Goto page Previous 1, 2, 3 ... 37, 38, 39, 40 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Arya3087 Joined: 13 Mar 2008 Total posts: 5 Gender: Female |
Posted: Sun May 11, 2008 3:32 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Oh my! Credeam k nu exista romani p aici. ^^;
Nice to meet you all. ^^
*waves*
|
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 184 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
kbetsunii Joined: 13 May 2008 Total posts: 9 Gender: Unknown |
Posted: Tue May 13, 2008 10:51 am Post subject: newbie Post Rating: 0 |
|
|
| buna. la toata lumea. newbie. hm...fan de jdrame mai vechi sau taiga , gen kamisama mou sukoshi dake, koori no sekai, respectiv shinsengumi, musashi, fuurin kazan etc. pekori!
|
|
| Back to top |
|
 |
Arya3087 Joined: 13 Mar 2008 Total posts: 5 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
ShinHisouka Joined: 08 Apr 2008 Total posts: 6 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 184 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Thu May 15, 2008 12:07 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Arya3087 wrote: | | maman_12003 wrote: | Bine ai venit, Arya3087! Tie care iti plac mai mult -serialele japoneze sau cele coreene? sau alegi din toate ce e mai bun?  |
Well, sincer pana acum nu m-am uitat decat la seriale japoneze, so yeah...
Probabil e din cauza k imi pl mai mult limba japoneza...(+ k sunt studenta la japoneza asa k cu cat aud mai multa jap cu atat mai bine)
Anyway am avut d cateva ori intentia sa ma uit si la ceva corean, dar nu stiu la c sa ma uit...imi recomandati ceva interesant?
Imi plac in general comediile, (dar nu ma deranjeaza si alte genuri ) asa k daca imi recomanda cineva ceva funny sunt deschisa la sugestii ^^ |
Wow, la japoneza? Ce fain! Intentionezi sa vezi spectacolul de kabuki de la Sibiu? Ca asa ocazii mai rar pe la noi...
In ceea ce priveste serialele de comedie coreene, eu m-am distrat f mult la Full House (asta avut si un succes nebun!), The vineyard man, si la Dal Ja's spring.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
kona_yuki Joined: 15 May 2008 Total posts: 7 Location: Romania Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu May 15, 2008 1:03 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| kona_yuki wrote: | wow.....noul lui look....l-am vazut in My girl si aveam ochii doar pentru el....desi mi se pare putin cam ciudata culoare parului
ah....chiar buna toata lumea...sunt noua pe aici...defapt vazusem thread-ul de ceva timp dar acum ca am vazut pozele cu LJK nu m-am putut abtine sa nu comentez..... |
Dap, omul asta isi pune in par toate culorile, dar mie imi place cu ele...
| kona_yuki wrote: | fana a tot cea ce tine de asian dramas music sunt de ceva timp.......3-4 ani...
....si sincer ma bucur sa vad ca nu sunt singura din Romania careia ii place asa ceva....
dar vad totusi ca suntem cam putini....iubitori de anime am vazut ca sunt multi....
chiar vroiam sa va intreb e cumva un forum...un loc al nostru al iubitorilor de
j-k-tw-dramas...si desigur si muzica?......
Preferatele mele pana acum sunt:
HYD 1&2
Kimi wa petto desigur.......(Matsu Jun e un actor foarte bun dupa parerea mea...am vazut
si Bambino....super serial.... )
Nobuta wa Produce
Silence (serial taivanez)
Full House (supeeeeerb)
Smiling Pasta (tot taivanez)
Dal Ja's spring
si desigur acum Zettai kareshi |
O gramada din preferatele mele...
| kona_yuki wrote: | nici nu stiu de ce nu ma uit la seriale istorice...am inceput sa citesc romanul Musashi
primul...am terminat primul volum....mi-a placut mult desigur...cred ca o sa incerc si drama |
Citesti romanul? Ce pacat ca traducerea in romana e plina de greseli, si sunt pasaje de neinteles din cauza asta, nu sunt greselile autorului( romanul are un stil ff accesibil) ci ale traducatorului, de aceea... incearca sa il citesti in alta limba, zau...
| kona_yuki wrote: | ....am vrut sa ma uit la Furin Kazan doar pentru ca stiu ca joaca Gackt in el.....asculta
cineva Gackt? ....tipul e talentat nu gluma...si vresurile sunt .... |
Gackt imi place ca si cantaret, ca si actor nu ma pronunt, ca nu l-am vazut inca...
| kona_yuki wrote: | | spectacol kabuki la Sibiu?....wow...as merge daca s-ar putea... |
Eu voi face tot posibiulul sa merg, desi locuiesc la 400 km distanta, pt ca nu cred ca voi mai avea ocazia sa vad asa ceva... din cate stiu costa o avere sa ii invite cineva, iar trupa asta de kabuki chiar este topul topului, chiar si la nivel de Japonia. Prezenta lor la Sibiu e o minune care nu cred ca se va mai repeta curand...
|
|
| Back to top |
|
 |
kona_yuki Joined: 15 May 2008 Total posts: 7 Location: Romania Gender: Unknown |
Posted: Thu May 15, 2008 1:24 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
deja ai raspuns.....ei din moment ce sunt inca pe aici
| maman_12003 wrote: |
Dap, omul asta isi pune in par toate culorile, dar mie imi place cu ele...
|
^^ sti cred ca incep deja sa ma obisnuiesc cu noua lui culoare.dar iti dai seama ce soc pentru mine sa il vad vopsit in alb "alb" dupa ce ultima data era brunet....dar cred ca i se potriveste....e oricum acelasi tip simpatic
O gramada din preferatele mele... |
poate ai putea sa-mi recomanzi si altele...probabil ai facut asta undeva in acest thred dar totusi apelez intai la amabilitatea ta
Citesti romanul? Ce pacat ca traducerea in romana e plina de greseli, si sunt pasaje de neinteles din cauza asta, nu sunt greselile autorului( romanul are un stil ff accesibil) ci ale traducatorului, de aceea... incearca sa il citesti in alta limba, zau... |
pe bune?...ma intreb de unde sti?....o sa incerc in engleza atunci ....l-am citit vara trecuta...
Gackt imi place ca si cantaret, ca si actor nu ma pronunt, ca nu l-am vazut inca...
|
am vazut MoonChild acum cativa ani....juca impreuna cu Hyde de la L'Arc-en-Ciel....scenariul era scris de el parca....destul de interesant...din cate imi aduc aminte a jucat destul de bine
Eu voi face tot posibiulul sa merg, desi locuiesc la 400 km distanta, pt ca nu cred ca voi mai avea ocazia sa vad asa ceva... din cate stiu costa o avere sa ii invite cineva, iar trupa asta de kabuki chiar este topul topului, chiar si la nivel de Japonia. Prezenta lor la Sibiu e o minune care nu cred ca se va mai repeta curand... |
....spectacolul e in curand...luna asta...poate daca as fi aflat mai devreme.....oricum sunt foarte ocupata in perioada aia....dar daca mergi poate ne povestesti si noua....
|
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
ayumi23 Joined: 15 May 2008 Total posts: 1 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
ShinHisouka Joined: 08 Apr 2008 Total posts: 6 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
kbetsunii Joined: 13 May 2008 Total posts: 9 Gender: Unknown |
Posted: Thu May 15, 2008 5:23 pm Post subject: apropo de seriale istorice Post Rating: 0 |
|
|
merci pentru wellcoming.
apropo de seriale istorice...(' ')
musashi se intampla ca e foarte bine facut si are un lead fantastic, plus ca subiectul e ceva mai familiar... dar... daca mai este cineva interesat dar a preferat sa nu se incalte cu 45 de episoade ... uite o lista:
yoshitsune (asta ar trebui sa prinda ceva mai bine, are hideaki takizawa leading)
fuurin kazan (serialul foarte bine realizat; marginalia: acolo am fost obligata sa ma uit pentru prima oara cu atentie la personajul acela de cauciuc, that is, the jack-of-all-trades wannabe, aka gackt-sama)
shinsengumi (strongly recommend)
musashi (tre sa admit, desi nu e subiectul meu preferat (vezi yoshitsune si shinsengumi) e the best)
atsu-hime (ceva nou, pentru fani aoi miyazaki - nana komatsu in nana live action 1, si matsuda shouta - cica e new heartthrob, mie imi place mai mult ryuhei)
un one shot ooku - the movie (nakama yukie)
este adevarat. sunt luuungi...barbatii chiar daca sunt tineri foarte multi au tunsorile alea specifice care nu fal appeal la female caucasian eyes... mie imi plac pentru ca nu sunt chiar atat de schematice ca si majoritatea j-dramelor de care ma impiedic mai nou...
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|