http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Hungarian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 75, 76, 77  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
BulykinOffline

Total posts: 278
PostPosted: Sat Oct 31, 2009 8:05 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Egy kis változás a blogon^^ Ugye nemrég csatlakozott egy barátom, mióta ő van egyre gyakoribbak a frissítések is és a látogatottság is nőtt Smile
Minden héten írunk majd valamelyik színészről/színésznőről pár sort, akit érdekel tessék majd csekkolni!

Szépen lassan elérjük a 10ezredik látogatót is, ennek örömére készülünk majd vmivel, én olyasmire gondoltam h aki a 10ezredik az kérhet tőlünk egy kritikát bármiről, megmondja melyik film, sorozat az amiről ő szeretne hallani és mi megnézzük és írunk:) csak ezzel az a gond h mi nem látjuk ki volt a 10ezredik... vagy mivan ha nem veszi észre a látogató h ott a 10ezres szám amikor ő épp benéz Laugh szerintetek?Big Smile
és tervbe van véve egy dizájnváltás is, de ez még csak nagyon terv:DBig Smile

Szerk.: check this out w00t

Back to top
View user's profile 
bumcibogyóOffline

Total posts: 109
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 1:49 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sziasztok, nem tudom, hogy láttátok-e, a viikii-ről leszedték az IRIS-t szerzői jog problémák miatt. Arra gondoltam, megkérdezem a fordítóktól, ők melyik verzióhoz (Ental, HAN) készítenek feliratot, és mint a szél letöltöm az aja-ajáról, amíg onnan is le nem szedetik. Légyszi megírnátok, melyik verzióhoz készül felirat? Előre is köszi.
Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

Total posts: 235
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 2:24 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

bumcibogyó wrote:
Sziasztok, nem tudom, hogy láttátok-e, a viikii-ről leszedték az IRIS-t szerzői jog problémák miatt. Arra gondoltam, megkérdezem a fordítóktól, ők melyik verzióhoz (Ental, HAN) készítenek feliratot, és mint a szél letöltöm az aja-ajáról, amíg onnan is le nem szedetik. Légyszi megírnátok, melyik verzióhoz készül felirat? Előre is köszi.

szia!
igen leszedték. :S az .srt feliratot az összes verzióhoz hozzáigazítom majd, a hd verzióból pedig lesz egy HD és egy SD verzió is Smile

~Haniko`s FanSub~
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
bumcibogyóOffline

Total posts: 109
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 3:51 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Quote:
igen leszedték. :S az .srt feliratot az összes verzióhoz hozzáigazítom majd, a hd verzióból pedig lesz egy HD és egy SD verzió is

Kösz a gyors válaszért, még alszom rá egyet, és kitalálom, melyiket szedjem. Lehet, hogy a sima Ental-os lesz, hogy kölcsön tudjam adni a csak DVD lejátszóval rendelkező haveroknak.

Bánatomban felmentem a soompira, hogy körülnézzek, hátha tudnak valamit, ott is kórusban sírnak. Egy jótét lélek azt írta, hogy úgy néz ki, a WITH S2 nekiugrott az 5.-6. résznek. Ez azért jobb, mint a semmi, nem?
Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

Total posts: 235
PostPosted: Sun Nov 01, 2009 3:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

jaja, nekiugrottak. hát elég gáz, ami most megy. de valahol érthető, azért mégiscsak egy 20 milliós sorozatról van szó. gondolom itt még nagyobb érvágás. ettől függetlenül én bízom benne, hogy sikerül megszereznünk és lefordítanunk a részeket mindenféle probléma nélkül. Ajáék elvileg megveszik a fájlokat, bár én még mindig nemértem, hogy vajon úgy veszik-e meg, hogy ki is rakhassák, ebből a szempontból tudatlan vagyok. midenesetre a közeljövőben én is leszedem az összes eddigi hd- rawot.

hoppá, ahogy látom elírtam az előző postomat, tehát a hardsub verzióból lesz HD meg SD pinch

~Haniko`s FanSub~
Back to top
BulykinOffline

Total posts: 278
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 8:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

IRIS 3,4. rész? egy csomó magyar szöveggel? megvolt már? thumleft
és milyen vége volt már Suprise hát nem volt még sorozat aminek ennyire vártam volna a következő részét(illetve feliratát)Big Smile

Inuwashi88Offline
Total posts: 3
PostPosted: Tue Nov 03, 2009 9:17 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban hogy a Forensic Heroes kínai sorozat első évadát honnan tudnám letölteni? Ahogy láttam mindenhol csak a 2. évad van fent Sad Sad Sad
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 188
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 8:30 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Inuwashi88 wrote:
Sziasztok!

Tudnátok segíteni abban hogy a Forensic Heroes kínai sorozat első évadát honnan tudnám letölteni? Ahogy láttam mindenhol csak a 2. évad van fent Sad Sad Sad

Szia!
Elvileg ennek az első évadnak kéne lennie:
http://chinkymovies.blogspot.com/2006/10/tvb-drama-forensic-heroes.html
Back to top
View user's profile 
esztokamOffline

Total posts: 197
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:07 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

aszittem eldobom az agyam. az IRIS készítői nem elégedettek a teljesítményükkel... Nuts!?
http://www.dramabeans.com/2009/11/iriss-popularity-still-falls-short-of-expectations/
nézettségben csak a QSD ver rájuk, oké, h a You're Beautiful-t nagyobb hype övezi, de nem kaphatnak meg mindent, csak azért mert 20milliárd won-t költenek a sorozatra...
mondjuk nekem savanyú a szőlő, mert ha a YB produkálná a 25-28%-os nézettséget tuti kapna pár plusz részt, így meg nem fog.
Back to top
View user's profile 
KavliaOffline

Total posts: 99
PostPosted: Thu Nov 05, 2009 9:31 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

esztokam wrote:
aszittem eldobom az agyam. az IRIS készítői nem elégedettek a teljesítményükkel... Nuts!?
mondjuk nekem savanyú a szőlő, mert ha a YB produkálná a 25-28%-os nézettséget tuti kapna pár plusz részt, így meg nem fog.

Azon én is nagyon kiakadtam, hogy a YB csak 16 részes lesz... Crying Crying Crying
Szerintem még lenne annyi plusz abban a sztoriban, hogy kibővítsék mondjuk minimum 20 részre... Cussing Cussing Cussing

/Különben részemről az már a vég, hogy angol felirat hiányában ala nature koreai nyelven néztem meg a 7.-10. részig... Whistling Wub /

View user's profile 
Inuwashi88Offline
Total posts: 3
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 4:13 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

leegyep wrote:

Szia!
Elvileg ennek az első évadnak kéne lennie:
http://chinkymovies.blogspot.com/2006/10/tvb-drama-forensic-heroes.html

Nagyon szépen köszönöm!!! Smile

Pár napja beszélgettem a munkahelyem kínai kapcsolattartójával aki szintén imádja az ázsiai (és amerikai) sorozatokat és igencsak meglepődött amikor mondtam hogy én még egyetlen Hongkong-i sorozatot se láttam. Ő ajánlotta a Detective Investigation Files-t mert náluk az most nagyon népszerű. 4 évad van elvileg de én csak cantonese feliratot találtam hozzá Sad
Esetleg ebben tudnál segíteni?
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 188
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 8:14 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Inuwashi88 wrote:

Pár napja beszélgettem a munkahelyem kínai kapcsolattartójával aki szintén imádja az ázsiai (és amerikai) sorozatokat és igencsak meglepődött amikor mondtam hogy én még egyetlen Hongkong-i sorozatot se láttam. Ő ajánlotta a Detective Investigation Files-t mert náluk az most nagyon népszerű. 4 évad van elvileg de én csak cantonese feliratot találtam hozzá Sad
Esetleg ebben tudnál segíteni?

Hát én sajnos nem tudok, de talán nem is létezik hozzá angol felirat.
Persze lehet, hogy más talál majd. Sok szerencsét!
Back to top
View user's profile 
noobeeOffline
Total posts: 479
PostPosted: Fri Nov 06, 2009 10:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nice!
Back to top
szelesoOffline
Total posts: 31
PostPosted: Sun Nov 08, 2009 11:03 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Bulykin wrote:
IRIS 3,4. rész? egy csomó magyar szöveggel? megvolt már? thumleft
és milyen vége volt már Suprise hát nem volt még sorozat aminek ennyire vártam volna a következő részét(illetve feliratát)Big Smile

Hát, azt hiszem én is élek-halok ezért a sorozatért. Remegve várom a 6-ik rész feliratát!

Mit szólsz a takarítónő jelenetéhez? Tipikus magyar hangsúly.... Hát még a koreai színész megszólalása magyar nyelven..... és a budapesti helyszínek... De jó lett volna látni a forgatást!
Egyszerűen megőrülök, hogy fogom kibírni a hosszú heteken keresztül tartó várakozást az újabb részekig?

Aki eddig nem nézte, csak ajánlani tudom!

Üdv Mindenkinek! Orsi
Back to top
View user's profile 
ArianaOffline

Total posts: 152
PostPosted: Mon Nov 09, 2009 2:11 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

hali!

gondolkozom, h inaktivitás miatt bezárom a doramasukit. Ha valaki igényli, h továbbra is működjön, és szerinte értelme is van, az írjon Smile ha pár embert még érdekel, vagy akár segíteni tudna, akkor kérem, írjon, akkor meggondolom... Smile

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 69, 70, 71 ... 75, 76, 77  Next
Jump to page:
Page 70 of 77
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum