http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Hungarian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 116, 117, 118  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
UsagiYojimboOffline

Total posts: 276
PostPosted: Fri Nov 20, 2009 9:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Jah, meg kikerült a KMovie mappába a Dasepo Naughty Girls.
Közben elkzdtem leszedni a sorit is, YouTube-ról (angol hardsubos, és gagyi minőség, de mást nem találtam).....

He-he, a sorozat a 6. résztől kezd izgalmassá válni, bár pár epizód sztorija megtalálható volt a filmben is... w00t
Hidden:

A filmbeli Anthony helyett itt az F4 van, ha ez mond valakinek valamit.... Whistling

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
szelesoOffline
Total posts: 35
PostPosted: Mon Nov 23, 2009 10:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sziasztok!

Örömmel tudatom, hogy végre elkészült a Seducing Mr. Perfect magyar felirata.
Letölthető lesz az Ázsiafilmről és a feliratok.hu-ról is.

Jó szórakozást hozzá, remélem tetszeni fog mindenkinek!

Millió köszönet a lektorálásért Ocunak és Anyakának!

Üdv Orsi
Back to top
View user's profile 
RiamaraOffline
Total posts: 178
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 4:50 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi szépen! Már elég régóta szemeztem vele. Nagyon örülök, hogy lefordítottad.
Back to top
View user's profile 
szelesoOffline
Total posts: 35
PostPosted: Wed Nov 25, 2009 6:58 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Riamara wrote:
Köszi szépen! Már elég régóta szemeztem vele. Nagyon örülök, hogy lefordítottad.

Szívesen! Én is akkor néztem ki magamnak, amikor először láttam, és még a sokszori átnézés és felirat készítés közben sem untam meg.
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 240
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 10:48 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Elkészült a tajvani Secret c. film magyar felirata is. Nemsokára letölthetitek majd a Jdorama.hu oldalról is, de amíg nem kerül kilinkelésre, a filmet és a feliratot az FTP-n megtaláljátok.

Hidden:

Az FTP címe: 89.135.54.1:50000
Felhasználó név: jdorama
Jelszó: jdorama

Itt találjátok: dorama/Fimek/Secret

Jó szórakozást!
Back to top
BantuOffline

Total posts: 40
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 4:48 pm    Post subject: letöltés az ftp-ről...   Post Rating: 0 Reply with quote

Sikerült belépnem a jdorama ftp-re, de nem tudok letölteni semmit.
Van valami speciális feltétel/kitétel, aminek meg kell felelni?
Ezt írja a FlashFXP:
] RETR Anata no Tonari ni Dareka Iru ep01 (1024x576 XviD).avi
[R] 550 Access denied.
[R] Transfer Failed!
Transfer queue completed
1 File failed to transfer

Egy kis segítség jól jönne! Smile
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 240
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 5:07 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Igen, volt egy kis gond az ftp-vel, de most már tudtok tölteni
Back to top
BantuOffline

Total posts: 40
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 6:38 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi!
Most már tényleg működik a dolog! Smile
Back to top
View user's profile 
esztokamOffline

Total posts: 229
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 7:23 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

csöpögős, romantikus happy ending-et akartam a You're Beautiful-hoz... erre mit kaptam? szinte pont mint a BBF vége... bosszantó! fájt volna, ha megkapom/kapjuk? Unsure
tisztelem és szeretem a Hong nővérek munkáit, de akkor sem vagyok maradéktalanul elégedett.

és különben is, hol volt Shinwoo és Jeremy az utsó részben?? alig láttam őket. Glare
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

Total posts: 315
PostPosted: Thu Nov 26, 2009 7:59 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

esztokam wrote:
csöpögős, romantikus happy ending-et akartam a You're Beautiful-hoz... erre mit kaptam? szinte pont mint a BBF vége... bosszantó! fájt volna, ha megkapom/kapjuk? Unsure
tisztelem és szeretem a Hong nővérek munkáit, de akkor sem vagyok maradéktalanul elégedett.

és különben is, hol volt Shinwoo és Jeremy az utsó részben?? alig láttam őket. Glare

Jah, ezzel én is egyetértek. Igaz csak a felirat nélküli változat végébe kukkantottam bele, de miután láttam, hát el is ment a kedvem attól, hogy megnézzem felirattal... Mad DÜHÍTŐ! Mad
Pedig olyan jól indult... scratch Hogy lehet valamit ennyire elszúrni? Plusz nekem egyáltalán nem jön be az a szám amit a főpasi szólóként próbál kipréselni magából a színpadon... Crazy Miért nem lehetett happy end és rózsaszín nyáltenger a vége??? Cussing
Utálom az olyan sorozatokat, amik jól indulnak de a végére mégis egy nagy NULLA lesz belőlük! Crying Crying Crying

Back to top
View user's profile 
esztokamOffline

PostPosted: Thu Nov 26, 2009 8:36 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:

Jah, ezzel én is egyetértek. Igaz csak a felirat nélküli változat végébe kukkantottam bele, de miután láttam, hát el is ment a kedvem attól, hogy megnézzem felirattal... Mad DÜHÍTŐ! Mad
Pedig olyan jól indult... scratch Hogy lehet valamit ennyire elszúrni? Plusz nekem egyáltalán nem jön be az a szám amit a főpasi szólóként próbál kipréselni magából a színpadon... Crazy Miért nem lehetett happy end és rózsaszín nyáltenger a vége??? Cussing
Utálom az olyan sorozatokat, amik jól indulnak de a végére mégis egy nagy NULLA lesz belőlük! Crying Crying Crying

én is felirat nélkül néztem meg... állítólag most a viikii-vel is gondok vannak.
hát igen, Shinwoo végre tegnap gonosz volt (komolyan büszke voltam rá, He's the MAN), Jeremy hozta a formáját (ami majdnem annyira tetszik, mint mikor SW hozza a formáját)... még a helycserét is jól oldották meg~ erre ez az izé...

nekem tetszik a What do I do... ha JGS úgy döntene, h teljesen átnyergel az éneklésre az összes albuma ott pihenne a polcomon. *most is épp JGS összest hallgat* remélem ez azért nem történik meg, mert színészként azért jobban kedvelem. szeretem, h mindig megtalálják a zenés szerepek. Big Smile remélem még lesz pár ilyen.

legalább nem én vagyok az egyetlen nyáltenger szerető! ha kdrama, főleg, ha romantikus-vígjátékos akkor legyen tömény rózsaszín szirup! idén úgy látszik ez nem adatott meg~ legalábbis azokban, amiket néztem... mindegy. majd nézek tavalyi, tavalyelőtti és még régebbi sziruptengert~
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Thu Nov 26, 2009 8:44 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

A sziruptengerrel én is egyetértek! Tongue Legalább ennyi öröme legyen az ember lányának, ha már a hazai filmgyártásban nincsenek ilyesféle gyöngyszemek... w00t (Nálunk miért nincsenek szépfiúk és széplányok, akikkel sorozatokat lehetne csinálni??? Mondjuk, ha a Barátok Közt-ből indulok ki.. akkor valahol már meg is van a válasz... Tongue)
Egyébként a múltkor láttam a Baby and I című filmet.. kb. 15 perc után esett le, hogy abban is a főpasi van, csak egy kicsit férfiasabb figurát hoz, mint a YAB-ban... Rájöttem, hogy már a ruhákon is sok múlik... Tongue
A csajszi viszont végleg elvesztette a nőies mivoltát nálam.. (pedig a Goong S-ben még egészen szépnek tűnt..) kb. úgy mint Horikita Maki a Hana Kimi után.. w00t
Egyébként meg nyugodtan hozzáfűzhettek volna még 2-4 részt.. Mad Nagyon haragszom ezért a producerekre! Mad Habár, ha annak is ez lett volna a vége, akkor talán nem is kár érte.. scratch
Hidden:

De most akkor a tesója megint eltűnt? Mert az utolsó részből nekem az jött le, mintha megint a csajszi lett volna a fiúkkal.. scratch

Back to top
View user's profile 
esztokamOffline

PostPosted: Thu Nov 26, 2009 8:52 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:

Hidden:

De most akkor a tesója megint eltűnt? Mert az utolsó részből nekem az jött le, mintha megint a csajszi lett volna a fiúkkal.. scratch

Hidden:

az igazi Mi Nam-ot Ma menedzser asszem vmi vidéki showfelvételre küldte Ahn elnök tudta nélkül. és azért kérte meg Mi Nyu-t, h helyettesítse, mert az saját zsebre menő pénz lett volna és kell neki a pénz, mert Wang coordi-val babát várnak (bár szerintem ez kamu volt, mert Wang coordi nem értette, miért mondja neki Mi Nyu, h vigyázzon a babára, szerintem csak újra össze akarta hozni a fiúkkal) és mivel Mi Nyu olyan segítőkész megtette ezt érte.
amúgy édes, h megint Shinwoo-nak Wub esett le először a visszacsere és csak jóval később Tae Kyung-nak... Jeremy meg megint lemaradt (bár az a pár pillanatos te egy hülye idióta vagy beszólása jót tett a hangulatomnak)

Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

PostPosted: Thu Nov 26, 2009 9:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hmhm.. ezek után lehet mégiscsak megnézem angol felirattal.. persze csak, ha majd kipuffogtam magamat az elfuserált végkifejlet után... w00t
Na, igen! SW tökéletes 2-es számú pasi. Annak meg mindig mindent jobban kell tudnia a főpasinál... Tongue /Ezt a dolgot különben már az Esmeralda esetén sem értettem annó.. mármint, hogy miért mindig a 2-es számú pasit ejtik pofára... scratch/
Jeremy meg nagyon kész van.. főleg, ha azzal a fánkkal a fején magyaráz.. w00t
Hehe, az igazi MiNam-nak egészen jó teste volt hátulról nézve... Wub Wub Wub

Back to top
View user's profile 
esztokamOffline

PostPosted: Thu Nov 26, 2009 9:45 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:
Hmhm.. ezek után lehet mégiscsak megnézem angol felirattal.. persze csak, ha majd kipuffogtam magamat az elfuserált végkifejlet után... w00t
Na, igen! SW tökéletes 2-es számú pasi. Annak meg mindig mindent jobban kell tudnia a főpasinál... Tongue /Ezt a dolgot különben már az Esmeralda esetén sem értettem annó.. mármint, hogy miért mindig a 2-es számú pasit ejtik pofára... scratch/
Jeremy meg nagyon kész van.. főleg, ha azzal a fánkkal a fején magyaráz.. w00t
Hehe, az igazi MiNam-nak egészen jó teste volt hátulról nézve... Wub Wub Wub

van, amikor a pasi No.2 megérdemli a pofára ejtést... imádtam pl. a Goong-ban Yul-t, de nem tudtam sajnálni, megérdemelte. a pasi No.2 túl jó és szép és kedves ahhoz, h a lánynak jó legyen, mert a kdramás lányok a kicsit rosszfiúkra buknak. ha az elején bunkóznának a csajjal sokkal több esélyük lenne.. ez van. biztos vmi szabály. (http://vanillacherryice.wordpress.com/2007/09/21/50-things-you-learn-from-k-dramas/)

mindenesetre nagyon örülök, h az utsó két rész egyikét sem fogom én fordítani (legalábbis azt hiszem, bár ezt a projektvezető Andyciccc tudná megmondani)... nehéz lenne.
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 76, 77, 78 ... 116, 117, 118  Next
Jump to page:
Page 77 of 118
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum