http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LiantasseOffline

Total posts: 466
PostPosted: Wed Oct 18, 2006 5:13 pm    Post subject: Romanian D-Addicts   Post Rating: 0 Reply with quote

M-as mira sa fie, dar mi-am zis ca nu strica sa incerc Smile

Proud Member of Ga-Wa-La-Ga-Wa-La-La-Ga Club
Join the quest for the 100 Most Romantic JRock Songs

Last edited by Liantasse on Mon Dec 11, 2006 6:59 pm; edited 1 time in total

Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

Total posts: 52
PostPosted: Mon Dec 11, 2006 9:30 am    Post subject: hey, can I join the club?   Post Rating: 0 Reply with quote

Uite ca mai sunt si eu pe aici.
nu am vazut topicul asta decat azi, dupa ce mai inainte am citit un comentariu de-al tau la "tatta hitotsu..", in care m-a frapat ca spuneai ceva de "my Romanian ears". Glare
ma bucur ca sunt romani care sunt pasionati de "dorama" japoneze.. (chiar daca nu te-am intalnit decat pe tine pana acum)
btw, eu sunt Mihaela.

ja nee
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 10:17 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna, Mihaela!!! cheers Ce mult ma bucur ca mai e cineva! Smile

Deci urmaresti si tu THnK? Abia astept sa apara subtitrarea de la ep. 9 - nu m-am uitat la raw si nici la spoilers din discutie, dar asa am o impresie ca o sa fie din ce in ce mai rau... Crying

Ce dorame ai mai vazut pina acum? Si la ce altceva te uiti zilele astea? Eu mai urmaresc akihabara@DEEP, Nodame Cantabile si Devil Beside You.

Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 6:26 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna !!
ma bucur ca mi-ai raspuns asa repede..... dovada ca intri des aici. Smile
dap, urmaresc "tatta hitotsu..." . la primele doua episoade m-am uitat fara prea mult interes, dar apoi m-a prins din ce in ce mai mult, incat am ajuns acum sa astept in fiecare duminica cu nerabdare postarea unui nou episod.
dintre dorama care ruleaza acum nu mai urmaresc decat una singura, "Boku no Aruku Michi", fiindca sunt destul de ocupata cu downloadarea unora mai vechi... Eu am inceput cam tarziu sa downloadez seriale, desi am descoperit site-ul asta de peste un an.
Am mai vazut Taiyou no Kisetsu (cu Tackey), Densha Otoko, Unfair, Tokyo Keishichou, Tokyo Love Story, Gokusen 1, Kiken na Aneki.

Tu ce-mi poti recomanda? O sa iau si eu Nodame Cantabile, ptr ca. am auzit numai lucruri bune despre el.
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 6:34 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ooh, eu n-am vazut decit Gokusen 1 din tot ce ai mentionat!!

Dar pot sa-ti recomand cu toata inima Nobuta wo Produce! Wub Wub Wub
Si pe urma, si Kurosagi si bineinteles Kimi wa Petto!! Wub

Kimi wa Petto este cu Matsumoto Jun Wub adica Shin din Gokusen 1 Cool Nu ca e absolut minunat MatsuJun? Wub

Daca o sa vrei sa te uiti la Kurosagi si la KwP, le am eu incarcate pe FileSend, iti pot da linkurile Smile Ca se descarca mult mai repede decit torentele Tongue

Nodame este suuupeeer!! Deja sint head-over-heels dupa Chiaki-san! Laugh
Si de curind am mai terminat si Lunch Queen, si ala e foarte-foarte fain, dar trebuie sa ai grija sa nu fii flaminda cind te uiti, ca este despre mincare, si e crrrimaaaa!!! pinch

Care sint actorii tai preferati?

Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Mon Dec 11, 2006 10:02 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

mersi de recomandari.
Daca poti sa-mi dai linkurile de la FileSend de care ziceai, mi-ar placea sa pot descarca mai repede cele doua seriale recomandate de tine.
De multe ori nu stiam ce serial sa aleg, asa ce mergeam la intamplare, uneori am nimerit ceva pe placul meu, alteori nu (de ex, Jikoku Shojo).
daca vrei ceva din serialele pe care le am eu, pot sa ti le dau pe dvd (sper ca stai in Bucuresti Smile )
Matsumoto Jun mi-a placut in Gokusen 1. De fapt, e singura dorama in care l-am vazut.
Mai imi place Hideyaki Takizawa (din Taiyou no Uta), care face parte si din trupa Tackey and Tsubasa, si Kaneshiro Takeshi ( a jucat in filme mai vechi)
Iar ca actrita, Nakama Yukie.
Aaa, si cei 5 tineri actori din tatta hitotsu...
Poate ar mai fi si altii, dar nu-mi aduc aminte cum ii cheama
Back to top
View user's profile 
mihaelaOffline

PostPosted: Sun Dec 17, 2006 8:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hei salut , ai vazut ultimul episod din "tatta hitotsu...'" ?
Nu pot sa cred ca s-a terminat. Sad
Imi placea atat de mult muzica din serialul asta.
oare o sa mai fie vreo continuare, vreun "special" ?
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

PostPosted: Thu Dec 21, 2006 11:36 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hello, Mihaela!! Smile Iarta-ma te rog ca de mult nu am raspuns! Ce bine ca esti din Bucuresti Smile Pai atunci eu zic ca o intilnire cu trade de dvd-uri este la ordinea zilei, ce parere ai? Big Smile Poate cindva saptamina viitoare? Pe miercuri, asa? Numai daca e ok pt tine, of course Smile

Mi-a placut mult de tot finalul la Tatta Hitotsu Wub Nu stiu daca vor mai face vreun special, dar tot ce-i posibil!

Sper sa ma adun si eu si sa-ti raspund aici mai pe larg, am fost tare imprastiata zilele astea... Unsure sweating

Astept vesti! Beating heart

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

Total posts: 715
PostPosted: Sun Dec 24, 2006 7:59 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Abia m-am inregistrat si deja am gasit un romanian topic cheers Sunt placut surprinsa! Hy hy minna-san. Alecsandra desu Mr. Green
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
LiantasseOffline

PostPosted: Mon Dec 25, 2006 12:04 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hajime mashite, Alecsandra-san! Smile Si bine ai venit! Cumva by any chance esti tot din Bucuresti?

Cum ti se pare d-addicts? Ce seriale urmaresti? Smile Ma opresc aici cu intrebarile, dar abia astept sa ne cunoastem mai bine. Ce super ca sintem deja a small community here! thumleft clapping Long live the dorama love!!! Beating heart dance

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

Total posts: 715
PostPosted: Mon Dec 25, 2006 8:19 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nice to meet you too! Yup sunt tot din Bucuresti. Am inceput sa urmaresc jdorama de putin timp...cam de doua saptamani. Hana Yori Dango a fost primul serial pe care l-am urmarit, apoi am continuat cu kimi wa petto, gokusen, kindaichi shounen no jikenbo (ultimele doua nu le-am terminat inca) si cam atat... toate cu Jun Matsumoto Wub Imi ia foarte mult sa downlodez de pe torrenti si la direct download gasesc rar jdramas. Acum ma chinui cu Tokyo Friends...sper sa fie ceva de capul lui Mr. Green

In rest am mai vazut in vara NANA, the live-action movie si Kagen no Tsuki. Pana sa incep sa ma uit la aceste filme si seriale japoneze traiam cu impresia ca japonezii nu sunt expresivi dar am fost contrazisa Big Smile

D-addicts e ok cu toate ca n-am reusit sa stau mult aseara cand m-am inregistrat.

Sa ne auzim cu bine.

edit: Craciun Fericit!
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
mihaelaOffline

PostPosted: Tue Jan 09, 2007 8:42 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LA MULTI ANI! Big Smile

Si bun venit pe forum, Alecsa-chan! Ma bucur ca te-ai alaturat grupului nostru!
Sper ca anul asta sa creasca mare-mare!

Cum ati petrecut de sarbatori?
Scuze ca n-am mai raspuns, dar n-am mai intrat pe net in vacanta.

Liantasse, daca mai e valabila oferta de schimburi de dorama, vin cu niste dvd-uri la schimb. Wub
numai sa-mi spui cand si unde. Roll Eyes

ja nee
Back to top
View user's profile 
LiantasseOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 8:43 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

La multi ani, Mihaela si Alecsa! Smile De sarbatori am petrecut foarte frumos, watching Asian films with friends and preparing/eating sushi!

Saptamina viitoare eu o sa fiu plecata din tara, ma intorc pe 18. Dupa aceea, ar fi grozav sa stabilim o intilnire! Imi pregatesc lista de dorame, sper sa aveti de unde alege Smile

Unde v-ar placea sa ne vedem? Ar fi fain intr-un loc mai linistit, unde sa putem bea un suc si sa fangirl-uim in tihna!! pinch
Back to top
View user's profile 
lee`s little alienOffline

Total posts: 781
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:40 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

cheers hey hey!eu sunt andreea!whoah,suntem mai multi aici Big Smile pai....hmmmm ce sa va zic despre mine......am inceput sa fiu fan anime acum 1 an si ceva si de o luna fan j-dorama Tongue cand am vazut primul episod din hana yori dango!la inceput m-a socat violenta din primele 10minute ale primului episod,dar m-am gandit sa"mai incerc odata" si nu regret Wub la inceput ma enerva domyoji acum mi se pare supeeeeeeeeeeeeer supeeeeeeeer sweet!abia astept sa se uploadeze raw-ul de la ep 2 azi sau maine Big Smile in plus indecursul acestei per de timp(de o luna) am vazut si gokusen care e superb,il recomand celor care nu l-au vazut, kimi wa petto(interesanta dorama Tongue ) si kindaichi shonen no jinkembo 3 tot cu matsumoto jun alias domyoji,shin,kindaichi Big Smile si cam atat!can`t wait to hear more about u Mr. Green

Last edited by lee`s little alien on Fri Jan 12, 2007 3:14 pm; edited 2 times in total
Back to top
View user's profile 
lee`s little alienOffline

Total posts: 781
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 12:48 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Alecsa-chan wrote:
Nice to meet you too! Yup sunt tot din Bucuresti. Am inceput sa urmaresc jdorama de putin timp...cam de doua saptamani. Hana Yori Dango a fost primul serial pe care l-am urmarit, apoi am continuat cu kimi wa petto, gokusen, kindaichi shounen no jikenbo (ultimele doua nu le-am terminat inca) si cam atat... toate cu Jun Matsumoto Wub Imi ia foarte mult sa downlodez de pe torrenti si la direct download gasesc rar jdramas. Acum ma chinui cu Tokyo Friends...sper sa fie ceva de capul lui Mr. Green

In rest am mai vazut in vara NANA, the live-action movie si Kagen no Tsuki. Pana sa incep sa ma uit la aceste filme si seriale japoneze traiam cu impresia ca japonezii nu sunt expresivi dar am fost contrazisa Big Smile

D-addicts e ok cu toate ca n-am reusit sa stau mult aseara cand m-am inregistrat.

Sa ne auzim cu bine.

edit: Craciun Fericit!

ohaio sendy-chan Laugh Laugh Laugh Laugh
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 38, 39, 40  Next
Jump to page:
Page 1 of 40
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum