Posted: Wed May 28, 2008 5:51 pm Post subject: Post Rating: 0
emil775 wrote:
buna ziua toatalumea! ce mai faceti? am vrut sa intreb daca a vazut cineva serialul japonez "stand up"...eu ma uit la el acuma si-mi place mult! sant alte seriale similare la asta??? asi vreau mult mult sa le vad!
stand-up, nu era comedie? hm... cred ca "school life+slice of life/romance +comedy" ar intoarce rezultate destul de relevante mai jos totusi ceva titluri din amintirile mele vagi de obaaaaa-san pls, obaaa-san - that's for real - asa ca daca s-ar putea sa se supere cineva ca sunt off topic ...
Hidden:
"school life" nu e tocmai punctul meu tare.... dar comedii... try beach boys ... comedia nu e tocmai isterica, calitate crappy, e adevarat, nu e cu o pletora de not-under-age boys packed in teenage-to-die-for-bodies ... dar am putut s-o vad de doua ori ... ceva mai aproape de zilele noastre ... anego-sapuri-kimi wa petto / akanishi jin-kamenashi kazuya-matsumoto jun... dar cred ca alea sunt mai degraba shoujo....ah! da! boku dake no madonna
Posted: Thu Jun 26, 2008 9:55 am Post subject: Post Rating: 0
hello people
nu am mai trecut pe aici de un car de ani
ce mai faceti?
vad ca mai sunt fani DBSK pe aici,tocmai am comandat ultimul lor single.
in 7-15 iulie vin in bucuresti cu un grup de 13 koreeni,daca vreti sa ne intalnim trimiteti-mi un msg.
DBSK are the best!!!!
Posted: Thu Jun 26, 2008 12:06 pm Post subject: Post Rating: 0
maria_hpm wrote:
hello people
nu am mai trecut pe aici de un car de ani
ce mai faceti?
vad ca mai sunt fani DBSK pe aici,tocmai am comandat ultimul lor single.
in 7-15 iulie vin in bucuresti cu un grup de 13 koreeni,daca vreti sa ne intalnim trimiteti-mi un msg.
DBSK are the best!!!!
Eu m-as duce sa palavragim una buna impreuna, dar locuiesc prea departe, in Bihor.
Apropo, v-am spus ca am fost la spectacolul de kabuki de la Sibiu? O experienta ciudata...
Posted: Sat Jul 19, 2008 1:38 pm Post subject: Post Rating: 0
gabitza wrote:
in ceea ce priveste dramele iti propun Capital Scandal ,daca nu iti place iti voi propune alta dar sunt sigura ca te va incanta
Tocmai am terminat de vizionat Capital Scandal- mi-a placut la nebunie, am vazut ultimele 4 episoade unul dupa altul. A intrat automat in lista dramelor mele preferate (e pe locul 2 sau 3, nu ma pot decide ). Ms mult de tot pt recomandare!
All times are GMT - 1 Hours Goto page Previous1, 2, 3 ... 38, 39, 40
Page 40 of 40
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum