Goto page 1, 2, 3 ... 208, 209, 210 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sargaborso Joined: 17 Jul 2006 Total posts: 380 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Fyra Joined: 29 Aug 2006 Total posts: 45 Location: Hungary Age: 19 Gender: Female |
Posted: Fri Jan 12, 2007 11:30 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Szia!
Huh, bocsi, csak most vettem észre az üzenetet ^^;;.
Szóval, whoa, magyarok a D-Addictson... hihetetlen O____O.
Azért drámaőrültnek talán még nem mondanám magam, hiszen csak pár sorozatot jegyzek (HYD, Gokusen, Puri Puri D, Jigoku Shoujo - na jó, ez utóbbit csak két rész erejéig bírtam ), viszont szeretem a live actionöket meg a musicaleket *____*.
Ennyit rólam .
|
|
| Back to top |
|
 |
sargaborso Joined: 17 Jul 2006 Total posts: 380 Location: Hungary Age: 26 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Fyra Joined: 29 Aug 2006 Total posts: 45 Location: Hungary Age: 19 Gender: Female |
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:06 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Nem, nem maradsz... sőt, talán még van egy pár jelöltem a topic benépesítésére *gonosz kacaj*.
A másik kettőt én is csak azért ismerem, mert TeniMyu (Prince of Tennis musical - igen, teniszes animéből musicalt csinálni JÓ ötlet ) színészek játszanak bennük. A Puri Puri D a Princess Princess live action verziója, Kamakari Kentával, Saitou Takumival *rabu-rabu* és Adachin Osamuval. A Jigoku Shoujóban meg Katou Kazuki játszik, ez is egy live action, de OMG, ez gáz xDD. A Puri Puri legalább poénul gáz, de ez nem =D.
A HYD 2 első részét épp most töltöttem le, talán ma este meg is nézem. Vártam, hogy a SARS csapat lesubbolja (márkahű maradok). És Te?
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:15 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
   én ami igazán gáz sorit láttam, az a prince's first love volt. hú, az vmi hihetetlenül szar volt, de végig szenvedtem, úgyhogy ezt lehet még az önéletrajzomba is beleköltöm majd valahogy
PoT musical - na ez is érdekes lehet letöltendő torrentek között ott van, de még nem jutottam el odáig, hogy le is szedjem. a movie-t láttam, és az sztem isteni volt. bár ha valaki az animét/mangát nem ismeri, az sztem egy kukkot sem értene belőle...
HYD 2 első részét én is tegnap néztem csak meg, de annyira jóóóóóó volt nem nagyon akarok árulkodni, de azért volt egy kis csalódottság bennem, ha már láttad a részt, akkor elmesélem mire gondolok
topik-benépesítési projektbe benne vagyok ^^ próbáltam azoknak írni, akik vállalták a profilban, hogy I'm from Hungary, de nem sokan voltak. nehogy már csak ketten árválkodjunk itt     _________________ 
|
|
| Back to top |
|
 |
Raisu Joined: 12 Jan 2007 Total posts: 17 Location: Hungary Age: 18 Gender: Male |
Posted: Fri Jan 12, 2007 5:26 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Helló!
Ez az, legyen egy magyar topic is! ^_^ Én eddig a Sailor Moon Live Actiont, a Hana Yori Dango Dramat, két SM musicalt meg 4 PoT muscialt láttam, és az SM musicalek kivételével mind tetszett. A HYD 2. évada meg szerintem eszméletlen jó lett. Kicsit féltem, hogy a folytatással elrontják, de szerencsére kellemesen csalódtam ^_^ Rui 4ever!
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Raisu Joined: 12 Jan 2007 Total posts: 17 Location: Hungary Age: 18 Gender: Male |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Ami-chan Joined: 22 Jan 2005 Total posts: 18 Location: Hungary Age: 22 Gender: Female |
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:40 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Sziasztok!
Én is nagyon szeretem a doramákat és a live action-öket, ezekből már elég sokat láttam relatíve, musicalből csak Sailor Moon-hoz volt eddig szerencsém.
Örülök, hogy azért vagyunk itt magyarok is. ^_^
|
|
| Back to top |
|
 |
Brigi Joined: 12 Jan 2007 Total posts: 73 Age: 17 Gender: Female |
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Fri Jan 12, 2007 7:44 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| Nem, szerencsére mind feketék/barnák. De az átváltozással jön a paróka is. Nekem mondjuk tetszenek ^^"
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Joruri Joined: 12 Jan 2007 Total posts: 30 Location: Hungary Age: 19 Gender: Female |
Posted: Fri Jan 12, 2007 8:00 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
ooo, jo estet! :]
honapok ota mindig latogattam az oldalt, mondjuk eddig nem sok magyart lattam itt, de most akkor ugy dontottem, hogy en is regisztralok, ha mar van ez a topic.
HYD2 nezni kell, senkise hagyja ki, en most neztem meg este az elso reszt, de mar nem birom kivarni a masodikat :]
uhm, van meg valaki, aki rajtam kivul nezi a Hana Kimit vagy a Snow Queent? Esetleg Goong S2 (vagy S, kinek hogy tetszik...), bar ehhez meg nincs felirat egyelore, de remelem ugyanolyan gyorsan lesz, mint a HYD 1. reszehez
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|