ezért is írtam, hogy ez volt eddig a legviccesebb rész, de talán nem csak a legviccesebb, a legjobb is egyben (és ezt még, tartok tőle, hogy fokozni fogják). :D

Lassan azt kell majd mondanom, hogy "szokás szerint" épp ellenkezőleg gondolom. :sweat:

Feljebb több részletben kifejtettem, hogyan ítélem meg Uilt ill. a kapcsolatát Hwankival. Azok alapján talán nem lepődsz meg, hogy a személye engem meggátolt benne, hogy maradéktalanul tetszhessen a rész. Bárcsak ne is lett volna ott velük! Akárki másra építhették volna a vicces jeleneteket, Sunbongra, Sejongra, bárkire (kivéve Hwanki családját, mert még az lett volna ugyanez a szint, mint Uil), tök élveztem volna, de Uillal nem. Önmagukban nézve a közös jeleneteik Hwankival nagyon aranyosak és viccesek, de tekintettel a három évre, nem helyénvaló, visszatetsző, rossz szájízt adott. Ugyanakkor időnként én sem tudtam ellenállni a manipulálásnak, és megpuhítottak, ezért pl. nekem is tetszett :nuts: amikor a hátán vitte Hwankit, vagy amikor az asztal alá itták magukat.

Nagyon igyekszem elfelejteni az 1 - 4. részeket, és több-kevesebb sikerrel mondogatom magamnak, hogy ne keressem az eredeti Hwankit, ne keressem az eredeti Rount, mert nem léteznek. Az 5. résztől kezdve egy vadonatúj sorozat kezdődött, ehhez tartsam magam. Nehéz, de ez még megoldható. De Uilt nem moshatják tisztára!!! :x Ő ebben a vadonatúj sorozatban tette, amiket tett, nem az elődjében, és azóta sem változott! Ő még mindig ugyanaz a gerinctelen gazember, az a színváltós kaméleon! Mire fel kezdi akkor a sorozat teljesen ellentétes színben feltüntetni őt? Nem tehetnének ilyet "mert csak" alapon. Ez így erkölcstelen. Örömömre szolgál, ha összetettebbé szeretnének tenni egy karaktert, de nem szabadna összezavarniuk azzal, hogy őt teszik a humor forrásává, ezáltal kimondatlanul is azt sugallva, hogy pozitív és szeretetreméltó. Nem az! Ami történt, nem válik meg nem történtté, ezért ne próbálják mindenáron elfeledtetni velünk! Ha azt komolytalanul kezelik, az mindenhogyan helytelen: logikátlan is, méltatlan is. Ha viszont komolyan veszik, akkor ez a poénkodás a 8. részben megengedhetetlen. Egyszerűen nem összeegyeztethető a kettő! Attól, hogy Uil lelkileg összetört, nem lett volna joga másokat összetörni, de megtette. Ezek után ne jópofizzon itt nekem önfeledten és pont Hwankival! :x Alig hittem a fülemnek! A jó ízlésnek is van határa. Annak örültem, hogy Hwanki sem díjazta. Mert a "majomúton" sajnos már Hwankit is belevitte az író a rosszba. Hogyan csinálhatott viccet a két karaktere között régóta húzódó, súlyos és mély konfliktusokból? Annyira kiábrándított! Az meg még külön irritált, hogy Uilnak állt feljebb ez vagy az. Mégis mit képzel magáról? Hwanki egyébként is mindennek ellenére törődik vele, sajnálja is, de akkor sem lehetnek úgy, mint azelőtt. Éppen az ő hibájából! Nagyon-nagyon remélem, hogy nem fognak sűrűn együtt nevetgélni, kibékülni, és lesznek kebelbarátok, mert ahhoz megbocsáthatatlan, amiket Uil tett. Látni se akarom! Hangulatgyilkos.

vajandi wrote:A 9-es előzetesében látott galériás csajnak én sem örülök, remélem, nem fog nagyon bekavarni.

Szerintem ismét egy villámlátogatást tesz, aminek hatására Roun féltékenykedni kezd, plusz újabb infókat szerezhet meg tőle három évvel ezelőttről... :whistling:

vajandi wrote:Szerintem nem lett volna jó, ha Hwan Ki úgy kezdi a munkát a csapattal, hogy megírja e-mail-ben a problámáját

Nemcsak hogy nem jó, elképzelni sem tudom, hogy elkezdje magyarázni nekik, és önmagáról beszéljen. Abban is egyetértek, hogy a poénoknak is kell teret hagyni. De az e-mailezés nem zárta volna ki sem az apránkénti megismerés, sem a poénok lehetőségét.
Viszont! A fokozatosság elve alapján az e-mailezés vagy cetlik hagyása egy köztes szint lehetett volna a kommunikációjukban. Korábban az ajtón sem mert kilesni a titkárnőjére, alig mert elmenni bocsánatot kérni tőle, és hirtelenjében egy rivalgó csapattal dolgozzon együtt? Ez nagyon nagy eltérés a szokásaitól is és nagy kihívás az idegeinek is. Pont hogy az volt a hihetetlen, hogy ehhez simán tudott alkalmazkodni. Ilyen nincs. Szükség lett volna egy átmeneti szintre, és szerintem Summi ötlete tökéletes lehetett volna. Mindenképpen az írásbeliség felé mentem volna el, vagy hogy kizárólag és következetesen csak egyikükkel beszéljen, csak Gyorival vagy csak "Anyukával", esetleg csak suttogva. Ne feledkezzünk meg róla, hogy ő a "csendes/hangtalan/néma szörny"! Ahol jelenleg tartunk, azzal elégedett vagyok (feltéve, hogy úgy teszek, mintha a fóbiája sosem létezett volna), de a 4. és 6. részbeli viselkedésével akkor is szkeptikus.

vajandi wrote:Ti nem így látjátok? :wink:

De, így. Amikor érzi, hogy szükség van rá, és ő tehet valamit, az meghozza a bátorságát. Ezért felszabadult a gyerekekkel is. Amikor a kollégáival beszél négyszemközt, akkor is mindig lehúzza a kapucnit, mielőtt belekezd a mondókájába. Ez rendjén van. A félénk emberek is szóba állnak másokkal, ha nagyon muszáj, de ettől még félénkek maradnak. A beállítottságuk és a preferenciáik nem módosulnak. Azonkívül a félénkség és a félelem valamitől az nem ugyanaz. Na de mi van a fóbiájával? Ha az megvan neki, akkor ezeknek lehetetlen küldetéseknek kellett volna lenniük. Márpedig amíg konzultál a dokival, addig a fóbia is megvan. :nuts:

smatagd wrote:Én úgy látom, hogy apuka kivülről keménynek mutatja magát, ahogy a fiának leüvölti a fejét, valójában tehetetlenségében teszi, másoktól várja a megoldást.. Lehet, hogy ő vele is ugyanígy bánt az apja, ő is sikertelen volt, és látva, hogy a fia szintén.

Ó, ez tetszik :salut: bár nem tudom, mennyi igazság lehet benne. Szerintem egy autoriter személyiség, és csak az a jó, amit ő mond, csak az a férfi, aki olyan, mint ő. Igaz, ami igaz, már réges-rég rájöhetett volna, hogy ezzel a viselkedésével Hwankinál semmire sem megy. Csak a feszültségét tudja levezetni vele.

Vajon a lehallgatásról már leszokott? :whistling: Azon sem lepődnék meg túlságosan, ha valahogyan neki személyesen is köze lett volna Jihyéhez... Még könnyebben el lehetne őt képzelni, mint Yisut, mint tényleges utolsó szöget a koporsóban. Minden kitelik tőle. Akármennyire is szégyellte magát Jihye, még mindig amondó vagyok, nem vall rá, hogy akkor este rögtön meg is ölje magát.
De legalább Roun kedvencemmé lépett elő! :wub:
ImageImageImage

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby smatagd » Sun Feb 19, 2017 11:25 am

gilnis wrote:A gyerekekkel nagyon jó Hwankit látni! Előttük nem érzi feszélyezve magát, ezért tényleg meri önmagát adni, magabiztosabb, és milyen kedves, melegszívű, aranyos ember! :wub:

Igen, abszolut egyetértek, a nála gyengébbek előtt kinyílik :wub:

gilnis wrote:De meg ezek a koreai jogviszonyok... :goggle: Ők lényegében testvérek a jog előtt! És megengedett, hogy össze- házasodjanak?! :goggle:

Szerintem nem fogadták örökbe, lehet nincs regisztrálva a családba, UIl állandóan emlegeti is, hogy nem tekintik családtagnak. Valószínübbnek tartom, hogy apuka csak felkarolta, sejtjük milyen szándékkal, amikor Hwanki-val együtt az egyetemre járt.
Image

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Sun Feb 19, 2017 5:10 pm

smatagd wrote:Valószínübbnek tartom, hogy apuka csak felkarolta, sejtjük milyen szándékkal, amikor Hwanki-val együtt az egyetemre járt.

Mutatták, hogy még gyerekkorában magával vitte. Együtt nőtt fel a két testvérrel. Mindegy, a szabályozás a legkevesebb. Az agybaj a nagy baj.

Különben az sem tiszta most már, hogy egyáltalán mi Uil célja. Mit akar elérni, és mit tesz annak érdekében? Honnan hová tart? :scratch: Mert hogyha
a céget akarja, akkor neki az a legkevésbé sem jó, ha Hwanki előbújik, és összebarátkozik a kollégákkal. Elvégre az Agy mindig is Hwanki volt. Vagyis ő funkciótlanná válik. De ha a céget akarja, mire váááár???? Vagy ez a jópofizása lenne az új taktikája? De pont azért nem tetszettek a 8.-ban a jelenetei, mert nem taktikának tűntek, hanem sokkal inkább mintha a sorozat akarta volna azt bemutatni, hogy ők igazából de jó barátok, és Uil nem is olyan rossz ember, mint idáig látszott. De ha nem akarja a céget, akkor minimum az 1 - 4. részbeli viselkedésének semmi értelme.

Tanácstalan vagyok, mi jár a készítők fejében, mégis hogy kellene viszonyulnunk hozzá. Szerintem egy tipikus passzív-agresszív személyiség:
Aki mást mond, mint amit tesz, akivel képtelenség őszintén beszélni. Aki az ellenséges hozzáállását nem fejezi ki szemtől-szemben. Ferdít, mindig ellenérvekkel rukkol elő, nem akar egy közös cél érdekében munkálkodni se a munkában, se a párkapcsolatban. Rosszindulatú, pletykás, szarkasztikus, mindig ugrat másokat, folyton kritizálja mások ötleteit. Kényelmetlen elvárásokat támaszt másokkal szemben, sokszor figyelemre sem méltatja a környezetét, sőt, tagadja a saját felelősségét, ha számon kérik rajta. Másokat hibáztat, ha valami balul sül el, mindig talál kibúvót a vállalt feladatai alól. Imád az áldozat szerepében tetszelegni, szereti gyengének mutatni magát, hogy törődést és figyelmet kolduljon magának. Valójában bizalmatlan, és bizonytalan saját alkalmassága és kezdeményezőképessége tekintetében. Nehezen kezelhető, ambivalens. Természetesen az egész a gyermekkorba vezethető vissza…
ImageImageImage

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby smatagd » Sun Feb 19, 2017 5:59 pm

gilnis wrote:Mutatták, hogy még gyerekkorában magával vitte. Együtt nőtt fel a két testvérrel.

Hú, tényleg, miért nem emlékszem rá?, bocs :roll de az biztos, hogy a gyerekkora vezethető vissza a viselkedése, egy árvaházban nem kapnak elég figyelmet és ráadásul bekerült ebbe a családba, hálából szeretne megfelelni apukának, de honnan tudná, mi a helyes, mi a jó irány?
Image

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby Summi » Sun Feb 19, 2017 7:35 pm

Sziasztok :-)

Végre beértelek benneteket a 8 részel egy két gondolattal még beszállok a beszélgetésbe :-)


gilnis wrote: Roun arrogáns volt, ellenséges, rosszindulatú, erőszakos, utálatos. De ugyan ki adja meg annak a tiszteletet, akit megvet? Hányan tudnák megállni, amikor legelőször látják meg az életük derékba törőjét, hogy nekimenjenek? És ki kérne engedélyt kutatni attól, aki után nyomoz? :nuts: Mivel az iroda ajtajában is nonstop ül valaki, Hwanki pedig gyakorlatilag ott is lakik, belopózni sem sok esélye volt. Maradt a betörés. Miért nem lehetett bízni az íróban, hogy mindenre lesz magyarázat?


Roun jellemzésében teljesen igazad van .. . nekem amúgy nem tetszett a pofátlansága sokszor nagyon erőszakos stílusa .. . amit írsz mind megértem , és jogos , Roun-nak nagyon nem könnyű lelkileg se szembenézni azzal az az emberrel aki felelős a nővére haláláért ezért érthető a megvetése pofátlansága a haragja a stílusa .. engem ebben csak az zavar , h ezt saját kútfőből döntötte el , h itt más nem lehet az oka a nővérének a halálában csak a főnök .. :whistling: .. . talán a nézők is ezért elégedetlenkedtek Roun stílusán ... nem fejtették ki rendesen a történetet , csak jött és ítélkezett kutatgatott minden magyarázat nélkül , ez még nem lenne baj ha kaptunk volna magyarázatot , h megalapozott a gyanúja , h a főnöknek köze van a nővére halálához , de erre még utaló jelek se voltak se visszaemlékezések .. max annyi , h beszélgetett az újságíróval aki majd lecikkezi ..de mit ? senkinek nem hullik az ölébe a sztori menni kell utána ... :O úgy tűnik , h volt egy fellángolása Roun-nak , h elkapja a azt aki a nővére halálát okozta be is lendült láttuk , h kereste a cipőt ... aztán semmi többet harmadszor itt ennek a fejezetnek vége és jött a felismerés , h meg van a megoldás Hwanki a jó és ő nem tehette .. . oké még ezt is elfogadom ne legyek már szőrösszívű ... de akkor miért nem ment tovább ugyanolyan vehemenciával mint ahogy berobban Roun .. :whistling: ,most egyáltalán fontos ez neki ? mert úgy tűnik már nem , de ha nem akkor nekünk miért tette fontossá az író ? várok várok és ez ügyben nincs fejlemény :nuts: ha kellően megértetik velünk a kartert akkor nem morognak a nézők és nem akarják mindenáron megváltoztatni Roun karakterét ..

gilnis wrote:Azt sem értem, hogy ha egyszer ennyire semmire tartja, miért akarja, hogy a lánya hozzámenjen. Kinőtt már Yisu abból a korból, hogy másokkal játszadozzon! De meg ezek a koreai jogviszonyok... :goggle: Ők lényegében testvérek a jog előtt! És megengedett, hogy össze- házasodjanak?! :goggle:


az apja ágált a legjobban a házasságuk ellen .. . az anyuka volt aki lobbizott ezért .. én úgy tudom akkor lesz családtag ha az apa felveszi a családnyilvántartásba ezzel öröklődési joga is van .. de ez nem derült ki ...


gilnis wrote:Yisu mellesleg úgyszintén orvosi eset! Sokadszorra írom le. Megszállott. Ő csak uralkodni akar Uilon, és tudva, hogy neki bűntudata van, felhasználja ellene. Azért is mutatja a kedvest, mert tudja, hogy Uilnak így sosem lesz bátorsága őt elhagyni. Ha nekitámadna, azzal nagyobb eséllyel elveszítené. Nem hajlandó szembenézni a valósággal. Amúgy egyre ijesztőbb. Rounnak komolyan jobb lesz vigyáznia magára... :fear: Meglátjátok, derülnek ki még dolgok Jihye haláláról. Lehet mégiscsak beletrafáltam az öléssel. Egyre biztosabb vagyok benne, hogy Hwanki nagyon is tudta, mi miatt kell felrohannia a lépcsőn...


ne tudom de én nem érzem orvosi esetnek Yisu-t ragaszkodónak szerelemesnek igen görcsösen kapaszkodik Uil-ba fut utána szeretné a gyengédségét a szeretetét megkapni ezért elnéző vele megbocsájtó csak h mellette maradjon .. az elején azt hittem , h Yisu oylan mint az apja mindent birtokolni akar uralni mert neki kijár mert apuci kedvence és pénzér minden megszerezhető ..ez az apja elve és azt hittem , h Yisu is ilyen mértékkel méri azt amit megakar szerezni ... most viszont nem ezt érzem :roll a kedvessége Yisu -nak mit sem ér Uil-nál nem hat rá , ez nem akadályozza meg abban , h ha akarja elhagyja Yisut .. .azért nem vallja meg ezt őszintén Yisu.nak az érzéseit mert akkor itt mindent elveszíthet és ehhez még nem érez kellő bátorságot .. . a legjobban azt sajnálom , h sokszor nagyon durva Yisu-val semmibe veszi lekezelőlen bántón viselkedik vele , nem hisz az érzéseiben amivel sok esetben fájdalmat okoz ... :-(
azt nem vitatom , h köze van Jihye halálához elborult az agya amikor meghallotta mi történt közte és Uil között , bepánikolt hogy elveszítheti Uil-t szerintem már itt is nagyon szerette ... ha nem szeretné akkor viszont semmi köze nem lenne Jihye halálához ő a kisujjára több kérőt kap mint bárki más .. ........ az ölés az nagyon súlyos vád ... vádolhatta Jihey-t
azt nem hiszem , h Uil tudna erről bármit is szerintem nem tudja , h a Yisu fültanúja volt a beszélgetésüknek .... az iroda ablaka jó kérdés , de ha a tetőről ugrott le Jihye akkor csak félrevezetés lenne az ablak ? :whistling:


gilnis wrote:2. a majom- de főleg táskavadászat :mrgreen:


:lol :lol :lol XD XD XD XD XD ezt nem lehetett nevetés nélkül kibírni ... :lol már a helycsere Uil -al is klassz volt .. :lol a tétovázás merre menjen Hwaki mennyire nem bízott a szerencséjében .. mert sokszor lecsúszott Roun -ról mindig Uil fogta ki , h kettesben legyenek ...erősen szurkoltam neki .. és végre most ő ért célba .. :cheers: a táskaakció volt a kedvencem ... :wub: :lol . imádtam az egész jelenetet .. az esés az egy külön fejezetet is megérne ... nem si értem , h sikerült mértani pontossággal Hwanki mellkasára érkeznie Roun -nak :w00t: :whistling: ez a jelenet mindent vitt .. . :D


gilnis wrote:amikor Hwanki nagyon szerette volna, ha Roun nem fogja vissza magát XD de ő gyakorolta, hogy a "türelem rózsát terem" XD


miért Uil-lel tárgyalja ki a szíve legmélyebb titkát nem is feltűnő egy kicsit se .... :D utána meg hiszi és be is tartja Uil utasításait ..... nem is volt könnyű feladat az önmegtartóztatást , nem is tartott túl sokáig :lol

gilnis wrote:Annyira elbántak ezzel a karakterrel! Miért nem lehetett kezdettől szerethetővé tenni? Rendben, hogy Hwanki terrorként élte meg a felbukkanását, de nekünk nem úgy kellett volna. Hwanki szemszöge nem lehetett volna azonos a nézők szemszögével. Világossá kellett volna tenni, hogy a kiabálása és felháborodása mellett Roun igazából kedves és megértő és mosolygós és jóindulatú. Ugyanakkor most is türelmetlennek, pofátlannak, zajosnak kellene lennie. Rendben, hogy már nem utálja a főnököt, és más színben látja, de ezek a tulajdonságai hová tűntek?


ezt éreztem végig nagyon jó meglátásaid vannak .. :thumright: Hwanki tudja az igazat , h mi történt azon az estét és ki volt aki miatt Jihye öngyilkos lett , nem véletlenül szaladt vissza Hwanki az irodába akkor mondhatta el szerintem Yisu , h mi történt talán ő az oka ... :whistling: nem tudom ... de azt gondolom , h nem véletlen az , h ennyire mélyen magába temetkezett Hwanki és bűntudata van és titkolja a történteket , . . talán a betegségének fóbiájának köze van ehhez vagy ez még jobban elmélyítette ... csak Uil -ért nem tudom elképzelni , h ekkora áldozatot hozott volna vagy azt , h még mindig tart a titoktartása .. .Uil viselkedése után is .. :whistling:
igen az igaz , h Roun kedves megértő vidám jóindulatú lány ... türelmetlennek most is türelmetlen az nem változott és zajosnak is zajos .. . a pofátlansága változott , de ez normális mert ezt csak adott szituációban nyilvánul meg vagy kell hozzá egy irritáló személy akire haragszik Roun nem hiszem , h visszafogná magát . . az viszont igaz hogy most sokkal kedvesebb barátságosabb oldalát mutatja de meg van az elevensége is bohóckodása is a harciassága is .. .sőt még kicsit hebrencs is :lol

gilnis wrote:A 7-8. részek majd' megszakadtak, hogy szimpatikussá változtassák a szemünkben. Igaz. Nem magától vált belőle olyan ember, amilyen. De az sem igaz, hogy csak egy szeretethiányos, magányos árva lenne, akit kihasználtak, és sajnálnom kéne. Most sír Hwanki után, de éveken át profitált az ő hallgatásából és fóbiájából, mellette a kisujját sem mozdította, hogy a Hwanki körül kialakult félreértéseket tisztázza az érdekében, sőt. Amik pedig eleve miért is alakultak ki? Van benne őszinteség, van benne jóindulat, de van benne gyarlóság is bőven, és az Eun család valamennyi tagjával külön-külön nagyon gáz a viszonya.


Uil a legszélsőségesebb karakter nem engedi el az írónő a kezét van h ellenszenvessé teszi , van h szimpatikussá érző lélekké akit sajnálni kell ez a 8. részben is eléggé látványosra sikeredett .. lassan már nem tudom mit gondoljak róla megvagyok keveredve rendesen :crazy: naygon nem következetes az író .. . így nem életszerű a karakter ... ha megbánás van akkor ne lubickoljon a tengerparton hanem szálljon már magába úgy viselkedik Hwanki-val mintha minden ott folytatódhatna ahol abba maradt :O az látszik mindkettőjükben ott van a sérelem csak soha nem beszélték ki a problémát a csalódásukat ... Hwaki féltékenysége megzabálom annyira aranyos ahogy próbálja megakadályozni , h Uil a közelébe legyen Roun-nak .. . :D egy kicsit sajnálom itt nagyon érezni és jól érzékeltetik , h Hwanki akar Roun közelében lenni beszélgetni de nem nem megy megtorpan aztán újra elindul és ez ismétlődik míg egy egy pillanat erejéig sikerül a találka ... de azt is elszúrják .. .apropóóó az evezés szuper jó volt bírtam a srácot kis okoska komolyka jól elbénázta de nagyon eredeti volt élvezet volt nézni ki is a főnök .. velük sikerült lyukasra nevetnem a hasam :lol :lol :lol ...

gilnis wrote:Különben bonyolult kapcsolat az övék. A 7-8. részekben erősen próbálták a barátságukat is hangsúlyozni, és ha nem lenne ott az elmúlt három év, akkor nagyon bírnám is őket, drukkolnék is nekik. :heart: De ott van az elmúlt három év (nem pusztán a három évvel ezelőtt, hanem az elmúlt három év!!), és így nem tudom, mit lehet ebből kihozni. Remélem, hogy semmit, mert nagyon nem tetszene


szerintem se lehet ez már igaz mély bizalommal teli barátság ahhoz sokat ártott és tett Hwanki ellen Uil ... remélem az írónő is így gondolja Uil-nak kellett volna Hwanki legerősebb támaszának lennie ő érthette meg igazán a betegségét és tiszta szívvel önzetlenül mellette állhatott volna . azt megértem , h Uil se volt könnyű helyzetben a másik oldalról apuka szorongatta de ezért én semmikképp nem adtam volna fel egy barátságot ..

vajandi wrote:Igazából a 8-asban annyi kedvencem volt, hogy hosszú lett volna mind felsorolni,


a 8 rész egész hangulatára jellemző volt a sok kedvenc vidám szórakoztató jelenet végig nagyon szerettem .. . :wub:

gilnis wrote:Feljebb több részletben kifejtettem, hogyan ítélem meg Uilt ill. a kapcsolatát Hwankival. Azok alapján talán nem lepődsz meg, hogy a személye engem meggátolt benne, hogy maradéktalanul tetszhessen a rész. Bárcsak ne is lett volna ott velük! Akárki másra építhették volna a vicces jeleneteket, Sunbongra, Sejongra, bárkire (kivéve Hwanki családját, mert még az lett volna ugyanez a szint, mint Uil), tök élveztem volna, de Uillal nem. Önmagukban nézve a közös jeleneteik Hwankival nagyon aranyosak és viccesek, de tekintettel a három évre, nem helyénvaló, visszatetsző, rossz szájízt adott. Ugyanakkor időnként én sem tudtam ellenállni a manipulálásnak, és megpuhítottak, ezért pl. nekem is tetszett :nuts: amikor a hátán vitte Hwankit, vagy amikor az asztal alá itták magukat.


sok igazság van a gondolataidban .. megértem mit érezel Uil-lal kapcsolatban .. . rosszat tett Hwankinak a barátságuknak ennek meg is lesz meg is van az ára amit keményen megfizet érte... de nem egy bűnöző nem kell őt teljesen megvetni mellőzni ... Hwanki beszólt neki többször is ... látszik , h nem igaz már kapcsolatunk befészkelte magát a bizalmatlanság .. . de nem kell ellenségnek lenniük .. majd idővel eltávolodnak egymástól de még összeköti őket a cég és a múltjuk .. a másik amit én nehezen viselek , h nincs olyan személyiségtípus aki csak csupa jó tulajdonsággal rendelkezik mindenkinek meg van az erőssége gyengesége jó és rossz oldala .. nem hoz mindenki csak jó döntéseket ha pedig rossz döntést hoz akkor megkapja hozzá a kellő pofonokat is Uil is ráfog ébredni , h kár volt ezt a barátságot beáldozni az üzleti sikeréért .. szeretem az egyensúlyt ez most hiányzik ..

gilnis wrote:De Uilt nem moshatják tisztára!!! :x Ő ebben a vadonatúj sorozatban tette, amiket tett, nem az elődjében, és azóta sem változott! Ő még mindig ugyanaz a gerinctelen gazember, az a színváltós kaméleon! Mire fel kezdi akkor a sorozat teljesen ellentétes színben feltüntetni őt? Nem tehetnének ilyet "mert csak" alapon. Ez így erkölcstelen. Örömömre szolgál, ha összetettebbé szeretnének tenni egy karaktert, de nem szabadna összezavarniuk azzal, hogy őt teszik a humor forrásává, ezáltal kimondatlanul is azt sugallva, hogy pozitív és szeretetreméltó. Nem az! Ami történt, nem válik meg nem történtté, ezért ne próbálják mindenáron elfeledtetni velünk! Ha azt komolytalanul kezelik, az mindenhogyan helytelen: logikátlan is, méltatlan is. Ha viszont komolyan veszik, akkor ez a poénkodás a 8. részben megengedhetetlen. Egyszerűen nem összeegyeztethető a kettő! Attól, hogy Uil lelkileg összetört, nem lett volna joga másokat összetörni, de megtette. Ezek után ne jópofizzon itt nekem önfeledten és pont Hwankival!


jól látod én is érzem ezt , de ez az író következetlensége Uil karakterét az elején képmutatóra harácsoló karrierista típusnak ábrázolta .. aztán ahogy haladtunk a történetben hol utálék volt hol meg jó modorú kedves szimpatikus karakterré változott és megértő lett . . . :whistling:
azt gondolom , h arra utalnak Uil-lal kapcsolatban , h kiszakították egy szeretetteljes közösségből ahol a nővér az igazi kedves anyuka szerepét töltötte be Uil életében ezt a meghitt kapcsolatot többször is láthattuk .. utána bekerült egy teljesen más erőszakos szeretet nélküli családba ahol egy eszköz volt apuka kezében aki majd az ő tanítása neveltetése után hozza a az üzleti sikereket .... azt gondolom , h a nevelés meghatározó értékkel bír és hatással volt Uil személyiségfejlődésére ... a legnagyobb árat ő fizeti meg ezért , és ez már látszik eladta magát és eladta a tisztességét becsapta a barátját és elvesztette a boldogságát ... ha már az elején belenyúlt az író , h megváltoztatja a karakterek személyiségét lehet , h nem akarta csak negatívnak Uil-t ... :whistling:

vajandi wrote:Szerintem nem lett volna jó, ha Hwan Ki úgy kezdi a munkát a csapattal, hogy megírja e-mail-ben a problámáját,


egy kicsit félreértettél vagy félreérthető voltam .. :whistling: nem fejtettem ki részletesen a gondoltaimat ez igaz .. . nem úgy képzeltem , h Hwankinak egy részletes önértékelést kell írni kiteregetve a magánjellegű problémáit az rátartozik és majd megismerik a kollégák , ha pár szóban bemutatkozik az még nem kitárulkozás és nem jelenti a világvégét .. .. .
mivel Hwankinak nem működik a kommunikációs készsége és erre irányuló fejlesztése se volt ezért ahhoz , h egy munkakapcsolatot kiépítsen a kollégáival ahhoz szükséges a kommunikáció pláne úgy , h ő a főnök , neki kell kiadni a munkát összetartani a csapatot ő a felelős értük elképzelni se tudom , h ment itt a munka az látszott , h sehogy ... ezt tehette volna meg Hwaki és ezzel segíthette volna a zökkenőmentes munkát nem beszélve arról , h ez bizalmat sugároz a kollégáknak a másik fontos szempont , az esetleges üzleti siker még jobban összekovácsolta volna őket ...jó lett volna ha nem egy apai őrjöngés után derül ki Hwanki -ról h kiváló ötletei vannak .. sokkal életszerűbb lehetett volna ha ott ebben a kis csapatban együtt mutatják meg ki mit tud .. pontosan ezért nem sikerült a prezentáció mert nem volt aki összefogja a csapatot nem együtt húztak nem volt összetartó erő és ezért szét is esett a csapat , ha közösen a főnök irányítása alatt végzik a munkát akkor bárki képes lett volna beugrania a csaj helyett akinek lebetegedett a gyereke .. nem elég csak azt mondani Hwankinak , h megvédem a csapatom , ha így gondoltja akkor jó lett volna látni , h tesz a csapatért .. . és nem csak azt látom , h mennyire értékes melegszívű ember jó ötletekkel ez mind igaz de ott van a másik oldal is ami nem elhanyagolható ugyanannyira fontos mint Hwanki karaktere attól lesz teljes .. . ha már az író a szájába adta ezeket gondolatokat Hwankinak akkor tehetett volna mögé cselekményt ami összhangban van a szavaival ..

