http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Banjun Drama [Hungarian Subs] (Complete)

Goto page 1, 2  Next

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
leegyepOffline

Total posts: 128
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 12:39 pm    Post subject: Banjun Drama [Hungarian Subs] (Complete)   Post Rating: 0 Reply with quote

Banjun drámák Bivel - magyar felirat 4 részhez
Banjun Drama (with Bi) - Hungarian Subtitles for 4 ep.

A Banjun drámák olyan minidrámák, amelyeket vasárnaponként vetítettek a koreai televízióban. Rövid, gyakran humoros történetek, valamilyen váratlan csavarral. Száznál is több készült belőlük, de nekem csak ez a négy van meg. Ezek a részek Bi főszereplésével készültek.
A négy epizódban három történetet láthatunk. A filmeket letölthetitek Lezl ftp-jéről.

Első történet: Őérte (For Her)
Főszerepben: Bi, Han Ji Hye, Jung Chan

Második történet: Amit még el akartam mondani (Words I wanted to say)
Főszerepben: Bi, Han Ji Hye (2 részes)

Harmadik történet: A kapcsolat rendező (Romance Solver)

Eredeti angol feliratot készítették: rOothx33 és Nickgirl
Raw: Mania és jujugirl
Fordította: leegyep

Banjun.Drama.Bi.ep04.srt
 Description:
Harmadik történet: A kapcsolat rendezö

Download
 Filename:  Banjun.Drama.Bi.ep04.srt
 Filesize:  13.33 KB
 Downloaded:  59 Time(s)

Banjun.Drama.Bi.ep03.srt
 Description:
Második történet: Amit még el akartam mondani - 2. rész

Download
 Filename:  Banjun.Drama.Bi.ep03.srt
 Filesize:  5.21 KB
 Downloaded:  64 Time(s)

Banjun.Drama.Bi.ep02.srt
 Description:
Második történet: Amit még el akartam mondani - 1. rész

Download
 Filename:  Banjun.Drama.Bi.ep02.srt
 Filesize:  11.38 KB
 Downloaded:  63 Time(s)

Banjun.Drama.Bi.ep01.srt
 Description:
Elsö történet: Öérte

Download
 Filename:  Banjun.Drama.Bi.ep01.srt
 Filesize:  9.12 KB
 Downloaded:  81 Time(s)

Last edited by leegyep on Fri Dec 28, 2007 8:01 pm; edited 8 times in total

Back to top
View user's profile 
kaddict_minOffline
Total posts: 12
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 2:41 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

úristen Blink
más is nézett Banjun Dramakat? ez meglepő, és arra végképp nem is számítottam, hogy magyar felirat fog hozzá készülni. (ha nem is az egészhez, de néhány részáhez legalább)
ennek nagyon örülök, és további jó fordítást meg ilyesmit, ami kell. aztán ha meglesz mind a négy részhez a felirat, akkor egy itthontöltős délutánom alkalmával megnézem őket. Smile

(egyébként látom, már ketten letöltötték a feliratot... emberek, legalább egy "köszt" nyögjetek be, ne legyetek ennyire lusták! nem kell regényt írni mellé, de szerintem minden fordítónak jól esne egy-egy köszönöm, vagy valami...
bocsi hogy ezt ide, csak most jött ki belőlem, mert máshol is látom, hogy csak töltenek, de meg sem köszönik..)
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 3:41 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi! Már régóta itt lapultak elfeledve a lemezeim között, és a magyar felirat is meg volt már. Egykoron ezen gyakoroltam a fordítást. Nemrég jutott eszembe újra, amikor a lányok emlegették Bi-t. Először úgy voltam vele, hogy átkonvertálom a sub-ot .srt-be és átnézem, de mivel nem túl hosszú a felirat, ezért egyszerűbbnek találtam újra lefordítani. Az egyik letöltő az én voltam. Kipróbáltam, hogy működik-e? Persze az mindig nagy öröm ha írtok, mert akkor látjuk, hogy érdemes csinálni.
Back to top
View user's profile 
FairymyszOffline

Total posts: 18
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 4:13 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

A 4 között netán a DBSK_Banjun Theater Dangerous Love is szerepel? Örülnék, ha ehhez is lenne felirat Smile Igaz már láttam párszor angolul, de magyarral jobban el tudnám terjeszteni Big Smile

Ha nincs netán, de kedvetek lenne hozzá felnyomom szívesen ftp Big Smile *kicsit sem önérdekből* Big Smile

Amúgy meg a többi feliratnak is örülök ám Big Smile

Mada mada dane!
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
leegyepOffline

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 4:40 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nincs közte. A másik kettő: Words I wanted to say (ez 2 részes) és Romance Solver.

Ha valakinek van esetleg más Banjun drámája is amit lefordít, az szóljon, én szívesen beteszem az első hozzászólásba.
Back to top
View user's profile 
robnorOffline

Total posts: 100
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 4:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi,

én azt hittem, hogy ez a banjun dráma történelmi témákat dolgoz fel, de ezek szerint nem... akkor majd jól megtekintem. Smile
Back to top
View user's profile 
zsunessOffline

Total posts: 459
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 6:24 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi! cheers Már marha rég nem néztem semmit Bi-vel, ez most jól fog esni.

maman_12003Offline

Total posts: 212
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 6:53 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Mint mindig, most is sikerült felkeltenetek a kiváncsiságomat. Letöltöm a forditást, hálás vagyok hogy megcsináltad és igy valami újjat tapasztalhatok...és még emellett Bi-t is láthatom. Suprise salut fantasztikus volt ,,A Love To Kill''-ben, remélem itt is nagyon jó lesz.
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 7:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Tudja esetleg valaki, hogy hívják a másik színészt?
Back to top
View user's profile 
robnorOffline

Total posts: 100
PostPosted: Fri Dec 14, 2007 8:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Quote:
Tudja esetleg valaki, hogy hívják a másik színészt?

Jung Chan
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 9:42 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszönöm. Smile
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

PostPosted: Sat Dec 15, 2007 2:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Feltettem a második történet első részének feliratát, és a film is tölthető az ftp-ről.
Back to top
View user's profile 
zsunessOffline

Total posts: 459
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 2:36 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi! Elkezdtem torrenttel tölteni a részeket még tegnap, mert gondoltam az úgyis gyorsabb.. de még mindig nem jött le.. asszem mégis ftp-zek..

PuszedliOffline

Total posts: 282
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 5:39 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

köszi az újabb részt, ha vizsgaidőszaknak vége én is megnézem. Bit amúgy is kedvelem, ezért nagyon jó a feliratok időzítése Smile

LezlOffline

Total posts: 95
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 6:02 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kiváncsi vagyok rá már rég néztem Koreai drámát
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum