Goto page Previous 1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 199 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Mon Feb 11, 2008 6:30 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Salut, prieteni noi veniti, ma bucur ca ni se ingroasa randurile! si ma bucur ca incet creste si numarul celor ce iubesc serialele coreene, ca suntem in minoritate si avem nevoie de forte proaspete!!! Nu ca le-as iubi mai putin in ultima vreme pe cele japoneze... de serialul ,,meu'', mai ales, numa dezmint nici moarta!!!
Emil775, si eu fac subtitrarile cu subtitleworkshop, mie imi place f mult, mai ales ca permite si reajustarea timingului la acele filme sau seriale unde subtitrarea gasita si imaginea ,, nu bat'' una cu alta. Il gasesti pe toate drumurile virtuale ale netului, gratuit.
Maiuuri, daca vrei, te ajut si eu cu corectura, sa stii ca lucrez repede. Eu am tradus deja cateva filme si seriale si imi place tot mai mult sa o fac. Deci daca vreti sa va ajut, pe tine si pe Alecsa-csan, sa imi spuneti. Trimiteti-mi sau spuneti-mi de unde sa descarc subtitrarea pe care ati folosit-o precum si linkul la serial, ca sa bata varianta mea cu a voastra, sa o descarc exact pe aceea.
In curand ma apuc sa traduc The legend, care e un serial coreean deosebit, sunt incantata ca e si apreciat in mod oficial. L-a vazut careva dintre voi?
Si am in proiect si ,, Kimi wa Petto'', care e incantator!_________________ 
Last edited by maman_12003 on Mon Feb 11, 2008 7:02 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 199 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
rapid881 Joined: 13 Jun 2007 Total posts: 21 Location: romania Age: 20 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
grahfcard Joined: 13 Jul 2007 Total posts: 48 Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND Age: 18 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Feb 13, 2008 10:02 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Pai are - pt ca locuind asa departe, nu pot sa merg la festivitatile si intalnirile culturale organizate de ambasadele Japoniei sau Coreei, nu? nu pot fi prezenta decat virtual...
|
|
| Back to top |
|
 |
grahfcard Joined: 13 Jul 2007 Total posts: 48 Location: En un lugar de la Mancha // LOVELAND Age: 18 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Feb 19, 2008 3:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Tocmai am terminat DAL JA'S SPRING, l-a vazut cineva? Mie mi-a placut f mult.
Si intre timp am ajuns la concluzia ca THE LEGEND isi merita premiul pe deplin, cred ca il voi traduce in romana, prea e fumos...
|
|
| Back to top |
|
 |
gabitza Joined: 10 Nov 2006 Total posts: 13 Gender: Unknown |
Posted: Tue Feb 19, 2008 5:37 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
salut fetelor......imi pare rau ca eu nu prea postez pe aici dar nu verific f des acest forum...doar cand vreau vreo subtitrare
tocmai am vazut si eu in vacanta de craciun Dal Ja's Spring . e o comedie romantica....genul meu
lee min ki e adorabil, de la drama asta verific thread-ul lui zilnic
acum filmeaza un film...abia astept sa -l vad
desi e tanar are cateva drame la activ
mie imi plac doar dramele si filmele coreene
dar nu ma uit la astea istorice deloc,nu stiu de ce
dar am impresia ca sunt plictisitoare
cred ca in vara o sa incerc unul sa vad cum e
vad ca aici majoritatea persoanelor urmaresc dramele japoneze....cele coreene nu va plac...sunt singura?
apropo....eu sunt din iasi.mai este cineva din iasi pe aici (ma cam indoiesc)
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Feb 21, 2008 7:13 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
eu am vazut acum 1 an My Name Is Kim Sam Soon si mi l-am downladat de pe un program numit Clubbox .asta e un program de la ei pt descarcat filme,seriale,emisiuni etc. ceva asemanator cu odc de la noi.si gaseste si HQ si LQ
eu o sa-l caut si dak u nu vrei sa-ti instalezi programul eu o sa le dl si o ti le trimit
doar sa-mi spui u ce te impaci u mai bine
megaupload e bine?
nu promit nimic dar voi incerca sa -l gasesc
va recomand si My Girl dak ink nu l-ati vazut,e o comedie romantica savuroasa
|
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Feb 29, 2008 3:02 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
sincer sa fiu eu am vazut si goong si goong S
goong S mi se pare o pierdere de vreme ,eu nu m-am putut uita pana la sfarsit
in ceea ce priveste Goong incearca pe http://z9.invisionfree.com/bww2/index.php?
e un forum unde trebuie sa-ti faci cont
gasesti si muzica si videoclipuri si filme si OST
apropo are cineva de aici cont pe soompi ? eu sunt membra de foarte mult timp acolo[/url]
|
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|