http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Hungarian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 119, 120, 121  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
AndycicccOffline

Total posts: 294
PostPosted: Tue Oct 27, 2009 1:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nofrit wrote:
Fogalmam sincs, nálam miért nem jó.

Regeltetek? Lehet, hogy az a baj, hogy én nem? De nem tudom, hogyan lehet ott... scratch

nem lehet regisztrálni. csak a vip/720p tagoknak van acc-juk oda. esetleg próbáld meg úgy, hogy újra begépeled az aja-aja.com címet, mert lehet pont egy olyan link maradt a böngésződben, amihez most sincs elérése egy mezei usernek. ha nem ez a probléma akkor nincs ötletem

~Haniko`s FanSub~

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
KavliaOffline

Total posts: 331
PostPosted: Tue Oct 27, 2009 3:00 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Halihóóó!

Valaki megtudná mondani nekem, hogy az AegiSub program esetén, hogy lehet elérni, hogy 2 sorban jelenjen meg az elkészített felirat???
scratch Unsure
Előre is köszi a segítséget! Laugh

Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 3:02 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

\N, ha azt kérdezted, hogyan lehet sort törni soron belül Smile

~Haniko`s FanSub~
Back to top
KavliaOffline

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 3:16 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Andyciccc wrote:

Igen arra szerettem volna rákérdezni... csak nem sikerült valami értelmesen megfogalmaznom a kérdést... w00t

Viszont én ezt már próbáltam, de a KMPlayer-ben utólag nekem a /N is látszott a szövegben. Ha viszont csak Enter+Shift-et alkalmazok, akkor az nem töri szét a soron belül a sort.. ráadásul fura négyzeteket tesz bele a szövegbe ott, ahol az Enter+Shift helye volt.. (Ez főleg a BSplayer esetén látható..) Crying
Ezzel a gonddal te mit kezdenél.. már, ha nálad egyáltalán felmerül... ???
scratch

Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 3:19 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:
Andyciccc wrote:

Igen arra szerettem volna rákérdezni... csak nem sikerült valami értelmesen megfogalmaznom a kérdést... w00t

Viszont én ezt már próbáltam, de a KMPlayer-ben utólag nekem a /N is látszott a szövegben. Ha viszont csak Enter+Shift-et alkalmazok, akkor az nem töri szét a soron belül a sort.. ráadásul fura négyzeteket tesz bele a szövegbe ott, ahol az Enter+Shift helye volt.. (Ez főleg a BSplayer esetén látható..) Crying
Ezzel a gonddal te mit kezdenél.. már, ha nálad egyáltalán felmerül... ???
scratch

fordított per jel kell az N elé amit altgr + Q-val tudsz elérni. egyébként én nem használok kmplayert, de mindig így csinálom a felirataimat, és mplayerc és mplayer is szerette eddig Smile

~Haniko`s FanSub~
Back to top
KavliaOffline

PostPosted: Tue Oct 27, 2009 3:29 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Andyciccc!

Köszi szépen! Ezentúl én is alkalmazni fogom! w00t

Back to top
View user's profile 
LizyOffline

Total posts: 14
PostPosted: Tue Oct 27, 2009 6:54 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nofrit wrote:
Bulykin wrote:
Andyciccc wrote:
Bulykin wrote:
"A mangák világa" címmel a Duna TV-n október 28-án 22:25-kor lesz egy 52 perces, francia dokumentumfilm.

ez érdekesen hangzik, de jó lenne ha ezt is felvenné valaki praying

értem a célzást w00t meglátom mit tehetek:D

Én is köszönöm!!! Smile

Thank you~ előre is Big Smile
Back to top
View user's profile 
BulykinOffline

Total posts: 440
PostPosted: Wed Oct 28, 2009 9:47 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sikerült felvenni a Mangás dokufilmet Big Smile de nem ígérem holnapra, nem biztos hogy meg tudom oldani, de van remény Laugh . Igyekszem^^

nofritOffline

Total posts: 88
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 4:50 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Bulykin wrote:
Sikerült felvenni a Mangás dokufilmet Big Smile de nem ígérem holnapra, nem biztos hogy meg tudom oldani, de van remény Laugh . Igyekszem^^

Örök hálám!!! Nem sürgős, ráér, szerintem mindenki kibír még pár napot Smile
Back to top
LizyOffline

Total posts: 14
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 10:37 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nofrit wrote:
Bulykin wrote:

Örök hálám!!! Nem sürgős, ráér, szerintem mindenki kibír még pár napot Smile

Jaja én biztos kibírom ^^
Ezer meg egy köszönet érte =)
Back to top
View user's profile 
zsunessOffline

Total posts: 605
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 12:19 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

hmm.. tegnap végre leültem megnézni az első két részt IRIS-ból.. azon kívül, hogy TOP miatt már azóta vártam mióta bejelentették, hogy lesz, nagyon sok jót hallottam róla - itt is -, meg hát ez az egész Magyar forgatás is poén, de.. hát.. pale nekem eddig marha nagy csalódás. Unsure Nem gondoltam volna hogy ez a romantikus szál ez ennyire a középpontban lesz (ráadásul háromszög Glare).. nekem ez már annyira elcsépelt és szenvedős. >___< Remélem gyorsan letudják még itt az elején és később már izgalmasabb lesz a sztori.

Vizuálisan ez a főszereplő pasas nem hoz lázba naon (bár a 2. főszereplő már jobb) szal remélem TOP többet lesz benne a későbbiek folyamán. Whistling

View user's profile Send e-mail Visit poster's website 
BulykinOffline

Total posts: 440
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 5:08 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

késő este, éjfél vagy az után érkezik a link, a dvd már nálam van, már csak fel kell töltenem^^
1,5 giga és a netem pedig csúcsszuper, ezért tart kicsit sokáig Laugh

KavliaOffline

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 7:01 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Halihóóó!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki, aki már fordítja a You Are Beautiful című koreai sorozatot? /Úgy rémlik, mintha itt olvastam volna, hogy valaki tervezi.. de lehet, hogy nem is ez volt az, amire emlékszem, hanem az IRIS...Whistling /

Ja meg az is érdekelne, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet leszedni a Momo Love című tajvani sorozatot. (A legjobb a megaupload lenne, de ha más nincs, akkor a torrenttel is beérem.)

Előre is köszi a segítséget! Smile w00t

Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

PostPosted: Thu Oct 29, 2009 7:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Bulykin: köszi a felvételt ^^

Kavlia: a You're Beautifulon már 4-en dolgozunk jelenleg is Smile

~Haniko`s FanSub~
Back to top
esztokamOffline

Total posts: 229
PostPosted: Thu Oct 29, 2009 7:11 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kavlia wrote:
Halihóóó!

Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki, aki már fordítja a You Are Beautiful című koreai sorozatot? /Úgy rémlik, mintha itt olvastam volna, hogy valaki tervezi.. de lehet, hogy nem is ez volt az, amire emlékszem, hanem az IRIS...Whistling /

Ja meg az is érdekelne, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet leszedni a Momo Love című tajvani sorozatot. (A legjobb a megaupload lenne, de ha más nincs, akkor a torrenttel is beérem.)

Előre is köszi a segítséget! Smile w00t

szia, először a You're Beautiful-lal kapcsolatban: 4-en is fordítjuk. Az első rész, ha jól tudom már a végső forma elnyerés stádiumában van, amit Andyciccc intéz (karaoke, formázás, stb.), a második rész fordítása 60-70%, a 3. teljesen kész (bár még alakítgatom)~ csak a 4.rész fordításáról nem tudok semmit egyenlőre.

a MoMo Love nehezebb kérdés. mert egyenlőre még nincs kész az angol felirat az első részhez (amint lesz ide kerül: http://billasub.blogspot.com/2009/10/momo-love.html)
torrentként csak kínai nyelvű oldalt tudok ajánlani. http://www.77studio.net/index.php
nem olyan szörnyű a regisztráció, főleg ha az ember használja a firefox babelfish kiegészítőjét. és ugye csak a kínai karakterekkel tudsz rákeresni és rmvb formátumban van fenn. nekem az első rész lejött kb. 1éjszaka alatt és elkezdtem leszedni a másodikat is... megaupload-on egyenlőre nem láttam sehol.
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 119, 120, 121  Next
Jump to page:
Page 68 of 121
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum