http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Romanian D-Addicts

Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
maman_12003Offline

Total posts: 213
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 9:30 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Ai dreptate, Virgin Snow e dragut, dar nu genial, insa e un Must see pentru fanii LJK. Unde ai gasit traducerea in romana?
In ceea ce priveste The King And The Clown, e unul din marile mele iubiri, i-am facut si traducerea in romana si am pus-o pe forumurile de subtitrari de la noi. Dar acum am refacut subtitrarea, pt ca intre timp m-am mai rodat si eu in traduceri si varianta revazuta pot spune ca mi-a iesit bunicica...

Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

Total posts: 11
PostPosted: Thu Mar 06, 2008 9:51 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^Traducerea am gasit-o aici http://subtitrari.regielive.ro/hatsuyuki_no_koi_virgin_snow-8216.html

Ai putea sa-mi dai si mie linkul cu traducerea la "The King and the Clown"? Si mie imi place f mult, e cu adevarat o capodopera. Ma bate si pe mine gandul sa ma apuc de tradus filme dupa subtitrarile din engleza si franceza Big Smile dar nu stiu ce o sa iasa daca nu stiu koreana Sad

Back to top
View user's profile 
lee`s little alienOffline

Total posts: 785
PostPosted: Tue Mar 11, 2008 4:38 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Hello romanian d-addicts!
Ce mai faceti?
N-am mai intrat de mult pe romanian d-addicts thread...
Citind ultimele posturi am observat ca nu s-a mai vorbit de mult de dorame japoneze Laugh

Asa ca le aduc eu in discutie Whistling

Ati vazut Ichi pondo no fukuin (One pound gospel) cu Kamenashi Kazuya?
S-a terminat sambata trecuta din pacate Crying Dar a fost super super super funny!
I totally recommend it daca nu l-ati vazut Smile Wub

Daca le considerati spoilere let me know si le bag in spoiler tag Smile

Well that`s all!

Peace xxxx

Total posts: 9
PostPosted: Sun Apr 13, 2008 9:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

hiiiii!
e de mult ca nu intru pe d-addicts am avut probleme cu account-ul dar imi face placere oricum sa gasesc traduceri in rom. Laugh
trebuie sa spun ca mie mi-a placut virgin snow foarte mult,poate di cauza ca e un film light-hearted? nu sunt sigura
multumesc Lorelei pentru sub in romana,nu ma asteptam sa fie tradus... Blink
revenind la dorama-one pound gospel nu l-am inceput si nici nu ma gindeam sa-l incep din cauza lui Kamenashi-nu imi place ca actor ca si yamap din timpul la nobuta wo produce (au mereu acelasi mod de a interpreta rolurile) dar vazind imaginile am devinit curioasa Whistling cred ca cind voi avea un pic de timp liber ma apuc de capul acestei dorama Laugh
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Tue Apr 22, 2008 6:13 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LORELEI_ROSE wrote:
^Traducerea am gasit-o aici http://subtitrari.regielive.ro/hatsuyuki_no_koi_virgin_snow-8216.html

Ai putea sa-mi dai si mie linkul cu traducerea la "The King and the Clown"? Si mie imi place f mult, e cu adevarat o capodopera.]

Cauta subul la Kand C pe titrari.ro, acolo l-am pus, dar daca nu-l gasesti, da-mi adresa de mail si ti-o trimit. Stiai ca pe livejournal a fost pusa de un fan varianta mai lunga a filmului? e cam cu 15 minute mai lung, si fiindca scenele in plus sunt scene ce accentueaza relatiile umane dintre personaje, pare ceva mai lent decat varianta scurta...

Apropo, va place Kimura Takuya? eu il ador, e un mare actor. Tocmai am descarcat de aici de pe d-addicts, un serial mai vechi numit Gift, si imi place f mult. Cred ca ma apuc sa ii caut toate serialele vechi... Wub
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Tue Apr 22, 2008 9:54 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^ Nu l-am gasit Unsure O sa-ti trimit un private cu adresa mea. Se poate downloada de pe livejournal varianta mai lunga? Mi-ar placea sa o vad. Roll Eyes

Abia acum urmaresc Time Between Dog and Wolf si-mi place f mult. In ultima vreme am urmarit: Goong- la inceput mi se parea cam pueril dar apoi a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult, Soulmate- mi-a placut f mult desi primele 6 episoade sunt cam statice,My Name is Kim Sam Soon- f funny, The First Shop of Coffee Prince- Yoon Eun Hye-amuzanta ca intotdeauna si A Love to Kill- a devenit automat preferatul meu Wub , f diferit de restul dramelor koreene.

In materie de filme, am vazut acum o saptamana Maundy Thursday/Our Happy Time. Superb filmul Crying,o poveste de dragoste ce se naste in infernul inchisorii
Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
Total posts: 13
PostPosted: Thu Apr 24, 2008 7:52 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

LORELEI_ROSE wrote:
^ Nu l-am gasit Unsure O sa-ti trimit un private cu adresa mea. Se poate downloada de pe livejournal varianta mai lunga? Mi-ar placea sa o vad. Roll Eyes

Abia acum urmaresc Time Between Dog and Wolf si-mi place f mult. In ultima vreme am urmarit: Goong- la inceput mi se parea cam pueril dar apoi a inceput sa-mi placa din ce in ce mai mult, Soulmate- mi-a placut f mult desi primele 6 episoade sunt cam statice,My Name is Kim Sam Soon- f funny, The First Shop of Coffee Prince- Yoon Eun Hye-amuzanta ca intotdeauna si A Love to Kill- a devenit automat preferatul meu Wub , f diferit de restul dramelor koreene.

In materie de filme, am vazut acum o saptamana Maundy Thursday/Our Happy Time. Superb filmul Crying,o poveste de dragoste ce se naste in infernul inchisorii

iti recomand My Girl , Full House cu tipul din A Love To Kill (Rain) si Capital Scandal (actiunea se peterce prin anii '30 si din aceasta cauza nu am vrut sa ma uit la el dar e super)

tipul din Our Happy Time se numeste Kang Dong Won si e actorul meu preferat .numai ca in acest film nu-mi place parul lui
alt film de-a lui care mi-a placut a fost A Wolf Tempation (parca asa se numea...am plans putin la el)

spune-mi ce gen iti place si voi incerca sa-ti mai recomand cateva filme sau drame coreene pt ca mie deocamdata mi s-a pus pata pe ele

Goong - mie nu mi-a placut si nici nu l-am terminat
My Name Is Kim Sam Soon - a fost dragut
A Love To Kill - mi s-a parut f interesant si trebuie sa fii atent ca sa-l intelegi
The First Shop of Coffee Prince - la cat de multa publicitate a avut ma asteptam s afie mai bun.mi-a placut dar nu a fost cine stie ce

dar dintre toate dramelor lor My girl mi-a placut cel mai mult
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Thu Apr 24, 2008 8:39 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^ Ms mult pt recomandari, Full House a fost de fapt primul serial (drama) pe care l-am urmarit, pana atunci nu ma uitam decat la filme coreene. Apoi a urmat My Girl si restul.

Chiar nu auzisem de Capital Scandal, o sa-l caut.

Am vazut A Wolf Temptation si sincer nu m-a impresionat prea tare. Auzisem multe lucruri bune ds el, dar nu mi s-a parut genial. Poate nu l-am inteles eu Unsure In legatura cu Kang Dong Won (nu stiam ca asa il cheama) am vazut si Too Beautiful to Lie(o comedie romantica- chiar mi-a fost mila de personajul lui din filmul asta- lua numai bataie de la familie- dar cred ca l-ai vazut deja)

In materie de film, Imi plac mult comediile romantice si dramele Wub . Pana acum am urmarit aproape 50 de filme coreene, nu ma mai satur de ele asa ca nu mi-ar strica o recomandare din partea ta.

Pt Maman_12003 si pt toti fanii Lee Jun Ki- noul lui look:

PostPosted: Fri Apr 25, 2008 7:56 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

eu in ultima vreme am fost cam ocupata si nu am mai avut timp sa ma uit la drame sau la filme....abia astept sa termin cu treburile si sa-mi iau vacanta ffff meritata Smile

majoritatea fiomelor pe care le-am vazut eu vred ca le-ai vazut si u pt ca ,asa cum iti povesteam nu am mai avut timp sa ma uit la ele dar in schimb tot timpul ma interesez ce filme au mai aparut si pe alea bune mi le notez pe o lista

am vazut To Beautiful to Lie si in acel film nu l-am recunoscut pe Kang Dongwon dar ma gandeam ....wow ce urat e tipu asta ,joaca bine dar ce uart e. in A Wolf Temptation nu l-am recunoscut dar mi-a placut fff mult de el acolo,cred ca parul il schimba mult

ce filme iti recomand eu : Innocent Steps, 100 Days With Mr. Arrogant, My Little Bride, My Tutor Friend, A Moment To remember, A Millionaire's First Love ( Cu tipul din My Name Is Kim Sam Soon....il cheama Hyun Bin), Art of Seduction, Windstruck, Ditto, Dueslist, Fly Daddy Fly (cu Lee Jun Ki ), He Was Cool, I'm a Cyborg, But That's OK, Il Mare, Love, So Divine, M, She's On Duty (cu tipa din My name Is Kim Sam Soon...se numeste Kim Sun Ah), Taegukgi: The Brotherhood of War
cred ca ajunge deocamdata la filme Smile dar cum am mai spus cred ca pe majoritatea le-ai vazut

in ceea ce priveste dramele iti propun Capital Scandal ,daca nu iti place iti voi propune alta dar sunt sigura ca te va incanta
Back to top
View user's profile 
rapid881Offline

Total posts: 21
PostPosted: Sat Apr 26, 2008 11:21 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

buna.....stie careva unde pot sa gasesc subtitrari pt filmul "Girl x Girl", ca am gautat de'am innebunit si tot nu po sa dau de ele. Tot zic ca nu au aparut inca, dar a trecut deja mai mult de jumate de an de cand tot zic acelasi lucru.
multumesc anticipat
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

PostPosted: Sun Apr 27, 2008 5:25 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Lorelei_Rose: Cauta pe titrari.ro sub numele de Wang-ui namja, asta e numele coreean a filmului The King and the Clown. Si cand cauti si alte filme merita sa dai cautare si cu titlul asiatic al filmului respectiv, eu am gasit asa multe suburi ce ma interesau. Si multumesc pentru poze, mie imi place LJK si cu parul alb. Insa acum noul sau look e foarte diferit, anost as putea spune, reflecta dorinta ce a exprimat-o de atatea ori, ca ar dori sa fie mai putin atragator fizic, pt a i se aprecia mai mult talentul, si mai putin chipul.
Uite:
Hidden:

Aici e la Pepsi-eventul de la Hong Kong, ii sta bine si cu parul albastru... Roll Eyes , dar e dinainte de evenimentul monden in care poarta ochelari.
Hidden:

Rapid881: imi pare rau, dar nu cunosc filmul asta, e bun? ce tematica are?

Gabitza: Kang Dong Won imi place si mie, dar nu l-am vazut decat in Duelist, ma apuc serios s ii caut filmele pe net. Tu ai gasit traduceri in romana la filmele lui?

Apropo, ati urmarit careva serialul The Legend? E unul din cele mai frumoase seriale vazute de mine vreodata, Merita sa va faceti timp pentru el! Ii voi face neaparat traducerea in romana! Nu credeam vreodata ca voi gasi un serial care sa imi placa mai mult decat A love to Kill, dar l-am gasit . E The Legend.
Back to top
View user's profile 
gabitzaOffline
PostPosted: Mon Apr 28, 2008 8:11 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

eu ma uit de obicei la drame si la filmele coreene cu subtitrarea in engleza si nu ma deranjeza deloc

filmele in care a jucat Kang Dong Won sunt : Duelist, To Beautiful To Lie, A Wolf Tempation, Our Happy Time, Voice Of A Murde (in filmul asta a jucat rolul unui rapitor si nu a aparut deloc in film caci rapitorul doar vb la telefon cu parintii copilului furat dar i-a impresionat pe toti aici pt ca chiar daca nu a fost in carnea si oase prezenta sa a fost simtita), M (filmul asta nu l-am vazut inca, dar il am pe calculator ,cred ca e putin pshihologic (nu stiu daca e cuvantul potrivit) ,daca nu citesti mai intai scenariul sunt putine sanse sa se inteleaga filmul si mesajul sau)

wow ce fani multi are Lee Jun Ki.....noul look e pt noua sa drama Iljimae,cred ca se va difuza prin vara

eu subtitrarile in engleza pt filme mi le i-au de pe kloofy.net dar va trebuie cont
acolo sigur gasiti subtitrarea unui film asiatic daca a fost facuta
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Mon Apr 28, 2008 8:46 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

gabitza: Ms mult pt recomandari. Le-am vazut pe majoritatea, de restul am auzit (mai putin de M- o sa-l caut)

O sa incep sa urmaresc Captital Scandal dupa ce termin Hana Kimi(varianta Taiwaneza) si Witch Yoo Hee- mi le-au recomandat o prietena la fel de Asian addicted ca si mine.

maman_12003: Vad ca pe titrari.ro imi cere inregistrare, nu se poate altfel? Daca nu se poate, imi fac cont la ei, nu e o problema.

Pozele cu Lee Jun Ki sunt super, chiar nu le aveam in colectia mea.

Un pupic cu Gam Wu-seong (Jangsaeng, partenerul sau din The King and the Clown):

Abia astept sa apara Iljimae

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 10:51 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

am vazut si eu Hana Kimi si mi-a placut
Witch Yoo Hee a fost dragutz ,nu asa de bun cum a asteptam dar a fost ok
m-am uitat la el mai mult pt Jae Hee (actorul principal....uf, ce bine arata)
Back to top
View user's profile 
LORELEI_ROSEOffline

PostPosted: Tue Apr 29, 2008 2:03 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

^ Gabitza ai vazut varianta japoneza la Hana Kimi? Am inteles ca e mai buna decat asta taiwaneza. Eu acum urmaresc varianta taiwaneza, am ajuns la episodul 4, e dragutza insa nu geniala. Imi place mult de actorul din rolul principal, Wu Chun ( http://wiki.d-addicts.com/Wu_Chun ).

Sincer, si eu am scos Witch Yoo Hee pt Jae Hee si Kim Jeong Hoon ( Goong) Wub

Last edited by LORELEI_ROSE on Tue Apr 29, 2008 6:37 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Next
Jump to page:
Page 36 of 41
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum