Goto page Previous 1, 2, 3, ... 39, 40, 41 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Alecsa-chan Joined: 24 Dec 2006 Total posts: 722 Location: stuck in Romania Age: 19 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
mihaela Joined: 03 Aug 2005 Total posts: 52 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Liantasse Joined: 10 Sep 2006 Total posts: 469 |
Posted: Sat Jan 20, 2007 9:13 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Tadaima!!! I'm so glad to be back home!
Calatoria a fost super-epuizanta Singura mea salvare a fost ca aveam la mine iRiver-ul, plin-ochi cu jrock 1Gb-worth of: Gackt-sama (both solo and 2 Malice Mizer albums), MUCC, the GazettE, Bump of Chicken, Yui and Miyavi: they saved my sanity!!!
Cit de ocupate sinteti saptamina viitoare? Eu doar joi dupa-amiaza am ceva deja stabilit in program, restul serilor sint deocamdata libere.
Mihaela, ai incercat Himitsu no Hanazono? Two episodes are out, de subtitrare se ocupa dancestar24 -- and we all know how fast she is! E foarte sweet and funny, the female lead e o scumpa, si este si Kaname Jun pe-acolo...
Eu o sa ma mai uit si la Karei-naru Ichizoku - va fi subtitrat de s-projects, cei care s-au ocupat si de Nodame Cantabile (apropo, asta este a must see daca nu l-ati vazut inca!! Il pot aduce eu pe dvd la intilnire pt oricine-l doreste).
Abia astept vesti de la voi si ma bucur ca ne vom intilni in curind!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Jan 22, 2007 6:15 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Liantasse, Okaeri nasai ! taihen datta sou desu ne.
Ne bucuram ca te-ai intors cu bine.
Eu sunt libera saptamana asta doar dupa amiaza. Asa ca ce ziceti de miercuri sau vineri dupa amiaza, adica pe la 18? Ca loc, undeva pe la Piata Universitatii, Unirii sau Romana.... unde va convine mai mult. Alexandra si Andreea, puteti veni si voi?
Mersi de recomadari. Nu am apucat sa downloadez nici Himitsu no Hanazono nici Karei na Ichizoku, dar par interesante, asa ca ma voi apuca de ele cu prima ocazie. Imi mai face cu ochiul si Erai tokoro e totsuide shimatta, cu Nakama Yukie.
Pana una alta, i'm looking forward to meeting you all.
Bye~~
|
|
| Back to top |
|
 |
lee`s little alien Joined: 09 Jan 2007 Total posts: 785 Location: on the BLUE planet :P Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Alecsa-chan Joined: 24 Dec 2006 Total posts: 722 Location: stuck in Romania Age: 19 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Jan 23, 2007 9:08 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
LOOOLZ cit de draguuutz! Andreea si Alecsa-chan you're so sweet! Postati deodata si va uitati doar la HYD2 Are you mind-twins? /hug
Andreea, ganbatte cu examenele!! Dupa ce te mai eliberezi, there are so many nice doramas out there, e pacat sa te opresti doar la un episod pe saptamina...
Alecsa-chan, pe tine nu vreau sa te incurajez la "prostii" Bac-ul e bac Dar ce bine ca e mai incolo, si poti veni la intilnire!
Ce parere ati avea sa mergem vineri seara la Ceainaria Vasiliada? O stiti? Ne putem intilni in Piata Universitatii, la boticul calului (care acum e invelit, cu tot cu Viteaz, cu niste prelate dungate, de dupa care banuiesc ca it will finally emerge renovat si stralucitor, ca Spiru Haret din capatul celalalt al sirului ). E bine pentru voi sa ne intilnim pe la 6-6.30? Daca stiu din timp, trec sa rezerv o masa la Vasiliada, pentru ca poate fi aglomerat on a Friday night
Mihaela, vrei sa-ti aduc eu episoadele din Himitsu si Karei-naru? Si m-am gindit si eu la serialul cu Nakama Yukie It seems she has finally got her handsome Kujo-sensei in that series sau ma insel? Alaltaseara am ris de m-am prapadit urmarindu-l pe Kujo-sensei in filmul "Lovely Complex", cu Teppei de la WaT. E un dulcel Teppei, dar adevaratul treat al acelui film este Fujisawa Ema e incredibila fetitza aia!!
|
|
| Back to top |
|
 |
lee`s little alien Joined: 09 Jan 2007 Total posts: 785 Location: on the BLUE planet :P Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Jan 23, 2007 1:37 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
super!
deci ne vedem vineri seara!
Ma bucur ca vine toata lumea.
Nu am mai fost la ceainaria Vasiliada, spre rusinea mea nici nu stiam de existenta ei. Dar vad ca e in centru, ceea ce imi convine de minune. Daca e in genul celei de la Carturesti, e perfect.
Dar nu am inteles unde ne vedem, "la boticul calului" ? langa statuia lui Mihai Viteazul de la Universitate? Maine am drum pe acolo si o sa ma uit bine sa identific locul, caci n-as vrea sa ratez intalnirea de vineri din cauza ca n-am inteles bine.
Ei bine, eu s-ar putea sa mai am ceva de facut pe la munca, asa ca nu cred ca pot ajunge inainte de ora 18:30. Ce ziceti? Daca va intalniti mai devreme, va ajung din urma, la ceainarie...
I can't wait !!
Vreau sa vin si eu cu ceva dvd-uri, sa ma uit ce mai am in afara de ce ati vazut si voi.
mai am asa (serii complete): Densha otoko, Tokyo love story, Unfair, Taiyou no kisetsu, Kiken na Aneki si.. nu-mi mai amintesc.
In seara asta ma apuc sa le pun pe dvd. Isogashii yoooooooooo
Andreea, bafta la examene !
Alexa, si tie spor la invatat !
Liantasse, daca nu te deranjez prea tare, as vrea cele cateva episoade din cele doua seriale de anul asta.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Jan 23, 2007 2:12 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ooo, ce raspunsuri rapide si imbucuratoare!!
Da, locul de intilnire este in fatza statuii lui Mihai Viteazul Sint si niste banci acolo in statia de troleibuz, asa ca se poate astepta comod (daca nu e foarte aglomerat ).
Atunci haideti sa stabilim ora la 18.30, ca si Mihaela sa poata ajunge. Mihaela, te asteptam, cred ca un sfert de ora nu e o problema, da, fetelor? Oricum, Vasiliada e usor de gasit: este pe partea dreapta a bulevardului, cum se merge catre Piata Unirii, si e cam in dreptul statiei de tramvai de la Sf Gheorghe. E la strada, are firma destul de mare, si e usor de observat din cauza vitrinei frumoase, cu carti si ceainice Atmosfera e mai calda si mai intima decit la Carturesti, iar ceaiurile si dulcetzurile sint aceleasi: foarte bune!!
Va trimit numarul meu de telefon intr-un PM: sorry, este Zapp dar cred ca totusi e bine sa-l aveti pentru orice eventualitate
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|