http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

A Love to Kill [Hungarian Subs] (Eps 1-6 of 16)

Goto page 1, 2  Next

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
kaddict_minOffline
Total posts: 12
PostPosted: Tue Oct 30, 2007 9:44 pm    Post subject: A Love to Kill [Hungarian Subs] (Eps 1-6 of 16)   Post Rating: 0 Reply with quote

Cím: Ijuksa / A Love to Kill
Epizódok száma: 16
Főszereplők: Shin Min Ah / Jung Ji Hoon (Rain) / Kim Sa Rang / Lee Ki Woo

Videók letöltése: 1. rész / 2. rész / 3. rész / 4. rész / 5. rész / 6. rész

Ez a sorozat az egyik nagy kedvencem, és szeretném kicsit jobban "reklámozni", mert van egy olyan érzésem, hogy rajtam kívül nem sokan látták.
Viszont már az elején szeretném elmondani, hogy a sorozat elég drámai, úgyhogy aki valami viccesre vágyik, semmiképp se kezdje el nézni. Ugyanakkor remélem, hogy ez senkit se tántorít vissza, és egy próbát tesz vele, már csak Shin Min Ah és Rain miatt is. Aki pedig feladná az első 3-4 rész után, hát ne tegye! Nem szabad abbahagyni az unalmas kezdés után, a folytatás már sokkal izgalmasabb lesz.

A feliratokról kicsit...
Amit fontos megjegyeznem, hogy a feliratokban benne hagytam olyanokat pl., hogy Oppa, Hyung, Halmonie. Ezek ugyanolyanok, mint a japánban az onee-chan, a -san stb., és én szeretném őket meghagyni. Néhány esetben a magyar megfelelőt használtam, de elég ritka lesz az ilyen, szóval úgy gondolom, senkit se fog zavarni. (Már aki használja majd a feliratomat) De hogy mi minek a jelentése, úgyis lefogom írni ide.

A feliratok nem tudom, hogy a 700mb-os videókhoz passzolnak-e, én a 350mb-ost töltöttem és ahhoz is van illesztve a felirat. Ezeket a videókat töltöm majd fel ide is. A képminőség szinte ugyan az.

Szómagyarázat:
Oppa = általában a lányok szokták így szólítani az idősebb fiúismerősöket (észrevételeim szerint ez elég "közeli" kifejezés Mr. Green )
Hyung = báty
Halmonie: nagymama
-sshi: egy férfi/nő udvariasabb megszólítása, olyan mint nálunk a kisasszony.

A Love To Kill06.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love To Kill06.srt
 Filesize:  39.22 KB
 Downloaded:  8 Time(s)

A Love To Kill05.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love To Kill05.srt
 Filesize:  30.95 KB
 Downloaded:  61 Time(s)

A Love To Kill04.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love To Kill04.srt
 Filesize:  32.02 KB
 Downloaded:  68 Time(s)

A Love To Kill03.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love To Kill03.srt
 Filesize:  41.62 KB
 Downloaded:  73 Time(s)

A Love To Kill02.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love To Kill02.srt
 Filesize:  47.39 KB
 Downloaded:  72 Time(s)

A Love to kill01.srt
 Description:

Download
 Filename:  A Love to kill01.srt
 Filesize:  33.39 KB
 Downloaded:  86 Time(s)

Last edited by kaddict_min on Thu Oct 23, 2008 5:52 pm; edited 8 times in total

Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

Total posts: 124
PostPosted: Tue Oct 30, 2007 11:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Már töltöm is, majd holnap megnézem. A szereposztás mindenesetre megfelelő! Shin Min Ah-t már rég láttam, de nagy kedvenc volt egy időben. Smile
Back to top
View user's profile 
kaddict_minOffline
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 11:33 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

nekem is egyik kedvenc színésznőm. habár a Mawang-ot még nem láttam végig, amiben legutoljára játszott főszerepet, de azt is ajánlom annak, aki szereti őt, már csak a sorozat miatt is, mert valami fantasztikusan jó!

és annak a 4 embernek szólnék, akik eddig letöltötték az 1. rész feliratát, hogy javítottam benne néhány helyen, ezért töltsék le az újabbat, ha még nem nézték meg a régivel Smile
a 2. részből pedig 10 perc megvan már, szerintem ma a maradék cirka 1 órával is végzek. Laugh

szerk.:
huh... el se hiszem, hogy meglett. majdnem kétszer annyit beszéltek benne (oké, ez kis túlzás volt, de na, tényleg sokkal több volt Laugh ), mint az 1. részben, és így több idő volt a fordítás is, de kész lett. egyszer átnéztem és javítottam az elgépeléseket meg ilyesmiket is, ha hiba maradt és észreveszitek, csak szóljatok. Smile

Last edited by kaddict_min on Wed Oct 31, 2007 11:01 pm; edited 1 time in total
Back to top
View user's profile 
wuffOffline

Total posts: 244
PostPosted: Wed Oct 31, 2007 3:32 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

megpróbálom még egyszer megnézni magyar felirattal...

köszi!
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

Total posts: 199
PostPosted: Thu Nov 01, 2007 8:50 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

WOW ! De örülök hogy forditod ezt a sorit!!! Már azon voltam hogy ha befejezem a,,Time of Dog and Wolf''-ot , próbáljm meg ezt leforditani, mert szerintem nagyon jó. Úgyhogy alig várom a többi forditást is! Köszi szépen elöre! cheers
Back to top
View user's profile 
kaddict_minOffline
PostPosted: Tue Nov 20, 2007 7:29 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

ha valakit érdekel, akkor szólok, hogy kész a 3. rész is. egyszer futottam csak át, úgyhogy néhány elgépelés lehet benne. úgy döntöttem, hogy ha végzek a sorozattal, akkor úgyis átnézem mégegyszer mindegyik rész feliratát, és akkor javítok egyszerre mindent benne.

és végre jön a 4. rész az egyik kedvenc jelenetemmel, aztán pedig lassacskán beindulnak a dolgok:D

ja igen... mielőtt kimegy a fejemből:
a 3. rész videóját az extra.hu-ra töltötem fel, miután a megaupload 2 és fél óráig akarta az amúgy kb. 45 perces feltöltést elhúzni. szóval egyszerűbb volt regisztrálni oda. remélem egy darabig fenn lesznek a videók, és nem törlik Big Smile
ha mégis, csak szóljon, akinek kell, és feltöltöm megint.
Back to top
View user's profile 
leegyepOffline

PostPosted: Wed Nov 21, 2007 1:27 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

20 perce még nem volt jó, de most már le tudtam tölteni a feliratot. Örülök, hogy megjavult. Smile
Back to top
View user's profile 
maman_12003Offline

Total posts: 199
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 1:47 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Igazad van, nekem is csak most sikerült letölteni a 3 részt, amit nagyon meg is köszönök!!!
Nagyon élvezem igy nézni a sorit!! Imádom! Wub
Back to top
View user's profile 
kaddict_minOffline
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 5:10 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

akkor tényleg csak valami gubanc lehetett a fórummal...
néha nekem is vagy 6szor a belép gombra kell kattintanom, mire tényleg rendesen beléptet itt a rendszer....

de a lényeg: kész a 4. rész felirata is! (már rég kész lett, csak elfelejtettem, hogy videót sehova se töltöttem hozzá, úgyhogy arra kellett még 1 órát várnom...)
még ma elkezdem az 5. rész fordítását, aztán haladok holnap is, amennyi időm lesz. Smile
Back to top
View user's profile 
PuszedliOffline

Total posts: 272
PostPosted: Wed Nov 21, 2007 6:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

woow, igazán fantasztikus vagy. és egyszerűen szuper gyors thumright már régóta tervezem ezt a sorit Rain miatt...de így most végre sort kerítek rá. köszi a kitartó munkát és csak így tovább
Back to top
View user's profile 
MaryOffline

Total posts: 44
PostPosted: Thu Dec 13, 2007 9:18 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi a feliratokat! Már régóta szerettem volna megnézni ezt a drámát, de felirat nélkül nem nagyon akartam, de így most már biztos megnézem! Ezer hála!! thumright
Back to top
View user's profile Send e-mail 
kaddict_minOffline
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 5:13 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

na, elkészült az 5. rész felirata is.
kicsit megszivatott félúton, mert úgy döntött, hogy egyik napról a másikra eltűnik a lefordított rész fele (ez olyan 20 percnyi rész volt), szóval fordíthattam az egészet újra. igaz, még most se jöttem rá, mi történt, mert rendesen elmentettem, de végül is mindegy, megszületett, és ez a lényeg. Smile (ezért is tartott ilyen sokáig, mert mire rávettem magam, hogy mégegyszer nekikezdjek a már előtte lefordított 20 percnek...)

azt viszont megköszönném, hogyha valaki tájékoztatna arról majd valamikor, hogy megy-e az 5. rész videója. mert elvileg letölteni le lehet, de mikor már majdnem teljesen felment volna az extrás ftp-re, elment a netem egy pillanatra, úgyhogy csak remélni merem, hogy működik rendesen minden.

a jelenlegi terveim szerint még ebben az évben eljutok a 10. részig a felirattal, ami úgy néz ki, hogy tényleg összejön. csak semmi se jöjjön közbe Unsure
Back to top
View user's profile 
PuszedliOffline

Total posts: 272
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 5:44 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

köszi szépen az újabb részt. Nagyon sajnálom hogy így jártál, remélem legközelebb nem fordul elő és minden elismerésem az újabb munkáért. Másodjára tényleg sokkal rosszabb nekifogni. Esetleg ha van kedved tedd fel a SolPrime által üzemeltetett ftp-re.

MaryOffline

Total posts: 44
PostPosted: Sat Dec 15, 2007 9:44 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi szépen az újabb feliratot!
Letöltöttem a videót, és nincs vele semmi gond, lejátsza végig. Smile
Back to top
View user's profile Send e-mail 
leegyepOffline

PostPosted: Tue Dec 18, 2007 9:30 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kösz az új részt! Smile
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum