http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
mihaelaOffline

Total posts: 52
PostPosted: Fri Feb 02, 2007 5:17 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna! salut

Ce mai faceti?
Cred ca sunteti foarte ocupate, cu examene si diverse chestii.
Nici eu n-am mai apucat sa scriu aici, dar ma bucur mult ca am reusit sa ne cunoastem saptamana trecuta si sa discutam despre doramele noastre preferate.
V-ati uitat la dvd-urile schimbate? Eu am reusit sa vad Kurosagi si un pic din Tokyo Friends. Thanks, Lian si Alecsa! cheers

Va pup si va urez un weekend placut. Big Smile

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

Total posts: 725
PostPosted: Mon Feb 05, 2007 9:09 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Saliu Mihaela! cheers

Ce parere ai despre Tokyo Friends? Mie mi-a placut mult drama asta si gashca de "friends" e super. Am cautat zilele trecute filmul Tokyo Friends (continuarea jdramei -ti-am spus la intalnire ca exista un film) insa nu s-a apucat nimeni sa-l traduca si eu mor de nerabdare sa aflu ce se va intampla cu cei doi (le-am cam uitat numele *ashamed*) anyway vorbesc despre personajele Ai Otsukai si ale lui Rio Matsumoto Mr. Green

Eu am apucat sa vad primul episod din Tatta Hitotsu no Koi si deja am recunoscut un dude whoahh; in film e fratele tipei care joaca rolul principal, insa eu il stiam din Hotaru no Haka. Vorbesc despre Kaname Jun desigur Big Smile A fost amuzanta faza cu tipul acela mai tuns decat ceilalti doi prieteni ai lui care era imbracat in pantaloni scurti cu camasa+sacou la petrecerea "bogatasilor" Laugh In rest ce sa spun...astept sa urmaresc mai multe episoade, sa vad in ce directie merge povestea.

V-am lasat si sper sa mai intre cineva pe thread-ul acesta uitat, parasit, renegat etc.
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
LiantasseOffline

Total posts: 470
PostPosted: Wed Feb 21, 2007 9:31 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Konbanwa, minna-san!!! Aici e o Liantasse rosie pina in virful urechilor ca s-a lasat prinsa de valurile vietii si ale doramelor si nu a mai scris in thread-ul nostru nimic, DE O LUNA!!! pale Crying waaaah! Crying Mihaela, multumesc mult de tot pt PM, cred ca altfel nu ma trezeam nici acum! pale

Ce mai faceti voi?? Mie intre timp mi-au plecat in Anglia sora (in vizita, cu familia ei cu tot, dar se intoarce in seara asta, yay!) si prietena cea mai buna Crying ... Prietena nu se mai intoarce decit in iulie, cel mai devreme, si am fost tare trista din cauza asta... Sad

Am fost si eu plecata, pina la Timisoara, in vizita la prieteni vechi, si m-am simtit foarte bine. In rest, dorame peste dorame Tongue Laugh

Dintre ce am primit cu imprumut de la voi, am reusit sa termin Boku no Aruku Michi, si mi-a placut mult-mult de tot! Arigatou gozaimasu, Mihaela-san! Smile Cred ca am plins cam la fiecare episod, e foarte frumos serialul, foarte impresionant.

M-am uitat si eu la Tokyo Tower si m-am ingrozit de subtitrarea nashpa Tongue dar filmul mi-a placut Wub

Am incercat sa pun cap la cap listutza de dorame, si astea sint pina acum:

JDramas - complete
101st Marriage Proposal
akihabara@DEEP
Anego
Antique Cake Store
Engine
Gokusen
Gokusen 2
Great Teacher Onizuka (French subs)
Ikebukuro West Gate Park
Ima Ai ni Yukimasu
Kimi wa Petto
Konya Hitori no Beddo de
Kurosagi
Long Love Letter
Long Vacation
Love Revolution
Lunch Queen
Majo no Jouken
My Boss, My Hero
Nobuta wo Produce
Nodame Cantabile (soft subs)
Oda Nobunaga
Omiai Kekkon
Orange Days
Sapuri
Sleeping Forest
Slow Dance
Strawberry on the Shortcake
Summer Snow
Tatta Hitotsu no Koi

JDramas - complete - raw
Hero's Hero
Slow Start

JDramas - currently being subbed
At Home Dad
Byakkotai
Gift
Himitsu no Hanazono
Itoshi Kimi e
Kabachitare!
Karei-naru Ichizoku
Manhattan Love Story
Princess Princess D
Regatta
Sore wa Totsuzen, Arashi no you ni
Stand Up!
Yaoh

KDramas
Alone in Love
Goong
My Girl

TWDramas
Devil Beside You
The Magicians of Love
Tokyo Juliet

A fost asa frumos cind ne-am vazut data trecuta, ar fi super sa ne intilnim din nou, va rog veniti cu propuneri daca doriti/aveti timp!

Eu m-am inscris si pe un alt forum (cred ca am vb despre el cind ne-am intilnit?) si am acolo o lista cu upload-urile mele: http://z9.invisionfree.com/bww2/index.php?showtopic=33584 Deocamdata sint acolo 6 filme, citeva cintece si albume si citeva videoclipuri. Cred ca in curind o sa adaug linkuri si pt citeva dorame, pe care le-am incarcat ceva mai demult.

Daca vreti, please check out my Addictive Songs thread here on d-addicts: I'd love it to pick up, dar pina acum n-a raspuns prea multa lume... Unsure http://www.d-addicts.com/forum/viewtopic_45296.htm

Astept raspuns, si inca o data va rog frumos iertati absenta mult prea lunga!! Crying

Proud Member of Ga-Wa-La-Ga-Wa-La-La-Ga Club
Join the quest for the 100 Most Romantic JRock Songs

Last edited by Liantasse on Wed Feb 21, 2007 11:27 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Wed Feb 21, 2007 11:21 pm    Post subject: ohisashiburi   Post Rating: 0 Reply with quote

Ohisashiburi desu ne, minna san!
Lian si Alecsa, multumesc ca mi-ati raspuns! Smile
sper ca de data asta sa nu mai am probleme la postat, vad ca Lian a reusit! thumright

chiar incepusem sa-mi fac griji ca nu mai pot posta aici: cum mai luam legatura cu voi?
Alecsa, ce surpriza placuta am avut astazi sa dau de tine la telefon! Roll Eyes Chiar nu ma asteptam! Vad ca esti foarte ocupata cu bacul. GANBATTE NE!

Lian, impresionanta listuta ta de dorame! E clar! dintre noi, detii recordul!
abia astept sa ma mai eliberez si eu sa te ajung din urma Big Smile

Dintre filmele care ruleaza acum, urmaresc si eu Himitsu no Hanazono, Erai tokoro ni totsuide shimatta si, bineinteles, HYD2. Multumesc, sunteti f dragute ca v-ati oferit sa ma ajutati cu cele doua episoade pierdute, dar pana la urma n-ma mai rezistat sa n-am seria completa si le-am dowloadat deja (mesajul era vechi de 2 saptamani si nu l-am mai schimbat).

Din cele imprumutate de la voi, am vazut Kurosagi, Nobuta wo produce (thanks, Lian), GTO, Tokyo Friends si Tokyo Tower (the movie- cu Matsujun) (thanks Alecsa). Mi-au placut toate si de-bia astept sa ne intalnim sa discutam despre ele.

Lian, ma bucur ca ti-a placut Boku no Aruku Michi, chiar o consider o dorama deosebita prin simplitatea ei si prin profunzimea sentimentelor. Am mai downloadat intre timp "1 Littoru no Namida" (care mi-a stors si mie rauri de lacrimi) , "ima, Ai ni Yukimasu" si "sekai no chuushin de ai o sakebu" (lacrimi garantate Big Smile ). Asa ca, daca doriti, vi le pot aduce data viitoare si facem o sedinta de tears-storming ! Crying

Alecsa, cand ai timp sa te uiti la Tatta Hitotsu... Mie mi-a placut enorm. Bineinteles, si aici plansul e la el acasa.

Andreea, tu ce mai faci? sper ca te mai uiti si pe thread-ul nostru. Nu pot sa nu te felicit pentru imaginile de avatar create de tine, cu tematica din HYD2. Le-am vazut pe thread-ul despre aceasta dorama. Felicitari pentru terminarea sesiunii. Smile

Ok, deocamdata ma opresc aici.
o sa mai intru zilel viitoare.
Pana atunci bafta muta si vizionare placuta de dorama!
Back to top
View user's profile 
lee`s little alienOffline

Total posts: 785
PostPosted: Thu Feb 22, 2007 12:46 pm    Post subject: Re: ohisashiburi   Post Rating: 0 Reply with quote

mihaela wrote:

Andreea, tu ce mai faci? sper ca te mai uiti si pe thread-ul nostru. Nu pot sa nu te felicit pentru imaginile de avatar create de tine, cu tematica din HYD2. Le-am vazut pe thread-ul despre aceasta dorama. Felicitari pentru terminarea sesiunii. Smile

Ok, deocamdata ma opresc aici.
o sa mai intru zilel viitoare.
Pana atunci bafta muta si vizionare placuta de dorama!

