Goto page Previous 1, 2, 3 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Nymphea Joined: 28 Jan 2008 Total posts: 11 Gender: Unknown |
Posted: Sun Feb 24, 2008 9:19 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Witam wszystkich, stronkę znam od kilku ładnych lat, ale jakoś (chyba z lenistwa) nie zaglądałam nigdy na forum. Ostatnio odkryłam, że nie tylko od oglądania dramek można się uzależnić - od pisania o nich również. Popieram Elizę w promowaniu naszego rodzimego forum. Jest absolutnie świetne.
Pozdrowienia dla wszystkich!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Eliza Joined: 30 Dec 2005 Total posts: 151 Location: Poland, Gdansk<=>Krakow Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sat Mar 01, 2008 7:34 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| no wiadomo^^ dokidoki jest niezwykle sympatycznym forum o niezwykle ciasteczkowej tematyce. Jak w ogóle można tam nie pisać ^_~
|
|
| Back to top |
|
 |
Pirx Joined: 19 Dec 2007 Total posts: 1 Gender: Unknown |
Posted: Tue Mar 04, 2008 1:28 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Przepraszam za głupie pytanie, ale co sie stało z dokidoki?
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Mar 07, 2008 6:53 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| No właśnie chciałam o to samo spytać. Od prawie tygodnia nie mogę wejść na tą stronkę. Co się dzieje?
|
|
| Back to top |
|
 |
Eliza Joined: 30 Dec 2005 Total posts: 151 Location: Poland, Gdansk<=>Krakow Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sat Mar 08, 2008 11:33 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
a problem jest w tym, e my też nie wiemy, co jest dokidoki. Mam nadzieje, że Alia znajdzie w ten weekend trochę czasu by sprawdzić. W każdym razie nie jest to z winy naszej- nikt nic przy forum nie majstrował i nie zmieniał, z tego co mi wiadomo, i na razie głównym podejrzanym jest serwer.
Z drugiej strony portal ( http://asiandrama.cp.win.pl/serwis/ ), który w sumie umarł śmiercią naturalną i się na nim nic nie dzieje, działa...
Ale muszę powiedzieć, że aż mi sie odechciało oglądać, jeśli nie mogę nic skomentować. Albo czytam coś i od razu myślę, a napisze na dokidoki newsa i się podzielę, a tu nic z tego. Prze ten tydzień to bym pewnie 30 postów skrobnęła, tak często się łapię na klikaniu na forum, by już, już coś napisać, a tam nic...
T_T
Żałoba
|
|
| Back to top |
|
 |
irta Joined: 08 Mar 2008 Total posts: 1 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Mar 09, 2008 9:23 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Witamy oczywiście:)
Eliza - zgadzam się absolutnie. Jakoś tak to pisanie na forum wchodzi w krew, a tu nic. Łapię sie na tym, że wchodzę na stronkę parę razy dziennie zapominając o awarii. Kanał.
Oby jak najszybciej dało się to naprawić.
Pozdrówki 4 all.
|
|
| Back to top |
|
 |
LesBijoux Joined: 14 Mar 2008 Total posts: 4 Location: Kraków => Poland Age: 23 Gender: Female |
Posted: Sat Mar 15, 2008 8:33 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Witam wszystkich dramowych(i nie tylko) fanatyków z całej PL.
Jestem ZuE z Grodu Kraka.Cieszę się,że wreszcie pokopałam trochę w d-addicts i znalazłam nasze rodzime forum.
Pozdrawiam!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Mar 17, 2008 5:11 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
W sprawie dokidoki (wieści od Alli):
| Quote: | bazy danych są na serwerze, można je ściągnąć jako kopie zapasowe i potem spróbować wgrać na nowo postawione forum, z tymże ja nie mam teraz na to kompletnie czasu, na początku maja mam egzamin radcowski i teraz mam ciągłe egzaminy i zaliczenia, nie mówiąc już o tym że muszę się do egzaminu przygotowywać...
zatem pewnie powstanie ponownie i mam nadzieję bez uszczerbku dla treści, ale nie umiem powiedzieć kiedy dokładnie |
więc przyjdzie nam nieco poczekać na dokidoki, no ale chyba jeszcze nie zmarło...
ble, te techniczne problemy T_T
|
|
| Back to top |
|
 |
mootyl Joined: 25 Mar 2008 Total posts: 14 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
eilla Joined: 18 Dec 2007 Total posts: 87 Location: poland Age: 20 Gender: Female |
Posted: Tue Mar 25, 2008 4:10 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hej, ja też jestem z Polski! Magda z Wrocławia, miło mi . W sumie dramy zaczęłam oglądać niedawno, pare miesięcy temu, ale na razie bardzo się wciągam, głównie w koreańskie dramy. ! Próbowałam sięzarejstrować na oki - doki, ale nie dostawałam maila z potwierdzeniem :/.
Pozdrawiam  _________________ currently watching: Koizora,Taiyo to Umi no Kyoshitsu, GTO, The Vineyard Man; Summer snow
|
|
| Back to top |
|
 |
.Silent. Joined: 02 Nov 2007 Total posts: 170 Location: Poland Age: 21 Gender: Female |
Posted: Tue Mar 25, 2008 4:28 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Siemanko. Też próbowałam zarejestrować sie jakiś cas temu na doki doki ale nie dostałam maila z potwierdzeniem. To było jeszcze przed Bożym Narodzeniem... no to zwątpiłam do tej pory i siedzę tylko tu...
|
|
| Back to top |
|
 |
mootyl Joined: 25 Mar 2008 Total posts: 14 Gender: Unknown |
Posted: Tue Mar 25, 2008 6:11 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Jeszcze raz ja;)
Widzę, że wszyscy tęsknicie za DOKI-DOKI... tak jak ja;(
W dramach siedzę już od ponad roku i od czerwca na DOKI-DOKI...
ostatnio się wyłączyło i nie wiedziałem o co chodzi...
więc wpadłem tutaj...
przeczytałem kilka postów... i?
Wpadłem na pomysł
na nowe forum DOKI-DOKI
jeżeli się postaramy wróci do dawnej świetności:
http://www.asiandrama.fora.pl/
A jeżeli wróci pierwsze DOKI-DOKI
to będę normalnie w siódmym niebie...
Ale póki co...
Na pocieszenie... nowe DOKI-DOKI...
Musimy się Łączyć:
http://www.asiandrama.fora.pl/
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Mar 30, 2008 1:51 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Powiem tak- dokidoki ma odżyć, ale zajmie to sporo czasu...
Chyba, że znalazł by sie ktoś, kto się zna na "robieniu" forów, php, skryptach i innych takich technicznych sprawach. Bo baza danych naszego doki doki jest (nie weim, czy zachowało się 100% danych, no ale napewno więcej niż mniej).
Wprawdzie nie gadałam o tym z Allią, ale możliwe, ze nie będzie mieć nic przeciwko, by ktoś "napisał forum" od nowa, a potem przeniósł wszystkie dane... Bo nie oszukujmy sie, ale to sporo roboty, zwłaszcza dla osoby i tak już zapracowanej.
Serwer na którym stało doki-doki nadal jest do dyspozycji.
Ja na nowym tym nowym forum (http://www.asiandrama.fora.pl/) pisać chyba nie bedę. Bo tam ani topików nie ma, ani galerii... za dużo czasu i energii poświeciłam dokidoki, za dużo napisałam tam watków, opisów itd, by to pisać jeszcze raz. No i dokidoki miało klimat, którego nowe forum mieć nie będzie. Ale zachęcam innych, by pisali tam, nim dd nie odżyje. A może znajdzie sie miejsce i na 2 takie fora?
|
|
| Back to top |
|
 |
Aiko_ Joined: 30 Mar 2008 Total posts: 37 Location: Poland Age: 20 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|