| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
martulex Joined: 13 Dec 2005 Total posts: 54 Location: somewhere in Poland Age: 25 Gender: Female |
Posted: Mon Apr 28, 2008 6:17 pm Post subject: Ryokiteki na Kanojo [Polish Subs] (Ep 1-2 of 10) Post Rating: 0 |
|
|
My Sassy Girl (猟奇的な彼女)
Ryokiteki na Kanojo / 猟奇的な彼女
Airing date / Data emisji: every Sunday 9:00PM / w każdą niedzielę o 21:00
Number of Episodes / Ilość odcinków: 10
Genere / Gatunek: Romance, comedy, drama / Romans, komedia, dramat
Official site: http://www.tbs.co.jp/ryokiteki
Jdorama: http://jdorama.com/drama.1280.htm
Drama wiki: http://wiki.d-addicts.com/Ryokiteki_na_Kanojo
Download Torrent: CLICK
Translator: martulex
Timing file provided by: tianj
Notka do pierwszego epka:
Jedna kwestia nie została przetłumaczona, gdyż w angielskich subach ona nie figuruje, podobnie jak druga wypowiedziana w języku koreańskim. Jednak o ile tę drugą rozumiem i przetłumaczyłam, tak tej pierwszej ni w ząb ^^
Czego zwyczajem pytam, czy jest ktoś zainteresowany korektą? Jeśli są chętni to proszę o pw, bądź maila
Episode 1
Episode 2
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
Ryokiteki na Kanojo ep01 (704x396 DivX6).srt |
| Filesize: |
50.21 KB |
| Downloaded: |
202 Time(s) |
Last edited by martulex on Sun May 04, 2008 4:46 pm; edited 6 times in total
|
|
| Back to top |
|
 |
Asami Yuhka Joined: 17 Nov 2005 Total posts: 181 Location: Polska Age: 27 Gender: Female |
Posted: Mon Apr 28, 2008 6:36 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| ano ne! czemu dopiero teraz sie doiwiaduje o subach?????? god, kocham <3333 ale musze rawy ssac ;/
|
|
| Back to top |
|
 |
Maura Joined: 02 Apr 2008 Total posts: 15 Location: Poland Age: 19 Gender: Female |
Posted: Mon Apr 28, 2008 6:47 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Świetnie się zapowiada, zwłaszcza ,że bazuje na TAKIM hicie Czyli już wiem, ściąganiem czego będzie zajęty mój komputer dzisiejszej nocy ;]
Dzięki za suby, chyba ciężka robota, co? ;)
|
|
| Back to top |
|
 |
ecstazy Joined: 02 Jul 2007 Total posts: 66 Location: Poland Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
martulex Joined: 13 Dec 2005 Total posts: 54 Location: somewhere in Poland Age: 25 Gender: Female |
Posted: Sun May 04, 2008 4:30 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Asami Yuhka wrote: | | ano ne! czemu dopiero teraz sie doiwiaduje o subach?????? god, kocham <3333 ale musze rawy ssac ;/ |
Nee, Ewela, uprzedzałam w topiczku Galileo, że będę robić subki Myślałam jeszcze o Rookies, ale zobaczę jak mi czas pozwoli ^__~
| Maura wrote: | | Dzięki za suby, chyba ciężka robota, co? ;) |
Nie tyle ciężka co czasochłonna :] W tym wypadku przynajmniej czasóweczka odpadła, a to już spory plus
Okej, to dodaję dwójkę i do znudzenia pytam czy jest ktoś chętny, by zrobić korektę?? Ostatnio nikt nie był zainteresowany, nande?
I jeszcze jedno, zrobiłam w dwóch miejscach lekkie zmiany "kosmetyczne" w epku pierwszym ^^
--------------------------------------------
Ponieważ poprzednią wersję robiłam z "marszu" tak musiałam zrobić kilka znaczących poprawek. Zniknęły literówki, a cztery zdania zostały zmienione. Otóż i wersja druga
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
Ryokiteki na Kanojo ep02 (704x396 DivX6).srt |
| Filesize: |
50.14 KB |
| Downloaded: |
181 Time(s) |
Last edited by martulex on Mon May 05, 2008 10:59 am; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
85lena Joined: 31 Jul 2007 Total posts: 16 Location: Poland Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Asami Yuhka Joined: 17 Nov 2005 Total posts: 181 Location: Polska Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Irluna Joined: 17 Apr 2008 Total posts: 20 Location: Poland Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
gunjourui Joined: 28 Dec 2004 Total posts: 1886 Location: PL Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
EmKey Joined: 21 Aug 2004 Total posts: 80 Location: Poland Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|