Goto page Previous 1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 75, 76, 77 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Bulykin Joined: 02 Jun 2009 Total posts: 278 Location: Hungary, Kazincbarcika Age: 20 Gender: Male |
Posted: Sat Oct 31, 2009 8:05 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Egy kis változás a blogon^^ Ugye nemrég csatlakozott egy barátom, mióta ő van egyre gyakoribbak a frissítések is és a látogatottság is nőtt
Minden héten írunk majd valamelyik színészről/színésznőről pár sort, akit érdekel tessék majd csekkolni!
Szépen lassan elérjük a 10ezredik látogatót is, ennek örömére készülünk majd vmivel, én olyasmire gondoltam h aki a 10ezredik az kérhet tőlünk egy kritikát bármiről, megmondja melyik film, sorozat az amiről ő szeretne hallani és mi megnézzük és írunk:) csak ezzel az a gond h mi nem látjuk ki volt a 10ezredik... vagy mivan ha nem veszi észre a látogató h ott a 10ezres szám amikor ő épp benéz szerintetek?
és tervbe van véve egy dizájnváltás is, de ez még csak nagyon terv:D
Szerk.: check this out
|
|
| Back to top |
|
 |
bumcibogyó Joined: 08 Jun 2009 Total posts: 109 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Sun Nov 01, 2009 1:49 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Sziasztok, nem tudom, hogy láttátok-e, a viikii-ről leszedték az IRIS-t szerzői jog problémák miatt. Arra gondoltam, megkérdezem a fordítóktól, ők melyik verzióhoz (Ental, HAN) készítenek feliratot, és mint a szél letöltöm az aja-ajáról, amíg onnan is le nem szedetik. Légyszi megírnátok, melyik verzióhoz készül felirat? Előre is köszi.
|
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 235 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun Nov 01, 2009 2:24 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| bumcibogyó wrote: | | Sziasztok, nem tudom, hogy láttátok-e, a viikii-ről leszedték az IRIS-t szerzői jog problémák miatt. Arra gondoltam, megkérdezem a fordítóktól, ők melyik verzióhoz (Ental, HAN) készítenek feliratot, és mint a szél letöltöm az aja-ajáról, amíg onnan is le nem szedetik. Légyszi megírnátok, melyik verzióhoz készül felirat? Előre is köszi. |
szia!
igen leszedték. :S az .srt feliratot az összes verzióhoz hozzáigazítom majd, a hd verzióból pedig lesz egy HD és egy SD verzió is  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi, Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
bumcibogyó Joined: 08 Jun 2009 Total posts: 109 Location: Hungary Gender: Female |
Posted: Sun Nov 01, 2009 3:51 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Quote: | | igen leszedték. :S az .srt feliratot az összes verzióhoz hozzáigazítom majd, a hd verzióból pedig lesz egy HD és egy SD verzió is |
Kösz a gyors válaszért, még alszom rá egyet, és kitalálom, melyiket szedjem. Lehet, hogy a sima Ental-os lesz, hogy kölcsön tudjam adni a csak DVD lejátszóval rendelkező haveroknak.
Bánatomban felmentem a soompira, hogy körülnézzek, hátha tudnak valamit, ott is kórusban sírnak. Egy jótét lélek azt írta, hogy úgy néz ki, a WITH S2 nekiugrott az 5.-6. résznek. Ez azért jobb, mint a semmi, nem?
|
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 235 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun Nov 01, 2009 3:55 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
jaja, nekiugrottak. hát elég gáz, ami most megy. de valahol érthető, azért mégiscsak egy 20 milliós sorozatról van szó. gondolom itt még nagyobb érvágás. ettől függetlenül én bízom benne, hogy sikerül megszereznünk és lefordítanunk a részeket mindenféle probléma nélkül. Ajáék elvileg megveszik a fájlokat, bár én még mindig nemértem, hogy vajon úgy veszik-e meg, hogy ki is rakhassák, ebből a szempontból tudatlan vagyok. midenesetre a közeljövőben én is leszedem az összes eddigi hd- rawot.
hoppá, ahogy látom elírtam az előző postomat, tehát a hardsub verzióból lesz HD meg SD  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi, Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
Bulykin Joined: 02 Jun 2009 Total posts: 278 Location: Hungary, Kazincbarcika Age: 20 Gender: Male |
Posted: Tue Nov 03, 2009 8:16 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
IRIS 3,4. rész? egy csomó magyar szöveggel? megvolt már?
és milyen vége volt már hát nem volt még sorozat aminek ennyire vártam volna a következő részét(illetve feliratát)
|
|
| Back to top |
|
 |
Inuwashi88 Joined: 03 Nov 2009 Total posts: 3 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 188 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 197 Location: Hungary, Budapest Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 99 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
Posted: Thu Nov 05, 2009 9:31 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| esztokam wrote: | aszittem eldobom az agyam. az IRIS készítői nem elégedettek a teljesítményükkel...
mondjuk nekem savanyú a szőlő, mert ha a YB produkálná a 25-28%-os nézettséget tuti kapna pár plusz részt, így meg nem fog. |
Azon én is nagyon kiakadtam, hogy a YB csak 16 részes lesz...
Szerintem még lenne annyi plusz abban a sztoriban, hogy kibővítsék mondjuk minimum 20 részre...
/Különben részemről az már a vég, hogy angol felirat hiányában ala nature koreai nyelven néztem meg a 7.-10. részig... /_________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n
Active Projects: What Is Up Fox? (Hun Subs), Who Are You? (Hun Subs), The Vineyard Man (Hun Subs) and Hi My Sweetheart! (Hun Subs)
|
|
| Back to top |
|
 |
Inuwashi88 Joined: 03 Nov 2009 Total posts: 3 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 188 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
noobee Joined: 19 Dec 2006 Total posts: 479 Location: Takadanobaba Age: 22 Gender: Male |
Posted: Fri Nov 06, 2009 10:15 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| nice!
|
|
| Back to top |
|
 |
szeleso Joined: 21 Oct 2008 Total posts: 31 Location: Ebes Age: 32 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Ariana Joined: 10 Aug 2007 Total posts: 152 Location: Debrecen, Hungary Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|