http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

HR [Hungarian Subs] (Ep 1 of 23)

Goto page 1, 2  Next

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
LezlOffline

Total posts: 87
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 7:38 pm    Post subject: HR [Hungarian Subs] (Ep 1 of 23)   Post Rating: 0 Reply with quote

A HR nem egy átlagos dorama, inkább egy szindarab. A jeleneteket élőben veszik fel, de csak egy zárt törzsközönség láthatta a színpadon, mert egyébként mint egy normál dorama tv-ben ment le.
Egy nagyon jó kis szituációs komédiáról van szó Katori Shingoval a főszerepben.

Egyelőre az első részhez készítettem egy feliratot felmérés céljából, hogy mekkora igény jelentkezik rá, ha sokkat érdekel akkor fogom csak folytatni.

A részeket az ftpről lehet letölteni, egyelőre csak az első rész van fent.

Rádobtam az első rész feliratára egy helyesírásellenőrzést, volt benne rendesen hiba, elnézést, csak este kicsit ideges voltam, szóval szedjétek le mégegyszer.

HR (2002) 01.srt
 Description:
V0.9

Download
 Filename:  HR (2002) 01.srt
 Filesize:  27.53 KB
 Downloaded:  61 Time(s)

Last edited by Lezl on Sun Jan 27, 2008 8:28 am; edited 3 times in total

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
PuszedliOffline

Total posts: 259
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 9:31 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon köszi Lezl, én mindenképp nézni fogom.
Megírom majd hogy tetszett Smile

leegyepOffline

Total posts: 114
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 9:48 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Megnéztem. Jó lesz ez. Smile Én is fogom nézni. Köszi!
Jó a felirat, csak még a helyesírási hibákat javítsd ki. Gondolom még nem volt rá időd.
Back to top
View user's profile 
MaryOffline

Total posts: 44
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 9:48 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Engem is érdekel, köszönöm a feliratot! Smile

sargaborsoOffline

Total posts: 38
PostPosted: Sat Jan 26, 2008 10:59 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

engem is vegyetek fel az érdeklődők listájára!
ma már tutira nem, de holnap én is megnézem

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 7:48 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Igen a helyesírási hibákkal még nem foglalkoztam de mindjárt javítom, csak közbejött ez az Animehq-s szerver meghibásodás, amiről most reggel tudtam meg hogy az. Tegnap este itt szívtam hogy miért nem tudom megjavítani azt a hülye fórumot...
Nem tudom milyen gyakran mentették az adatbázist, remélem volt mentés mert én utoljára kb 2 éve...
Back to top
leegyepOffline

Total posts: 114
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 8:21 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Lezl wrote:
...csak közbejött ez az Animehq-s szerver meghibásodás, amiről most reggel tudtam meg hogy az. Tegnap este itt szívtam hogy miért nem tudom megjavítani azt a hülye fórumot...
Nem tudom milyen gyakran mentették az adatbázist, remélem volt mentés mert én utoljára kb 2 éve...

Offtopic! Én is bosszankodtam, hogy miért kell 20 perc mire bejön egy oldal. Cussing Ráadásul tegnap bejelentették, hogy feloszlik a v-u-den. Sad
Back to top
View user's profile 
LezlOffline

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 8:33 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

leegyep wrote:
Lezl wrote:
...csak közbejött ez az Animehq-s szerver meghibásodás, amiről most reggel tudtam meg hogy az. Tegnap este itt szívtam hogy miért nem tudom megjavítani azt a hülye fórumot...

Offtopic! Én is bosszankodtam, hogy miért kell 20 perc mire bejön egy oldal. Cussing Ráadásul tegnap bejelentették, hogy feloszlik a v-u-den. Sad

Óó ez nagyon jó... Blink Szerencsére maradnak a Hpn belül...

Kijavítottam a helyesírási hibákat a feliratban szóval töltéstek le megint.
Back to top
PuszedliOffline

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 10:24 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi szépen Lezl, én mindjárt nézem.
Tegnap nem volt rá idő, mert ünnepeltük a szülinapom Big Smile

PuszedliOffline

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 11:19 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Na sikerült megnéznem. Hát én rengeteget nevettem. Big Smile Egyszerűen szuper volt, olyan igazi jó szituációs vígjáték. Tényleg olyan mintha színházba lenne az ember (pedig otthon ül a képernyő előtt). Más sorozatoknál a történet és a színészek játéka mellett sokat számít a helyszín, a látvány, a zene, stb... Vagyis mindaz ami ebben a soriban nem lehet meg. Mégsem hiányzik belőle, mert a történet, a szituációk olyan jól egymásra épülnek hogy azon sokat lehet nevetni, a szereplők (főleg Shingo) pedig igazán jól játszanak.
Nagyon remélem hogy folytatatod a feliratozást én máris megszerettem a sorit. Big Smile

HanikoOffline

Total posts: 105
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 12:00 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Én is kiváncsi lettem, úgyhogy meg is nézem...
....ehm... most az első rész pontosan melyik FPT-n is van?
Kérek szépen egy PM-t az adatokkal Big Smile

Puszedli, neked meg utólag is boldog szülinapot! Party
Back to top
LezlOffline

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 1:24 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Puszedli boldog születésnapot !

Ftp adatok:

89.132.156.149:50000
jdorama
jdorama

Egyelőre szerencsére nem száltak rá külföldiek, ha esetleg az történne akkor majd változtatok az adatokon és csak pmben adom meg.
Back to top
NuageOffline

Total posts: 23
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 1:29 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Na most már én is belenézek, annyit jót mondtatok a dologról. Szóval még egy érdeklődő jelen!
Back to top
View user's profile 
PuszedliOffline

PostPosted: Sun Jan 27, 2008 1:54 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Mindenkinek köszi a jókívánságokat Smile
Haniko és Nuage: remélem nektek is annyira fog tetszeni mint nekem. Jó szórakozást Big Smile

HanikoOffline

Total posts: 105
PostPosted: Thu Jan 31, 2008 2:08 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Elfelejtettem megírni.... ^^"" hogy megnéztem és tetszik! Big Smile
Úgyhogy én mindenképp nézni fogom, ha Lezl, lesz olyan kedves és fordítja nekünk tovább ^^
Back to top
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum