A felirat nem tartalmazza a karaokét, formázásokat.
CSAK abban az esetben nézd, ha nincs más lehetőséged.
Ajánlom inkább a mindannyiunk oldaláról letölthető, ráégetett felirattal rendelkező videót.
Az srt feliratok passzolnak az Ental, a 450p-s és a 720p-s HAN féle rawokhoz.
Our translation is based on the English translation of WITHS2 with their permission. A magyar változat készítéséhez felhasználtuk a WITHS2 angol fordítását, amihez ők is engedélyüket adták.
Posted: Thu Nov 12, 2009 5:30 pm Post subject: Post Rating: 0
Úgy látom, először szólhatok hozzá. Nagyon köszönöm, hogy fordítjátok. Ugyan még egy részt sem láttam belőle, de annyi jót hallottam már erről a sorozatról, hogy kíváncsivá tettetek, és vártam a magyar feliratra.Kitartást a munkához. Még egyszer köszönöm.
Posted: Thu Nov 12, 2009 7:05 pm Post subject: Post Rating: 0
Úr Isten!!
nagyon-nagyon köszi mind a 4 fansub csapatnak!!
alig vártam már a magyar feliratot!
ugyan már a 11. részt is megnézte, de semmi felirattal és így kicsit nehéz volt!
annyit értettem belőle, amit felirat nélkül lelehetett szűrni!
ugyhogy még 1x nagyon köszi, és várom a köviket is!!
Posted: Sun Nov 15, 2009 12:25 am Post subject: Post Rating: 0
Ezer hála!!!!Imába foglalnám neveiteket, ha vallásos lennék!!!Így maximum aranyba tudom önteni!!
Ez a sorozat annyira, de annyira édes Pedig a kisördög majdnem tovább nézette velem, de úgy döntöttem szépen türelmesen várok, mert olyan szépen megcsináltátok!!
A minimum a türelem..
Hidden:
Nagyon sexi mind a 3 srác..persze főleg Tae Kyung!!! Bár az elszomorít, hogy lassan már csak nálam fiatalabbak szerepelnek..hát ez is eljött
Imádtam nagyon a WC-s jelenetet!!majd megszakadtam, de a csúcs az volt amikor Tae Kyung azt mondja, nem is tudtam, hogy a bidé ilyen veszélyes jobb, ha vigyázok!!
Na mondom ez kész..kb azóta is röhögök!!A másik favoritom amikor Gemma a cserépbe hányt!!!na ilyet még nem láttam.pohár, flakon, cserép!!hahahahahaha..
Egy szó, mint száz nagyon nagy meglepetést okoztatok!!Ezer hála a sok munkáért mindenkinek!!
Posted: Sun Nov 15, 2009 2:01 pm Post subject: Post Rating: 0
Eszem ágában sincs xD De nem tudom, hogy te hogy birod, mert én pl azokat a részeket is megnéztem, amikhez angol felirat sincs:D Olyan helyesek a srácok:d (L)
Posted: Sun Nov 15, 2009 5:13 pm Post subject: Post Rating: 0
Most már egyre kevésbe bírom!!!! juuujuuujjjj!!!
Nagyon cukik a srácok!!!Öröm a szemnek!!!És magasak is..plusz öröm!!
Nem vagyok egy rajongó tipus..legalábbis azt hittem, de ez a sok gyönyörű sráccc...ááá végem van!!
Posted: Sun Nov 15, 2009 9:07 pm Post subject: Post Rating: 0
Nagyon-nagyon köszönöm, hogy fordítjátok! Kiváncsi voltam már erre a sorozatra, de nem csalódtam benne, így az első rész után már elmondhatom, hogy nagyon jónak igérkezik!
Köszönöm a munkátokat, amellyel hatalmas örömöt okoztatok nekem, és türelmesen várom a következő részeket! Kívánok hozzá kitartást, erőt, egészséget és minden jót!
Nagyon szép munkát végeztetek! Le a kalappal előttetek!
Posted: Sun Mar 07, 2010 5:00 pm Post subject: Post Rating: 0
Nagyon köszönöm a 2. rész fordítását! Már nagyon vártam! Hálás vagyok érte, hogy fordítjátok!!! Nagyon tetszik a sorozat! Mégegyszer köszönöm a nagyszerű munkát!!!
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum