Goto page Previous 1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 119, 120, 121 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 294 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Tue Oct 27, 2009 1:16 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| nofrit wrote: | Fogalmam sincs, nálam miért nem jó.
Regeltetek? Lehet, hogy az a baj, hogy én nem? De nem tudom, hogyan lehet ott...  |
nem lehet regisztrálni. csak a vip/720p tagoknak van acc-juk oda. esetleg próbáld meg úgy, hogy újra begépeled az aja-aja.com címet, mert lehet pont egy olyan link maradt a böngésződben, amihez most sincs elérése egy mezei usernek. ha nem ez a probléma akkor nincs ötletem_________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi, Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 331 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 294 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Tue Oct 27, 2009 3:02 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
\N, ha azt kérdezted, hogyan lehet sort törni soron belül  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
Kavlia Joined: 01 Oct 2009 Total posts: 331 Location: Hungary (Miskolc) Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Oct 27, 2009 3:19 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Kavlia wrote: | | Andyciccc wrote: | \N, ha azt kérdezted, hogyan lehet sort törni soron belül  |
Igen arra szerettem volna rákérdezni... csak nem sikerült valami értelmesen megfogalmaznom a kérdést...
Viszont én ezt már próbáltam, de a KMPlayer-ben utólag nekem a /N is látszott a szövegben. Ha viszont csak Enter+Shift-et alkalmazok, akkor az nem töri szét a soron belül a sort.. ráadásul fura négyzeteket tesz bele a szövegbe ott, ahol az Enter+Shift helye volt.. (Ez főleg a BSplayer esetén látható..)
Ezzel a gonddal te mit kezdenél.. már, ha nálad egyáltalán felmerül... ???
 |
fordított per jel kell az N elé amit altgr + Q-val tudsz elérni. egyébként én nem használok kmplayert, de mindig így csinálom a felirataimat, és mplayerc és mplayer is szerette eddig  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Lizy Joined: 14 Sep 2008 Total posts: 14 Age: 18 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Bulykin Joined: 02 Jun 2009 Total posts: 440 Location: Hungary, Kazincbarcika Age: 20 Gender: Male |
Posted: Wed Oct 28, 2009 9:47 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sikerült felvenni a Mangás dokufilmet de nem ígérem holnapra, nem biztos hogy meg tudom oldani, de van remény . Igyekszem^^
|
|
| Back to top |
|
 |
nofrit Joined: 31 Dec 2008 Total posts: 88 Location: Hungary Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Lizy Joined: 14 Sep 2008 Total posts: 14 Age: 18 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 605 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
Posted: Thu Oct 29, 2009 12:19 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
hmm.. tegnap végre leültem megnézni az első két részt IRIS-ból.. azon kívül, hogy TOP miatt már azóta vártam mióta bejelentették, hogy lesz, nagyon sok jót hallottam róla - itt is -, meg hát ez az egész Magyar forgatás is poén, de.. hát.. nekem eddig marha nagy csalódás. Nem gondoltam volna hogy ez a romantikus szál ez ennyire a középpontban lesz (ráadásul háromszög ).. nekem ez már annyira elcsépelt és szenvedős. >___< Remélem gyorsan letudják még itt az elején és később már izgalmasabb lesz a sztori.
Vizuálisan ez a főszereplő pasas nem hoz lázba naon (bár a 2. főszereplő már jobb) szal remélem TOP többet lesz benne a későbbiek folyamán.
|
|
| Back to top |
|
 |
Bulykin Joined: 02 Jun 2009 Total posts: 440 Location: Hungary, Kazincbarcika Age: 20 Gender: Male |
Posted: Thu Oct 29, 2009 5:08 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
késő este, éjfél vagy az után érkezik a link, a dvd már nálam van, már csak fel kell töltenem^^
1,5 giga és a netem pedig csúcsszuper, ezért tart kicsit sokáig
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Oct 29, 2009 7:01 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Halihóóó!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki, aki már fordítja a You Are Beautiful című koreai sorozatot? /Úgy rémlik, mintha itt olvastam volna, hogy valaki tervezi.. de lehet, hogy nem is ez volt az, amire emlékszem, hanem az IRIS... /
Ja meg az is érdekelne, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet leszedni a Momo Love című tajvani sorozatot. (A legjobb a megaupload lenne, de ha más nincs, akkor a torrenttel is beérem.)
Előre is köszi a segítséget!  _________________ Complete Project: What Is Up Fox? (Hun Subs); Who Are You? (Hun Subs); The Vineyard Man (Hun Subs)
Active Projects: Hi My Sweetheart! (14/3Hun Subs)
Future Project: HOT SHOT, He Who Can Not Get Married, Cinderella-s Sister
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Oct 29, 2009 7:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Bulykin: köszi a felvételt ^^
Kavlia: a You're Beautifulon már 4-en dolgozunk jelenleg is  _________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Haniko`s FanSub~
|
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 229 Location: Hungary, Budapest Age: 26 Gender: Female |
Posted: Thu Oct 29, 2009 7:11 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Kavlia wrote: | Halihóóó!
Az után szeretnék érdeklődni, hogy van-e valaki, aki már fordítja a You Are Beautiful című koreai sorozatot? /Úgy rémlik, mintha itt olvastam volna, hogy valaki tervezi.. de lehet, hogy nem is ez volt az, amire emlékszem, hanem az IRIS... /
Ja meg az is érdekelne, hogy nem tudja-e valaki, hogy honnan lehet leszedni a Momo Love című tajvani sorozatot. (A legjobb a megaupload lenne, de ha más nincs, akkor a torrenttel is beérem.)
Előre is köszi a segítséget!  |
szia, először a You're Beautiful-lal kapcsolatban: 4-en is fordítjuk. Az első rész, ha jól tudom már a végső forma elnyerés stádiumában van, amit Andyciccc intéz (karaoke, formázás, stb.), a második rész fordítása 60-70%, a 3. teljesen kész (bár még alakítgatom)~ csak a 4.rész fordításáról nem tudok semmit egyenlőre.
a MoMo Love nehezebb kérdés. mert egyenlőre még nincs kész az angol felirat az első részhez (amint lesz ide kerül: http://billasub.blogspot.com/2009/10/momo-love.html)
torrentként csak kínai nyelvű oldalt tudok ajánlani. http://www.77studio.net/index.php
nem olyan szörnyű a regisztráció, főleg ha az ember használja a firefox babelfish kiegészítőjét. és ugye csak a kínai karakterekkel tudsz rákeresni és rmvb formátumban van fenn. nekem az első rész lejött kb. 1éjszaka alatt és elkezdtem leszedni a másodikat is... megaupload-on egyenlőre nem láttam sehol.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|