Goto page Previous 1, 2, 3 ... 24, 25, 26, 27, 28 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Nymphea Joined: 28 Jan 2008 Total posts: 11 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
eilla Joined: 18 Dec 2007 Total posts: 87 Location: poland Age: 20 Gender: Female |
Posted: Tue Apr 01, 2008 6:39 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Tak w ogóle z jakiej części Polski jesteście? Ja z Wrocławia  _________________ currently watching: Code Blue, Koizora, Sekai no Chuushin, Papa to Musume no Nanokakan, Taiyo to Umi no Kyoshitsu, ROOKIES;
Kurosagi again 
|
|
| Back to top |
|
 |
.Silent. Joined: 02 Nov 2007 Total posts: 169 Location: Poland Age: 21 Gender: Female |
Posted: Wed Apr 02, 2008 6:20 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ja z Wieliczki
|
|
| Back to top |
|
 |
eilla Joined: 18 Dec 2007 Total posts: 87 Location: poland Age: 20 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
LesBijoux Joined: 14 Mar 2008 Total posts: 4 Location: Kraków => Poland Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
mootyl Joined: 25 Mar 2008 Total posts: 14 Gender: Unknown |
Posted: Sat Apr 12, 2008 11:24 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
ja teraz oglądam "Who are you?"
i myślę, że to idealna drama!!
Chyba będzie moją ulubioną... ^^
Czekam na suby do 11 odcinka...
Normalnie nie mogę wytrzymać...
Nie wiem tylko dlaczego nie jest taka popularna w Korei...
Przecież "On Air" jest gorsze-_-
|
|
| Back to top |
|
 |
Maura Joined: 02 Apr 2008 Total posts: 14 Location: Poland Age: 18 Gender: Female |
Posted: Tue Apr 15, 2008 4:01 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
'On Air" jest świetne ! ;> Wydaje mi się, że pierwsza dobra pozycja w tym roku.
A 'Who are you' jest ok, ale nie wyczekuję jakoś specjalnie każdego odcinka/napisów jak to było np w przypadku Hong Gil Donga .
|
|
| Back to top |
|
 |
Irluna Joined: 17 Apr 2008 Total posts: 5 Location: Poland Age: 21 Gender: Female |
Posted: Thu Apr 17, 2008 10:12 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Eliza wrote: | Powiem tak- dokidoki ma odżyć, ale zajmie to sporo czasu...
Chyba, że znalazł by sie ktoś, kto się zna na "robieniu" forów, php, skryptach i innych takich technicznych sprawach. Bo baza danych naszego doki doki jest (nie weim, czy zachowało się 100% danych, no ale napewno więcej niż mniej). |
Jej! Macie szczęście w nieszczęściu, bo przynajmniej macie bazę dany... ja musiałam stawiać forum BakaFansubs od nowa. Jak się dowiedziałam, że nic nie da sie odzyskać, to miałam ochotę to wszystko rzucić, no ale jakoś się pozbieraliśmy i jako tako działamy. A Wam, życzę powodzenia w odbudowie DokiDoki
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
carpe_noctem Joined: 24 Jun 2006 Total posts: 51 Location: Poland Gender: Unknown |
Posted: Sat Apr 19, 2008 7:38 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
mialam dluzsza przerwe w dramowaniu ;) ale własnie mi wrocilo, przychodze a tu nie ma doki-doki!??!! mam nadzieje ze jeszcze wroci Allia nie moze przekazac komus tymczasowo hasła czy cos, zeby zajal sie przywroceniem bazy danych? T___T
mootyl uwazam ze nalezaloby raczej dazyc najpierw do przywrocenia doki doki niz od razu tworzyc nowe forum ;)
|
|
| Back to top |
|
 |
mootyl Joined: 25 Mar 2008 Total posts: 14 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
carpe_noctem Joined: 24 Jun 2006 Total posts: 51 Location: Poland Gender: Unknown |
Posted: Sun Apr 20, 2008 12:20 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Rozumiem, ale z tego co zrozumialam to dd nie dziala od niedawna, dlatego poddałam w watpliwosc ten pospiech. Chodzi mi jedynie o to, ze na razie moze to doprowadzic tylko do rozdrobnienia, a jak sam/a napisales/as, "Musimy się łączyć..."
Ech ja tez myslalam ze sobie przyjde na forum i napisze to i owo, a tu lipa!~
| Quote: | | powinno się komuś oddać hasło i ten ktoś szybko i sprawnie by to załatwił... | tez jestem tego zdania :]
|
|
| Back to top |
|
 |
martulex Joined: 13 Dec 2005 Total posts: 54 Location: somewhere in Poland Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun Apr 20, 2008 5:27 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Irluna wrote: | | Eliza wrote: |
Powiem tak- dokidoki ma odżyć, ale zajmie to sporo czasu...
Chyba, że znalazł by sie ktoś, kto się zna na "robieniu" forów, php, skryptach i innych takich technicznych sprawach. Bo baza danych naszego doki doki jest (nie weim, czy zachowało się 100% danych, no ale napewno więcej niż mniej). |
Jej! Macie szczęście w nieszczęściu, bo przynajmniej macie bazę dany... ja musiałam stawiać forum BakaFansubs od nowa. Jak się dowiedziałam, że nic nie da sie odzyskać, to miałam ochotę to wszystko rzucić, no ale jakoś się pozbieraliśmy i jako tako działamy. A Wam, życzę powodzenia w odbudowie DokiDoki |
Szczęście w nieszczęściu, doskonale ujęte Szkoda tylko, że nie ma osóbki, która zajęłaby się technicznymi aspektami, wtedy to już w ogóle byłoby super. Czyli, że pozostaje jedynie czekać, aż Allia wszystko pozdaje i znajdzie chwilkę czasu, by poskładać to wszystko w całość.
A tak z zupełnie innej beczki, cieszę się, że udało Ci się "odbudować" forum BF Przez jakiś czas miałam problemy dostać się na stronę i przyznam, że również nie wiedziałam co się dzieje, pomyślałam o jakiejś pladze, wpierw DD, potem BF. Jakaś czarna seria.
| Nymphea wrote: | Zapraszam na nowe, tworzące się dopiero forum o wszystkim co japońskie. Forum ruszyło wczoraj więc liczba tematów na razie ograniczona, ale rośnie z każdą minutą Smile
http://www.spiritofjapan.fora.pl
Pomóżcie nam postawić to forum na nogi ! |
Naprawdę musicie tęsknić za DD i jej społecznością, bo to już drugie forum, które zostało założone Tak po prawdzie, od jakiegoś czasu nie zaglądałam na naszą stronkę, ale ostatnio strasznie doskwiera mi jego brak. Mam nadzieję, że w maju, bądź czerwcu coś ruszy^^
| Eli wrote: | | Ja na nowym tym nowym forum (http://www.asiandrama.fora.pl/) pisać chyba nie bedę. Bo tam ani topików nie ma, ani galerii... za dużo czasu i energii poświeciłam dokidoki, za dużo napisałam tam watków, opisów itd, by to pisać jeszcze raz. No i dokidoki miało klimat, którego nowe forum mieć nie będzie. Ale zachęcam innych, by pisali tam, nim dd nie odżyje. A może znajdzie sie miejsce i na 2 takie fora? |
Nie ma to, Eli, jak zrobić reklamę A tak serio, to dołączam do Elizy, jakoś nie mam specjalnej ochoty znów tworzyć tego wszystkiego od nowa na innym forum. Tak jak pisała Irluna, o ile ona zdyscyplinowała się i ambitnie wszystko zaczęła od początku tak jakoś w obecnej sytuacji łudzę się, że większość, jak nie wszystko da się odzyskać i nasze forum wróci.
| mootyl wrote: | | powinno się komuś oddać hasło i ten ktoś szybko i sprawnie by to załatwił... |
Z jeden strony, świetny pomysł, a z drugiej budzi pewne wątpliwości z kilku przyczyn. Po pierwsze, to Allia zakładała forum i ona sprawuje pieczę nad całością, my jej jedynie pomagamy (czas przeszły), że już nie wspomnę, jak do tego pomysłu mogłaby być nastawiona. Sekundo, nad osóbką, która miałaby to wszystko poprzenosić i utworzyć od nowa wisiałaby spora odpowiedzialność, ponieważ baza jest bardzo rozległa, wystarczy jedna pomyłka i problem gotowy. Chociaż z drugiej strony można wysłać mail Monice i zapytać co o tym sądzi, tylko nasuwa się pytanie, kto chciałby się podjąć dłubaniny z tworzeniem "nowego" DD? Z kolei, z subiektywnego punktu widzenia uważam, że jak tyle czekaliśmy to powinniśmy się wstrzymać do początku czerwca, wiem to sporo czasu, a wszyscy już chcieliby, żeby forum wróciło, ale czasem nie wszystko jest do przeskoczenia. Allia ma egzamin w maju, więc zapewne później powinna znaleźć chwilkę, żeby włączyć się w akcję przywrócenia DD :]
Na tym etapie pozostaje nam jedynie cierpliwie czekać
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Apr 21, 2008 6:21 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| martulex wrote: |
Naprawdę musicie tęsknić za DD i jej społecznością, bo to już drugie forum, które zostało założone |
Oczywiście, że tęsknimy za DD
Ja nie chę absolutnie robić konkurencji bo u nas dział dramkowo-filmowy jest malutki i forum Spirit of Japan ma co innego na celu. Są tu info o Japonii w ogóle, więc zarówno historia, jak i życie codzienne (przynajmniej się tworzy ) Nie zajmujemy się całą Azją, więc Doki jest baaardzo potrzebne do promocji tego co najlepsze w Korei, Tajwanie, Chinach itp..
No i dzięki Ci Irlunka za HK&Baka
|
|
| Back to top |
|
 |
Eliza Joined: 30 Dec 2005 Total posts: 151 Location: Poland, Gdansk<=>Krakow Age: 24 Gender: Female |
Posted: Mon Apr 21, 2008 2:05 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Jak pisałam wyżej- bardzo możliwe, że Allia udostępniłaby archiwa forum.
Wszyscy piszą, że trzeb komuś udostępnić dane, ale nie piszą komu... Jak by się znalazł konkretny kandydat/kandydatka z odpowiednią wiedzą na temat php i stawiania forów, to mogłabym do Alli napisać.
Słowo "komuś" niestety nie pomaga sprawie.
A ja to już umieram bez dd. Ja chce pisać posty... miliony postów >_< aaaaaaaaaaaaaaaaaaa tyle dramek widziałam i nie napisałam o nich, nie miałam sobie z kim pokomentować i powymieniać wrażeń, to zabija spora część przyjemności.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|