Goto page Previous 1, 2, 3 ... , 38, 39, 40 Next
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kona_yuki Joined: 15 May 2008 Total posts: 7 Location: Romania Gender: Unknown |
Posted: Thu May 15, 2008 5:25 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| LORELEI_ROSE wrote: |
Si pt ca au mai aparut fani:
|
sunt facute de tine?.....
| ayumi23 wrote: |
e bine ca sunt si romani pe aici..... salut
Wub imi plac dramele din koreea de sud ... dar si muzica lor , momentan sunt obsedata de cei de la DBSK.
unele din dramele mele preferate sunt :COFFEE PRINCE,CAPITAL SCANDAL |
da combinatia de personalitate + talent + aspect fizic poate crea dependenta......
nu credeam ca baietii au fani si aici in Romania
din moment ce mai sunt si fani DBSK......
| kbetsunii wrote: | merci pentru wellcoming.
apropo de seriale istorice...(' ')
musashi se intampla ca e foarte bine facut si are un lead fantastic, plus ca subiectul e ceva mai familiar... dar... daca mai este cineva interesat dar a preferat sa nu se incalte cu 45 de episoade ... uite o lista:
yoshitsune (asta ar trebui sa prinda ceva mai bine, are hideaki takizawa leading)
fuurin kazan (serialul foarte bine realizat; marginalia: acolo am fost obligata sa ma uit pentru prima oara cu atentie la personajul acela de cauciuc, that is, the jack-of-all-trades wannabe, aka gackt-sama)
shinsengumi (strongly recommend)
musashi (tre sa admit, desi nu e subiectul meu preferat (vezi yoshitsune si shinsengumi) e the best)
atsu-hime (ceva nou, pentru fani aoi miyazaki - nana komatsu in nana live action 1, si matsuda shouta - cica e new heartthrob, mie imi place mai mult ryuhei)
un one shot ooku - the movie (nakama yukie)
este adevarat. sunt luuungi...barbatii chiar daca sunt tineri foarte multi au tunsorile alea specifice care nu fal appeal la female caucasian eyes... mie imi plac pentru ca nu sunt chiar atat de schematice ca si majoritatea j-dramelor de care ma impiedic mai nou...  |
.....asta e tare....pai artisti asiatici sunt mai tot timpul all wanna be...ce sa-i faci.....mi-e imi place cum canta gackt...mersi de recomandari....nu ma deranjeaza cu nimic parul lung ....dar asta sunt eu, presupun ca m-am obisnuit deja....intradevar multe drame sunt prea predictibile, schematice...mi se intampla de foarte multe ori sa vad doar un episod din ceva si sa renunt....de plictiseala
Last edited by kona_yuki on Thu May 15, 2008 5:31 pm; edited 1 time in total
|
|
| Back to top |
|
 |
kbetsunii Joined: 13 May 2008 Total posts: 9 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
kona_yuki Joined: 15 May 2008 Total posts: 7 Location: Romania Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Arya3087 Joined: 13 Mar 2008 Total posts: 5 Gender: Female |
Posted: Thu May 15, 2008 8:07 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| ShinHisouka wrote: | Arya3087, unde esti studenta la stat sau la privata? Dak nu sunt indiscreta:P |
Sunt la particulara. (as vrea eu la stat...) Why?
| maman_12003 wrote: | Wow, la japoneza? Ce fain! Intentionezi sa vezi spectacolul de kabuki de la Sibiu? Ca asa ocazii mai rar pe la noi...
In ceea ce priveste serialele de comedie coreene, eu m-am distrat f mult la Full House (asta avut si un succes nebun!), The vineyard man, si la Dal Ja's spring. |
Nu cred k o sa ajung sa vad Kabuki pt k sunt in sesiune...
Mersi pt recomandari, I'll give them a try Dal Ja's spring suna interesant ^^
| kona_yuki wrote: | momentan nu urmaresc nimic....defapt ma uit la Zettai Kareshi....mai urmareste
cineva? |
Eu urmaresc Zettai Kareshi. E dragut, dar mi-a placut manga mai mult.
Si eu tot in japoneza il urmaresc, nu am rabdare pana apar subtitrari. De fapt cred k toate serialele ongoing p care le urmaresc le vad raw.
| kona_yuki wrote: | planuiesc de ceva timp sa ma uit la Nodam Cantable....am vazut primul episod pe
crunchyroll dar am renuntat din cauza calitatii proaste a imaginii....cred ca nu am de ales
decat sa-l copiez.....poate de aici de pe d-addicts...... |
I highly recommend that!! Este super serialul.L-am vazut anul trecut si am vazut si specialul anul asta si mi-a placut la nebunie. E super funny! (Eu planuiesc sa il revad in curand )
| kona_yuki wrote: | asculta cineva Gackt? ....tipul e talentat nu gluma...si vresurile sunt .... |
*raises hand* Gackt fan here! Imi place la nebunie Gackt. Canta foarte frumos. Imi place f mult vocea lui.
(random fact: chiar in momentul asta ascult Gackt ^^)
Apropo d Gackt, stiti k vine in Romania(daca n-o fi venit deja)? Nu pt a canta sau ceva d genul asta, dar face parte din cast-ul filmului Bunraku (cel cu Demi Moore si Josh Hartnett) care va fi filmat in Romania. ;)
| kona_yuki wrote: | Arya3087: studenta la japoneza?....minunat....incersc si eu sa invat japoneza de ceva timp...dar nu ma tin serios de treaba....sistemul de scriere este ....cred ca in ritmul asta voi imbatrani pana voi fi capabila sa citesc un ziar pe japoneza  |
Haha! Crede-ma, tot ceea ce ai nevoie este multa rabdare si exercitiu pt a invata Japoneza. Daca te uiti la filme si seriale japoneze chestia asta ajuta sa stii
Oricum sa citesti un ziar japonez e greu, pt k acolo apar tot felul d kanji unii destul de grei si nu exista furigana in ziare...
Eu una cred k nu voi putea niciodata sa citesc complet un ziar japonez cu tot studiul p care il fac ^^; Adica mi se pare destul de greu...
LOOLLLL!! Tare rau. Oricum o parte din chestiile alea se pot aplica la filme si seriale indiferent din c parte a lumii ar veni. De ex "Women sleep and wake up with a full set of makeup on." (nu pot sa nu observ asta de fiecare data cand vad p cineva care tocmai se trezeste in orice film sau serial )
(wow, ce post lung... ^^;)
|
|
| Back to top |
|
 |
Posted: Thu May 15, 2008 11:26 pm Post subject: Re: the dragon of echigo Post Rating: 0 |
|
|
| kbetsunii wrote: |
well..scos chestia 0079-0088 (December 19, 2007), prelucrarile alea de la gundam - meguriai e chiar super here's a link http://www.youtube.com/watch?v=STvOoE0MeZo.
cat despre skin...lol, din cate am vazut eu, lucrurile astea numite "project" cam asta sunt, ca un one shot manga. si-apoi...lol skin era yoshiki and gackt, gackt and yoshiki; nu stiu despre miyavi si sugizo, dar primii doi nu prea au cum sa stea prea mult laolalta... gackt and mana revisited  |
nu merge linkul.....despre S.K.I.N sunt de aceeasi parere ca si tine...prea multi la un loc...nu ma asteptam sa iasa prea multe, promisesera un album....si sincer ce am vazut in fancamurile de la anime expo nu prea m-a incantat....
sunt de acord cu tot...ma distreaza rau de tot partea cu telefonul mobil...de ce mereu scot bateria ?......
| Arya3087 wrote: |
Nu cred k o sa ajung sa vad Kabuki pt k sunt in sesiune...
Mersi pt recomandari, I'll give them a try Dal Ja's spring suna interesant ^^
|
Dal Ja's spring e interesanta in mare parte....desigur la un moment dat apar clisee dar personajul principal e simpatic......mie mi-a placut de asemenea Witch Yoo Hee
| Arya3087 wrote: |
Eu urmaresc Zettai Kareshi. E dragut, dar mi-a placut manga mai mult.
Si eu tot in japoneza il urmaresc, nu am rabdare pana apar subtitrari. De fapt cred k toate serialele ongoing p care le urmaresc le vad raw. |
pacat ca sunt multe lucruri pe care nu le inteleg.....haha...dar cine are rabdare...
| Arya3087 wrote: | ]
*raises hand* Gackt fan here! Imi place la nebunie Gackt. Canta foarte frumos. Imi place f mult vocea lui.
(random fact: chiar in momentul asta ascult Gackt ^^)
Apropo d Gackt, stiti k vine in Romania(daca n-o fi venit deja)? Nu pt a canta sau ceva d genul asta, dar face parte din cast-ul filmului Bunraku (cel cu Demi Moore si Josh Hartnett) care va fi filmat in Romania. ;) |
pe bune?...*stalker mode*...wow...nici nu am stiut...defapt am cam pierdut contactul cu tot ceea ce e legat de gackt de cand a lansat ultimul single Returner~.....so e in romania acum ..strainilor astia le place mai nou sa tot filmeze in Romania...cred ca poate sa se plimbe linistit pe strazi fara sa-l deranjeze nimeni ...cred ca a venit, filmarile au inceput luna trecuta deja
| Arya3087 wrote: | ]
Haha! Crede-ma, tot ceea ce ai nevoie este multa rabdare si exercitiu pt a invata Japoneza. Daca te uiti la filme si seriale japoneze chestia asta ajuta sa stii
Oricum sa citesti un ziar japonez e greu, pt k acolo apar tot felul d kanji unii destul de grei si nu exista furigana in ziare...
Eu una cred k nu voi putea niciodata sa citesc complet un ziar japonez cu tot studiul p care il fac ^^; Adica mi se pare destul de greu... |
ziarele nu au furigana?....credeam ca au...oricum sistemul lor de scirere e considerat cel mai complicat din lume...deocamdata nu stiu decat hiragana.....pana la 2000 de kanji mai e mult......
Listens to: NANA starring MIKA NAKASHIMA - GLAMOROUS SKY
cum am mai repetat un lucru ce imi palce mult la gackt sunt versurile desi traducerea de la Vanilla m-a socat ....printre preferatele mele sunt Mind Forest si Secret Garden
|
|
| Back to top |
|
 |
maman_12003 Joined: 24 Jun 2007 Total posts: 174 Location: Romania Gender: Female |
Posted: Fri May 16, 2008 6:45 am Post subject: Re: apropo de seriale istorice Post Rating: 0 |
|
|
| kbetsunii wrote: | merci pentru wellcoming.
apropo de seriale istorice...(' ')
musashi se intampla ca e foarte bine facut si are un lead fantastic, plus ca subiectul e ceva mai familiar... dar... daca mai este cineva interesat dar a preferat sa nu se incalte cu 45 de episoade ... uite o lista:
yoshitsune (asta ar trebui sa prinda ceva mai bine, are hideaki takizawa leading)
fuurin kazan (serialul foarte bine realizat; marginalia: acolo am fost obligata sa ma uit pentru prima oara cu atentie la personajul acela de cauciuc, that is, the jack-of-all-trades wannabe, aka gackt-sama)
shinsengumi (strongly recommend)
musashi (tre sa admit, desi nu e subiectul meu preferat (vezi yoshitsune si shinsengumi) e the best)
atsu-hime (ceva nou, pentru fani aoi miyazaki - nana komatsu in nana live action 1, si matsuda shouta - cica e new heartthrob, mie imi place mai mult ryuhei)
un one shot ooku - the movie (nakama yukie)
este adevarat. sunt luuungi...barbatii chiar daca sunt tineri foarte multi au tunsorile alea specifice care nu fal appeal la female caucasian eyes... mie imi plac pentru ca nu sunt chiar atat de schematice ca si majoritatea j-dramelor de care ma impiedic mai nou...  |
Sunt perfect de acord cu tine, toate aceste seriale sunt extraordinare. pe mine faptul ca sunt lungi nu ma deranjeaza deloc, dimpotriva, am ocazia astfel sa fiu alaturi de actorul preferat mai mult timp, plus ca il vad in ff multe iposta\e, un serial lung fiind si foarte nuantat... Musashi e serialul la care revin mereu si mereu, am reusit sa procur si ultimele episoade in varianta de calitate buna (Curous Violet), i-am facut traducerea in romana si am devenit Ichikawa Ebizo addicted...
Matsuda Shota imi place mult, inca din HYD, are o frumusete delicata, care se asoteaza perfect cu eleganta kimonoului.
Aoi e ff draguta intr-un fel aparte, si tot atat de delicata. Atsu-hime sper sa fie un serial bun, dar am nevoie de traducerea in engleza, altfel nu pricep mare lucru...
Fuurin Kazan e singurul de care nu stiu, dar cred ca de acum nu il mai aman,...
|
|
| Back to top |
|
 |
ShinHisouka Joined: 08 Apr 2008 Total posts: 6 Gender: Unknown |
Posted: Fri May 16, 2008 7:55 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
Arya, si eu sunt studenta la japoneza, tot la privata, de aceea intrebam. Daca zici k esti in sesiune inseamna ca esti in ultimul an, poate suntem chiar colege ) ar fi nostim nu?
Gackt in Romania? Asta trebuie sa recunosc, a fost o veste interesanta ) Intr-adevar, in ultimul timp strainii au o atractie spre Romania cand vine vb de filmat, dar chiar ma gandeam la Gackt si obsesia lui pt vampiri, ca odata si odata sub diverse motive ar putea ajunge si pe aici pe meleagurile mioritice
Daca nu ma insel in Fuurin Kazan apare de la ep 24.
In legatura cu S.K.I..N, daca voi credeti ca nu au ce cauta Gackt si Yoshiki impreuna, incercati sa aflati cate ceva despre Miyavi (sunt si fan Miyavi) si o sa realizati k este o nepotrivire mult mai mare intre Gackt si Miyavi. Daca nu ma insel, intr-un interviu Gackt a declarat ca nu reuseste sa il inteleaga deloc pe Miyavi, si il considera complet nebun.
|
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
| Back to top |
|
 |
Arya3087 Joined: 13 Mar 2008 Total posts: 5 Gender: Female |
Posted: Fri May 16, 2008 3:33 pm Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
| kona_yuki wrote: | cum am mai repetat un lucru ce imi palce mult la gackt sunt versurile desi traducerea de la Vanilla m-a socat ....printre preferatele mele sunt Mind Forest si Secret Garden |
Lol! Traducerea d la Vanilla...*no comment*
Mie imi place foarte mult Last Song si Redemption (si Oasis, si Black Stone, si restul ).
On that note, I absolutely LOVE this: http://youtube.com/watch?v=lZ2qkxubxeY (Last Song live, varianta unplugged)
| ShinHisouka wrote: | Arya, si eu sunt studenta la japoneza, tot la privata, de aceea intrebam. Daca zici k esti in sesiune inseamna ca esti in ultimul an, poate suntem chiar colege ) ar fi nostim nu? |
Ah! Nu sunt ultimul an, sunt anul 2 (adica termin in curand) , dar ma refeream k in perioada cand este Kabuki am un examen/colocviu. (well, actually momentan e presesiune si avem cateva colocvii, dar eu tot sesiune ii zic )
Anul 3 cred k au terminat cursurile astazi. Era o nebunie p acolo cu robele and stuff like that...Noi terminam pe 30 mai cursurile.(desi am o vaga impresie k o sa trec destul de rar p la fac )
U esti anul 3? ^^
La c fac esti?
On a nother note, I don't like Miyavi Nu prea imi place cum canta and he looks like a girl (damn...cred k folosesc cam excesiv acest smiley....)
|
|
| Back to top |
|
 |
ShinHisouka Joined: 08 Apr 2008 Total posts: 6 Gender: Unknown |
|
| Back to top |
|
 |
emil775 Joined: 31 Jan 2008 Total posts: 35 Gender: Unknown |
Posted: Tue May 27, 2008 4:24 am Post subject: Post Rating: 0 |
|
|
buna ziua toatalumea! ce mai faceti? am vrut sa intreb daca a vazut cineva serialul japonez "stand up"...eu ma uit la el acuma si-mi place mult! sant alte seriale similare la asta??? asi vreau mult mult sa le vad!
multumesc...emil
|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
|
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|
|
|