Goto page Previous 1, 2, 3 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 184 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
lee`s little alien Joined: 09 Jan 2007 Total posts: 781 Location: on the BLUE planet :P Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
alcazara Joined: 30 Aug 2007 Total posts: 9 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 184 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Tue Apr 22, 2008 6:13 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Cauta subul la Kand C pe titrari.ro, acolo l-am pus, dar daca nu-l gasesti, da-mi adresa de mail si ti-o trimit. Stiai ca pe livejournal a fost pusa de un fan varianta mai lunga a filmului? e cam cu 15 minute mai lung, si fiindca scenele in plus sunt scene ce accentueaza relatiile umane dintre personaje, pare ceva mai lent decat varianta scurta...
Apropo, va place Kimura Takuya? eu il ador, e un mare actor. Tocmai am descarcat de aici de pe d-addicts, un serial mai vechi numit Gift, si imi place f mult. Cred ca ma apuc sa ii caut toate serialele vechi...
|
|
| Back to top |
|
 |
LORELEI_ROSE Joined: 26 Feb 2008 Total posts: 11 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
gabitza Joined: 10 Nov 2006 Total posts: 13 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Apr 25, 2008 7:56 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
eu in ultima vreme am fost cam ocupata si nu am mai avut timp sa ma uit la drame sau la filme....abia astept sa termin cu treburile si sa-mi iau vacanta ffff meritata
majoritatea fiomelor pe care le-am vazut eu vred ca le-ai vazut si u pt ca ,asa cum iti povesteam nu am mai avut timp sa ma uit la ele dar in schimb tot timpul ma interesez ce filme au mai aparut si pe alea bune mi le notez pe o lista
am vazut To Beautiful to Lie si in acel film nu l-am recunoscut pe Kang Dongwon dar ma gandeam ....wow ce urat e tipu asta ,joaca bine dar ce uart e. in A Wolf Temptation nu l-am recunoscut dar mi-a placut fff mult de el acolo,cred ca parul il schimba mult
ce filme iti recomand eu : Innocent Steps, 100 Days With Mr. Arrogant, My Little Bride, My Tutor Friend, A Moment To remember, A Millionaire's First Love ( Cu tipul din My Name Is Kim Sam Soon....il cheama Hyun Bin), Art of Seduction, Windstruck, Ditto, Dueslist, Fly Daddy Fly (cu Lee Jun Ki ), He Was Cool, I'm a Cyborg, But That's OK, Il Mare, Love, So Divine, M, She's On Duty (cu tipa din My name Is Kim Sam Soon...se numeste Kim Sun Ah), Taegukgi: The Brotherhood of War
cred ca ajunge deocamdata la filme dar cum am mai spus cred ca pe majoritatea le-ai vazut
in ceea ce priveste dramele iti propun Capital Scandal ,daca nu iti place iti voi propune alta dar sunt sigura ca te va incanta
|
|
| Back to top |
|
 |
rapid881 Joined: 13 Jun 2007 Total posts: 21 Location: romania Age: 20 Gender: Male |
Posted: Sat Apr 26, 2008 11:21 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
buna.....stie careva unde pot sa gasesc subtitrari pt filmul "Girl x Girl", ca am gautat de'am innebunit si tot nu po sa dau de ele. Tot zic ca nu au aparut inca, dar a trecut deja mai mult de jumate de an de cand tot zic acelasi lucru.
multumesc anticipat
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Apr 27, 2008 5:25 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Lorelei_Rose: Cauta pe titrari.ro sub numele de Wang-ui namja, asta e numele coreean a filmului The King and the Clown. Si cand cauti si alte filme merita sa dai cautare si cu titlul asiatic al filmului respectiv, eu am gasit asa multe suburi ce ma interesau. Si multumesc pentru poze, mie imi place LJK si cu parul alb. Insa acum noul sau look e foarte diferit, anost as putea spune, reflecta dorinta ce a exprimat-o de atatea ori, ca ar dori sa fie mai putin atragator fizic, pt a i se aprecia mai mult talentul, si mai putin chipul.
Uite:
Aici e la Pepsi-eventul de la Hong Kong, ii sta bine si cu parul albastru... , dar e dinainte de evenimentul monden in care poarta ochelari.
Rapid881: imi pare rau, dar nu cunosc filmul asta, e bun? ce tematica are?
Gabitza: Kang Dong Won imi place si mie, dar nu l-am vazut decat in Duelist, ma apuc serios s ii caut filmele pe net. Tu ai gasit traduceri in romana la filmele lui?
Apropo, ati urmarit careva serialul The Legend? E unul din cele mai frumoase seriale vazute de mine vreodata, Merita sa va faceti timp pentru el! Ii voi face neaparat traducerea in romana! Nu credeam vreodata ca voi gasi un serial care sa imi placa mai mult decat A love to Kill, dar l-am gasit . E The Legend.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Apr 28, 2008 8:11 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
eu ma uit de obicei la drame si la filmele coreene cu subtitrarea in engleza si nu ma deranjeza deloc
filmele in care a jucat Kang Dong Won sunt : Duelist, To Beautiful To Lie, A Wolf Tempation, Our Happy Time, Voice Of A Murde (in filmul asta a jucat rolul unui rapitor si nu a aparut deloc in film caci rapitorul doar vb la telefon cu parintii copilului furat dar i-a impresionat pe toti aici pt ca chiar daca nu a fost in carnea si oase prezenta sa a fost simtita), M (filmul asta nu l-am vazut inca, dar il am pe calculator ,cred ca e putin pshihologic (nu stiu daca e cuvantul potrivit) ,daca nu citesti mai intai scenariul sunt putine sanse sa se inteleaga filmul si mesajul sau)
wow ce fani multi are Lee Jun Ki.....noul look e pt noua sa drama Iljimae,cred ca se va difuza prin vara
eu subtitrarile in engleza pt filme mi le i-au de pe kloofy.net dar va trebuie cont
acolo sigur gasiti subtitrarea unui film asiatic daca a fost facuta
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Apr 29, 2008 10:51 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
am vazut si eu Hana Kimi si mi-a placut
Witch Yoo Hee a fost dragutz ,nu asa de bun cum a asteptam dar a fost ok
m-am uitat la el mai mult pt Jae Hee (actorul principal....uf, ce bine arata)
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|