Goto page Previous 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
ladykana Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 53 Location: Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Fri Nov 02, 2007 9:02 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Végre utol értük magunkat itt is, felkerült a 4. rész magyar felirata.
Jó szórakozást hozzá~
|
|
| Back to top |
|
 |
ladykana Joined: 07 Sep 2007 Total posts: 53 Location: Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Haniko Joined: 29 May 2006 Total posts: 127 Location: Hungary - Sopron Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 421 Location: Hungary - Sopron Age: 28 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 294 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 421 Location: Hungary - Sopron Age: 28 Gender: Female |
Posted: Mon Jan 28, 2008 4:11 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
köszi ladykana a választ, már én is kíváncsi voltam mi lehet a feliratokkal.
Együtt érzek veled, vizsgaidőszak engem is megkínzott és bizony még ott a munka is. Sajnos a real life már csak lyen, néha én is megrugdosnám ha tehetném
Miattunk ne aggódj Pihend ki alaposan magad, két iskolával sem lehet egyszerű az élet.
Ha esetleg mégsem bírnád akkor szerintem szólhatsz itt is a fórumon hogy egy darabig szünetel a projekt._________________ Currently watching: Yamato Nadeshiko Shichi Henge, Bloody Monday 2, Code Blue 2, Tokujo Kabachi, Hidarima Tantei EYE, Samurai High School, Pasta, Wish upon a star

|
|
| Back to top |
|
 |
Andyciccc Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 294 Location: Pécs - Hungary Age: 24 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
katsumi18 Joined: 16 Jun 2008 Total posts: 14 Age: 19 Gender: Female |
Posted: Mon Jun 16, 2008 7:36 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| MIKOR lesz fent a következő rész felirata?
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Anyaka Joined: 04 Jul 2008 Total posts: 95 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
erzsi69 Joined: 05 Aug 2007 Total posts: 238 Location: Hungary Age: 40 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ocu Joined: 10 Jul 2008 Total posts: 225 Location: Hungary Age: 34 Gender: Female |
Posted: Fri Jul 25, 2008 8:36 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Már remélni se mertem.....Nagyon köszi!!!
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu Jul 31, 2008 12:04 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sziasztok!
Megtáltosodtam? Öhm, nem. Csak a lincshangulatot elkerülendő, íme a beígért 7. rész ;)
Ehhez az ep-hez csak annyit h. itt szerettem meg végérvényesen Akirát és Soujiroh-t. (Tudom, a többség továbbra is Tsukasa és/vagy Rui fan de csajok, tessék adni egy esélyt nekik is <3) Ésésés lesz Rui smile~~~ *_____________________* Nem sűrűn láthatjuk Shunt nevetni, szal ez egy igazán megbecsülendő pillanat, akkor is ha Tsukasa nem úgy gondolja^^;;;
Mindezen túl:
A napokban felhívták rá a figyelmem, hogy az egyik tevékeny fordítócsoport felvette projectbe a Returns-t és amint befejeztem a 9. részt, hozzá is látnak. Igazából nem teljesen értem, hogy miből gondolták, hogy azt nem csinálom meg, de nem is igen érdekel.
A félreértések elkerülése végett: meg fogom csinálni a Returns-t én is. A magam tempója szerint hozom ki továbbra is a részeket, nem versenyzek senkivel.
Hogy mégis mért folytatom, amikor nem értek egyet az egy dorama, ötszázezer felirat elvvel? Gondoltam rá, hogy hagyom, de mostanra hozzám nőttek a karakterek, és a sorozat. Ez volt az első projectem meg is látszik rajta^^;; és szeretném rendesen befejezni.
Neji
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|