Goto page 1, 2, 3 ... 38, 39, 40 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Liantasse Joined: 10 Sep 2006 Total posts: 466 |
Posted: Wed Oct 18, 2006 5:13 pm Post subject: Romanian D-Addicts Post Rating: 0 |
|
|
M-as mira sa fie, dar mi-am zis ca nu strica sa incerc 
Last edited by Liantasse on Mon Dec 11, 2006 6:59 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
mihaela Joined: 03 Aug 2005 Total posts: 52 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 11, 2006 10:17 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Buna, Mihaela!!! Ce mult ma bucur ca mai e cineva!
Deci urmaresti si tu THnK? Abia astept sa apara subtitrarea de la ep. 9 - nu m-am uitat la raw si nici la spoilers din discutie, dar asa am o impresie ca o sa fie din ce in ce mai rau...
Ce dorame ai mai vazut pina acum? Si la ce altceva te uiti zilele astea? Eu mai urmaresc akihabara@DEEP, Nodame Cantabile si Devil Beside You.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 11, 2006 6:26 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Buna !!
ma bucur ca mi-ai raspuns asa repede..... dovada ca intri des aici.
dap, urmaresc "tatta hitotsu..." . la primele doua episoade m-am uitat fara prea mult interes, dar apoi m-a prins din ce in ce mai mult, incat am ajuns acum sa astept in fiecare duminica cu nerabdare postarea unui nou episod.
dintre dorama care ruleaza acum nu mai urmaresc decat una singura, "Boku no Aruku Michi", fiindca sunt destul de ocupata cu downloadarea unora mai vechi... Eu am inceput cam tarziu sa downloadez seriale, desi am descoperit site-ul asta de peste un an.
Am mai vazut Taiyou no Kisetsu (cu Tackey), Densha Otoko, Unfair, Tokyo Keishichou, Tokyo Love Story, Gokusen 1, Kiken na Aneki.
Tu ce-mi poti recomanda? O sa iau si eu Nodame Cantabile, ptr ca. am auzit numai lucruri bune despre el.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 11, 2006 6:34 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ooh, eu n-am vazut decit Gokusen 1 din tot ce ai mentionat!!
Dar pot sa-ti recomand cu toata inima Nobuta wo Produce!
Si pe urma, si Kurosagi si bineinteles Kimi wa Petto!!
Kimi wa Petto este cu Matsumoto Jun adica Shin din Gokusen 1 Nu ca e absolut minunat MatsuJun?
Daca o sa vrei sa te uiti la Kurosagi si la KwP, le am eu incarcate pe FileSend, iti pot da linkurile Ca se descarca mult mai repede decit torentele
Nodame este suuupeeer!! Deja sint head-over-heels dupa Chiaki-san!
Si de curind am mai terminat si Lunch Queen, si ala e foarte-foarte fain, dar trebuie sa ai grija sa nu fii flaminda cind te uiti, ca este despre mincare, si e crrrimaaaa!!!
Care sint actorii tai preferati?
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 11, 2006 10:02 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
mersi de recomandari.
Daca poti sa-mi dai linkurile de la FileSend de care ziceai, mi-ar placea sa pot descarca mai repede cele doua seriale recomandate de tine.
De multe ori nu stiam ce serial sa aleg, asa ce mergeam la intamplare, uneori am nimerit ceva pe placul meu, alteori nu (de ex, Jikoku Shojo).
daca vrei ceva din serialele pe care le am eu, pot sa ti le dau pe dvd (sper ca stai in Bucuresti )
Matsumoto Jun mi-a placut in Gokusen 1. De fapt, e singura dorama in care l-am vazut.
Mai imi place Hideyaki Takizawa (din Taiyou no Uta), care face parte si din trupa Tackey and Tsubasa, si Kaneshiro Takeshi ( a jucat in filme mai vechi)
Iar ca actrita, Nakama Yukie.
Aaa, si cei 5 tineri actori din tatta hitotsu...
Poate ar mai fi si altii, dar nu-mi aduc aminte cum ii cheama
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Dec 21, 2006 11:36 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hello, Mihaela!! Iarta-ma te rog ca de mult nu am raspuns! Ce bine ca esti din Bucuresti Pai atunci eu zic ca o intilnire cu trade de dvd-uri este la ordinea zilei, ce parere ai? Poate cindva saptamina viitoare? Pe miercuri, asa? Numai daca e ok pt tine, of course
Mi-a placut mult de tot finalul la Tatta Hitotsu Nu stiu daca vor mai face vreun special, dar tot ce-i posibil!
Sper sa ma adun si eu si sa-ti raspund aici mai pe larg, am fost tare imprastiata zilele astea...
Astept vesti!
|
|
| Back to top |
|
 |
Alecsa-chan Joined: 24 Dec 2006 Total posts: 715 Location: stuck in Romania Age: 19 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Dec 25, 2006 12:04 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hajime mashite, Alecsandra-san! Si bine ai venit! Cumva by any chance esti tot din Bucuresti?
Cum ti se pare d-addicts? Ce seriale urmaresti? Ma opresc aici cu intrebarile, dar abia astept sa ne cunoastem mai bine. Ce super ca sintem deja a small community here! Long live the dorama love!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Alecsa-chan Joined: 24 Dec 2006 Total posts: 715 Location: stuck in Romania Age: 19 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
lee`s little alien Joined: 09 Jan 2007 Total posts: 781 Location: on the BLUE planet :P Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
lee`s little alien Joined: 09 Jan 2007 Total posts: 781 Location: on the BLUE planet :P Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|