Goto page 1, 2, 3 ... 75, 76, 77 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
SolPrime Joined: 09 May 2007 Total posts: 13 Location: Hungary Age: 29 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Bantu Joined: 04 Dec 2007 Total posts: 24 Location: Hungary - Budapest Age: 37 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
SolPrime Joined: 09 May 2007 Total posts: 13 Location: Hungary Age: 29 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
tgt_ir0n Joined: 03 Jan 2008 Total posts: 83 Location: Hungary, Balatonfüred Age: 25 Gender: Male |
Posted: Mon Jun 30, 2008 2:09 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Mintha azt olvastam volna, hogy harminc nap után törlik a régi fórumokat is... Szerintem egyszerűen túl sok tárhelyet foglalt az oldal, ideje volt egy kis visszametszésnek...
|
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 291 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Thu Jul 03, 2008 4:41 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Sol., nem tudnád ide lementeni a másik oldal első hozzászólásában adott adatokat- linkeket?
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 568 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
Posted: Thu Jul 03, 2008 8:57 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Szerintem örüljünk annak, hogy csak lezárták, és nem törölték az előző topicot.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Jul 03, 2008 9:53 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Végülis igaz... bár törölni nem lett volna okuk. Semmi szabálytalan nem volt a topicban.. asszem, csak simán hosszúra nyúlt, ami meg nem bűn, csak nehezebben áttekinthető. Gondolom ezért is bíztattak hogy nyissunk újat.
(Közben a linkek átdolgozása még folyamatban van... de hamarosan végzek vele.)
* Végeztem is. Nem formázgattam olyan szépre mint Borsó, de működik. Otthonról majd berakom az FTP-k adatait is. _________________ - Dreams die in Pain -
- "Fear is temporary, but Regret is permanent" -
- "Si vis pacem, para bellum" -
|
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 188 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
tgt_ir0n Joined: 03 Jan 2008 Total posts: 83 Location: Hungary, Balatonfüred Age: 25 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 291 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Fri Jul 04, 2008 7:37 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Még nem volt időm megpróbálni azt a veoh decodort kiokumlálni, most egy nagy gondom van, és (már megint) nagyon szükségem volna a szakértelmetekre, hogy megoldjam.
Nos arrol volna szó, hogy az imádott MUSASHI-m utolsó 9 része csak DVD-n van jó minőségben meg nekem. Minden DVD-n a sori 2 vagy 3 része van. Szeretném átkonvertálni normális (avi, mpg, mp4, étc) formátumba úgy, hogy megkapjam az eredeti 2, illetve 3 külön rész formájában, de a minőség azért elfogadható legyen. Lehetséges ez? egy magamfajta hozzánemértő személy meg tudná ezt tenni? hogyan? mert ha sikerülne, szeretném felseedelni ide a d-addictsre,mert ami ide felvan téve irtó rossz minőség( az utolsó 9 részről beszélek).A hjsplittel vágni -ragasztani tudnám a részeket, a gond hogy megkapjam a dvd-formátum helyett az avi-mpg formátumot.
Kérlek, segitsetek, ha tudtok!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
robnor Joined: 03 Feb 2007 Total posts: 114 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 568 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
Posted: Sat Jul 05, 2008 7:41 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
maman_12003: Én általában Total Video Converter-t használok. Csak pár gombot kell megnyomni és kész.
Vagy ez, vagy a bonyolultabb (legalábbis nekem az, mindig kell hozzá egy tutorial), de sokszor jobb minőséget eredményező DVD Shrink + AutoGK kombináció. Ehhez van egy hülyéknek szóló tutorial angolul (azaz nekem tökre bevált), csak az a baj, hogy Live Journal-on van, és nehéz bekerülni abba a közösségbe. De le tudom menteni és passzolhatom priviben, ha érdekel.
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Jul 05, 2008 8:33 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Maman: nekem elvileg megvan aviban vagy mpg-ben (már nem emlékszem) az egész, így fel tudom tenni az utolsó 9-et. 41-49. részek kellenének? Nekiállok, előkerítem és felteszem, ha kell.
*Ja igen, vannak errefelé bizonyos problémák a nettel a múltkori vihar óta... ha épp nem megy a szerver, nem kell megijedni, amint visszatér a netkapcsolat, újra elérhető lesz. Sajna tegnap is többszöri, előfordult hogy több órás kiesés volt. Bocsi emiatt, de rajtam kívül álló okok miatt esik meg. _________________ - Dreams die in Pain -
- "Fear is temporary, but Regret is permanent" -
- "Si vis pacem, para bellum" -
|
|
| Back to top |
|
 |
atire Joined: 27 Jul 2007 Total posts: 60 Location: Hungary, Miskolc Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|