http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Alecsa-chanOffline

Total posts: 722
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 3:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

La Multi Ani si de la mine urare...un pic cam tarziu Mr. Green ah Ohaio Andreea Laugh si...welcome! *big grin*

Multumesc de urarile de bun venit, mihaela Big Smile

Daca ma primiti si pe mine la fangirl-uiala vin si eu cu listuta mea de jdoaramas. Sper numai sa reusesc sa imi fac dvd writeru sa mearga pana dupa 18 scratch Urati-mi bafta!

Pana data viitoare...ja ne!

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
mihaelaOffline

Total posts: 52
PostPosted: Wed Jan 17, 2007 10:45 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna, Andreea! welcome pe forum! cheers

wow, ce ma bucur sa vad si alte persoane pasionate de filme japoneze!
maine e 18, deci se intoarce Liantasse. Okaeri !
haideti sa stabilim o data ptr "fangirl-uiala" !! Sper sa ne intalnim toate 4 (sau poate chiar mai multe decat suntem acum) si sa povestim despre serialele noastre favorite. Wub
Alecsa-chan, bafta cu dvd-writer-ul. Glare

Chiar, voi ce dorama urmariti acum?
eu am inceput anul cu "hana yori dango 2", dupa ce am vazut zilele trecute prima serie.
mi s-a parut foarte amuzant, desi a fost un pic socant la inceput, recunosc si eu.

Poate imi recomandati ce ar merita vazut dintre serialele noi. Please~ Big Smile
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

Total posts: 469
PostPosted: Sat Jan 20, 2007 9:13 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Tadaima!!! I'm so glad to be back home! Smile
Calatoria a fost super-epuizanta Sad Singura mea salvare a fost ca aveam la mine iRiver-ul, plin-ochi cu jrock Laugh 1Gb-worth of: Gackt-sama (both solo and 2 Malice Mizer albums), MUCC, the GazettE, Bump of Chicken, Yui and Miyavi: they saved my sanity!!! Laugh

Cit de ocupate sinteti saptamina viitoare? Eu doar joi dupa-amiaza am ceva deja stabilit in program, restul serilor sint deocamdata libere.

Mihaela, ai incercat Himitsu no Hanazono? Smile Two episodes are out, de subtitrare se ocupa dancestar24 -- and we all know how fast she is! thumleft E foarte sweet and funny, the female lead e o scumpa, si este si Kaname Jun pe-acolo... Wub

Eu o sa ma mai uit si la Karei-naru Ichizoku - va fi subtitrat de s-projects, cei care s-au ocupat si de Nodame Cantabile (apropo, asta este a must see daca nu l-ati vazut inca!! Il pot aduce eu pe dvd la intilnire pt oricine-l doreste).

Abia astept vesti de la voi si ma bucur ca ne vom intilni in curind!

Proud Member of Ga-Wa-La-Ga-Wa-La-La-Ga Club
Join the quest for the 100 Most Romantic JRock Songs
Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Mon Jan 22, 2007 6:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Liantasse, Okaeri nasai ! taihen datta sou desu ne.
Ne bucuram ca te-ai intors cu bine.

Eu sunt libera saptamana asta doar dupa amiaza. Asa ca ce ziceti de miercuri sau vineri dupa amiaza, adica pe la 18? Ca loc, undeva pe la Piata Universitatii, Unirii sau Romana.... unde va convine mai mult. Alexandra si Andreea, puteti veni si voi?

Mersi de recomadari. Nu am apucat sa downloadez nici Himitsu no Hanazono nici Karei na Ichizoku, dar par interesante, asa ca ma voi apuca de ele cu prima ocazie. Imi mai face cu ochiul si Erai tokoro e totsuide shimatta, cu Nakama Yukie.

Pana una alta, i'm looking forward to meeting you all.
Bye~~
Back to top
View user's profile 
lee`s little alienOffline

Total posts: 785
PostPosted: Tue Jan 23, 2007 8:44 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

okaeri nassai!well momentan singura j-drama la care ma uit e hana yori dango season 2 Crying Wub despre meeting,gomen!eu sunt in sesiune Crying (stiu prost moment si-a ales si sesiunea asta sa vina) Laugh dar sper sa mai fie ocazii de fangirl-uiala de la care sa nu lipsesc thumright

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 8:45 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Salut cheers

Mihaela eu nu am ce recomandari sa-ti fac intrucat singura jdorama pe care o urmaresc momentan e HYD2. La mine e an cu BAC si timp liber mai rar Glare

Anyway eu as putea totusi sa vin la meeting vineri dupa-amiaza.

Astept vesti. Ja xxx

later edit:leeslittlealien are you a mind reader? Blink Am postat la diferenta de cateva secunde *lol*
Back to top
LiantasseOffline

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:08 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LOOOLZ cit de draguuutz! Laugh Andreea si Alecsa-chan you're so sweet! Smile Postati deodata si va uitati doar la HYD2 pinch Are you mind-twins? /hug

Andreea, ganbatte cu examenele!! thumright Dupa ce te mai eliberezi, there are so many nice doramas out there, e pacat sa te opresti doar la un episod pe saptamina... Tongue Big Smile

Alecsa-chan, pe tine nu vreau sa te incurajez la "prostii" Tongue Laugh Bac-ul e bac Smile Dar ce bine ca e mai incolo, si poti veni la intilnire! cheers

Ce parere ati avea sa mergem vineri seara la Ceainaria Vasiliada? O stiti? Ne putem intilni in Piata Universitatii, la boticul calului (care acum e invelit, cu tot cu Viteaz, cu niste prelate dungate, de dupa care banuiesc ca it will finally emerge renovat si stralucitor, ca Spiru Haret din capatul celalalt al sirului pinch ). E bine pentru voi sa ne intilnim pe la 6-6.30? Daca stiu din timp, trec sa rezerv o masa la Vasiliada, pentru ca poate fi aglomerat on a Friday night Smile

Mihaela, vrei sa-ti aduc eu episoadele din Himitsu si Karei-naru? Si m-am gindit si eu la serialul cu Nakama Yukie Smile It seems she has finally got her handsome Kujo-sensei in that series Laugh sau ma insel? Roll Eyes Alaltaseara am ris de m-am prapadit urmarindu-l pe Kujo-sensei in filmul "Lovely Complex", cu Teppei de la WaT. E un dulcel Teppei, dar adevaratul treat al acelui film este Fujisawa Ema Wub e incredibila fetitza aia!! Laugh
Back to top
View user's profile 

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:33 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Liantasse wrote:
LOOOLZ cit de draguuutz! Laugh Andreea si Alecsa-chan you're so sweet! Smile Postati deodata si va uitati doar la HYD2 pinch Are you mind-twins? /hug

ne apropiem de mind-twins Laugh incercam sa comunicam prin telepatie Laugh nu ne iese tot timpul...but we`re working on it Tongue

Quote:

Andreea, ganbatte cu examenele!! thumright Dupa ce te mai eliberezi, there are so many nice doramas out there, e pacat sa te opresti doar la un episod pe saptamina... Tongue Big Smile

arigato!i`ll do my best!stiu ca sunt multe dramas nice si crede-ma ca hyd season 1 l-am vazut pe tot in cam 3 zile Mr. Green ne alecsa-chan?cam atat ne-a luat?*thinks*,pe urma am vazut gokusen tot cam in 3 zile Laugh sau 4*thinks*kindaichi season 3(cu matsujun) in 2-3 zile,si kimi wa petto in mai mult de 3 zile parca Laugh dar cum hyd season 2 e on going.....trebuie sa ma limitez la un ep pe sapt(ep pe care il vad odata raw,odata cu sub,odata cu my sister and her bf.......si mai nou il mai vad odata si cu alecsa-chan care nu se mai uita la raw-uri Laugh ) deci nu ma pliktisesc!

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:47 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Liantasse ai avut o idee nemaipomenita cu ceainaria.

1. E in centru.
2. Atomsfera presupun ca e in ton cu discutiile pe care le vom avea.
3. Nu am fost niciodata la Vasiliada. Mr. Green

Acum asteptam sa ia cuvantul Mihaela cheers
Back to top

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 9:56 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Alecsa-chan wrote:
Liantasse ai avut o idee nemaipomenita cu ceainaria.

1. E in centru.
2. Atomsfera presupun ca e in ton cu discutiile pe care le vom avea.
3. Nu am fost niciodata la Vasiliada. Mr. Green

Acum asteptam sa ia cuvantul Mihaela cheers

subscriu Mr. Green avand in vedere ca e vineri seara.......si cheful meu de invatzat o sa fie indreptat spre ep 4 din hyd season2 Laugh cred ca pot sa ma rup din invatzat for a few hours Tongue

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 1:37 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

super!
deci ne vedem vineri seara! cheers
Ma bucur ca vine toata lumea. Wub
Nu am mai fost la ceainaria Vasiliada, spre rusinea mea nici nu stiam de existenta ei. Dar vad ca e in centru, ceea ce imi convine de minune. Daca e in genul celei de la Carturesti, e perfect.

Dar nu am inteles unde ne vedem, "la boticul calului" ? langa statuia lui Mihai Viteazul de la Universitate? Maine am drum pe acolo si o sa ma uit bine sa identific locul, caci n-as vrea sa ratez intalnirea de vineri din cauza ca n-am inteles bine. Whistling

Ei bine, eu s-ar putea sa mai am ceva de facut pe la munca, asa ca nu cred ca pot ajunge inainte de ora 18:30. Ce ziceti? Daca va intalniti mai devreme, va ajung din urma, la ceainarie...

I can't wait !! Smile
Vreau sa vin si eu cu ceva dvd-uri, sa ma uit ce mai am in afara de ce ati vazut si voi.
mai am asa (serii complete): Densha otoko, Tokyo love story, Unfair, Taiyou no kisetsu, Kiken na Aneki si.. nu-mi mai amintesc.
In seara asta ma apuc sa le pun pe dvd. Isogashii yoooooooooo Blink

Andreea, bafta la examene !
Alexa, si tie spor la invatat !
Liantasse, daca nu te deranjez prea tare, as vrea cele cateva episoade din cele doua seriale de anul asta.
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

PostPosted: Tue Jan 23, 2007 2:12 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ooo, ce raspunsuri rapide si imbucuratoare!! Smile

Da, locul de intilnire este in fatza statuii lui Mihai Viteazul Smile Sint si niste banci acolo in statia de troleibuz, asa ca se poate astepta comod (daca nu e foarte aglomerat Tongue ).

Atunci haideti sa stabilim ora la 18.30, ca si Mihaela sa poata ajunge. Mihaela, te asteptam, cred ca un sfert de ora nu e o problema, da, fetelor? Smile Oricum, Vasiliada e usor de gasit: este pe partea dreapta a bulevardului, cum se merge catre Piata Unirii, si e cam in dreptul statiei de tramvai de la Sf Gheorghe. E la strada, are firma destul de mare, si e usor de observat din cauza vitrinei frumoase, cu carti si ceainice Smile Atmosfera e mai calda si mai intima decit la Carturesti, iar ceaiurile si dulcetzurile sint aceleasi: foarte bune!!

Va trimit numarul meu de telefon intr-un PM: sorry, este Zapp Sad dar cred ca totusi e bine sa-l aveti pentru orice eventualitate Smile
Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 5:22 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Receptionat! Vineri, ora 18:30 in fata lui Mihai Viteazu cel in renovare. Ne vedem maine see ya Mr. Green

ps: dvd writeru meu tot nu merge dar daca ati vrea ceva pot copia pe cd-uri. Singura problema e ca nu cred ca am ceva din ce voi nu aveti Laugh

*Gokusen Season 1
*Great teacher Onizuka
*Tokyo Friends
*Hana Yori Dango 1
*Files of Young Kindaichi 3
*Kimi wa Petto (rmvb)
+ Filme japoneze
*Hotaru no Haka (Grave of the Fireflies)
*Kagen no Tsuki (Last Quarter)- cu sub in spaniola Glare
*NANA 1
*Tokyo Tower

Listuta mea e mai mica decat mi-as fi imaginat Crying
Back to top

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 8:19 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

alecsa-chan,lista mea e si mai mica Mr. Green tu ai mai vazut si altceva in afara de j-drama`s/filme cu matsujun Laugh eu nu am decat cd-writter deci pot sa fac doar cd-uri Sad but if anyone`s interested let me know Tongue

ps:see ya tomorrow Mr. Green salut

PostPosted: Thu Jan 25, 2007 7:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

hello

Din ce aveti voi si eu nu am, si as vrea sa vad, am selectat urmatoarele seriale:
1. Kurosagi
2. Great teacher Onizuka
3. Tokyo Friends
4. Kindaichi Shonen no Jikenbo

Iar din filmele pe care le-a pomenit Alecsa-chan, nu am vazut nimic. Roll Eyes

daca le puteti aduce maine, ar fi super. Dar nu e nicio graba. Mai avem timp sa ne intalnim si alta data si sa facem schimb de cd/dvd-uri.

Iata si listuta mea de dvd-uri:
1. Taiyo no kisetsu (din pacate nu pot sa aduc, ptr ca am verificat si am unele files corupted)
2. Densha otoko
3. Unfair
4. Gokusen 1 + Special
5. Tokyo Love story
6. boku no aruku michi
7. kiken na aneki
8. nobuta wo produce
9. kimi wa petto
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:
Page 2 of 41
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum