Posted: Fri Nov 16, 2007 9:38 pm Post subject: Post Rating: 0
Akkor leszek én az első, aki letölti. Igaz most nincs nálam a dráma, de majd megnézem. Nagyon imádtam ezt a sorozatot, és várom már, hogy a barátainak is odaadhassam. Ezért kitartást hozzá, és várjuk az új részeket! Köszi!
Küdtem egy privát üzenetet is!
Posted: Mon Nov 19, 2007 2:30 pm Post subject: Post Rating: 0
Szia!
Nem azért mondom, hogy kötekedjek, de ez a project már kinn volt a BYAKUYA Fansub tervezettjei között,
persze nem gond ha fordítod, csak előtte megkérdezhetted volna őket, én is így jártam a Nobuta-val,
ami már egy rész híján készen van, de javukra lemondtam róla, mert tény, hogy náluk hivatalosan ki volt tűzve. (ezt is láttam náluk ezért nem kezdtem bele)
Persze ettől még megállapodhattok közös projectben vagy ilyesmi...
És tényleg nem azért hogy nagyon leszúrjalak vagy ilyesmi, (bocs, ha úgy tűnik, csak nem akarom,
hogy a magyar fansub-ok között viták nem gubancok legyenek) amúgy örülük ha valaki fordítja,
mert tény, hogy azért a Byakuya-soknak is sok project van a nyakukon, így meg előbb élvezhetjük Makio beszólásait, nem?
Szóval letöltöm a feliratot, és ha lesz időm a saját projectjeim mellett akkor meg is nézem,
nagyon szeretem ezt a doramat, amit Nagase alakít benne arra nincs is szó, Tego meg irtó édi <3
Posted: Mon Nov 19, 2007 3:05 pm Post subject: Post Rating: 0
Jujj, na elolvastam a magyar fórumrészt, (látszik, hogy kb 2 hetente ha oda eltévedek és akkor is csak az utolsó 2-3 bejegyzést olvasom ^^;;) és látom, hogy már kitárgyaltátok az ügyet,
szóval bocs, hogy írtam ide, tényleg nem bántásnak szántam, csak figyelmeztetésnek.
Amúgy, mint azt az előbb én is írtam ők tényleg kissé elfoglaltak a sok projecttel, és jobb is ha valakii más fordítja így előbb kész lesz
A feliratot már letöltöttem és elkezdtem nézni, eddig jó! ^^
Posted: Tue Jan 01, 2008 6:13 pm Post subject: Post Rating: 0
NagaseTomoya egy isten, főleg ebben a filmben. Van egy felvétel a youtubeon, amikor 16 éves és az együttesével énekel. Na azon mondjuk totál kész a csávó. Ha nem tudom, hogy ő az tuti nem ismerném fel. De itt...
Hidden:
Még a szerelmi szál is tetszik, hogy nem erőltetett.
A film zenéjét is imádom. Je-je! Úgyhogy köszi a fordítást.
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum