Felrakom így is a feliratot, hogy bekerülhessen a feliratok listájába. A felirat csak a szöveget tartalmazza, semmi egyebet (magyarázatok, egyéb feliratok, ...) nem.
Csak akkor használd, ha muszáj, egyébként a hardsubot javaslom.
Rövid összefoglaló:
Alice, a világszerte híres Mitazono család lánya, megismerkedik a három gyerekét mindenféle egynapi munkákból eltartó Tarouval. Bár első ránézésre teljesen más világban élnek, és mást tartanak fontosnak, elképzelhető, hogy mélyebb érzések alakuljanak ki kettejük között? Nézd meg, és megtudod
Posted: Wed Oct 22, 2008 9:29 am Post subject: Post Rating: 0
Köszi! Pont tegnap este néztük meg az első részt és nagyon jól szórakoztunk. Most újra fogom nézni. Remélem hogy folytatod majd tovább a fordítást. Én nagyon szeretném.
Posted: Wed Oct 29, 2008 9:28 pm Post subject: Post Rating: 0
erzsi69 wrote:
Ebből is lesz majd hardsub?
Természetesen lesz
Hidden:
Az első két részből biztosan. Az első rész már kész is, a második is rövidesen elkészül. A többi részből is gyártok hardsubot, de elképzelhető, hogy icipicit gyengébb minőségben, ugyanis nem biztos, hogy feltöltik a jó minőségű videót (1080i TS - közvetlenül a tévéből felvett adás - helyett újratömörített és homályos 720p divx-szel tudok csak dolgozni).
Az INS és ED dalok szövegét egyelőre nem találtam meg a neten, annyira újak, és hallás után pedig nem sikerült teljesen kivennem, hogy mit énekelnek. Bár ez legyen a legnagyobb gondom
Posted: Mon Jun 08, 2009 5:55 pm Post subject: Post Rating: 0
Iszonyúúú jóó ez a sorozat!!!Nagyon kész...annyit röhögtem rajta!!Csak így továbbb!!Imádom^-^
Ahogy eszik a tojást!!!Annyira cukik a gyerekek!!
Kíváncsi vagyok a folytatásra!!Remélem hamarosan..jön egy újabb rész!!!
Posted: Mon Jun 08, 2009 6:10 pm Post subject: Post Rating: 0
Noeamy wrote:
Iszonyúúú jóó ez a sorozat!!!Nagyon kész...annyit röhögtem rajta!!Csak így továbbb!!Imádom^-^
Ahogy eszik a tojást!!!Annyira cukik a gyerekek!!
Kíváncsi vagyok a folytatásra!!Remélem hamarosan..jön egy újabb rész!!!
Amint véget ér a vizsgaidőszak, folytatom a fordítást. Kitartás, már nem kell túl sokat aludni
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum