Posted: Thu Oct 29, 2009 7:26 pm Post subject: Post Rating: 0
Andyciccc - Köszönöm az infót! Akkor mostmár nyugodtan továbbíthatom annak, akit eredetileg érdekelt.
esztokam - Az rmvb-t te mivel nézed meg? Ugyanis időközben találtam megaupload-os linket a Momo Love-hoz.. elvileg mindkettő angol feliratos.. (páran beszélnek is róla, hogy már látták így..) Könnyen le is jött.. viszont nem tudom lejátszani, mert azt írja ki a KMPlayer meg a BsPlayer is, hogy hibás a fájl/ nincs megfelelő kodek..
Az a kínai oldal nekem elsőre kicsit meredeknek tűnik... főleg, hogy a múltkori Windows újratétel után sikeresen elkavartam valahová a nyelvi csomagot.. úgyhogy jelenleg azt sem tudom elérni, hogy legalább a karakterek megjelenjenek a monitoron.. mert érteni úgyse értem őket..
_________________ Currently Watching: You Are Beautiful, Momo Love, Hi My Sweetheart and A palota ékköve az m2-n Active Projects: What Is Up Fox? (Hun Subs), Who Are You? (Hun Subs), The Vineyard Man (Hun Subs) and Hi My Sweetheart! (Hun Subs)
Posted: Thu Oct 29, 2009 7:36 pm Post subject: Post Rating: 0
Kavlia wrote:
Andyciccc - Köszönöm az infót! Akkor mostmár nyugodtan továbbíthatom annak, akit eredetileg érdekelt.
esztokam - Az rmvb-t te mivel nézed meg? Ugyanis időközben találtam megaupload-os linket a Momo Love-hoz.. elvileg mindkettő angol feliratos.. (páran beszélnek is róla, hogy már látták így..) Könnyen le is jött.. viszont nem tudom lejátszani, mert azt írja ki a KMPlayer meg a BsPlayer is, hogy hibás a fájl/ nincs megfelelő kodek..
Az a kínai oldal nekem elsőre kicsit meredeknek tűnik... főleg, hogy a múltkori Windows újratétel után sikeresen elkavartam valahová a nyelvi csomagot.. úgyhogy jelenleg azt sem tudom elérni, hogy legalább a karakterek megjelenjenek a monitoron.. mert érteni úgyse értem őket..
tényleg meredek, főleg program nélkül...
nekem Media Player Classic-kal és GOM playerrel is csont nélkül megy az rmvb. bár lehet, az is elég lenne, ha rmvb kompatibilis kodeket telepítenél a gépedre... arra már nem emlékszem, h én milyet telepítettem, mert anno feltettem vagy 3at, hogy minden működjön... (Klite volt az egyik azt hiszem, CCCP codec pack a másik, és lehet, hogy külön legugliztam az rmvb codec-et, arra már nem is emlékszem)
köszi az oldalt, nekem is uaz a változat van meg, mint amit oda feltettek. szal a továbbiakban lehet, hogy én is hanyagolni fogom a torrentezést, ha oda mindegyik rész felkerül...
Posted: Thu Oct 29, 2009 11:39 pm Post subject: Post Rating: 0
Kavlia wrote:
esztokam - Az rmvb-t te mivel nézed meg?... mert azt írja ki a KMPlayer meg a BsPlayer is, hogy hibás a fájl/ nincs megfelelő kodek..
Ammi azt illeti a Real Player a gyári lejátszója a RealMedia Variable Bitrate formátumnak. (Bővebben lásd: Wikipedia)
Alternatíva lehet a CCCP (Combined Community Codec Pack) ami egy codecpack, az ffDShow-n alapul, és nagyon lepontozza a BSPlayert (Lásd: Media Players)
Posted: Fri Oct 30, 2009 8:17 am Post subject: Post Rating: 0
UsagiYojimbo wrote:
Ammi azt illeti a Real Player a gyári lejátszója a RealMedia Variable Bitrate formátumnak. (Bővebben lásd: Wikipedia)
Alternatíva lehet a CCCP (Combined Community Codec Pack) ami egy codecpack, az ffDShow-n alapul, és nagyon lepontozza a BSPlayert (Lásd: Media Players)
Nálam asszem K-Lite Codec Pack lett feltelepítve és KM Player simán viszi általában* az rmvb-t..
