http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Hana Yori Dango [Hungarian Subs] (complete)

Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next

Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles
View previous topic :: View next topic  
Author Message
ladykanaOffline

Total posts: 53
PostPosted: Fri Nov 02, 2007 9:02 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Végre utol értük magunkat itt is, felkerült a 4. rész magyar felirata.

Jó szórakozást hozzá~

Back to top
View user's profile 
ladykanaOffline

PostPosted: Thu Nov 15, 2007 5:07 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Fenn végre a hana dan 5 is Smile
Back to top
View user's profile 
HanikoOffline

Total posts: 127
PostPosted: Thu Nov 15, 2007 1:27 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Kösziiiiiiii! w00t Big Smile
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
PuszedliOffline

Total posts: 421
PostPosted: Sun Nov 18, 2007 4:30 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszi szépen az 5. részt, igazán jó tempóban haladtok Smile
Csak így tovább! Még négy rész Wub
Back to top
View user's profile 
AndycicccOffline

Total posts: 294
PostPosted: Sun Jan 27, 2008 9:43 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszönöm szépen az összes eddigi részt, már elvonási tünetekben szenvedek Big Smile rem minnél hamarabb lesznek köv részek Tongue lehet tudni esetleg vmi infot, h mikorra várható? Smile
Back to top
ladykanaOffline

PostPosted: Mon Jan 28, 2008 3:47 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Szia! Az a helyzet, hogy épp a vizsgaidőszak szépségeit élvezem @____@ egész febr. 1-ig. Utána megpróbálom gyorsan összekapni magam és mihamarabb hozzálátni a felhalmozódott netes tevékenységeimhez, de mivel elég sok van *blush* így nem tudom mikorra jutok oda, hogy gyorsan összehozzam azt a kicsit, ami még hátra van a 6. rész fordításából. Majd igyekszem, de addig nem akarok hozzáfogni semminemű fordításhoz, amíg egy kicsit nem pihentem. Rámfér. Big Smile + a másik sulimban már elkezdődött a 2. félév. Szal teljesen le vagyok maradva magamhoz képest. @___@;; *kicks real life*
Back to top
View user's profile 
PuszedliOffline

Total posts: 421
PostPosted: Mon Jan 28, 2008 4:11 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

köszi ladykana a választ, már én is kíváncsi voltam mi lehet a feliratokkal.
Együtt érzek veled, vizsgaidőszak engem is megkínzott és bizony még ott a munka is. Sajnos a real life már csak lyen, néha én is megrugdosnám ha tehetném Big Smile
Miattunk ne aggódj Big Smile Pihend ki alaposan magad, két iskolával sem lehet egyszerű az élet.
Ha esetleg mégsem bírnád akkor szerintem szólhatsz itt is a fórumon hogy egy darabig szünetel a projekt.

AndycicccOffline

Total posts: 294
PostPosted: Tue Jan 29, 2008 5:20 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Én is köszi a választ! sok sikert a vizsgáidhoz, rem mind jól sikerül, és utána újjult erövel veted bele magad a feliratokba ^^ én már nagyon várom a folytatást Smile

Last edited by Andyciccc on Tue Jan 29, 2008 5:22 am; edited 1 time in total
Back to top
katsumi18Offline
Total posts: 14
PostPosted: Mon Jun 16, 2008 7:36 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

MIKOR lesz fent a következő rész felirata?
Back to top
View user's profile 
ladykanaOffline

PostPosted: Mon Jul 21, 2008 5:30 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

*még él* Sziasztok! Itt a hana dan 6. része. Bocs, hogy ennyit kellett rá várni. Jó szórakozást hozzá mindenkinek! Remélem szeretni fogjátok, nekem ez az egyik kedvenc epizódom. Akik eddig nem szerették volna Tsukasat, itt biztosan megszeretik és Rui jófiú karaktere is kisebb változáson megy át. Grhinnni~~~
Ami meg végképp kész, az Makino csengőhangja XDDDDD Nekem is kell. Big Smile
Back to top
View user's profile 
AnyakaOffline

Total posts: 95
PostPosted: Mon Jul 21, 2008 5:23 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Köszönöm a 6. részt és persze a többit is! Ez a kedvenc sorozatom és valószínü ezzel nem vagyok egyedül. Nagyon örülök hogy sikerült végre folytatnod bevallom már kezdtem felhagyni a reménnyel...... úgyhogy mégegyszer köszi!!!! Big Smile
Back to top
View user's profile 
erzsi69Offline

Total posts: 238
PostPosted: Tue Jul 22, 2008 11:09 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nagyon szépen köszönöm a feliratot Smile Már nagyon vártam Big Smile
Back to top
View user's profile 
ladykanaOffline

PostPosted: Wed Jul 23, 2008 9:39 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Erzsi, Anyaka: köszi a hozzászólást. Jól esik a tudat, hogy másokat is érdekel a munkám. És persze ösztönző is. Big Smile
Huhh hát igen. A legnagyobb jóindulattal se fogható rám, hogy gyors voltam^^;; Majd most a 7. résszel igyekszek kompenzálni ;-))

Emellett meg, ne tessék félni, az összes Byakuya project be lesz fejezve. Smile) Nem szeretjük a félmunkát.
Back to top
View user's profile 
OcuOffline

Total posts: 225
PostPosted: Fri Jul 25, 2008 8:36 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Már remélni se mertem.....Nagyon köszi!!!
Back to top
View user's profile 
ladykanaOffline

PostPosted: Thu Jul 31, 2008 12:04 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sziasztok!

Megtáltosodtam? Öhm, nem. Csak a lincshangulatot elkerülendő, íme a beígért 7. rész ;)
Ehhez az ep-hez csak annyit h. itt szerettem meg végérvényesen Akirát és Soujiroh-t. (Tudom, a többség továbbra is Tsukasa és/vagy Rui fan de csajok, tessék adni egy esélyt nekik is <3) Ésésés lesz Rui smile~~~ *_____________________* Nem sűrűn láthatjuk Shunt nevetni, szal ez egy igazán megbecsülendő pillanat, akkor is ha Tsukasa nem úgy gondolja^^;;;

Mindezen túl:
A napokban felhívták rá a figyelmem, hogy az egyik tevékeny fordítócsoport felvette projectbe a Returns-t és amint befejeztem a 9. részt, hozzá is látnak. Igazából nem teljesen értem, hogy miből gondolták, hogy azt nem csinálom meg, de nem is igen érdekel.
A félreértések elkerülése végett: meg fogom csinálni a Returns-t én is. A magam tempója szerint hozom ki továbbra is a részeket, nem versenyzek senkivel.
Hogy mégis mért folytatom, amikor nem értek egyet az egy dorama, ötszázezer felirat elvvel? Gondoltam rá, hogy hagyom, de mostanra hozzám nőttek a karakterek, és a sorozat. Ez volt az első projectem meg is látszik rajta^^;; és szeretném rendesen befejezni.

Neji
Back to top
View user's profile 
Reply to topic    D-Addicts Forum Index -> Subtitles All times are GMT - 1 Hours
Goto page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
Page 2 of 8
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum