http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
grahfcardOffline

Total posts: 43
PostPosted: Tue Apr 29, 2008 4:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Salutari tuturor!
Nu am mai dat pe aici de multa vreme, si asta pentru ca nu m-am mai uitat la un drama sau un film de pe vremea cand aparuse primul episod din Honey & Clover (pe care cred ca am sa-l iau la vara sa il vad pe tot dintr-un foc).
Pana atunci insa mai am treburi si probleme pana peste cap, asa ca am timp de cel mult un film, doua. In sensul asta, am venit sa va intreb daca ati mai vazut vreunul romantic lately.

Poate sa fie si drama si comedie, doar sa fie japonez si romantic/love story.

Acum am gasit un dvd Rainbow Song si sper sa am timp sa il vad zilele astea (Ueno Juri... Wub ).
Sper sa gasesc si Sad Vacation pe undeva, il astept de ceva vreme. Songshu zisha shijian se pare ca inca nu a aparut, si tare aveam chef sa vad ceva cu Yosuke Kubozuka Sad

Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
Total posts: 13
PostPosted: Wed Apr 30, 2008 8:18 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

la Hana Kimi am vzut numai varianta in taiwaneza dar am inteles ca cea in japoneza e cea originala si cea mai buna

mie la Goong nu mi-a placut nimic in afara de Prince Yul

Jae Hee joaca acum intr-o drama numita Three Dads One Mom
la primele 4 episoade au iesit deja subtitrarile si imi place f mult
uite niste gifs cu Jae Hee din drama

CREDIT: leehyunkyun.com
Back to top
View user's profile 
grahfcardOffline

PostPosted: Wed Apr 30, 2008 5:21 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Am vazut Rainbow Song. Filmul e tare reusit, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, dar m-a deprimat teribil de tare. Tipa iar moare, si stati linistiti, nu e spoiler, asa incepe filmul;si devine repede clar ca vom vedea o poveste de dragoste incredibil de tragica al carui scop imediat pare sa fie deprimarea publicului.
Ueno Juri are un rol tare reusit in asta, si chiar merita vazut.
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

Total posts: 174
PostPosted: Sun May 04, 2008 8:34 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

lee`s little alien wrote:
Hello romanian d-addicts!
Ce mai faceti?
N-am mai intrat de mult pe romanian d-addicts thread...
Citind ultimele posturi am observat ca nu s-a mai vorbit de mult de dorame japoneze Laugh

Asa ca le aduc eu in discutie Whistling

Ati vazut Ichi pondo no fukuin (One pound gospel) cu Kamenashi Kazuya?
S-a terminat sambata trecuta din pacate Crying Dar a fost super super super funny!
I totally recommend it daca nu l-ati vazut Smile Wub

Daca le considerati spoilere let me know si le bag in spoiler tag Smile

Well that`s all!

Peace xxxx

De, daca nu vorbim, nu inseamna ca nu ne uitam la seriale japoneze. Problema e ca forumul s-a cam golit in ultima vreme de comentarii care sa ne atraga atentia asupra celor cu adevarat bune . Eu tocmai vizionez un serial mai vechi al lui Kimura Takuya, Gift, si imi place ff mult. Iar Kimi wa Petto e pe lista mea de traduceri...
Si am auzit ca One pound gospel e super , e pe lista mea de asteptare, pt ca nu i-am gasit inca subtitrare in ebgleza.

Apropo, stie cineva de unde as putea descarca Yucan Club? Se pare ca si asta e f bun, dar nu dau de el...
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Sun May 04, 2008 8:39 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

grahfcard wrote:
Salutari tuturor!
Nu am mai dat pe aici de multa vreme, si asta pentru ca nu m-am mai uitat la un drama sau un film de pe vremea cand aparuse primul episod din Honey & Clover (pe care cred ca am sa-l iau la vara sa il vad pe tot dintr-un foc).
Pana atunci insa mai am treburi si probleme pana peste cap, asa ca am timp de cel mult un film, doua. In sensul asta, am venit sa va intreb daca ati mai vazut vreunul romantic lately.

Poate sa fie si drama si comedie, doar sa fie japonez si romantic/love story.

Tot e bine ca ai reusit sa intri, chiar si pentru cateva minute...Faci si tu o pauza, nu?
Nobuta wo Produce ai vazut? Nu e chiar ce vrei tu, dar e se pare ff reusit... Eu inca nu am ajuns sa il vad, dar urmeaza...
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Sun May 04, 2008 8:45 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

gabitza wrote:
la Hana Kimi am vzut numai varianta in taiwaneza dar am inteles ca cea in japoneza e cea originala si cea mai buna

Eu am vazut varianta taiwaneza intai, si poate de aceea nu am mai avut nervi sa vad varianta japoneza, desi cred ca personajul feminin e realmente mai bun la japonezi.Ella nu mi-a placut deloc, nu se potrivea cu Wu Zhun.

gabitza wrote:
mie la Goong nu mi-a placut nimic in afara de Prince Yul

Vezi, ce diferenta de gusturi? Pentru mine Goong e unul din cele mei fine si subtile seriale vazute vreodata... Mi-a placut enorm!

gabitza wrote:
Jae Hee joaca acum intr-o drama numita Three Dads One Mom
la primele 4 episoade au iesit deja subtitrarile si imi place f mult
uite niste gifs cu Jae Hee din drama

Pe asta vreau sa il vad si eu neaparat! Seamana cu filmul francez, sau cel american?
Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

Total posts: 701
PostPosted: Sun May 04, 2008 3:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

grahfcard wrote:
Am vazut Rainbow Song. Filmul e tare reusit, chiar nu ma asteptam sa fie atat de bun, dar m-a deprimat teribil de tare. Tipa iar moare, si stati linistiti, nu e spoiler, asa incepe filmul;si devine repede clar ca vom vedea o poveste de dragoste incredibil de tragica al carui scop imediat pare sa fie deprimarea publicului.
Ueno Juri are un rol tare reusit in asta, si chiar merita vazut.

Te-ai gandit sa te uiti la cea mai recenta drama a lui Ueno Juri? Last Friends. M-a fermecat de-a dreptul in rolul asta. Pot sustine sus si tare acum: SHE'S AMAZING!
Anterior am mai vazut-o doar in specialul de la Kindaichi din 2005 si in Nodame Cantabile bineinteles Wub Desi Nodame e grozava, Ruka (personajul ei din Last Friends) ma fascineaza pur si simplu.
Rainbow Song presupun ca nu se gaseste si cu subtitrare, nu? Asa zicea un dude pe aici, pe DA.

Si pentru ca cereai ceva recomandari de drame, ti-as putea sugera PRIDE. Sper ca nu l-ai vazut.

maman_12003: cauta Yukan Club aici in d-addicts si sigur il gasesti. Sunt doua fangroups care l-au tradus. Dar sa stii ca nu e deloc bun, nici interesant. E plictisitor. Asta e un avertisment. Dar poti sa descarci primul episod ca sa te convingi singura Laugh Banuiesc ca e cel mai prost rol al lui Akanishi Jin.

One Pound Gospel are subitrare in engleza. O gasesti aici.

Hana Kimi japanese version merita vazut. Are unele momente parca 'rupte' din manga.

Beating heart Akira
Credit: asianfanatics
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
ShinHisoukaOffline
Total posts: 6
PostPosted: Sun May 04, 2008 4:10 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Buna! Nu pot sa spun k sunt noua pe aici numai k nu am postat pe forum. E interesant de stiut k sunt si ceva romani pasionati de acst gen de seriale Big Smile Sa speram ca pe viitor vor fi si mai multi ;))
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Mon May 05, 2008 3:51 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

ShinHisouka, ma bucur ca ia rupt tacerea, e nevoie de forte proaspete pe aici...

Alecsa-csan, ma mir de faptul ca nu iti place Jin in acest rol, deoarece a fost votat pe internet drept cel mai bun actor pe anul cuprins intre aprilie 20007- apr 2008, in concursul anual al Nikkan Sport, pentru rolul din VC. Sa stii ca l-am cautat aici pe d-addicts, normal ca asta a fost primul meu gest, si nu am reusit sa dau de el... mai incerc...
Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Mon May 05, 2008 6:19 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Aici gasesti primul episod din Yukan Club (cel care e tradus de Love Song)
http://www.d-addicts.com/forum/torrents.php?&sort=&search=yukan%20club&start=50

Voturile acelea vin din partea fanilor, nu din partea unui juriu ales sau altceva. Iar Akanishi Jin are foarte multi fani in Japonia.