*Mi van akkor, ha lassított felvételben játssza? (Konkrétan mondjuk ez elég sok 1280x720-as klippel előfordul nálam, főleg ha rmvb vagy mkv de a legtöbb HQ .avi-t viszi a gépem).. Ezen segíthet ha lecserélem K-Lite-ot CCCP-re vagy csak egy új gép lenne a megoldás? >__<
Posted: Fri Oct 30, 2009 8:22 am Post subject: Post Rating: 0
zsuness wrote:
Nálam asszem K-Lite Codec Pack lett feltelepítve és KM Player simán viszi általában* az rmvb-t..
*Mi van akkor, ha lassított felvételben játssza? (Konkrétan mondjuk ez elég sok 1280x720-as klippel előfordul nálam, főleg ha rmvb vagy mkv de a legtöbb HQ .avi-t viszi a gépem).. Ezen segíthet ha lecserélem K-Lite-ot CCCP-re vagy csak egy új gép lenne a megoldás? >__<
próbáld ki az Mplayert. http://mpf.dzm.hu/getfile.php?file=mplayer_setup_0-19-1_full.exe inne le tudod szedni. ezzel barátnőmnél is le tudtuk játszani a HD x264 fájlokat, pedig neki már vagy 5 éves a gépe. és eddig ez mindenkinél megoldotta a problémát ehhez még codec pack sem kell, mert bele van építve. az rmvb-ket is lejátsza, ha emlékeim nem csalnak. jelenleg nincs a gépemen, de régen néztem vele, és simán vitte őket.
_________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi,Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
Posted: Fri Oct 30, 2009 9:06 am Post subject: Post Rating: 0
Andyciccc: Sajnos nálam nem oldotta meg a problémát. Azt viszi, amit KM Player is, de amit KM Player szaggat, azt ez is lassított felvételben játssza le. Azért köszönöm, majd még próbálgatom, hátha valami beállítás probléma. *reménykedik*
Posted: Fri Oct 30, 2009 9:08 am Post subject: Post Rating: 0
zsuness wrote:
Andyciccc: Sajnos nálam nem oldotta meg a problémát. Azt viszi, amit KM Player is, de amit KM Player szaggat, azt ez is szaggat. Azért köszönöm, majd még próbálgatom, hátha valami beállítás probléma. *reménykedik*
hát ez felettébb érdekes akkor nincs több ötletem
_________________ ~Complete Projects~:Vampir Host
~Active Projects~:Zettai Kareshi,Binbo Danshi, IRIS, You`re Beautiful
~Future Projects~:Stage of Youth; Loving You a Thousand Times
~Haniko`s FanSub~
Posted: Fri Oct 30, 2009 10:34 am Post subject: Post Rating: 0
yo! kicsit késve, de itt van a film amit ígértem^^
mivel 1,5 giga ezért kénytelen voltam darabolni, hogy egyáltalán fel tudjam tölteni vhova...
KATT IDE
ha letöltöttétek, akkor legegyszerűbben a total commanderben tudjátok egyesíteni a fájlokat, fájl/fájlegyesítés és kész is^^
Posted: Fri Oct 30, 2009 6:29 pm Post subject: Post Rating: 0
Bulykin wrote:
mivel 1,5 giga ezért kénytelen voltam darabolni, hogy egyáltalán fel tudjam tölteni vhova...
KATT IDE
ha letöltöttétek, akkor legegyszerűbben a total commanderben tudjátok egyesíteni a fájlokat, fájl/fájlegyesítés és kész is^^
Posted: Fri Oct 30, 2009 7:19 pm Post subject: Post Rating: 0
Bulykin wrote:
KATT IDE
Pffff, ez évekig eltart....Szinte nevetséges, hogy 80Mbit helyett csak 400kbit-tel jön...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum