Goto page 1, 2 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kaddict_min Joined: 30 Oct 2007 Total posts: 12 Gender: Unknown |
Posted: Tue Oct 30, 2007 9:44 pm Post subject: A Love to Kill [Hungarian Subs] (Eps 1-6 of 16) Post Rating: 0 |
|
|
Cím: Ijuksa / A Love to Kill
Epizódok száma: 16
Főszereplők: Shin Min Ah / Jung Ji Hoon (Rain) / Kim Sa Rang / Lee Ki Woo
Videók letöltése: 1. rész / 2. rész / 3. rész / 4. rész / 5. rész / 6. rész
Ez a sorozat az egyik nagy kedvencem, és szeretném kicsit jobban "reklámozni", mert van egy olyan érzésem, hogy rajtam kívül nem sokan látták.
Viszont már az elején szeretném elmondani, hogy a sorozat elég drámai, úgyhogy aki valami viccesre vágyik, semmiképp se kezdje el nézni. Ugyanakkor remélem, hogy ez senkit se tántorít vissza, és egy próbát tesz vele, már csak Shin Min Ah és Rain miatt is. Aki pedig feladná az első 3-4 rész után, hát ne tegye! Nem szabad abbahagyni az unalmas kezdés után, a folytatás már sokkal izgalmasabb lesz.
A feliratokról kicsit...
Amit fontos megjegyeznem, hogy a feliratokban benne hagytam olyanokat pl., hogy Oppa, Hyung, Halmonie. Ezek ugyanolyanok, mint a japánban az onee-chan, a -san stb., és én szeretném őket meghagyni. Néhány esetben a magyar megfelelőt használtam, de elég ritka lesz az ilyen, szóval úgy gondolom, senkit se fog zavarni. (Már aki használja majd a feliratomat) De hogy mi minek a jelentése, úgyis lefogom írni ide.
A feliratok nem tudom, hogy a 700mb-os videókhoz passzolnak-e, én a 350mb-ost töltöttem és ahhoz is van illesztve a felirat. Ezeket a videókat töltöm majd fel ide is. A képminőség szinte ugyan az.
Szómagyarázat:
Oppa = általában a lányok szokták így szólítani az idősebb fiúismerősöket (észrevételeim szerint ez elég "közeli" kifejezés )
Hyung = báty
Halmonie: nagymama
-sshi: egy férfi/nő udvariasabb megszólítása, olyan mint nálunk a kisasszony.
| Description: |
|
 Download |
| Filename: |
A Love To Kill06.srt |
| Filesize: |
39.22 KB |
| Downloaded: |
10 Time(s) |
|
 Download |
A Love To Kill05.srt |
30.95 KB |
62 Time(s) |
|
 Download |
A Love To Kill04.srt |
32.02 KB |
72 Time(s) |
|
 Download |
A Love To Kill03.srt |
41.62 KB |
74 Time(s) |
|
 Download |
A Love To Kill02.srt |
47.39 KB |
74 Time(s) |
|
 Download |
A Love to kill01.srt |
33.39 KB |
88 Time(s) |
Last edited by kaddict_min on Thu Oct 23, 2008 5:52 pm; edited 8 times in total
|
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 129 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Wed Oct 31, 2007 11:33 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
nekem is egyik kedvenc színésznőm. habár a Mawang-ot még nem láttam végig, amiben legutoljára játszott főszerepet, de azt is ajánlom annak, aki szereti őt, már csak a sorozat miatt is, mert valami fantasztikusan jó!
és annak a 4 embernek szólnék, akik eddig letöltötték az 1. rész feliratát, hogy javítottam benne néhány helyen, ezért töltsék le az újabbat, ha még nem nézték meg a régivel
a 2. részből pedig 10 perc megvan már, szerintem ma a maradék cirka 1 órával is végzek.
szerk.:
huh... el se hiszem, hogy meglett. majdnem kétszer annyit beszéltek benne (oké, ez kis túlzás volt, de na, tényleg sokkal több volt ), mint az 1. részben, és így több idő volt a fordítás is, de kész lett. egyszer átnéztem és javítottam az elgépeléseket meg ilyesmiket is, ha hiba maradt és észreveszitek, csak szóljatok.
Last edited by kaddict_min on Wed Oct 31, 2007 11:01 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
wuff Joined: 12 Feb 2007 Total posts: 244 Location: Hungary - Miskolc Age: 23 Gender: Female |
Posted: Wed Oct 31, 2007 3:32 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
megpróbálom még egyszer megnézni magyar felirattal...
köszi!
|
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 213 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Tue Nov 20, 2007 7:29 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
ha valakit érdekel, akkor szólok, hogy kész a 3. rész is. egyszer futottam csak át, úgyhogy néhány elgépelés lehet benne. úgy döntöttem, hogy ha végzek a sorozattal, akkor úgyis átnézem mégegyszer mindegyik rész feliratát, és akkor javítok egyszerre mindent benne.
és végre jön a 4. rész az egyik kedvenc jelenetemmel, aztán pedig lassacskán beindulnak a dolgok:D
ja igen... mielőtt kimegy a fejemből:
a 3. rész videóját az extra.hu-ra töltötem fel, miután a megaupload 2 és fél óráig akarta az amúgy kb. 45 perces feltöltést elhúzni. szóval egyszerűbb volt regisztrálni oda. remélem egy darabig fenn lesznek a videók, és nem törlik
ha mégis, csak szóljon, akinek kell, és feltöltöm megint.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 213 Location: Romania Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 282 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Mary Joined: 08 Dec 2007 Total posts: 44 Location: Hungary - Eger, Hajdúszoboszló Age: 20 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:13 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
na, elkészült az 5. rész felirata is.
kicsit megszivatott félúton, mert úgy döntött, hogy egyik napról a másikra eltűnik a lefordított rész fele (ez olyan 20 percnyi rész volt), szóval fordíthattam az egészet újra. igaz, még most se jöttem rá, mi történt, mert rendesen elmentettem, de végül is mindegy, megszületett, és ez a lényeg. (ezért is tartott ilyen sokáig, mert mire rávettem magam, hogy mégegyszer nekikezdjek a már előtte lefordított 20 percnek...)
azt viszont megköszönném, hogyha valaki tájékoztatna arról majd valamikor, hogy megy-e az 5. rész videója. mert elvileg letölteni le lehet, de mikor már majdnem teljesen felment volna az extrás ftp-re, elment a netem egy pillanatra, úgyhogy csak remélni merem, hogy működik rendesen minden.
a jelenlegi terveim szerint még ebben az évben eljutok a 10. részig a felirattal, ami úgy néz ki, hogy tényleg összejön. csak semmi se jöjjön közbe
|
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 282 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
Posted: Sat Dec 15, 2007 5:44 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
köszi szépen az újabb részt. Nagyon sajnálom hogy így jártál, remélem legközelebb nem fordul elő és minden elismerésem az újabb munkáért. Másodjára tényleg sokkal rosszabb nekifogni. Esetleg ha van kedved tedd fel a SolPrime által üzemeltetett ftp-re.
_________________ Currently watching: Shibatora, Nanase Futatabi, Celeb to Binbo Taro, Room of King, Team Batista no Eiko, Oh! My Girl!!, Ryusei no Kizuna, Giragira

|
|
| Back to top |
|
 |
Mary Joined: 08 Dec 2007 Total posts: 44 Location: Hungary - Eger, Hajdúszoboszló Age: 20 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|