Beating heart Akira
Back to top
ShinHisoukaOffline
Total posts: 6
PostPosted: Mon May 05, 2008 8:14 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hmm, si eu tocmai am terminat de vazut Yukan Club. Nu sunt mare fana Akanishi Jin si recunosc, am vazut serialul din curiozitate. Mi-a placut rolul lui Akanishi. Tongue E adevarat k serialul nu e extraordinar dar mie mi s-a parut super nostim si relaxant. Unele scene sunt mai mult decat funny, mai ales mimica lui Akanishi e de nepretuit Smile)Am vazut si Gokusen, Anego, dar parca a jucat mult mai bine in Yukan Club. Merita vazut, asa k vizionare placuta! Tongue
Back to top
View user's profile 
grahfcardOffline

PostPosted: Tue May 06, 2008 5:55 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

marman12003, Nobuta wo produce nu prea m-a atras de cand a inceput, dar poate am sa il incerc in vara.

Alecsa-chan, mersi pentru sugestie. Citisem cu ceva vreme in urma articolul de la Pride, dar am trecut peste el cand am vazut Sports la genre - nu m-a prea atras subiectul de competitii si turnee in filme/seriale - dar daca spui ca este bun am sa il incerc.
Cat despre Last Friends, e o idee excelenta. Nu sunt la curent cu ultimele aparitii, si nu stiam de el. Am sa il incerc cat de curand.

Rainbow Song l-am gasit cu subs pe http://asiandvdclub.org/ - iti trebuie cont, si cred ca trebuie sa tii si un ratio. Nu am avut insa nici o problema in sensul asta, mi-am luat doar cateva dvd-uri de acolo pe care le-am tinut cu lunile pe hdd (am uitat de ele, nu le-am vazut, etc) si am facut ratio 5, chiar daca viteza de upload nu era intotdeauna stralucita.
DVD-urile de acolo sunt insa tare interesante, si au si chinezesti si koreene, din cate am vazut.
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Thu May 08, 2008 6:06 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Am o veste mare pentru cei ce iubesc Japonia si arta ei - la Festivalul International de Teatru de la Sibiu va fi prezenta si una din cele mai faimoase trupe de teatru din Japonia!! Cei din Sibiu au reusit aceasta performanta datorita unor sponsorizari substantiale, pentru ca aceasta trupa este ff scumpa!

Hidden:

Festivalul se tine intre 29 mai si 6 iunie, dar trupa japoneza va avea reprezentatii intre 29 mai si 1 iunie. Este vorba de cea mai renumita trupa de kabuki din Japonia, din cate stiu doar cateva orase se mai pot lauda ca i-au gazduit - New York-ul si Berlinul...
Biletele se vand deja de luni, dar la primul spectacol nu se vand, fiind rezervat pentru oficialitatile politice si culturale ale tari. Vedeti aici:
http://www.sibianulonline.ro/ultima-ora/sibiul-se-umple-din-nou-la-festivalul-de-teatru-2612143

Back to top
View user's profile 
Alecsa-chanOffline

PostPosted: Thu May 08, 2008 8:04 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

As fi vrut tare mult sa ajung la Sbiu de cand am auzit ca respectiva trupa va avea reprezentantii scenice acolo insa exact in perioada aceea sunt in sesiune Cussing Ar fi o experienta unica insa!

grahfcard: Sankiu pentru site.

Beating heart Akira
Back to top
maman_12003Offline

PostPosted: Sun May 11, 2008 2:35 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LORELEI_ROSE: ai gasit subtitrarea la The King and the Clown? Zi-mi unde sa ti-o trimit....
Si pentru iubitorii lui Jun Ki - o poza din ILJIMAE:

Hidden:

Si o adresa unde sunt cele mai noi poze ale lui Jun Ki -dar aveti grija, daca descarcati multe, riscati sa vi se interzica accesul, chiar daca sunteti inscrisi...
http://forums.popcornfor2.com/index.php?showtopic=5633&st=43680

Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40  Next
Jump to page:
Page 37 of 40
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum