Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 105 Location: Hungary - Sopron Age: 21 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 105 Location: Hungary - Sopron Age: 21 Gender: Female |
Posted: Sat Sep 22, 2007 4:41 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Megint csak én..... ide csak én írok egyedül....nem baj
elég hülye vagyok hozzá, hogy egymagamban is eltársalogjak
Nah, de nem ezért írok, csak egy-két adatot akartam írni a magasugrásról,
gondoltam ha már Hanakimi --> Sano --> magasugrás, akkor meglesem,
hogy mégis mik a tényleges rekordok, íme amit találtam:
Japánban, országos junior rekord: 2,29m Takahiro Kimino (1992 óta)
Japánban, országos férfi rekord: 2,33m Naoyuki Daigo (2006 óta)
Világrekord, férfiaknál: 2,45m Javier Sotomayor (Kuba-i származású) (1993 óta)
Japánban a női országos rekord 2,09m....ismerős szám, mi?
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 282 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 282 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Nuage Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 23 Location: Hungary - Gyál Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
seraphy Joined: 18 Sep 2007 Total posts: 3 Location: Hungary, Budapest Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Nuage Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 23 Location: Hungary - Gyál Age: 27 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
robnor Joined: 03 Feb 2007 Total posts: 100 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
seraphy Joined: 18 Sep 2007 Total posts: 3 Location: Hungary, Budapest Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sun Sep 30, 2007 5:27 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| robnor wrote: | Szia Haniko!
Köszi az új részeket.
Egyébként bocs,ha így neked szegezem a kérdést, de esetleg tervezel más projectet a HanaKimi után? |
Persze, nem is egyet.... nehéz dönteni a sok kedvenc közül, de sztem a
2005-ös Kindaichi SP, a Kurosagi tuti benne lesz a kalapban!
Még tervezem az új őszi drámák közül az SP-t (Security Police, csak mert egyik kedvenem
Okada Junichi végre újra játszik drámában) meg a Yukan club-ot (itt meg azért mert
3 Johnnys-os srác is benne van, Jin és Junno a KAT-TUN-ból, meg azt hiszem még egy Kanjani8-as tag is,
de ezt az együttest még nem ismerem ^^;;) Ezutóbbi 2-t még nem ismerem,
úgyhogy 2-3 rész megnézése után döl el, hogy belevágok-e.
Szóval a lehetöségek tárháza kifogyhatatlan....
Szempont, hogy mennyire érthető, és fordítható a szöveg nekem,
meg, hogy milyen felirat van hozzá, mert ha csak hard.... akkor kicsit tovább tart majd....
seraphy... túl sok hozzáfűzni valóm nincs, minden úgy igaz ahogy írtad TOMA
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|