http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maman_12003Offline

Total posts: 199
PostPosted: Mon Feb 11, 2008 6:30 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Salut, prieteni noi veniti, ma bucur ca ni se ingroasa randurile! si ma bucur ca incet creste si numarul celor ce iubesc serialele coreene, ca suntem in minoritate si avem nevoie de forte proaspete!!! Cool Nu ca le-as iubi mai putin in ultima vreme pe cele japoneze... de serialul ,,meu'', mai ales, numa dezmint nici moarta!!!

Emil775, si eu fac subtitrarile cu subtitleworkshop, mie imi place f mult, mai ales ca permite si reajustarea timingului la acele filme sau seriale unde subtitrarea gasita si imaginea ,, nu bat'' una cu alta. Il gasesti pe toate drumurile virtuale ale netului, gratuit.
Maiuuri, daca vrei, te ajut si eu cu corectura, sa stii ca lucrez repede. Eu am tradus deja cateva filme si seriale si imi place tot mai mult sa o fac. Deci daca vreti sa va ajut, pe tine si pe Alecsa-csan, sa imi spuneti. Trimiteti-mi sau spuneti-mi de unde sa descarc subtitrarea pe care ati folosit-o precum si linkul la serial, ca sa bata varianta mea cu a voastra, sa o descarc exact pe aceea.
In curand ma apuc sa traduc The legend, care e un serial coreean deosebit, sunt incantata ca e si apreciat in mod oficial. cheers cheers L-a vazut careva dintre voi?
Si am in proiect si ,, Kimi wa Petto'', care e incantator!

Last edited by maman_12003 on Mon Feb 11, 2008 7:02 pm; edited 1 time in total

Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Mon Feb 11, 2008 7:00 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

grahfcard wrote:
www.projectsakura.com
Felul in care reusesc sa bag pe gat oamenilor chestii care imi plac..

Hehehe, linkul asta ai reusit sa mi-l ,,bagi pe gat'', si pot spune ca are un gust f placut! mersi !! salut mai ai si altele asemanatoare?
Ce pacat ca locuiesc atat de depate de Bucuresti!
Back to top
View user's profile 
rapid881Offline

Total posts: 21
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 10:11 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Anaehl wrote:
Am si eu o problema....
Caut de ceva vreme subtitrari la Miseinen cu takashi sorimachi si nu gasesc niciunde...

poate cineva sa ma ajute?
merci in avans Smile

Anaehl spune-mi te rog unde ai gasit serialul k eu il caut k un nebun de vreun an si mor sa-l vad in special pentru ca joaca ayumi hamasaki si sunt foarte curios sa o vad si ca actrita. am incercat toate sursele posibile da n-am avut nici un succes. am inceract sa il cumpar dar nu avea subtitrari, deci aceeasi problema pe kre o ai si tu.
Back to top
View user's profile 
grahfcardOffline

Total posts: 48
PostPosted: Tue Feb 12, 2008 3:45 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

maman_12003 wrote:
Hehehe, linkul asta ai reusit sa mi-l ,,bagi pe gat'', si pot spune ca are un gust f placut! mersi !! salut mai ai si altele asemanatoare?
Ce pacat ca locuiesc atat de depate de Bucuresti!

Glad you like it Smile
Sunt si alte comunitati, dar pe ele activez mai putin; incearca si anime-club.ro

Ce legatura are departarea de Bucuresti? Big Smile
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Wed Feb 13, 2008 10:02 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Pai are - pt ca locuind asa departe, nu pot sa merg la festivitatile si intalnirile culturale organizate de ambasadele Japoniei sau Coreei, nu? nu pot fi prezenta decat virtual...
Back to top
View user's profile 
grahfcardOffline

Total posts: 48
PostPosted: Sun Feb 17, 2008 3:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Aaa. In sensul asta... da, I guess. Dar si prezenta online conteaza Smile
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Tue Feb 19, 2008 3:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Tocmai am terminat DAL JA'S SPRING, l-a vazut cineva? Mie mi-a placut f mult.
Si intre timp am ajuns la concluzia ca THE LEGEND isi merita premiul pe deplin, cred ca il voi traduce in romana, prea e fumos...
Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
Total posts: 13
PostPosted: Tue Feb 19, 2008 5:37 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

salut fetelor......imi pare rau ca eu nu prea postez pe aici dar nu verific f des acest forum...doar cand vreau vreo subtitrare

tocmai am vazut si eu in vacanta de craciun Dal Ja's Spring . e o comedie romantica....genul meu
lee min ki e adorabil, de la drama asta verific thread-ul lui zilnic
acum filmeaza un film...abia astept sa -l vad
desi e tanar are cateva drame la activ

mie imi plac doar dramele si filmele coreene
dar nu ma uit la astea istorice deloc,nu stiu de ce
dar am impresia ca sunt plictisitoare
cred ca in vara o sa incerc unul sa vad cum e

vad ca aici majoritatea persoanelor urmaresc dramele japoneze....cele coreene nu va plac...sunt singura?

apropo....eu sunt din iasi.mai este cineva din iasi pe aici (ma cam indoiesc)
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Thu Feb 21, 2008 6:37 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nu esti singura care urmareste seriale coreene, si mie imi plac ff mult. dar tot atat de mult imi plac si cele japoneze. Stii cumva de unde pot descarca My name is Kim Sm Soon de calitate buna?S-a ascos de pe multe site-uri din cauya drepturilor de autor si nu am decat primele 6 episoade... Crying
Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
PostPosted: Thu Feb 21, 2008 7:13 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

eu am vazut acum 1 an My Name Is Kim Sam Soon si mi l-am downladat de pe un program numit Clubbox .asta e un program de la ei pt descarcat filme,seriale,emisiuni etc. ceva asemanator cu odc de la noi.si gaseste si HQ si LQ

eu o sa-l caut si dak u nu vrei sa-ti instalezi programul eu o sa le dl si o ti le trimit
doar sa-mi spui u ce te impaci u mai bine
megaupload e bine?

nu promit nimic dar voi incerca sa -l gasesc

va recomand si My Girl dak ink nu l-ati vazut,e o comedie romantica savuroasa
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

Total posts: 11
PostPosted: Tue Feb 26, 2008 5:03 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Annyeong-haseyo ! Big Smile Sunt si eu un mare fan al filmelor si serialelor coreene (nr colectiei de filme urmarite creste pe zi ce trece:P ). De curand am inceput sa urmaresc seriale (Full House, My Girl) si-mi plac la nebunie. Momentan caut un site bun de pe care sa downloadez Goong, stie careva vreo unul? Pana acum nu am gasit decat un remake-Goong S
http://chinkymovies.blogspot.com/2007/02/k-drama-goong-s.html
Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
PostPosted: Fri Feb 29, 2008 3:02 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

sincer sa fiu eu am vazut si goong si goong S
goong S mi se pare o pierdere de vreme ,eu nu m-am putut uita pana la sfarsit

in ceea ce priveste Goong incearca pe http://z9.invisionfree.com/bww2/index.php?

e un forum unde trebuie sa-ti faci cont
gasesti si muzica si videoclipuri si filme si OST

apropo are cineva de aici cont pe soompi ? eu sunt membra de foarte mult timp acolo[/url]
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Sun Mar 02, 2008 9:33 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^ Ms mult de tot! E f tare forumul! w00t
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Wed Mar 05, 2008 12:39 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

SAlut, Lorelei Rose, vad ca esti fan Jun-Ki! Ai vazut Virgin Snow? ti-a placut? Dar Time of Dog and Wolf? e adevarat ca asta e un serial de actune, dar are si o poveste frumoasa de iubire in ea...
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Thu Mar 06, 2008 9:18 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^Buna! Tocmai am vazut "Virgin Snow" (am reusit sa gasesc si subtitrare in romana), dragutz insa nu genial. Daca nu juca Lee Jun-Ki in rolul principal (in filmul asta e atat de dragutz Wub ) nu cred ca m-ar fi impresionat prea tare.Are un final frumos, (ca mai toate filmele koreene de gen) e romantic, insa nu se compara cu The Classic,A millionaire's first love,The Secret,Windstruck sau My sassy girl. Tu l-ai vazut? Cum ti s-a parut?

In legatura cu Time Between Dog and Wolf inca nu am inceput sa urmaresc. Momentan ma uit la Goong si dupa ce termin trec la el. Tongue

Ma bucur ca mai gasesc fani Lee Jun-Ki prin Romania. Big Smile Cum ti s-a parut The King and the Clown?
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:
Page 35 of 41
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum