Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 105 Location: Hungary - Sopron Age: 21 Gender: Female |
Posted: Mon Oct 01, 2007 12:41 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Ááááá
rossz mappát töröltem, és majdnem veszett az egész Hanakimi mappám....
még szerencse, hogy nem fért el a lomtárban és rákérdezett, aztán meg, hogy
valami miatt kiírta, hogy más progi is használja a mappát.....
De így is elvesett az 5. és 6. rész
Nah még jó, hogy itt seed-elik ^^;;
És mekkora mák, hogy tegnap feltöltöttem a 6. feliratot is..... most azt kezdhettem volna elölről
Jah, és robnor ha már így "nekem szegezted" a kérdést (a te fogalmazásodban ^^ )
akkor én is megkérdezek valamit:
Azért kérdezted, mert tetszik a feliratom, vagy azért, hogy inkább ne is próbálkozzak mással?
|
|
| Back to top |
|
 |
Nuage Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 23 Location: Hungary - Gyál Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 105 Location: Hungary - Sopron Age: 21 Gender: Female |
Posted: Mon Oct 01, 2007 1:21 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Köszi Nuage!
Örülök, hogy a borítónak is hasznát veszed, lassan meg kéne csinálnom a sorozat másik feléhez is....
Úgyis ez a szándékom a feliratozással, hogy olyanok nézhessék, meg akik másképp nem állnának neki.
A dorama-fanok úgyis megnéznék angol felirattal, vagy akár csak a raw videot is.
Sajnos, azokkal nem tudok mit kezdeni, akiknek egyáltalán a felirat ellen van kifogásuk, mint pl hogy "De miért feliratos? Miért kell olvasni?"....
Jah, hát azt senki nem várja, hogy szinkronizáljak is Amúgy is ellenzem bármiféle japán dolog szinkronizálását, legyen az dorama (erre szerencsére még nem volt példa) vagy anime. A magyar szinkron teljesen elrontja az egész varázsát, és most mindenki képzeljen el egy szerencsétlenül, magyarul dadogó Nakatsu-t..... vagy inkább ne.... nem akarok senkinek rémálmokat ^^;;
|
|
| Back to top |
|
 |
robnor Joined: 03 Feb 2007 Total posts: 100 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Nuage Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 23 Location: Hungary - Gyál Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Oct 01, 2007 5:19 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| robnor wrote: | Haniko:Pont azért kérdeztem, mert ugyan én is angolul nézem először, de úgy teljes a kép , ha azért magyarul is megnézhetem.
Mindkettő általad említett drámát(Yukan club és SP) terveztem megnézni, de ahogy láttam itt csak hardsub lesz. Asszem megvárom akkor az első részeket és csak a hardsubosat töltöm le.  |
Igen, én is innen szoktam tájékozódni ^^ és láttam, hogy csak hardsub-os lesz,
persze ez még változhat, eleinte a hanakimi-hez is csak a SARS volt beírva, aztán
mégis lett hozzá soft is....
De ha jók lesznek, és számomra is fordíthatók, akkor annak ellenére is csinálok hozzájuk feliratot, hogy hardsub.... igaz így még egy külön móka abból kinyereni az időzítést....
ehhez találtam a napokban az anime-addicts-on egy jó kis progit. Mivel a Kurosagi
hardsub-os, ezért mindjárt azon próbálom ki.
Erről jut eszembe, a mappában ami eltűnt a Kurosagi raw ep1 is benne volt és hozzá egy felirat amit már elkezdtem Még jó, hogy mivel hardsub-os, úgy csináltam, hogy néztem és közben papírra nagyjából írtam a dolgok, így azt felhasználva azért mégse veszett el minden.....az első részt meg tölthetem újra ^^;; csak az a baj, hogy szinte mindenki a Kiouku & Love Song féle hardsub-os verziót töltötte annó, és a raw-okat már csak nagyon kevesen seed-elik, azért remélem lejön....
|
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 128 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
wuff Joined: 12 Feb 2007 Total posts: 244 Location: Hungary - Miskolc Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Nov 03, 2007 9:59 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Köszi, már javítottam is a topic címét! ^^
Próbáld meg újra bemásolni az összes fontot a WINDOWS/Fonts mappába,
a honlapomon is kért már valaki ilyen segítséget, és mondta, hogy akámennyit próbálta
de nem sikerült. Én nem csináltam mást, csak újra leírtam neki, és aztán sikerült is.
Szóval ha én mondom akkor sikerülnie kell! Úgyhogy most neked is fog... megérzés.
Ha nem szeretnél a raw-okkal vesződni, akkor már van hardsubos verzióm is, és
egész gyorsan letölthető, ahogy próbáltam. ^^ És ott még a sub-bal sem kell vesződni, biztos megjeleníti.... ^^
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Nov 04, 2007 3:13 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
A 7. részből megcsináltam a hardsub-ot, és persze, hogy csak utána vettem észre a hibákat, és elírásokat.
De azóta már javítottam, így feltettem ide is javított verziót. (gomen, megint csak ^^;;)
Most konvertálhatok újra.... ami nem gond, csak az, hogy addig 3 óráig nem tudok semmit csinálni a gépen,
pedig lenne dolgom, pl. Kurosagi ep2., HanaKimi ep 8.... és lassan a Yukan Club-ba is bele kéne kezdeni...
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|