YO!(in a sojiro &akira tone) eu sunt in vacanta!ma relaxez facand avatare si asteptand cu NERABDARE ep 8 din hyd! Mr. Green in rest nothing new....same old same Smile hope u are all ok,and hope to hear from u soon! Tongue

PostPosted: Sat Mar 10, 2007 3:47 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Saliuuuuuuuuu, Lian, Mihaela & Andreea! Zilele astea sunt mai libera si m-am gandit sa trec pe aici sa va salut si sa va informez (pe Mihaela in special) ca am reusit sa vad in continuare Tatta Hitotsu no Koi; mai am ultimele 2 episoade dar mi-e tare frica sa ma uit si acum dau cu spoileru' in caz ca Andreea se va uita si ea-candva- la aceasta dorama superba Wub
Hidden:

Cum spuneam, mi-e teama de sfarsit; primul episod incepuse bine, doi tineri frumosi care abia se cunoscusera (sper ca n-am sunat ca bunica Laugh ) si era clar ca urma ca cei doi sa fie protagonsitii unei superbe povesti de iubire. Din episodul doi insa, el -Hiroto- a inceput sa povesteasca la trecut, tristetea punandu-si amprenta pe serial inca de la inceput. Crying "...but that was just the beginning of our tragedy..." nu stiu daca am dat citatul corect, dar importanta este idea. Eu inca sper ca ea nu va muri, desi am parte numai de indicii afirmative. Si atat ma enerveaza mama lui Hiroto, daca nu ar fi fost ea, tatal lui Nao ar fi acceptat iubirea lor Mad E dubioasa femeia oricum as privi-o si impresia asta mi-a lasat-o de cand am vazut-o prima oara!
Apoi tipul funny, Ko, s-a dovedit ca e chiar mai sensibil decat ceilalti doi prieteni ai lui. Recunosc ca a fost o surpriza pentru mine cand Yuuko l-a ales pe el ca boyfriend, si nu pe Ayuta (care btw e un dulcic, who's the guy?). DAR, am ramas in pom cu finalul episodului 8, Ayuta chiar are sentimente pentru Nao. Am crezut ca e doar o impresie de-a mea, dar din felul in care a imbratisat-o si Nao ramasese muta si ea de uimire, e destul de clar ca o place...damn it, e prietena prietenului lui cel mai bun! Sunt curioasa daca pana la final isi gaseste si el o partenera, "i'm gorgeous than you, guys" si totusi nu are si el o lover Laugh

Ma opresc aici; e destul de clar din scurta prezentare pe care am facut-o cat de mult imi place dorama sau mai speakuiesc? Astazi am ascultat toata ziua coloana sonora a serialului si, oficial recunosc, KAT-TUN este prima trupa JE a carei muzica imi place Wub Downlodez discografia lor acum, sa vad ce piese mai au; Bokura no Machi de e absolut superba!

Am reusit sa ajung la zi si cu Hana Yori Dango. Apropos de HYD, cautam pe wikipedia actorii din Tatta Hitotsu si, din link in link, am aflat ca tipa care e Yuko in THnK o sa apara in episoadele 10 si 11 din HYD. Mr. Green Imi place de ea, dar oare ce rol o sa aiba in HYD Unsure

Si am si eu o ultra mega huge mare rugaminte. Ati auzit vreodata de anime-ul/filmul Hitsuji no Uta? Ard de nerabdare sa-l vad, chiar si fara sub. Am vazut anime-ul anul trecut si mi-a placut mult (e cu vampiri teoretic), ieri am gasit pe imdb live-action-ul Hitsuji no Uta care e cu Shun Oguri Wub si cu tipa care o interpreteaza pe Shigeru in HYD Wub Pe net nu gasesc nici urma de filmul asta. Daca stiti voi ceva de el please let me knooooooooow *begs in knees*

Mai am cateva de spus...ma intind la vorba, sper ca nu va plictisesc prea tare Mr. Green
Daca va fi sa ne mai intalnim in viitorul apropiat, poate cineva sa-mi imprumute si mie Densha Otoko si Nobuta wo Produce? Cu Densha Otoko ma chinui de doua zile cu primul episod; merge incet torrentu' :'(
Si recomand si eu ceva ce am vazut saptamana asta: filmul Taiyo no Uta cu YUI in rol principal. Este...nici n-am cuvinte! Trebuie vazut avand in vedere ca se imbina iubirea dintre o fata de 16 ani ce are o boala rara (nu poate avea contact cu razele soarelui) si un baiat funny, dar sensibil in acelasi timp cu muzica, care este pe placul tuturor, zic eu .(Ideea era ca se imbina dragostea cu muzica Tongue ).Exista si serialul Taiyo no Uta cu Erika Sawajiri, insa mie nu-mi place. Am vazut primul episod din serial dupa ce vazusem filmul si pot spune ca Erika joaca....prost Neutral si nu pare un serial realist tocmai din cauza personajelor care strica atmosfera. Parca i-a silit cineva sa act.

Ma opresc aici; sper ca n-am omis ceva. Daca veti avea curiozitatea sa vedeti Taiyo no Uta give a shout si vi-l dau (l-am tradus si in romana Tongue dar e mai frumos cu sub in engleza oricum). Sper sa ne auzim mult mai des w00t Si sa facem un topic mare, maaaare, MARE; eh, aberez si eu p'aici.

Ja ne. Aveti grija de voi.

PS: A vazut cineva Shinobi cu Nakama Yukie? Mr. Green Nu dati, plec. Byes xxx
Back to top
AnimeniacOffline
Total posts: 6
PostPosted: Sat Mar 10, 2007 4:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Salutare fetelor! Se pare ca sunt primul romanian male de pe site. Eu sunt din Cluj-Napoca si din pacate e un an trist pentru mine (BAC). Primul meu contact cu drama a fost vizionand serialul GTO live-action, pentru simplul motiv ca vazusem anime-ul inainte. Pe siteul acesta navighez de 2 luni si azi e prima zi cand am vazut topicul pentru membrii romani.Astfelm-am hotarat sa ma inregistrez. Si acum o mica lista cu serialele pe care le detin: CDrama: Lofty Waters Verdant Bow-20 ep (complete)
Chinese Paladin-34ep (complete)
Legend of the condor Heroes 20ep out of 40
KDrama: Korea Secret Agency 3ep out of 16
Dasepo Naughty Girls 3ep out of unknown
Jdrama: 1 Litre of Tears 11ep(complete) +some songs My all time favourite series. Dupa cum sugereaza si titlul serialul e foarte trist. I cried like a baby when I watched it.+ e inspirat dintro poveste reala Cred ca se afla pe locul 2 in topul preferintelor de pe site.
Hero 1ep out of 11
Jmovie: Shinobi
When the last sword is drawn

Ma gandesc sa dau la Academia de Politie din Bucuresti asa ca poate o sa ne intalnim si facem niste trade-uri. Daca treceti prin Cluj my drama library is open for you.
Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Sat Mar 10, 2007 4:57 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna, Alecsa- chan!
Buna, fetelor!

Ce bine ca ai mai scris pe-aici, ca eu pur si simplu nu mai reuseam sa-mi gasesc o clipa libera sa scriu, sau mai bine zis, nu mai reuseam sa ma mobilizez.
Ma bucur ca ti-a placut Tatta hitotsu no Koi, e intr-adevar superb. Nu numai ca povestea e deosebita, dar si actorii isi joaca bine rolurile. Sau regizorul a pus totul in scena cu mult talent. De multe ori, mi se parea ca anumite scene ar fi fost banale daca le-ar fi lipsit acel ceva care sa rezonezeze in sufletul tau . Ce mai, doramele japoneze sunt f bine realizate!! Smile
In ultima vreme nu mi-am vazut capul de treaba, dar acum e mai bine, m-am mai eliberat putin. Asa ca va invit la o reuniune (de clasa, eara sa zic, hahah). Vreau sa va pot da inapoi dvd-urile!! Laugh Si mai avem atatea drame de discutat si de disecat.
Acum HYD2 e inca serialul sezonului, dar saptamana viitoare e ultimul episod. Yuko din ThnK a aparut deja in HYD2, o sa o vezi pe la mijlocul episodului de ieri.
Nobuta wo produce il am eu, de la Lian, iar Densha Otoko e la ea acum. Cu prima ocazie cu care ne intalnim cu toate, ti le aducem.

Fetelor, cand ne-am putea intalni din nou? Hai sa facem toate niste propuneri de zile si ore cand am vrea sa ne intalnim, si sa alegem o zi care sa ne convina tuturor. Din pacate, acum vinerea lucrez pana tarziu si nu pot, dar, in schimb, as putea miercurea sau joia dupa amiaza, spre seara. Ce ziceti? Astept propuneri!
Andreea, s-a terminat de mult vacanta, cum e din nou la scoala? Data viitoare cand ne vedem vreau s ane spui neaparat cum prelucrezi tu imaginile alea din HYD de-ti ies niste avataruri atat de superbe. Wub
Lian, tu prin ce drame noi te-ai mai adancit? Vrem si noi!! Cool

Pa, pa, o duminica superba!
Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Sat Mar 10, 2007 5:08 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Animemaniac, welcome on our forum! cheers
Ne bucuram mult sa te avem printre noi. Incet-incet comunitatea noastre creste. Deocamdata nu suntem decat 4, cu tine 5, dar sper sa se adune aici tot mai multi iubitori de seriale japoneze ( si nu numai).
Bafta multa la bac in vara! Dupa aia o sa ai mai mult timp si-ti uram sa vizionezi cat mai multe seriale. Si succes la Academia de politie @!
GTO l-am vazut si eu (thanks Alecsa) si e foarte funny. Iar 1 littre of tears iti rupe sufletul. ( Btw, daca vreti sa-l vedeti, pot sa-l aduc la urmatoarea intalnire. )

Animemaniac, te mai asteptam pe forum,cu impresii noi despre filmele asiatice. thumleft
Back to top
View user's profile 
AnimeniacOffline
Total posts: 6
PostPosted: Sat Mar 10, 2007 5:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Din cate am vazut exista topic pentru drama si pe anime-club.ro dar lumea nu prea interesata de chestii mai serioase. HYD si GTO au mai atras privirile unor membrii pentru simplul fapt ca sunt adaptate dupa anime. Clujul are o mare comunitate de fani anime iar acuma incerc sa conving cat mai multe persoane to watch dramas
Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Sat Mar 10, 2007 5:18 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Saliuuu Animeniac! Saliuuuuu Mihaela!

Bun-venit printre noi, Animeniac! Si eu sunt cu BAC-ul anu' acesta si nu apuc sa vad multele dorame la care tanjesc...dar trecem noi si peste asta. Din serialele enumerate de tine nu am vazut nimic din pacate. GTO l-am dld dar n-am apucat sa-l vad, l-a vazut Mihaela in schimb Tongue Vad ca in lista ta se afla Shinobi. L-am luat si eu dar nu am avut timp de el. Cum e?

Man, am recitit postul meu anterior si m-a luat durerea de cap. Sper ca ati inteles esentialul totusi. GOMEN NE pt greselutele de acolo, graba strica treaba ca intotdeauna.

Cat despre intalniri, nici eu nu mai pot vinerea intrucat ajuns la 7 seara acasa. Eu joia sunt libera dar nu stiu daca ar putea Lian ca atunci au loc meetingurile la TNB si parca spunea ca se duce si ea. Dar mai bine asteptam sa ne spuna ea. Mai vorbim oricum.

Bye bye.

PS: Ati fost vreodata la restaurantul cu specific japonez de langa Victoria, ASAMI? M-am uitat pe site-ul lor si arata...apetisant- de la atmosfera pana la mancarea pregatita de japonezi Big Smile ( preturile sunt pe masura Crying)

edit 11.03.2006: Am terminat Tatta Hitotsu. SUPERB! Wub Ma bucur ca m-am inselat in privinta sfarsitului Mr. Green
Back to top
LiantasseOffline

PostPosted: Wed Mar 14, 2007 8:11 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Wow, cite s-au intimplat aici intre timp!! w00t Eu era sa mor zilele trecute din cauza lipsei de net! Hissy fit Iar acum trebuie sa fug la o meditatie Crying Abia astept sa ma intorc acasa si sa citesc pe indelete tot ce s-a discutat! Smile See you soon! Wub

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Thu Mar 15, 2007 8:54 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Awww stiu cum e sa stai fara net cateva zile *huggles* Te asteptam cand ai timp Smile

Am si eu un stres. Ieri cautam pe youtube diferite videos of Mao Inoue si am dat peste un clip din cel mai recent film al ei, Chekeraccho! sau Check it out, yo! in traducere. Filmul a fost deja lansat pe dvd cu subtitrare in engleza, sunt si torrenti cu filmu' dar nu pot sa-l iau ca nu sunt seederi Crying Ma intrebam daca aveti idee de vreun forum/site ceva care uplodeaza jmovies. Sunt disperata. Aici e si videoclipul pe youtube cu imagini din film. Este extremly funny w00t
Back to top
LiantasseOffline

PostPosted: Thu Mar 15, 2007 11:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Asaaaa... Smile Welcome, Animeniac! Aha, esti clujean Smile Da, comunitate serioasa de anime acolo, dupa cite am observat... Stiu ca oamenii sint destul de greu de dat pe brazda... Tongue Poate daca ai incerca sa le propui serii precum Nobuta wo Produce sau Kurosagi sau Himitsu no Hanazono? Roll Eyes Iar pentru fete, ceva cu care nu prea vad cum ai putea da gres este Kimi wa Petto... pinch

Dragele mele prietene, bine faceti ca vorbiti despre o intilnire cit de curind, si eu imi doresc sa va revad! Si sa mai dam iarasi niste dvd-uri din mina in mina Mr. Green Eu intre timp am descarcat niste dorame tare faine (acum ma uit la Kekkon Dekinai Otoko si ma distrez cit cuprinde. Mihaela, cred ca ti-ar placea mult! Laugh ), iar Azureus-ul meu munceste din greu in prezent la Tiger and Dragon, despre care am auzit numai laude si laude! Roll Eyes Cool

Alecsa, imi pare rau ca nu stiu nimic de filmul pe care-l pomenesti, dar poate ai noroc (numai si numai in cazul cind filmul nu e "licensed", adica publicat in America) pe http://community.livejournal.com/jdramas Acolo pe linga dorame sint si o gramada de filme, and you can always request it if it's not uploaded already. Dar make sure ca citesti regulile de tzishpe ori si le respecti intocmai, 'cause they are very particular about it. Neutral

Astept cu nerabdare sa va revad! Eu sint libera cam in toate serile. Lunea viitoare sint ocupata, dar atit: in general abia astept sa ne vedem!! Smile

Mihaela, as avea o intrebare, foarte micutza, nevinovata, si ipotetica... Unsure Roll Eyes Stiu ca probabil esti destul de ocupata, dar, dupa modestele mele eforturi, alaturi de hakuharu, cu Yaoh, am cam prins gustul fansubbing-ului...... Roll Eyes Wub Si ma gindeam, what would you feel about starting a fansub group? Stiu ca tradusul din japoneza nu-i nici pe departe cel mai usor lucru din lume, dar daca te-ai incumeta sa give it a try, I'd do my best to make things as easy as possible for you! Nici macar n-ar fi nevoie sa scrii, te-as putea inregistra cu reportofonul meu... Eu as face traducerea din romana in engleza, timing-ul, editarea si tot restul... M-am gindit si la un nume frumos pt grupul nostru: Airashii FanSubs Wub I know, m-a cam luat valul visarii!! pinch Laugh But please let me know what you think! Nu-i bai daca nu se poate Smile Ma gindeam sa-mi ofer serviciile de editor aici pe d-addicts, dar mi-am zis ca nu strica mai intii sa te intreb what about starting our own group Smile So, please let me know!! Wub

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Fri Mar 16, 2007 11:07 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Your own fansubbing group w00t ar fi super apreciat Mr. Green Sunt sustinatoarea voastra no 1 !!! Wub

Cat despre comunitatea jdramas am descoperit-o si eu aseara dar, baka me, nu am citit regulile lor Crying Si apoi am vazut ca aveau si filmul Chekeraccho uplodat in MU care, pentru noi, nu merge Neutral: Nu mai am nicio speranta Glare Momentan ma chinui sa dld Nobuta wo Produce, 1L of tears, Stand up! si Densha Otoko. Merge bit cometu ca vai de el.

Btw Mihaela a aparut subtitrare pt Tokyo Friends the movie; problema e ca nu gasesc filmul pe torenti Mad Cu siguranta asta nu e saptamana mea :'(
Back to top
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:
Page 3 of 41
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum