Search found 174 matches

by Gai-Jin
Sun Oct 17, 2010 8:13 am
Forum: Subtitles
Topic: Natsu no Koi ha Niji-Iro ni... [Eng Subs] (Complete)
Replies: 228
Views: 121168

that was fast..... back to back ep9 and ep10....


thank you for your hardwork and nice subbing... :salut: :salut: :salut: :salut: :salut:
by Gai-Jin
Sun Oct 17, 2010 1:51 am
Forum: Subtitles
Topic: Natsu no Koi ha Niji-Iro ni... [Eng Subs] (Complete)
Replies: 228
Views: 121168

tqs for the 9th episode... looking forward for the 10th...
otsukaresama
by Gai-Jin
Sat Oct 16, 2010 12:31 pm
Forum: Archived Comments
Topic: Second Virgin ep01 (704x396 XviD) RAW
Replies: 18
Views: 13623

kyoko fukada :roll :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:
by Gai-Jin
Tue Aug 03, 2010 6:29 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

dah lama xjenguk thread ni.. dah agak sunyi kat sini.. utk Summer 2010, aku nak try >Hammer Session! >Joker Yurusarezaru Sosakan >Hotaru no Hikari Season 2 ni cuma random choices, xtau bagus ke tidak.. ada recommendation lain? Hotaru no Hikari aku xminat sgt 1st season, tp still OK ish.. lg pun nak...
by Gai-Jin
Tue Jun 22, 2010 3:28 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

demam FB....
by Gai-Jin
Tue Jun 22, 2010 3:27 am
Forum: Archived Comments
Topic: [TimeLesSub] I DO Episode 2 [740399AB].avi
Replies: 6
Views: 3840

thank you very much for this series........
by Gai-Jin
Mon May 03, 2010 4:31 pm
Forum: Subtitles
Topic: Mother [Eng Sub] (Complete)
Replies: 355
Views: 123619

:goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle: :goggle:

the drama art truly amazing... the little girl acting is truly awesome, she makes this drama comes alive
by Gai-Jin
Fri Feb 05, 2010 7:25 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

offer invitation untuk server jpopsuki.eu masih terbuka... sehingga 21Feb2010 shj...
ramai user international nak invitation ni... tapi rakyat malaysia mesti diutamakan dulu

http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_55676_75.htm
by Gai-Jin
Tue Feb 02, 2010 1:28 pm
Forum: Archived Comments
Topic: Saigo no Yakusoku (1280x720) [STORMY team sub]
Replies: 19
Views: 13728

very interesting story... thanks for the subs... enjoyed the 90mins scenes..
by Gai-Jin
Wed Jan 27, 2010 11:50 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

@sajerla - bulan ni bulan january kan... atau bulan ni bulan penuh.. atau datang bulan...
by Gai-Jin
Wed Jan 20, 2010 11:58 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

announcement,,, Bagi peminat music Jpop ke Jrock ke Jtehno ke... website torrent Jpopsuki telah berpindah ke domain baru jpopsuki.eu hujung tahun lepas... registration telah ditutup untuk public bermula bulan ni dan hanya boleh join dengan invitation... disini saya ada 2-invitation.. sapa yang bermi...
by Gai-Jin
Tue Jan 19, 2010 12:33 pm
Forum: Subtitles
Topic: Massugu Na Otoko [Eng subs] (Ep1) [DROPPED]
Replies: 88
Views: 52608

Tqs very much AkanZeYo... love Kyoko Fukada new appearance.. :cheers: :cheers: :cheers: I fall in love with her back again... :wub: :wub: :wub: :wub:


p/s: there's some spelling mistake.. maybe you can recheck again for others to enjoy the drama :salut: :salut:
by Gai-Jin
Tue Jan 19, 2010 10:02 am
Forum: General Discussions
Topic: jpopsuki tracker ( NO invite req allow )
Replies: 537
Views: 159690

here is the new domain.. its moved i think around october or november 2009... there is no need special invitation or what.. just click signup... all the username back at the old domain cant be used anymore.. so you need to signup a new username... happy seeding [spoiler] jpopsuki.eu [/spoiler]
by Gai-Jin
Wed Jan 06, 2010 6:20 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

anakmelayu wrote:assalamualaikum...salam semua,

saya budak baru dkt sini, sila beri tunjuk ajar, selamat tahun baru!!


Cit
by Gai-Jin
Tue Dec 29, 2009 5:50 pm
Forum: Other Japanese TV Shows
Topic: Music Station Super Live 2009
Replies: 23
Views: 13836

i want to download it but it will takes couple of days if my speed constantly at max speed..
by Gai-Jin
Tue Dec 29, 2009 5:14 pm
Forum: Other Japanese TV Shows
Topic: Music Station Super Live 2009
Replies: 23
Views: 13836

30GB... thats huge...
by Gai-Jin
Wed Dec 16, 2009 5:09 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

cerita JIN best gak... boleh menangis kalau sapa yang tak tahan cerita sedih...

[spoiler]start tgk cerita ni sebab ada ayase haruka :wub: tapi terlayan la pulak jalan cerita[/spoiler]
by Gai-Jin
Fri Dec 11, 2009 4:34 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

uit.. dah lama tak menjenguk kat sini...

season ni drama TOKYO dogs memang terbaik...

jgn tak tengok...
by Gai-Jin
Thu Jul 30, 2009 4:05 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

maybe Clubbox server bans Malaysia IP
by Gai-Jin
Wed May 20, 2009 11:27 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

alamak kakak2 sume da marah~ ya ya saya memang salah :-( maaf ye gadis 9w2whi btw, maximum download setakat nih adalah 100kbps. itu pun memang download gune IDM, xde gangguan torrent. kalau ade MegaUpload Premium, adakah download akan jadi 150kbps? soalan cepumas. Bergantung pada line internet ko y...
by Gai-Jin
Thu Mar 26, 2009 4:24 pm
Forum: Japanese Culture & Entertainment
Topic: DRAGONBALL EVOLUTION (based on the Dragonball serie)
Replies: 56
Views: 13373

Failed it is... I hate hollywood..
by Gai-Jin
Sun Mar 22, 2009 1:55 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

banyak cara nak selamat kan bumi ni,, contoh nye kurangkan penggunaan plastik, kertas, pin ke clip kertas ke, elektrik, air.. dll dalam kehidupan harian kita...
by Gai-Jin
Sun Mar 15, 2009 11:55 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Re: hihihi

salam sejahtera kepada korang semua. nak bertanya kepada sapa sapa yang tahu... saya nak download drama nih, TOMODACHI NO KOIBITO / FRIENDS LOVER tahun 1997 lakonan MASANOBU ANDO. saya cari dlam da takde drama ni. jadi kat mana lagi ye.. :goggle: cuba download kat kedai video.. tapi bukan nye semua...
by Gai-Jin
Thu Mar 12, 2009 1:47 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

korang kena tgk LOVE SHUFFLE.. aku recommend sgt crita ni.. jalan cerita memang best dan kelakar... ep1 tu menarik sikit la.. tapi lama2 makin menarik... dan makin kelakar..
by Gai-Jin
Mon Mar 09, 2009 3:48 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

confirm pasal tekanan bercinta... hahahahahahhaha
by Gai-Jin
Thu Mar 05, 2009 11:05 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

frashdi87 wrote:sape tau any torrent punye program yang boleh set mase download?

Kalau set berapa lama upload boleh laaa.. Utorent, bitcomet boleh
Tapi untuk start torrent schedule tu takde kot...
by Gai-Jin
Thu Mar 05, 2009 11:02 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

nasi_tambah1 wrote:Apakabar orang Malaysia kat sana!


ramai batuk, selsema, dan demam sebab hujan turun tidak menentu
by Gai-Jin
Tue Feb 17, 2009 5:58 pm
Forum: Subtitles
Topic: Love Shuffle [Eng Subs] (Ep 1-5) [DROPPED]
Replies: 233
Views: 127910

angelayu wrote:thanks for the subs..

but i hope the next sub the font can be bigger.. kinda small :X


maybe your player setting is small... try to adjust yourself by doing it manually... even the font type also you can change..
by Gai-Jin
Sat Feb 14, 2009 5:19 pm
Forum: Subtitles
Topic: Love Shuffle [Eng Subs] (Ep 1-5) [DROPPED]
Replies: 233
Views: 127910

domo arigato gozaimashita...
tetome tanoshii yooo
by Gai-Jin
Wed Feb 11, 2009 2:24 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Mei-chan no Shitsuji ep01 (704x396 DivX6.xx) dgn Mei-chan no Shitsuji ep01 (1280x720 DivX6.xx) 704x396 dan 1280x720 itu adalah size video.. quality size.. ... lebih kurang mcm size gambar laa gambar laa... lagi besar lagi nampak cantik dipandang.. lagi besar byte nye lagi besar memory untuk running...
by Gai-Jin
Tue Feb 10, 2009 2:32 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

guys recommend new j dorama.. onegai try tgk SHUFFLE.. (pasal 4 pasangan tukar pasangan antara satu sama lain)agak kelakar dan menarik... tapi softsub je laaa Mei-chan no Shitsuji (pasal anak org kaya dan buttler) kelakar... Kami no Shizuku(pasal wine) yang lain tak tgk lagi... frashdi87--<---- tri...
by Gai-Jin
Fri Feb 06, 2009 1:34 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

farha wrote:
lagi senang kalau ader perjumpaan ramai2 terus. ni dah tahun 2009, takde org nak wat gathering ker. :mrgreen:


apa kata ko handle...
by Gai-Jin
Sun Feb 01, 2009 6:51 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

fleur_cherie wrote:ade ke drama malaysia yg bes??(sowi, aku x tgk cter melayu..)
kalo ade yg gler2 bes...
aku bley tlg sub..
huhu~~


takyah sub laaa... skrang ni memang dah ada sub English....
by Gai-Jin
Thu Jan 29, 2009 2:41 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Tahniah untuk page ke 100 versi ke-2

iekan78 kenal supplier drama ke? buat je business kat sini.. guna cara pos.. jgn la guna face2face

Boleh la bagi harga kawan2 kat dlm threat ni... tinggi jugak demand set drama ni..

translation set drama tu ok ke..
by Gai-Jin
Tue Jan 27, 2009 2:06 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Code Blue SP subbed dah keluar.... :cheers: :cheers:

[spoiler]series pun tgk sampai episode 5.. takde masa nak tgk...[/spoiler] [/spoiler]
by Gai-Jin
Sun Jan 11, 2009 9:24 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

2008's Top Domestic Movies at Japanese Box Office... 1 Ponyo on the Cliff by the Sea Y15.4 billion US$165 million 2 Hana Yori Dango Final Y7.75 billion US$83.5 million 3 Yōgisha X no Kenshin Y5.0 billion US$54 million 4 Pocket Monsters Diamond & Pearl: Giratina to Sora no Hanataba Shaymin Y...
by Gai-Jin
Thu Jan 08, 2009 11:20 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Aku tgk gak sikit2 Boys Over Flower......mcm tak sebest Meteor Garden laa :blink Jerry gak yg best....walo siket kaku :wub: kita mesti tgk yang ori.. tak best la kalau tgk oreo... drama musim bunga dah start ke? musim salji satu drama pun tak tgk... Gaya org kaya kat jepun lagi nampak menyerlah... 8)
by Gai-Jin
Tue Jan 06, 2009 5:12 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

salah.... drama malaysia ade 1 (kalo x silap aku la)... tp bahse mandarin la... sbb x ramai yg minat malaysia made, so ramai dr kite yg x taw... aku pun baru tau bulan lepas... tajok citer tu sky... penah tayang kat 8tv taun 2007 kalo x caye klik link ni... http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_...
by Gai-Jin
Tue Jan 06, 2009 11:13 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

urm.. aku xtau r post aku nh dibenarkn k x dlm forum nh.. tp try j r... mntk maap awl2 kalo x buley post ek.. korg yg salu lpk kt cn, sure byk dnld cter2 dr cn kn??? aku ske dnld2 nh... BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA BLA kat sini banyak gile drama+tv show... taiwan ada china ada korea ada singapura ad...
by Gai-Jin
Tue Jan 06, 2009 10:59 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Hanadan FInal dah kuar... kat website SARS...

:cheers: :cheers: :cheers: :cheers:

Bagi siapa blm tgk boleh la download.... kalau sapa dah tgk mcm aku ni.. download la jugak size 1.4GB.. aku akan seed untuk korang sampai hujung minggu....
by Gai-Jin
Wed Dec 31, 2008 11:37 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Plaza Kotaraya byk kedai ada.. semua asia drama ke movie ke ada kat situ... Kalau CD dan concert agak limited sikit kat situ.. kalau nak kena beli online je la... Kalau nak buku ke magazine ke kat Kinokuniya
by Gai-Jin
Sat Dec 27, 2008 5:45 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

MERRY CHRISTMAS and HAPPY NEW YEAR
by Gai-Jin
Sat Nov 29, 2008 5:33 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Hi semue.. tak nak buat gathering ke... bulan 12 ni kan banyak cuti umum....
by Gai-Jin
Wed Nov 12, 2008 11:02 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Live-Action Dragonball Pushed Up to April 8

http://movies.ign.com/articles/928/928540p1.html
by Gai-Jin
Wed Nov 12, 2008 10:52 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

frashdi87 wrote:cm bes je bnyi nye..hopefully bln 12 kang still ade lg kt wyg...nk tgk gk..


bulan 12 takyah tgk kat wayang.. DVD dah kuar
by Gai-Jin
Mon Nov 10, 2008 10:01 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

9w2whi wrote:
p/s: termasuklah kome ^_____^


9w2whi<--- orang Perak tengah ni....
by Gai-Jin
Sat Nov 08, 2008 1:12 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Baru jer lepas tgk Hana Yori Dango Final... Jalan cerita yang menarik ending pun menarik... puas hati.. Lagu dlm movie Aiko - KissHug Arasahi - One love.. :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: untuk J-Movie :salut: :salut: :salut: :salut: :salut: Harap lagi banyak J-Movie masuk kat Malaysia + cepat...
by Gai-Jin
Sat Oct 04, 2008 10:14 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

drpd dulu aku punya 150kb/s tapi semenjang bulan lepas je download rate turun jadi 30kb/s... ni yang bengang gile.. nak download drama pun makan berhari2.. cibai betul streamyx ni...
by Gai-Jin
Fri Oct 03, 2008 3:03 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

hi & assalamualaikum.. aku percaya kt sini ramai yg dah tgk movie 'death note' (live action). aku ni 'ketinggalan keretapi' sket, so nk tanya lah.. dlm sebulan lepas, aku ada tgk movie 'death note' ni kt 8tv (klu xsilap). tp cerita tu tgantung, dimana L masih lg xsolve kes kira tu. antara scene...
by Gai-Jin
Fri Oct 03, 2008 2:52 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Korang tak menghadapi masalah ke masa download guna torrent.. aku punya dah 2minggu speed maksimum pun 30kb/s.. connection ngan user pun tak lebih 30... mcm haram speed. direct download pun tak dapat maximum speed...
by Gai-Jin
Sat Sep 20, 2008 5:36 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

neokenzo wrote:Aku ada sub utk dvdrip dari Cowry, same ke ngan raw yang ko ada?


aku punya raw split 2 files.. kalau sama boleh la bagi
by Gai-Jin
Fri Sep 19, 2008 11:14 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Kurosagi The movie dah dpt download tapi raw je... kalau neokenzo ada link sub nye ok gak..
Hana Yori Dango je tak dapat lagi ni
by Gai-Jin
Thu Sep 18, 2008 10:54 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

anakmelayu wrote:31 org dlm list anwar...hopefully pak lah taklah buat hura-hara cam Samak kat thailand, ataupun guna ISA sumbat MP tuh dlm penjara ... btw minyak skang setong rm92 :whistling:


USD92 laa.. kalau RM92 rugi la petronas..
BTW sapa tau mana nak dapat Kurosagi The Movie dan Hana Yori Dango Movie?
by Gai-Jin
Tue Sep 02, 2008 11:18 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

azra wrote:anakmelayu~~ sesekali tu, pegi laa buke kat rumah bakal mentue 8) :mrgreen:


Tunjuk je skill makan....
by Gai-Jin
Mon Sep 01, 2008 3:55 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Selamat Menjalani Ibdah Puasa

Bila nak buat gathering berbuka puasa bersama-sama????
by Gai-Jin
Wed Aug 20, 2008 1:48 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Ayat menarik DEBAT Ke-2

"Persetubuhan itu telah diluluskan"

:scratch: :scratch: :scratch:
:w00t: :w00t: :w00t:
by Gai-Jin
Fri Aug 15, 2008 5:31 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Bila harga bahan api naik semua harga akan naik... kecuali satu je tak naik.. GAJI... bonus tahun ni ramai yang tak dapat laaa... kalau dapat pun ciput jee
by Gai-Jin
Thu Aug 14, 2008 11:08 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

hello... sape akt cni terer ekonomi, makro mikro sme tu.. aku pana bab nih,... tp aku de asgmt kne buat... dia can tanya pasal senario pengurangn subsidi bahan bakar. apa kesan nya ke atas pusiangan aliran barangan dan pendapatan.... pasal firma dan isi rumah tu sme.. hadeh,.. aku ni tak reti nak b...
by Gai-Jin
Sun Aug 10, 2008 4:25 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

frashdi87 wrote:@hikki2me
drama jepun baru2: code blue, monster parent, shibatora, taiyou to umi no kyoshitsu, lotto 6..., yasuko to kenji...hmm..ape lagi aa cite yang aq tengok...lupe dah..


banyak jdorama ko tgk... dorama mana yang best, mana yang kelakar, mana yang sedih.. mana yang boleh dibuat untuk tido..
by Gai-Jin
Sat Jul 19, 2008 11:07 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

http://sankei.jp.msn.com/photos/entertainments/entertainers/080719/tnr0807190804001-p1.jpg Poster Dragon Ball Live Action Movie Release Date 13/03/2009 Japan/Taiwan 08/04/2009 USA Malaysia :scratch: :scratch: :scratch: Director - James Wong (Final Destination, X-Files television series, The One) Pr...
by Gai-Jin
Sat Jul 19, 2008 6:04 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Code blue crita yg agak serius... melibatkan nyawa ni... byk guna term medical.... saya pun tak paham apa yang diorang cakap...
by Gai-Jin
Thu Jul 17, 2008 9:24 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

takde drama kelakar tahap gelak sampai pecah perut....
by Gai-Jin
Thu Jul 17, 2008 1:54 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Musim Autumn ni takde drama yang best ke.. musim summer ni agak membosankan
by Gai-Jin
Tue Jul 15, 2008 2:52 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

bengong apa Shabery tu... dia jawab soalan dengan mengutuk personal Anwar dan memuja Kerajaan.. jawapan semua takde fakta dan isi yang kukuh... dia banyak guna ayat berbunga......fakta pun diulang2 berkali2.. seperti rakyat tak tau pasal fakta tu... dia banyak mengukit cerita lama2.. beza dulu dan s...
by Gai-Jin
Mon Jul 14, 2008 2:19 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Tahun ni agak meriah dari tahun lepas... yang pakai yukata pun makin ramai.... Japanese yang datang pun makin ramai... Event sama saja... perfomance dance 3 kali pusingan 7.15 8.00 8.45.. setiap pusingan ada 4 jenis dance.. Tapi tahun ni lain dan menarik sikit.. pertama kali Menteri Besar Selangor T...
by Gai-Jin
Mon Jul 14, 2008 2:03 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Image
Image
by Gai-Jin
Mon Jul 14, 2008 1:55 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

frashdi87 wrote:yeah..nice one..
nak tengok gak..
ramai pakai kimono x pegi?

xde sapa yang pakai kimono kat situ... diorang pakai yukata...
by Gai-Jin
Sun Jul 13, 2008 5:41 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Saya gi...... tak sempat nak transfer ke PC dan convert lagi... nak tido pagi nanti nak gi keje.... ptg nanti saya cerita dan upload gambar.
by Gai-Jin
Sat Jul 12, 2008 6:41 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

littlemafia :nak ben bitorent ke.....alahai janganle......kalu ben bitorent ...uttorent pun kene ben jugak ke??...hishh diorang nie mafia betulllahhhh :crazy: ...harap2 jgnlah dishut downkan.... :-( 3,4 hari lepas utorrent aku lembab giler. still jalan tp tlampau slow (lebih kurang 10kbs). ada apa2...
by Gai-Jin
Sat Jul 12, 2008 5:55 am
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

frashdi87 wrote:eh..hari ni laaa bon odori tu kan?
how was it?


Petang ni....
Jumpa di sana nyeee.....
by Gai-Jin
Wed Jul 09, 2008 4:39 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Japan Festival BON-ODORI 2008
Tempat: Stadium Matsushita Shah Alam
Tarikh:12/07/2008
Masa: 1700-2200


Mari kita memeriahkan acara yang meriah dengan orang nye...
by Gai-Jin
Wed Jul 09, 2008 4:13 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

Tak sempat nak tgk drama.... ada 10episode dah download tapi tak berkesempatan nak tgk ...
by Gai-Jin
Wed Jul 09, 2008 4:11 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

@akukawai Malaysia D-Addicts Community ni Yokozo...


Guna Bitcomet... register jadi member kalau nak lagi laju........
by Gai-Jin
Thu Jun 19, 2008 1:50 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

kat jpopsuki...
by Gai-Jin
Wed Jun 18, 2008 2:35 pm
Forum: International Community
Topic: Malaysia D-Addicts
Replies: 2164
Views: 301178

rikochan wrote:di mane aku boleh dapt mp3 lagu lagu jpop....... :goggle:


kat oricon chart.....

Go to advanced search