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Sun Feb 19, 2017 9:30 pm

Summi wrote:engem ebben csak az zavar , h ezt saját kútfőből döntötte el , h itt más nem lehet az oka a nővérének a halálában csak a főnök .. :whistling: .. .

Tévedni emberi dolog. Ő pedig azért jött, hogy megbizonyosodjon róla. Adott volt, hogy a cég nem hajlandó magyarázatot adni, őket lepénzelték volna, ugyanakkor egy újságíró mégis írt a felelősökről és a lehetséges okokról. Eljött körülnézni, és mit tapasztalt? Hogy aki a balesetét okozta, és csak le akarta rázni a pénzzel, pont az, akivel neki is dolga van... A cégnél mindenki megerősíti, hogy igen, a főnök nagyon furcsa, a sötét dolgai, stb. Egyik oldalról minden erősítette benne, hogy jó nyomon jár, a másikról nem volt semmi, ami cáfolta volna. Egy ideig persze...

Summi wrote:de akkor miért nem ment tovább ugyanolyan vehemenciával

Ugyanezt kérdeztem, de ezek szerint megállt a tudomány, ennyi volt a kapacitás. XD

Summi wrote:szerelemesnek igen

Ha őszintén szeretné őt, már régen el kellett volna engednie. Tudja, hogy Uil akkor se, most se... Na és ha szemmel ölni lehetne... :fear: Lehet, hogy szimpla megtévesztés, de a színésznő úgy játssza, mintha a hugica nagyon is veszélyes, kissé őrült lenne, mint akiben pattanásig feszültek már az indulatok.

Summi wrote:ha nem szeretné akkor viszont semmi köze nem lenne Jihye halálához ő a kisujjára több kérőt kap mint bárki más .. ........ az ölés az nagyon súlyos vád ... vádolhatta Jihey-t
azt nem hiszem , h Uil tudna erről bármit is szerintem nem tudja , h a Yisu fültanúja volt a beszélgetésüknek .... az iroda ablaka jó kérdés , de ha a tetőről ugrott le Jihye akkor csak félrevezetés lenne az ablak ? :whistling:

Naná, hogy súlyos vád, de jelen pillanatban egyedüli ellenérvként csak azt tudom felhozni, hogy ez rom-kom akar lenni, nem melo. Ugyanakkor a sorozat kezdése egyáltalán nem rom-kom jellegű volt, szóval erre sem lehet teljesen alapozni. Mint ahogy a legelső alkalomkor írtam, valószínűbbnek tartom a balesetet vagy esetleg a szóbeli, érzelmi ráhatást (ami nem feltétlenül fenyegetés).

Az, hogy a kisujjára több kérőt kap, nem jelent semmit. Látszik, hogy egy elkényeztetett lány. Ha neki "kell", akkor "kell". Eleve ahogy hozzáálltak a házassági ajánlathoz, nem volt mindennapi.

Érdekes, hogy megemlíted Uilt! Eleinte őt kihagytam a teóriából, de az utóbbi napokban épp azon gondolkozom, hogy akár még ő is jelen lehetett Jihye halálakor. Elég hihetetlennek tűnik, hogy miután Jihye elrohant a fiúk mellett, egyikük sem követte volna, amikor állítólag olyan fontos nekik.

Biztos, hogy csak félrevezetés az ablak! Direkt odavitték a cipőt, és kinyitották az ablakot, hogy Hwanki azt higgye, onnan ugrott ki. Kérdés, hogy ezt a húga intézte vagy Uil.
Hwanki rohant felfelé a lépcsőn, ahogy csak bírt. Teljesen az volt a benyomásom, hogy 1) tudta már, hogy baj történt, talán beszélt valakivel időközben 2) a még nagyobb bajt akarta megelőzni, 3) azt hitte, hogy Jihyét ott találja az irodában.
Még egy dolog. Ha szerette Jihye a főnökét, ha nem, ha szégyellte magát előtte, és erről tudjuk, hogy így volt, nem fog pont az ő irodájából kiugrani. Kizárt!!!

Summi wrote:nem véletlenül szaladt vissza Hwanki az irodába akkor mondhatta el szerintem Yisu , h mi történt

Hwankinak fogalma sincs róla mind a mai napig, hogy a húga azt megtudta, és hogy akkor az épületben volt...
Ilyen egy elcseszett családot! :nuts: A három közül egyik gyerek sem mondja el soha, hogy mit érez és mit gondol valójában... :unsure:

Summi wrote:szerintem se lehet ez már igaz mély bizalommal teli barátság ahhoz sokat ártott és tett Hwanki ellen Uil ... remélem az írónő is így gondolja Uil-nak kellett volna Hwanki legerősebb támaszának lennie ő érthette meg igazán a betegségét és tiszta szívvel önzetlenül mellette állhatott volna . azt megértem , h Uil se volt könnyű helyzetben a másik oldalról apuka szorongatta de ezért én semmikképp nem adtam volna fel egy barátságot ..

Ha másért nem, mert mekkora áldozatot hozott Hwanki, amivel ő jól járt! De már másnapra elfelejtette... :x
Én is úgy gondolom, hogy a bizalom egy életre odalett Hwanki részéről, és valakit ki kell hozni rossznak. Ezért dilemmázom ennyit. Ha nem Uil, akkor Yisu. Ha nem Yisu, akkor Uil. Meg is lehetett figyelni az elmúlt két részben, hogy amennyivel szimpatikusabbá vált az egyik, ugyanannyival ijesztőbbé a másik. Ha az író vissza akarja hozni Uilt a pozitív oldalra, akkor be kell bizonyítania hozzá, hogy nem az ő lelkén szárad Jihye halála. Hogy nem az ő szavai okozták.
Summi wrote:az esés az egy külön fejezetet is megérne ... nem si értem , h sikerült mértani pontossággal Hwanki mellkasára érkeznie Roun -nak :w00t: :whistling: ez a jelenet mindent vitt .. . :D

A koreai sorozatok csodái... XD :P Azt bírtam, ahogy dilemmázott, meg merje-e fogni a combját vagy ne... XD XD
ImageImageImage

User avatar
BINGOOO
Posts: 380
Joined: Sun Feb 19, 2012 4:21 am

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby BINGOOO » Sun Feb 19, 2017 11:51 pm

Kedves és a fordítói munkásságodért általam igen tisztelt VAJANDI(most jut eszembe,hogy ha egy párkapcsolatban valamely fél emígyen kezd bele a mondandójába,a másikat a szívinfarktus szokta kerülgetni)! 8)
Bár nem ragadott magával a sorozat,pedig reméltem azt,végig nézem.Azéris!Mert megérdemled! :notworthy: :notworthy: :notworthy: 8) 8) 8)

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Sun Feb 19, 2017 11:58 pm

Hűha, ez a megszólítás... :sweat: (kár, hogy nincs pirulós smile). BINGOOO, nagyon szívesen a sorozat feliratait. :heart: Akkor végül is láttad mind a 8 részt, és mégse ragadott meg, vagy csak pár részt láttál? :scratchchin: Örülök, hogy miattam kitartasz, de ha nagyon nem tetszik, ne erőltesd. Mindenesetre drukkolok, hogy bejöjjön Neked is. :wink: :mrgreen:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Mon Feb 20, 2017 9:45 am

Kíváncsi vagyok, Hwanki emlékezni fog-e másnap reggel, miket csinált... :mrgreen:
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Mon Feb 20, 2017 2:57 pm

Gilnis, a kérdésedre nem tudom a választ, mert még nem tudtam letölteni, de találtam valami nagyon jót: :D :lol :mrgreen: XD

Ez pedig az egyik várva várt betétdal:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vajandi » Mon Feb 20, 2017 5:52 pm

Valamit nem értek. :crazy: Jó/rossz szokásomhoz híven bele szoktam nézni a végébe, és volt a végjelenet után pár kimerevített kép, amit úgy állítottak be, mintha ebben, a 9-es részben lett volna. Ezen felbuzdulva meg akartam keresni a jelenetet, de nem találtam, nem is volt olyan, amikor a csaj pöttyös blúzban lett volna. Ti ezt értitek? Aztán eme fotók után valamennyivel adták le a 10-es előzetesét, tehát annak nem képezte részét. :scratchchin:
Image
Image
Image
Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby gilnis » Tue Feb 21, 2017 1:00 am

Néző csalogató, de ezt nem így szokták csinálni. Mintha valaki véletlenül rosszul állította volna össze a képsorokat. A rész végi előzetesben nem szerepel, de a külön leadottban igen: 10. rész Kérdés, vajon tényleg a holnapi epizódba kerül-e bele. A 8. után is mutattak olyan jeleneteket, amik a 9. részből kimaradtak. Én egyébként megorroltam miatta, miért spoilereznek?! Nem akarom előre látni!!! És annyira elütő volt, mintha egy másik sorozat lenne, szóval ha tényleg képesek a holnapi részbe beletenni, és nem szimplán álom, akkor végképp kiakasztanak.
Nagyon fura lett az egész 9. rész is. Fejetlen, szétesett minden téren. Oké, hogy a logikával idáig sem voltak jóban, de mintha ez a rész szántszándékkal szembement volna vele. Csapódtunk ide-oda. A holnapi előzetes is tök zagyvának tűnt, egy kukkot sem értettem belőle.
Kang Uil kirúgja Rount?
ImageImageImage

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby smatagd » Tue Feb 21, 2017 10:49 am

Sziasztok!
Újra végignéztem az eddigi részeket gyorsban és az alábbiak ötlöttek fel bennem:
A 2.epizódból egyértelműen kiderül, hogy Hwanki rájöhetett Roun kilétére, hogy ő Jihye húga, mégpedig a wc-ben folytatott beszélgetésből, ahol könnyek között ecsetelte Raun, hogy 3 éve öngyilkos lett a titkárnő nővére, azóta valaki virágokat küld neki... blablabla. Ráadásul kizárt , hogy Roun az irodában nem ismerte volna fel Hwanki-ban Smith urat, ugyanabban a kapucnis öltözékben volt, mint a wc-ben, a hangja alapján mindenképpen rájöhetett, hogy ő a virágküldő. Hogy lehet, hogy mégse érződik ez :blink ? mire volt jó, ha úgy csinálnak, mintha mi sem történt volna, miért siklottak át ezeken a tényeken? :scratch: ha a titkokra akarták tovább építeni a történetet, miért fedték fel? minket néznek ennyire hülyének :goggle: vagy azt akarják sugallni vele, hogy ilyen buták a szereplők? nem értem :scratch:

Ami még felötlött bennem, lehet Hwanki mégiscsak szerelmet érzett Jihye iránt :heart: ?, mert amikor Roun azon tépelődik, hogy ki volt Smith úr a nővére számára, talán barát? vagy a férfi, aki szerette őt?..ekkor Hwanki visszaemlékezését látjuk, amint rohan az irodájába az ominózus estén, és a nyitott ablakban meglátja a cipőt :whistling:

A végére egy kicsit már sok lett UIl-ből, határozottan irritált a stílusa, amit még megállapítottam, hogy az Eun családban nem az apa a legfurább, hanem az anya, tipikus agyatlan csebol feleség. Olyan érzésem volt, mintha kárörvendne fia, Hwanki sikertelenségén, gátlásain, egy idióta :w000t: , egyszer se láttam, hogy megvédte volna fiát, vagy bátorságot öntött volna belé, bezzeg UIl-tól majdnem elolvad :P , aki ellentéte fiának és férjének, lányát is ezért akarja belekényszeríteni ebbe a házasságba, valóban az egész család klinikai eset. Szóval érdemes a 2.rész első felét még egyszer megnézni.
Image

User avatar
vercsike1
Posts: 3571
Joined: Thu Jul 29, 2010 7:32 am
Location: Budapest Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby vercsike1 » Tue Feb 21, 2017 12:50 pm

Szia Andikám ! ! ! :cheers:

Hálásan köszönöm a 8. rész feliratát. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Szép napot.

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby vajandi » Tue Feb 21, 2017 5:23 pm

Szívesen, Vercsike! :-) :-)

Meghoztam a sorozat 9. részét, ami szintén nagy élmény volt számomra. :D Hamarabb lettem kész, mert több időm volt, és azért is, mert sodortak az események. Ez a rész is mindenféle érzelmet előcsalogatott bennem, s még tanulságos is volt. Csak hogy példát mondjak, milyen hatásos volt: Felirat-ellenőrzéskor, amikor épp egy olyan jelenetet néztem, aminél a fordításkor nem figyeltem annyira a képre, inkább csak a szövegre, egy lámpásként felvillanó szempár úgy meglepett, hogy majd’ kiköptem a teámat a nevetéstől. :lol Olyan is volt, ami rég történt velem: két nevető ember láttán sírtam el magam, annyira megható volt. A képmix jobb alsó képe abból a jelenetből van. :heart: A mellette lévő, bal alsó kép úgy került a képmixbe, hogy egészen véletlenül épp ott állítottam meg a videót, és annyira megtetszett, hogy az adta az ötletet, ezúttal fura arcokat tegyek a képmixbe. Így kerültek a mixbe a felső képek is. Bízom benne, hogy Nektek is legalább annyira tetszik majd ez a rész, én imádtam minden pillanatát. Egy örömömet – még ha spoileres is – muszáj megosztanom Veletek: Olyan jó, hogy Kang igazgató végre képbe került, és leprásként kerüli Ro Woon-t! :mrgreen: Jó szórakozást! :D

Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
Timi
Posts: 862
Joined: Sat Jan 17, 2015 5:18 pm
Location: Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 8 of 20)

Postby Timi » Tue Feb 21, 2017 5:42 pm

Hálásan köszönöm a 8-9. részek feliratait! :notworthy:

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby gilnis » Tue Feb 21, 2017 5:53 pm

Ó, nocsak, nicsak! Köszi szépen, Andi! Milyen kis titokzatos voltál! :D

Láttad, hogy bekerült a mai részbe az a jelenet? :roll Nem piszkálásból, de neked ez kerek? Ajánlanám a készítők figyelmébe a japán NigeHajit, amit Esztók fordít. Az valóban egy visszahúzódó, önbizalom-hiányos fickó története. Nincs nagy drámai kiváltó ok, nincs fóbia. Egy szimplán félénk fazon, aki kevéssé fejezi ki az érzelmeit. Miután szerelmes lesz, változik, és magában belül ordít, és titkon ujjong, de egy szimplán félénk fazon marad, aki utána is visszafogott mások előtt, és véletlenül sem vált át macsóba, képtelen is lenne, bezzeg egyesek!! :shocked: :faint:

Smatagd, nem volt rá szükség, hogy Hwanki "rájöjjön", mert három évvel ezelőtt óta tudta ki kicsoda. :)
Hogy Roun miért nem ismerte fel, azon én is csodálkoztam korábban. :nuts:
Abban az általad említett jelenetben szerintem Hwanki bűntudatát, szomorúságát akarták hangsúlyozni.
Tehát ha Smith nem a barátja, nem a szerelme, akkor pontpontpont = aki a felelős a történtekért. (Persze tudjuk, hogy ez nem igaz, de Hwanki így érzi.)
Anyuka valóban borzasztó :crazy: de én nem vagyok benne biztos, hogy szimplán agyatlan. Lehet csak csinálja. Lásd feljebb: passzív-agresszív, bár a történetünk szempontjából egyelőre úgy tűnik, nincs jelentősége.

Amúgy a tegnapi után végleg beletörődtem, hogy itt kár bármin gondolkodnunk. Ezt agyat kikapcsolva kell nézni. "Ezt kapod és kész!" :nuts: De ha már agyatlan, akkor lenne Shopping Louis-szerű... :cry: Olyan, mintha az első öt részt egy ember írta volna, de azóta minden epizódot más és más, akiknek dunsztjuk sincs, miről szólt eredetileg ill. odáig. Arra a játékra emlékeztet, amikor leírok egy mondatot, majd behajtom a papírt, és úgy adom át a következőnek, hogy ő is írjon valamit, de ne lássa az enyémet. A végén kapunk egy "történetet". :nuts: Vagy a kényszeres változtatás így összezavarta, és kizökkentette az írót? :nuts: Esetleg egy párhuzamos univerzumba léptünk? :nuts: A 6. és a 8. nehezen beilleszthető volt, de a 9.-nél elvesztettem az összeköttetést is. :nuts: Nekem nagyon-nagyon természetellenes volt, és követni sem tudtam olyan logikátlan! Kang Uil is, a művész csajszi is 3 év után mondanak/kérdeznek ilyeneket?! :goggle: :faint: Á... :hissy: Inkább én is ragasztok egy piros cetlit. :roll
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby vajandi » Tue Feb 21, 2017 6:48 pm

Kedves Timi és Gilnis! Nagyon szívesen a feliratot. :-) :-)

Gilnis, igen, láttam, mivel zárójelenet, én meg szinte azzal kezdem. :mrgreen: Amúgy én már rég rájöttem, hogy csak nézni kell és élvezni. :P Van persze olyan, ahol tényleg jó dolog agyalni, de van olyan, mint amilyen ez (és szerintem a Goblin is), ahol csak hátra kell dőlni és élvezni, az ember saját magával tol ki, ha logikát, rendszert keres. Én a 6. résznél jöttem erre rá. Onnantól érzem, hogy emlékeztet (talán ezt már írtam) az író másik munkájára, a Marriage Not Dating-ra, amit szinte az első résztől jelképesen "hátra dőlve" néztem. :D Egyedül azon szoktam agyalni, mi jön ezután, mert az is érdekes téma. Jó dolog ráhibázni az író húzásaira, kitalálni, mi következik. :-) Amúgy a csókjelenetet kicsit korainak érzem, még ha zárójelenet is, de persze a látvány miatt, meg mert imádom a romantikát, összességében örülök neki. :wub: Jó hosszú rész lesz, 75 perc! Lesz vele munka, de talán a tartalom kárpótol... :sweat:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby gilnis » Tue Feb 21, 2017 8:19 pm

vajandi wrote:Amúgy én már rég rájöttem, hogy csak nézni kell és élvezni. :P

Igen, csak az a baj, hogy hiába szeretném, nem megy. Szükségem van az értelemre meg az összefüggésekre, és amikor nincs... :faint: Nem a komolyságról beszélek! Imádom én pl. a japán Hana Kimit, nem mindenáron az eszmei mondanivalót keresem, de legyen meg a történetnek a maga belső logikája! Utálom, ha nem értek valamit! Nagyon utálom, ezért szeretném megérteni, de minél jobban próbálom, annál kevésbé áll össze, annál nagyobb hülyeségnek tűnik, merthogy az is, és felhúz, hogy mi lehetett volna ha. Ezért írták át? Ezért?! Szóval per pillanat:
Image
A Goblinnál az volt a fő gondom, hogy Euntak & Shin érzelmileg nem tudtak megérinteni. Totál hidegen hagytak, ezért fordultam a történet felé, csak az meg túl kevés volt. Rount & Hwankit érzem, nagyon is! :wub: Csak itt meg nem érteeem, ami történik, ezért nem tudom élvezni! :cry: :cry: Roun oké, de Hwanki, Uil vagy Sunbong olyanok, mint akiknek átmosták az agyát! A Kill me, Heal me-s doki bá nekiállna őket kezelni disszociatív személyiségzavarral, annyira szélsőséges, ellentmondásos, kiszámíthatatlan, követhetetlen a viselkedésük és a gondolatmenetük. :goggle:

A csókjelenet abban a formában nagyon-nagyon korai és nagyon-nagyon kár! :pale: Élőben nézve lehet megváltozik a véleményem. XD :doh:

Ennél a résznél maradva Gyorinak voltak jó gondolatai. Szegénykét megsajnáltam. :-( Sejong viszont feketelistára került. :glare: A horrormozi meg ritka rossz ötlet. Még az is, aki szeret borzongani, úgy megijedhet, hogy a helyszínen szörnyethal! :goggle: Egy szívrohamnál hiába áll készenlétben az orvoscsapat még a moziban.
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby vajandi » Tue Feb 21, 2017 8:36 pm

Én az ilyeneket, amikor úgy érzem, egy szereplő megváltozik, úgy szoktam elrendezni magamban, hogy a környezet vagy a többi szereplő hatására történt, egyébként is elég bonyolultnak tartom az emberi elmét, hogy eldöntsem, logikus volt-e a lépés, amit tett vagy sem. Sosem voltam olyan szituációban, honnan is tudhatnám, hogyan reagálnék? Persze ha túl éles a váltás, az engem is zavarni szokott, de itt nem érzem annyira élesnek, ezt még rá lehet fogni a körülményekre, az emberi hatásokra, az írói kreativitásra. Szórakoztatási céllal írták, nem dokumentumfilm, és engem (eddig) szórakoztat, leköt. Persz, nem vagyunk egyformák, túl unalmas lenne is a világ, ha ugyanúgy gondolkodnánk. :mrgreen:

A horror-mozinál bennem is felmerült a gondolat, mi van, ha valaki infarktust kap az ijedtségtől. XD Talán arra alapoztak, hogy eleve így van reklámozva, kicsit számítani lehet rá, meg horrorra olyan úgyse megy, aki nem bírja... :wink:

Kedvenc jelenetem: :wub:
Image
Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby gilnis » Tue Feb 21, 2017 8:58 pm

vajandi wrote:Én az ilyeneket, amikor úgy érzem, egy szereplő megváltozik, úgy szoktam elrendezni magamban, hogy a környezet vagy a többi szereplő hatására történt, egyébként is elég bonyolultnak tartom az emberi elmét, hogy eldöntsem, logikus volt-e a lépés, amit tett vagy sem.

Igen, de amikor kifejezetten erről, a beállítottságokról, a viselkedésről szól a történet, akkor lényeges, hogy megalapozott legyen a változás. :nuts:

Persze, nagyon helyesek, amikor mosolyognak, mert nagyon helyesek alapból. De ha a történet nem azt követelné meg, hogy ő mosolyogjon, mert egész idáig az ellenkezőjéről győzködtek (minek győzködtek róla akkor?!), abban az esetben nem tudom értékelni a mosolyt, és az ésszerűtlenség kizökkent. Nem tehetek róla.

Az első öt perc nagyon tetszett még, de utána kb. semmi. Az utolsó öt perc meg nagyon tetszhetett volna, de a "számítógép adatfeldolgozás közben lefagyott". :nuts: Egyszerűen nem fért bele nekem a Hwanki-képbe, hiába szeretném. Bárcsak beleférne, mert egyébként egy :wub: jelenet... Egész rész alatt másból sem állt a reakcióm, mint hogy "Ezt hoooogy? Ezt hooogy? Ezt hooogy?" :nuts: Ja, különben meg mi a fészkes fenét keresett a háttérben az a szemét? Hadd legyenek már kettesben! :x

Jelenleg tartok ettől az iránytól (Uil mesterkedése meg a galériás hölgyemény - nincs valami kiállítás külföldön? :P ) Remélem, nem mennek el a szappanopera felé... :crazy:
ImageImageImage

User avatar
BINGOOO
Posts: 380
Joined: Sun Feb 19, 2012 4:21 am

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby BINGOOO » Tue Feb 21, 2017 9:49 pm

Szia VAJANDI!Igen,már túl vagyok a nyolcon,és köszönöm a 9..Lényegében az érzéseimre figyelve,ám a racionalitás határán mozogva van néhány olyan mozzanat,amit erőltetettnek érzek,ugyanakkor túlzásnak is.Ha minden nő félreértések,átverések,hűtlenségek és kihasználtság hatására öngyilkossá válna,nem a férfiak,hanem a nők tartanának háremet :w00t: !És érett nő ne játssza a 10 éves szerepét!Amikor a húga a barátjáról faggatja,Ő szégyenlősen utasítja el még a lehetőségét is!Pedig két nőtestvér az ilyen dolgokat szereti leginkább megbeszélni,pletyizni :wub: .
Park Hye Soo pedig nem tudta lekötni a figyelmemet,hiszen egyelőre a kislányok szerepét játssza.Remélem,hogy a végére felnő! 8)
Itt BINGOOO szólt!

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby smatagd » Wed Feb 22, 2017 12:57 pm

Megnéztem én is a 9.részt és egyetértek gilnissel . Sajnos nem tett jót neki a változtatás.
Ebben a részben úgy éreztem, mintha valentin napra készülődnének :heart: , kicsit nyálasra sikeredett.. :P Már majdnem elfelejtettem, hogy egy reklámokkal foglalkozó cégnél játszódik. Felcsillant a szemem :roll , amikor Hwanki és UIl elkezdett beszélni a 3 évvel ezelőtti eseményről, na gondoltam végre kiderül az igazság,hm.. Most tényleg ezzel a rejtéllyel akarják végig fenntartani a történetet? :doh:
Apuka odadobja a lányát UIl-nak, ennek a nincstelennek, miért? úgy gondolja ez a jutalma az eddigi munkájáért? mindenkit képes feláldozni a cég hírnevéért? Roun nekem az elején nagyon tetszett, még ha sokak szerint rossz képet mutatott is a stílusával, az erőltetett bájolgása viszont nem, BINGOOO szavaival élve, olyan kislányos lett. Hwanki egy pillanatra olyannak tűnt, mintha érezne valamit Yeon Jung iránt amikor a zebránál összetalálkoztak, de csak udvarias volt.
Andi köszi a feliratot, én is megpróbálom egy szórakoztató filmnek nézni, hátha tartogatnak a végére valami meglepit. :D :dance: :foot:
Last edited by smatagd on Wed Feb 22, 2017 6:45 pm, edited 1 time in total.
Image

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 9 of 20)

Postby gilnis » Wed Feb 22, 2017 3:30 pm

Aigoo... Ahogy már írtam: hullámvasút. Időközben meg is feledkeztem róla, hogy hisz egy hullámvasúton ülök!! A 2-3-4-5-7-10 nagyon tetszett, míg az 1-6-8-9 kevésbé vagy alig-alig. Pont emiatt is akadok fenn azokon, amiket hibának tartok, mert ugyanaz a csapat éri el mindkettőt! Hol természetes, hol erőltetett, hol hihető, hol hihetetlen, hol logikus, hol logikátlan, hol minden az ízlésemnek megfelelő, hol semmi sem az. :nuts:

Omo! :O Gyanús lett az
újságíró! :O Eddig teljesen figyelmen kívül hagytam (habár megjegyeztem ugye, hogy aránytalanul durvák, támadók és légből kapottak a cikkei), de ebben a részben kifejezetten érződött, hogy utálja Hwankit, és ellene folytat lejárató kampányt! Miért? Miről nem tudunk?! Netán neki van köze Jihyéhez?! :shocked:
Igazából azt valahogy úgyis ki kéne küszöbölni, hogy Hwanki bármelyik családtagja érintett legyen... De ne már, hogy Roun még épp a tettesre(?) támaszkodott ennyi időn át?! :goggle: Határozottan bűzlik ez a hapsi! (A színészt elnézve annyira nem is csodálkoznék. Talán egy szerepben ha láttam, amikor kivételesen NEM genyót játszott. :whistling: )

gilnis wrote:A csókjelenet abban a formában nagyon-nagyon korai és nagyon-nagyon kár! :pale: Élőben nézve lehet megváltozik a véleményem. XD :doh:

De még mennyire, hogy változik! :rofl: Úgy tudtam, ha előre kijelentek valamit, akkor majd zavarba hozom magam, és vonhatom vissza! :sweat: XD Ez a jelenet (már az irodai főpróbától indulóan) nagyon is meg volt alapozva és gyönyörűen felépítve! :thumright: A kivitelezésről nem is beszélve! :w00t: Tökéletesen lehetett érteni és átérezni, mit érez Hwanki, miért és hogyan jutunk el A-ból B-be, és hogy az nem is történhetett volna másképpen! Az az érzelmi felindultság... :wub: :wub: Még úgy is, hogy tudtam előre, hogy lesz, és hol lesz, és mikor lesz, és milyen lesz, WOW WOW WOW!!! :whistling: Éééés tökéletesen hihető volt, hogy Hwanki meglépi! Abszolút!!!! Így igen! :thumright: Ha megteremtik hozzá a megfelelő körülményeket, akkor igen! :thumright:

Viszont hol van a 9. zárásának a folytatása?! :w00t: :blink :blink :blink :crazy:

gilnis wrote:Jelenleg tartok ettől az iránytól (Uil mesterkedése meg a galériás hölgyemény - nincs valami kiállítás külföldön? :P ) Remélem, nem mennek el a szappanopera felé... :crazy:

Halleluja! Ha minden igaz, itt is másról van szó! :cheers: A 9. után nagyon sötéten láttam a világot. :D :P

BINGOOO: Az öngyilkosság részben társadalom-, részben személyiségfüggő. Azonos szituációban egy magyar vagy egy amerikai nő nagyobb valószínűséggel máshogy döntött volna, de ez Korea, és sajnos van, aki érzelmileg olyan labilis, hogy bizony ennyi is elég neki. Bár a konkrét szereplőt illetően nekem is kétségeim vannak még mindig. A személyiségére tekintettel is, és a cipő-mizéria csak tovább erősíti.

Park Hye Soo meglehet, hogy a kislányok szerepét játssza, de nagyon jól! :) A színészi játékot nem méltatom minden alkalommal, pedig nagyon tetszenek! Amilyen kevés időt kap, nagyszerű a Yisut játszó színésznő is, a Kang Uilt játszó Yoon Park is, a két főszereplőt mondanom sem kell! :heart:

Smatagd: Ha feltesszük, hogy Uil nem hazudik Hwankinak, akkor ők ketten is csak annyit tudnak, mint mi. Az lenne az érdekes, ha a hugica nézőpontját ismernénk meg, de bezzeg... :D
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Wed Feb 22, 2017 5:16 pm

Erre sem kellett sokat várni, itt is van a 10. rész, ezzel elérkeztünk a sorozat feléhez (már ha valóban 20 részes lesz, és nem kurtítják meg). Előrebocsátom, hogy a többi rész nem lesz kész ennyire hamar, ez egy kivételes helyzet volt, mivel tegnap és ma szabin voltam (hozzátenném, a szabimat úgy kezdtem, hogy lebetegedtem a torkommal, de nem vészes, csak kissé be vagyok rekedve, holnap már dolgozok). Ez a rész nem fakasztott könnyekre, de ettől még nagyon sok szép, megható pillanat volt benne. Ilyeneket ollóztam a képmixbe. A bal oldali képeken a főszereplők kerülnek csók közeli állapotba, a jobb felsőn Hwan Ki és két pöttöm rajongója, alatta Kang igazgató és kórházba került menyasszonya látható. Nagyon jó szórakozást ehhez a részhez is, és további kellemes hetet! :-)

Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Wed Feb 22, 2017 6:26 pm

Köszönöm szépen :cheers: és jobbulást! :) Ettől a résztől el voltam ájulva! :D :heart:

Az autós jeleneten majdnem megszakadtam! :rofl: :rofl: :rofl:

Most már nem lehet vita arról, hogy Yisu nem normális, és nem hajlandó szembenézni a valósággal! :goggle: (A cipőjét elfogadnám! :w00t: )

vajandi wrote:(már ha valóban 20 részes lesz, és nem kurtítják meg).

Ezt már többször is megjegyezted, de egyáltalán nem találkoztam erre irányuló hírekkel még felvetés szintjén sem. Te igen? Vagy szeretnéd,
ha rövidebb lenne?

A meghatódást is gyakran említed. Ilyen könnyen célba érnek nálad? :D Nekem gondolkoznom kellene, egyáltalán melyik sorinak sikerült. :scratchchin:
ImageImageImage

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby Summi » Wed Feb 22, 2017 6:54 pm

Kedves Andi nagyon köszönöm a 9 és a 10. rész feliratait nagyon gyorsan elkészültél gratulálok ügyes vagy :thumright: :wub:

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Wed Feb 22, 2017 9:52 pm

Kedves Gilnis és Summi!
Nagyon szívesen a feliratot! :heart: :-) :heart:

Ez a rész most számomra is több szempontból gondolatébresztő volt, ezért kicsit bővebben írnék róla, pontokba szedtem (ilyet utoljára a Hotel King topikjában csináltam). :wink:
- Az előző rész végi sminkelős jelenetnek mi volt a vége? Miért kellett kihagyni? Ezen kicsit kiakadtam. :cussing:

- Imádtam nézni Kang zavart fejét, amikor Ro Woon beazonosította a nyakláncot, és azt is, ahogy RW lereagálta a titkárnő ebbéli megjegyzését: „Mindezt Se Jong-nak köszönhetem” (komolyan, azt hittem, elhányja magát, de az a felfelé nézése is sokatmondó volt). :lol

- Tetszett az is, ahogy Hwan Ki visszadobta a maszkot Yoo Hee arcára, továbbá Yi Soo cipője mellett RW cipője is (lentebb fotó a két topánkáról). :-)

- Párszor csőbe húztak ennél a résznél… :sweat: Én is elhittem, hogy csak RW-t hívta fel a főnök, erre tessék… Aztán ott volt a kórházi folyosón üldözés, amikor már fellélegeztem, hogy Yi Soo végre „kigyógyult” Kangból, erre tessék…

- Kang zsarolása, hogy rúgják ki RW-t, egyszerűen undorító volt!!!! :foot:

- Yi Soo ebben a részben akasztott ki legjobban: nem elég, hogy mesterien bájolog apucival (amikor sminkelte), képes egy kocsi elé vetni magát, képes magát kínozni (sajnáltam szegény HK-t, amikor a doki közölte vele), képes a haja illata miatt kockára tenni az életét, s a hab a tortán ez a mondata: „Ha nem is szeretsz, vegyél el a vállalatért!” – A bátyjára nem is gondol? Legyen csak a cég ezé a gerinctelené? Na, ebből is gondolom, hogy 3 éve Ji Hye cipőit ő tette HK erkélyére, legyen csak ő a bűnbak. :foot:

- HK exének a szándéka nem egyértelmű számomra. Először tanácsot ad, mintha buzdítaná a fiút, hogy tartsa meg a lányt, aki tetszik neki, a végén mégis azzal húzza, hogy személyes okkal fogja felkeresni, és megkérdi, hogyan fog majd elmenekülni. Most akkor akar valamit vagy nem? Amúgy az előzőben, amikor a kocsi elől elrántotta őt HK, azt hittem, van jelentősége annak a pillanatnak, amikor a kezére nézett a srác, azon két gyűrű is volt. Azt hittem, van valakije, arra utalnak. Talán még kiderül valami ezen a téren, legalábbis remélem. Három év hosszú idő, az alatt bepasizhatott. :wink:

- Az újságíró nekem is gyanús. Nem lehet, hogy nagyon is tudja, ki Smith úr? Lehetetlen, hogy ne tudta volna kideríteni, ha akarja. Talán emiatt gyanakszik HK-ra, hogy miatta halt meg Ji Hye (mert bűntudatból küldi a csokrokat)? Ha tudja, az viszont nem elég bizonyíték, talán ezért nem fedte fel RW előtt. Vagy más lehet a háttérben, és tényleg benne a keze a 3 évvel ezelőtti eseményekben? Én sem tartom ezt kizártnak.

- Nem értettem, RW miért grimaszolt futáskor a telójába? Kicsit fura volt, mintha vicces szelfiket csinált volna magáról, de végül nem használta fel. Amúgy meglepett, hogy a srác még futni se szeret, pedig fallabdázik. :whistling:

- Egyetértek, Gilnis, valóban jól felépített volt a csókig vezető út, már én sem tartom korainak. Imádtam azt a jelenetet, mindent vitt nálam. :heart: :heart: :heart:

- Meglepett, hogy RW azt feltételezte, Hwan Ki Yoo Hee-be szerelmes. Megzakkant ez a lány? :crazy: Nem látja a fától az erdőt? Remélhetőleg a csókjelenet után már egyértelmű lesz számára, kit szeret a főnöke. :roll

- Kíváncsi vagyok, hogyan oldják meg ezt a prezentáció dolgot. Ha elbuknak, RW nem mehet vissza a csapatba, de valamennyire logikus lépés lenne, mert még korai lenne HK-nek, hogy hibátlanul lenyomjon egy prezentációt. Lehet, hogy úgy hidalják át, ahogy a Protect the Boss-ban, hogy felveszik a beszédét és kivetítőn leadják? :scratchchin:

- Még egy utolsó, amin elgondolkodtam, az az alcíme (A leghaszontalabb, mégis leghasznosabb vallomás). Nem tudom, jól fordítottam-e több verzió is volt, és igazából nem egyértelmű számomra, mire céloznak vele. Ti biztos okosabbak vagytok, világosítsatok fel, kérlek. :idea:

Egyelőre ennyi.. Hú, rég írtam ilyen hosszú hozzászólást! :D

A sorozat epizódszámának alaposabban utánanéztem:
- angol wikipédián: 21 részes
- dramawikin: 20 részes
- dramafeveren: 16 részes
- koreai wikipédián: 16 részes
- asianwikin: nincs jelölve (ez is gyanús!)

Ja, és itt van két kép. Egyik a cipőkről, a másikon két arc, amit szintén imádtam. :wub:
Image

Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Wed Feb 22, 2017 11:30 pm

vajandi wrote:Ez a rész most számomra is több szempontból gondolatébresztő volt, ezért kicsit bővebben írnék róla, pontokba szedtem (ilyet utoljára a Hotel King topikjában csináltam). :wink:

Gyakrabban is állíthatnál össze ilyet! :thumleft:

vajandi wrote:Én is elhittem, hogy csak RW-t hívta fel a főnök, erre tessék…

Én is! De valóban Roun volt a lényeg, a többiek csak az elterelés! :P Ilyen pillanatokat akarok még! :wub: Nem kell, hogy látványos legyen, nem kell, hogy túl jelentőségteljes vagy nagy dolog legyen. Főleg ne legyen giccses! Ez őszinte volt, ÉS természetesen hatott tőlük! :heart:

Úgy bírom egyébként, amikor Roun "Boszü"-nek hívja. :mrgreen:

vajandi wrote:Aztán ott volt a kórházi folyosón üldözés, amikor már fellélegeztem, hogy Yi Soo végre „kigyógyult” Kangból, erre tessék…

Egy fenét! :crazy: Ha kigyógyult volna, akkor nem ugrik a kocsi elé. Megint csak a bűntudatára játszik. De ezzel nem lehet megtartani valakit.
Én azt hittem, hogy megjátssza a menekülést, sajnáltatni akarja magát, és lelkifurdalást okozni. Nem hittem a fülemnek, hogy a haja az ok! :crazy:

vajandi wrote:Kang zsarolása, hogy rúgják ki RW-t, egyszerűen undorító volt!!!! :foot:

Nem én mondtam. :whistling: Ezúttal engem ki sem akasztott. (Már hozzászoktam.) Kicsit sajnáltam, és Hwanki kérése sem tetszett, mert ez nem megoldás, és senkinek sem tesz jót, senkivel szemben sem fair. Másrészt viszont Uil ismételten hozta az aljas, be*ari formáját... De látod milyen? Ezért voltam rosszul attól, amikor vele poénkodnak. :glare:

Szerintem pont azzal fog ráfaragni, hogy odahelyeztette Rount magához. Emiatt fogja megtalálni a rajzot... :goggle: Mivel Uilnál találja meg, azt fogja hinni, hogy a nővére őt szerette. De ez akár ugyanúgy félreértés is lehet, mint a nyaklánc, amiről szintén rosszul hiszi, hogy a nővérétől kapta...

vajandi wrote:Yi Soo ebben a részben akasztott ki legjobban: nem elég, hogy mesterien bájolog apucival (amikor sminkelte), képes egy kocsi elé vetni magát, képes magát kínozni (sajnáltam szegény HK-t, amikor a doki közölte vele), képes a haja illata miatt kockára tenni az életét, s a hab a tortán ez a mondata: „Ha nem is szeretsz, vegyél el a vállalatért!” – A bátyjára nem is gondol? Legyen csak a cég ezé a gerinctelené? Na, ebből is gondolom, hogy 3 éve Ji Hye cipőit ő tette HK erkélyére, legyen csak ő a bűnbak. :foot:

Hmm... Lehet, hogy igazad van, de érdekesmód én épp megenyhültem az irányába, mert úgy éreztem, nem a másnak ártó eszelős fajta, hanem egy önmagának ártó eszelős. Miért (és mióta) vagdoshatja magát? Netán Jihye miatti bűntudatból???? Vagy csak ennyire nem bírja az Uil miatti stresszt? :crazy: Azon akadtam ki, hogy "tudom, hogy nem tekintesz nőnek, de akkor is vegyél el". WTF?! :crazy:

Nagyon nem lenne jó, ha ő lenne a bűnbak. Se Rounnak, se Hwankinak. :cry: :cry: :cry: Miattuk mégsem akarom!!! Ha az újságíró keze benne van, lehet, hogy ő vitte a cipőt az irodába. Egyrészt ő be akarja feketíteni Hwankit, másrészt a hugica mintha szeretné a bátyját, miért tenne vele ilyet, miért keverné bele egyáltalán, ha egyszer nem lenne muszáj? :scratch:

vajandi wrote:HK exének a szándéka nem egyértelmű számomra.

Szerintem is célzott valamire a kamera azokkal a gyűrűkkel. :scratch:

vajandi wrote:Az újságíró nekem is gyanús. Nem lehet, hogy nagyon is tudja, ki Smith úr?

Ha tudja, ha nem, eleve miért írt anno cikket Hwankiról??? Nem a cégről, nem az apjáról, konkrétan róla! Miért? Valamit tett vagy tud! Vagy valamiért bosszút akar állni. Egyébként simán lehet, hogy Smith-t is tudja! Egyáltalán nem azt lehetett leszűrni, hogy ő annyira Rounnak akarna segíteni, vagy érte aggódna.

vajandi wrote:Nem értettem, RW miért grimaszolt futáskor a telójába?

Azt ellenőrizte le biztos, ami biztos, nincs-e valami megint a foga közt, mert a főnök nagyon nézte! :rofl: :rofl: :rofl:

vajandi wrote:Egyetértek, Gilnis, valóban jól felépített volt a csókig vezető út, már én sem tartom korainak. Imádtam azt a jelenetet, mindent vitt nálam. :heart: :heart: :heart:

Csak a folytatása is ilyen legyen! Ez igazán adhatna neki elég erőt a prezentációhoz. Feltéve, hogy Roun építő jellegűen reagálja le. :wink: Nem szeretném, ha még egyszer leégne a kollégák előtt. :-( Hadd legyen sikere, legfeljebb a gerinctelen nem engedi vissza Rount. Felmondani úgysem fog - majd a rajz megtalálásakor. Tetszett, hogy Hwanki miatt félretette a felmondólevelet. :wub:

vajandi wrote:Még egy utolsó, amin elgondolkodtam, az az alcíme (A leghaszontalabb, mégis leghasznosabb vallomás). Nem tudom, jól fordítottam-e több verzió is volt, és igazából nem egyértelmű számomra, mire céloznak vele. Ti biztos okosabbak vagytok, világosítsatok fel, kérlek. :idea:

Én olyan angollal találkoztam, hogy "pointless yet most helpful", és utólag az autós jelenetre asszociálok róla. Amikor Roun tévesen hitte, hogy a főnök mit szeretne, amiatt ő feleslegesen és értelmetlenül tette, amit tett, ezáltal elárulva azt is, amit nem akart elárulni, ami felért egy vallomással, és végeredményben bátorítóan hatott Hwankira, azaz neki hasznára vált. Hm? :-)
Koreaiul ez volt: 쓸데없는 짓 , 어쩌면 가장 쓸모있는 고백 amiből az 어쩌면 azt jelenti, hogy "talán". Szóval "Egy ... (de) talán a leg... vallomás".
Az ezt követő sorozatnak nincs meg a startoló dátuma. Annyi szerepel csak az előzetesében, hogy március, ezért még bármi lehet.
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Wed Feb 22, 2017 11:55 pm

gilnis wrote:Szerintem pont azzal fog ráfaragni, hogy odahelyeztette Rount magához. Emiatt fogja megtalálni a rajzot... :goggle:


gilnis wrote:Azt ellenőrizte le biztos, ami biztos, nincs-e valami megint a foga közt, mert a főnök nagyon nézte! :rofl: :rofl: :rofl:


gilnis wrote:Én olyan angollal találkoztam, hogy "pointless yet most helpful", és utólag az autós jelenetre asszociálok róla. Amikor Roun tévesen hitte, hogy a főnök mit szeretne, amiatt ő feleslegesen és értelmetlenül tette, amit tett, ezáltal elárulva azt is, amit nem akart elárulni, ami felért egy vallomással, és végeredményben bátorítóan hatott Hwankira, azaz neki hasznára vált. Hm? :-)
Koreaiul ez volt: 쓸데없는 짓 , 어쩌면 가장 쓸모있는 고백 amiből az 어쩌면 azt jelenti, hogy "talán". Szóval "Egy ... (de) talán a leg... vallomás".


Ezek a fenti gondolataid nagyon hasznosak voltak, nem is gondoltam rá. KÖSZI!!!! :thumright:

A hugicán még elgondolkodtam. Szerintem meg pont így lehet ő a bűnbak, hogy kiderült, agyilag zizzent. Talán tényleg sáros, ezért is van bűntudata és árt magának, és mert hivatalosan őrült, talán pont ezért végül a néző és Ro Woon is megbocsát majd neki. Én messzebbre mentem, még az is megfordult a fejemben, hátha abban is valahogy benne a keze, hogy a bátyja ilyen amilyen. Ha nem is direkt. Persze, nagyban apuci a felelős, de ki tudja? Mindenesetre kíváncsi vagyok, kiderül-e egy konkrét momentum/esemény, ami miatt ilyen zárkózott lett Hwan Ki, vagy apránként lett ilyen, apuci miatt? Szerintem tartogat még meglepetést az író. Visszatérve még hugira, azt írod, szereti a bátyját, ez látszik teljesen, de ahogy apucival bájolog és megjátsza magát, nem teheti ezt meg a bátyjával? :whistling:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Thu Feb 23, 2017 9:23 am

Van még valami, ami szöget ütött a fejembe, most, hogy visszagondoltam.
Amikor az epizód elején Kangék összefutnak RW-nal, és szóba kerül a nyaklánc, a Hwan Ki húga mintha olyasmit mondana, hogy különleges számára ez a nyaklánc. Mivel ő maga vette, így elég különös, nem? Arra valószínűleg rájött, hogy mégiscsak igazat mondtak az ékszerüzletben, és Kang tényleg vett egy olyan nyakláncot, viszont nem láthatta a titkárnő nyakában, visszanéztem a jelenet. Valószínűbb, hogy csak kikövetkeztette. Viszont, ha erre rájött, akkor azt is sejthette, hogy nem csupán futó kaland a csaj, Kang nem adná oda (még talán akkor se ha részeg) egy egyéjszakás kalandjának. A titkárnő meghalt, már csak neki volt ilyen nyaklánca, ez nekem nem elég ahhoz, hogy különlegesnek tartsa. Mi van, ha elcserélte a láncokat? Azt eddig is gyanítottuk, hogy utánament a titkárnőnek, de lehet, hogy elkobozta (elkérte) tőle, odaadva neki a sajátját, hogy az övé legyen, amit Kang vett. Nem lenne logikus? Így már érthetőbb, miért tartja különlegesnek (mert ezt Kang vette). :-)

Az alcímmel kapcsolatban elgondolkodtam, nem lenne-e jobb, ha azt írnám: :scratchchin:
Apró megjegyzés, mint hatalmas vallomás
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Thu Feb 23, 2017 12:26 pm

vajandi wrote:Ezek a fenti gondolataid nagyon hasznosak voltak, nem is gondoltam rá. KÖSZI!!!! :thumright:

Nagyon szívesen. :)

A hugi vajon mindig is zizzent volt, vagy csak egy ponton túl lett az? :unsure:

Szerintem nem fűződik hozzá érdeke, hogy a bátyját megtévessze - az apjával ellentétben. A bátyján keresztül mutatják be a jó oldalát, míg az apjának hízelgéssel azt, hogy tud ő fondorlatos is lenni, és hogy Uilért bármire hajlandó. Yisu tudja, hogy a haláleset miért történt, és tudja, hogy Hwanki mit tett. Hálásnak kell(ene) lennie érte.

Én Uilt nem értem. Egyértelműen nagyobb gyötrelmet jelent neki velük lenni gazdagként, mint távol tőlük esetleg szegényen (ha belekalkuláljuk, hogy apuka direkt ellehetetlenítené a karrierjét más cégeknél, ami nem is biztos). Akkor viszont mi a búbánatnak van itt még mindig, és játssza önként a báb szerepét?!?! Most vagy kell neki a pénz, de akkor miért nem örül, hogy megkapja, vagy nem kell neki a pénz! Vagy van bűntudata, de akkor miért nem változtat már, vagy nincs bűntudata! A passzivitása idegesítőbb, mint Hwanki szótlansága! Főleg, hogy előbbit az önzősége motiválja (akármi is a célja :nuts: ) , míg az utóbbit pont hogy az önzetlensége. Nem mondom, kijár Uilnak a büntetés, és ez nem is olyan rossz akként! Olyan hálátlan is mindennek tetejében! Ha Hwanki annyira le akarná őt buktatni, réges-rég megtehette volna! Vagy titkolózhatott volna tovább, semmi sem kényszerítette rá, hogy őt beavassa! Pont azért világosította fel, mert jót akar. Mit nem lehet ezen érteni? Mi ez a hozzáállás?!

Aki nézi a Namgoong Min-féle Chief Kim-et, biztosan egyetért velem, hogy ő kellene ide! :mrgreen: :twisted: Helyretenne mindenkit! XD Az egekig tornázná Hwanki önbizalmát, pacsizna Rounnal, és úgy kiosztaná Uilt apósostól, hogy levegőt venni sem tudnának utána! :P :rofl: :rofl:

OFF:
Image
Image
Image
Image
Image
Akinek van lehetősége, NÉZZE azt a sorozatot, mert kész felüdülés! :w00t: Egy elképesztő komédia! Sírni lehet a nevetéstől és izomlázat kapni! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: (Tényleg, Andi! Te csíped őt! :) )

Apropó! Szeretném látni, amint Gyori jól beolvas Sejongnak, aztán dobja! :rambo: :thumbdown:

vajandi wrote:Van még valami, ami szöget ütött a fejembe, most, hogy visszagondoltam.
Amikor az epizód elején Kangék összefutnak RW-nal, és szóba kerül a nyaklánc, a Hwan Ki húga mintha olyasmit mondana, hogy különleges számára ez a nyaklánc. Mivel ő maga vette, így elég különös, nem? Arra valószínűleg rájött, hogy mégiscsak igazat mondtak az ékszerüzletben, és Kang tényleg vett egy olyan nyakláncot, viszont nem láthatta a titkárnő nyakában, visszanéztem a jelenet. Valószínűbb, hogy csak kikövetkeztette. Viszont, ha erre rájött, akkor azt is sejthette, hogy nem csupán futó kaland a csaj, Kang nem adná oda (még talán akkor se ha részeg) egy egyéjszakás kalandjának. A titkárnő meghalt, már csak neki volt ilyen nyaklánca, ez nekem nem elég ahhoz, hogy különlegesnek tartsa. Mi van, ha elcserélte a láncokat? Azt eddig is gyanítottuk, hogy utánament a titkárnőnek, de lehet, hogy elkobozta (elkérte) tőle, odaadva neki a sajátját, hogy az övé legyen, amit Kang vett. Nem lenne logikus? Így már érthetőbb, miért tartja különlegesnek (mert ezt Kang vette). :-)

Micsoda elmélet! :D Én szoktam így megbonyolítani! :D Szerintem nem volt mögötte ilyen összetett indok, egyszerűen azért kellett, hogy Rounnak szemet szúrjon, és később gyanút fogjon miatta. Ha történt volna csere, akkor annak valamilyen kihatása is kell legyen a folytatásra,
de mit oszt vagy szoroz, hogy melyik lánc lóg a nyakában? Nincs rajtuk megkülönböztető jel. Azt még el tudom képzelni, hogy elvegye a másiktól az övét, de a sajátját ugyan miért adta volna oda? Ne felejtsd el, egy elborult agyút ép ésszel nehéz megérteni.
ImageImageImage

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby smatagd » Thu Feb 23, 2017 3:19 pm

Köszönöm Andi a 10.részt! ez most nagyon jó volt. :salut: :D :wub:
Engem is azok a gondolatok foglalkoztatnak, amiket írtatok, szinte teljesen kiveséztétek.
gilnis wrote:
vajandi wrote:(már ha valóban 20 részes lesz, és nem kurtítják meg).

Ezt már többször is megjegyezted, de egyáltalán nem találkoztam erre irányuló hírekkel még felvetés szintjén sem.


..ha még gilnis se hallott róla.... :D lehet, hogy ez volt a nagy változtatás rajta, kevesebb részbe sűrítették a történetet, ettől lett olyan szétesett. El nem tudom képzelni mi lesz a hátralévő 10 részben, átmegy romantikába vagy krimit ölt, persze vannak még nyitott kérdések, de ugye nem az lesz, hogy 10 részen keresztül próbálkozik Hwanki a közszerepléssel?
gilnis wrote:Én Uilt nem értem. Egyértelműen nagyobb gyötrelmet jelent neki velük lenni gazdagként, mint távol tőlük esetleg szegényen (ha belekalkuláljuk, hogy apuka direkt ellehetetlenítené a karrierjét más cégeknél, ami nem is biztos). Akkor viszont mi a búbánatnak van itt még mindig, és játssza önként a báb szerepét?!?!

Szerintem megijedt, egy nő már öngyilkos lett miatta, ráadásul megtudta, hogy Yisu évek óta kárt tesz magában, ha nem is szerelmi, de testvéri érzések lehetnek iránta, ennyire még ő se lelketlen. Írtó nagy sz**ban van, még ő se tudja mitől féljen jobban, attól, hogy kiderül Jihye -vel való kapcsolata vagy apuka reakciójától, ha netán Yisu miatta meghal, ezért kénytelen feláldozni magát. :D
Image

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Thu Feb 23, 2017 5:32 pm

Gilnis, köszi a képeket, és az ajánlást. Fordítja valaki? (Keresgéltem, de nem találtam.) Felmerült bennem a gondolat, hogy ha nem fordítja senki, és addig nem is kezdi el, mire végzek a mostanival, akkor talán belevágnék. Nem mintha más fordítási ötletem nem lenne, de megtetszett a sorozat (sztorija, szereplők).

Kang tekintetében nekem úgy tűnik, mintha az író maga se döntötte volna el, mit hozzon ki belőle, még bármi lehet, habár én hajlok afelé, hogy egyedüli vezető akar lenni, Hwan Ki nélkül, a teljes céget akarja.

gilnis wrote:Apropó! Szeretném látni, amint Gyori jól beolvas Sejongnak, aztán dobja! :rambo: :thumbdown:

Én is! Én is! :dance: :mrgreen:

Smatagd, szerintem Woo Il nem tudja, hogy a menyasszonya évek óta kárt tesz magában, arról csak Hwan Ki tud (aki megkérte a dokit, hogy ne mondja el másnak). Azt pedig nem gondolnám, hogy "feláldozza" magát, pont hogy szakítani akar a csajjal, mert elege van. Ezt nem értjük Gilnis és én, hogy miből van elege, mert nagyon úgy tűnik, mintha ki akarna szállni az egészből, ugyanakkor a hatalom is kéne neki. Sosem akarta eljegyezni a lányt, a húgának tekinti, az egészet ráerőltették, egyszerűen nem mert nemet mondani. Meg azért is ment bele, talán így övé lehet a cég, de apuka ragaszkodik a fiához (a vér szava!), hogy ő legyen a vezető (még ha most nem is, de hosszú távon igen).
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Thu Feb 23, 2017 6:34 pm

smatagd wrote:El nem tudom képzelni mi lesz a hátralévő 10 részben, átmegy romantikába vagy krimit ölt, persze vannak még nyitott kérdések, de ugye nem az lesz, hogy 10 részen keresztül próbálkozik Hwanki a közszerepléssel?

Én el tudnám nézegetni. :wub: Inkább, mint azt, hogy a múlt miatt szenvedjenek egymással részeken át: "szeretnélek, de nem lehet"... :crazy:

smatagd wrote:ráadásul megtudta, hogy Yisu évek óta kárt tesz magában

Azért háborodott fel Hwanki kérésén, hogy maradjon vele, mert ezt nem tudja. Az örök diszkrét Hwankiról beszélünk... :wub:
Szerintem sem hatotta meg különösebben a baleset. Menni akar. De miért játszotta a mártírt? Miért nem próbált meg bekeményíteni, maga mellé állítani a céget, és kiharcolni magának a pozíciót akár apukával szemben is? Folyton csak sír a szája. Miért nem mond neki nemet? Mi történhet? Apuka láthatóan marha elégedett magával, mert hogy ő megadta Uilnak, amit akart. Nincs képben, hogy a háta közepére sem kívánja az esküvőt. Miért nem világosítja fel? Gyerekjáték lett volna Hwankit kiütni. Eltökölte az időt. Mostantól már majd nem lesz olyan egyszerű.

smatagd wrote:Írtó nagy sz**ban van, még ő se tudja mitől féljen jobban, attól, hogy kiderül Jihye -vel való kapcsolata vagy apuka reakciójától, ha netán Yisu miatta meghal, ezért kénytelen feláldozni magát. :D

Pedig ennek nem lehet jó vége. :nuts: Én már rég begolyóztam volna apuka mellett. :goggle:

A prezentációt nem tarthatnák többen egyszerre? Hwanki még Sejonggal és Gyorival nem melegedett össze. Ideje lenne! :D Úgy bírtam,
amikor Yuhi is a nyakába borult. :D :heart: Á, álljon össze Gyorival! :pray: Mutassák meg főleg saját maguknak, hogy mit tudnak! 8)

Andi, szívesen. Nem tudok fordítóról.
Én is csak hébe-hóba pár percre szoktam belelesni, de annyi is elég volt, hogy meggyőzzön. Feltétlen meg fogom nézni az egészet! Mellesleg a Defendant után a legnézettebb sorozat hétről hétre. A másik két szerda-csüt sorozatnak együtt nincs annyi nézője,
mint ennek egyedül. Emiatt már meg is toldották plusz két résszel. Szerencsére olyan jellegű történet, hogy nem árthatnak neki vele.
Namgoong Min egy imádnivaló, elképesztő módon bizarr és őrült, extravertált csibész benne! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ImageImage
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Thu Feb 23, 2017 7:17 pm

Nagy poén lenne épp egy félénk főnök után egy ilyen főnököt fordítani. :mrgreen: Amúgy most én is belenéztem, leszedtem az eddigi részeket, és tényleg jó. Egy aprócska hiányérzetem van csupán, hogy úgy tűnik, nem lesz benne romantika. Ha mégis lesz, úgy nagyobb esélye van nálam. :wink:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
Timi
Posts: 862
Joined: Sat Jan 17, 2015 5:18 pm
Location: Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby Timi » Thu Feb 23, 2017 7:42 pm

Nagyon köszönöm a 10. részt!
Szép estét! :-)

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Thu Feb 23, 2017 10:29 pm

Szívesen, Timi! :heart: Kellemes estét Neked is! :tv:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby smatagd » Fri Feb 24, 2017 10:40 am

Talán igazatok van, hogy nem hatotta meg a baleset. Azt hittem Hwanki esetleg elmondta neki, hogy a húga mit tett magával :blink . Azt gondolom, az intézetben nevelkedő gyerekekben előbb alakul ki gonoszság, mint szeretet, meg kell keményíteni magukat, hogy ne nyomják el a többiek, UIl-nak ettől lett akkora önbizalma. Szeretném tudni miért került árvaházba? csoda, hogy ebben a családban normális tudott maradni (nem a jellemére utalok). Azt látjuk, hogy Hwankival szemben hálátlan, de lehet, hogy pont miatta hezitál. Jó lenne belelátni a fejébe :scratch: , Hwanki gondolatait halljuk, az övét nem.
Image

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Fri Feb 24, 2017 12:20 pm

11. előzetes! :w00t:

:offtopic:
vajandi wrote:Nagy poén lenne épp egy félénk főnök után egy ilyen főnököt fordítani. :mrgreen: Amúgy most én is belenéztem, leszedtem az eddigi részeket, és tényleg jó. Egy aprócska hiányérzetem van csupán, hogy úgy tűnik, nem lesz benne romantika. Ha mégis lesz, úgy nagyobb esélye van nálam. :wink:

Való igaz, nem az a fő profil. Ez egy szatíra a korrupt koreai cégekről. Olyan beszólások (kiszólások!) vannak benne, hogy ihaj! És olyan meghökkentő, hogy nem térsz észhez. :mrgreen: Mintha a History of a Salaryman realisztikusabb, szárazabb és karcsúbb (kevesebb történetszál) variációja lenne. Rendkívül szórakoztató. Habár nem a szerelmi szálak alakulása a lényeg, a levegőben van. Kötve hiszem, hogy elmarad, elvégre koreai sorozat. Az egyoldalú szerelmek ill. rajongások is kezdettől fogva jelen vannak. De az ilyen sztoriknál előforduló hűség, bajtársiasság, barátság majdhogynem többet ér :heart: mint másban akármilyen szerelmi szál.
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Fri Feb 24, 2017 1:25 pm

Gilnis, köszi az előzetest! :cheers: Már teszem is fel a blogra, hogy többen is láthassák. :D (lesz pár váratlan szitu, ha jól láttam) :mrgreen:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby smatagd » Fri Feb 24, 2017 2:35 pm

:offtopic:
Hallottátok? Seo In Guk március 28.-án bevonul :thumbdown:
Image

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Fri Feb 24, 2017 8:00 pm

Előzetes:

Nyugtával dicsérjük a napot, de innen nézve nagyon sok tök jó jelenet! :w00t: Micsoda magabiztosság, nagy hang, hahota! :O :O :w00t: :D :heart:
Jól sikerül a prezentáció? :D De Roun miért nincs a kocsiban? :O Tök kiment a fejemből, hogy hová jár fodrászhoz!!! :w00t: Azon filózom, a galériás vajon komolyan ostromol, vagy csupán Roun féltékenységének felkeltéséért adja a műsort. XD Nagyon remélem, hogy a hugi nem tesz tönkre mindent! :hissy: A legutolsó jelenetben ő van... Hwanki már annyi mindent feláldozott és olyan hosszú időn át! Ha megint az következik, valamit szétcincálok! :crazy:

Sajnos a szöveges előzetest nem fordították angolra, de ha jól értem: :cheers: :thumleft: :glare: :crazy: :cry: :whistling: :w00t: :dance:
"키다리 아저씨의 기다란 그림자" ("Hosszúlábú apu hosszú árnyéka")

드디어 미스터 스미스의 정체가 밝혀진다!! (Végre fény derül Smith úr személyazonosságára!!) :cheers:
로운을 위해 진실을 밝히기로 결심하는 환기. (Roun érdekében Hwanki úgy dönt, hogy felfedi az igazságot.) :thumleft:
로운은 언니의 죽음에 책임이 있다고 고백하는 환기를 떠날 수밖에 없지만 (Habár Hwanki kénytelen azt mondani, hogy ő a felelős Roun nővérének a haláláért,) :glare: :crazy:
서로를 향한 그리움은 커져만 가는데... (mindketten egyre jobban vágynak a másikra...) :cry:

한편 중요한 행사를 하루 앞두고 사일런트 몬스터 직원들이 모두 쓰러져 버렸다!! (Mindeközben egy nappal a fontos rendezvény/esemény előtt a Silent Monster tagok mindegyike lebetegedett!!) :whistling:
위기에 봉착한 사일런트 몬스터 앞에 환기가 후드를 벗고 나타나는데..! (A válságban lévő Silent Monster előtt Hwanki úgy tűnik, leveszi a kapucnit..!) :w00t: :dance:
Ha ferdítés, bocsesz! :D

Seo In Guk:
Ő tényleg olyan szintű kedvencem, amilyenből nagyon kevés van :wub: :heart: :wub: de amilyen rettenetes őszes/szőke haja van jelenleg :crazy: vonuljon is, és mielőbb szabadítsák meg tőle azzal a fülbevalóval :goggle: együtt!!
ImageImageImage

Kata58
Posts: 865
Joined: Sun Jul 26, 2015 8:00 am

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby Kata58 » Fri Feb 24, 2017 9:19 pm

sziasztok! hát nem tett jót szerintem hogy kicsit átírták a történetet, majdnem hamupipőkés...de mégsem az igazi. voltak benne pillanatokra aranyos, szívszorító és dühítő pillanatok is, talán az egyik legjobb, amikor majdnem megtudjuk 1oo%-a a dolog hátterét..mert még mindig sok a hiány...érdekes volt de nem volt őszinte a tengerparti jelenet. viszont az evezős rész igen ott volt egy pillanata a filmnek , hogy milyen gyötrelmeknek kellett történnie mint pl a sereg... :crazy: :mrgreen: nem hiszem hogy jót tett neki.
A mozis rész is tetszett az együtt munkálkodás. :D . A gyerekekkel is aranyos volt még az igazgató is voltak őszinte pillanatai...ilyen lehetett régen. Nagyon sokat változott ahhoz képest és nem pozitívan. A becsempészett melegszerüség megjátszása is visszatetsző volt.
Jöhet most majd a 1o rész, de nem tudom mikor nézem meg... lehet ennél a sorinál 2 részenként fogok jönni...köszönöm a fordítást! :D :thumright:

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Sat Feb 25, 2017 8:18 am

Szívesen, Kata! :-)
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
vercsike1
Posts: 3571
Joined: Thu Jul 29, 2010 7:32 am
Location: Budapest Hungary

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vercsike1 » Sat Feb 25, 2017 8:34 am

Szia Andikám ! ! ! :cheers:

Hálásan köszönöm a 9 - 10. részek feliratát. :notworthy: :notworthy: :notworthy: Szép hétvégét.

User avatar
BINGOOO
Posts: 380
Joined: Sun Feb 19, 2012 4:21 am

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby BINGOOO » Sat Feb 25, 2017 1:52 pm

Szia VAJANDI!Nagyon köszönöm a 10. rész feliratát!Remélem nem baj az,ha most MÉG csak szemlélődöm! :w00t: :w00t: :w00t: :unsure: :unsure: :unsure:

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Sun Feb 26, 2017 12:16 pm

smatagd wrote:
gilnis wrote:
vajandi wrote:(már ha valóban 20 részes lesz, és nem kurtítják meg).

Ezt már többször is megjegyezted, de egyáltalán nem találkoztam erre irányuló hírekkel még felvetés szintjén sem.

..ha még gilnis se hallott róla.... :D

Oké, most már van dátum a köv. sori kezdéséhez: márc. 20.
Amennyiben ez igaz, akkor "Boszü" valóban max. 16 részt kaphat, de pletykálnak 14 részről is. NE merészeljék! :cussing:

Annyira kár ezért a sorozatért! :pale: Kár a nagyszerű alapötletért, a kiváló szereposztásért, a kiváló alakításokért, a történet lelkét adó, mindenkit egybefogó, mindenkit érdekessé tevő, önmagában rendkívül érdekes, imádnivaló Hwankiért és az aranyat érő belső monológjaiért!!! :heart: Hibás az író, de a bűnös nem ő, hanem az, aki kitalálta a változtatást. Ha az eredeti elképzelés valósulhatott volna meg, biztos vagyok benne, hogy sokkal színvonalasabb sorozatot láthatunk. A 10. részben már azon kaptam magam, hogy tök szeretem Rount! Olyan szeretetreméltóak a főszereplői :heart: miért kellett elszúrni? Összehasonlításképpen szokás szerint az Oh Hae Younggal (a Marriage not Datingről ti tudnátok nyilatkozni milyen), abban szerintem goromba volt a két főszereplő. Húsbavágóan bántók tudtak lenni az egész(!) történet alatt, mert kissé megkeseredettek és bizalmatlanok voltak. Ebben Roun az elején harsány és támadó, de az alaptermészete sohasem volt goromba, és később ugyanolyan kedvessé vált, mint amilyen Hwanki kezdettől. Nekem sokkal szimpatikusabbak. Jobban szerettem volna őket az Oh Hae Young párosánál, ha a személyiség- és kapcsolatfejlődés természetesen tud alakulni, ami megint csak mi miatt nem tudott? ... És akkor lerövidítik, hogy a vége legalább összecsapott legyen? :|

Aki tervezi megnézni a sorozatot, a következőt ajánlom:
1) Csak a nagyon rugalmasak nézzék a megszokott, hagyományos sorrendben! :whistling:
2) A bátrabbaknak/rugalmasabbaknak, akik mindenképp az egészet szeretnék: az 5. részt nézzék elsőként, majd utána kezdjék el az elejéről! Úgy jobban együtt lehet érezni a női főhőssel, és érthetőbb a két igazgató viselkedése.
3) Aki felhőtlenül szeretné élvezni: az 5. részétől nézze! Semmi gondja nem lesz. Nem marad le lényegesről, a történet tökéletesen követhető,
ÉS nem találja következetlennek, csak aranyosnak és viccesnek, már amennyire a helyzet engedi... :whistling:
ImageImageImage

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Mon Feb 27, 2017 4:36 pm

Látom, erre a madár se jár. :P A véletlenül betévedteknek mondom, hogy kijött a 6. OST. :)

gilnis wrote:A legutolsó jelenetben ő van...

Hú, de szerettem volna, ha Roun az! Akárhogy, akárhányszor néztem, nem úgy tűnt... erre: https://www.youtube.com/watch?v=0MsS8d8L9hc

És újabb csókjelenet is a láthatáron... :mrgreen: Megfordult a fejemben, hogy amit láttunk, talán csak képzelgés, de így, ha jön a következő... :w00t:

A fentebb írtakat fenntartva és akármilyen irreális is ez a sorozat, nekem még mindig nagyon tetszik! Úgy drukkolok mindkét főszereplőnek! :heart:
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby vajandi » Mon Feb 27, 2017 5:54 pm

Kedves Vercsike és BINGOOO! Nagyon szívesen a feliratokat. :heart: :-)

Gilnis, én is remélem, hogy 16 alá nem mennek, a legtöbb helyen 16-ot írnak. Amúgy az elején pont ezen csodálkoztam, hogy egy ilyen típusú sorozat hogy lehet 20 részes? Már akkor éreztem, hogy ezt 16 részben is meg lehet oldani. :whistling: Csak tényleg ne menjen a sztori rovására a változtatás. :-(
Belenéztem a 11-esbe, és hűha... Alig várom, hogy fordítsam! Na meg az a 2. csók is... (mázlista az a lány!) :wub: Én is egyre jobban imádom ezt a sorozatot. Pár hónapja kezdtem, és eléggé döcögősen haladva nézem az Ojakgyo Brothers-t, most hétvégén, amíg betegeskedtem csomó részét megnéztem, és abban is imádnivaló Yun Woo Jin (habár ott inkább nőcsábásznak mondanám), Joo Won-nal egyetemben. :heart: :heart: Érdekes, hogy párhuzamosan láthatom őt félénk és lehengerlő szerepben szerepben. De bárkit is alakít, van egy sármja, az biztos! :mrgreen: :wub:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
Summi
Posts: 2222
Joined: Fri Apr 30, 2010 6:52 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby Summi » Mon Feb 27, 2017 8:56 pm

Sziasztok :-)

gilnis wrote:A fentebb írtakat fenntartva és akármilyen irreális is ez a sorozat, nekem még mindig nagyon tetszik! Úgy drukkolok mindkét főszereplőnek! :heart:


totál egyetértek .. . a lényeg visz magával sorozat és ebben ez a jó és beszédtémát is ad rendesen :heart: :lol


smatagd wrote:Apuka odadobja a lányát UIl-nak, ennek a nincstelennek, miért? úgy gondolja ez a jutalma az eddigi munkájáért? mindenkit képes feláldozni a cég hírnevéért?


nem nem dobja oda a lányát ,szerintem ő a legnagyobb ellenlábas ha tehetné megakadályozná ezt a házasságot , és egy kellően előkelő jelöltet választana a lányának .. az kiderült és végig tudtuk , h Uil csak eszköz apuka kezében csak a cég fejlődését sikerét népszerűségét kellett Uil-nak tovább vinnie kidolgoznia , és szerintem ez egy hosszú folyamat kemény munkával ezért nem tartom tehetségtelennek Uil-t . . de egy tőkésnek ez megéri mert amit beleinvesztált Uil-ba az busásan megtérült neki ő így kezelte Uil -t soha nem családtagként soha nem fiaként nézett rá .. csak a lehetőséget látta meg benne és ezt fordította saját javára ... ő végig figyelt a háttérben teljesen nem volt szabad keze Uil-nak a cég ügyeiben ... erre ő is rájött , és szerintem Uil már nem a céget akarja .
Yi Su apuka kedvence .. abban bizonytalan vagyok mennyit tudhat Yi Su betegségéről , tudja -e , h a lánya depressziós nagyon erősen , sőt pszichésen is beteg kész idegroncs sürgősen orvosi segítségre lenne szüksége már az is sok amit magával tesz , azt hiszem anyuka tudhatja és ő falazhat ezért apuka nem tudja ... lehet , h rosszul gondolom de én sajnálom Yi Su-t az látszik , h csebol szindrómában szenved ... talán a legtöbb megértést szeretetet támogatást még gyerekként Uil-től kapta és ezért ez az erős ragaszkodása Uil felé ... mintha félne attól ha Uil elhagyja akkor összedől a világ vagy megszűnik az élet de nagyon pánikol az biztos vagy fél attól , h újra az apja az anyja közömbösségével zsarnokságával kell élnie vagy gyerekkorában átélt trauma okozza ezt az állapotot és Uil a védelmező a biztonságot nyújtó életet adó mentsvár ... ezért anyuka győzködte a férjét , h egyezzen bele az esküvőbe nem véletlen , h gyorsan nyélbe akarja ütni a házasságot .. . és Yi Su is erősen ragaszkodik Uil -hez , ez nem biztos , h szerelem ezek az érzések a betegségéből erednek Yi Su-nak , csak ő nem tud róla .. de szerintem Hwanki tud a húga állapotáról .. . és ezért elképzelhető , h Yi Su-nak köze van Jihye halálához ő nem lát mást csak Uil-t érte mindenre képes .. akkor ez lehet még a magyarázat Hwanki erős bűntudatára ...


smatagd wrote:Azt gondolom, az intézetben nevelkedő gyerekekben előbb alakul ki gonoszság, mint szeretet, meg kell keményíteni magukat, hogy ne nyomják el a többiek, UIl-nak ettől lett akkora önbizalma. Szeretném tudni miért került árvaházba? csoda, hogy ebben a családban normális tudott maradni (nem a jellemére utalok). Azt látjuk, hogy Hwankival szemben hálátlan, de lehet, hogy pont miatta hezitál. Jó lenne belelátni a fejébe :scratch: , Hwanki gondolatait halljuk, az övét nem.


nem gondolom , h egy intézetben nevelkedő gyerekből előbb alakul a ki a gonoszság , az igaz , h sok minden függ a környezettől de Uil -t az árvaházban egy melegszívű kedves nevelőnő gondozta nehezen is tudtak megválni egymástól sőt fájdalmas volt az elválás ... ... az igaz , h sokkal keményebb csatát kell vívnia Uil-nek és azért is , h szeressék , h befogadják érezze azt , h fontos és tartozik valakihez egy családhoz biztosan sokkal küzdelmesebb az élete sokakkal kiszolgáltatottabb talán nehezebben tud beilleszkedni a társadalomba ... na de ez a család a legrosszabb hatással volt rá , pedig ő hitt és akart tenni azért , h ő is teljesen idetartozzon .-.. talán pontosan ezért szorította háttérbe Hwankit és használta az ötleteit , h apukának megmutassa , mit tud hátha így befogadóbb vele megszereti .... azért az látszott , h fájdalmas volt a felismerés amikor kiderült , h csak egy eszköz volt semmi más ... igen hálatlan Hwankival szemben szerintem kiakarta aknázni a lehetőséget ahogy apuka tanította és nem a tisztességes módszereket alkalmazta , utána jöttek sorba a sikerei és megfordult a fejében , h a cég is elérhető számára öntelt lett magabiztos és lekezelő volt Hwanki -val visszaélt a bizalmával a betegségével nem segítette csak az önös érdekeit tartotta szem előtt .. . .... de már nem ez a célja szerintem nem ... ami a legrosszabb és nagyon nem szeretem benne , h megfutamodik gyáva és nem képes felvállalni a tettét nem tud vagy nem akar szembenézni az igazsággal a legkönnyebb utat választja , h hazudik ...

gilnis wrote:Ha tudja, ha nem, eleve miért írt anno cikket Hwankiról??? Nem a cégről, nem az apjáról, konkrétan róla! Miért? Valamit tett vagy tud! Vagy valamiért bosszút akar állni. Egyébként simán lehet, hogy Smith-t is tudja! Egyáltalán nem azt lehetett leszűrni, hogy ő annyira Rounnak akarna segíteni, vagy érte aggódna.


Jó okoskodás :thumright: , már az elején szemet szúrt az újságíró , miért írt csak Hwankiról és miért nem arról ami Roun nővérének a halálával kapcsolatos utána se járt szinte csak Roun-ra támaszkodott .. . Roun-t ürügynek használja de mintha teljesen más szándék vezérelné , h lejárassa a céget .. lehet , ha apuka piszkos kis ügye kerülnek napvilágra .. . valaki munkálkodik a háttérben az interjú se a forgatókönyv szerint ment .. :whistling:

gilnis wrote:Szerintem pont azzal fog ráfaragni, hogy odahelyeztette Rount magához. Emiatt fogja megtalálni a rajzot... :goggle: Mivel Uilnál találja meg, azt fogja hinni, hogy a nővére őt szerette. De ez akár ugyanúgy félreértés is lehet, mint a nyaklánc, amiről szintén rosszul hiszi, hogy a nővérétől kapta...


szerintem Uil nagy becsben tartja a képet az látszott , h nagyon tetszik neki és szerette Jihye-t ... azt még biztosan nem tudni , h a Jihye mit érzett Uil iránt , Jihye nem csak az miatt vonakodott Uil -től mert nem szerette a közöttük lévő társadalmi különbség is akadály volt ...
erre leszek nagyon kíváncsi , h hol és mikor bukkan fel a kép .. . és vajon mikor és hogy derül ki kinek szánta Jihye , Roun fogja megfejteni ? Ha Uil-nak esze van akkor jól eldugja a képet , márt a nyaklánc is necces volt ...


gilnis wrote:Nagyon nem lenne jó, ha ő lenne a bűnbak. Se Rounnak, se Hwankinak. :cry: :cry: :cry: Miattuk mégsem akarom!!! Ha az újságíró keze benne van, lehet, hogy ő vitte a cipőt az irodába. Egyrészt ő be akarja feketíteni Hwankit, másrészt a hugica mintha szeretné a bátyját, miért tenne vele ilyet, miért keverné bele egyáltalán, ha egyszer nem lenne muszáj? :scratch:


ez igaz , nem lenne jó Hwankinak nagyon szereti és félti a húgát , ő ismeri a legjobban a körülményeket miért ilyen labilis ... csak segíteni nem tud rajta ., valami szerintem történt Yi Su és Jihye között azon az estén .. . nem zárom ki azt a lehetőséget se, h Yi Su rakta oda a cipőt ezzel védve Uil-t , h ne keveredjen gyanúba se , soha ne derüljön ki mi volt közöttük .. szerintem ettől jobban félt Yi Su ... és Hwanki a húga miatt vállalt mindent
arra nem is gondoltam , h az újságíró is ott járhatott honnan tudta , h mikor lesz öngyilkos Jihye ? a cipőt csak azok közül rakhatta oda valaki az ablakba akik ott voltak azon az éjszakán az épületben ... .. akkor igaz lehet az a felvetésed , h volt az újságíró és Jihye között is románc , ezt nem hiszem vagy max egyoldalú ..

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 20)

Postby gilnis » Mon Feb 27, 2017 9:31 pm

vajandi wrote:Amúgy az elején pont ezen csodálkoztam, hogy egy ilyen típusú sorozat hogy lehet 20 részes? Már akkor éreztem, hogy ezt 16 részben is meg lehet oldani. :whistling:

"Ugyanazt" a történetet be lehet mutatni egy mozifilmben vagy 2, 4, 8, 16, 20, akárhány részben is. Teljesen más lesz minden hosszúságnál. Honnan tudod, pontosan mit terveztek? Nyilván nem véletlenül kalkuláltak a 20-szal, de bolondok lettek volna idő előtt felfedni az összes ütőkártyájukat. Ha nincs a hiszti, egy sokkal kidolgozottabb és szerteágazóbb sztorit kapunk. Jóval nagyobb teret kapott volna a húg, az anyuka, a pszichiáter, az újságíró, akiket így teljesen mellőztek. A kollégák is sokkal részletesebben lettek volna kibontva. A főnök nem félénk lett volna, hanem fóbiás, ezért sokkal lassabb folyamatban, több lépcsőben történt volna az átalakulása. Nem a szerelmi szál lett volna a lényeg, hanem egy annál sokkal érdekesebb dolog. Roun normalizálódásához és az Uillal való rivalizáláshoz is időre lett volna szükség. Ez az átírás nem csupán azt jelentette, hogy leváltották a karaktereket. Magát a történetet váltották le. Lefaragták belőle, ami megkülönböztethette volna a többitől, és meghagyták azt, ami tizenkettő egy tucat. De én meg manipulálható vagyok, és Yeon Woo Jin ellenállhatatlan...XD :rofl:

Az Ojakgyo Brothers-re én is kíváncsi lettem. Éppen Yeon Woo Jin miatt merült fel először (az Arang után mint az őrült kerestem a sorozatait),
de régen szóba sem jöhetett a 20 résznél hosszabb. Változnak az idők... :mrgreen: és azóta Joo Wont is megismertem... :roll :D

Summi wrote:csak a cég fejlődését sikerét népszerűségét kellett Uil-nak tovább vinnie kidolgoznia , és szerintem ez egy hosszú folyamat kemény munkával ezért nem tartom tehetségtelennek Uil-t

Nem az, de ne felejtsük el, hogy nem ő az Agy. Ő az Arc. Meg a Piszkoz Kéz.

Summi wrote:talán a legtöbb megértést szeretetet támogatást még gyerekként Uil-től kapta és ezért ez az erős ragaszkodása Uil felé ...

Ó, ez tetszik! :thumright: Mellé téve Andi ötletét, hogy Hwanki állapotára pedig ő tett rá egy lapáttal. Nem tartom valószínűnek, hogy így lesz,
de milyen jó lenne! Tényleg érdekes. Hwankival egész normális viszonya van, Uillal miért, mikor siklott félre? Nem három éve!

Summi wrote:az igaz , h sokkal keményebb csatát kell vívnia Uil-nek és azért is , h szeressék , h befogadják érezze azt , h fontos és tartozik valakihez egy családhoz biztosan sokkal küzdelmesebb az élete sokakkal kiszolgáltatottabb is ,...

Hirtelen beugrott a Cheese in the Trap... Nem spoilerezek, de nagyon hasonló szitu, szögesen ellentétes emberi reakciókkal. Az egyezik, hogy lelkileg abban is totálkáros lett mindenki... :goggle: :goggle: :goggle: (És hogy menet közben annak a sorinak is felforgatták a sztoriját! :rofl: )
Mennyi ilyen történetük van! Elgondolkodhatnának ezek a koreaiak, hogy a gazdasági és technikai, elektronikai fejlettség nem minden. :thumbdown: :thumbdown:

Summi wrote:és vajon mikor és hogy derül ki kinek szánta Jihye , Roun fogja megfejteni ?

De hogyan? Nincs, akitől megtudhatnák az igazat. Vagy van? :unsure: Mindenkinek csak sejtései vannak, nem? Ezért írtam, hogy kéne egy napló... :whistling: Vagy talán soha ki sem derül, mert nem az a lényeg? Érdekes, általában mindig mindent tudni akarok, de nem bánnám, ha ez a képzeletünkre lenne bízva, és megoldás nélkül maradna. :whistling:

Summi wrote:akkor igaz lehet az a felvetésed , h volt az újságíró és Jihye között is románc , ezt nem hiszem vagy max egyoldalú ..

Volt ilyen felvetésem? XD :nuts:
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 16)

Postby vajandi » Tue Feb 28, 2017 7:19 am

Ma korábban keltem, hogy nekiálljak a fordításnak, mert a héten napközben nem nagyon lesz időm, elég sok munkám van. 52%-ig jutottam! :D Szerencsére elég rövid a felirat (úgy látszik, keveset beszélnek ebben a részben). :mrgreen:
Ma a reggelinél elgondolkodtam a riporteren. Kezdettől fogva nem egyértelmű, ki a csuda ő? Távoli rokon? Az elhunyt titkárnő volt iskolatársa? Környékbeli haver? Valahogy konkretizálhatták volna. Én az elején még azt hittem, Ro Woon bátyja. Az jutott eszembe, függetlenül attól, ő mit érzett a titkárnő iránt (talán bele volt esve, de a lány őrá csak barátként tekintett), azt esetleg tudhatta, hogy a lány érez valamit a főnöke iránt. Talán tudott a rajzról is, amit neki készített, és arról, hogy oda akarja adni karácsonyra. Talán tévesen azt gondolja, miután odaadta, esetleg próbált célzást tenni rá, hogy mit érez, de a főnöke kikosarazta, ezért ugrott le végül. Gőze sincs róla, hogy végül a kép máshol landolt, és más pasival jött össze, ezért kitartóan Eun Ki-t gyanusítja, hogy ő tett vele valamit, ő bántotta meg. Szóval tuti többet tud, mint amennyit elmond, csak tévúton jár. :wink:
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

User avatar
smatagd
Posts: 435
Joined: Sat Jan 17, 2015 1:48 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 16)

Postby smatagd » Tue Feb 28, 2017 9:47 am

Summi wrote:nem gondolom , h egy intézetben nevelkedő gyerekből előbb alakul a ki a gonoszság , az igaz , h sok minden függ a környezettől de Uil -t az árvaházban egy melegszívű kedves nevelőnő gondozta nehezen is tudtak megválni egymástól sőt fájdalmas volt az elválás ...

Igazad van, inkább féltékenység, irigység alakul ki bennük, kűzdenek gondozóik szeretetéért. Akitől UIl olyan nehezen vált el az intézet igazgatónője, gondolom a többi gyerekhez is ilyen melegszívű.
Summi wrote:na de ez a család a legrosszabb hatással volt rá , pedig ő hitt és akart tenni azért , h ő is teljesen idetartozzon .

Pontosan.
Nagyjából már ismerjük a koreai jogrendszert, ezek szerint a gyámügyük se jobb. UIl-t nem fogadták örökbe, jogi értelemben nevelőszülőkhöz került, ezért bizonyos időközönkét nem kellett volna ellenőrizni, hogy megfelelően gondoskodnak-e róla? hogy adhatták egy olyan családba, ahol az apa bántalmazza a gyerekét? (mert a lelki terror is annak számít) vagy egy csebol mindent megtehet? apuka vett a fiának egy játékszert? Vajon mi alapján választották ki pont őt? esetleg az igazgatónő ajánlotta neki? de, ha annyira kedvence volt miért nem nézett utána?
Summi wrote:-.. talán pontosan ezért szorította háttérbe Hwankit és használta az ötleteit , h apukának megmutassa , mit tud hátha így befogadóbb vele megszereti


Igen, ez biztos így van, mindent megtett, hogy ő legyen a középpontban, és hideg zuhanyként érte apuka kijelentése, hogy ő sose lesz a család tagja. Megint eldobták, megint becsapták, ezek után nem akar tovább itt maradni, ez érthető. Látta, hogy Hwankit, a saját fiát hogyan alázza meg az apja, ő nem szeretné azt átélni, ezért minden erejével küzdött az elismerésért.

Egyébként csodálkozom, hogy Hwanki "csak" félénk lett ilyen bántalmazás után, és nem lett belőle szörnyeteg.
Image

User avatar
gilnis
Fansubber
Fansubber
Posts: 5126
Joined: Wed Jan 13, 2010 1:55 pm

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 10 of 16)

Postby gilnis » Tue Feb 28, 2017 4:39 pm

vajandi wrote:(úgy látszik, keveset beszélnek ebben a részben). :mrgreen:

Mert helyette.... :mrgreen: :whistling: :mrgreen:
Mindamellett ismételten elképesztettek. Egyelőre inkább nem mondok semmit. :roll

Mit szóltok ehhez az idézethez? :wub:
"Mindenki zseni. De ha az alapján ítélsz meg egy halat, hogy milyen a fára mászásban, egész életében hülyének fogja magát tartani." :whistling:

vajandi wrote:Én az elején még azt hittem, Ro Woon bátyja.

Én azt, hogy nekik előzetesen semmi közük sem volt egymáshoz Rounnal, és hogy csak a botrányos ügy miatt ismerkedtek össze. De gyakorlatilag minden egyes jelenet alkalmával fordítanak a dolgok állásán, úgyhogy feladtam. Fogalmam sincs. Viszont a románc vele kapcsolatban meg sem fordult a fejemben. Még a végén valamilyen formában igaz lesz. :mrgreen:
ImageImageImage

User avatar
vajandi
Fansubber
Fansubber
Posts: 2165
Joined: Fri Sep 06, 2013 2:46 pm
Location: Zala megye

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 11 of 16)

Postby vajandi » Tue Feb 28, 2017 10:00 pm

Elkészültem a sorozat 11. részével, melyben több vallomásra is sor kerül. A képmixben alul egy-egy fontos beszélgetést láttok. A jobb felső képen Ro Woon véletlenül összefut az apja egyik különös törzsvendégével, aki rendszeresen jár hozzájuk hajat vágatni. Talán nem nehéz kitalálni, kiről van szó. :mrgreen: A mellette lévő képen az a bizonyos prezentáció egyik pillanata látható, aminek eléggé fontos a kimenetele. A történet egyre izgalmasabb, s talán nem túlzás azt mondanom, hogy a következő részben ez csak fokozódni fog. Szépen tálalják a romantikát is, a főszereplők kapcsolata egyre meghittebb, egyre őszintébb. Az epizódot csodálatosan keretbe foglalja az elején és a végén elcsattanó csók. Engem az is lenyűgözött, ahogy Yun Woo Jin az érzékeny, bátortalan főnököt játsza, bámulatos az alakítása, ahogy elcsuklik a hangja, ahogy szinte reszket a tekintete, a suta mozdulatai, valami hihetetlen! (itt most nem a prezentációra, a vallomásra gondolok) A parnernője remekül egészíti ki, ő is nagy meglepetés számomra. Élményekkel teli megtekintést kívánok! :heart: :-)

Image
Blogom, ahol még megtaláltok: http://vajandisub.wordpress.com

Kata58
Posts: 865
Joined: Sun Jul 26, 2015 8:00 am

Re: Introverted Boss [Hungarian Subs] (Ep 11 of 16)

Postby Kata58 » Wed Mar 01, 2017 6:26 am

Kedves Vandi, örömmel vittem az újabb feliratot! Már csak pár rész és már végére is értünk... :D :thumleft: :wub:


Return to “Subtitles”

Who is online

Users browsing this forum: jefftiger, LanceSalmo, Mio-, pierrel and 21 guests