Goto page Previous 1, 2, 3, 4 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 58 Location: Hungary Age: 39 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 105 Location: Hungary - Sopron Age: 21 Gender: Female |
Posted: Thu Jul 31, 2008 2:39 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| ladykana wrote: | A napokban felhívták rá a figyelmem, hogy az egyik tevékeny fordítócsoport felvette projectbe a Returns-t és amint befejeztem a 9. részt, hozzá is látnak. Igazából nem teljesen értem, hogy miből gondolták, hogy azt nem csinálom meg, de nem is igen érdekel.
A félreértések elkerülése végett: meg fogom csinálni a Returns-t én is. A magam tempója szerint hozom ki továbbra is a részeket, nem versenyzek senkivel.
Hogy mégis mért folytatom, amikor nem értek egyet az egy dorama, ötszázezer felirat elvvel? Gondoltam rá, hogy hagyom, de mostanra hozzám nőttek a karakterek, és a sorozat. Ez volt az első projectem meg is látszik rajta^^;; és szeretném rendesen befejezni. |
Ehhez hozzászólva, mi voltunk az említett fordítócsoport, kihangsúlyozva, hogy voltunk.
Letöröltük a tervezett listánkról. Nem akarunk mindenáron enyém-tiédet játszani.
Úgy is járja, hogy aki elkezd valamit az is fejezi be.
| ladykana wrote: | | Igazából nem teljesen értem, hogy miből gondolták, hogy azt nem csinálom meg, de nem is igen érdekel. |
A tervezett lista meg azért van, hogy kiírjuk mit fogunk még fordítani a megkezdetteken kívül. Mi nem látunk bele mások fejébe.
Lehet, hogy hosszú a listánk, de legalább ki van írva, és az ilyen helyzetek elkerülhetők.
|
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 282 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
Posted: Fri Aug 01, 2008 7:40 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Neji köszi az utóbbi két részt. Már nagyon várom az utolsó kettőt is Örülök, hogy a második szériát is megcsináljátok, így meg tudom mutatni az angolul nem tudó barátaimnak is. Még egyszer hálás köszönet és további jó munkát._________________ Currently watching: Shibatora, Nanase Futatabi, Celeb to Binbo Taro, Room of King, Team Batista no Eiko, Oh! My Girl!!, Ryusei no Kizuna, Giragira

|
|
| Back to top |
|
 |
ladykana Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 31 Location: Hungary Age: 23 Gender: Female |
Posted: Sun Aug 03, 2008 7:48 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Erzsi, Puszedli: Készül már a 8. is, de 4-13-ig nyaralok, úgyhogy majd csak ez után fogok tudni újra foglalkozni vele. Azért igyekeznék, hogy a befejező rész ne maradjon szeptemberre, mert az a hónap bolondok háza lesz. De félek, hogy kicsúszok az időből. :S
Emellett készítettem egy publikus blogot a projecteimnek, ahol kinn van minden aktuálisan fordított, tervezett és elkészült munkám (nem csak dorama témában). Ahogy haladok, úgy frissítem a listát, úgyhogy akiket érdekel, h. egy-egy projectem hogy áll, érdemes lesz csekkolniuk. Természetesen ez a projectlista csak része a Byakuya fordítási listájának. (hamarosan azt is aktualizáljuk majd)
KATT
|
|
| Back to top |
|
 |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 58 Location: Hungary Age: 39 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
ladykana Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 31 Location: Hungary Age: 23 Gender: Female |
Posted: Thu Aug 14, 2008 7:14 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
*megjött*
Sziasztok~
Nos, nem a 8. részt jöttem bejelenteni (az még várat magára), de talán annak is fogtok örülni, ha helyette azt mondom, hogy lesz hana dan hardsub. Eredetileg nem terveztem, de Yume-chan úgy döntött, hardol, így lesz.^____^ Neki tessék köszönni. ; ))
Mindez azt jelenti, hogy még1x végignézem az elkészült részeket, és itt-ott javítom. Ne féljetek, emiatt nem kell újra lesni az eddigi epizódokat, nem fordítottam félre a plot-ot *reményeim szerint legalábbis *
Emellett ha már hardolunk, időszerű, hogy végre a főcímdalt is lefordítsuk. Vagy én, vagy Tiril ezt is megejtjük.
És a legfontosabb: lesz hard, de nem itt. A hardsubolt részek csak a lapunkon lesznek elérhetők. Hogy mikor? Folyamatosan tessék csekkolni értük a Byakuyát. ^______^
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Sep 11, 2008 7:36 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Szia!
Nagyon örülök annak, hogy lesz hardsub is Mióta kiírtad ide azóta lesem a Byakuyát is, hátha van már valami hír arról, hogy hogy álltok vele. Addig is amíg a hardsub elkészül, várom a következő feliratot. Remélem, hogy azért a szeptember nem lett annyira zűrös, mint vártad. Bár olvastam, hogy az egyetem, főiskola kezdés senkinél nem ment simán. Ismét kitartást kívánok a fordításhoz, és ha ritkán is írunk ide, azért még nagyon várjuk a következő részt
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Sep 11, 2008 8:01 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Hát a Neptun úgy döntött, alaposan megszivat. Ennek hála, egy sort se tudtam fordítani. Úgyhogy a 8. rész áll. :// Most, hogy már az MSN-re se jutok fel valami gyakran, nem tudom megmondani hogy áll a hardolás. Legutóbb a karaoke rész hiányzott még.
|
|
| Back to top |
|
 |
Noeamy Joined: 11 Sep 2008 Total posts: 23 Location: Hungary- Budaörs Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Sat Oct 18, 2008 8:14 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Hát a hana dan 8 még kicsit várat magára. Próbálom úgy rendezni az elintézendőket, hogy haladhassak vele is, de hogy mikor lesz meg, nem tudom.
A DoRAMAQUEEN - elvileg középszürkén fekete betűk. Legalábbis nálam az. De akkor majd világosabbra veszem a hátteret.
Azt nem mondanám, hogy már, de igen, 11% áll a 8. rész. ^^;;;;
|
|
| Back to top |
|
 |
Noeamy Joined: 11 Sep 2008 Total posts: 23 Location: Hungary- Budaörs Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon Nov 03, 2008 7:16 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sziasztok!
Fenn a 8. ep felirata is.
Viel Spass~~~
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|