Goto page Previous 1, 2, 3 ... 202, 203, 204 ... 208, 209, 210 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sargaborso Joined: 17 Jul 2006 Total posts: 380 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 710 Location: Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Thu May 01, 2008 6:03 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Nem én hoztam fel a Coat West-et. *ártatlanul pislog*
|
|
| Back to top |
|
 |
Puszedli Joined: 15 Feb 2007 Total posts: 471 Location: Hungary - Sopron Age: 26 Gender: Female |
Posted: Thu May 01, 2008 6:37 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Jóvanna...ezt láttam az oldalán (többek közt) Persze ott feszít Jin is, de őt ugye sokan szeretik...
Láttátok már hogy as Gokusen 3-nak milyen óriási nézettsége van? LOL
Az első rész 26 % körüli, a második rész meg 24 %. Még az Atsu himét is veri. Csak lenne már sub hozzá.
Kiosztották az 56. Television Drama Academy Awards díjakat Az SP és a Bara tarolt.
Sajnálom hogy a One Pound Gospelt nem díjazták, de vigasztal a tény hogy az olvasók szavazatai alapján az volt a legjobb drama, Kame a legjobb színész és a legjobb dal a Lips. Örülök hogy azért a nézettség ellenére népszerű volt a nézők körében. Az újságírók és a zsűri máshogy gondolta, így nem lett belőle díj, de nem baj. Az SP-nek és Okada Junichinak is nagyon örülök, ő is egyik kedvencem. A Bara no nai Hanaya-t még nem láttam, de már az első rész nagyon ígéretes volt. Majd ha lesz időm tuti megnézem, már csak Shingo és Shota miatt is.
Matsuda Ryuhei is díjat kapott Remélem a jövőben több szerepben is látható lesz ennek köszönhetően.
A Nikkan Sport is kiosztotta a 2007. április és 2008. április közötti időszakban sugárzott drámák díjait. Minden negyed évben internetes szavazáson keresztül választották ki a legjobbakat és most minden kategóriában a négy legjobb közül az év legjobbját. Hát a férfi színészek közt Akanishi Jin nyert a Yukan Clubért.
Bár nagy fan vagyok, nem értek teljesen egyet ezzel az eredménnyel. Persze örülök és gratulálok Jinnek. Legyőzte Yamapit kb 2.000 szavazattal (nem tudom a Pi fanok merre jártak ). Remélem hogy ezzel kicsit sikerült bátorítani és hamarosan lesz újabb drámája is. (erősen fohászkodom egy Akame soriért, de az már túl szép lenne hogy igaz legyen )_________________ Currently watching: ROOKIES, Last friends, Zettai Kareshi, Around 40, Hokaben, Osen, Gokusen 3, Hyena, Who are you, Single Papa in Love

|
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 170 Location: Hungary, Budapest Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Lillia Joined: 14 Jan 2008 Total posts: 22 Location: Hungary Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
leegyep Joined: 27 Sep 2004 Total posts: 304 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
Lezl Joined: 28 Jan 2007 Total posts: 220 Gender: Male |
Posted: Fri May 02, 2008 7:51 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Elmult 2 napban annyira fáradt voltam hogy csak doramakat néztem így úgy gondoltam 1-3 rész alapján kialakult véleményemet megírom a tavaszi sorozatokról..
Pontos sorrendet még nem tudnék felállítani így csoportokra bontom őket.
1. Amik nagyon de nagyon tetszenek
Osen
Osen-san japán egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező Ryokanjának az örököse. Ebben a hagyományos fogadóban az ételek minőségére hihetetlen módon ügyelnek, olyannyira hogy a szójababokat is szemenként válogatják. Ezaki Yoshio azért érkezett ebbe a fogadóba, mert elege lett a nagy éttermekből ahol a körítésre, tálalásra jobban ügyelnek mint magára az étel minőségére.
A főszereplő Aoi Yu nagyon aranyos tud lenni ebben a sorozatban
Puzzle
Ishihara Satomi a főszereplője ennek a tini nyomozós sorozatnak. Úgy látszik nagyon rákattantam ezekre. A tv Asahinak meg ez a péntek esti idősávja asszem a kedvencem most már (nemrég ugye Jotei, majd 4 Shimai tantei dan, most pedig ez)
Satomi most egy közel 30 éves angol tanárnőt alakít benne, az érdekesség az benne hogy a diákjai jobban tudnak nála angolul De a lényeg nem az órákon van, hanem a nyomozásokon, valahogy mindig bűnügyekbe keverednek amit 3 diákkal az oldalán old meg. A diákokkal szenben mindig nagyon szigorú és gonosz, de mindenki másnak a kedves oldalát mutatja, ez nagyon vicces jeleneteket tud eredményezni.
Kimi Hannin Janai yo ne
Egy másik nyomozós sorozat ami kicsit a Tantei Gakuen Q-ra hajaz, legalábbis átemeltek onnan egy szereplőt Kaname Junt aki itt most rendőrtisztet alakít. A másik hasonlóság pedig a főszereplő lányban keresendő akinek itt is fotografikus memóriája van, de mégdurvább mint a Tantei Gakuen Q-ban. A lány egyedül tartja el magát és hugát, így rengeteg munkát kell válalnia. Kapóra jön neki a nyomozó tanonc aki bizonyítani szeretne, viszont pénze az van bőven. Felbéreli a lányt hogy segítsen neki megoldani különféle bűnügyeket. Ez a sorozat is nagyon könnyed sok humorral, igaz néhol talán könnyen kiszámítható, de mindenképp nagyon élvezetes nézni.
Hitomi
Ez egy 15 perces napi sorozat, heti 6 résszel. A főszereplő Eikura Nana, már csak emiatt érdemes nézni. A történet elején anyjával feljönnek Tokióba a anyai nagyszülő temetésére. Anyja jó rég már nem volt beszélő viszonyban a szüleivel, az apjával hamar össze is veszik. Hitomi nagyapja feleségével árvákat nevelt otthonában, azonban most hogy egyedül maradt a törvény szerint nem nevelheti tovább őket, hacsak nem költözik be egy felnőt még a háztartásba. Mitad isten Hitomi épp betöltötte a 20. életévét (innentől számít felnőtnek japánban az ember)
Hitomi kis rábeszélés hatására végül beadja a derekát és odaköltözik nagyapjához.
2.Jönnek amik tetszettek eddig:
Around 40
Ez a sorozat ahogy a címéből is adódik a 40-es éveiben járó nőkről szól elsősorban. Főszereplőnk Amami Yuki aki már nagyot alakított a Top Casterben vagy az Enka no Jouban, itt sincs ez másképp. Elmult 39 éves de még mindig nem ment férjhez, jól kereső állása van és előbb utóbb szeretne egy gyereket is. Az idő gyorsan telik és a 20 éves osztálytalálkozó után rájön, hogy nagyon gyorsan meg kéne házasodnia már.
Muri na Renai
Ez egy nagyon jó kis vígjáték egy korosodó régi popsztárral a főszerepben. Sakai Masaakit nagyon bírtam már a Churasanban is, itt is hozza a formáját. 60 éves és szintén aglegény, felesége rég elvált tőle, aki ezt a döntését élete döntésének tartja.
Azonban 60 éves korában is szerelmes tud lenni az ember, mégha a kiválasztott 20 évvel fiatalabb is nála, mellesleg ő az anyjának a pop idolja volt annó.
Sok vicces jelenet van ebben a sorozatban, valahogy nagyon bejön az a fanyar humor ami végighatja a doramat.
Last Friends
Erről a doramaról nem kell írni hisz sokan nézzük, nekem is tetszik, de apróbb fenntartásaim azért vannak vele így nem kerülhetett az első kategóriába.
3. Nem rosszak:
Ryokiteki na Kanojo
Úgye a My Sassy Girl koreai változata nagyon magasra tette a lécet amit sikerült is alaposan leverni, ennek ellenére szerintem annyira nem rossz a sorozat, csak teljesen el kell határolódni attól a ténytől hogy minek a feldolgozásával van dolgunk. Hisz összehasonlítva csak csúfos vereség lehet a vége.
Zettai Kareshi
Ez a másik népszerű sorozat, ami szintúgy nem nyerte el maradéktalanul a tetszésemet, valahogy a hangulata nagyon hullámzó, voltak nagyon jó pillanatai, de pár jelenettel kicsit szerintem sikerült odavágni a hangulatát, kicsit talán az is a bajom vele hogy túl abszurd
Hozzáteszem még csak 1 részt láttam, még alakulhat a dolog, egyelőre csak a 3. kategóriában a helye.
Je t'aime
Ez a dorama is különbözik kicsit a többitől, mivel 25 perces féle. Hangulatában engem nagyon emlékeztet a Tsubasa Tenshitachikra Itt is egy kicsit lecsúszott lány próbál boldogulni a kegyetlen világban, még nem tudom teljesen hova tenni a sorozatot, de egész érdekes, kerülhet ez még felsőbb kategóriába
|
|
| Back to top |
|
 |
foodlfg Joined: 22 Mar 2008 Total posts: 20 Location: Budapest, Hungary Gender: Male |
Posted: Sat May 03, 2008 8:04 am Post subject: Re: Swing Girls Post Rating: 0 |
|
|
| leegyep wrote: | | foodlfg wrote: | ejj ez a Swing Girls egy nagyon jó film :D
....Folyamatosan vigyorogtam az egész film alatt :) (mondjuk a vaddisznós jelenetet kihagyhatták volna).... |
Nekem a vaddisznós jelenet is nagyon tetszett, főleg ezzel a zenével kombinálva. :) Az igaz, hogy lazít egy kicsit a merev elképzeléseken. :)
| foodlfg wrote: |
Ha ezt a filmet adnák a mozikban, akkor biztos elvinném rá az ismerőseimet.
Ritkán látok ilyen filmet, amin ennyire jól szórakozok.
Kösz, hogy feltöltöttétek. |
Szívesen. Amúgy februárban egyszer játszották Budapesten is az Örökmozgóban, angol felirattal, magyar szinkrontolmáccsal. :-)
Tudom ajánlani a koncertet is! Jól fújják a lányok. :P |
Végre sikerült megnéznem a koncertet is.
Azért látszik a lányokon, hogy nem túl profik, de talán pont ez ad hozzá egy kis pluszt. Tökjó, hogy tényleg megtanultak valamennyire játszani a hangszereken. :)
Egyébként annyira nem szeretem a jazz zenét, de az élő koncertek általában jól szoktak szerepelni nálam. Főleg azért mert nem csak hallgatni lehet, hanem látni is, ahogy zenélnek.
A szinkrontolmácsolás érdekes lehetett. Nem nagyon tudom úgy elképzelni, hogy ne legyen zavaró.. :/ Persze az is több, mint a semmi.
|
|
| Back to top |
|
 |
tgt_ir0n Joined: 03 Jan 2008 Total posts: 46 Location: Hungary, Balatonfüred Age: 24 Gender: Male |
Posted: Sat May 03, 2008 4:57 pm Post subject: Re: Swing Girls Post Rating: 0 |
|
|
| Felraktam a Yama Onna, Kabe Onna első részét...
|
|
| Back to top |
|
 |
foodlfg Joined: 22 Mar 2008 Total posts: 20 Location: Budapest, Hungary Gender: Male |
Posted: Sun May 04, 2008 7:12 am Post subject: Re: Swing Girls Post Rating: 0 |
|
|
Azt nem értem, hogy ezt Japánból (csomó peer van Japánból) és Amerikából miért töltik le. Nincs más elérhető verzió ? Vagy ennyi magyar élne kint, akit érdekel ez a sorozat ? o.O
|
|
| Back to top |
|
 |
Lezl Joined: 28 Jan 2007 Total posts: 220 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
zsuness Joined: 11 Jun 2007 Total posts: 710 Location: Hungary Age: 24 Gender: Female |
Posted: Sun May 04, 2008 11:42 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
A Last Friends feliratokat feltettem ide DA-ra is. ^_^ (Remélem mindent jól csináltam.. O.o)
| Quote: | | Osen-san japán egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező Ryokanjának az örököse |
Asszem agyamra ment Ryo. (meg Ryo/Uchi), de ez a mondat A+ (főleg, hogy egyelőre nálam Uchi=Osen)
|
|
| Back to top |
|
 |
esztokam Joined: 25 May 2007 Total posts: 170 Location: Hungary, Budapest Age: 25 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
UsagiYojimbo Joined: 28 Feb 2008 Total posts: 84 Location: Debrecen, Hungary Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|