Goto page Previous 1, 2, 3 ... 203, 204, 205 ... 208, 209, 210 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Ariana Joined: 10 Aug 2007 Total posts: 258 Location: Debrecen, Hungary Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Ariana Joined: 10 Aug 2007 Total posts: 258 Location: Debrecen, Hungary Age: 22 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 304 Gender: Male |
Posted: Mon May 05, 2008 12:31 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Ariana wrote: | | HA vki tudna szerezni Majo no Jouken raw-r a 6. résztől, nagyon örülnénk... ugyanis nagyon szeretnénk lefordítani... |
Próbálj meg írni olyanoknak akik már lefordították, hátha odaadják a raw-ot. Mondjuk nekik: http://www.jdrama-fansubs.com/contato/contato.php#
|
|
| Back to top |
|
 |
Lezl Joined: 28 Jan 2007 Total posts: 220 Gender: Male |
Posted: Mon May 05, 2008 5:20 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| UsagiYojimbo wrote: |
Kimi Hannin Janai yo ne
Ez is nagyon tetszik, egy kicsit olyan Agatha Christie -s...
|
Ha ez bejön, tudok ajánlani pár hasonlót a Tv Asahi mostanában sok jó hasonlóan könnyed krimit készített.
Ott a Jikou Keisatsu, ez picit nehezen indul be, de a 2. szezon már kimondottan jó (sajnos az első szezonban keresgették szerintem hogy kell ezt csinálni, még nem ellégé volt kiforrott, de azért nagyon jó, ami kissé hiányzik belőle az a zenei aláfestés, ami jószerível hiányzik a dorámából, emiatt nagyon száraz tud lenni (2. szezonban már az is megvan azért mondom hogy jobb)
Tantei Gakuen Q... ez talán a legjobb, felhívom a figyelmet, hogy van egy speciálja ami a sorozat elött játszódik, azzal érdemes kezdeni!.
Aztán ott a 4 shimai tantei dan, amit feliratozok is...folytatni fogom amint lesz rá időm...de angolul már csak az ucsó rész hiányzik felirat terén...
Ajánlom még a mostani szezonból a Puzzle-t az is eléggé hasonló.
Ez mint Tv asahis
|
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 471 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
Posted: Tue May 06, 2008 3:17 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Lezl Köszi az ajánlásokat. Sajna nem nagyon van időm a tanulás miatt, de néha muszáj lazítani. Én is megpróbálkoztam az Around 40-nel, nagyon tetszik eddig. Kíváncsian várom a folytatást.
A Zettai Kareshi esetében szerintem el kell vonatkoztatni a mangától. Mizushima Hiro bekerült a kedvenceim közé a Hanakimi óta, a főszereplő lány pedig a Happy! 1-2 c. filmben volt látható Junnoval mint főszereplő, meg volt persze több mellékszerepe is. Alapból szimpatikus. Nightot alakító srác meg ugye Gokusen 2, Regatta, stb..szóval jó az alap. Eddig jó.
A krimis sorik mindenképp érdekelnek majd, mert az ilyeneket nagyon szeretem én is, de majd ha több időm lesz.
A leginkább a Rookies fogott meg. Olyannyira hogy már a manga eddig angolul megjelent 82 Ch-t is kiolvastam online. A töténet nagyon jó és a doramában is nagyszerű színészi teljesítményt nyújtanak a srácok. Sokan hasonlítják a Gokusen 3-hoz, de bár ebben is vannak humoros elemek, azért a story sokkal mélyebb. 24 kötetes a manga, kíváncsi vagyok hány rész lesz belőle.
Gokusen 3 hát igen, kicsit ismétléses, de ezt mindig is szeretni fogom és a 3. szezont is megnézem. Azért voltak pici változtatások, remélem lesznek is még.
Azt olvastam hogy lehet lesz mozi, amiben benne lesz Matsujun, Shun, és Akame is. Na az jó lenne
Ha lesz egy kis időm júniusban akkor a Last Friends-et mindenképp megnézem. Már az első rész is nagy tetszett és fantasztikus ugye a színész gárda. Ezúton pedig ezer hála és köszönet Zsunessnek a magyar feliratért. Így még inkább élvezhető  _________________ Currently watching: ROOKIES, Last friends, Zettai Kareshi, Around 40, Hokaben, Osen, Gokusen 3, Hyena, Who are you, Single Papa in Love

|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 84 Location: Debrecen, Hungary Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
wuff Joined: 12 Feb 2007 Total posts: 470 Location: Hungary - Miskolc Age: 23 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Bantu Joined: 04 Dec 2007 Total posts: 50 Location: Hungary - Budapest Age: 35 Gender: Male |
Posted: Thu May 08, 2008 2:47 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Lezl - az ftp-t újra sikerült telepakolnom a palota ékkövével
írj légyszi, ha sikerült helyet generálnod, hogy felrakhassam a 39-es részt, ami most így félbemaradt.
Más...
Ajánljatok légyszi valami jó kis sorozatot/kat, ami kicsit más, mint az átlag /kicsit mese, legenda, nem hétköznapi téma/
Olyanra gondolok, mint pl: Shikaotoko Aoniyoshi, Gal Circle, akihabara@DEEP, Sexy Voice and Robo stb.
Köszi
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu May 08, 2008 3:54 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Nem tudom miket láttál, de talán ami nem egy teljesen szokásos történet, de eszméletlen jók :
Kekkon Dekina Otoko
Jotei
Saiyuuki
Teru Teru Ashita
Esetleg próbát tehetsz napi sorozatokkal, pl a Churasant nagyon tudom ajánlani, hihetetlen hogy mennyire jó, kb 150 részes, de 1 rész csak 15 perc. Ott a Hitomi is csak ahhoz nincs felirat.
A postomhoz képest 1 óra mulva pedig lesz újabb 7 giga hely a vinyón...
|
|
| Back to top |
|
 |
Bantu Joined: 04 Dec 2007 Total posts: 50 Location: Hungary - Budapest Age: 35 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 84 Location: Debrecen, Hungary Gender: Male |
Posted: Fri May 09, 2008 6:59 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Bantu wrote: | Ajánljatok légyszi valami jó kis sorozatot/kat, ami kicsit más, mint az átlag /kicsit mese, legenda, nem hétköznapi téma/  |
Én belekaptam a Nyugati utazás egyik HK verziójába, ha nem ismered a sztorit, csak ajánlani tudom...
De vigyázz vele, van vagy 30 feldolgozása már, amit csak a kínaiak csináltak....
Én most ezt nézem, és kivételesen a legelején kezdték, hogy hogyan született a Majomkirály..._________________
Watching: Zettai Kareshi | Gokusen 3 | Osen | Kinpachi Sensei
Recently finished: Robokon | Kinen na Aneki | Attention Please SP
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Mon May 12, 2008 9:06 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Hosszú szülés volt de elkészült a 4 detektív nővér 3. része.
|
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 471 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
Posted: Mon May 12, 2008 1:35 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Lezl wrote: | | Hosszú szülés volt de elkészült a 4 detektív nővér 3. része. |
Köszi szépen!!_________________ Currently watching: ROOKIES, Last friends, Zettai Kareshi, Around 40, Hokaben, Osen, Gokusen 3, Hyena, Who are you, Single Papa in Love

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|