http://d-addicts.com

Register

HOME TORRENT DRAMA WIKI STATS HELP (FAQ) SEARCH GROUPS PROFILE PRIVATE MESSAGES LOGIN

Any Hungarian around?

Goto page 1, 2, 3 ... 208, 209, 210  Next
Jump to page:

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    D-Addicts Forum Index -> International Community
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sargaborsoOffline

Total posts: 380
PostPosted: Mon Jan 08, 2007 12:17 pm    Post subject: Any Hungarian around?   Post Rating: 0 Reply with quote

Hi everyone! Feel free to leave a comment.

Kicsit kíváncsi vagyok, hogy vannak-e még drámaőrült magyarok errefelé Roll Eyes
Egy pár emberrel már összefutottam, és hát gondoltam egy ilyen topik jó kis gyűjtőhely lehetne.

Remélem nem hagyjátok, hogy csak így magamban beszéljek. Elég hülyén venné ki magát Big Smile

Közkívánatra edit következik:

Szerencsére egyre többen és többen vagyunk! Ez egy igazán remek hír, ugye?
Éppen ezért minden frissen ide tévedőnek összeszedtünk egy kis segédletet. Íme:

FTP:
Sol keresztapu jóvoltából van egy ftp hozzáférési lehetőségünk

Kérünk mindenkit, hogy aki kedvet érez feliratok fordításához, az előbb nézzen körül itt!

Subs:
4 Shimai Tantei Dan [Hungarian Sub] (1-3 of 9)
A Love to Kill [Hungarian Subs] (Ep 1-5 of 16)
Banjun Drama [Hungarian Subs] (Complete)
Biyou Shonen Celebrity [Hungarian Subs] (Eps 1-2 of 13)
Coffee Prince [Hungarian Subs] (Ep1-5 of 18.)
Densha Otoko [Hungarian Subs] (Complete)
Devil Beside You [Hungarian Subs] (Ep 1 of 20)
Gokusen [Hungarian Subs] (complete)
Hanayome to Papa [Hungarian Subs] (Complete)
Hana Yori Dango [Hungarian Subs] (1-5 of 9)
Hanazakari no Kimitachi e [Hungarian Subs] (Complete)
Hotaru no Hikari [Hungarian Subs] (Ep 1-3 of 10)
HR [Hungarian Subs] (Ep 1 of 23)
Iljimae [Hungarian Subs] (Ep 1-4 of 20)
Jigoku Shoujo [Hungarian Subs] (Ep 1 of 12)
Kimi ga Kureta Natsu SP (2007) [Hungarian Subs] (Complete)
Kimi wa Petto [Hungarian Subs] (Eps 1-4 of 11)
Kindaichi shounen no jikenbo (sp) [Hungarian Subs](complete)
Kurosagi [Hungarian Subs] (Ep 1-3 of 11)
Last Friends [Hungarian Subs] (eps 1-5 of 11)
Mars [Hungarian Subs] (Eps 1-4 of 21)
Musashi [Hungarian Subs] (Ep 1-10 of 49)
My Boss My Hero [Hungarian Subs] (Ep 1-9 of 10)
My name is Kim Sam Soon [Hungarian Subs] (Complete)
Nine-Tailed Fox [Hungarian Subs] (Complete)
Nobuta wo Produce [Hungarian Subs] (Ep 1-4 of 10)
Papa to Musume no Nanokakan [Hungarian Subs] (Ep 1 of 7)
Spring Story SP [Hungarian Subs] (Complete)
Tatta Hitotsu no Koi [Hungarian Subs] (Ep 1-2 of 10)
The Legend [Hungarian Subs] (Complete)
Time Of Dog And Wolf [Hungarian Subs] (Complete)
Tokyo Friends [Hungarian Subs] (Complete)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi I [Hungarian Subs] (Complete)
Tsubasa no Oreta Tenshitachi II [Hungarian Subs] (Complete)
Yamada Taro Monogatari [Hungarian Subs] (Ep 1-5 of 10)
Yasha [Hungarian Subs] (ep 1-4 of 11)
Yukan Club [Hungarian Subs] (Eps 1-4 of 10)

Linkajánló - tőlünk:
avistaz
aznV.TV
Ázsiafilm
Boukendan
Byakuya Fansubs
Dorama Heaven
Dorama Suki
dorama.lap.hu
Haniko's FanSub
Jdorama.hu
Sekai Fansub
Vanilla Fansub
Varázsskatulya

Last edited by sargaborso on Sat Jun 21, 2008 4:34 pm; edited 49 times in total

Back to top
View user's profile Visit poster's website 
FyraOffline

Total posts: 45
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 11:30 am    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Szia!

Huh, bocsi, csak most vettem észre az üzenetet ^^;;.

Szóval, whoa, magyarok a D-Addictson... hihetetlen O____O.

Azért drámaőrültnek talán még nem mondanám magam, hiszen csak pár sorozatot jegyzek (HYD, Gokusen, Puri Puri D, Jigoku Shoujo - na jó, ez utóbbit csak két rész erejéig bírtam pinch), viszont szeretem a live actionöket meg a musicaleket *____*.

Ennyit rólam pinch.
Back to top
View user's profile 
sargaborsoOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 5:01 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

most megmentettél Big Smile
már kezdtem komolyan aggódni, hogy a végén tényleg egyedül maradok

HYD-t és Gokusent én is láttam, a másik kettőt nem
viszont HYD az abszolut kedvencem eddig, úgyhogy most hatalmas lázban vagyok a második évad miatt. láttad már az első részt?

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 5:06 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nem, nem maradsz... sőt, talán még van egy pár jelöltem a topic benépesítésére *gonosz kacaj*.

A másik kettőt én is csak azért ismerem, mert TeniMyu (Prince of Tennis musical - igen, teniszes animéből musicalt csinálni JÓ ötlet pinch) színészek játszanak bennük. A Puri Puri D a Princess Princess live action verziója, Kamakari Kentával, Saitou Takumival *rabu-rabu* és Adachin Osamuval. A Jigoku Shoujóban meg Katou Kazuki játszik, ez is egy live action, de OMG, ez gáz xDD. A Puri Puri legalább poénul gáz, de ez nem =D.

A HYD 2 első részét épp most töltöttem le, talán ma este meg is nézem. Vártam, hogy a SARS csapat lesubbolja (márkahű maradok). És Te?
Back to top
View user's profile 
sargaborsoOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 5:15 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Big SmileBig SmileBig SmileBig Smile én ami igazán gáz sorit láttam, az a prince's first love volt. hú, az vmi hihetetlenül szar volt, de végig szenvedtem, úgyhogy ezt lehet még az önéletrajzomba is beleköltöm majd valahogy Mr. Green

PoT musical - na ez is érdekes lehet Smile letöltendő torrentek között ott van, de még nem jutottam el odáig, hogy le is szedjem. a movie-t láttam, és az sztem isteni volt. bár ha valaki az animét/mangát nem ismeri, az sztem egy kukkot sem értene belőle...

HYD 2 első részét én is tegnap néztem csak meg, de annyira jóóóóóó volt Smile nem nagyon akarok árulkodni, de azért volt egy kis csalódottság bennem, ha már láttad a részt, akkor elmesélem mire gondolok

topik-benépesítési projektbe benne vagyok ^^ próbáltam azoknak írni, akik vállalták a profilban, hogy I'm from Hungary, de nem sokan voltak. nehogy már csak ketten árválkodjunk itt Big SmileBig SmileBig SmileBig Smile

Total posts: 17
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 5:26 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Helló!

Ez az, legyen egy magyar topic is! ^_^ Én eddig a Sailor Moon Live Actiont, a Hana Yori Dango Dramat, két SM musicalt meg 4 PoT muscialt láttam, és az SM musicalek kivételével mind tetszett. A HYD 2. évada meg szerintem eszméletlen jó lett. Kicsit féltem, hogy a folytatással elrontják, de szerencsére kellemesen csalódtam ^_^ Rui 4ever!
Back to top
View user's profile 
sargaborsoOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 5:33 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

szia Big Smile
a legjobb helyen az első hozzászólásod! Smile

most komolyan, én még egy ilyen musical-t sem láttam. ez musical-musical? vagy nem olyan, amit mi értenénk musical alatt?
Sailor Moon live - komoly Big Smile én csak az animét láttam, de a live-ot nem tudom elképzelni. mármint... hogy reális legyen. mármint amikor átváltozik, azt pl hogy csinálták meg? lehet én is megnézem, mert az animét nagyon imádtam Big Smile

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 6:19 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Igen, ez musical musical. Hamisan éneklő emberkékkel, de jó koreográfiával (legalábbis a PoT esetében Big Smile 1st cast forever!!)! Hát, a Sailor Moon Live-ban az átváltozások viccesek, de annyira nem gázak. A történet viszont kárpótol szerintem mindenért. Nagyon jó húzások vannak benne, a lányok pedig aranyosak és nagyon szépek (különösen Rei és Makoto *-*). Érdemes megnézni, csak az első néhány rész lehet esetleg szenvedés Smile
Back to top
View user's profile 
FyraOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:19 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Na de Raisu, a 1st castban nem igazán jellemző a hamis ének... inkább a 2nd esetében a hangnélküliség... a 3rd az meg vegyes...

Huh, sárgaborsó... nem vagy semmi, hogy tetszett a POT live action pinch. Engem a frász kerülgetett, és már martam magam a végére... mondjuk, ha bejöttek a szereplők, akkor Neked biztos tetszenének a 2nd castos musicalek, de én azoktól a srácoktól falra mászok pinch.

Egyébként weeh, most értem a HYD 2 x 01 végére! Uwaa~~~ *_____*. Junpei-kun rulez pinch
Back to top
View user's profile 
sargaborsoOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:25 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

PoT live azért tetszett, mert hihetetlen mód elfogult vagyok Tongue ha bárkit le akarnék ültetni, hogy megnézze (az ismerőseim közül - abszolut téma-szüzek), sztem kiugranának az ablakon. pláne hogy csak földszinten lakok... Laugh

clubboxról állítólag lehet már tölteni HYD2 második részét w00t
igaz, nekem nem indult el, de mindegy. majd ha lesz felirat, akkor gyorsan lekapom. clubbox úgyis gyorsan müxik

még sailor moon ügyben: nyugtass meg, hogy azért egyik lány sem szőke vagy zöld hajú, vagy ilyenek

Total posts: 18
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:40 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Sziasztok!

Én is nagyon szeretem a doramákat és a live action-öket, ezekből már elég sokat láttam relatíve, musicalből csak Sailor Moon-hoz volt eddig szerencsém.

Örülök, hogy azért vagyunk itt magyarok is. ^_^
Back to top
View user's profile 
BrigiOffline

Total posts: 73
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:41 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Szijasztok!!!!!!!!!!
Én is ide találtam... ilyen dolgokból én dráma őrült sem maradhatok ki! Szóval kb 40-45 drámát láttam eddig úgyhogy szerintem jó ha mondhatom drámafan vagyok... Amúgy pont most csinálok az egyik barátommal egy Goong Fansite-ot amit lehet hogy átalakítunk még nemtom mert most nagyon rákattantam a feliratfordításokra (még csak ma kezdtem de lefordítottam már egy csomó részt)szóval az oldalunkra majd felteszek rengeteg magyar feliratot meg mindenfélét ha érdekel majd nézzetek be!!! Ha kész lesz szólok!! SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
Back to top
View user's profile Visit poster's website 
RaisuOffline
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:44 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Nem, szerencsére mind feketék/barnák. De az átváltozással jön a paróka is. Nekem mondjuk tetszenek ^^"
Back to top
View user's profile 
FyraOffline

PostPosted: Fri Jan 12, 2007 7:51 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

Juj, gyűlünk, gyűlünk... *nagy vigyor*

Sárgaborsó: elfogult vagy, de kivel/mivel szemben? Big Smile Én hatalmas POT-rajongásom ellenére is majdnem kiugrottam az ablakon pinch. Shirota Yuu borzalmas alakítása tönkreverte gyermeteg álmaimat pinch. Még Kanata Hongo volt a legjobb - rá kíváncsi leszek a NANA 2 Shinjeként is *____*.
Back to top
View user's profile 
JoruriOffline

Total posts: 30
PostPosted: Fri Jan 12, 2007 8:00 pm    Post subject:    Post Rating: 0 Reply with quote

ooo, jo estet! :]

honapok ota mindig latogattam az oldalt, mondjuk eddig nem sok magyart lattam itt, de most akkor ugy dontottem, hogy en is regisztralok, ha mar van ez a topic.

HYD2 nezni kell, senkise hagyja ki, en most neztem meg este az elso reszt, de mar nem birom kivarni a masodikat :]
uhm, van meg valaki, aki rajtam kivul nezi a Hana Kimit vagy a Snow Queent? Esetleg Goong S2 (vagy S, kinek hogy tetszik...), bar ehhez meg nincs felirat egyelore, de remelem ugyanolyan gyorsan lesz, mint a HYD 1. reszehez
Back to top
View user's profile 
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    D-Addicts Forum Index -> International Community All times are GMT - 1 Hours
Goto page 1, 2, 3 ... 208, 209, 210  Next
Jump to page:
Page 1 of 210
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum